Telegram Web
🌑 پیام تسلیت انجمن صنفی معلمان کوردستان بە مناسبت درگذشت پدر #آقای_اسماعیل_عبدی

پدران و مادران همە عزیزند و ارجمند، لیکن چە عزیزتر و ارجمندترند پدران و مادرانی کە فرزندانی برومند، شجاع و دلیر می‌پرورانند.

   با کمال تاسف و تالم خبر فوت پدر نستوە و دلیرپرور همکار عزیز و دربندمان #آقای_اسماعیل_عبدی ، روح و روان تمامی فرهنگیان و صنفی‌کاران همفکر و هم صدای جناب #اسماعیل_عبدی را بە درد آورد. چە سخت است در واپسین نفسهای پدر دلسوز ، فرزند دلیرشان در بند و اسارت باشد.
   بدین وسیلە مراتب همدردی و تسلیت جامعە فرهنگیان و بازنشستگان کوردستان را نسبت بەفوت آن مرحوم ابراز داشتە و آرزوی شادی روح و تسلای خاطر بازماندگان و همچنین آزادی #اسماعیل_عبدی را از درگاە خداوند متعال خواستاریم.


انجمن صنفی معلمان کوردستان(سنندج و کلاترزان، دیواندره،مریوان و سروآباد، سقز و زیویه)
٢٩ شهریور ماه ١٤٠٢
🔴 پیام تبریک #انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان (دیواندرە، مریوان و سروآباد، سقز و زیویە، سنندج و کلاترزان) بە مناسبت آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس

  هموارە آرزو و آرمان انجمن، داشتن مدارسی سرشار از شادی، خلاقیت و سلامت روح و روان برای دانش‌آموزان و معلمان بوده و تمام تلاشها و مبارزات آن معطوف به تحقق این هدف مقدس بوده است. اما "در اولویت نبودن و اهمیت نداشتن آموزش و پرورش برای حاکمیت"، "استیلای روح مادیگرایی و موسسات کنکوری و پول‌ساز بر برنامەها و تصمیمات مسولان آ.پ" و "بی‌تدبیری‌های متولیان نظام آموزشی کشور در سطوح شهرستانی، استانی و ملی" چنان دمار از روزگار تعلیم و تربیت در آوردە است کە بهار آن را بە خزانی حزن‌انگیز تبدیل کردە است

- هزینە ادارە مدارس از سفرە خالی و محقر خانوادەها تامین می‌شود و اصل ٣٠ قانون اساسی و آموزش رایگان توسط مقامات رسمی بە سخره گرفته شده است. وزیر آ.پ آموزش را به عنوان یک کالا معرفی کرده و صراحتا اعلام نموده "هرکس آموزش بهتری می‌خواهد باید پول بیشتری بپردازد"
- مسولان آ‌.پ در عوض جذب نیرو برای جبران کمبود ٢٠٠ هزار معلم حرفەای، با افزایش تراکم کلاس‌ها و بکارگیری نیروهای غیرمرتبط یا استثمار بازنشستگان، مدیران و معاونان آن را جبران می‌کنند که نتیجەای جز "بە محاق بردن کیفیت آموزش" بە همراە ندارد
- بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ۹۶۰ هزار کودک و نوجوان در سن آموزش از تحصیل بازمانده یا ترک تحصیل کرده‌اند. که بخش عظیمی از این آمار به دختران و کودکان مناطق محروم تعلق دارد
- شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی موجود در جامعه در آموزش هم تبلور یافته و از هزار رتبه برتر کنکور ۵۰ درصد آن تنها متعلق به دهک دهم (ثروتمندان) است. در کنکور سال گذشته هم از ۴۰ نفر رتبه برتر تنها یک نفر متعلق به مدارس عادی دولتی بود
- وزیر آ.پ از میان تمام معیارهای انتخاب معلم بیشترین تاکید را بر "وفاداری به نظام" داشته است. معاون فرهنگی حوزەهای علمیە هم اعلام نمودە کە در فاصلە ٣ سال تا مهر ١٤٠١ شش هزار طلبە وارد مدارس شدەاند کە این موارد نشان از عزم جزم حاکمیت برای هرچە بیشتر ایدئولوژیک کردن آموزش و پروراندن شهروندانی مقلد و مطیع دارد
- مسئلە مهم دیگری کە در سال تحصیلی گذشتە فضای آموزشی را ملتهب و حتی مشمئزکنندە کردە بود امنیتی‌کردن فضای مدارس بود. بە دنبال شروع اعتراضات و نارضایتی شهروندان در مهر ١٤٠١ و برگزاری تحصن معلمان بە دفاع از حریم مدارس و دانش‌آموزانی کە متحمل هزینە و فشار شدە بودند، ٣٥٠ نفر از معلمان کردستان با کسر حقوق، قطع رتبه‌بندی، درج غیبت و معرفی بە هیئت تخلفات مواجە شدند. صدها مدرسە دخترانە مورد حملە شیمیایی قرار گرفتند و هزاران دختر معصوم دچار مشکلات تنفسی، حساسیت پوستی، اختلالات عصبی، مدرسە‌هراسی و... شدند. مدارس بە محل رفت و آمد نیروهای نظامی، شبەنظامی و حراستی تبدیل شد بە طوری کە گاها احساس می‌شد ادارە امور آموزش و پرورش بە نظامیان و امنیتی‌ها سپردە شدە است. در ادامە این رویکرد ضدآموزشی در چند ماە اخیر دهها مدیر و معاون توانمند و باشرافت علیرغم مقبولیت و موفقیت‌های فراوان، صرفا بە جرم حمایت از کیان مدرسە و حقوق دانش‌آموزان و معلمان از مدیریت مدارس خلع شدند. در تجمعات قانونی ١٦ اسفند ١٤٠١ و ١٩ اردیبهشت ١٤٠٢ حدود ٣٠ نفر از معلمان استان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند یا دستگیر و بازداشت شدند
 
مجموعە موارد فوق و عوامل دیگری کە مجال پرداختن بە آنها نیست نشان می‌دهد کە این نظام آموزشی فشل و معیوب نە تنها قادر نیست دردهای جامعە را درمان کند بلکە خود هر روز دردی و بحرانی به جامعە تحمیل می‌کند. البتە هدف انجمن از بیان آمارها و مسائل تلخ مذکور در آغاز سال تحصیلی، دمیدن روح ناامیدی و درماندگی نیست. اتفاقا انجمن بسیار امیدوار است کە بتوان با تبدیل کردن آموزش رایگان، عادلانە و باکیفیت بە یک دغدغە عمومی و شکل‌گیری یک همت همگانی برای تحقق آن، آیندە بهتری را رقم زد، اما بدون شناسایی این واقعیات، ریشەیابی آنها و همفکری همگانی برای چارەجویی و موضع‌گیری صحیح در مواقع لزوم، بە هیچ وجه نمی‌توان نظام آموزشی را از زیر یوغ این کژکاریها و ناهنجاریها نجات داد. لذا این انجمن ضمن تبریک و شادباش بیکران بازگشایی مدارس بە تمامی دانش‌آموزان رشید و جویای علم، معلمان فرهیختە و والدین گرانقدر، از همە این بزرگواران و نیز فعالان عرصە آموزش و رسانەهای مستقل و مردمی می‌خواهد با امید بە آیندە و مسئولیت‌پذیری بیشتری اوضاع مدارس را رصد کنند و با تقویت رویکرد انتقادی و مطالبەگرانەی خود یاریگر انجمن در راستای تحقق یک نظام آموزشی عادلانە، پویا و بانشاط باشند.

انجمن صنفی معلمان کوردستان
۳۱ شهریور ۱۴۰۲


#ما_خاموش_شدنی_نیستیم
#ژن_ژیان_ئازادی
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
#پیام_تبریک و توقع انجمن صنفی معلمان کوردستان
بە مناسبت دریافت جایزە صلح نوبل توسط خانم نرگس محمدی



بە نام نامی عدالت و آزادی

فرایند تلاش برای ایجاد عدالت و دموکراتیزە کردن کشور ازسوی کنشگران بسیار، با نحلەهای فکری متفاوت و همچنین ملتهای این جغرافیا، بیشتر از یک سدە است کە جریان دارد و برای نیل بە آن، انقلاب، جنبشهای انقلابی و فعالیتهای پر هزینە بسیاری صورت گرفتە و این کشاکش بین مردم و حاکمیت همچنان در جریان است.
اهداء #جایزە_صلح_نوبل بە #نرگس_محمدی فعال حقوق بشری ایرانی کە اکنون در زندان بەسر می‌برد از یک سو بیانگر حجم ستم‌های ویرانگر و فراگیری است کە سالهاست در حق شهروندان این مملکت اعمال می‌شود و از سوی دیگر نمایانگر میزان پیکار و مقاومتی است کە مبارزان و فعالان عرصەهای مختلف سیاسی، مدنی، صنفی و... در برابر این وضعیت انجام دادەاند، بە طوری کە هزاران برندە جایزە صلح را می‌توان از زندانهای ایران بە دنیا معرفی کرد کە تمام زندگی و وجود خود را فدای آزادی، صلح و عدالت کردە و می‌کنند. همچنین اهداء این جایزە، قدردانی و ارج نهادن بە رنجهای بی‌شمار نرگس محمدی و مجاهدتهای قهرمانانەی این بانوی فرهمند در دفاع از حقوق زنان، دگراندیشان، ملت‌ها و اقشار تحت ستم ایران است. لذا این جایزە بە حقیقت شایستە ایشان و مردم ستم‌دیدە و البتە مبارز این جغرافیا بود. البتە با توجە بە گفتمان #ژن_ژیان_ئازادی و خاستگاە و بستری کە سبب برجستە شدن مسائل حقوق بشری در این کشور شد شایستەتر آن بود کە این خاستگاە لحاظ شود، چنانکە در بیان اهداکنندگان جایزە نیز منعکس گردید.

اما آنچە امروز مسئولیت خانم محمدی را بیش از پیش برجستە می‌کند تداوم و توسعە این رویکرد صلح‌طلبانە و عادلانە است، کە اگر الگوی ایشان در راە عدالت و آزادی، بزرگانی همچون نلسون ماندلا باشد هدف نزدیکتر و در دسترس‌تر خواهد بود. لذا انتظار می‌رود تلاش مضاعف ایشان برای دفاع بیش از پیش از فرودستان، زنان، ملت‌های مطرود و مناطق پیرامونی باشد تا بتواند خواست همگان را نمایندگی کند. قطعا مواضع ایشان در رابطە با مسائل مورد اشارە بعد از این جایزە با وسواس بیشتری رصد خواهد شد.

#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان ضمن تبریک بە خانم نرگس محمدی، برای ایشان و همە صلح‌طلبان و مبارزان راستین راە آزادی و عدالت آرزوی موفقیت و عزت روزافزون می‌کند.


انجمن صنفی معلمان کوردستان ١٤٠٤/٧/٢٠

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

🔹نشانی ارتباط با کانال:
🆔
@kashowranews
#پیام_تسلیت انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریون و سروآباد، سنندج و کلاترزان، دیواندره، سقز و زیویه) بە مناسبت درگذشت پدر #شیوا_عاملی‌راد از اعضای انجمن صنفی معلمان کوردستان


و نترسیم از مرگ
مرگ پایان كبوتر نیست...
مرگ در ذهن اقاقی جاری است
مرگ در آب و هوای خوش اندیشه نشیمن دارد
...
مرگ گاهی ریحان می چیند
...
گاه در سایه نشسته است به ما می نگرد


  
   خبر درگذشت همکار بازنشستە و معلم توانمند و دلسوز جناب آقای یوسف عاملی‌راد پدرِ خانم شیوا عاملی‌راد از معلمان و فعالان صنفی پرتلاش و خوشنام کوردستان همه ما را متأثر و محزون کرد.
   انجمن صنفی معلمان کوردستان، درگذشت این همکار فداکار و پدر مهربان را به جامعه معلمان کوردستان، فعالان صنفی جامعه معلمی و خانواده ایشان تسلیت عرض می‌کند و برای بازماندگان و بستگان ایشان و سرکار خانم عاملی‌راد صبر، سلامتی و آرامش آرزو می‌کند.


#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان (مریون و سروآباد، سنندج و کلاترزان، دیواندره، سقز و زیویه)    ۱۴۰۲/۷/۲۸

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان( مریوان و سروآباد، سقز و زیویه، دیواندره، سنندج و کلاترزان) در رابطه با احکام صادر شده علیه #فعالان_صنفی_فارس

با کمال تاسف، در سایه مدیران ناآگاه و رانتی، سیستم آموزشی کشور با مسائل و مشکلات عدیدە، پیچیده، عمیق و ساختاری مواجه است. این در حالی است که گذشته آموزش و پرورش ایران پیشینه درخشانی را به ما یادآوری می‌کند، تحمیل نگاه آمرانه و دستوری و ترویج برنامه‌های ایدئولوژیک و ترویج و گسترش بندگی در سایه همان دیدگاە ایدئولوژیک، عدم برنامه‌ریزی مناسب در سایه مدیران متملق و بله‌ قربان‌گو، غیر متخصص و ناآگاه، آموزش و پرورش با پیشینه‌ی درخشان و پویا را به آموزش و پرورشی فشل و بدون برنامه‌ و ایستا تبدیل نموده است. برای رهایی از این بی برنامگی و احیای دوباره سیستم، به فعالان و دلسوزانی چون فعالان صنفی در سراسر ایران نیاز داریم اما حاکمیت بەجای اینکه حرف این فعالان را بشنود، دیدگاە و تجارب تخصصی آنان را در جهت درمان آموزش و پرورش بیمارگونه بەکار گیرد عرصه را بر فعالان صنفی تنگ نموده و با آنان به صورت قهری رفتار می‌نماید و به جای استفاده از ایده و نظرات دلسوزانه این فعالان صنفی مبلغانی با دیدگاە سنتی و بی‌بهرە از تخصص و علم روز را جایگزین نموده است. پرواضح است متولیان امروزە آموزش و پرورش با این دیدگاه، فعالان صنفی را مخل نظم و امنیت کشور می‌دانند و اینگونه بر آنان می‌تازند. با اندک شناختی - کە در دیدگاە، برنامە و عمل متولیان کنونی آموزش و پرورش هیچ نشانی از آن دیدە نمی شود - مشخص است کە مخل نظم و امنیت کشور همان مبلغان بلەقربان‌گو هستند نه فعالان دلسوز صنفی که از جان ، مال و خانوادە خود، برای پیشرفت ایرانی آباد و ترقی و پرورش دانش‌آموزان آینده‌نگر مایه می‌گذارند!
باید از مسولان کشور پرسید آیا کسانی که برای فعالان صنفی بابت اتهامات ناروا و پوچ و بی اساس همچون مخل نظم و امنیت، حکم صادر می‌نمایند ذره‌ای به وجدان بیدار خود (اگر داشته باشند) رجوع نموده‌اند که چه کسانی مخل نظم و امنیت هستند؟! فعالان صنفی دلسوز یا افراد فرصت‌طلب و بله قربان‌گو؟!
آیا وضعیت بحرانی آموزش و پرورش نتیجه همان برنامه‌های غلط و بدون کارشناسی مدیران رانتی و باندباز و فرصت‌طلب است که پست‌های مهم و کلیدی آموزش و پرورش را تصاحب نموده‌اند یا فعالان صنفی؟
واضح است اگر ذره‌ای درک و بینش انسانی و تخصصی داشته باشیم، باید اذعان کنیم آنکه باید حکم زندان، تعلیق، اخراج و ... بگیرد همان مدیران ناکارآمد و رانتی هستند کە هر روز سوتی و آبروریزی سیستمی و فراقانونی و سلیقەای از آنان رسانەای می‌شود، نه فعالان دلسوز صفی.
امیدواریم قضات به خود بیایند بە سوگند و تعهد کاری و قضایی خود رجوع کردە و بیش از این خود را تحت سیطره‌ی افراد و نهادهای امنیتی قرار ندهند و به وجدان خود رجوع نمایند و بیش از این استقلال خود را در اختیار نابخردان غیر مسئول نگذارند. با علم و آگاهی و از روی وجدان و شرفی که موقع روی کار آمدن به آن سوگند خوردەاند حکم صادر نمایند و با زندگی و آینده‌ی دیگران بازی نکنند، باشد کە در قبال خلق و خالق رستگار باشند.
#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان احکام صادر شده برای همه‌ی فعالان صنفی از جمله #فعالان_فارس #بوشهر #کوردستان #گیلان و ...  را به شدت محکوم نموده وخواهان آزادی فعالان زندانی و مختومه شدن پرونده همه فعالان صنفی در تمام نقاط ایران است.
به امید آینده‌ای سرشار از شادی.

#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان(مریوان و سروآباد، سقز و زیویه، دیواندره، سنندج و کلاترزان)
٦ آبان ماه ١٤٠٢


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار ، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
دیدار جمعی از فعالین صنفی استان کردستان (سقز و زیویه) با سرکار #خانم_شیلان_یوسفی

در حالی که مدیر کل آموزش و پرورش استان کوردستان( ناظمی جلال) در ١١ آبان ماه ١٤٠٢ ادعای کذبی را مبنی بر عدم اخراج و انفصال حتی یک مورد از معلمان استان کردستان در دفاع از عملکرد خود در نشست با جمعی از اعضای انجمن صنفی کوردستان با حضور آقای لاشکی (معاون حقوقی و پارلمانی وزیر) مطرح کرده بود، کنشگران صنفی سقز ضمن رد چنین ادعایی، در بیستم آبان ماه برای قدردانی از تلاش‌های #خانم_شیلان_یوسفی، معلم فرهیخته، منتقد و توانمند فیزیک به پاس ٢٢ سال تدریس و خدمات بی‌وقفه‌شان، با این معلم دلسوز و الگوی استقامت، پایداری و انسانیت دیدار کردند. علی‌رغم ادعای کذب مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان برای #خانم_شیلان_یوسفی، از سوی هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری حکم بازنشستگی پیش از موعد بر اساس سنوات خدمتی دولتی با تقلیل دو گروه به اتهام حمایت از اعتراضات و تحریک دانش‌آموزان به کشف حجاب، اعتصاب و ...  صادر و در تاریخ ١٤٠٢/٠٤/٢٩ به ایشان اعلام گردید. این در حالی است که حکم اخراج #خانم_شیوا_عاملی_راد عضو انجمن صنفی معلمان مریوان نیز با ١٨ سال سابقه تدریس در روندی غیر قانونی در ٢ اردیبهشت ماه ١٤٠٢ به ایشان اعلام گردیده است.

با وجود تمام لاپوشانی‌های این مدیریت بر همگان آشکار است تمام ظلم و اجحاف و اعمال فراقانونی، اعم از زندان، توبیخ، اخراج، انفصال و قطع مزایای رتبه بندی که بر بیش از ٤٥ تن از معلمان مطالبه‌گر استان کردستان روا داشته‌اید، بیانگر این است که ما در برهه‌ای از تاریخ آموزش و پرورش در ایران به سر می‌بریم که شاهد قانونی کردن سرکوب و تصمیمات فراقانونی و سلیقەای و تلاش در راستای حاکمیت سکوت بر کلیت نظام آموزشی هستیم. در حالی کە معلمان مطالبەگر کە نمایندگان برحق نظام  آموزشی صحیح می‌باشند، جزئی جدایی‌ناپذیر یک سیستم پویا هستند. پر کردن کلاس‌های درس با "نیروهای بلەقربان گو" جزئی از سیاست سرکوب و سلطه شده‌است و این تصمیمات نابخردانە برای در هم شکستن عاملیت و مطالبه‌گری معلمان واقعی در نظام آموزشی است، کە آمرین و عاملین این سیاست غلط برای نیل بە اهداف خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند.

آری ما می‌دانیم و شما نیز خوب می‌دانید که حملات شما نه صرفاً به افرادی است که جرأت‌ می‌کنند حاکمیت را بخاطر آسیب‌هایی که بر پیکره آموزش و پرورش وارد کرده‌اید پاسخگو بدانند، بلکه حمله به آموزش انتقادی و سلب مشروعیت از کارزار بیداری جمعی است و برای همین اعتراض را در تمام وجوه آن جرم‌انگاری کرده‌اید. اما یقین بدانید که این سیاست‌هایی که در پیش گرفته‌اید معلمان کنشگر را نه تنها وادار به عقب نشینی نخواهد کرد بلکه آنان مصمم‌تر پای مطالبات‌شان خواهند ایستاد

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
◾️◾️پیام تسلیت◾️◾️      


به نام خداوند جان و خرد

    شادروان اقبال تامرادی، عضو شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران و هیات مدیره کانون صنفی معلمان خوزستان، از پیشگامان مطالبەگری و حق‌طلبی بودند و اثرگذاری ایشان در جنبش فرهنگیان کشور نامشان را جاودانه کرده است.
   انجمن صنفی معلمان کوردستان در نهایت تاسف و اندوە، ضایعه درگذشت جناب تامرادی را به خانوادەی محترم ایشان، کانون صنفی معلمان خوزستان و جامعەی فرهنگیان آن دیار تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند منان برای این مرد آزاده، مغفرت و آرامش ابدی و برای خانواده و یاران و همکاران ایشان صبر و سلامتی مسئلت می‌کند.


انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویە، مریوان و سروآباد، دیواندرە، سنندج و کلاترزان)
٢٥ دی ماه ۱۴۰۲

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
بە نام #ژن_ژیان_ئازادی

پیام تبریک #انجمن_صنفی_معلمان_کردستان(سقز و زیویه، دیواندره، سنندج، مریوان و سروآباد) به مناسبت آغاز سال ١٤٠٣ خورشیدی

ئەو ڕەنگە سوورە بوو کە لە ئاسۆی بڵندی کورد
موژدەی بەیانی بۆ گەلی دوور و نزیک ئەبرد


همکاران گرامی، دانش‌آموزان عزیز و اولیای محترم
فرا رسیدن بهار و آغاز نوروز باستانی را خدمت شما هم میهنان گرامی تبریک گفته و سالی سرشار از پیروزی، بهروزی، سلامتی و شادکامی را برایتان آرزو می‌کنیم و امیدواریم سال نو سال رسیدن به همه‌ی آرزوهای برحقمان باشد که سال‌های مدیدی است برای آن مبارزه می‌کنیم.
ما هر سال در حالی به پیشواز بهار و نوروز باستانی می‌رویم که غم و اندوه #بمباران_شیمیایی_حلبچە و پنج هزار شهید آن دیار ، شادی شنیدن صدا پای  بهار را به کاممان تلخ می‌کند. از طرفی دیگر نوروز امسال با یاد و خاطره ده‌ها شهید انقلاب #ژن_ژیان_ئازادی و زندانی شدن هزاران جوان بی‌گناه و صدمه دیدن صدها نفر درفرایند روبە جلوِ این قیام، بیش از پیش شیرینی نوروز را بر ما تلخ می‌کند. بەیاد آوردن سناریوی مستبدانەی مبتنی بر آپارتاید جنسیتی مسمومیت  سازمان یافتەی دختران شجاع سرزمینمان بیش از پیش کام هر انسان آزادەای را تلخ می‌کند. اعدام و کشتن دەها شهروند کورد، بلوچ و ... بە بهانەی کولبری، سوخت‌بری ، دگر اندیشی، آزادی‌خواهی و غیرە، را نباید بە راحتی از یاد برد.
سال 1402 در حالی روبە پایان است کە نە تنها هیچ بهبودی در هیچ زمینەای، از جملە اقتصاد و سبد معیشت مردم، مسالە آموزش، آزادی بیان، مسائل زیست محیطی و دیگر بسترهای یک جامعە پیشرفتە، حاصل نشد، بلکە روز بە روز حلقەی فشار بر مردم و جامعە تنگ و تنگتر شدە، کە صد البتە رد پای حاکمیت با بی‌مسئولیتی محض قابل مشاهدە و ملموس است.
ما در حالی به پیشواز بهارِ طبیعت می‌رویم که در سایه‌ی بی تدبیری و بی لیاقتی مسولان سفره مردم، روز به روز کوچکتر شده و پیامد آن تورم و گرانی سرسام‌آوری است که باعث از هم گسیختگی جامعه و نابودی زندگی هزاران خانواده شده است.
بهار 1403 فرا رسید در حالی که ده‌ها معلم به خاطر دفاع از حق و حقوق همنوعان خود و دانش‌آموزان در آن سوی میله‌های زندان محبوس‌اند و صدها معلم اخراج، تبعید و ... شده‌اند.
فرارسیدن بهار همراە شدە با نالە و فغان صدها مادر، کە عزادار فرزندان برومند خود هستند و هیچ نهاد و ارگانی پاسخگوی این مادران داغدار نیست.
سپیدی زمستان در حالی جای خود را بە سبزی بهار می‌دهد، که هزاران کودک بر اثر ناکارآمدی و بی لیاقتی مسولان مجبور به ترک تحصیل شده و مشغول بە کاری هستند کە هیچ همگونی با سن آنان ندارد،  تا بتوانند زندگیِ در حد بخور و نمیری داشته باشند.

  اما طبق قانون طبیعت، این نو شدن سال، نوید دهنده‌ی رهایی از این همه ظلم و ستمی است کە بر ملت ما تحمیل شده و نوید آزادی ما از اسارت و بندگی است.
#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان ضمن تبریک سال نو به همه‌ی مردم آزایخواه ایران، به حاکمیت هشدار می‌دهد که به تحقیر مردم و بی توجهی به زندگی آنان دست برداشته و زمینه‌ی زندگی مناسب در سایه‌ی کرامت انسانی را برای مردم فراهم نماید و به خواسته‌های برحق مردم که از زبان تشکلهای صنفی معلمان، کارگران، پرستاران و دیگرتشکل های مردمی بیان شدە وسالیان درازی است برای آن مبارزه می‌‌کنند توجه نمودە و عملی نماید.
باری دیگر یادآور می‌شویم: حکومت با کفر می‌ماند، اما با ظلم نە!!! ظلم و بیدادتان غروب استبدادتان را نوید می‌دهد!

#انجمن_صنفی_معلمان_کردستان(سقز و زیویه، دیواندره، سنندج، مریوان و سروآباد)
٢٩ اسفندماه ١٤٠٢

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
🔴 دلنوشته‌‌ی یک معلم از تجمع  معلمان روز ۱۳اردیبهشت در شهر سقز

حدود ساعت ۱۰ صبح بود که خواستم با ماشین به سمت اداره آموزش و پرورش سقز جهت شرکت در گرد هم آیی معلمان به مناسبت روز معلم شرکت کنم البته به دعوت شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان.
بیشتر خیابان ها و کوچه های منتهی به آموزش و پرورش به وسیله اتوبوس های شرکت واحد(که به ظاهرمی بایست در خدمت مردم باشند)مسدود شده بود،و چون روز پنجشنبه هم بود سبب ترافیک گسترده‌ای شده بود.(لابُدایجاد مشکلات برای مردم و به زحمت انداختنشان هم اشکال شرعی و اخلاقی ندارد)
ماشینم را در گوشه‌ای پارک و پیاده به سمت اداره حرکت کردم،نزدیکتر شدم دیدم محاصره تنگتر شده بود.
درب اداره را هم بسته بودند.(بە فرمودە برخی دوستان از ۸:۳۰به بعد_البته برای مراجعین معمول هم حرمت و ارزشی قایل نیستند.)
تعداد بیشمار ماموران از راهنمایی رانندگی(که معمولاً در ساعات شلوغ در سطح شهر برای نظم دادن به ترافیک از وجودشان خبری نیست)ماموران نیروی انتظامی، لباس شخصی ها ماموران اداره اطلاعات،یگان ویژه و ...بسیار تامل بر انگیز بود اینان از چه چیز واهمه دارند؟
از تعداد زیاد شرکت کننده؟(که متاسفانه به نسبت جمعیت معلمان هیچگاه به یک دهم نرسیده و اگر رسیده بود تا کنون به بیشتر خواسته‌هایمان رسیده بودیم)از ترس پر خاشگری و اعمال خلاف شان معلمی؟ از قدرت بدنی بالا و جنگاوری معلمان؟ و...
هرچه بیشتر فکر کردم تنها دلیل را در قدرت اندیشه و تسلیم نشدن در برابر ظلم و گفتن «حق»دیدم.
واهمه حاکمیت و دستگاه سرکوب تنها و تنها ازحق خواهی و حق طلبی معلمان در هراس است و لو تعدادشان هم کم باشد.
اماحق خواهی معلمان در چه مسیری است؟
اجرای کامل قوانین مصوب در قانون اساسی که توسط خود حاکمیت به تصویب رسیده است.
مانند آموزش رایگان، تدریس به زبان مادری و...
همچنین معضلاتی مانند تعداد بسیار زیاد دانش آموزان درکلاس،دانش آموزان جا مانده از تحصیل،وضعیت نامناسب فضاهای آموزشی، نبود منابع مناسب برای دانش آموزان،ماراتن کنکور ،فروش سوالات کنکور، جدا سازی دانش آموزان به بهانه های مانند تیز هوشان ، نمونه و غیر انتفاعی .
اخراج و زندان معلمان دلسوز،رتبه بندی ناقص معلمان،رفاهیات فراموش شده معلم،حق مسکن مغفول مانده،بیمه ناکارامد و ... ده ها مورد ریز و درشت دیگر.
راستش را بخواهید از این رو که حق خواهی مان سبب چنین واهمه و وحشتی درربین نیروهای حاکمیت شده ناخرسند نیستم.
آری سخت است برای شان شنیدن این بانگ حق خواهی و‌ ترس از تاثیر آموزش آن بر دیگران و در نهایت استقامت و اصرار بر آن.
به امید رسیدن به خواسته‌های برحقمان در سایه وحدت و همدلی .

قلم زنی معلم در آستانه بازنشستگی شهرستان همیشه بیدار سقز.

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
.
.
🌑 پەیامی سەرەخۆشی #ئەنجومەنی_پیشەیی_مامۆستایانی_کوردستان بە بۆنەی کۆچی دوایی دایکی کاک #شەعبان_موحەمەدی


   زۆر بە داخەوە ئاگادار بووین کە دایکی ئازیزی هاوڕێ و هاوکاری تێکۆشەر و ماندوونەناس کاک شەعبان موحەمەدی لە ئەندامانی ئەنجومەنی پیشەیی مامۆستایانی کوردستان (مەریوان) کۆچی دوایی کرد.

   ئەنجومەنی پیشەیی مامۆستایانی کوردستان پرسەو سەرەخۆشی خۆی لە خزمەت کاک شەعبان بەڕێز، بنەماڵەو کەس‌وکاری و هەر وەها کۆمەڵگای مامۆستایانی کوردستان ڕادەگەیێنێت و ڕوحێکی هێور بۆ کۆچکردوو و سڵامەتی و سەربەرزی بۆ هەمووان بە ئاوات ئەخوازێت.

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
🔴 بیانیه‌ی انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه)، در رابطه با اخذ وجه غیرقانونی و سیستماتیک توسط یکی از کارمندان اداره‌ی آموزش و پرورش شهرستان سقز از تعدادی از اولیای دانش‌آموزان

به نام خداوند جان و خرد

"هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای بە روزی که بگندد نمک"

همکاران معزز، اولیای گرامی و دانش‌آموزان عزیز

آموزش و پرورش محل تعلیم و تربیت صحیح، اعتمادسازی، صداقت و راستی، همدلی، تعاون و ده‌ها صفت نیک دیگر است، محل انسان‌سازی به معنای واقعی، امانتداری و دوری از خیانت به همنوعان است. اگر آموزش و پرورش از مسیر اصلی خود منحرف گردد باعث تباهی و نابودی جامعه می‌گردد، چیزی که متأسفانه اکنون به‌دلیل سوءاستفاده و بی‌کفایتی مسولان آموزش و پرورش شاهد آن هستیم.

آموزش در نظام جمهوری اسلامی بر اساس نص صریح قانون اساسی در اصل ۳۰، باید رایگان باشد. اما همگان شاهد آنیم که اجرای این اصل مهم، دغدغه و مسئله مسولان نیست و با نادیده گرفتن آن آموزش با کیفیت در ایران تبدیل به کالای لوکسی شده که تنها قشر برخوردار و مرفه جامعه را توان تهیه‌ و بهره‌مندی از مواهب آن است و عامه‌ی فرزندان کشور از آن بی‌بهره‌اند؛ با دقت در نتایج کنکور اخیر متوجه درستی این ادعا خواهیم شد و در یک کلام ردپای مفهومی به نام  عدالت آموزشی به کلی در حال از بین رفتن است.

حال در تکمیل این همه ناعدالتی، پدیده‌ای تحت‌نام هدایت‌تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم و معرفی به دبیرستان‌های دوره‌ی دوم دستاویز عده‌ای سودجو قرار گرفته تا برای انتخاب رشته آن‌دسته از دانش‌آموزانی که به هر دلیل در فرآیند هدایت تحصیلی دچار مشکل شده و با موانع ساختگی ناشی از وجود بروکراسی‌های دست و پاگیر اداری مواجه گشته‌اند، از اولیای چنین دانش‌آموزانی طلب مبالغ هنگفتی نموده و تامین این وجه غیرقانونی، غیر‌اخلاقی و غیر‌عرفی را به سبد اقتصادی خانواده‌های چنین دانش‌آموزانی تحمیل نموده‌اند.

سوال اینجاست، چرا حاکمیت، معلمان پاک و صادقی که هم و غم آنان ساختن آینده‌ی فرزندان این مرز و بوم است و برای دفاع از حق معلمان و دانش‌آموزان در برابر ظلم و بی‌عدالتی به مبارزه‌ای کاملا صنفی و قانونی برمی‌خیزند، را برنمی‌تابد و با آنان به صورت‌های مختلف: اخراج، انفصال از خدمت، بازنشستگی‌ اجباری، کسر گروه، حذف رتبه‌بندی، زندان، تبعید، توبیخ و ... برخورد می‌کند اما با کسانی که خیانت در امانت می‌کنند، رشوه می‌گیرند و باعث بی‌اعتمادی دانش‌آموزان و اولیای آنان نسبت به آموزش و پرورش می‌گردند برخوردی صورت نمی‌گیرد؟! یا حداقل افکار عمومی از صورت گرفتن آن مطلع نمی‌گردد؟!!

مدیریت آموزش و پرورش استان و شهرستان که داعیه‌دار دفاع از حقوق دانش‌آموزان هستند و به خاطر این  شعارشان حاضرند حقوق بیش از ٤٠٠٠ هزار فرهنگی را پایمال و آنان را آزار دهند، اکنون چه پاسخی برای دفاع از حقوق دانش‌آموزان دارند؟!

انجمن صنفی معلمان کوردستان همواره پیشگام و مدافع حقوق پایمال شده‌ی معلمان و دانش‌آموزان بوده، است و خواهد بود و در برابر چنین ظلم آشکار و بی‌عدالتی کوتاه نخواهد آمد و به مسئولان یادآوری می‌نماید تا دیر نشده جلو این بی‌بندوباری و بی‌احترامی آشکار به جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان را گرفته و رسما از خانواده بزرگ فرهنگیان به صورت عام و به صورت خاص از تمامی اولیا و دانش‌آموزانی که بابت حل مشکل هدایت تحصیلی مجبور به حضور در بازی کثیف و از پیش طراحی شده سودجویان گشته‌اند، عذرخواهی نموده و بیش از این با روح و روان دانش‌آموزان و اولیای آنان بازی نکند.

انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه)
٢٤ شهریورماه ١٤٠٣ خورشیدی


🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان در رابطه با #آغاز_سال_تحصیلی_جدید


فرهنگیان ارجمند، دانش‌آموزان فهیم و مردم شریف ایران‌؛

درود و احترام

   مهر سرآغازی‌ست دوباره برای کسب معرفت بیشتر و فرصتی‌‌ست ارزشمند تا به دانش و بینش بیشتری مجهز شویم و بیش از پیش در راه رشد و توسعە خود و جامعەمان قدم برداریم. مهر تجدید بیعت با قلم و کتاب و سنگر آزادی و دوری جستن از انقیاد، نادانی و حقارت است. بی‌شک قرار گرفتن دانش‌آموزان مصمم‌ و معلمان باانگیزە و توانمند در کنار هم می‌تواند منشاء تحولات مهمی بشود و بە خلق اندیشه‌هایی مترقی‌تر و شناختی عمیق‌تر از انسان، زندگی و کائنات بینجامد.

  چنانچه مستحضرید طی سالیان متمادی معلمان کشور در بدترین شرایط اجتماعی و اقتصادی، علی‌رغم بی‌مهری دولت‌های مختلف و بی‌توجهی به خواسته‌های برحق‌شان هرگز نسبت به آموزش و تحصیل آینده‌سازان کشور کوتاهی نکردە و علیرغم شرایط بد اجتماعی و اقتصادی از بسیاری از آرزوهای خود چشم‌پوشی کرده و در نهایت دلسوزی، همدلی و همفکری با خانوادەها تلاش نمودەاند زمینه رشد و پیشرفت فرزندان آنها را فراهم سازند. معلمان فارغ از هر نوع وابستگی حزبی، سیاسی و طبقاتی خطر کالایی شدن آموزش را هشدار داده و آن را در راستای انحطاط هویت اجتماعی دانش‌آموزان و طبقاتی شدن جامعە دیده و با دادن هزینەهای فراوان علیه این بی‌عدالتی و ستم آشکار طغیان کردە و کوشیده‌اند دست سودجویان کالایی‌سازی آموزش را از این امر حیاتی کوتاه نمایند. آنها همچنین هموارە با تمام وجود در برابر سیاست‌زدگی آموزش موضع گرفتە و نسبت بە پیامدهای آن هشدار دادەاند. در سنوات اخیر هم بە دنبال گسترش فضای امنیتی و پلیسی در مدارس، معلمان و فعالان صنفی از کیان مدرسە و جان و روان دانش‌آموزان دفاع کردند. اما متاسفانە نهادهای امنیتی و مسولان آموزش و پرورش بە جای تکریم آنها کمر همت بە حذف و سرکوب این معلمان دلسوز و شرافتمند بستەاند. بە طوری کە هر روز از گوشەای و شهری خبر انفصال و اخراج معلمی محبوب و حق‌طلب بە گوش می‌رسد. این اتفاقات در حالی تکرار می‌شود کە معلمان همواره بیان داشتەاند بهترین راه نجات آموزش و پرورش "استفاده از نظرات، انتقادات و راهکارهای سازندە معلمان منتقد" می‌باشد که بر اساس تعهد انسانی و اخلاقی در صدد توسعە آموزش‌های مطلوب و کارآمد بر اساس اصول انسانی هستند و با نقدهای سازنده‌ی خود در تلاشند آموزش را از انحرافات ساختاری و محتوایی که عامل عقب‌ماندگی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی‌ست است برهانند. اگر اندک تدبیری در اندیشە دولت‌مردان و متولیان امر می‌بود می‌بایست به جای لجبازی، تهدید و تعرض به این معلمان منتقد و خوش‌ذوق، از ایده‌ها و افکار آنان در جهت بهبود حال آموزش و پرورش بیمار کشور و اصلاح امور استفادە نمود.

    همواره آرزوی این انجمن داشتن مدارسی سرشار از خلاقیت، سلامت روان و امنیت خاطر برای دانش‌آموزان ومعلمان بوده و تمام تلاش و مبارزات انجمن معطوف به تحقق این هدف مقدس می‌باشد. اما "در اولویت نبودن آموزش و پرورش برای حاکمیت" و "بی تدبیری‌های متولیان نظام آموزش و پرورش در سطوح مختلف ملی، استانی و شهرستانی" دمار از روزگار تعلیم و تربیت در آورده و بهارش را به خزانی غم‌انگیز تبدیل کرده است.
    انجمن صنفی معلمان کوردستان ضمن شادباش بازگشایی مدارس به تمامی دانش‌آموزان عزیز، معلمان فرهیخته و والدین گرامی از همه‌ی این بزرگواران و نیز فعالان عرصه آموزش و رسانه‌ می‌خواهد با مسولیت‌پذیری بیشتری اوضاع مدارس را رصد نموده و با تقویت رویکرد انتقادی و مطالبه‌گرانه یاریگر انجمن در راستای تحقق یک نظام آموزشی عادلانه و پویا باشند. همچنین در آستانه بازگشایی مدارس از حاکمیت و بەویژە دولت جدید انتظار دارد بە وعدەهای خود پایبند بودە و ضمن ایجاد گشایش جدی در بودجە آموزش و پرورش و گسیل سرانە دانش‌آموزی و امکانات آموزشی و آزمایشگاهی کافی بە مدارس، بە رویەی سخیف و نامیمون لجبازی و کینه‌توزی با معلمان و فعالان صنفی پایان دادە و مقدمات امنیت شغلی و بازگشت بە کار معلمانی که بر اثر فشار نیروهای امنیتی و حراستی و با رای دادگاەها و هیأتهای تخلفات اداری با احکام اخراج، انفصال، تبعید، بازنشستگی اجباری، محرومیت و... روبرو شده‌اند فراهم نماید تا حلاوت و شادمانی شروع سال تحصیلی بە تلخی نگراید و معلمان بدون دغدغه روحی و اندوە همکاران خود به کلاس‌های درس بازگردند. چنانچە به هر دلیلی این خواسته‌ی برحق پاسخ داده نشود برای دفاع از حق و حقوق پایمال شده‌ی خود از همه‌ی ظرفیت‌های قانونی موجود استفاده خواهیم کرد.

انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه - سنندج - مریوان و سروآباد)
٣١ شهریورماه ١٤٠٣


https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
بەرەبەیانی ئازادی

ئەمڕۆ ٢٧٢٤٫٠٧٫٠٥ دوا ڕۆژی حوکمی نادادپەروەرانەی زیندان و بەرەبەیانی ئازادیمە.
بە ئەرکی خۆم دەزانم لەم ساتە وەقتەدا سپاسی خەڵکی بە شەرەفی شاری سەقز بە گشتی و هەموو ئەو کەس و ئازیزانە بە تایبەت مامۆستایانی مافخواز بکەم وا لە دوور و نزیک ئەم ماوە بەمن و بنەماڵەکەمەوە هیلاک بوون. بە دڵنیایی ژیانێک واتادار و پڕ بایەخە کە لە خزمەتی گەل و نیشتمادا بێت و پێم خۆشە لێرەوە لە گەڵ ئەوەی سەری ڕێز و نەوازش لە ئاست گەلەکەم دادەنەوێنم بەڵێنیان پێ بدەم تا دوا هەناسە ڕێبواری ڕێگای خزمەت بە گەل و نیشتمان بم و پێیان دەڵێم:
کەندوکۆسپ هەنگاوم پێ ناکا شل
بێتە سەر ڕێم هەزاران گابەردی زل
بەزۆری شان وباهۆی من دەدەم تل
دەڕۆم بەرەو ئاسۆ  بەرەو ئاسۆی ڕوون
دەڕۆم دەڕۆم تا ترۆپکی ڕزگار بوون

س. عەبدی
بەرەبەیانی ئازادی

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
پیام تبریک انجمن صنفی معلمان کوردستان (سقز و زیویه) به مناسبت آزادی همکار تلاشگر و فعال صنفی خوشنام آقای سلیمان عبدی

حکم ناروایی را که به آقای سلیمان عبدی معلم دلسوز و خوشنام به مدت ٨ ماه تحمیل شده بود در تاریخ  ١٤٠٣٫٧٫٥  با گذراندن دوران یادشده به پایان رسید.
انجمن صنفی معلمان کوردستان ضمن تبریک و شادباش آزادی این همکار نستوه و فرهیخته به خانواده‌ی ایشان، جامعه معلمان ایران و خصوصا معلمان کوردستان، مراتب سپاس و قدردانی به محضر خانواده‌ی نامبرده، همکاران ارجمند و کلیه عزیزانی که یاور و همراهمان بودند اعلام می‌دارد. و از مسولان می‌خواهد زمینه‌ی آزادی همه معلمان زندانی را فراهم نماید.

انجمن صنفی معلمان کوردستان(سقز و زیویه)
٥ مهرماه ١٤٠٣

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
.
☑️ نامە معلمان کردستان بە رئیس‌جمهور


همکار ارجمند سلام

   متن زیر جهت حمایت از همکارانی تدوین شدە که بە جرم دفاع از حقوق مشروع معلمان و دانش‌آموزان از سوی هیأت رسیدگی بە تخلفات اداری تحت فشار قرار گرفته و حکم‌های سنگین بە آنان تحمیل شده و یا در انتظار صدور رای هستند. پس از ورود بە لینک زیر و خواندن متن، در صورت تمایل با نوشتن نام و نام خانوادگی و نام شهر خود و کلیک بر روی گزینه "ارائه" یا submit حمایت خود را از همکاران مذکور و مطالبات برحق‌شان اعلام بفرمایید.  با تشکر

لینک امضا👇👇
https://forms.gle/3crcYKBkHkpMy8P38



https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
🔴 بیانیە #انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان (سقز و زیویە) در خصوص ادامەی بازداشت معمان این شهر  آقایان #آزاد_خادم_و_عبدالله_کریم‌گولان

بە نام خداوند جان و خرد

همشهریان عزیز، معلمان ارجمند، دانش‌آموزان گرامی،

همچنانکە مطلعید قریب بە ده روز از بازداشت مبهم آقایان آزاد خادم و عبدالله کریم‌گولان از دبیران دبیرستان‌های #سقز می‌گذرد و علیرغم پیگیری‌های مکرر از سوی خانوادە و اطرافیانشان، از سرنوشت آنان اطلاع دقیقی در دست نیست و پاسخ قانع‌کنندەای از سوی نهاد بازدداشت کننده و دستگاە قضایی بە خانوادە‌ی آنها دادە نشدە است. نامبردگان در این مدت از ارتباط مناسب و عادی با خانوادە کە حق قانونی هر انسانی است، محروم بودە و فقط اجازە تماس چند دقیقەای با خانوادە و در حدّ احوالپرسی بە آنان دادە شدە است و حتی خانواده‌ی آنها از مکان بازدداشت عزیزانشان اطلاع دقیقی ندارند.

متاسفانە، دولت سال‌های مدیدی است اصل ٣٠ قانون اساسی، اصول ٢٦ و ٢٧ قانون اساسی، قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان و ده‌ها مورد دیگر را زیر پا گذاشته و علاوه بر خودداری از ادای حق و حقوق شهروندان به بی رحمانه‌ترین شیوه‌ها هر کسی را که خواهان اجرای قانون و عدالت باشد سرکوب می‌کند. احضار، دستگیری، بازداشت، زندانی کردن، تبعید، اخراج، قطع رتبه‌بندی و بازنشستگی اجباریِ صدها معلم عدالتخواه در دو سه سال گذشته نمونه‌هایی از این برخوردهای غیرقانونی است.

#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان (سقز و زیویه) بازداشت این عزیزان را در ادامە همان رویکرد سرکوب معلمان و مطالبات آنها می داند وضمن محکوم کردن این اعمال فراقانونی، کە نتیجەای جز بازتولید خشونت و نفرت‌پراکنی و برهم زدن امنیت اجتماعی  ندارد، خواهان آزادی هرچە سریعتر و تعیین وضعیت آنها برای رفع نگرانی خانوادە و افکار عمومی جامعە معلمی است.

#انجمن_صنفی_معلمان_کوردستان (سقز و زیویە)   ١٤٠٣٫٩٫١٤
🔹🔹🔹

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹 نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra

📍اخبار، نظرات و انتقادات صنفی و آموزشی 👇
🆔 @kashowranews
‌#تیتر_یک
🔹دست نگه داريد!
📌 ورود استاندار کردستان به پرونده احکام سنگين معلمان کردستان
📌 آرش لهونی : آنان 300 تا 400 نفراند . حتما با ديد مثبت تجديد نظر شود.

احکام بدوي صادر شده براي معلمان در کردستان بعد از ناآراميهاي موسوم به #ژينا بعضا چنان ناعادلانه است که ديوان عدالت اداري نيز برخي از آنها را باطل کرده و يا کاهش داده است. آموزش و پرورش کردستان به کسي پاسخگو نيست و مديرکل آموزش وپرورش و يکي از اقرباي  او در هيئت بدوي رسيدگي به تخلفات تاکنون هيچ اظهار نظري در اين زمينه نکرده‌اند. اراده اين دو در مشخص شدن آينده و سرنوشت شماري از معلمان مهم است. تاکنون احکام رسيدگي به تخلفات، نان معلمان زيادي را آجر کرده، در خانه و خانواده‌هاي زيادي اضطراب آفريده و معلمان زيادي را بلااتکليف کرده است. شمار زيادي از محکومان اوليه در راهروهاي دادگاهها و يا اداره کل آموزش و پرورش سرگردان به دنبال رفع اثر اين احکام بر زندگي خود هستند. اگر انعطاف پذيري دستگاه قضايي و ديوان عدالت در برخي  پرونده‌ها نبود، بدون شک آمار معلمان و فرهنگيان محکوم شده که زندگي آنها به مخاطره افتاده است، بيشتر مي‌شد. به دليل عدم اطلاع رساني و موضع مبهم آموزش و پرورش کردستان و هيئت رسيدگي به تخلفات که امضاي آنان در تامين و يا قطع نان شماري از فرهنگيان موثر است، معلوم نيست که تعداد معلماني که از روز اول با اين احکام و يا تذکرها دست و پنجه نرم کرده‌اند، چه تعداد است.
استاندار کردستان احکام صادره معلمان را 300 تا 400 نفر اعلام کرده است. اما گفته مي‌شود که اين آمار بيشتر از عدد ياد شده است. چنانکه اگر آمار تذکر، احضار، توبيغ ، کسر حقوق ، اخراج، زنداني ، اشتغال بکار و يا احکام مشابه را روي هم رفته حساب ‌کنيم،  احتمالا به مرز و آمار تاييد نشده يک هزار نفر برسد. سيروان آماده است آمار رسمي آموزش و پرورش و هيئت موسوم به رسيدگي به تخلفات اداري را در اين زمينه منتشر کند. با اين حال شماري از احکام غير منصفانه هيئت رسيدگي به تخلفات در دادگاهها و ديوان عدالت اداري کاهش يافته و يا باطل شده است.
ناعادلانه بودن برخي احکام اوليه چنان است که صداي استاندار کردستان را هم در آورده است. چنانکه، آرش لهوني هفته گذشته در جلسه شوراي آموزش و پرورش کردستان خطاب تصميم گيرندگان و امضاکنندگان تاکيد کرد که "اگر احکامي هم در مسير [اجرا و يا تصميم‌گيري]هست، دست نگه داريد".
استاندار کردستان در خصوص آمار احکام صادر شده گفت: "300 تا 400 نفر معلم راداريم که احکامشان صادر شده است. حتما با ديد مثبت تجديد نظر شود. با ديد مثبت حتما در اين حوزه برخورد بشود. همه دست به دست هم بدهيم و براي آموزش و پرورش استان تلاش کنيم".
شماري از فرهنگيان استان کردستان در تماس با سيروان اظهارات استاندار کردستان را اميدوار کننده خوانده‌اند. اين اظهارات اگر با همکاري مديرکل آموزش و پرورش کردستان و فرد مشهور نزديک به وي در هيئت رسيدگي به تخلفات اداري همراه و در احکام تجديد نظر شود، مي‌تواند به اميد آفريني و سرمايه اجتماعي را افزايش دهد. اگر به اين موضوع ديدار احتمالي استاندار کردستان با شماري از معلمان و يا انجمن صنفي معلمان را اضافه کنيم ، بايد گفت که اراده جدي براي همراهي با  دغدغه معلمان و حل مشكلات آنها وجود دارد.
سيروان به منظور کسب اطلاع از وضعيت احکام صادره براي معلمان و فرهنگيان دوباره با مديركل آموزش و پرورش كردستان تماس گرفت و پيامک فرستاد اما متاسفانه ناظمي جلال پاسخگو نبود، چنانکه تاکنون به معلمان پاسخ روشني نداده است. بي ارتباط نيست که کنشگران فرهنگي و برخي معلمان خواستار تغيير زودهنگام وي براي تسکين روح زخمي همکاران خود هستند. عصر مديريت او با نارضايتي‌ها همراه بوده و متاسفانه او نه تنها اين نارضايتي‌ها را با تدبير حل نکرده، بلکه به نارضايتي‌ها  دامن زده است. احکام صادرشده براي معلمان يکي از موضوعات فرهنگيان است که اگر تدبير استاندار و مسئولان قضايي و ديگر مديران بالاتر از وي به ميان نيايد، ممکن است به مثابه گره بازنشده و زمينه بحران باقي بماند. جابجايي چنين مديراني که در بدنه اجرايي دولت کم نيستند ، پيش نياز ابتدايي تغيير است كه تاكنون در بسياري از ادارات مسكوت مانده است.
مصائب معلمان و آموزش و پرورش کردستان به به اطلاع وزير رسيده، چنانکه دو هفته پيش سرکاو غفاري عضو کردستاني سازمان معلمان ايران در جلسه‌اي خطاب به وزير آموزش و پرورش گفت: درخواست داريم که شخص جنابعالي براي پيگيري احکام سنگين فعالين صنفي کردستان ورود کنيد. اين امر در راستاي ترميم احساس تعلق فرهنگيان به دولت و نظام آموزشي در جهت جلوگيري از واگرايي بيشتر فرهنگيان و دانش آموزان بسيار حائز اهميت است.

✍🏼 منبع: شماره 0311 #سیروان 8 دی ماه 1403
ظاهراً استاندار کردستان هم در مورد احکام سنگین معلمان صدایش در آمده است و انتشار  فایل ویدئویی سخنانش در فضای مجازی موجبات خشنودی جمعی از معلمان مورد ستم را هم فراهم کرد. اما به نظر من سخنانش بسیار مبهم است و مخاطب اصلی اش هم نامشخص. آیا حرکتی است برای دست به سر کردن معلمان یا اراده ای است جدی و واقعی برای مقابله با روند پرونده سازی ها و فشار بر فعالان صنفی و معلمان حق طلب. آنچه پس از اعتراضات ۱۴۰۱ برای تعداد زیادی از معلمان استان کردستان رویداده، برخوردهای فراقانونی و پرونده سازی های ناروا با احکامی سنگین مانند اخراج و انفصال و تعلیق است، ولی استاندار به شیوه ای ناواضح و تقلیل گرایانه صرفا از احکام «کسر حقوق» سخن می گوید دقیقا معلوم نیست منظور ایشان از کسر حقوق چیست؟ اخراج و انفصال و تعلیق ذیل عنوان کلی و مبهم کسر حقوق نمی گنجند. معلمان سالهاست حقوق شان کسری آورده و چهل پنجاه درصدی از این تورم افسار گسیخته عقب مانده و دیگر سخن از کسر حقوق برای معلمان به مثابه یک شوخی تلخ است. مطلب دیگر اینکه اصلا آیا در این موضوعات برای حرف و تصمیم ایشان گوش شنوایی وجود دارد و به قول معروف تیغش می برد یا صرفا دل خوش کنگی است برای جمع معلمان و دست به سر کردن آنها. آیا به این سخنان باید دلخوش بود که بالاخره کسی از بدنه دولت به بی عدالتی و پرونده سازی های ناروا اعتراض کرده یا این سخنان هم در ردیف تمامی تصمیم ها و موضع گیری های گذشته‌‌ی دولتی هایی همچون خود ایشان است که تا به اکنون نه آبی از آن سخنان برای معلم گرم شده و نه نانی در پی داشته. باید از استاندار خواست که شفاف سخن بگوید و وقتی سخن گفت صادقانه پیگیری کند و مستقیم و بدون واسطه نتیجه را هم به فرهنگیان اعلام کند.
گوش من یکی که از اینگونه سخنان پر است و به نظر من هیچ اراده ای وجود ندارد تا مشکلات عدیده آموزشی پرورشی را یکبار برای همیشه حل کند مشکلاتی که بخش بسیار کوچکی از آن مسأله کسر حقوق معلمان است.
حال که سر صحبت باز شده دوست دارم خیلی ساده و بدون هیچ نوع سیاه نمایی و بدون اینکه تحت تأثیر رسانه های معاند قرار گرفته باشم یا قصد تشویش اذهان عمومی یا به خطر افکندن امنیت ملی را داشته باشم صرفا بنا بر حس وظیفه‌ و جهت اطلاع استاندار محترم و به‌عنوان معلمی که بیست و هفت سال است در این کسوت هستم بگویم که کشتی آموزش و پرورش در ایران تا نوک بادبان هایش در گِل نشسته است. نه می‌خواهم از کتابهای درسی و محتوای به غایت گسسته از متن جامعه و نه از سایر فعالیت های به غایت پوچ و فرسوده کننده در قالب بخشنامه های عجیب و غریب سخن بگویم، بلکه صرفا از ساده ترین و اولیه ترین نیازهای یک انسان سخن می گویم، در محیطی که دانش آموزان نزدیک‌ به شش تا هشت ساعت را در کلاس های ۳۵ تا ۴۰ نفره به سر می برند، ضروری‌ترین امکانات زیستی انسانی و با کرامت نه برای معلمان و نه برای دانش آموزان تقریبا وجود ندارد، به جرأت می توان گفت که در کمتر مدرسه ای ( خصوصا مدارس حاشیه شهر و روستاها) یک سرویس بهداشتی مناسب با آب گرم، مایع دستشویی و درب سالم وجود دارد، شیر آبخوری‌های غیر بهداشتی و آلوده هم که بماند، صندلی‌ های شکسته خود داستانی دارد که تازه همین هم کمیاب است گاهی دانش آموزان یک ربع از زمان کلاس را به دنبال یافتن صندلی مناسب از این کلاس به آن کلاس آواره هستند. اگر خوب نگاه کنید مدارس ما بیشترین شباهت را به زندان ها دارند. فضایی به غایت رنگ‌ و رو رفته و فرسوده با بیشترین میزان کنترل و کمترین برخورداری. از درب ورودی زنگار گرفته ای که هر سال مقداری رنگ با عجله بر آن مالیده شده تا کلاس های تاریک و نمور و موزاییک‌های لب پر شده تا دیوارهای سیاه و چرک گرفته تا نبود وسایل تفریح، بازی و سرگرمی و امکانات ورزشی.
پس از اعتراضات ۱۴۰۱ دوربین های مداربسته در مدارس گسترش یافت که فضایی پلیسی ساخته اند، مراسم صبحگاهی و از جلو نظام و خبردار، فضایی پادگانی ایجاد کرده اند.جای تعجب ندارد که دانش آموزان تا فرصتی بیابند در تخریب هر آنچه متعلق به این فضاست کم نمی گذارند. از بعد نرم‌افزاری هم مدارس شکنجه گاهی تمام عیار است از سیستم آموزشی به غایت ناکارآمد و  محتوای ایدئولوژیک کتب درسی تا سیستم ارزشیابی و منطق نمره گذاری و درجه بندی تا کلاس‌های بدون معلم تا معلم بی انگیزه و فرسوده از مشکلات معیشتی تا معلم های خریدخدماتی تا کلاف پیچیدە ی مافیایی کنکور تا نبود یک خدمتگزار تمام وقت تا نگاه آماری و عددی به همه چیز تا نظام پوچ و ریاکارانه‌ی مستندسازی همه و همه دست به دست هم می دهند تا مدرسه مکانی به غایت غیر قابل تحمل و بردە ساز و ستم آلود باشد.
نجات این کشتی تقریبا غیر ممکن است.
سخن از حقوق کسر شده‌ی معلم یک شوخی سر سال است که ما از شما شنیدیم جناب استاندار، کە یا نشان از بی خبری شما از اوضاع دارد یا همان شیوه ماست‌مالی کردن گذشتگان را در پیش گرفته اید.
.
   ☑️ درخواست انجمن صنفی معلمان کوردستان از معلمان اخراج شدە دیواندرە


   متاسفانە سپردن زمام امور آموزش و پرورش کوردستان بە نااهلان، این نهاد مقدس و فرهنگ‌ساز را بە محلی برای تاخت‌وتاز تندروها و نیروهای سرسپردە تبدیل کردە است بە طوری کە در سایە حضور نامیمون این نابخردان هر روز عدەای از شریف‌ترین معلمان این دیار بە جرم حق‌طلبی، تسلیم نشدن و تعظیم نکردن در برابر اوامر این نامسئولان قربانی می‌شوند. تازەترین مورد از این دست اقدامات شوم، احکام سنگینی است کە از سوی هیئت رسیدگی بە تخلفات اداری آموزش و پرورش کوردستان برای اعضای انجمن صنفی معلمان دیواندرە صادر شد و طی آن کاک #پرویز_احسنی بە پنچ سال تبعید بە قروە، کاک #هیوا_قریشی و کاک #کاوە_محمدزادە بە اخراج از آموزش و پرورش و کاک #امید_شاەمحمدی بە اخراج و انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم شدند.

   باخبر شدیم کە همکاران اخراج شدە ما در آموزش و پرورش دیواندرە علیرغم اینکە تنها مدت زمان اندکی برای ثبت اعتراض بە احکام صادر شدە فرصت دارند اما در اعتراض بە ظالمانە بودن احکام مذکور و همچنین بە دلیل ناامیدی از دادرسی عادلانە در محاکم قضایی و اداری، تصمیم گرفتەاند از اعتراض بە حکم اخراج خود استنکاف نمایند. انجمن صنفی معلمان کوردستان با شناخت عمیقی کە از این همکاران دارد فقدان هرکدام از آنها را ضایعە و خسران بزرگی برای آموزش و پرورش و فرزندان این شهر می‌داند (رجوع بە آراء و نظرات شاگردان، همکاران و افکار عمومی جامعە می‌تواند شاهد متقنی بر اثبات این ادعا باشد). لذا این انجمن ضمن درک عمیق نگرانی‌های این عزیزان و ناامیدی آنها از دستیابی بە عدالت، بە دلیل اهمیت حضور معلمان خوش‌فکر، دلسوز و توانمند در آموزش و پرورش و بە خاطر نیاز فرزندان منطقە بە وجود آنان در کلاس‌های درس، از این همکاران فرهیختە درخواست می‌کند نسبت بە ثبت اعتراض بە احکام صادر شدە اقدام نمایند تا اگر کورسویی از عدالت وجود داشتە باشد بتوان از آن بهرە گرفت. ضمنا این انجمن اعلام می‌کند کە منتظر کَرَم مسئولان نخواهد ماند و بە زودی اقدامات عملی خود را برای دفاع از کیان خود و همکاران آسیب‌دیدە آغاز خواهد کرد.

انجمن صنفی معلمان کوردستان
١٥ دی‌ماە ١٤٠٣


https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
بە نێوی یەزدان مەزنی دلۆڤان

هاوڕێان و هاوکارانی خۆشەویست مامۆستایانی تێکۆشەر و دڵسۆزی  مەریوان و سەوڵاوا، سەقز و سنە وێڕای سڵاو و ڕێز و ئێحترام

مرۆڤ کاتێک تووشی پەژارە وغەم وماتەمی لەدەست دانی ئازیزانی ئەبێت  ئەگەر ئەو هاوسوزیە پڕ واتایەی کە ئیستا لە کوردستان و بەتایبەت مەریوان و سەوڵاوا و هەورامان و ژاوەرودا بووەتە هۆکاری سەبوری و هاوخەمی و هاوسۆزی  نەبواێت پێم واێە کەس بەتەنیا بەرگەی  نەدەگرت و لەگۆشەی تەنیایدا قەتیس دەمایەوە  من بۆ خۆم ئەم چەند ڕۆژە لە سەر  ئەرزی واقێع ئەو گەورەیی و دلۆڤانیەم بە دڵ و گیان هەست پێکرد و بەکردار دەرکەوت کە ڕێکخراوەی پێشەیی مامۆستایان  ئەکتەرترین ئاڵتێرناتیوی کۆدەنگی ویەکدەنگی وهاوسۆزیە بۆ وەدەست خستنی سامان ودەوڵەمەندی  کۆمەڵایەتی و هاوسۆزی  ویەکگرتوویی ڕیزەکانی  مامۆستایان و ئەندامانی ڕێکخراوەکە لەهەموو بوارێکدا  ئەمەش  سانا وە  دەست ناکەوێت  مەگەر بە ئەو کۆدەنگیە چڕەی کەپێشینەێکی پڕشانازی لە پشتە.  لێرەوە  وەکو خۆم  سپاسی هەموتان ئەکەم و دەستی یەک یەکتان لە ڕێکخراوەی پێشەیی مامۆستایانی مەریوان و  سەوڵاوا و سنە و سەقز و دیواندەڕە و بیجار بۆ وەهاناوە هاتنی ئەم کۆستە گەورەێە  ماچ ئەکەم وسەری کۆڕنێش و نەوازش بۆ ئێوەی هاوکار و خۆشەویست نەوی ئەکەم و هیوادارم بتوانم من بەشادیەکانی ئێوەوە بێم.

چکۆلەی هەمووتان ساڵەح حەبیبی

https://www.tgoop.com/anjomansaqezwzewie
2025/01/12 02:37:34
Back to Top
HTML Embed Code: