Telegram Web
‼️ تا به این لحظه دست‌کم ۶ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بازداشت شده‌اند و ۴ نفر از آن‌ها هنوز در بازداشتگاه به سر می‌برند.
از این ۴ نفر، ۲ نفر دانشجوی رشته‌ی پرستاری، عصر روز ۲۴ آبان در محله‌ی شهناز و دو نفر دیگر، دانشجوی رشته‌های مدیریت بهداشت و بهداشت عمومی صبح روز ۲۷ آبان در تشییع جنازه آیلار حقی، دانشجوی پزشکی تبریز بازداشت شده‌اند.
از یک نفر از دانشجویان این دانشگاه نیز که اخباری مبنی بر دستگیریش منتشر شده، خبری در دست نیست.

🔴 به دلیل نگرانی خانواده‌های این دانشجویان، تابه‌حال اسامیشان منتشر نشده است. ما به جد پیگیر وضعیت دوستان خود خواهیم بود و تا آزادی ایشان از هیچ تلاش مسالمت آمیزی فروگذار نخواهیم کرد.


🆔 @tbzmed_anjoman
🌱 Instagram: @raddi_call
10👍3
🟢 اعتصاب دانشجویان دانشکده داروسازی تبریز در کف دانشکده در اعتراض به احکام ناعادلانه و فراقانونی کمیته انضباطی و دانشجویان بازداشتی.

در این تجمع که حوالی ساعت ۹:۳۰ از صحن دانشکده آغاز گردید، دانشجویان با دادن شعارهایی اعتراض خود را به تعلیق و توبیخ هم‌کلاسی‌های خود نشان دادند. هم‌چنین با وجود دانشجویان در بند، تهدیدهای علنی و مکرر دانشگاه و نهادهای امنیتی و سوگ مرگ #آیلار_حقی، دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد تبریز، برگزاری کلاس‌های درس عملا ممکن نیست.

❗️همچنین دکتر ادیب‌کیا، رییس دانشکده داروسازی تبریز که قول استعفا، در صورت حل نشدن مشکل دو دانشجوی تعلیقی دانشکده را داده بوده و پس از انتشار خبر این وعده، از انجمن اسلامی بابت انتشار این سخنان شکایت کرده بودند، این‌بار با بی‌احترامی و بی‌مسئولیتی محض در جمع دانشجویان حاضر نشدند.

🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍12👎3🔥3👏2
#اعتصاب و #راهپیمایی عظیم #دانشجویان #دانشگاه_علوم_پزشکی_تبریز ۲۸ آبان ۱۴۰۱ در اعتراض به وضعیت حاکم بر کشور و دانشگاه

▪️صبح امروز دانشجویان دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اعتصاب، همگی از حضور در کلاس‌های درس خودداری نموده و در صحن دانشکده‌های خود تجمعات اعتراضی برگزار نمودند.

▪️با پیوستن دانشکده‌های بیشتری به اعتصابات دانشجویان در صحن دانشگاه و پشت بیمارستان امام رضا (ع) گردآمده و به سمت دانشکده دندان‌پزشکی حرکت کرده و در نهایت در حیاط دانشکده پزشکی، حوض آگورا گرد هم آمدند و به سر دادن شعارهای اعتراضی پرداختند.

▪️در حالی بیش از ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان در این تجمع پرشور شرکت داشته‌اند که در طی دو ماه گذشته دانشجویان بارها از سوی نهادهای دانشگاهی و خارج دانشگاهی تهدید شده‌اند. همچنین با بسته شدن درهای دانشگاه از حضور تعداد بیشتری از دانشجویان ممانعت به عمل آمد.

▪️بنا به گزارش دانشجویان حاضر، حضور افراد غیر دانشگاهی در قالب نیروهای لباس شخصی کاملا محسوس بود. هم اکنون نیز نیروهای یگان ویژه در مقابل درب دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور دارند.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
🔥2👍1
🔴 فراخوان ثبت‌نام
🌱 ثبت نام کاندیداتوری شانزدهمین انتخابات هماهنگ شورای دانشکده‌ها و خوابگاه‌های انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز.

👈مهلت ثبت‌نام: ۳۰ آبان ماه لغایت ۲ آذر ماه
👈زمان برگزاری انتخابات: ۸ آذر ماه

جهت ثبت نام با به همراه داشتن کپی کارت ملی و دانشجویی در بازه مهلت ثبت نام می‌توانید از ساعت ۹ الی ۱۶ به دفتر واحد پزشکی انجمن اسلامی مراجعه کنید.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
🔥3
🔴 دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز وارد ۴ امین روز اعتصاب خود شدند.

🔻دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در اعتراض به بازداشت ۴ نفر از دانشجویان این دانشگاه و همچنین صدور احکام فله‌ای انضباطی که موجب تعلیق تعداد بسیاری از دانشجویان شده، ۴ روز است که در اعتصاب(چه کلاس‌های دانشکده و چه بخش‌های بیمارستانی) به سر می‌برند.

‼️خواسته‌های جمعی این دانشجویان، آزادی دانشجویان بازداشتی این دانشگاه، لغو کلیه احکام انضباطی، حاکم شدن فضای آرامش در دانشگاه، و همچنین برچیده شدن رویه‌ی ارعاب و سرکوب در دانشگاه است.

🔻گفتنی‌ است، که وضعیت ملتهب فعلی دانشگاه، دراثر سومدیریت مسئولین (اگر بشود مدیریت نامید!) به وجود آمده، و برای بهبود فضا از مسئولین دانشگاه انتظار عملکرد عقلانی می‌رود. بدیهی است تصمیماتی که منجر به ملتهب‌تر کردن فضا می‌شوند، از سمت دانشجویان به شدت محکوم خواهند شد.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
9
🔴 مهلت ثبت نام کاندیداتوری شانزدهمین انتخابات هماهنگ شورای دانشکده ها و خوابگاه های انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک روز دیگر تمدید شد.(۳ آذر ماه ۱۴۰۱)
علاقمندان جهت کاندیداتوری میتوانند به آیدی زیر پیام داده و به صورت مجازی ثبت نام کنند.
@sfdamin
👈درصورت نیاز میتوانید با شماره زیر در تماس باشید.
09149117400

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
🔴 بیانیه جمعی از ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در محکومیت احکام صادره توسط هیات نظارت و کمیته انظباطی

به نام مردم ستم‌دیده و زیر بار سلطه و تبعیض

🔻در چشم هر یک از ما اتفاقاتی که در دانشگاه‌ها افتاد تجسم تلاش‌ها و ممارست و بغض های فروخورده‌ی انسان‌هایی بود که سال‌ها در کنارهم زنجیره‌ی همبستگی، همزیستی و برابری را نگسستند و از میان شرایط عینی و ذهنی زیستشان و امکان هایش شیوه هایی از #مقاومت را خلق کردند

🔻انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز خانه ما بود و این خانه بودن نشان از سلامت و امنیتی داشت که کنشگرانش توانسته بودند در زندگی روزمره و روابطشان جا دهند. هر یک از ما می‌توانست از دل زیست خوابگاهی، همنشینی های جمعی و همسفره شدن با دیگری در سلف دانشگاه در پیوند با عنصر تشکیلات، #زیستن_مقاومت_و_مبارزه را به یکدیگر پیوند دهد؛ و برای ساختن جهانی بهتر، قدمی کوچک و ناچیز اما عملی بردارد. فهم ما از نابرابری و آموزش طبقاتی در دانشگاه برآمده از تجربه‌ی زیسته‌مان و لمس کردن له شدن جسم و روان دوستان و همکلاسی هایمان در یک ساختار نابرابر بود. فهم ما از مطالباتی چون بهداشت و درمان همگانی از رابطه‌ی ما با بیماران و محیط کارمان ایجاد میشد و در یک کلام انجمن خانه‌ای بود که بتوانیم در خصوص تحصیل، کار، زندگی و احساسمان نسبت به پدیده ها با یکدیگر صحبت کنیم و به فهمی جمعی برای قدم گذاشتن در جهان برسیم. از دل این زیستِ‌جمعی و کنش‌های انسانی بود که ما به فهم همبستگی حقیقی رسیدیم. تلاش برای حقوقی چون #تحصیل_به_زبان_مادری و تلاش برای همزیستی و برابری اقوام نه یک شعار برای چند برنامه سالنی و دانشگاهی بلکه حاصل صحبت‌های شبانه و دوستی هایی بود که قوی‌تر از دست‌های جداکننده ترک، کرد، فارس و... ما را در پیوند با هم قرار می داد. شاید به همین خاطر است که هم دانشگاهی‌هایمان، ما را ذیل کلمه "بچه های_انجمن" یکپارچه می‌کردند

🔻ما فهمیده بودیم که دربرابرمان مسئولیتی بی‌کران قرار دارد. مسئولیت هایی که هر اقدامی در جهان را برایش نابسنده و خرد جلوه می‌دهد اما از آموزگار تبریز #صمد_بهرنگی رسم رفتن و جنبه های جمعی آن را آموخته بودیم.
اکنون به این #ماهی_سیاه_کوچک تبریز از بیرون از دانشگاه نگاه می‌کنیم و همزمان دو حس متفاوت را تجربه می‌کنیم. در نگاه اول، به خود می بالیم و افتخار می‌کنیم که روزگاری جزئی از این خانواده و حرکت جمعی بودیم و از سویی دیگر با شنیدن اخبار تعلیق انجمن و احکام صادر شده برای بچه های دانشگاه نگرانشان می شویم. در شرایطی که خبر کشته شدن شهروندان فرودست و بی‌نام و نشان از زاهدان، کردستان و جای جایِ ایران به گوش میرسد شاید نگرانی برای تداوم فعالیت یک تشکل دانشجویی بی‌معنا باشد اما معتقدیم که امکان همبستگی مردمی بدون تشکل‌یابی و تشکیل نهاد محدود است و باید از سنگرهای مردمیِ مبارزه و سنت های آن دفاع کرد.

🔻ما به خوبی تجربه کرده‌ایم که چگونه با فراگیرشدن و گسترش توده‌ای اعتراضات، نهاد ما مورد هجوم و ضرب نهاد های امنیتی و #ساواک قرار گرفته است. تجربه سرکوب های دهه ۵۰ و ترس از اسم انجمن اسلامی تا تجربه‌های مشابه برای محدود کردن تشکل پس از #۲۰تیر۷۸تبریز و اتفاقات #۸۸و۹۸ این تجربه را برای ما داشته است که در چنین وضعیت هایی محدود کردن نهاد‌ها و جلوگیری از ارتباط آنها با بدنه‌ی دانشگاه و مردم در اولویت دستگاه سرکوب قرار می‌گیرد.
ما، ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن همبستگی با رفقای مبارزمان در درون دانشگاه و اعلام همدلی با آنها اعمال محدودیت برای انجمن اسلامی و فعالان دانشجویی را به هرشکل محکوم می کنیم.
ما امضا کنندگان این بیانیه شاید فعالان امروز دانشگاه و انجمن اسلامی را از نزدیک نشناسیم اما راه و رسمشان را دیده‌ایم. شعار های ضد فاشیستی و مترقی‌شان را شنیده‌ایم. فریادهای همبستگی‌شان با #کردستان و ضدیت‌شان با فقر، فساد و بیداد را شنیده ایم. جرمشان ایستادن علیه فاشیسم و رسمشان اتحاد مردمی بود.
همه‌ی ما آرزو داشتیم که در صحن دانشگاه کنارشان باشیم و آنها را همراهی کنیم.

🔻گام های محکم و صفوف متراکمشان سخن از عزم آنها برای ساختن ایران متفاوت دارد. اگر به دنبال آینده‌ای بهتر برای این سرزمین و مردمانش هستیم از این عزم پولادین و ایستادگی و امید باید دفاع کرد. بهتر است بگوییم که ما نااُمیدانِ خسته و خزیده در لاک خویش با مشاهده‌ی چنین جوانانی توانستیم شور زیستن را دوباره در خود زنده کنیم و به ساختن فردایی بهتر و زندگی در جامعه‌ای مترقی و سالم امیدوار شویم.
ما بیش از آنچه به آیندگان‌مان آموختیم از آنها درس فراگرفتیم و کمترین کار ممکن ایستادن در کنار آنهاست. آنان که از تبار آگاهی و نور هستند...

🌿 لیست امضاکنندگان در آخر بیانیه

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call


🔻لینک متن کامل:
7👍1
💢نامه ۲۱۰ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز به رئیس دانشگاه💢

به نام خداوند جان و خرد
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز
جناب آقای دکتر بهمن نقی پور

با عرض سلام و ادب
🔹️ابتدا به مناسبت درگذشت غمبار دانشجوی جوان پزشکی خانم آیلار حقی، لازم میدانیم به همه جامعه پزشکی و دانشگاهی و دوستان و همکلاسی های ایشان و خانواده داغدارشان صمیمیانه تسلیت بگوییم.

🔹️در روزهای سختی که جامعه و از جمله فضای دانشگاه از سر میگذارند، بازنگری مکرر شرایط و انتخاب بهترین رویکرد متناسب با اقتضائات زمان بسیار ضروری است تا مدیریت امور به بهترین وجه ممکن و با درایت و همه جانبه نگری انجام گیرد. این نامه با مشفقانه ترین نیت و برای حصول به این نتیجه نوشته میشود، با امید به اینکه دریچه نوری به این وضعیت نامطلوب بگشاید.

🔹️در شرایط کنونی حفظ امنیت دانشجویان که فرزندان یگانه این کشور هستند از وظایف مهم همه ما و بخصوص مدیران دانشگاه است. امنیت دانشجو علاوه بر امنیت فیزیکی شامل امنیت روانی نیز هست. اعتراضاتی که شنیده نمیشود و خواسته هایی که به آینده ای نامعلوم موکول میشود، دانشجویان را خسته، فرسوده و مهمتر از هر چیز ناامید میکند. آفت شوم ناامیدی نسل جوان و اندیشمند را باید با راهکاری مدبرانه، مبتکرانه و ایجابی ریشه کن کرد نه با برخورد و تشدید محدودیتها. اگرچه تاکنون عدم ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز را که نص قوانین است باید به فال نیک گرفت، اما برخوردهای فزاینده انضباطی و تشویق دانشجویان به سکون و محدودیت در ابراز نظر در شرایط انباشت مطالبات ایشان، نتایج نامطلوبی دارد که تشویش و استیصال و ناامیدی گسترده در دانشگاه یکی از آنهاست. ما با لمس این بی انگیزگی و ناامیدی، نگران آشفتگی روحی و سلب آرامش حداقلی دانشجویانمان برای رسیدگی به وظایف معمول تحصیلی، درمانی و انسانیشان هستیم.

🔹️دانشجویان دانشکده های مختلف به حق در تحقق انتظاراتشان از ما و شما در ایجاد یک چتر حمایتگر از ایشان، احساس سرخوردگی دارند و همین موضوع نگرانی مهم دیگر ماست. نبود کنش عملی از طرف استادان در همدلی مشفقانه، دانشجویان را با حس بی یاوری و احساس فاصله و شکافی عمیق میان خودشان و اساتید مواجه کرده است. زنهار که حتی اگر میخواهیم دانشجو به همان کارهای آموزشی و پژوهشی معمولش هم برسد، با این جداافتادگی روزافزون همین مقدار نیز مقدور نیست. همه ما میدانیم که کار آکادمیک به فضای امن و تعامل میان استاد و دانشجو نیاز دارد و این فضا اگر در گذشته کم یا بیش موجود بود، به سرعت در حال مفقود شدن است و این به معنای از دست رفتن کارایی دانشگاه در دستیابی به مهم ترین اهداف آن است. این یک دغدغه ی جدی است که در صورت تثبیت آن، خروج از این وضعیت بسیارسخت و زمانبر خواهدبود.

🔹️برای چاره جویی عاجل در این زمینه، از شما چند درخواست داریم:

🔸درخواست اول: برای حفظ امنیت دانشجویان تمام توان خود را به کار بگیرید و نهایت گشاده دستی را به خرج دهید. احکام انضباطی فزاینده دانشجویان را که گه گاه سختگیرانه هم هست، با درایت و برای دستیابی به هدفی بزرگتر، لغو کنید.

🔸درخواست دوم: در اولین فرصت از تمام ظرفیت و توامندی فردی و حقوقی خویش برای آزادسازی دانشجویان در بند از این دانشگاه، استفاده کنید و این را فراتر از یک انتخاب، یک امر ضروری تلقی نمایید.

🔸درخواست سوم: استقلال نهاد دانشگاه را مهم و بنیادین بدانید و با بکارگیری همه ظرفیت های خود و مدیران ارشد دانشگاه، به این اصل اساسی پایبند بمانید.

این روزها، روزهای سختی برای همه ماست و باید بکوشیم تا از آزمون این روزهای دشوار، سربلند بیرون آییم. توفیق شما را در راه گذر از این دوران پر فراز و نشیب از خداوند منان خواستاریم.

پی نوشت: در آخرین روزهای جمع آوری امضاهای این نامه، با خبر شدیم که همه دانشجویان بازداشت شده دانشگاه علوم پزشکی تبریز به قید وثیقه یا غیر آن آزاد شده اند که خبر مسرت بخشی است. آرزوی ما تحقق کامل همه درخواست های مطرح شده در این نامه است.

🔴لیست امضا کنندگان در انتهای نامه:

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call


https://telegra.ph/نامه-۲۱%DB%B0تن-از-اساتید-دانشگاه-علوم-پزشکی-تبریز-به-ریاست-دانشگاه-11-26
🔴 بی انضباطی در شورای انضباطی !

🖋قانون و حاکمیت قانون در بدنه نظام‌های سیاسی جامعه ایران هیچ‌گاه به شکلی که باید و شاید، مورد توجه نبوده‌است. این امر ریشه‌دار در تاریخ و ناخودآگاه جمعی ایرانیان است که حکومت‌هایی ایلاتی، بی هیچ قید و بند و حد و حصر قانونی سالیان سال بر آنان حکمرانی کرده‌اند و سبک زندگی پدرسالارانه در خانواده، به شیوه و نوع حاکمیت در سطح کل کشور هم تسری پیدا کرده است. این بی توجهی به قانون و یا بدتر‌ از آن، خوانش سلیقه‌ای و ابزاری از قانون در وجه سیاسی حاکمیت هم در نمونه‌های مختلفی چون رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی مسئولین رده‌بالا و نزدیکانشان، برخورد با زندانیان سیاسی و عدم مواخذه و حتی قدرت دادن به گروه‌های فشار شبهه نظامی در سالیان مختلف علی الخصوص دهه هفتاد، بروز پیدا کرده‌است.

🔺بار دیگر، در فضایی ملموس‌تر و مشهودتر، شاهد امتداد و استمرار روند‌های کلی حاکم بر کشور در سطح کوچکتری چون دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستیم. مسئولین دانشگاه که منتصب همان مسئولین رده‌بالاتری که قانون را به سخره می‌گیرند هستند، در وقایع اخیر به خوبی نشان دادند که همان نگاه ابزاری را به قانون دارند که نه تنها حاصلی جز بی‌قانونی و هرج و مرج محض در پی‌نخواهد داشت، بلکه مانع از شکل گیری رابطه سازنده بین جامعه مدنی و حاکمیت کشور خواهد شد.

🔻مسئولین دانشگاه، با اقدامات خود در وقایع اخیر نشان دادند که قانون را به چشم یکی از ابزارهای سرکوب در کنار تهدید و ارعاب دیده و با تفسیر و اجرای سلیقه‌ای آن، قصد ایجاد فضایی نظامی-امنیتی در دانشگاه را دارند. گویا رسالت قانون پوشش ضعف‌های مدیریتی آقایان و خاموش کردن صدای معترضان است، نه پاسداری از ارزش‌هایی چون آزادی بیان.

❗️در اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، به کرات شاهد این معضل جامعه ایرانی، در مختصات کمیته‌های انضباطی دانشگاه بوده‌ایم. برای این اعتراضات دانشجو را به شورای انضباطی فرا می‌خوانند. در دعوت و اعلام زمان جلسات کمیته تخلف می‌کنند. بر خلاف ماده ۷۳ اجازه تهیه رونوشت از صورت جلسات را و مطالعه اوراق پرونده را به دانشجو نمی‌دهند. در روند جلسه عده‌ای از دانشجویان را تهدید کرده و اتهامات واهی چون جاسوسی اسرائیل به آن‌ها می‌زنند! در تجمعی که شعارهای مترقی چون ” یاشاسین کوردستان بژی آذربایجان” داده‌شده، با گزارشات مغرضانه شعار تجزیه‌طلبی به دانشجو نسبت می‌دهند! با دروغ در جلسات شورای انضباطی بین دانشجویان اختلاف انداخته و با تحقیر و تهدید سعی در شکستن دانشجویان دارند. از قانون تفسیر سلیقه‌ای کرده و با صراحت و جسارت اعلام می‌کنند: چون ما می‌گوییم، سلف می‌شود همان اتاق غذاخوری که قانون گفته باید تفکیک جنسیتی شود!
بر خلاف اصل ۱۰ در برابر تخلفات یکسان(البته تخلف از نظر آنان)، احکام متفاوتی صادر می‌کنند! بر خلاف ماده ۱۳ شیوه نامه اجرایی احکام ترکیبی صادر می‌کنند. و از همه این‌ها شاهکارتر، حکم را با قرائت شفاهی به دانشجو ابلاغ می‌کنند! نیازی به توضیح نیست که این چنین ابلاغ حکمی صراحتا بر خلاف اصل ۱۲ و تعریف حکم اولیه است که اشاره شده باید مکتوب باشد. می‌توان لیست بلندبالایی از تخلفات این‌چنینی تهیه کرد تا به عمق هرج و مرج و بی قانونی آقایان پی برد.

⛔️ در چنین شرایطی ما با قانون مواجه نیستیم. با دستور و حکم مواجهیم. با تکبر و استبدادی که حاصل تربیت و فرهنگ پدرسالارانه در جامعه ایرانی است. نگرشی که هنوز هم در سطح کشور/دانشگاه، شهروند/دانشجو را به چشم رعیتی تو سری خور می‌بیند. وظیفه شهروندی دانشجوی نسل جدید، ایستادن در برابر این دستورات و زورگویی‌هاست، زیرا مسئولی که از مدیریت فقط ترساندن را از بزرگانش آموخته است، باید یاد بگیرد رابطه دانشجو و دانشگاه، رابطه ارباب و برده نبوده و کسی مرعوب تهدیدهای توخالی نخواهد شد.

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍5
2025/07/10 03:14:21
Back to Top
HTML Embed Code: