Telegram Web
🔴 ۴ ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به اهواز!

🔻 سهیلا سپیده دم دانشجوی رشته داروسزای ورودی ۱۳۹۴ با حکم شورای انضباطی مرکزی وزارت بهداشت، به چهار ترم محرومیت از تحصیل و تبعید تحصیلی به شهر اهواز محکوم شد!

🔻این حکم به علت شرکت این دانشجو در تجمع ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود و با وجود نقض بندهای ۹۳، ۷۴، تبصره ماده ۶۹ و ماده ۷۸ شیوه نامه انضباطی صادر گردیده است!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🔴 ۳ ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به اردبیل!

🔻 علی پروین دانشجوی رشته داروسازی ورودی ۱۳۹۸ با حکم شورای انضباطی مرکزی وزارت بهداشت، به سه ترم محرومیت از تحصیل و تبعید تحصیلی به شهر اردبیل محکوم شد!

🔻این حکم به علت شرکت این دانشجو در تجمع ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود و با وجود نقض بندهای ۹۳، ۷۴، تبصره ماده ۶۹ و ماده ۷۸ شیوه نامه انضباطی صادر گردیده است!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🔴 ۲ ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به ارومیه!

🔻 الهه اشرف پور دانشجوی رشته پرستاری ورودی ۱۴۰۰ با حکم شورای انضباطی مرکزی وزارت بهداشت، به دو ترم محرومیت از تحصیل و تبعید تحصیلی به شهر ارومیه محکوم شد!

🔻این حکم به علت شرکت این دانشجو در تجمع ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود و با وجود نقض بندهای ۹۳، ۷۴، تبصره ماده ۶۹ و ماده ۷۸ شیوه نامه انضباطی صادر گردیده است!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🔴 ۳ ترم محرومیت از تحصیل و تبعید به ارومیه!

🔻 رضا انصاریان دانشجوی رشته پزشکی ورودی ۱۳۹۷ با حکم شورای انضباطی مرکزی وزارت بهداشت، به سه ترم محرومیت از تحصیل و تبعید تحصیلی به شهر ارومیه محکوم شد!

🔻این حکم به علت شرکت این دانشجو در تجمع ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود و با وجود نقض بندهای ۹۳، ۷۴، تبصره ماده ۶۹ و ماده ۷۸ شیوه نامه انضباطی صادر گردیده است!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🔴 صدای من همان صداییست که از حنجره‌ام بیرون می‌آید

در روزهای اخیر و همزمان با اعلام احکام دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز شاهد بازنمایی‌های رسانه‌ای عجیب و غریبی بودیم که تنها با عدد و شمار احکام دانشجویان دست به برساختن شکلی از هویت قربانی و کسب هویت از احکام صادره کردند. گو اینکه این دانشجویان تنها قربانیانی منفعل در برابر چرخ سرکوب بوده‌اند و فاقد هر گونه محتوا نمایش داده شده‌اند.
بر هیچ کس پوشیده نیست که جهتگیری سیاسی و اعلام نظرهای عزیزانی که برایشان حکم صادر شده است از پیش مشخص است و نظرات، سخنرانی‌ها، کنش‌های فردی و مشارکت آن‌ها در فضا‌های دانشگاه به طور شفاف و علنی برای دانشجویان دانشگاه روشن است.

رفقا و دوستان ما در جایگاه‌های مشخص تشکیلاتی، صنفی، نشریاتی و فرهنگی مدت‌ها فعالیت کرده‌اند و هویت، اقدامات و مشی آن‌ها برای ما و همه دوستان روشن است. کارکرد رسانه و کسب هویت از چرخه قربانی‌سازی با تهی کردن سوژه‌های سیاسی و درآوردن آن‌ها به شکل یک قربانی کاملا مشخص است. نام‌ها و نشان‌ها حذف و هویت انسان‌ها نادیده گرفته می‌شود و تنها یک صورت ناقص از کالبد بدون محتوا برای مصادره در رسانه ارائه می‌گردد.

این بازی گفتمان حقوق بشری بر کسی پوشیده نبوده و به صورت پیشینی جهتگیری دوستان ما در جایگاه‌های مختلف در دسترس است که از همه دوستان می‌خواهیم یادداشت‌ها، سخنان و مجاری رسمی اعلام نظر این دوستان را پیگیری کنند.

اما مسئله سوی دیگری نیز دارد؛

تنها چند روز قبل از اعلام احکام، نشریات و رسانه‌هایی که این رفقا برای اعلام نظر مستقل داشتند توقیف شده است؛ عجیب است که نهادهایی درون دانشگاه با بازی کردن در زمین بازی راست برانداز، امکان بیان مستقل را از دانشجویان ربوده و خودش عرصه را برای این شکل کنش و له‌کردن هویت نیروهای مردمی با سلب هویت و صدا از آنان گشوده است.

حال علی‌رغم همه این بازی‌های تودرتو برایمان جالب است کسانی که می‌خواهند دانشجویان را قربانی کنند، این قربانی‌سازی را خواسته یا ناخواسته به دست رسانه‌هایی چون ایران اینترنشنال سپرده‌اند که از آن‌ها اعلام برائت می‌جویند؛ یا شاید مسئله به شیوه‌ای برعکس پیش می‌رود.
رفقا و عزیزان ما
بسیار عجیب است که در فضای فعلی، رسانه‌های داخلی و خارجی هر یک برای مصادره و فشار بر دانشجویان به شکل‌های مختلف رسمیت پیدا می‌کنند اما دریغ از اندک امکانی برای انتشار و بیان مستقل دیدگاه‌ها!

با وجود چنین فشار‌هایی، نهادهای دانشجویی و فعالان دانشگاه علوم پزشکی تبریز همواره بر رساندن مستقیم، بی‌آلایش و بدون تحریف صدای خود به گوش مردم، دولت و حاکمیت تلاش کرده که غالباً هم موفق بوده، اما تعلیق و توقیف رسانه‌های دانشجویی این دانشگاه در یک ماه گذشته، صدای این دانشگاه را با خطر جدی‌ تحریف روبه‌رو کرده است.

انجمن اسلامی دانشجویان علوم‌پزشکی تبریز به عنوان یک نهاد دانشجویی در این دانشگاه خواستار بازگردانی رسانه‌های مستقل و دانشجویی به عنوان مطالبه‌ای در دسترس و عملی در کوتاه مدت، بوده و برای رسیدن به این خواسته از هیچ تلاشی فرو نخواهد گذاشت.



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🌱گمان مبر که به پایان رسید کار مغان... هزار بادهٔ ناخورده در رگ تاک است

سلام رفقا و همکلاسی‌ها
محکومیت سنگین ۸ نفر از دوستانمان به تعلیق و تبعید تنها گوشه‌ای از اضطراب‌ها و هزینه‌های ریز و درشتی است که  در مقابل ما قرار دارد. بر کسی پوشیده نیست که چرخ ماشین سرکوب در هر گردش خود قربانیان تازه می‌طلبد و زندگی‌های جدید را می‌بلعد. ۲۲ سال تعلیق برای دانشجویان علوم پزشکی در حداقلی‌ترین حالت خود به معنی معلق کردن۲۲ سال خدمات بهداشتی و درمانی به جامعه و محرومیت مضاعف است. ۲۲ سال در خانه نشاندن جوانان  و دانشجویان و نیروی کار این مردم است.
این احکام  و احکام نظیرش در دانشگاه های دیگر نشان داد که حاکمیت هنوز هم در سودای پرورش و انقیاد به شیوه خود است و نه تنها آموزش را جدی نمی‌گیرد بلکه انسان ها را از آموزش دیدن منع می‌کند.
می‌توان انسانی را از تحصیلات و آکادمی منع کرد اما از  آگاهی و دانستن چطور؟
می‌توان انسانی را از داشتن نشریه منع کرد  اما از نشر و پالایش اندیشه نیز می‌توان ممانعت کرد؟
می‌توان تشکل های دانشجویی را تعلیق کرد و فرودستان را از امکان تشکل یابی منع کرد اما همبستگی اجتماعی به تعلیق در آمدنی نیست.
ما نه عددها و شمار ترم های تعلیقیمان هستیم  و نه قربانیان ناکام تاریک خانه تاریخ!
ما انسان‌هایی هستیم با آرزوی فردایی بهتر! با آرزوی روزهایی روشن‌تر حتی برای فرزندان دکتر نقی‌پور و شیراوژن‌ها!
ما آرزوهای زنده‌ای هستیم که رویای فردایی بهتر  را در سر دارد. فردای بهتر برای کارگران، کولبران، سوختبران، زنان، اقوام و در کل جامعه ای که زیر فشار اقتصادی و سرکوب سیاسی عزتش نشانه رفته است.
ما برای رویای ساده خرید یک دوچرخه دست دوم که آرزوی کودک حاشیه نشین تبریزیست تلاش کردیم.
رفقا و همکلاسی‌ها
به آقایان بگویید که چند صباحی شما باشید و حیات دانشگاه، شما و در و دیوار کلاسش! شما بمانید و دیوارها و بدانید که دیوارها نیز صدای ما را در خاطره دارند. شما بمانید و سکوت سرد زمستانی تبریز و ما با خودمان دانشگاه را خواهیم برد که کل عالم جایگاه انسان و مداخله اوست. و هجرت و سفر سرنوشت انسانی است که به صورت پیشین، روندگی مستمر را برگزیده است.
اگر راهتان به قبرستان امامیه تبریز افتاد به صمد آموزگار و دوست بچه ها بگویید که مقصد همین جاری شدن بود و همین رفتن و اتصال به دریا!
رفقا و هم کلاسی‌ها
شماتت‌ها آغاز شده است. به ما می‌گویند اگر سکوت می‌کردید اینگونه نمی‌شد. اگر ادامه نمی‌دادید اینگونه نمی‌شد. آری مشخص است اگر هیچ کس کاری نمی‌کرد اصلا اتفاقی نمی‌افتاد و اگر همه در کاری مشارکت و همراهی داشتند شاید به مسیر دیگری می‌رفتیم.
رفقا و همکلاسی‌ها
ما فهمیدیم که در راه همبستگی با رنج دیدگان و زحمتکشان انسان لاجرم دچار رنج و مهنت می شود. ما نمی‌توانیم از همبستگی با دیگری صحبت کنیم بی آنکه دری به رنج ها و دردهای او نگشوده باشیم.
مگر بدون پرداخت این بها همبستگی حقیقی می‌تواند معنادار باشد؟
چگونه میتوان با رنج‌های شهروند بدون شناسنامه بلوچ و هزینه‌هایی که می‌پردازد همراه بود؟
ما که نامی و نشانی داریم چگونه می توانیم چشم بر این فضاها و حقایق جامعه ببندیم و متکبرانه و از دور فقط اعلام همبستگی کنیم.
رفقا و همکلاسی‌ها
ما هم مانند خیلی‌های دیگر دانشجویان چند درصد برتر کنکور بودیم و موقعیتی فرادست نسبت به آنان که حتی امکان تحصیل هم نداشتند در دست داشتیم. ما توان این را داشتیم که مسیر زندگی شخصی خود را به گونه ای دیگر رقم  بزنیم .اما فهمیدیم که سعادت ما به دیگرانی در جامعه گره خورده است که لذت همنشینی با آنها از سال‌ها سر کردن در مراکز اداری و دانشگاهی لذت بخش‌تر است. هر چند شاید این کامیابی برای برخی معنادار نباشد.
رفقا و دوستان ما عهدی داشتیم برای ساختن فردایی بهتر و جامعه‌ای سالم که با هیچ حکمی به تعلیق نمی‌آید. عهد ما مجوز ذاتی انسان برای زیستن و فعالیت در عرصه هستی است.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🔴 حذف ‌واحدهای درسی دانشجویان تعلیق شده و فشار برای ترک خوابگاه!


🔴 دیروز ۴ ام خرداد، دروس و سامانه تغذیه دانشجویان تعلیق شده حذف شده است. همچنین مسئولین خوابگاه با تماس‌های مکرر با دانشجویان، آنان را مجاب به ترک خوابگاه می‌کنند!

🔻اغلب این دانشجویان از شهرهایی دور وارد این دانشگاه شده اند و فشار برای ترک خوابگاه عملا به معنای ترک خانه و در مقابل آسیب قرار دادن این دانشجویان است!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
▪️نسخه اولیه «دستورالعمل پیشنهادی حقوق مسئولین فنی در سال۱۴۰۲»
۱۴۰۲/۲/۱۷

🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
▪️نامه اعتراضی نمایندگان دانشجویان به موارد نامه حقوق پیشنهادی
۱۴۰۲/۲/۲۰


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
▪️نسخه نهایی «دستور المعمل پیشنهادی حقوق مسئولین فنی در سال ۱۴۰۲»

🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
نسخه نهایی «دستورالعمل پیشنهادی حقوق مسئولین فنی استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲» در نهایت پس از گذشت ۲ ماه از سال جدید، منتشر گردید.

با تلاش همکاران دغدغه‌مند در نسخه ویرایش شده این دستورالعمل؛ بند های ۱، ۷، ۱۲، ۱۴ تغییر کرده است:

▪️در بند اول، بجای ۸ ساعت کار، ۱۹۲ ساعت کار در ماه گنجانده شده است.

▪️در بند هفتم، حقوق قائم مقام فارغ التحصیل و دانشجو یکسان سازی شده و از سواستفاده‌های احتمالی در جهت تضییع حقوق فارغ التحصیلان جلوگیری بعمل آمد.

▪️در بند دوازدهم، عبارت «داروخانه های حقوقی» اضافه گردید.

▪️طبق بند چهاردهم، مرخصی استحقاقی هر مسئول فنی (با ۸ یا ۱۲ ساعت کار در روز) ۲.۵ روز در ماه می‌‌باشد که ذخیره مرخصی بیش از ۹ روز نیاز به توافق کتبی با موسس دارد.

🔸بند ۳ در خصوص افزایش برحسب فاصله با توجه به افزایش سرسام آور هزینه‌های رفت و آمد همچنان تغییر نکرده است.

🔴 این تغییرات در حالی انجام پذیرفت که توافق اولیه نمایندگان مسئولین فنی و موسسان تنها برروی حقوق خالص (و نه بندهای آیین نامه) انجام گرفته بود و در نسخه اولیه «دستورالعمل پیشنهادی حقوق مسئولین فنی» با اینکه نرخ اعلامی استان آذربایجان شرقی بین سایر استان‌ها در بین ۳ استان آخر و قبل از استانهای کرمانشاه و قم قرار می‌گیرد - نرخ پیشنهادی استانهای هم ردیف و کلانشهر ها حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد بیشتر از استان آذربایجان شرقی اعلام شده است - حتی موارد طبیعی که سال گذشته رعایت شده از جمله حقوق یکسان فارغ التحصیل و دانشجو، و ۱۹۲ ساعت کار در ماه گنجانده نشده بود.

🔴 دانشجویان عزیز توجه نمایند مبلغ اعلامی ۱۳۵۴۰۰هزار تومان به ازای هر ساعت، مبلغ خالص و با کسورات بیمه و مالیات می‌باشد و کسر هرگونه مبلغ از حداقل نرخ پیشنهادی به بهانه‌های مختلف از جمله کسر مالیات و یا شیفت ثابت و ... زیر نرخ محسوب می‌شود.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
🔴 اطلاعیه/ مهم

حکم توقف ۶ ماهه کلیه فعالیت‌های انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز


طی نامه ابلاغی از سوی رئیس هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز، طبق رأی هیأت مرکزی نظارت، از تاریخ ابلاغ رأی (۱۴۰۲/۵/۲) توقف کلیه فعالیت‌های تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز به مدت ۶ ماه صادر گردید. این حکم قطعی بوده و از زمان ابلاغ، لازم الاجرا می‌باشد.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram:anjomaneslami_tbz.ums
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد "از سر گیری فعالیت"

به نام خداوند عدل و داد
● امروز که در هفته دوم مرداد ماه ۱۴۰۳ هستیم، بیش از ۱ سال است که انجمن اسلامی از هر گونه فعالیت منع شده و درهای بسته آن در صحن دانشگاه خودنمایی می‌کند. این درحالی است مطابق حکم و نامه رسمی هیئت نظارت دانشگاه، حدود ۶ ماه پیش فعالیت این تشکل باید از سر گرفته می‌شد. در این مدت ۶ ماهه، بارها برای گفتگو در خصوص علت عدم بازگشایی تشکل مطابق حکم ابلاغ شده، به مسئولین ذی‌ربط مراجعه شد که هیچ نتیجه روشنی در پی نداشت.

● متاسفانه این وضعیت نتیجه بی‌توجهی به ایین‌نامه‌های مربوطه است، چرا که در بدعتی عجیب، تغییر در اساس‌نامه تشکل را شرط بازگشایی آن کرده‌اند! این در حالی است که مطابق اساس‌نامه تشکل و سند بالادستی آن یعنی دستورالعمل اجرایی آیین‌نامه نظارت تشکل‌های اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۳۸۲/۲/۲۳، تغییر اساس‌نامه این تشکل منوط به تصویب آن در جلسه رسمی شورای عمومی تشکل است، نه زمانی که حق فعالیت ندارد. علاوه بر این موضوع، جای سوال دارد که چرا این درخواست تغییر اساس نامه، زمانی مطرح می‌شود که امکانات و اتاق‌های تشکل ضبط گردیده است؟ این گروکشی لجوجانه و بچه‌گانه چه سنخیتی با آیین‌نامه های مربوطه دارد؟

● علی‌رغم نامه نگاری‌ها با مسئولین امر در خصوص این تخطی از آیین‌نامه و اعتراض به این رویه، هیچ پاسخ روشن و معقولی دریافت نشد که نشان از بوروکراسی معیوب و فشل یا بی توجهی عامدانه و مغرضانه دارد. اقداماتی چون دعوت مکرر به گفتگوهای حضوری و غیر مکتوب به جای نامه‌نگاری رسمی، تهدید و منع تشکل از ارسال نامه به هیئت نظارت دانشگاه، و ارسال پاسخ از سوی هیئت نظارت دانشگاه با امضای معاونت فرهنگی-دانشجویی که عضو این هیئت نیستند، تخلفات واضحی است که نشان می‌دهد عده‌ای آشکارا متن آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های دانشگاهی را به سخره گرفته‌اند.

● به راستی که این حد از تلاش‌ و ممارست‌ برخی مسئولین دانشگاهی و حتی وزارتی برای سیاست زدایی از دانشگاه و حذف گفتمان این تشکل، شایان تحسین است! اما باید گفت اقداماتی چون تعلیق اعضای این تشکل پیش از ابلاغ حکم منع فعالیت انجمن، تعلیق اخیر بعضی از اعضای پیشین به دلایلی چون فعالیت پیج شخصی در شبکه‌های اجتماعی و به رسمیت نشناختن اعضای باقی مانده از شورای مرکزی به بهانه‌هایی چون اتمام دوره شورا و به حد نصاب نرسیدن اعضای آن، کافی نبودند و تصمیم گرفتند به اساس‌نامه این تشکل دست درازی کنند. با وجود همه این اقدامات فراقانونی، بازهم ناکام ماندند، مثل بسیاری دیگر از موضوعات در دوران مدیریت‌شان.

● پس از درخواست‌های متعدد کتبی و شفاهی برای برگزاری جلسه هیئت نظارت بر‌تشکل‌های اسلامی، و بی‌توجهی مسئولین به وضعیت این تشکل و اختصاص ندادن حتی ۳۰ دقیقه از وقت خود برای تعیین وضعیت این تشکل ۵۰ ساله، این اطلاع رسانی جهت تنویر افکار عموم دانشجویان صورت می‌گیرد. در آخر لازم است یادآوری کنیم: پایمال کردن قانون و تفسیر به رای آن را بیش از این نمی‌توان تحمل کرد. امانتی را که نزد شما بود، تمام و کمال و بدون کاستی باید بازپس گردانید. فعالیت در چهارچوب ضوابط تعیین شده حق این تشکل می‌باشد؛ نزدیک ۶ ماه است که بنا بر مصالح شخصی و شاید هم به توصیه افراد خارج از دانشگاه، این تشکل را از حق قانونی خود محروم کرده‌اید. با شروع ترم جدید و ورود دانشجویان جدید به دانشگاه که صاحبان حقیقی این نهاد آکادمیک هستند، این تشکل با تمام امکانات و ظرفیت های خود آغاز به فعالیت دانشجویی خواهد کرد، مانند گذشته، آزاد و رها از قید و بندهای سلیقه‌ای و جناحی.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram:anjomaneslami_tbz.ums
تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دلیل مشکلات عدیده صنفی

ظهر امروز چهارشنبه ۳۱ مرداد پرستاران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای پیگیری مطالبات این صنف زحمتکش در مقابل ساختمان ریاست دانشگاه دست به تجمع زده و خواستار حضور رئیس دانشگاه در این تجمع بودند تا در قبال عدم توانایی مدیریت مشکلات صنفی پاسخگو باشد. در نهایت پس از حضور نیافتن ریاست دانشگاه و عدم پاسخگویی به مطالبات مطرح شده، درخواست استعفای دکتر نقی پور از ریاست دانشگاه مطرح شد. طبق خبرهای واصله، ریاست دانشگاه به محض اطلاع از تجمع، آگاهانه تصمیم به عدم حضور در میان پرستاران گرفت.

اجرای با تعویق و ناقص طرح پرداخت تعرفه‌ها، اضافه‌کاری‌های اجباری با رقم دریافتی کمتر از ساعتی ۲۰ هزار تومان و تعویق دریافتی از جمله موضوعاتی بود که پرستاران نسبت به آن اعتراض داشتند.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸Instagram:anjomaneslami_tbz.ums
بسم الله الرحمن الرحیم
بقاء مختص ذات اوست

در کمال تاسف درگذشت نابهنگام پدر بزرگوار دوست عزیزمان سرکار خانم سهیلا سپیده دم را به ایشان و خانواده گرامیشان تسلیت عرض می کنیم.
امید است در پرتوی لطف الهی آن مرحوم قرین رحمت حق تعالی قرار گرفته و از خداوند منان برای یادگار گرامی ایشان که به حق یکی از دانشجویان عدالت خواه و سرفراز جنبش دانشجویست، طول عمر و سلامت وجود مسالت داریم.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸Instagram:anjomaneslami_tbz.ums
2025/02/05 01:34:56
Back to Top
HTML Embed Code: