Telegram Web
هیس!
صنفی‌ها سیاسی نیستند!

▪️ در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عباس شیراوژن معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، پروژه‌ای نو در وزارت بهداشت آغاز کرده است. از بندهای تغییریافته در آیین‌نامه جدید می‌توان برداشت کرد که حتی شبکه‌ نامنسجم و فیلتر شده‌ای از دانشجویان که پس از تایید یا رد صلاحیت و عدم سیاسی‌بودن(!) توسط خود آقایان تحت عنوان شورای صنفی ایجاد می‌گردد نیز برایشان قابل تحمل نیست.
▪️ شوراهای صنفی وزارت بهداشت در سال‌های اخیر موجودیت یافته و با تمامی نقدهای قبلی و البته مهم، باعث ایجاد دستاوردی همچون ایجاد شبکه‌ای وسیع (ولو نوپا و شکننده) از ارتباطات میان دانشجویان شده است. اما خطری بزرگ از همان ابتدا بلوغ و آینده روشن شوراها و فعالین صنفی رسمی آینده را تهدید می‌کرد؛ عضویت در شورای صنفی مستلزم این است که افراد داوطلب باید اقرار به سیاسی نبودن کرده و کار سیاسی نکنند! در غیر این صورت امر برخورد و حذف عضویت ایشان به همین دلیل برای وزارت، قانونی خواهد بود.
روندی نامطلوب برای دانشگاه و کارکرد آن در هستی انسان ایرانی در این برهه از تاریخ! ابتذالِ روحیه‌ سرمایه‌ است که افرادی را به سیاسی‌ترین جایگاه‌ها منصوب می‌کند که باید به سیاسی نبودن افتخار کنند.
▪️ شورای صنفی طی کنش‌های چند سال اخیر که دوره گسست کرونا در دانشگاه را سپری می‌کردیم، فعالیت صنفی دانشجویی را با پیگیری مطالبات آموزشی و رفاهی از طریق پایگاه اجتماعی خود در صحن دانشگاه، برای معنادارکردن هویت نهادی خود فراموش نکرد، اما در عین حال سطوحی از هماهنگی با نهادهای بالادستی، کانون دیگر پیگیری مطالبات دانشجویی در قالب شورای صنفی در ارتباط با وزارت بهداشت در جایگاه نهادی کلان برای سیاست‌گذاری امور دانشگاهی بود، نهادی که مدعی است مطالبات دانشجویی نه با شوراهای دانشجویی مستقل که با فعالانی تهی از سیاست و سرسپرده بایستی پیگیری شود، این سیاست‌زدایی در سطح کنش جمعی دانشجویان از مجرای رسمی اداری آموزش عالی نشان از تعارض منافع پنهان و رانت‌های کلانی دارد که به رفاه حداقلی دانشجویان نیز رحم نکرده است و جهت تهی‌سازی سوژه فعال دانشگاهی در مقابل هر معنای جمعی تمام قد ایستاده است، ما دانشجویان امکان‌های تغییر وضع موجود را هیچ‌گاه از جناح های متصل به رانتی که سیاست را به حلقه مدیران ناآگاه یا غیر مردمی پشت در های بسته با پیش‌نویس‌های از قبل آماده شده کاسته‌اند نیافته‌ایم. از این پس نیز سرافراز مطالبات عمومی دانشجویان را هدف وجودی شورا تلقی کرده و با همراهی دانشجویانی که در مواجهه با مسائل دانشگاه سیاست را فارغ از گروه‌های بالادستی داخل و خارج دانشگاه و نه در پشت درهای بسته با رسانه‌ها و گروه‌هایی که شورا را محلی برای تفتیش و سرسپردگی تلقی می‌کنند بلکه در صحن دانشگاه با محوریت مطالبات عمومی می‌جوییم. در چنین روزهایی که شورا بیش از پیش با بازگشت به گروه‌های دانشجویی معنادار می‌شود، از طرفی متاسفانه شاهد موفقیت این پروژه‌ی محدودیت و حذف از سوی برخی نها‌دهای بالادستی بوده‌ایم که تفاوتی بین ماهیت فعالیت صنفی و سیاسی قائل نبوده و علناً در پی سرکوب هر حرکت جمعی مستمر دانشجویی‌اند؛ عده‌ای از اعضای رسمی شوراها به جای تاکید بر اراده‌شان مبنی بر دفاع از موجودیت اراده خود جهت تداوم شبکه ایجاد شده و به رسمیت شناختن انسجام کشوری شوراهای محلی دانشگاه‌ها، از سیاسی نبودن خود به محدودگر خود دفاعیه بازمی‌پرورانند!
▪️ آن‌ها با حذفی سیاسی مواجه‌اند و با ناامیدی تاکید می‌کنند که سیاسی نیستم! پس چرا حذفم می‌کنی؟! گویا خود نیز باور کرده‌بوده‌اند که صنفی سیاسی نیست!
▪️ اما به راستی سیاسی‌بودن جز توانایی دفاع و پیشرانی نیت و سوژه‌گی خودمان است؟ با این توضیحات این روزها که شاهد آن هستیم آقای شیراوژن مستقیما مطالبه‌گری را نقص اعضای شورای صنفی می‌داند، سعی در ایجاد گروه‌های جزیره‌ای سیاسی، صنفی، فرهنگی، آموزشی و علمی دارد باید بدانیم راه نجات صنفی آزاد بودن عضویت هر شخصی بدون شروطی چون سیاسی بودن یا نبودن، شاگرد اول بودن یا نبودن! و ... در آن جایگاه خواهد بود. صنف، سیاست، اقتصاد و جامعه اجزای جدایی‌ناپذیز حیات انسان‌اند.

@tbzmed_anjoman
👍7👎1
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز
Photo
💯💯 تقدیر از رتبه‌های برتر ورودی و افتخار آفرینان آزمون جامع ۱۸۰ واحدی ترم گذشته در دفتر انجمن اسلامی دانشکده داروسازی


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
7🔥3
🔍مراسم تودیع و معارفه ریاست جدید دانشکده داروسازی تبریز دکتر خسرو ادیب کیا استاد فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز به تاریخ ۱۴۰۱/۳/۷ در #آمفی_تئاتر_روباز دانشکده برگزار گردید که به نوعی افتتاحیه این آمفی تئاتر بعد از نزدیک به ۵ سال از افتتاح ساختمان دانشکده نیز محسوب می‌شد.

🔻 این مراسم در شرایطی در آمفی تئاتر روباز دانشکده برگزار گردید که به مدت طویلی (حدود ۱ سال) شاهد خرابی و ریزش سقف آمفی تئاتر داخل دانشکده - سالن همایش های رازی- و بلا اسفاده ماندن آن بوده‌ایم و‌طبق آخرین پیگیری‌ها، دانشگاه در تامین بودجه جهت بازسازی این آمفی تئاتر عاجز مانده‌است و پیمانکار اولیه ساختمان نیز هزینه‌ها را بر عهده نمی‌گیرد. (همان قضایای تکراری‌ پروژه‌های ناقصی که افتتاح می‌شوند و پیمانکارش خودی است!!)

نکته قابل تأمل ماجرا آنجاست که #انجمن_اسلامی_دانشجویان_دانشکده_داروسازی_تبریز بارها از زمان افتتاح دانشکده جدید درخواست تجهیز و ساماندهی آمفی تئاتر رو باز را داده است (از جمله نصب تخته روسی برای نشستن حضار و نورپردازی و گلدان های تزئینی و ...) اما هر بار با بهانه‌هایی رد شده‌است؛ و در کمال تعجب یک شبه این آمفی تئاتر مناسب برای برگزاری مراسم مهمی مثل معارفه گردید!

از طرفی مسئولان در حالی از بهبود کمی و کیفی تجهیزات آزمایشگاهی، سیستم آب آشامیدنی و… گزارش می‌دهند که در تغییر وضع موجود از نظر آموزشی، پژوهشی، صنفی، فنی (مثل سقف آمفی تئاتر‌ به عنوان یکی از معضلات فنی دانشکده) و رفاهی در ابتدایی‌ترین سطوح ناتوانند.
حال بهبود وضعیت موجود در گرو حل مسائل و پیگیری مطالبات جمعی، در خصوص گروه‌هایی است که درگیر رانت‌های اساسی در رابطه با امور دانشکده چون پژوهش، آموزش و خدمات رفاهی می‌باشند. حل مسائل دانشکده از طریق شفافیت در عملکرد گروه‌ها در قبال یکدیگر و توزیع شفاف منابع انسانی و مالی، این امکان را در جهت رفع فضای بسته بوروکراسی رانتی فراهم می‌سازد، حال آنکه شاهد این نیز هستیم، همین بوروکراسی رانتی در پی حذف و کنترل نهاد‌ها و مطالبات صنفی دانشگاهیان می‌باشد.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍9
⚫️ برای همدردی با بازماندگان فاجعه متروپل آبادان، فردا یکشنبه ۸ خرداد ساعت ۱۳، در مقابل سلف امید دانشگاه علوم پزشکی تبریز، #ما_هم_شمعی_روشن_خواهیم_کرد🏴

@tbzmed_anjoman
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص فاجعه آبادان

بسم الله
"قدرت، فساد می‌آورد و قدرت مطلق، فساد مطلق"
لرد آکتون
فساد، پدیده‌ای که در فقدان نهادهای دموکراتیک رقیب و ناظر برای ارکان مختلف حکومت، نهادینه گشته و تبدیل به تهدیدی دائمی برای جان و مال و آزادی مردم شده‌ است. این فساد سیستمایک پس از واقعه متروپل آبادان به خوبی نمایان شد. به گونه‌ای که افرادی وصل به قدرت و مسئولین مرتبط با موضوع، بدون نگرانی از عواقب قصور خود، دست به جنایاتی همچون ساخت سازه‌ متروپل می‌زنند.
از طرفی ارسال نیروهای ضدشورش قبل از هر نیروی دیگری به محل حادثه نشان‌دهنده‌ی این است که حاکمیت، در مقابل بازتولید بحران از بحرانی دیگر راه چاره‌ای جز سرکوب نمی‌یابد؛ و به نظر میرسد این سرکوب نه تنها برای قاطبه حاکمیت مهم نیست بلکه نوعی استراتژی قلمداد میشود چرا که با ایجاد جامعه‌ای بسته، نهادهای مدنی از هرنوعی را به شدت تضعیف یا تارومار کرده و در سرکوب شورش خبره شده‌است.
جامعه بسته به این اعتبار، که شهروندان را از هم جدا می کند و امکان سازماندهی و بحث و گفتگو را که منجر به تفاهم بین افراد یک گروه یا انجمن میشود، از بین برده و در یک کلام امکان کنش را ناممکن می کند.
از طرفی دیگر، نظام، با سیاست بسیج حلقه‌ی طرفداران نزدیک به خود و همخوانی سرودهای ایدئولوژیک و آیین‌های نمادین، باعث جهل خود، ناظران، مردم و حتی یاران نزدیک خود نسبت به تزلزل ساختار سیاسی می‌شود؛ آیین سازی ها، پدیده ها را به ساختار تبدیل میکنند و به گواه تاریخ رژیم هایی همچون پهلوی و حکومت های راست اقتدارگرا نیز با آیین های گردهمایی و سرودخوانی کودکان سعی در التیام وحشت بی پشتوانه ماندن دارند؛ به گونه‌ای که در مستی سرخوشانه از جشن حکومتی و زیست مبتذل در چنبر دروغ، آن هم به صورت متناقض و تهی ساز حتی از ارزش های بنیادین خودِ ایشان، مثلا با برگزاری جشن در وفات امام صادق یا حضور زنان در ورزشگاه دور میشوند و با آیین سازی های ضد و نقیض نشان میدهند که علاوه بر تهی ساختن خود از دال های معتبر خویش، از هر گونه اصلاح و تلاش برای کاهش فساد سیستم چشم پوشیده و جریان افزایش خشم مردم نسبت به وضع موجود را نفی می‌کند.
امروز ناکارآمدی نظام مدیریتی سیاسی در تمامی جنبه های زیست ایرانیان مشهود بوده و راهی جز گفتگو و کنش وسیع با هدف نمود یافتن اراده ملت امیدبخش نخواهد بود.

۱۴۰۱/۳/۸
👍5👎4
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز
🔍مراسم تودیع و معارفه ریاست جدید دانشکده داروسازی تبریز دکتر خسرو ادیب کیا استاد فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز به تاریخ ۱۴۰۱/۳/۷ در #آمفی_تئاتر_روباز دانشکده برگزار گردید که به نوعی افتتاحیه این آمفی تئاتر بعد از نزدیک به ۵ سال از افتتاح ساختمان…
📌بالاخره بعد از حدود ۱ سال بلا استفاده ماندن مرکز همایش‌های رازی دانشکده داروسازی تبریز، ظاهرا بازسازی و رفع خطر ریزش سقف این ساختمان شروع شده‌است.

🔍جای بسی تأمل دارد؛ پروژه‌ای ‌با هزینه‌های بسیار از جیب دانشگاه و بیت المال که فقط ۴ سال از افتتاح آن می‌گذرد، اکنون به این‌روز افتاده‌است. شفافیت نه فقط در امور مالی و اداری بلکه در همه زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، رفاهی، صنفی و ... رویکردی است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد، زیرا عدم شفافیت، منجر به بروز خسارت‌های غیرقابل جبران در این زمینه‌ها در دانشگاه خواهد‌شد.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
🔈کارگاه endnote از سری کارگاه های پایان نامه دانشکده داروسازی تبریز

برای ثبت نام به سایت دانشکده مراجعه نمایید.
ظرفیت محدود : ۲۸ نفر
اولویت با افرادی است که پایان نامه ۱ را برداشته اند.
📆: ۳۱ خرداد ماه ساعت ۱۰

لینک :

https://pharmfac.tbzmed.ac.ir/News/2277/فراخوان-کارگاه-Endnote--از-سری-کارگاه-های-پایان-نامه-دانشکده-داروسازی-تبریز.html



🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍1
🎥 #معرفی_فیلم

🎞 fight club - باشگاه مشت‌زنی
⌛️139 min
🎗IMDb :8.8/10

📽 به طور خلاصه، فیلم درباره بیگانگی انسان مدرن از برخی نسبت‌ها، روابط و از همه مهم‌تر از خودش است. این فیلم در زمان ساخت خود(۱۹۹۹) از جنجالی‌ترین فیلم‌های آن دوران بود که به درستی درک نشد. نه موفقیت چشم‌گیری در گیشه کسب کرد و نه جایزه خاصی برد اما با گذشت زمان، این شاهکار دیوید فینچر بیش‌تر و بیش‌تر فهمیده شد‌. این فیلم تاثیرات فرهنگی زیادی در جامعه آمریکا داشت.

🗣دیالوگی از فیلم: ما چیزایی رو می‌خریم که بهشون احتیاجی نداریم تازه اونم با پولی که نداریم، تا افرادی رو تحت تاثیر قرار بدیم که ازشون خوشمون نمیاد!


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍13
📣 فراخوان ارسال خلاصه مقالات بیست و چهارمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور


📄 برای آگاهی از نحوه ی ارسال خلاصه مقالات، به سایت سمینار مراجعه کنید.


مهلت دریافت آثار:
۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱

🏢 ميزبان سمينار:
دانشگاه علوم پزشكی اصفهان

🌐 ثبت نام و ارسال مقالات:
از طریق سایت www.ipss.ir


#فراخوان_مقالات
#IPSS_24
👍4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#گزارش_ویدیویی

🟢 برگزاری اردوی گیاهان دارویی مورخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز

🌿 در این اردوی تفریحی-درسی، جناب آقای دکتر ناظمیه استاد فارماکوگنوزی دانشکده به همراه دانشجویان به منطقه آب گرم اسپیراخون رفتند و به بررسی و خشک کردن گیاهان دارویی پرداختند.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
5👍3
⭕️ «بیانیه بیش از ۱۲۰ فعال دانشجویی کشور در محکومیت رویه های سرکوب گرانه حراست دانشگاه ها»

❗️مشاهده متن کامل بیانیه:
https://harasswatch.com/news/1973

❗️امضاء بیانیه:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe10i5SneC-uG1kxJk3qQL0eLBam0QZUO9imN7StO6yAxhUBQ/viewform?usp=sf_link

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
هر دم از این باغ بری می رسد.

این بار مسئولان پا را فراتر گذاشته و دست روی مسافرت چند روزه‌ی دانشجویان گذاشته اند. مسافرتی که قبلا با گذشتن از هفت خان اتاقهای آموزش و امضا و تعهد دادن و وثیقه گذاشتن میسر بود، دیگر نیست!

🔶️ جناب آقای دکتر نقی پور و معاونان محترم؛ بعد از اینکه در نتیجه‌ی تصمیمات شگرف جنابعالی، دانشگاه تبریز در کمتر از دو ماه، دو بار تیتر رسانه های معاند و خارجی شده و ملزومات سوء‌ استفاده آن ها را فراهم کرده‌ست، این بار هم قدمی دیگر در جهت شبیه سازی هر چه بیشتر فضای دانشگاه به زندان گذاشته اید.

🔶️آقای رئیس! دانشجوی دانشگاه شما که قبلا در سلف و خوابگاه غذای زندان میخورد، و هنگام خروج از درب خوابگاه اگر پوشش مورد پسند افراد بی نام و نشان نبود اجازه‌ی خروج از خوابگاه نمی یافت، اکنون نیز مثل زندانیان اجازه‌ی خروج ندارد!
آقای رئیس پیشنهاد میکنیم در اقدام بعدی سفر به سواحل جنوبی و شمالی کشور را هم ممنوع کنید، چرا که نزدیک مرز کشور بیگانه است. مبادا فکر فرار به ذهن دانشجو خطور کند.

🔴 رئیس و معاون محترم، با صدای بلند می گوییم که ما به دانشگاه آمده‌ایم، نه به زندان!
شاید شما جای اشتباهی آمده‌اید.
👍13
📣📣 انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز برگزار می‌کند:

💊 پنل جایگاه داروساز بیمارستانی 💊

🔹 با حضور :

👨🏻‍⚕️ دکتر یوسف جوادزاده، سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی مواد و فراورده‌های دارویی استان و استاد فارماسیوتیکس

👨🏻‍⚕️ دکتر جواد احمدیان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

👨🏻‍⚕️ دکتر هادی همیشه‌کار، سرپرست داروخانه بیمارستان امام رضا(ع) و استاد داروسازی بالینی

👩🏻‍⚕️ دکتر ژاله سروش فرد، سرپرست داروخانه بیمارستان طالقانی

دوشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۲
📍 تالار شایان‌مهر دانشکده پزشکی


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
2025/07/14 22:04:02
Back to Top
HTML Embed Code: