Telegram Web
🔴 شکایت مقامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز از رزیدنت ارتوپدی این دانشگاه، دکتر رضا رضازاده به اتهام توهین به رهبری و رای دادگاه به ۶ ماه حبس ایشان


🔻 مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در ادامه شکایت‌های قضایی از دانشجویانش، از رزیدنت ارتوپدی این دانشگاه، دکتر رضازاده به اتهام توهین به رهبری شکایت کرده و این شکایت منجر به صدور حکم ۶ ماه حبس برای این پزشک شده است.


🔻این اقدام که توسط ریاست و با گزارش حراست دانشگاه علوم پزشکی تبریز صورت پذیرفته، بی شباهت به شکایت یک ماه پیش ریاست این دانشگاه از ۴ نفر از دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه نیست.

🔻 دادگاهی کردن دانشجویان با شکایت مستقیم ریاست دانشگاه، امری نوپدید و عجیب در دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که برای سرکوب دانشجویان این دانشگاه پایه گذاری شده است و ریاست این دانشگاه کماکان سودای ادامه دادن آن را دارد!



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬8
🔴 تجمع و راهپیمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به مسمومیت گسترده دانش آموزان و دانشجویان دختر در سراسر کشور

سه شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
راه نفس بریده جنبش ادامه میده

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍3👎2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 اجرای پرفرمنس دانشجویان علوم پزشکی تبریز در اعتراض به مسمومیت گسترده دانش آموزان و دانشجویان

ویدیوی کامل پرفرمنس
سه شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
6👎2👍1
☣️تخلیه خوابگاه تلاش به دلیل پخش گاز شیمیایی!

🔻طبق اخبار واصله از دانشجویان و ساکنین خوابگاه تلاش، عصر دیروز مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۷، حوالی ساعت پنج عده‌ای از ساکنان خوابگاه تلاش پخش بوی نامطبوعی را در طبقه چهارم گزارش کردند. پس از این اتفاق، مسئولین دانشگاه، آتش نشانی و پلیس در محل حاضر شده و تمام اتاق‌های خوابگاه تخلیه شد. تعدادی از دانشجویان دچار تنگی نفس، سردرد و سرگیجه شدند.

طبق صحبت‌های انجام شده، رئیس حراست دانشگاه، با گرفتن ازمایش سم‌شناسی از دانشجویان، به دلیل پوشش خبری رسانه‌های معاند، مخالفت کرده و قضیه را صرفا بوی زباله عنوان کردند و اذعان کردند نیازی برای پیگیری و مشخص شدن عاملین این قضیه نیست!

⭕️با بررسی های بیشتر آتش‌نشانی و دانشجویان، سر منشأ بو هنوز یافت نشده است!

‌‏
🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬8👍2
📃بیانیه مشترک انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و کانون صنفی مستقل فرهنگیان آذربایجان شرقی در رابطه با اقدام جنایت‌کارانه در مدارس دخترانه

📌تحصیل و آموزش به شکل مدرن، ساده و بدون دردسر به ایران نیامد. میرزا حسن تبریزی ملقب به رشدیه، وقتی برای اولین بار مدارس به شکل مدرن را در تبریز تاسیس کرد، بارها و بارها از چماق به دستانی که نگران شریعت و دیانتشان بودند، آزار دید. از نظر فقهای دینی آن زمان و به تبعش چماق به دستان گوش به فرمانشان، یادگیری فیزیک و شیمی و آموزش “اجنبی‌ها” موجب بی‌دینی و کفر مسلمین می‌شد. این مخالفت‌ها برای دختران چند برابر بود، سال‌ها پس از تاسیس مدارس پسرانه مدرن، دختران هنوز از رفتن به مدرسه محروم بودند. اولین مدرسه دخترانه در تهران و برای ارامنه و مسیحیان تاسیس شد. دختران مسلمان از تحصیل در این مدارس محروم شده و به جای آن در سنینی که باید آموزش می‌دیدند، ازدواج می‌کردند.

▪️جریان ارتجاع و افکار ارتجاعی در طول سالیان ادامه پیدا کرد. به انقلاب ۵۷ و دیوار کشیدن در کلاس‌های دانشگاه و محرومیت زنان از حضور در المپیک رسید. تحجر ریشه‌دار خود را در قالب سیاست نشان داد و به شکلی آزاردهنده باعث محدودیت‌ها و محرومیت‌های بسیار برای بانوان در عرصه‌های هنری, فرهنگی و اجتماعی شد. گشت ارشاد، در دهه هفتاد، هشتاد و نود، ابزاری بود برای بازتولید، تداوم و یاداوری تحقیر زنان. نمادی از سیطره بر آنان. چماق به دستانی که روزی دست و پای حسن رشدیه را می‌شکستند و در اوایل انقلاب به پیراهن آستین کوتاه مردان گیر می‌دادند، امروز به پشتوانه مشروعیتی قانونی و حمایت حاکمیت، دختران این سرزمین را آزار می‌دادند.

▪️سال‌ها گذشت و خون پاک مهسا امینی، شهروند بی‌گناه ایران، اذهان عمومی را متوجه زخمی کهنه کرد. زنانی که گویا با این تحقیرها و آزارها سال‌ها مماشات کرده و با آن سازگاری پیدا کرده بودند، با خیزش زن،زندگی،آزادی نشان دادند که نمی‌توانند وضعیت را تحمل کنند. ماه‌ها گذشت. دختران و جوانان بسیاری هزینه دادند و خیزش از پیچ و خم‌های متعددی گذشت. علی‌رغم تلاش‌ها، هیچ چیز عادی نشد.

▪️و امروز به این جنایت بی‌شرمانه رسیده‌ایم. ماجرای حمله شیمیایی به مدارس دخترانه و مسمومیت دختران دانش‌آموز، یادآور همان تحجر و انزجار دیرینش از زن، علی‌الخصوص زن باسواد و آگاه است. از نظر آنان زن باید بی‌سواد بماند تا همچنان محدودیت‌هایش را بپذیرد. دخترانی که به سال‌ها آزار روحی و جسمی و توهین‌ها و تحقیرهای به رسمیت شناخته شده اعتراض کرده‌اند، باید تنبیه شوند. باید یاداوری شود که همین تحصیل‌شان هم امتیازی است که به آن‌ها اعطا شده.

▪️دختران محصل به واقع خار چشم آنانی هستند که برای این حملات برنامه‌ریزی می‌کنند. آنان دقیقا نقطه‌ای را هدف گرفته‌اند که برای مردم ایران عزیز و برای اقلیت متحجر آزاردهنده است. برای تحقیر و تحریک جامعه ایران، به دختران همیشه مظلوم در نظام اجتماعی ایران حمله ‌کردند تا یادآور همه موانع و ممنوعیت‌ها برای دختران باشند. انفعال و عدم پاسخگویی مسئولین مربوطه و نبود هیچ تلاش عملی برای روشن شدن ابعاد این حمله بیولوژیکی، به هر دلیلی یک رسوایی بزرگ است. یا “خودسران”
نسبتا خودی هستند و مسئولین قصد برخورد با آنان را ندارند و یا “خودسران” واقعا خودسر هستند و مسئولین تا بدین لحظه توان مقابله با آنان را نداشته‌اند، هر دو حالت بسیار هولناک است.

▪️در چنینی شرایطی دیگر استدلال مضحک گفتمان اقلیت، که به علت ”امنیت داشتن” ، نبود آزادی‌های مدنی را توجیه می‌کرد هم از اعتبار می‌افتد. هدف قرار دادن مراکز هسته‌ای کشور، ترور دانشمندان ایرانی در خاک ایران، عملیات تروریستی در حرم شاه‌چراغ و حالا به خطر افتادن سلامت آینده‌سازان کشور، نشان می‌دهد دستگاه عریض و طویل امنیتی در مقابله با تهدیدات خارجی موفق نبوده و فقط در برخورد با با دانشجویان معترض و فعالین مدنی داخل کشور سرعت عمل و تبحر دارد!

◾️ما به عنوان نهادهای مدنی که مستقیما با تحصیل و آموزش در ارتباط هستیم، ضمن محکومیت این حمله شیمیایی، خود را در کنار تمام دختران محصل این سرزمین می‌دانیم. دخترانی که علی‌رغم تمام زنجیرهای ارتجاع، در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی و ورزشی بارها درخشیده و خود را ثابت کرده‌اند. زنان قهرمانی که به واقع کابوس اقلیت هستند و شور و شوقشان برای رسیدن به آزادی، حیات‌بخش جامعه ایران خواهد بود.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍10
موج دیگر احضارها به شورای انضباطی

🔴در پی تجمع مسالمت آمیز دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به حملات شیمیایی و مسمومیت دانش‌آموزان دختر، احضارها به شورای انضباطی دوباره از سر گرفته شد. جای تعجب دارد که چرا برای اعتراض به قضیه‌ای که تمام مسئولین و حتی مراجع تقلید هم آن‌را محکوم کرده و یک جنایت شمرده‌اند، دانشجو باید بازخواست شود؟ کادر دانشگاه که در روز جوان با گل و شیرینی به استقبال دانشجویان رفته و ادعای از بین رفتن کدورت‌ها و اختلافات را داشتند، بدعتی ننگین در دانشگاه باب کرده‌اند، بعد هر تجمع، فارغ از هدف و انگیزه و نوع کنش دانشجویان معترض، دسته دسته به شورای انضباطی فراخوانده می‌شوند.
طنز ماجرا آن‌جاست که برخی از دانشجویان که حتی در تجمع حضور نداشته و از دور نظاره‌گر بودند هم بلافاصله پس از تجمع با پیامک‌های آشنای کمیته انضباطی مواجه شدند. به طور تقریبی حدود ۴۰ نفر از دانشجویان احضار شده‌اند که باعث شده برای جلسات تفهیم اتهام و شورای بدوی، تایم‌های کوتاه ۱۵ دقیقه‌ای از صبح تا شب اختصاص داده‌شود!

🔻این احضارهای فله‌ای به شورای انضباطی، با در نظر گرفتن پخش گاز شیمیایی در خوابگاه تلاش که فردای تجمع صورت گرفت، مضحک‌تر نیز می‌شود. مسئولین امر که قبلا در ماجرای پخش شب‌نامه داعش در خوابگاه، عاملین این کار را مشخص و مجازات نکرد، این‌بار نیز به جای این‌که تمرکز خود را بر شناسایی و معرفی عوامل پخش این گاز شیمیایی بگذارند، سعی دارند معترضین به این قضیه را بازخواست کنند!

🔻وقاحت به همین‌جا ختم نمی‌شود. نه تنها معترضین و حتی قربانی‌های این اقدامات جنایت‌کارانه برای اعتراض به حقشان بازخواست می‌شوند، بلکه حتی در روند تفهیم اتهام، عده‌ای از دانشجویان متهم شدند که از پخش گاز شیمیایی در تلاش خبر داشته و عمدا با اطلاع از اتفاق فردا، این تجمع را ترتیب داده‌اند! این اتهام بی‌شرمانه، در‌حالی به بعضی از دانشجویان دختر زده شده که برخی از آن‌ها خود قربانی این اتفاق بوده‌اند.

البته مشخص نیست در این احضارها، شورای انضباطی دانشگاه واقعا از خود استقلال داشته یا صرفا باید اوامر نهادهای فرا دانشگاهی دیگری اجرا می‌شد! در هر صورت، ما دوباره تاکید می‌کنیم: راه‌حل مسائل و مشکلات کشور، نه برخوردهای امنیتی و قهری و سرکوب‌گرانه، بلکه گفت‌وگو در فضایی حقیقتا آزاد و به دور از شعار زدگی‌ها و ظاهرسازی‌هاست. در شرایطی که مسئولین امر از شعار گفت‌وگو جهت برچسب زدن به منتقدین سواستفاده می‌کنند و در عمل تحمل کوچک‌ترین اعتراضی را ندارند، شکاف‌های اجتماعی بیشتر و بیشتر شده و فضا ملتهب‌تر
خواهد شد.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬10
Zeinab Pasha
RadioRadical
📻 نشریه دانشجویی #رادیو_رادیکال
تقدیم می‌کند:

🎙پادکست رابین هود ایرانی، زینب پاشا

🗣 در این پادکست سرگذشت یکی از زنان شجاع و سنت شکن ایران و دیار آذربایجان را روایت می‌کنیم. زنی که شجاعت و ظلم ستیزی‌اش در دوره قاجار، تبدیل به اشعار و ضرب المثل‌هایی در زبان ترکی شده است.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
5
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟢 مروری بر آنچه که در سال ۱۴۰۱ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز گذشت...

#یاد_آر


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
8👍1
🎥 #معرفی_فیلم
🎞 دیکتاتور بزرگ | The Great Dictator
⌛️۱۲۵ دقیقه 🎗IMDb: 8.4

📺 اثری متفاوت و ماندگار از چارلی چاپلین فقید. این فیلم داستان “آدنوید هینکل”، دیکتاتوری با شباهت بسیار به “آدولف هیتلر” را روایت می‌کند! نمادها و دیالوگ‌های خاص فیلم، طعنه‌هایی آشکار به نظام توتالیتر و فاشیستی رایش سوم دارد که فیلم را از جهت تاریخی و سیاسی قابل توجه می‌کند.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍9👎1
جلوگیری از انتشار نشریه رادیکال توسط مدعیان گفتگو!

📄
نشریه دانشجویی رادیکال که سال‌هاست منتشر می‌شود، با ایرادات بنی‌اسرائیلی مسئولین چندین ماه است که از نشر آن ممانعت می‌شود. گفتنی است که هیچ دلیل واضح و شفافی کتبا برای این ممانعت به این نشریه ابلاغ نشده‌است.
نشریه رادیکال قریب به ۴ ماه است که با سنگ اندازی روبروست و گویا مسئولین دلشان می‌خواهد با این کار قلم دانشجو را بیش از پیش سانسور کنند!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍5🤬4👏1
🔴طوفان توییتری برای دفاع از حق تحصیل

پس از تجمع و پرفرمنس ۱۶ اسفند که برای اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود، ۳۷ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز به کمیته انضباطی احضار شده‌اند و در خطر تعلیق‌ از دانشگاه و محرومیت طولانی مدت از حق تحصیل هستند


🔴 جمعه ۱۸ فروردین ساعت ۲۰ در توییتر
علیه این سرکوب می‌نویسیم

با هشتگ‌های:
📄 #حق_تحصیل
📄 #تعلیق_ابزار_سرکوب


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍7
🔴 صدور حکم تعلیق از تحصیل برای حداقل ۱۶ نفر از دانشجویان معترض به مسمومیت گسترده مدارس!

دیروز یکشنبه ۲۰ ام فروردین ماه ۱۴۰۱، حداقل ۱۶ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز با رای شورای بدوی کمیته انضباطی دانشگاه به اتهام ایجاد/شرکت در بلوا و آشوب، به تعلیق از تحصیل به مدت یک یا دو ترم محکوم شدند. این احکام به علت اعتراض ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ دانشجویان علوم پزشکی تبریز به روند مسمومیت گسترده و چند ماهه دانش آموزان صادر شدند!

احکام دانشجویان به شرح زیر می‌باشد:

الف‌) محرومیت از تحصیل به مدت دو نیمسال برای ۶ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز

ب) محرومیت از تحصیل به مدت یک نیمسال برای ۱۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز

ج) احکام ۱۰ نفر از دانشجویان برای رسیدگی به شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت ارسال شده که امکان صدور احکام بلندمدت تعلیق از تحصیل(سه ترم یا بیشتر) برای این دانشجویان وجود دارد!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬4
🔴 عرفان ربیعی دانشجوی ورودی ۹۶ رشته‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز به حکم شورای بدوی انضباطی این دانشگاه به اتهام شرکت در بلوا و آشوب در اعتراض ۱۶ اسفند که بخاطر مسمومیت گسترده دانش آموزان بود، به دو ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شد.



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬14
🔴 سینا توحیدی دانشجوی ورودی ۹۶ رشته‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز به حکم شورای بدوی انضباطی این دانشگاه به اتهام شرکت در بلوا و آشوب در اعتراض ۱۶ اسفند که بخاطر مسمومیت گسترده دانش آموزان بود، به دو ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شد.



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬13
🖋️فهم سیاست از دریچه قدرت دولتی

به نام بی‌نامان تاریخ

در ماه‌های اخیر و همزمان با موج خواست‌های دموکراتیک مردم ایران، نیروهای مختلف مجال بروز خود را پیدا کردند. هر چند این سیاسی شدن فضا را باید به فال نیک گرفت و فضای نقد و گفتگو را در میان جامعه گشود، اما این گفتگو و همبستگی بین کسانی معنا خواهد داشت که پایه برابری را در روابط خود پذیرفته‌اند و از جایگاه فرودستان و مستضعفین به گسترش کنش‌های برابری طلب خود می‌پردازند. امروز قلب کردستان برای آذربایجان می‌تبد، جان آذربایجان از داغ زاهدان به درد است و ما دوباره به عنوان یک جامعه می‌توانیم فهمی یکپارچه از خود داشته باشیم. اما همزمان با این دستاورد‌های عظیم، در برابر ایجاد یک قدرت دموکراتیک مردمی چالش‌هایی نمایان می‌شود که یکی پس از دیگری سعی در استحاله و به محاق بردن نیروهای مستقل و کنش‌های فرودستان تحت عناوین مختلف دارند.

نقطه مشترک نیروهای سرکوبگر، اپوزیسیون راست و حتی اصلاح‌طلبان فهم سیاست از دریچه هژمونی و قدرت است. نگاهی که قاعدتا جایگاهی برای نیروهای دموکراتیک و مردمی قائل نیست یا در نهایت بسیج توده‌ها را صرفا ابزاری برای کسب قدرت دولتی می‌بیند. حال می‌توان فهمید آنان که روزگاری در راهروهای مجلس ششم به گدایی قدرت می‌پرداختند گ، چگونه می‌توانند ناگهان سر از پارلمان‌های اروپایی و کاخ سفید در بیاورند و قدرت را از جایی دیگر گدایی کنند.

حال خاورمیانه نگون بخت میان ارتجاع و مداخله بیگانه له می‌شود. خواه طالبان بر سر کار باشد یا نیروهای آمریکایی، خواست دموکراسی تنها چیزی است که مدام سرکوب می‌شود و حالا بازی را می‌توان به شکلی علنی در فضا مشاهده کرد. دعوا بر سر هژمونی است، دموکراسی حراج می‌شود و در بده بستان قدرت‌های بزرگ، خواست مردم بیش از پیش له خواهد شد. انگار در لبه تیغی ایستاده‌ایم که باید لحظه به لحظه مراقب آن باشیم که در صحبت‌هایمان به هیچ طرفی چرخش نکنیم و از جایگاه خودمان صحبت کنیم.

البته این داستان امروز نیست. از بست نشینی علما در سفارت بریتانیا در دوره مشروطه، تا همکاری برخی نیروها در کوتای ۲۸ مرداد با آمریکا و عناصرش، همیشه نوعی از سیاست وجود داشته که نگاهش به دست روس یا انگلیس بوده و فهم خود از سیاست را تنها از دریچه قدرت دولتی می‌دیده است‌.

امروز دو بازی مختلف در گردش است. یکی بازی هژمونی و قدرت در منطقه است که تابع رقابت‌های اقتصادی نیروهای بزرگ در شرق و غرب است. معلول آن نیز پا گرفتن نیروهای ارتجاعی مختلف در یک رقابت تسلیحاتی، امنیتی و نظامی است. همکاری آذربایجان و اسرائیل، ارمنستان و روسیه، ایران و عربستان آیا جز در بستر یک بازی بزرگ‌تر رقابت سرمایه دارانه معنا می‌یابد؟

حال می‌توان گفت سفر رضا پهلوی به اسرائیل چیزی جز معنا بخشی به همین ضوابط فعلی نیست. سیاستی که در تکمیل نیروهای ارتجاعی با تحریم، جنگ و مداخله امنیتی و نظامی، تنها زیست مردم ایران و خاورمیانه را هدف قرار داده است و با درگیر کردن مردم در بازی امنیت منطقه با اسامی مختلف به له شدن خواست و رویای آزادی و دموکراسی انجامیده است. چنین رویکردی، سرنوشت سوریه و ‌جریان‌های مختلفش را پیش روی ما خواهد گذاشت. سرنوشتی که حاصل نگاه به سیاست از دریچه قدرت دولتی و منازعات است. آیا میان کشمکش اسد، اردوغان، اسرائیل، ایران، روسیه، آمریکا و حزب الله جایی برای نفس کشیدن مردم سوریه و جریانات مستقلش می‌توان متصور شد؟ آیا مجال نفس کشیدن برای یک سوژه مردمی دموکراتیک به وجود می‌آید؟

مسئله این نیست که ما این ساز و کار‌های قدرت دولتی و اقتضائاتش را نادیده بگیریم، بلکه باید در هر لحظه بر شیوه‌های دیگر از سیاست که راه آزادی و رهایی را در همبستگی و برابری مردمی می‌جوید و قدرت خود را از توده‌های رنج کشیده و حضورشان در عرصه عمومی کسب می‌کند، تاکید کنیم. سیاستی که امکان‌های مردمی دموکراتیک را تقویت و آزادی و رهایی خاورمیانه را نه در رقابت نظامی و امنیتی گروه‌های مختلف و دولت‌های بزرگ بلکه از دل مناسبات دموکراتیک توده‌های فرودست و رنج کشیده می‌جوید.
ما برای ساخت فردایی بهتر برای خودمان و دیگران، نباید مغلوب فضایی ‌شویم که در آن هر شکل شرم‌آور سیاست فاشیستی و راست عادی می‌شود. ما از دل جامعه و ضوابطش میلی به گشودن راهی نو داریم.
ما هر شکل فاشیسم مذهبی و نژادی را محکوم می‌کنیم. ما خواهان همبستگی تمامی نیروهای مردمی و مترقی خاورمیانه حول خواست‌هایی مترقی چون زن، زندگی و آزادی هستیم.
ما رویایی داریم که در آن آزادی و برابری را برای همه طلب می‌کنیم. ما دست از این رویا بر نخواهیم داشت.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
6👍1
RADICAL NO.9.pdf
12.4 MB
🔴 انتشار نهمین شماره نشریه رادیکال پس از سنگ اندازی‌های بسیار

نشریه رادیکال پس از سنگ اندازی‌های بسیار و نقض مکرر بندهای آیین نامه حقوق نشریات دانشجویی توسط کمیته ناظر بر نشریات، بالاخره پس از ۴ ماه تعویق، مجوز انتشار گرفت.‌‌ این نشریه به صورت گاهنامه سیاسی-اجتماعی و به سه زبان فارسی، ترکی و انگلیسی منتشر می‌شود.


🔴آنچه در این شماره میخوانیم:

◾️نماد، واقعیت و تصویر
◾️سوژه‌ی دانشگاهی به مثابه نیروی واژگون ساز
◾️ملت
◾️زبان ملی
■دموکراسی سازی و تحکیم آن
◾️ تجربه‌هایی از بهار عربی

🔻با ضمیمه وقایع نگار رویدادهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ماه‌های اخیر

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
وقایع نگار.pdf
2.9 MB
🔴 وقایع نگار اعتراضات مدنی و رخدادهای کشور و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ماه‌های اخیر

🔻به منظور مشاهده جزییات هر واقعه اسکن کنید

🌿 مقاومت زندگی‌ است...


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍7
2025/07/09 19:41:04
Back to Top
HTML Embed Code: