Telegram Web
چرا_صادرات_نفت_به_لحاظ_ساختاری_تحریم_پذیر_است؟.pdf
730.4 KB
🔰 #گزارش_سیاستی «چرا صادرات نفت به لحاظ ساختاری تحریم‌پذیر است؟»

🔹 در پنجاه سال اخیر تجارت انرژی کشور مبتنی بر صادرات نفت بوده است اما اعمال تحریم‌ها توسط ایالات متحده در دهه اخیر تاثیر منفی بر فروش نفت داشته و باعث کاهش آورده اقتصادی و سیاسی صادرات نفت برای کشور شده است. در این گزارش نشان داده شده که چرا تجارت نفت به شکل مرسوم آن به لحاظ ساختاری تحریم‌‌پذیری بالایی دارد و نمی‌تواند پایه تجارت انرژی کشور باشد.

🆔 @amtt_ir
چرا صادرات گاز تحریم ناپذیر است؟.pdf
334 KB
🔰 #گزارش_سیاستی «چرا صادرات گاز تحریم‌ناپذیر است؟»

🔹 چند روز پیش خبری منتشر شد که ایالات متحده برای چندمین بار معافیت خرید گاز عراق از ایران را تمدید کرد. ایالات متحده که در طول یک دهه اخیر تحریم‌های سنگینی علیه ایران وضع کرده است، تا کنون نتوانسته خرید گاز از ایران را تحریم کند. این در حالی است که خرید نفت ایران در هر دو دوره اخیر تحریم‌ها اجرایی شده و اثر قابل توجهی بر درآمد نفتی ایران داشته است.
🔹 پیشتر در گزارش دیگری نشان داده شد که چرا تجارت نفت به طور ساختاری تحریم‌پذیری بالایی دارد. در گزارش حاضر، با مقایسه تجارت گاز از منظر مولفه‌های تحریم‌پذیری، نشان داده می‌شود که چرا تجارت گاز در منطقه تحریم‌پذیری بسیار کمتری نسبت به تجارت نفت داشته و باید مبنای تجارت انرژی کشور قرار گیرد.
#هاب_گازی
#تجارت_گاز

🆔 @amtt_ir
🔰 بررسی مسئله قیمت‌گذاری خودرو در ایران

🔶 این گزارش طی همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر در مردادماه ۱۴۰۲ منتشر شده است.
🔹در این گزارش با بررسی و تحلیل چالش‌های قیمت‌گذاری خودرو در ایران، سیر تغییرات روند قیمت‌گذاری خودرو، ایرادات وارد بر شیوه قیمت‌گذاری و آثار این شیوه بر مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در دو دهه گذشته مورد بررسی گرفته تا با روشن شدن ابعاد مسئله قیمت‌گذاری خودرو در ایران، بتوان راهکارهایی برای اصلاح وضعیت و چالش‌های فعلی ارائه کرد.
🔹 گزارش حاضر در قالب 7 بخش تهیه و تدوین گردیده است. در ابتدا، سیر تغییرات روند قیمت‌گذاری خودرو شرح داده شده است. سپس ایرادهای وارد بر شیوه فعلی قیمت‌گذاری خودرو بررسی شده است. در ادامه اثرات شیوه قیمت‌گذاری و فروش بر مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مورد ارزیابی قرارگرفته است. در بخش پایانی گزارش نیز که به جمع‌بندی بخش‌های پیشین اختصاص‌یافته، عنوان شده است از آنجایی که حرکت به سمت فروش خودرو با قیمت مناسب، نیازمند یک وفاق عمومی در سطح مردم و سیاست‌مداران است، لازم است این مسئله به صورت تدریجی انجام پذیرد و پیش از هر اقدامی در مورد افزایش قیمت، زیرساخت‌های تنظیم‌گری خودرو به ویژه در حوزه تیراژ و کیفیت خودروها به درستی ایجاد شده باشد. از همین رو در شرایطی که به دلایل متعدد افزایش قیمت صورت نمی‌گیرد، در کوتاه‌مدت و میان‌مدت پیشنهاداتی برای برون‌رفت از وضعیت فعلی ارائه شده است.

🔻 فایل گزارش مذکور از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:
🌐 https://rc.majlis.ir/fa/report/show/1779825

🆔 @amtt_ir
🔰 جایگاه متزلزل صنعت در برنامه هفتم توسعه؛ نمودی از مدل نگاه نظام حکمرانی به مقوله‌ی توسعه صنعتی

محمدهادی عامری

🔷 دولت‌ها با هدف اداره آگاهانه امور و تضمین سطح مطلوبي از رفاه برای آحاد جمعیت كشورشان به تدوين برنامه‌های توسعه مي‌پردازند. برنامه‌های پنج‌ساله به عنوان فرصتی جهت تنظیم سویه‌ی روند‌های کوتاه‌مدت ذیل سیاست‌ها و راهبرد‌های کلان و بلندمدت برای دولت‌ها اهمیت پیدا می‌کند. احکام برنامه‌های توسعه، باید کشور را به سمت مسیری مشخص هدایت نماید و بتواند اولویت‌های اصلی را در بخش‌های مختلف نمایندگی کند، به عبارت دیگر، در برنامه‌ریزی میان‌مدت برای نیل به توسعه لازم است مقدم بر اتخاذ سیاست‌‌های بخشی، نگاهی منسجم به اصلی‌ترین مسائل و چالش‌های کشور داشته و بر اساس آن، مهم‌ترین اولویت‌های کشور را احصا نموده و راهکارهای زمان‌مند مناسب برای هر یک از آنان ارائه نمود؛ یکی از مهم‌ترینِ این اولویت‌ها، بخش صنعت کشور و ریل‌گذاری مناسب جهت تبدیل آن به محرک اصلی رشد اقتصادی کشور است.
🔷 تلاش برای تحول صنعت، به عنوان اولویت اصلی کشور‌هایی که در مسیر توسعه گام برداشته‌اند، در برنامه‌ریزی‌های میان‌مدت و بلندمدت، جایگاه ویژه‌ای دارد؛ چراکه دستیابی به اهداف مهمی در لایه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی - نظیر تسریع رشد اقتصادی، تقویت ظرفیت‌های تولید، بهبود اشتغال مولد و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از بیکاری و اشتغال ناقص، افزایش تنوع‌ و عمق‌بخشی به تولید و صادرات، اهمیت بالا در جایگاه یک کشور در مناسبات بین‌المللی و روابط خارجی - با #توسعه_صنعتی گره خورده است.
🔷 در شرایطی که وضع بحرانی کشور در زمینه تشکیل سرمایه ثابت و رشد اقتصادی و هم‌چنین کاهش سهم صنعت از ارزش‌افزوده کشور طی دهه گذشته، این انتظار را ایجاد کرده بود که برنامه هفتم توسعه با یک نگاه دقیق و روش‌مند به برنامه‌ریزی برای ایجاد تحولات جدی در حوزه صنعت بپردازد، اما در این برنامه، هیچ بخشی تحت عنوان صنعت وجود ندارد و صرفا به موارد معدودی تحت عنوان پروژه‌های پیشران و تحول‌آفرین، به زنجیره ارزش معدن و صنایع نفتی پرداخته است؛ حال آن‌که عمده احکام ارائه‌شده در این بخش، به جای این‌که، با در نظر گرفتن گلوگاه‌ها و موانع پیشرفت صنایع کشور، پروژه‌های اولویت‌دار را مشخص و به‌عنوان پیشران‌های برنامه معرفی کند، به نظر می‌رسد بیشتر در راستای درخواست‌های دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع قانونی برخی از مسائل بخشی، گسترش دامنه اختیارات خود یا تداوم وظایف ذاتی آنان بوده است.
🔷 البته ناگفته نماند که انتخاب طرح‌های پیشران و زنجیره ارزش، هنگامی می‌تواند دستاورد قابل توجهی برای کشور به همراه داشته باشد که پیش از آن استراتژی توسعه صنعتی مشخص شده باشد. در مجموع عدم برخورداری از استراتژی توسعه صنعتی به‌عنوان محرکی برای رشد اقتصادی کشور و پایه‌ای برای مواجهه با مسائل تولید و به‌ویژه بخش صنعت را می‌توان به‌عنوان بنیادی‌ترین نقطه ضعف این برنامه برشمرد.
🔷 ضعفی که در این سند نمود پیدا کرده است، در واقع هم‌چنان چالش اصلی توسعه صنعتی کشور است؛ چالشی که نه تنها در جهت رفع آن اقدام ملموس و مثبتی صورت نمی‌گیرد بلکه هر روز بر ابهامات این جهت‌گیری‌های اساسی توسعه‌ای نیز افزوده می‌شود.
🔷 تحقق توسعه صنعتی به عنوان ضرورت حیاتی پیشرفت کشور، فقط با نشست و برخاست‌های سالانه و انجام مراسم و مناسک و صدور دستورات و احکام اداری محقق نمی‌شود، بلکه بیش از هر چیزی، نیازمند تدوین و تصویب سندی راهبردی و پایبندی به آن در اتخاذ سیاست‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت است؛ موضوعی که خود مستلزم وجود اراده سیاسی لازم برای تغییر نگرش به جایگاه توسعه صنعتی در تحولات نظامات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی می‌باشد. اراده‌ای که در سیستم مدیریتی کشور دیده نمی‌شود، هرچند بیش از یک سال از تاکیدات چندباره مقام معظم رهبری درباره لزوم تدوین استراتژی توسعه صنعتی گذشته باشد.
🆔 @amtt_ir
️ ️ ✍️ بیانیه جمعی از اندیشکده‌ها و کارشناسان اقتصادی خطاب به رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی: لایحه تشکیل وزارت بازرگانی را مسکوت بگذارید.

🔸 اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر به همراه تعدادی از اندیشکده‌ها، مراکز مطالعاتی و کارشناسان اقتصادی کشور، طی بیانیه‌ای خطاب به رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی، نسبت به لایحه تشکیل وزارت بازرگانی ابراز مخالفت کردند و خواستار مسکوت گذاشتن این لایحه توسط دولت و مجلس شدند. در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:

🔹 مشکلات اقتصادی و به ویژه نوسانات قیمتی در چند سال اخیر معیشت و سطح زندگی آحاد مردم را تحت تأثیر جدی قرار داده است. از این رو نگاهی در بخشی از مسئولان دولت سیزدهم شکل گرفته که راه حل را در تشکیل وزارت بازرگانی می‌بیند. به نظر می‌رسد حداقل به سه دلیل قابل توجه، اصلاحات ساختاری وزارت صمت و تشکیل دوباره وزارت بازرگانی نه تنها نسبتی با پرسش‌های اساسی تولید، بازرگانی و سرمایه‌گذاری ایران در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی ندارد، بلکه اثرات مخربی نیز خواهد داشت.

🔸در حال حاضر ایرادات وارد بر این لایحه موجب شده است که اجماع سیاسی و کارشناسی بر ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی وجود نداشته باشد و تشتت نظرات در این رابطه وزن بالایی به خود بگیرد. حداقل سه وزارتخانه در دولت، بسیاری از مسئولان و مشاوران اقتصادی در قوای سه‌گانه و اکثر کارشناسان خارج از دولت مخالف تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی هستند. با توجه به نکات مطرح شده به وضوح روشن است که جدایی بخش بازرگانی از وزارت صمت به صلاح اقتصاد کشور نیست.

#مخالفت_با_تشکیل_وزارت_بازرگانی

🆔 @amtt_ir
🔰 مسائل راهبردی بخش انرژی در برنامه هفتم توسعه (۴): تبدیل شدن ایران به مرکز مبادلات (هاب) انرژی منطقه با محوریت تجارت گاز

🔶 این گزارش طی همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر در شهریورماه ۱۴۰۲ منتشر شده است.

🔹 انرژی کالایی راهبردی است و تأمین عرضه پایدار آن موضوعی مهم برای دولت‌ها محسوب می‌شود. نفت و گاز، به عنوان دو منبع اصلی انرژی، در یک قرن اخیر نقشی جدی در تأمین انرژی جهان داشته‌اند و آمارها نشان می‌دهد این منابع، و به ویژه گاز، در چند دهه آینده نیز همچنان نقشی جدی در اقتصاد جهان ایفا خواهند کرد.
🔹 کشور ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دارندگان منابع نفت و گاز در جهان، این فرصت را دارد که از آورده‌های سیاسی و اقتصادی تجارت این منابع انرژی، بهره‌مند شود. با توجه به تحولات عرصه بین‌الملل و متعاقباً تغییر معادلات پیشین انرژی و ایجاد تعادل‌های جدید در این حوزه، توجه به راهبرد تبدیل شدن ایران به مرکز مبادلات (هاب) انرژی منطقه در برنامه هفتم توسعه امری حیاتی است و عدم اتخاذ رویکرد فعالانه می‌تواند فرصت‌های ایجادشده را به تهدید بدل کند.
🔹 لذا این گزارش با نظر به سیاست تبدیل شدن ایران به هاب انرژی منطقه، که در بند «۱۰» سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه نیز بدان تأکید شده است، می‌کوشد به مسئله تعیین جایگاه مناسب بین‌المللی و منطقه‌ای برای ایران در حوزه انرژی، مبتنی بر شرایط جدید جهان، بپردازد. بر همین اساس، ابتدا به اهمیت و ضرورت تبدیل شدن ایران به هاب انرژی منطقه پرداخته می‌شود و در ادامه گزینه‌های در دسترس ایران برای تحقق این راهبرد معرفی شده و از لحاظ آورده سیاسی، آورده اقتصادی و تحریم ناپذیری مقایسه می‌شوند. در مرحله بعد، راهبرد پیشنهادی ارائه می‌گردد و در نهایت، الزامات تحقق این راهبرد بیان می‌شود.

🔻 فایل گزارش مذکور از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:
🌐 https://rc.majlis.ir/fa/report/show/1782459

🆔 @amtt_ir

📌 https://www.tgoop.com/amtt1963340/9
💢 سی‌ و پنجمین جلسه از سلسله #جلسات_تحلیلی

🔷 با عنوان راه‌آهن شلمچه بصره؛ امکان‌ پذیری و فرصت‌های پیش‌رو

💬 با حضور مهدی ازرقی (پژوهشگر اقتصاد منطقه)

زمان: چهارشنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۶

به علت محدودیت ظرفیت، جهت حضور در جلسه در لینک زیر ثبت‌نام نمایید.
https://survey.porsline.ir/s/8iIJP1rd

📍مکان: اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر

🆔 @amtt_ir
''آیا_قیمت_کارخانه‌ای_خودرو_داخلی_گران_است؟.pdf
826.6 KB
🔰 گزارش سیاستی «آیا قیمت کارخانه‌ای خودرو داخلی گران است؟»

🔹تدوین شده توسط گروه صنعت اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر در مهرماه ۱۴۰۲

🔸 به هم پیوستگی و مداومت مشکلات در سطوح مختلف در صنعت خودرو طی یک دهه گذشته سبب شده است این تلقی عمومی در جامعه شکل بگیرد که خودروهای داخلی نسبت به خودروهای خارجی گران‌تر هستند. از این رو این گزارش، ضمن اشراف به مشکلات مدیریتی در سطح بنگاه‌های خودروسازی، به بررسی سطح رقابت‌پذیری قیمت مصوب خودروهای تولیدی صنعت خودرو کشور پرداخته است.

🔸 در همین رابطه این گزارش سعی دارد از طریق بررسی میزان افزایش قیمت مواد اولیه در مقایسه با میزان افزایش قیمت مصوب خودروهای داخلی، مقایسه قیمت خودروهای داخلی با ارزان‌ترین خودروهای خارجی و مواردی از این دست، نشان دهد که تلقی عمومی از سوی مردم نسبت به گرانی خودرو، ارتباط چندانی با قیمت خودروهای داخلی ندارد، بلکه کاهش درآمد سرانه و قدرت خرید جامعه مهم‌ترین دلیل در بوجود آمدن این تلقی عمومی است، کما اینکه اشاره به این مسائل به معنی نادیده گرفتن کم‌کاری خودروسازان و متولیان این صنعت در سامان‌دهی مشکلات نیست.
🆔 @amtt_ir
📌 رویداد گرای سیاست‌گذاری
🔻 جایگاه سیاست‌گذاری در حل مسائل کشور
🔹 ارائه تجربه‌‌ای کوتاه از چالش‌ها و پیچیدگی های دنیای سیاست‌گذاری

❗️مناسب برای فارغ التحصیلان کارشناسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت آشنایی با حوزه سیاست‌گذاری و حکمرانی کشور

📆 زمان برگزاری: دو پنج‌شنبه و جمعه متوالی ۲ و ۳ و ۹ و ۱۰ آذر ماه | به‌صورت حضوری | انجام پروژه‌ها به صورت حضوری و مجازی

📝 ثبت نام از طریق : 
https://evnd.co/pKxzq

🔴 مهلت ثبت نام: تا ۲۹ آبان

☑️ ارتباط با ما:
ble.ir/admin_gera

اطلاعات تکمیلی در:
🆔  ble.ir/Gera_Policy
==================
اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر با همکاری بنیاد نهضت برگزار میکند:

📌 رویداد گرای سیاست‌گذاری
🔻 آشنایی با جایگاه سیاست‌گذاری در حل مسائل کشور به همراه تجربه‌‌ای کوتاه از چالش‌ها و پیچیدگی های این حوزه

مناسب برای فارغ التحصیلان کارشناسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقه‌مندان عرصه سیاست‌گذاری

📍مزایای شرکت در این دوره:
1️⃣آشنایی با حوزه حکمرانی و سیاست‌گذاری توسط اساتید مجرب
2️⃣اعطای گواهی نامه پایان دوره
3️⃣اعطای جوایز نقدی به برگزیدگان هر موضوع
4️⃣تسهیل‌گری جهت کارآموزی اندیشگاهی برای برگزیدگان دوره

📆 زمان برگزاری: دو پنج‌شنبه و جمعه متوالی ۲ و ۳ و ۹ و ۱۰ آذر ماه | به‌صورت حضوری | انجام پروژه‌ها به صورت مجازی

📝 ثبت نام از طریق : 
https://evnd.co/pKxzq

🔴 مهلت ثبت نام: تا ۲۹ آبان

☑️ ارتباط با ما:
ble.ir/admin_gera

اطلاعات تکمیلی در:
🆔  ble.ir/Gera_Policy
==================
🔰اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر با همکاری دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌کند:

واکاوی نقشه راه توسعه بخش معدن در برنامه هفتم

🔹 با حضور:
دکتر سجاد افرایی
(عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر)
دکتر حسنعلی حق‌شناس
(مدیرعامل شرکت کانی‌مس)
مهندس سعید عسکرزاده
(دبیر انجمن سنگ‌آهن ایران)
دکتر میلاد رمضان‌پور
(کارشناس حوزه معدن)
مهندس محمدحسین پیروی
(سرپرست گروه معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی)

📍 مکان: دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده معدن، طبقه پنجم، سالن کنفرانس

📅 زمان: چهارشنبه، ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۵ الی ۱۷

به علت محدودیت ظرفیت، جهت حضور در جلسه از طریق لینک زیر ثبت نام نمایید:

🌐 https://survey.porsline.ir/s/I33GbWA2

🆔 @amtt_ir
🔰اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر با همکاری خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌کند

🔶 سلسله نشست‌های "مجال"
"بازخوانی یک دهه کنش‌گری و مساله‌شناسی گفتار سیاستگذاری در ایران"

🔹 نشست اول: مراکز سیاست‌پژوهی و اندیشکده‌ها تا چه اندازه توفیق تغییرات اساسی در جمهوری اسلامی را داشته‌اند؟

🔹 مهمانان:
۱- مهندس صابر میرزایی (معاون پژوهش و توسعه مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری)
۲- دکتر علیرضا شفاه (عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق)
۳- مهندس مهدی خراتیان (رئیس اندیشکده احیای سیاست)

📍 مکان: تهران، چهارراه ولیعصر (عج)، خانه اندیشه ورزان

📆 زمان: یکشنبه، ۸ بهمن‌ماه، ساعت ۱۴

جهت حضور در نشست با شماره ۰۹۱۷۹۱۳۲۲۶۹ در یکی از پیام‌رسان‌ها اطلاع دهید

🆔 @amtt_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖥️ * #بازتاب_رسانه‌ای برگزاری نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه، کارشناسان و فعالان حوزه معدن با موضوع "واکاوی نقشه‌راه توسعه بخش معدن در برنامه هفتم" توسط اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر و دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر*
🔻🔻🔻

🔶 خبرگزاری صداوسیما:
https://www.iribnews.ir/00HHdi
🔶 دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
https://aut.ac.ir/content/16157/
🔶 خبرگزاری ایسنا:
https://www.isna.ir/news/1402102719206
🔶 خبرگزاری فارس:
https://www.farsnews.ir/news/14021027000124
🔶 خبرگزاری ایرنا:
https://www.irna.ir/news/85356762
🔶 خبرگزاری دانشجو:
https://snn.ir/fa/news/1125918
🔶 معدن نیوز:
https://www.madannews.ir/Fa/News/638273
🔶 دنیای اقتصاد:
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4037927
🔶 اکو ایران:
https://www.ecoiran.com/fa/tiny/news-55002
https://www.ecoiran.com/fa/tiny/news-54929
https://www.ecoiran.com/fa/tiny/news-55197
https://www.ecoiran.com/fa/tiny/news-55110

🆔 @amtt_ir
amtt.ir|اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر
🔰اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر با همکاری خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌کند 🔶 سلسله نشست‌های "مجال" "بازخوانی یک دهه کنش‌گری و مساله‌شناسی گفتار سیاستگذاری در ایران" 🔹 نشست اول: مراکز سیاست‌پژوهی و اندیشکده‌ها تا چه اندازه توفیق تغییرات اساسی در جمهوری اسلامی…
📷 #گزارش_تصویری| سلسله نشست‌های "مجال"
"بازخوانی یک دهه کنش‌گری و مساله‌شناسی گفتار سیاستگذاری در ایران"

نشست اول: مراکز سیاست‌پژوهی و اندیشکده‌ها تا چه اندازه توفیق تغییرات اساسی در جمهوری اسلامی را داشته‌اند؟

🔷 با حضور مهندس صابر میرزایی، دکتر علیرضا شفاه و مهندس مهدی خراتیان.

🆔 @amtt_ir
🔰 نشست اول از سلسله‌نشست‌های باشگاه گفتگوهای پیشرفت صنعتی ایران به‌همت فن گاه وزارت صمت و همکاری اندیشکده‌های فطن و امیرکبیر برگزار می‌شود:

▪️ رشد تولید و سیاست داخلی
مشارکت عمومی و خصوصی در تولید
رشد تولید و معماری نظام اداره در ایران
اقتصاد سیاسی رشد تولید در ایران

🔹 با حضور:
دکتر فرشاد مقیمی
دکتر مهدی صادقی
مهندس صابر میرزایی
دکتر حمیدرضا غزنوی

📅 شنبه، ۲ تیرماه، ساعت ۱۷ الی ۱۹
📍 فنگاه وزارت صمت

🆔: @bashgah_sanat
🔰 سلسله‌نشست‌های اندیشه‌ورزی «راه‌نشان» به‌همت اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر و خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌شود:

▪️ نقشه راه انرژی در دولت چهاردهم

🔹 با حضور:
محمد نعمتی
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی
محمدرضا اکبری
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر انرژی ستاد تحول دولت
مرتضی زمانیان
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
یاسر میرزایی
مديركل بودجه، منابع و ارزيابی طرح‌های وزارت نفت
عماد رفیعی
مشاور وزیر نفت در توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز

🔸 راهبر علمی نشست:
حبیب الله ظفریان
عضو هیات علمی و مدیر کل دفتر انرژی، صنعت، معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

🔹موضوعات نشست:
اصلاح حکمرانی انرژی
توسعه پتروپالایشگاه‌ها
افزایش تولید نفت و گاز
بهینه سازی مصرف انرژی
تبدیل ایران به هاب انرژی منطقه
مدیریت یارانه‌های انرژی



📅 چهارشنبه، ۳۰ خردادماه، ساعت ۱۷:۰۰ الی ۱۹:۴۵
📍 خانه اندیشه‌ورزان

ثبت‌نام در بله و تلگرام : @Khana_ITT
ظرفیت محدود

🆔@amtt_ir
🔰 نشست دوم از سلسله‌نشست‌های باشگاه گفتگوهای پیشرفت صنعتی ایران به‌همت فن گاه وزارت صمت و همکاری اندیشکده‌های امیرکبیر و فطن برگزار می‌شود:

▪️ رشد تولید در دولت چهاردهم؛ راهبردها و نسبت آن با سیاست خارجی
اولویت های دولت چهاردهم جهت رشد تولید صنعتی
رشد تولید و زنجیره‌های ارزش جهانی
رشد تولید، سیاست‌های منطقه ای و سیاست همسایگی

🔹 با حضور:
دکتر مجید فولادگر
دکتر سعید زرندی
مهندس غلامعلی سلیمانی

🔸 دبیر علمی نشست:
مهندس میلاد بیگی

📅 دوشنبه، ۴ تیرماه، ساعت ۱۶ الی ۱۸
📍 فنگاه وزارت صمت

🆔: @bashgah_sanat
2024/06/30 20:07:15
Back to Top
HTML Embed Code: