Telegram Web
⭕️ دانشجویان دانشگاه تهران در سومین روز متوالی در اعتراض به قتل رسیدن #امیرمحمد_خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در پردیس مرکزی دانشگاه تهران دست به تجمع زده‌اند.

مطالبات دانشجویان تامین امنیت ، برخورد با نیروهای حراست که دانشجویان را مورد ضرب و شتم قرار دادند، پایان دادن به فضای امنیتی دانشگاه و بیرون نگه داشتن نیروهای لباس شخصی از فضای دانشگاه است.

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️ناامنی؛ داستانی آشنا برای بسیاری از دانشگاه‌ها

روایت تجربیاتی مشابه از ناامنی در محدوده‌ی دانشگاه علامه طباطبایی

سهل‌انگاری واژه‌ی نابه‌جایی است برای این جان عزیز از دست رفته. تجربیات مشابه دانشجویان دانشگاه‌های دیگر که این‌روزها به تازگی شروع به بازگویی کردند بیانگر آن است که این ناامنی حاصل یک ناکارآمدی سیستماتیک مدیریتی است نه یک سهل‌انگاری منحصر به مسئولین تنها یک دانشگاه.

در ساعت ۲۱ روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله‌ی رشته‌ی مدیریت دانشگاه تهران در پی ضربات چاقوی سارقی به قتل رسید. چه چیزی می‌تواند غم چنین واقعه‌ای را تسکین دهد؟ تا پیش از این، تجربه‌ی ناامنی‌هایی از این دست در محدوده‌ی دانشگاه و خوابگاه به جزئی از زندگی روزمره‌ی دانشجویان بدل شده‌ بود. اما امروز ریخته شدن جان یک دانشجو ما را بر آن داشت تا از تجربه‌های مشابه خود بنویسیم.

در دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی نبود فضای کافی برای معاشرت بارها مورد اعتراض قرار گرفته است. دانشجویان مجبورند برای معاشرت و گفتگو به پارک روبروی دانشکده پناه ببرند که بارها امنیت آن‌ها را به خطر انداخته است.
چندین روایت از آزارهای جنسی کلامی، خفت‌گیری و سرقت در تاریکی پارک روبه‌روی دانشکده گزارش شده است. و این بی‌مسئولیتی نسبت به ناامنی تنها در خصوص فضای پارک نیست.
این روایت یکی از دانشجویان دانشکده است:
صبح داشتم میومدم دانشکده. تو راه دیدم یه موتوری داره دنبالم میکنه. وقتی رسیدم سریع رفتم تو به حراست گفتم یه موتوری بیرون دنبالمه پلاکشم گرفتم میشه نگاه کنید هنوز بیرونه یا نه. حراست گفت مسائل بیرون دانشکده که مربوط به ما نیست.

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
🔰 دانشجویان دانشگاه تهران روز گذشته ۲۸ بهمن پس از تجمع در یک بیانیه مطالبات خود را بیان کردند که به شرح زیر است :

۱-تشکیل کمیته حقیقت یاب و انتشار عمومی اسناد دانشگاه درباره تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه

۲-تشکیل شورای صنفی دانشکده هایی که شورای صنفی ندارند

۳-تشکیل شورای صنفی خوابگاه‌ها

۴-شفافیت در تعیین صلاحیت دانشجو( درصورت رد شدن انتشار با دلایل کتبی با رضایت دانشجو)

۵-برداشتن محدودیت آموزشی جهت اقدامات شورای صنفی

۶-برداشتن محدودیت سیاسی جهت اقدامات شورای صنفی

۷- برداشتن محدودیت حد نصاب جهت اقدامات شورای صنفی

۸-بازبینی آیین نامه شورای صنفی

۹-برداشتن محدودیت های شورای صنفی در کمک به معاش دانشجو

۱۰-تدوین آیین نامه حراست

۱۱-شفافیت کارکنان حراست و هویت آنان به صورت اتیکت روی لباس

۱۲-پیگیری رفتار حراست مذکور در ۱۴۰۳/۱۱/۲۷

۱۳-انتشار عمومی اسناد دانشگاه تهران درباره تامین امنیت اطراف کوی دانشگاه تهران و سایر خوابگاه ها و مجموعه های دانشگاهی

۱۴-تشکیل فوری کمیته حقیقت یاب در مورد قتل امیرمحمد خالقی و اتفاقات پیش آمده در اعتراضات ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه و معرفی اشخاص حقیقی و حقوقی مقصر در این اتفاق

۱۵-پیگیری قضایی و محاکمه افراد مقصر در قتل امیرمحمد خالقی

۱۶-تامین امنیت دانشگاه تهران(تمامی دانشکده ها/خوابگاه ها/ پردیس مرکزی)

۱۷-انتشار عمومی اسناد پیگیری های شهرداری تهران و نیروی انتظامی در مورد تامین امنیت مجموعه های دانشگاه تهران و کوی دانشگاه

۱۸-تامین امنیت دانشجویان معترض در داخل و بیرون از دانشگاه

پ.ن: تمامی این مطالبات از شخص دکتر حسینی خواسته شده و به هیچ وجه خواهان استعفای ایشان نیستیم، در صورت اعمال هر فشاری که منجر به این امر شود واکنش نشان می دهیم.

تا برآورده شدن خواسته ها به مطالبات و اعتراض ادامه می دهیم روابط عمومی دانشگاه تهران و سایر مجموعه های رسانه ای دانشگاه موظف به انتشار عمومی این بیانیه هستند.

جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️روز سوم تجمع دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی و فضای امنیتی دانشگاه

۲۸ بهمن ۱۴۰۳

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️بیانیه‌ٔ اعلام همبستگی و حمایت جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه از اعتراضات دانشجویان دانشگاه تهران

ما دانشجویان دانشگاه علامه حمایت قاطع خود را از اعتراضات دانشگاه تهران اعلام می‌داریم و دلیل اصلی وضع اسفبار کنونی و نیز قتل جوان دانشجو «امیر‌محمد خالقی» را شخص «علی خامنه‌ای» می‌دانیم. انسداد در راه بهبودِ وضعِ امورْ حاصلِ استبداد مطلقه‌ٔ نظام ولایی است. ما به عقب بازنمی‌گردیم، در تحلیل‌های‌مان اشتباه نمی‌کنیم و انگشت اتهام و انتقاد را نه به سوی این مدیر اصلاح‌طلب و آن مدیر اصول‌گرا، بلکه مشخصاً به سوی کسی نشانه می‌گیریم که متهم اصلی است.

تداوم حکومت ولایی به‌مثابه نابودی ایران و ایرانی است. در میانهٔ رجزخوانی‌ها و گردن‌کشی‌های بیرون از گودِ حاکمانِ جمهوری‌اسلامی برای آمریکا و اسرائیل و تلاش احمقانهٔ آن‌ها برای دستیابی به بمب اتم و لاف امنیت برای ایران، «امیر‌محمد خالقی» مظلومانه به قتل رسید؛ زیرا هزینه‌کردِ حکومت‌اسلامی نه برای امنیت ایران، بلکه همواره برای سرکوب مردم ایران بوده است. سؤمدیریتْ ذاتیِ جمهوری‌اسلامی است و نجات ایران جز با سرنگونی تخت سلطنت امکان‌پذیر نخواهد بود. بدین‌نظر، هیچ‌گونه مصالحه‌ای با دولت جمهوری‌اسلامی در کار نخواهد بود و ما دانشجویان در اتحاد و همبستگی با یکدیگر و با کل مردم ایران، برای دادخواهی از جنایات این رژیم، اعتراض خود را به اصل نظام اعلام می‌داریم.

🆔 @atu_alive
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
🔰ضیا نبوی در آستانه کنکور دکتری ۱۴۰۳ نامه‌ای از نگرانی خود برای ممانعت از شرکت در کنکور نوشت

در بخش هایی از این نامه از زندان اوین آمده است:

امروز من در جایگاه همان ناشناس دردآشنا ایستاده‌ام. پنجشنبه پیش‌ِ رو موعد برگزاری آزمون دکتری جامعه‌شناسی است و من علی‌رغم همه ساعت‌هایی که در حبس برای چنین مواجهه‌ای صرف کرده‌ام، هنوز مطمئن نیستم که در آن جلسه حاضر خواهم بود یا نه. بدیهیاست که این مسأله‌ای منحصر به من نیست و قاعدتاًبسیاری همچون من در زندان‌های کشور چنین اجازه‌ای را انتظار می‌کشند. نمونه اگر می‌خواهید، مصطفی محمدحسن، متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد فلسفه که هم‌بندی خودمان است.

همه این‌ها که آورده‌ام، بدین معنا نیست که هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است. واقعیت این است که همان چند ماه پیش که اقدام به وارد کردن کتاب‌های مربوط به آزمون کرده‌ام، هم‌زمان با مسئولین ذی‌ربط نیز در این‌ مورد حرف زده‌ام و تقریباً همگی قول همکاری و مساعدت داده‌اند و حتی بر قانونی بودن این خواسته تأکیدکرده‌اند. حتی دادیاری مربوطه هفته پیش، پیرو مکاتبات انجام‌شده، از خانواده خواسته برای گذاشتن سند اقدام کنند تا مرخصی ۴۸ ساعته‌ای برای شرکت در جلسه آزمون اهدا شود.
علی‌رغم همه این پیگیری‌ها، اما امروز همه‌چیز به تصمیم نهایی دادستانی در روزهای پایانی موکول شده است. اما راستش از هر زاویه‌ای که به ماجرا نگاه می‌کنم، انتظار کشیدن تا آن زمان و پذیرفتن مخاطرات ناشی از تصمیم‌گیری در لحظات پایانی، عاقلانه نیست. به گمانم حتی اگر اراده همه نهادها در آن زمان بر شرکت ما در جلسه آزمون باشد، این بروکراسی ای که در یک ماه گذشته نتوانسته گره از کار ما بگشاید، در ساعت‌های پایانی نیزکاری از پیش‌نَبَرد.

گفتنی است ضیا نبوی پیشتر نیز در سال ۱۴۰۱، پس از شرکت در آزمون دکتری، از تحصیل در این مقطع محروم شد و پیش از آن یک بار در سال ۸۷ و بار دیگر در سال ۹۷ ستاره دار شده بود.

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️ ۲۹ بهمن ماه یادبود امیرمحمد خالقی در دانشکده‌ی روان‌شناسی و علوم‌تربیتی دانشگاه تهران.

دانشجویان نیز با مطالباتی از جمله شفاف‌سازی بودجه‌ی دانشگاه برای نهاد حراست و محکوم کردن برخوردهای امنیتی با دانشجویانی که به بی‌کفایتی مسئولین دانشگاه و نیروی انتظامی معترض بودند نیز حضور یافتند.

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️برادر شهیدم حقتو پس میگیرم

امروز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳، تجمع دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️ بیانیه انجمن رویش دانشجویان در خصوص قتل امیرمحمد خالقی

شب چهارشنبه، سوگ دیگری چشمان ما را باز کرد. امیرمحمد خالقی، برای حفاظت از وسایل امرار معاش خود، که جایگزینی آن از نظر مالی غیر ممکن بود، در حریم دانشگاه—مکانی که باید امنیت او در آن تضمین می‌شد—به قتل رسید. قاتلان او، تنها آن زورگیرها نبودند. سال‌هاست که عادت کرده‌ایم فجایع را به‌عنوان وقایعی منزوی ببینیم و گاه فراموش می‌کنیم به عواملی که منجر به آن‌ها می‌شوند نیز بپردازیم.

🔻 چرا دانشجوی ۱۹ ساله هنگام تحصیل ناچار به کار تا شب می‌شود؟ چرا لپ‌تاپ، که کالایی مصرفی است، هم‌قیمت جان انسان می‌شود؟ می‌دانیم چرا! به همان دلیلی که اتوبوس فرسوده‌ی دانش‌آموزان کرمان واژگون می‌شود. به همان دلیلی که معدن ناامن طبس بر سر کارگران آوار می‌شود. کنار هم گذاشتن این فجایع، چشمان ما را به ریشه‌ی اصلی مشکل باز می‌کند. فساد و سوءمدیریت، چنان وضعیت بغرنج مالی‌ای برای اجتماع به وجود می‌آورد که قاتل و مقتول‌شدن برای یک لپ‌تاپ رخ می‌دهد؛ که کارگران برای امرار معاش، چاره‌ای جز به خطر انداختن جان خود ندارند؛ که اجازه‌ی تعویض خودروی فرسوده‌ای که حامل آینده‌ی ایران است، داده نمی‌شود. جرم، جنایت و بحران، تابع فقر، و فقر تابع سوءاستفاده از قدرت و ثروت است. و این نه‌تنها مانع رشد می‌شود، بلکه امنیت را نیز بر هم می‌زند.

🔻 چرا نباید در مرکز شهر، در حومه‌ی یک محیط آکادمیک، به‌اندازه‌ی عبور و مرور، امنیت وجود داشته باشد؟ روانه‌شدن بودجه به مسائل امنیتی، خود باعث به خطر افتادن امنیت شده است. مکان دوربین‌های مداربسته برای حفظ امنیت تعیین می‌شود یا سرکوب؟ دوربین‌های تشخیص چهره‌ای که با هزینه‌های کلان در دانشگاه‌ها نصب شده‌اند، نه‌تنها هیچ کارایی‌ای برای حفظ امنیت دانشجو نداشتند، بلکه در خدمت امنیتی‌سازی فضای دانشگاه بودند. در نهایت نیز، به‌جای اصلاح رویه‌های پیشین، دست به امنیتی‌کردن فضا برای خاموش‌کردن صدای معترضان می‌زنند.

🔻 این مسئله برای ما مهم است، زیرا همگی شبیه به خالقی هستیم.
در محیط اطراف دانشگاه علم و صنعت و خوابگاه‌های آن نیز موارد مشابهی از دزدی تجربه شده است. نمونه‌ی بارزِ عدم امنیت دانشجو، خوابگاه حکیمیه است که در آن، مواردی همچون دزدیده‌شدن اموال دانشجویان و... مشاهده شده است. ما، به‌عنوان انجمن رویش دانشجویان، تحت هر شرایطی صدای اعتراض به عوامل مستقیم و غیرمستقیم این حوادث ناگوار خواهیم بود.

🆔 @Rouyesh_IUST
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
🔰بیانیه شوراهای صنفی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص قتل امیرمحمد خالقی

“سایه ی وحشت بر فراز دانشگاه؛ خون مردم بر سنگفرش ناکارآمدی‌ها”

خبر ناگوار قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی نوزده‌ساله، باری دیگر داغی بر دل‌های خونین‌مان نهاد که تحت سلطه ساختار سیاسی ناتوان و ناکارآمد، در وحشت و ناامنی، قربانی استبداد می‌شویم.

امیرمحمد خالقی، دانشجوی نوزده ساله‌ایست که مورد حمله‌ی سارقان مسلح قرار گرفت و در پی درگیری با آنها با دو ضربه ی چاقو به قتل رسید.

خبر قتل این دانشجو هر وجدان بیداری را به فکر فرو می‌برد؛ قتلی که نه حاصل اتفاقی غیرمنتظره و اجتناب‌ناپذیر، بلکه ثمره‌ی بی‌توجهی به خطری بود که دانشجویان مدت‌هاست آن را فریاد می زنند: (فقدان امنیت)

در سال‌های گذشته شاهد حوادث متعدد این‌چنینی از قبیل سرقت و زورگیری در اطراف محیط‌های دانشگاهی بوده‌ایم و دانشگاه‌های ایران به مانند تمام جامعه درگیر نا‌امنی هستند.

به واسطه همین ناامنی‌ها یک دانشجو کشته شد؛ اما قاتلان او فقط سارقان خیابانی نبودند؛ قاتل او سیستمی است که امنیت را قربانی بی‌کفایتی و ناکارآمدی خود کرده است و به جای تامین امنیت، با تمام قوا در پی سرکوب جامعه‌ی مدنی است.

امنیت در این کشور خیلی وقت است معنای دیگری پیدا کرده و به ابزار و بهانه‌ای برای سرکوب و خفقان تبدیل شده است. برای نمونه وقوع این فاجعه، درست در همان روزی رخ داد که  ماموران امنیتی در آن منطقه حضور داشتند تا مانع از اعتراضاتی شوند که در سالگرد حصر رهبران جنبش سبز درحال وقوع بود.

نهاد های انتظامی که به ظاهر، مسئول حفظ امنیت هستند مدت هاست که از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته و به ابزاری برای سرکوب جامعه تبدیل شده اند.

قتل یک دانشجو تنها یک حادثه‌ی تلخ نیست بلکه مظهر شکست و ناکارآمدی سیستمی است که تنها اولویتش بقا است.

در برابر این جنایت به کجا می توان شکایت کرد زمانی که در پی اعتراض دانشجویان، ماموران امنیتی در اقدامی غیرقانونی وارد دانشگاه می‌شوند و به ضرب و شتم و سرکوب دانشگاه و دانشجو می‌پردازند.

بحث ما تغییر فلان مسئول یا نصب دوربین یا ایجاد کیوسک پلیس نیست ؛ صحبت ما ساختار سیاسی‌‌ای است که خود عامل ایجاد ناامنی است.

امیرمحمد خالقی نماد همه‌ی ما بود، همه‌ی مایی که زیرسایه این ناکارآمدی نفس می‌کشیم و هرروز قربانی ناتوانی، فساد و بی‌مسئولیتی می‌شویم.

اما ما در برابر این ظلم و ستم سکوت نمی‌کنیم و اجازه نخواهیم داد این جنایت در سکوت دفن شود. خواست ما پایان این چرخه ی ظالمانه و سیکل معیوب است، ما دیگر نمی‌خواهیم تاوان ناتوانی شما را پس دهیم.

کوتاه سخن آنکه: دیگر، جان دادن به دست شما کافی ست.

🆔 @senfi_law_atu
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
🔰بیانیه شورای صنفی دانشگاه شهید بهشتی درخصوص قتل امیرمحمد خالقی

با نهایت تأسف و اندوه، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، حادثه تلخ و ناگوار قتل جناب آقای امیرمحمد خالقی، دانشجوی گرانقدر دانشگاه تهران، را که در نتیجه حمله وحشیانه سارقان مسلح به وقوع پیوست، به شدت محکوم می‌نماید.


این واقعه ناگوار که جان یک دانشجوی جوان و آینده‌دار را در محله‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران گرفت، نشانه‌ای آشکار از وخامت شرایط انتظامی و امنیتی در اطراف محیط‌های دانشگاهی و افزایش تهدیدات جانی علیه دانشجویان است. چگونه است که دانشجویی در مسیر بازگشت به خوابگاه خود، که باید محیطی امن و مطمئن باشد، قربانی خشونت و ناامنی می‌شود؟

ما ضمن ابراز همدردی صمیمانه با خانواده، دوستان و هم‌دانشگاهیان این عزیز از دست‌رفته، خواستار رسیدگی فوری، دقیق و قاطع مراجع ذی‌صلاح به این جنایت دلخراش هستیم. بی‌تردید، امنیت جانی دانشجویان، که سرمایه‌های علمی و انسانی این کشور محسوب می‌شوند، بایستی از اولویت‌های اصلی مسئولان باشد و عدم برخورد قاطع با چنین حوادثی می‌تواند زمینه‌ساز افزایش ناامنی و تکرار حوادث مشابه گردد.

در سال‌های اخیر، شاهد آن بوده‌ایم که بخش عمده‌ای از تمرکز حراست دانشگاه‌ها معطوف به نظارت بر فعالیت‌های روزمره دانشجویی بوده است، در حالی که انتظار می‌رود تأمین امنیت و آرامش دانشجویان در اولویت قرار گیرد. در شرایطی که این نوع تهدیدهای جدی جان دانشجویان را به خطر می‌اندازد، اقدامات پیشگیرانه و هماهنگی مؤثر با نهادهای مربوطه می‌توانست از وقوع چنین حادثه ناگواری جلوگیری کند. این واقعه تلخ بار دیگر ضرورت بازنگری در سیاست‌های تأمین امنیت دانشگاه‌ها را یادآور می‌شود.

همچنین ما به صراحت اعلام می‌کنیم برخورد‌های قهری با اعتراض و مطالبه‌ی به‌حق دانشجویان راه حل این بحران نیست، و مسئولین باید با درک درست از وضعیت، مسئولیت‌پذیری خود را نشان داده و صدای دانشجویان را بشنوند. حفظ امنیت دانشگاه و دانشجویان تنها از طریق گفتگو، تعامل سازنده و پذیرش مطالبات برحق دانشجویان ممکن خواهد بود.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از مسئولان انتظامی و قضایی کشور مطالبه دارد که در اسرع وقت نسبت به شناسایی و مجازات عاملان این حادثه اقدام نموده و تدابیر ویژه‌ای جهت تأمین امنیت دانشجویان در محیط‌های دانشگاهی و پیرامونی آن‌ها اتخاذ کنند. همچنین، از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتظار می‌رود که پیگیری‌های لازم را جهت ایجاد بسترهای ایمن برای دانشجویان در دستور کار قرار دهد.

ما بر این باوریم که ایجاد فضای امن برای دانشجویان تنها با همیاری و مسئولیت‌پذیری نهادهای اجرایی، انتظامی و دانشگاهی ممکن خواهد بود و در این مسیر، آماده هرگونه همکاری برای ارتقای امنیت جامعه دانشگاهی هستیم.

🆔 @SBU_Senfi
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️چهارمین روز تجمع دانشجویان با وجود باران و سرما در صحن دانشگاه تهران

دانشجویان با شعار «نفر نفر حجاب بان دریغ از یک نگهبان» برای چهارمین روز متوالی اعتراض خود را امنیتی سازی فضای دانشگاه و قتل امیرمحمد خالقی نشان دادند.

۲۹ بهمن ۱۴۰۳

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️گزارش تجمع ۲۹ بهمن، چهارمین روز متوالی اعتراض دانشجویان دانشگاه تهران

۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ در چهارمین روز اعتراضات دانشجویان در واکنش به قتل امیرمحمد خالقی، دانشجویان دانشگاه تهران در مقابل دانشکده هنرها جمع شدند.

در ابتدا تعداد دانشجویان کم بود و بخاطر سرمای شدید هوا و باران، بیشتر از روزهای دیگر طول کشید تا بچه ها جمع شوند.
پس از اینکه تعداد به نسبت زیادی جمع شدند، دانشجویان بیانیه‌ای که روز گذشته به صورت دست نویس منتشر شده بود را مجددا خواندند (در بیانیه دیروز مطالباتی از دانشگاه مانند: برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشکده ها و خوابگاه و تعویض آیین نامه شورای صنفی، تدوین آیین نامه حراست، نصب اتیکت نام روی لباس حراست از رییس دانشگاه و مطالبه از شهرداری و نیروی انتظامی برای انتشار اسناد دیده می شد)

دانشجویان همچنین خواستار پاسخگویی و محاکمه وجهی و مقیمی مدیران قبلی دانشگاه تهران شدند.

برخی از شعار های امروز:
فراجا کجایی؟ مسئول ماجرایی.
ننگ ما ننگ ما، پلیس الدنگ ما.
بس که دروغ شنیدیم، هیچ جا پلیس ندیدیم.
نفر نفر حجاب بان، دریغ از یک نگهبان.
برادر شهیدم حقتو پس میگیرم.
فکر نکنید امروزه، قرار ما هر روزه

دانشجویان در حین گفتن این شعارها دور دانشگاه راه رفتند و در این میان بر دانشجویی بودن این تجمع تاکید کردند برائت قاطع خود از تمامی احزاب و گروه‌هایی که قصد دارند این تجمع را به نام و نفع خود تمام کنند علی الخصوص اصلاح‌طلبان و سازمان مجاهدین خلق، اعلام داشتند.
سپس در این میان قرار شد هر روز از ساعت یک تا پنج تجمعات ادامه داشته باشد تا محقق شدن تمامی مطالبات دانشجویان


🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
🔴  بیانیه انجمن آرمان دانشجویان علم و صنعت در حمایت از دانشجویان دانشگاه تهران

⚫️  خبر قتل دلخراش «امیرمحمد خالقی»، دانشجویی نوزده ساله، بر اثر حمله‌ی زورگیران در محدوده‌ی خوابگاه دانشگاه، جامعه‌ی دانشگاهی را در بهت و ماتم فرو برد، ضمن عرض تسلیت به خانواده، دوستان و هم‌دانشگاهیان آن مرحوم، انجمن آرمان دانشجویان علم و صنعت با اندوهی عمیق و خشمی فراوان این جنایت هولناک و غم‌انگیز را قویاً محکوم می‌کند.

🔸سال‌هاست که نسبت به افزایش ناامنی، زورگیری و سرقت در اطراف خوابگاه‌ها و محوطه‌های دانشگاهی هشدار داده‌ شده بود؛ اما اقدام مؤثری از سوی نهادهای ذی‌ربط صورت نگرفت. این مسأله نشان دهنده اولویت نداشتن امنیت دانشجوست. در حالی که در موضوعات فرعی دیگر، شاهد سخت‌گیری‌ها و نظارت‌های فراوان هستیم. نصب دوربین‌های پیشرفته با هزینه‌های هنگفت داخل دانشگاه، صرفا برای رصد دانشجویان، نمونه بارز این موضوع است.

🔸نکته قابل توجه دیگر این است که، این حادثه بار دیگه نشان داد که دانشجویان، حتی در محیط‌های دانشجویی، امنیتی در برابر نیروهای لباس شخصی ندارند. این موضوع همواره در گذشته نیز تکرار شده است. فاجعه‌ی ۱۸ تیر ۷۸ به دلیل ورود غیرقانونی و غیراخلاقی نیروهای لباس‌شخصی به داخل محوطه‌ی کوی دانشگاه شروع شده بود که باعث وجود آن رخداد دردناک شد. در جنبش مهسا نیز ما شاهد دخالت این نیرو ها در سرکوب اعتراض به‌حق دانشجویان بودیم؛ و هیچ‌کس با هیچ دلیل و توجیهی نمی‌تواند این حق بدیهی را از دانشجویان بگیرد.

🔸ما ضمن محکومیت شدید این رفتارهای غیرقانونی و غیرانسانی، تأکید می‌کنیم که دانشگاه باید فضایی امن برای طرح و پیگیری مطالبات برحق دانشجویان و اعتراض نسبت به بی‌مسئولیتی‌ها باشد نه عرصه‌ای برای ارعاب و اختناق. بدیهی است که هرگونه تداوم این رویکرد خصمانه، تنها خشم و ناامیدی را در بدنه‌ی دانشجویی افزایش می‌دهد.

🔸ما قاطعانه اعلام می‌کنیم که دانشگاه، حیاط خلوت نیروهای لباس شخصی نیست. دانشگاه، فضایی امن برای تحصیل، پژوهش و طرح مطالبات برحق دانشجویان است. تداوم این رویکرد خصمانه و امنیتی، جز افزایش خشم و ناامیدی در میان دانشجویان، نتیجه‌ای نخواهد داشت.

🔻اعتراض حق بدیهی هر فردی است و حل این مسئله در گرو رفع نگرانی‌هاست. دانشجویان، اساتید و فعالان دانشجویی صدای اعتراض خود را به گوش جامعه می‌رسانند و از پای نخواهند نشست تا امنیت و عدالت برای همه تأمین شود. ما نیز از حق دانشجویان برای اعتراض حمایت می‌کنیم.

🆔 @IUSTArman
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️همصدایی دانشجویان دانشگاه علامه در حمایت از اعتراضات دانشجویان و سوگواری امیرمحمد خالقی

ظهر سه‌شنبه ۳۰ بهمن، دانشجویان سوگوار و دغدغه‌مند دانشگاه علامه، در یادبود دانشجوی درگذشته، امیرمحمد خالقی و در حمایت از اعتراضات دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها، در کنار یکدیگر ایستادند و همصدا خشم و عدم رضایت خود از ناکارآمدی و فساد موجود در دستگاه حاکم و سیطره‌ی وحشت و ناامنی بر جامعه، را فریاد زدند و سرود «از خون جوانان وطن لاله دمیده» خواندند.
🆔 @senfi_law_atu
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️بیانیه شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در خصوص قتل امیرمحمد خالقی

«آزادی‌ام به‌طور تفکیک‌ناپذیر وابسته به آزادی همهٔ مردمان است.»
-ژان پل سارتر

دانشگاه به مثابه نمونه‌ای تشریح شده از جامعهٔ حال حاضر است. تمامی سیاست‌ها، موازین و مفاهیم تعریف شده در جامعه، عاقبت از سوی قدرت حاکم در دانشگاه و نهادهای آن قابل مشاهده است. اگر ابژه‌ای در محیط بیرون در نوع زندگی آدمی اثرگذار باشد، بی‌شک کورسوهای مدنیت خود را در فضای آکادمیک دانشگاه بازسازی می‌کند.

مفهوم امنیت در عصر مدرن برخلاف شرایط حال حاضر، از عمیق‌ترین نیاز‌های بشری بوده و حیات دانشجویی تنها به زیست دانشجویان در داخل محیط فیزیکی دانشگاه، خوابگاه و دیگر اماکن خلاصه نمی‌شود. رخداد شب ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ و قتل امیرمحمد خالقی درمیان، تایید مستحکمی بر انحطاط امنیت در جامعه می‌باشد که این‌بار گریبان‌گیر خانواده دانشجویی ایران شده است. مطابق خیل گزارش‌های واصله از شرایط حاکم در دانشگاه‌های ایران می‌توان اذعان نمود که جان دانشجو هیچ‌گاه برای مسئولین وقت در اولویت نبوده و نیست؛ از امیرمهدیِ دانشگاه خواجه نصیر که در نتیجهٔ اهمال‌کاری مسئولین این دانشگاه در حوزهٔ اورژانس جان خود را از دست داد تا امیرمحمدِ دانشگاه تهران که در راستای فقدان امنیت همچون گلی در خیابان‌های پایتخت پرپر شد و قتل وی از سوی مسئولین بی‌پاسخ ماند!

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ضمن اعلام هم‌دردی با پیکرهٔ دانشجویی دانشگاه تهران، حمایت اکمل خود را از اعتراضات دانشجویان این دانشگاه اعلام کرده و در راستای نفی ورود نیروهای امنیتی مسلح به محیط ضد توحش دانشگاه‌ها، مطابق نص صریح قانون، این اقدام را محکوم و به مثابه لگدمال کردن تمدن فضای آکادمیک و امحا حقوق دانشجویان طلقی می‌کند؛ اعمال فضای خفقان در مقابله با اعتراض دانشجویان نتیجه‌ای جز افزودن خشم جامعه دانشجویی و غیردانشجویی در پی نخواهد داشت.

شایسته‌سالاری، مبدل به واژهٔ ناآشنایی گردیده که سال‌هاست در انتصاب مسئولین دانشگاه و محیط آکادمیک آن نادیده گرفته می‌شود. تأمین امنیت، رفاه و حفظ آرامش این محیط اجتماعی فدای ایدئولوژی مفلوک نهادهای وابسته در دانشگاه شده است و مسائل پوشش دانشجویان و تلاش در اجرا تفکیک جنسیتی گسترده در فضای دانشگاه، این روزها تنها اولویت موجود می‌باشد.

زخم بر گردهٔ مطالبات دانشجویی زمانی به عمق خود می‌رسد که تمامی اعتراضات صنفی دانشجویان با برچسب فعالیت سیاسی توسط نهادهای امنیتی به بیراهه کشیده می‌شود؛ مصادف با زمانی که قصور مسئولین در هیاهوی ایستادگی دانشجو جهت بازپس‌گیری حقوق اولیهٔ تضییع شده خود، نادیده گرفته می‌شود.

🆔 @Senfi_KNTU
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
⭕️قطع برق ۵ ساعته‌ی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

به گزارش شورای صنفی دانشگاه منابع طبیعی گرگان، برق این دانشگاه به مدت حدود ۵ ساعت قطع شد. پیگیری‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که علت این مسئله، بدهی دانشگاه بوده است و زمان اتصال مجدد برق همچنان نامشخص است.

قطع برق در محیط دانشگاه، علاوه بر ایجاد اختلال در روند کلاس‌ها، جلسات دفاع و فعالیت‌های آزمایشگاهی، خسارات مالی و علمی جبران‌ناپذیری را نیز به همراه دارد. بسیاری از مواد آزمایشگاهی که با هزینه‌های سنگین تأمین شده‌اند، به دلیل عدم رعایت حداقل استانداردهای زیرساختی، در معرض آسیب جدی قرار گرفته‌اند.

این موضوع نشان‌دهنده مدیریت نادرست منابع مالی و نبود برنامه‌ریزی مناسب در تأمین زیرساخت‌های ضروری دانشگاه است.

از مسئولین محترم انتظار می‌رود که ضمن پاسخگویی شفاف به دانشجویان، اقدامات لازم را جهت جلوگیری از تکرار اینگونه مشکلات به عمل آورند.

🆔 @gau_senfi
🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
2025/02/20 14:07:35
Back to Top
HTML Embed Code: