Telegram Web
نشریه دانشجویی کوچ برگزار می‌کند.

کارگاه آموزش گویندگی پادکست
مدرس: آیت عباسی
نریتور و پادکستر
دبیر سابق سرویس فرهنگی مفدا شاهرود

تاریخ: شنبه 19خردادماه
ساعت:18 تا 20

سرفصل‌ها:
▪️تکنیک‌های گویندگی و اصول متن‌خوانی
▪️تربیت و تقویت صدا
▪️مقدمات صداسازی

به شکل مجازی در بستر اسکای روم
(لینک کارگاه متعاقبا اعلام خواهد شد)
▪️ شماره دهم نشریه ادبی کوچ منتشر شد.

🔹مدیر مسئول: معصومه نبی‌زاده
🔹سردبیر: مائده دامنجانی
🔹ویراستاران:لیلا بابائی، عذرا حسامی
🔹طراح و صفحه‌آرا: مائده دامنجانی
🔹هیئت تحریریه: فاطمه فغانی، ساجده ذبیحی، آیدا زارع، علی علینقی‌زاده، علی خاکسار، عرفان عصاران، عذرا حسامی، مبینا ذاکری، سوفیا جمالی صوفی، فاطمه عباس‌پور

ما را دنبال کنید در:
🌐Telegram
🌐Instagram
نشریه ادبی کوچ بهار 1403.pdf
15.1 MB
در این شماره از نشریه ادبی کوچ می‌خوانید:

🔹️مرغ عشق
🔹️نیلوفرها دخترانی‌اند که به انتظار معشوق نشسته‌اند
🔹️قند روزهای تلخ من
🔹️بوسه‌ی آرزو
🔹️گشنیز
🔹️تو به ابر میمانی یا ابر به تو
🔹️خیام
🔹️امید
🔹️دال دوست داشتن
🔹️کوچک بی‌انتها
🔹️همدلی


ما را دنبال کنید در:
🌐Telegram
🌐Instagram
نگاهی کوتاه بر آسیب شناسی جنبش دانشجویی

نیما شاهین فرد

جنبش دانشجویی نامی است که با تاریخ معاصر ایران عجین شده است. در مهم‌ترین بزنگاه‌های تاریخی این کشور، دانشجویان دوشادوش سایر اقشار جامعه حضور جدی داشته اند. آن‌ها در پیروزی‌ها شریک و مقصر بسیاری از خطاها بوده‌اند؛ اما آنچه همیشه در این میان کمرنگ بوده، فضایی برای واکاوی و آسیب شناسی این جریان است؛ هرچند جنبش دانشجویی و معضلات آن نیازمند پرداختی همه جانبه، تاریخ‌مند و اجتماعی می‌باشد (که بی شک از حدود توانایی‌ها و سواد نگارنده خارج است).
در این نوشتار تلاش شده‌ است به بهانه‌ی نزدیک شدن به هجدهم تیرماه، به بخشی از مهم‌ترین چالش‌هایی پرداخته شود که جنبش دانشجویی، در تاریخ خود با آن مواجه بوده که خود از معضلات آتیه‌ی این جریان است.

۱. بی تاریخی: با اینکه از ابتدای تشکیل نهاد دانشگاه، جنبش دانشجویی به عنوان بخشی از جامعه‌ی مدنی، پیگیر آرمان‌های اجتماعی خود بوده است اما نبود دید روندی و تاریخی به جنبش، تکرار همیشگی برخی اشتباهات، ندیدن و به دنبال آن صیانت نکردن از دستاوردهای جریان، احساس انزوای فعالین حوزه‌ی دانشجویی، نبود گفت‌وگوی بین نسلی و در معرض انحراف قرار گرفتن را سبب شده است. در این حوزه نیاز به ایجاد منابع مطالعاتی یا تحقیقات تاریخی و اجتماعی بسیار، حس می‌شود.

۲. نبود فرهنگ نقد درون‌ماندگار: با اینکه در تمامی این سال‌ها هیچ نهاد و جریانی از انتقادات دانشجویان و جنبش دانشجویی در امان نبوده است، اما خودِ این جنبش هیچ‌گاه به طور جدی در بوته‌‌ی نقد قرار نگرفته است؛ نبود نقد درون‌ماندگار نه‌ تنها راه عبرت آموزی از خطاهای گذشته را بسته است بلکه با نبود فضایی برای پذیرش خطاها،از پاسخگویی این جریان در مقابل آحاد ملت کاسته است. ساخت بستری برای نقد همه‌جانبه‌ی جنبش دانشجویی می‌تواند فضا را برای تعامل هرچه بیشتر با مردم و سایر نهادهای مدنیِ جامعه فراهم کند و فاصله‌ی نگران کننده‌ای که میان دانشگاه و مردم شکل گرفته است را ازمیان بردارد.

۳. ساختار غیردموکراتیک: «سنترالیسم دموکراتیک» به عنوان تحفه‌ی احزاب به تشکل‌های دانشجویی، ساختاری است که نتوانسته تامین کننده نیازهای اساسی جامعه‌ی دانشجویی باشد. روند غیردموکراتیک، مرکزگرایی، نادیده گرفتن نیازها و توانایی‌های فردی و... در بسیاری از موارد، فضایی برای پیشرفت افرادی تمامیت‌خواه را فراهم کرده و هم رغبت دانشجویان برای عضویت درچنین ساختارهایی را کاهش داده است. به نظر می‌آید هرگونه تلاشی برای رسیدن به آرمان‌های آزادی‌خواهانه‌ی جنبش دانشجویی، اگر تحقق آزادی و عدالت را در درون خود جنبش به عنوان شرط لازم لحاظ نکند، در نهایت به بازتولید چرخه‌ی خشونت و مرکزگرایی دامن خواهد زد.

۴. نبود استقلال فکری: جنبش دانشجویی در بسیاری از لحظه‌های حساس تاریخ، نه به عنوان جریانی مستقل، بلکه به مثابه جریانی پیرو عمل کرده است. سهل انگاری در موضع‌گیری ایدلوژیک حفظ استقلال فکری، زمینه را برای سوء استفاده‌های فراوان از جریان دانشجویی فراهم کرده است. جریان دانشجویی باید خود فکر کند، دست به عمل بزند و رویکرد خود را اعمال کند؛ استقلال جنبش دانشجویی که از سوی بسیاری از نهادهای سیاسی، آماج حملات متعدد است جز از طریق جدیت دانشجویان در اثرگذاری به عنوان نهادی مجزا و حفظ فاصله‌ی خود با نهادهای قدرت، میسر نیست.

۵. سیاست‌زدگی به جای سیاست‌ورزی: نادیده گرفتن سیاست به عنوان امری جاری در زیستِ فرهنگی-اجتماعی را می‌توان یکی دیگر از آفات جریان دانشجویی دانست. خلاصه کردن امر سیاسی به اموری محدود، سبب نگاهی نافرجام و کوتاه مدت به کنش‌گری گردیده است. جنبش سیاسی در ایران و به دنبال آن جنبش دانشجویی، همیشه در دوگانه‌ی حرکت خشن-رکود، در نوسان است و کنش سیاسی، بدل به کنشی هیجانی و موقت به امور روزمره و بدون نظر به ریشه‌ها بدل می‌شود؛ ازسوی دیگر در چنین فضایی است که فعالیت‌های فرهنگی یا اجتماعی با نادیده‌گرفتن امر سیاسی، به ابتذال کشیده می‌شوند یا ماهیت مستمر خود را از دست می‌دهند.

موارد ذکر شده چند نمونه از مهم‌ترین چالش‌های تاریخی جنبش دانشجویی به شمار می‌رود. بیان این نقدها به هیچ عنوان در صدد انکار تاریخ پرافتخار این جریان و مبارزه برای کسب عدالت و آزادی (از شانزدهم آذر تا جنبش زن-زندگی-آزادی) نیست؛ بلکه تنها از احساس ضرورت ایجاد نوعی نقد درون‌ماندگار و ساخت بستری برای گفت‌وگوی نظام‌مند در این راستا، آمده است.

@SEDAYE_NOO_ANJOMAN
به نام آنکه هست نظاره‌گر

⚫️ انا لله و انا علیه راجعون

دانشگاه ما امروز در سوگ از دست دادن یکی از فرزندان خود فرو رفت. امروز همه‌ی دانشجویان این دانشگاه رخت عزای رفیق، همکلاسی، هم‌دانشگاهی و هم‌کار خود را به تن می‌کنند. با چشمانی گریان و با دستی لرزان قلم به دست گرفتیم تا این فاجعه را به خانواده‌ی یار دبستانی‌مان و همه‌ی شما دانشجویان عزیز تسلیت بگوییم.
«دانشگاه خانه‌ی دوم دانشجو است، خانه‌ی امن او.» افسوس که در صدق بودن این شعار امروز تردید بسیار است.
افزون بر غم، خشم نیز بر ما غلبه کرده خشم از مسئولانی که وظیفه داشتند تا مانع این اتفاق تلخ شوند.
هر چند این اولین نمونه از این دست رخداد‌ها در ایران نیست، امیدواریم هرچه سریع‌تر این حادثه از جوانب مختلف برسی شود و جلو تکرار چنین وقایعی گرفته شود. چنان چه کم‌کاری‌ای صورت گرفته باشد، قطعا منتظر پاسخگویی مسئولین امر هستیم.

@anjoman_shmu
کُلُ مَنْ عَلَیْهاٰ فٰانْ
مراسم گرامیداشت دانشجوی گرامی مرحوم دکتر محمد حسین شعبانی فردا مورخه ۱۶ مرداد بلافاصله بعد از نماز ظهر و عصر مسجد بقیه الله دانشگاه علوم‌پزشکی شاهرود
امور فرهنگی دانشگاه علوم‌پزشکی
👀 فراخوان عضویت در هیئت تحریریه نشریه دانشجویی «ببخشید»

اگه به طنز علاقه داری و میخوای تو زمینه های ادبی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، هنری و... فعالیت هایی مثل کاریکاتور، نوشتن متن طنز یا طراحی جلد و صفحه ارایی و...
داشته باشی میتونی با ایدی های زیر در ارتباط باشی


@fatemehbahari
@alitaghavifallah
انجمن اسلامي دانشجويان علوم پزشكي شاهرود
Photo
💢نامه انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه های علوم‌پزشکی کشور، خطاب به وزیر بهداشت

🔶️ در بخش هایی از این نامه آمده است:

🔹️ همان‌گونه که مستحضرید، در این سه سال گذشته، در سایه سیاست تقسیم دانشگاهیان به خودی و غیرخودی، فضای فعالیت های تشکیلاتی، فرهنگی و صنفی، روبه افول رفته و با برقرارسازی فضای بسته سیاسی، امید و نشاط از فضای دانشجویی رخت بسته و جای خود را به رخوت و خودسانسوری داده است. در این میان نقش معاونت های فرهنگی-دانشجویی بارزتر بوده که در ادامه به تفصیل به آن خواهیم پرداخت.

🔹️ با بروز ناآرامی‌ها و اعتراضات سال ۱۴۰۱ و به دنبال آن، تغییر ظالمانه آیین‌نامه انضباطی _که به گفته بسیاری از حقوقدانان، برخی مفاد آن در تقابل با حقوق دانشجویی، قانون اساسی و آموزه های دینی ما است_ موجب صدور احکامی شبهه‌دار و گاه مغرضانه، بدون رعایت تمامی اصول آیین‌نامه از نظر مستدل و مستند بودن ادله، تناسب حکم و تخلف و... شد که صدمات بسیاری را به آرامش روان دانشجویان و خانواده‌های ایشان وارد کرد. از جنابعالی، تقاضای بررسی و اصلاح آیین‌نامه انضباطی در اسرع وقت، و نیز بررسی مجدد احکام و جبران خسارت آن دسته از عزیزانی که به ناحق مشمول مجازات شدند، داریم.

✍️🏻امضا کنندگان نامه:

انجمن‌ اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد
انجمن اسلامی دانشجویان نسل نو دانشگاه علوم پزشکی یزد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک
تشکل وحدت اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
@anjoman_shmu
‼️مشاوره رایگان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۳

💥فرصتی طلایی برای کنکوری‌ها

انتخاب رشته کنکور سراسری یکی از مهم‌ترین مراحل زندگی هر دانش‌آموزه. با توجه به اینکه این انتخاب می‌تونه مسیر آینده تحصیلی و شغلی شما رو تعیین کنه، جمعی از دانشجویان متعهد و با تجربه از دانشگاه‌های مختلف اعم از دانشگاه‌های گیلان، علوم‌پزشکی شاهرود، علوم‌پزشکی زنجان، علوم‌پزشکی یزد، علوم‌پزشکی مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، خیریه نیکان، رسانه GUN، دانشگاه آزاد اراک و... دورهم جمع شدیم تا کاملا رایگان به شما کمک کنیم.

❗️مشاوره‌های ما بدون هیچ هزینه‌ای ارائه می‌شه و هدف اینه که همه دانش‌آموزان عزیز بتونن با آگاهی و اطمینان بیشتری رشته مورد نظر خودشون رو انتخاب کنن.

ما در دو سطح تخصصی و عمومی آماده‌ایم تا به سوالات شما جواب بدیم‌.

🔗گروه انتخاب رشته رایگان کنکور سراسری:
🔗 @EntekhabEntry1403


🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان
🔗انجمن اسلامی نسل نو دانشگاه علوم پزشکی یزد
🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد
🔗انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اراک
🔗گروه خیریه نیکان
🔗رسانه خبری تحلیلی GUN
جلسه ادبی این هفته
روز چهارشنبه ساعت ۱۷ تا ۱۹
در کلاس ۱۲۴ دانشکده پزشکی
با موضوع گفت و گوی آزاد
برگزار خواهد شد
⭕️ مرور مفاد شیوه‌نامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوه‌نامه مصوب سال ۱۴۰۱

🔻بخش اول:


1⃣ اضافه شدن حق بر استماع
دانشجو می‌تواند دفاعیات مکتوب یا شفاهی خود را به استماع اعضای شورای بدوی برساند.

2⃣ حذف شدن اصل سرعت در رسیدگی
طبق این اصل در شیوه نامه سال ۱۴۰۱، کمیته‌ها می‌بایست در کمترین زمان ممكن اقدام به رسیدگی و صدور احكام برای دانشجویان می‌نمودند.

3⃣ اضافه شدن اصل رفتار برابر
مطابق شیوه نامه جدید، شورای انضباطی باید در برخورد با تخلفات مشابه از رویه‌ی واحد تبعیت کند.

4⃣ تغییر در ترکیب کمیته انضباطی وزارتین طبق ماده ۲
تعداد اعضای هیئت علمی از یک به دو، معاونین دانشجویی از یک به دو، حد نصاب تشکیل جلسات از ۴ عضو (رئیس، دبیر و حداقل دو عضو دیگر دارای حق رای) به ۷ عضو و حد نصاب تعداد آراء برای تصویب حکم در شورای انضباطی از حداقل ۳ رای به حداقل ۵ رای افزایش یافته است.

5⃣ تغییر در تخلفات و تنبیهات
• اضافه شدن تنبیه تذکر کتبی بدون درج در پرونده به ماده‌ی ۱۲
• اضافه شدن امکان تغییر در استفاده از تسهیلات رفاهی دانشگاه
• حذف تنبیه ابطال پایان نامه، رساله یا مدرک تحصیلی

6⃣ حذف ماده مربوط به اطلاع رسانی به ولی، سرپرست یا همسر دانشجو در صورت قطعی شدن حکم.

7⃣ اضافه شدن تبصره ماده‌ی ۱۸
درصورتی که دانشجو مجددا مرتکب تخلف سابق خود شود، شورا موظف به صدور حکم واحد است و در صورت صدور آرای متعدد، دانشجو  می‌تواند از مرجع بالاتر تقاضای تجمیع آراء و صدور حکم واحد بکند.

8⃣ اضافه شدن ماده ۲۲، قواعد عمومی تنبیهات
طبق این ماده اخذ نظر از دفتر مشاوره برای صدور و اعمال تنبیه محرومیت از خوابگاه الزامی است.


9⃣ اضافه شدت ماده‌ی ۲۳ بخش تخلفات و تنبیهات
امکان ایجاد تخفیف یا تعلیق در تنبیه یا مختومه شدن پرونده‌ بدون درج در سوابق انضباطی به وسیله‌ی اخذ تعهد، ایجاد صلح و سازش یا اخذ رضایت شاکی.

🔟 حذف تبصره‌های مرتبط با تخلفات رایانه‌ای
عطف به تبصره ۲ ماده ۳۲ شیوه نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۱: «تشكیل کلیه گروه های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.» تبصره فوق و در ادامه تبصره‌های ۳، ۴، ۵، ۶ و ۷ از ماده ۳۲ نیز از شیوه نامه مصوب ۱۴۰۳ حذف شده‌اند. این تبصره‌ها به ترتیب به «جرم انگاری استفاده از عنوان، آرم و عناوین مشابه مرتبط با دانشگاه»، «یکسان سازی فضای مجازی و فضای حقیقی»، «حریم عمومی محسوب شدن کلیه شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوهای مجازی» اشاره دارند؛ پس می‌توان اشاره داشت که طبق شیوه نامه جدید پلتفرم‌های با دسترسی عمومی هم ذیل حریم شخصی دانشجو تلقی می‌شوند و مطالب آن نمی‌تواند به عنوان مستند علیه ایشان در کمیته‌های انضباطی استفاده شود.

1⃣1⃣ طبق تبصره ۵ ماده ۳۷ شیوه نامه جدید، تجمعات مسالمت آمیزی که بدون ایجاد خسارت مالی، درگیری، توهین و ممانعت از تشکیل کلاس های دانشگاه باشد تخلف محسوب نمی‌شوند.

2⃣1⃣ طبق ماده ۴۲ شیوه نامهٔ جدید، در رسیدگی به موارد ایجاد «بلوا و آشوب در دانشگاه»، تنبیه تنها برای عاملین در نظر گرفته می‌شود و تبصرهٔ مربوط به جرم‌انگاری شرکت در مصادیق بلوا و آشوب از شیوه نامهٔ مصوب ۱۴۰۳ حذف شده است.

3⃣1⃣ کاهش تنبیهات مربوط به عدم رعایت پوشش اسلامی
مطابق شیوه نامهٔ مصوب ۱۴۰۱ در صورت عدم رعایت پوشش ایرانی-اسلامی یا ضوابط پوشش ابلاغی، اشد تنبیهات محرومیت از تسهیلات رفاهی بوده که در شیوه نامه مصوب ۱۴۰۳ (ماده ۵۱) به «توبیخ کتبی همراه با درج در پرونده» کاهش یافته است.
مطابق آیین نامه سال ۱۴۰۱ در صورت اصرار و تکرار به عدم رعایت پوشش اسلامی، حداکثر تنبیه منع موقت از تحصیل به مدت ۴ نیمسال با احتساب سنوات بوده که در آیین‌نامهٔ جدید (ماده ۵۱) به منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات کاهش یافته است.

4⃣1⃣ طبق ماده ۵۸ شیوه نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۳، نهادها، تشکل‌های دانشجویی (مانند بسیج) و اساتید نمی‌توانند با گزارش خود، رسیدگی به تخلفات انضباطی دانشجویان را آغاز کنند و صرفا به عنوان شاکی خصوصی امکان شکایت دارند.

@anjoman_shmu
⭕️مرور مفاد شیوه‌نامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوه‌نامه مصوب سال ۱۴۰۱

🔻بخش دوم

5⃣1⃣ در رسیدگی به تخلفات آموزشی، پژوهشی، اداری و سیاسی طبق ماده ۶۲ شیوه‌نامه سال ۱۴۰۱ اخذ نظر از مراجع ذی صلاح ضروری بوده درحالیکه طبق ماده ۶۱ شیوه‌نامه جدید باید از معاونت مرتبط دانشگاه این نظر اخذ شود.

6⃣1⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۶۱ شیوه‌نامه جدید، "چنانچه تخلف توسط اعضای تشکل‌ها یا نشریات واقع شده باشد، اخذ نظر هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشجویان و رای قطعی کمیته‌های ناظر بر نشریات دانشگاهی حسب مورد ضروری است."

7⃣1⃣ بنا بر تبصره‌‌های ۱ و ۲ ماده ۶۶ شیوه‌نامه جدید، دعوت از دانشجو به وسیله تماس تلفنی و پیامک و با فاصله زمانی حداقل ۵ روز باید انجام شود. ابلاغ دعوت‌نامه کتبی نیز بصورت حضوری انجام میشود.
در شیوه‌نامه ۱۴۰۱ ابلاغ دعوت‌نامه از طریق تماس یا پیامک صورت میگرفت و حداقل بازه زمانی ۲۴ ساعت بود.

8⃣1⃣ طبق تبصره ۳ ماده ۶۷ شیوه‌نامه جدید، نحوه ابلاغ از طریق سیستم مخابراتی باید در جلسه مصاحبه حضوری کتبا به دانشجو اعلام شود؛ در غیر این‌صورت ابلاغ از این طریق فاقد اعتبار است. در شیوه‌نامه قبلی دعوت دانشجو میتوانست از طریق سیستم اطلاع‌رسانی مخابراتی انجام شود و دانشجو موظف به پیگیری از طریق حساب کاربری خود بود.

9⃣1⃣ بنا بر ماده ۷۰ شیوه‌نامه جدید، دبیر شورای بدوی باید در ابتدای مصاحبه حقوق دانشجو را به اطلاع وی برساند، دو نسخه از مراتب را صورتجلسه کند و پس از امضا دانشجو و دبیر، یک نسخه را تحویل دانشجو دهد.
در ماده ۷۱ شیوه‌نامه قبلی دبیر کمیته بدوی میبایست بصورت کلی توصیه به اطلاع از مقررات می‌نمود.

0⃣2⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۷۲، در صورت عدم ارائه دفاعیات مکتوب به دبیرخانه تا پیش از جلسه رسیدگی حضوری‌، دبیر شورای بدوی اظهارات دانشجو در صورتجلسه مصاحبه حضوری را در پرونده ثبت و در جلسه شورا قرائت خواهد کرد.

1⃣2⃣ طبق ماده ۷۳ شیوه‌نامه جدید، امکان مطالعه، تهیه رونوشت و با تشخیص دبیر شورا تهیه کپی از اوراق پرونده توسط دانشجو مقدور خواهد بود.
در شیوه‌نامه ۱۴۰۱ دانشجو صرفا می‌توانست مستنداتی که منشا صدور حکم برای پرونده وی بود را رویت نماید.

2⃣2⃣ طبق ماده ۷۴ شیوه‌نامه ۱۴۰۳، تشکیل جلسات فوق‌العاده در موارد اضطراری تنها در اختیار رئیس شورای بدوی است در حالیکه در شیوه‌نامه قبلی بنا به درخواست رئیس کمیته بدوی یا دو نفر از اعضا این جلسات قابل تشکیل بود.

3⃣2⃣ طبق ماده ۹۰ شیوه‌نامه جدید، مراجع تجدید‌نظر‌خواهی نمی‌توانند احکام اولیه را تشدید کنند و در صورت ارائه مدارک و مستندات جدید پس از صدور حکم اولیه، لازم است پرونده تخلف به شورای بدی عودت و پس از بررسی و صدور حکم اولیه مجدد به دانشجو فرصت اعتراض مجدد داده شود. در شیوه‌نامه قبلی کمیته تجدیدنظر می‌توانست نسبت به تشدید رای اقدام نماید.


@anjoman_shmu
⭕️مرور مفاد شیوه‌نامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوه‌نامه مصوب سال ۱۴۰۱

🔻بخش سوم


4⃣2⃣ با اضافه شدن بند "ث" ماده ۹۳ و ماده ۱۰۳، وزیر میتواند هر نوع محکومیت قطعی و لازم‌الاجرا را تعلیق کرده و دستور رسیدگی مجدد یا بخشش و تخفیف حکم قطعی صادر نماید.

5⃣2⃣ طبق تبصره ماده ۱۱۲ شیوه‌نامه سال ۱۴۰۱، کمیته می‌تواند از نظارت مرکز مشاوره استفاده کند، مشروط بر اینکه «این امر موجب اطاله رسیدگی به پرونده نگردد». در شیوه‌نامه جدید مطابق ماده ۱۱۰  در موارد ضروری یا درخواست دانشجو «بهره‌مندی از نظرات مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه و ملاحظه کلیه حساسیت‌های لازم در زمینه روحیات فردی و مسائل خانوادگی و اجتماعی و تبعات مختلف احکام صادره الزامی است.

6⃣2⃣ با اضافه شدن ماده ۱۱۶ شیوه نامه جدید، در صورتیکه مراحل مربوط به رسیدگی به پرونده انضباطی دانشجو در زمان امتحانات پایان ترم، فرجه امتحانات یا تابستان قرار بگیرد، باید به زمان بعد از ایام یاد شده موکول گردد.

7⃣2⃣ طبق ماده ۱۱۷ شیوه‌نامه جدید، چنانچه رئیس دانشگاه دستور جلوگیری از ورود دانشجو را صادر کند، باید اجرای این دستور با قید زمان شروع و پایان ممنوعیت به دانشجو ابلاغ شود. در شیوه‌نامه قبلی این الزام وجود نداشت.

8⃣2⃣ طبق ماده ۱۱۸ شیوه‌نامه جدید، دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه موظف است تنبیهات بندهای ۴ تا ۸ را بعد از یک سال، تنبیهات مشتمل بر منع موقت از تحصیل نهایتا تا دو نیمسال با احتساب سنوات را بعد از دو سال و بقیه تنبیهات سنگین‌تر را پنج سال پس از دانش آموختگی امحا کند.
همچنین تنبیهات بندهای ۱ تا ۳ در پایان تحصیل امحا میشوند.

9⃣2⃣ در شیوه‌نامه جدید رسیدگی به تخلفات دانشجویان حوزه‌های علوم دینی نیز ذیل این شیوه‌نامه انجام میشود.


@anjoman_shmu
مفاد شیوه نامه انضباطی.pdf
645.2 KB
مرور مفاد شیوه‌نامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوه‌نامه مصوب 1401
《آه ای دریغ و حسرت همیشگی
ناگهان چقدر زود دیر می‌شود》

شانزدهمین شماره نشریه دانشجویی صدای نو

در این شماره با هم می خوانیم :
🔹 طلوع خورشید
🔹 نوبل
🔹 افعی تهران
🔹 لوئیس بونوئل
🔹 رایگان
🔹 کیش شخصیتی
🔹 معرفی مکتب سیاسی فئودالیسم
🔹 توران
🔹 فرار از مهلکه
🔹 کارد درمان
🔹 سلامت روان
2024/11/27 04:34:41
Back to Top
HTML Embed Code: