Telegram Web
🔴طوفان توییتری برای دفاع از حق تحصیل

پس از تجمع و پرفرمنس ۱۶ اسفند که برای اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود، ۳۷ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز به کمیته انضباطی احضار شده‌اند و در خطر تعلیق‌ از دانشگاه و محرومیت طولانی مدت از حق تحصیل هستند


🔴 جمعه ۱۸ فروردین ساعت ۲۰ در توییتر
علیه این سرکوب می‌نویسیم

با هشتگ‌های:
📄 #حق_تحصیل
📄 #تعلیق_ابزار_سرکوب


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍7
🔴 صدور حکم تعلیق از تحصیل برای حداقل ۱۶ نفر از دانشجویان معترض به مسمومیت گسترده مدارس!

دیروز یکشنبه ۲۰ ام فروردین ماه ۱۴۰۱، حداقل ۱۶ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز با رای شورای بدوی کمیته انضباطی دانشگاه به اتهام ایجاد/شرکت در بلوا و آشوب، به تعلیق از تحصیل به مدت یک یا دو ترم محکوم شدند. این احکام به علت اعتراض ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ دانشجویان علوم پزشکی تبریز به روند مسمومیت گسترده و چند ماهه دانش آموزان صادر شدند!

احکام دانشجویان به شرح زیر می‌باشد:

الف‌) محرومیت از تحصیل به مدت دو نیمسال برای ۶ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز

ب) محرومیت از تحصیل به مدت یک نیمسال برای ۱۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی تبریز

ج) احکام ۱۰ نفر از دانشجویان برای رسیدگی به شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت ارسال شده که امکان صدور احکام بلندمدت تعلیق از تحصیل(سه ترم یا بیشتر) برای این دانشجویان وجود دارد!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬4
🔴 عرفان ربیعی دانشجوی ورودی ۹۶ رشته‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز به حکم شورای بدوی انضباطی این دانشگاه به اتهام شرکت در بلوا و آشوب در اعتراض ۱۶ اسفند که بخاطر مسمومیت گسترده دانش آموزان بود، به دو ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شد.



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬14
🔴 سینا توحیدی دانشجوی ورودی ۹۶ رشته‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز به حکم شورای بدوی انضباطی این دانشگاه به اتهام شرکت در بلوا و آشوب در اعتراض ۱۶ اسفند که بخاطر مسمومیت گسترده دانش آموزان بود، به دو ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شد.



🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬13
🖋️فهم سیاست از دریچه قدرت دولتی

به نام بی‌نامان تاریخ

در ماه‌های اخیر و همزمان با موج خواست‌های دموکراتیک مردم ایران، نیروهای مختلف مجال بروز خود را پیدا کردند. هر چند این سیاسی شدن فضا را باید به فال نیک گرفت و فضای نقد و گفتگو را در میان جامعه گشود، اما این گفتگو و همبستگی بین کسانی معنا خواهد داشت که پایه برابری را در روابط خود پذیرفته‌اند و از جایگاه فرودستان و مستضعفین به گسترش کنش‌های برابری طلب خود می‌پردازند. امروز قلب کردستان برای آذربایجان می‌تبد، جان آذربایجان از داغ زاهدان به درد است و ما دوباره به عنوان یک جامعه می‌توانیم فهمی یکپارچه از خود داشته باشیم. اما همزمان با این دستاورد‌های عظیم، در برابر ایجاد یک قدرت دموکراتیک مردمی چالش‌هایی نمایان می‌شود که یکی پس از دیگری سعی در استحاله و به محاق بردن نیروهای مستقل و کنش‌های فرودستان تحت عناوین مختلف دارند.

نقطه مشترک نیروهای سرکوبگر، اپوزیسیون راست و حتی اصلاح‌طلبان فهم سیاست از دریچه هژمونی و قدرت است. نگاهی که قاعدتا جایگاهی برای نیروهای دموکراتیک و مردمی قائل نیست یا در نهایت بسیج توده‌ها را صرفا ابزاری برای کسب قدرت دولتی می‌بیند. حال می‌توان فهمید آنان که روزگاری در راهروهای مجلس ششم به گدایی قدرت می‌پرداختند گ، چگونه می‌توانند ناگهان سر از پارلمان‌های اروپایی و کاخ سفید در بیاورند و قدرت را از جایی دیگر گدایی کنند.

حال خاورمیانه نگون بخت میان ارتجاع و مداخله بیگانه له می‌شود. خواه طالبان بر سر کار باشد یا نیروهای آمریکایی، خواست دموکراسی تنها چیزی است که مدام سرکوب می‌شود و حالا بازی را می‌توان به شکلی علنی در فضا مشاهده کرد. دعوا بر سر هژمونی است، دموکراسی حراج می‌شود و در بده بستان قدرت‌های بزرگ، خواست مردم بیش از پیش له خواهد شد. انگار در لبه تیغی ایستاده‌ایم که باید لحظه به لحظه مراقب آن باشیم که در صحبت‌هایمان به هیچ طرفی چرخش نکنیم و از جایگاه خودمان صحبت کنیم.

البته این داستان امروز نیست. از بست نشینی علما در سفارت بریتانیا در دوره مشروطه، تا همکاری برخی نیروها در کوتای ۲۸ مرداد با آمریکا و عناصرش، همیشه نوعی از سیاست وجود داشته که نگاهش به دست روس یا انگلیس بوده و فهم خود از سیاست را تنها از دریچه قدرت دولتی می‌دیده است‌.

امروز دو بازی مختلف در گردش است. یکی بازی هژمونی و قدرت در منطقه است که تابع رقابت‌های اقتصادی نیروهای بزرگ در شرق و غرب است. معلول آن نیز پا گرفتن نیروهای ارتجاعی مختلف در یک رقابت تسلیحاتی، امنیتی و نظامی است. همکاری آذربایجان و اسرائیل، ارمنستان و روسیه، ایران و عربستان آیا جز در بستر یک بازی بزرگ‌تر رقابت سرمایه دارانه معنا می‌یابد؟

حال می‌توان گفت سفر رضا پهلوی به اسرائیل چیزی جز معنا بخشی به همین ضوابط فعلی نیست. سیاستی که در تکمیل نیروهای ارتجاعی با تحریم، جنگ و مداخله امنیتی و نظامی، تنها زیست مردم ایران و خاورمیانه را هدف قرار داده است و با درگیر کردن مردم در بازی امنیت منطقه با اسامی مختلف به له شدن خواست و رویای آزادی و دموکراسی انجامیده است. چنین رویکردی، سرنوشت سوریه و ‌جریان‌های مختلفش را پیش روی ما خواهد گذاشت. سرنوشتی که حاصل نگاه به سیاست از دریچه قدرت دولتی و منازعات است. آیا میان کشمکش اسد، اردوغان، اسرائیل، ایران، روسیه، آمریکا و حزب الله جایی برای نفس کشیدن مردم سوریه و جریانات مستقلش می‌توان متصور شد؟ آیا مجال نفس کشیدن برای یک سوژه مردمی دموکراتیک به وجود می‌آید؟

مسئله این نیست که ما این ساز و کار‌های قدرت دولتی و اقتضائاتش را نادیده بگیریم، بلکه باید در هر لحظه بر شیوه‌های دیگر از سیاست که راه آزادی و رهایی را در همبستگی و برابری مردمی می‌جوید و قدرت خود را از توده‌های رنج کشیده و حضورشان در عرصه عمومی کسب می‌کند، تاکید کنیم. سیاستی که امکان‌های مردمی دموکراتیک را تقویت و آزادی و رهایی خاورمیانه را نه در رقابت نظامی و امنیتی گروه‌های مختلف و دولت‌های بزرگ بلکه از دل مناسبات دموکراتیک توده‌های فرودست و رنج کشیده می‌جوید.
ما برای ساخت فردایی بهتر برای خودمان و دیگران، نباید مغلوب فضایی ‌شویم که در آن هر شکل شرم‌آور سیاست فاشیستی و راست عادی می‌شود. ما از دل جامعه و ضوابطش میلی به گشودن راهی نو داریم.
ما هر شکل فاشیسم مذهبی و نژادی را محکوم می‌کنیم. ما خواهان همبستگی تمامی نیروهای مردمی و مترقی خاورمیانه حول خواست‌هایی مترقی چون زن، زندگی و آزادی هستیم.
ما رویایی داریم که در آن آزادی و برابری را برای همه طلب می‌کنیم. ما دست از این رویا بر نخواهیم داشت.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
6👍1
RADICAL NO.9.pdf
12.4 MB
🔴 انتشار نهمین شماره نشریه رادیکال پس از سنگ اندازی‌های بسیار

نشریه رادیکال پس از سنگ اندازی‌های بسیار و نقض مکرر بندهای آیین نامه حقوق نشریات دانشجویی توسط کمیته ناظر بر نشریات، بالاخره پس از ۴ ماه تعویق، مجوز انتشار گرفت.‌‌ این نشریه به صورت گاهنامه سیاسی-اجتماعی و به سه زبان فارسی، ترکی و انگلیسی منتشر می‌شود.


🔴آنچه در این شماره میخوانیم:

◾️نماد، واقعیت و تصویر
◾️سوژه‌ی دانشگاهی به مثابه نیروی واژگون ساز
◾️ملت
◾️زبان ملی
■دموکراسی سازی و تحکیم آن
◾️ تجربه‌هایی از بهار عربی

🔻با ضمیمه وقایع نگار رویدادهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ماه‌های اخیر

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
وقایع نگار.pdf
2.9 MB
🔴 وقایع نگار اعتراضات مدنی و رخدادهای کشور و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ماه‌های اخیر

🔻به منظور مشاهده جزییات هر واقعه اسکن کنید

🌿 مقاومت زندگی‌ است...


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍7
🔴 پیج اینستاگرامی رادیکال به مدت ۶ ماه تعلیق شد!

نشریه چند رسانه‌ای رادیو رادیکال که پیج رادیکال زیرمجموعه‌ی آن می‌باشد به حکم هیئت ناظر بر نشریات، به مدت ۶ ماه از هرگونه فعالیت در فضای مجازی منع شد. این در حالی است که تخلفات متعددی در روند رسیدگی به این نشریه رخ داد که از جمله آن‌ها می‌توان به نقض ماده ۴۱، عدم اشاره به جزییات و شفاف نبودن مورد تخلف در نامه محکومیت نشریه، نقض مواد ۴۱ و ۳۱ و همچنین ابلاغ محرمانه حکم توسط کمیته ناظر بر نشریات اشاره کرد!


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬4👍3🔥1
🔴 نامه سرگشاده انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی تبریز به رییس جمهور مبنی بر بی قانونی‌ و نقض مکرر حقوق دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍4
🔴 نامه سرگشاده انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی تبریز به رییس جمهور مبنی بر بی قانونی‌ و نقض مکرر حقوق دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز


رییس دولت جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
باسلام

🔻‌ امروز درحالی برایتان می‌نویسیم که دانشجو و قلمش در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیش از هر زمان دیگری در یک قرن اخیر، در سختی و تنگنا قرار گرفته است. رسانه‌ها و نشریه‌های‌مان را در این چند هفته در دانشگاه توقیف یا تعلیق از فعالیت کرده‌اند و انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی تبریز با بیش از ۶ دهه قدمت را به لغو مجوز ۹ ماهه محکوم کرده‌اند. در این دانشگاه با کسانی رو به رو هستیم که نه حکم به «آزادی احزاب، جمعیت‌ها، انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمن های اسلامی می‌دهند» (اصل ۲۶ قانون اساسی) و نه در آن «نشریات و مطبوعات را در بیان مطالب آزاد می‌دانند.» (اصل ۲۴ قانون اساسی)


🔻جناب آقای رییس جمهور
پس از ماه‌ها مسمومیت گسترده مدارس که «اقدامی جنایتکارانه» بوده و هست، ما دانشجویان علوم پزشکی بنا به رسالت پزشکی خود که سوگند یاد کرده‌ایم در مقابل تهدید سلامت جامعه سکوت نکنیم، به این مسمومیت‌ها اعتراض کردیم؛ اما پاسخی که در قبال آن دریافت کردیم چه بود؟ در اقدامی ناباورانه، بالغ بر ۴۰ نفر را به کمیته انضباطی فراخوانده و احکام بلندمدت تعلیق از تحصیل برای‌شان صادر کردند. ما از اصل ۲۷ قانون اساسی سخن گفتیم. ما تکرار کردیم که «هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی‌های مشروع را سلب کند.» (اصل ۹ قانون اساسی). ما به آن‌ها گفتیم که «گسترش وسایل تحصیلات عالی از وظایف دولت است.» نه تعلیق از تحصیل و محدود کردن امکان تحصیلات عالی. اما به ما انگ آشوب و بلوا در دانشگاه زده و از حق تحصیل محروم کردند.

🔻جناب آقای رییس جمهور
مگر روزگاری طالقانی‌ها دولت را موظف نکردند که «آزادی های سیاسی و اجتماعی را تامین کند.» (اصل ۳ قانون اساسی) و «امنیت قضایی عادلانه را برای همه فراهم آورده و تساوی عموم در برابر قانون را رعایت نماید.» (اصل ۳ قانون اساسی)؟ پس چطور نمایندگان دولت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با یاغی‌گری، قانون اساسی و حقوق اولیه‌مان را زیرپا می‌نهد؟ مگر در «همه دادگاه‌ها طرفین دعوی حق ندارند برای خود وکیل انتخاب نمایند.» (اصل ۳۵ قانون اساسی) ؟ پس چگونه هنگامی که از انتخاب وکیل برای دفاع از خود سخن گفتیم به ما ریشخند زدند؟

🔻جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
در بحبوحه‌ی اعتراضات ۱۴۰۱، شیوه‌نامه انضباطی را تغییر دادند تا بیش از پیش بتوانند حقوق دانشجو را زیر پا نهند. اما در عجبیم که همین اندک حقوق‌مان در شیوه‌نامه جدید هم رعایت نمی‌شود. اجازه‌ی مطالعه محتویات پرونده را ندادند که در تناقض با ماده ۷۴ همان شیوه‌نامه است. فردای روز تفهیم اتهام، شورای بدوی انضباطی برگزار کردند که ناقض تبصره ماده ۶۹ و ماده ۷۸ شیوه‌نامه است. پرونده ۱۰ نفر از دانشجوها را به کمیته انضباطی مرکزی وزارت ارسال کرده و هیچ ابلاغ کتبی‌ای نکردند(نقض ماده ۹۳). حتی بسیاری از احکام انضباطی‌مان را هم شفاها ابلاغ کردند(نقض تبصره ۱ ماده ۱۰۲) و با ایراد اتهام آشوب و بلوا در دانشگاه، کلمات را به تمسخر گرفتند. چه آشوب و بلوایی؟ اگر به مسالمت آمیزترین شکل اعتراض، نام آشوب و بلوا بگذاریم، دیگر امکانی برای اعتراض و مطالبه باقی می‌ماند؟

🔻 بنا به شهادت بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان، تجمعات انجام شده، اخلالی در آسایش، تحصیل و نظم دانشگاه به وجود  نیاورده‌است. چگونه است که منصوبان شما در جایگاه مدعی‌العموم، دانشجویان و دانشگاهیان را به ایجاد آشوب و بلوا متهم می‌کنند در حالی که عموم دانشگاهیان اعلام انزجار خود را از چنین احکامی اعلام می‌کنند؟ اگر این رویه استبداد نیست پس چه نامی می توان برآن نهاد؟ شما به عنوان ریاست جمهوری و مجری قانون اساسی، موظف هستید از آزادی‌های مصرح و حقوق ملت در فصل سوم قانون اساسی دفاع کنید. تجمع و کنش سیاسی، حق مسلم شهروندان و دانشجویان است. امروز باید عملکرد وزارتین بهداشت و علوم مورد نقد قرار گیرد و ایشان بابت زیر سوال رفتن قوانین و حقوق ملت را پاسخگو باشند نه اینکه دانشجویان به خاطر اعتراض به حق و وضعیت کشور مورد برخورد های گازانبری قرار گیرند. وضعیت به جایی رسیده که در یکی از جلسات دانشگاه به اینکه برخلاف قانون حقوق دانشجویان را پایمال کرده افتخار و در برابر دانشجویان گردن فرازی می‌کنند.

🔻برای مطالعه ادامه نامه کلیک کنید:


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
👍6
🔴 سهیلا سپیده‌دم دانشجوی داروسازی و محمدامین سلطان زاده، میرمهدی موسویان و رضا انصاریان دانشجویان پزشکی به علت شرکت در تجمع مسالمت آمیز ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود، با ارسال پرونده انضباطی‌ توسط دانشگاه به شورای انضباطی مرکزی وزارت در هفته اول فروردین، به اتهام ایجاد آشوب و بلوا در دانشگاه با خطر محرومیت از تحصیل به مدت سه یا بیش از سه ترم روبرو هستند.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬7
🔴 الهه اشرف پور دانشجوی پرستاری و علی پروین، هادی اخوان و امیرحسین پهلوانی دانشجویان داروسازی به علت شرکت در تجمع مسالمت آمیز ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود، با ارسال پرونده انضباطی‌ توسط دانشگاه به شورای انضباطی مرکزی وزارت در هفته اول فروردین، به اتهام ایجاد آشوب و بلوا در دانشگاه با خطر محرومیت از تحصیل به مدت سه یا بیش از سه ترم روبرو هستند.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬8
🔴 علاوه بر ۸ دانشجوی فوق، یک دانشجوی پزشکی و یک دانشجوی دندان پزشکی نیز به علت شرکت در تجمع مسالمت آمیز ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود، با ارسال پرونده انضباطی‌ توسط دانشگاه به شورای انضباطی مرکزی وزارت در هفته اول فروردین، به اتهام ایجاد آشوب و بلوا در دانشگاه با خطر محرومیت از تحصیل به مدت سه یا بیش از سه ترم روبرو هستند.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬8
🔴طومار بیش از دو هزار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای لغو احکام سنگین شورای انضباطی علیه دانشجویان دانشگاه


...شما حق ندارید با برخوردهای قهری و احکام فله ای سعی در ساکت کردن دانشگاه داشته باشید. ما نمی توانیم شاهد پایمال شدن حق آزادی بیان هم دانشگاهیان خود باشیم.


بسمه تعالی

اصل ۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال ،سیاسی فرهنگی ،اقتصادی نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشه ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادیهای مشروع را هر چند با وضع قوانین و مقررات سلب کند.
اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
تشکیل اجتماعات و راهپیماییها بدون حمل سلاح به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.


مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز
حق دانشجویانی که نسبت به وقایع جاری جامعه بی تفاوت نبوده و سعی دارند از تمام امکانهای موجود در جهت بهبود شرایط کشور استفاده کنند تهدید و تعلیق و تبعید نیست. خواهران و برادران ما که سالها در همین نظام آموزش و پرورش کشور تحصیل کرده و اکنون به حکم ندای وظیفه و وجدان خود اعتراضی مسالمت آمیز نسبت به مسمومیت دختران این کشور داشته اند را نباید از حق تحصیل محروم کرد از این رو ذکر چند نکته را ضروری میدانیم.
ما دانشجویان دانشگاه گواهی میدهیم که نظم عمومی در محدوده دانشگاه به واسطه اقدامات دانشجویان محکوم‌شده در کمیته انظباطی باعث برهم زدن نظم کلاسها و آموزش و برنامه دانشگاه نشده و به هیچ وجه مخل آسایش عمومی نبوده است. اتهام بلوا و آشوب که به این دانشجویان نسبت داده شده کاملا بی اساس میباشد و در اعتراض به حق و مسالمت آمیز این دانشجویان هیچ کار خلاف شان و آسیب به اموال حقوقی صورت نگرفته است.

ما امضا کنندگان گواهی میدهیم که احکام صادره شورای انضباطی برای این دانشجویان موجب تشویش اذهان ما و بر هم خوردن آرامش ذهنی ما شده است.

ما امضا کنندگان این نامه از حق آزادی بیان حق تجمع و تمام حقوق قانونی و مصرح انسانها حمایت میکنیم.

با در نظر گرفتن موارد فوق شما حق ندارید با برخوردهای قهری و احکام فله ای سعی در ساکت کردن دانشگاه داشته باشید. ما نمی توانیم شاهد پایمال شدن حق آزادی بیان هم دانشگاهیان خود باشیم. شورای انضباطی دانشگاه چه در پرونده های داخل دانشگاهی و چه در پروندههایی که به وزارت ارسال کرده است با نگاه ابزاری به قانون سعی در سرکوب دانشجویان داشته است.

لذا خواسته خود را به صراحت و شفاف اعلام میکنیم:
احکام تعلیق صادره در دانشگاه تماما باید لغو گردند و به پرونده ۱۰ تن از دانشجویانی که متاسفانه به وزارت ارسال شده است باید در دانشگاه رسیدگی شود تا بیش از این در حق این دانشجویان اجحاف نشود


🔻عکس ضمیمه: امضای دانشجویان ع پ تبریز بر متن طومار


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
3👍1
«يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ»

آقای دکتر نقی‌پور؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز
حجت الاسلام خیری؛ نماینده‌ی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
آقای دکتر عابدالهی؛ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

چه شد که از ادعای برخورد پدرانه به تایید و تشدید احکام انضباطی رسیدید؟ با بهانه‌ی فشار از نهادهای بالادست، تصمیماتتان را توجیه نکنید. پدر از اعضای خانواده در مقابل دیگران محافظت می‌کند. یا از ادعای خود باز گردید یا این که جلوی دیگران قد علم کنید و اجازه دهید مسائل داخل دانشگاه، در جمع خانواده‌ی دانشگاه حل شود.

اعضای شورای تجدید نظر کمیته‌ی انضباطی، ما احوالی که شما با آن برای دانشجویان حکم صادر می‌کنید را دلسوزی نمی‌دانیم. کدام نوع از دلسوزی، حکم صادره را تشدید می‌کند؟

ادامه‌ی نامه
🛑@anjomandandantbz
🔥4👎2
♣️📣 اردوی یک روزه ۳۴امین نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۲

حرکت خواهران (از مقابل درب خوابگاه تلاش):
ساعت ۲۲ چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت

حرکت برادران (از مقابل درب خوابگاه گلستان و بوستان):
ساعت ۲۲ پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت

مهلت ثبت نام: ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۲ الی ۱۸

📝 جهت ثبت نام, همه روزه با در دست داشتن مدارک درج شده در پوستر به دفاتر انجمن اسلامی در دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مدیریت مراجعه کنید

💵 هزینه ثبت نام : ۱۸۰ هزارتومان

تماس با ما و اطلاعات بیشتر :

🆔 @saba_98 / @diael

🌱@tbzmed_anjoman
📸 Instagram: @raddi_call
📍به اطلاع دوستان میرسانیم امروز آخرین مهلت تکمیل مدارک و ثبتنام نمایشگاه کتاب تهران هست، از ساعت ۹:۱۵ الی ۱۲ میتوانید به دفتر انجمن اسلامی مراجعه کنید.
🔴 با حکم شورای تجدیدنظر انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تبریز مهران سلیمانی دانشجو اقتصاد سلامت، به دو ترم محرومیت از تحصیل که یک ترم آن لازم الاجراست محکوم شده است. این حکم از ۲۵ اردیبهشت ماه اجرا و سامانه تغذیه این دانشجو غیرفعال شده است!

🔻پس از تجمع مسالمت آمیز ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ که در اعتراض به مسمومیت گسترده مدارس بود نزدیک به ۴۰ دانشجوی علوم‌پزشکی تبریز با احکام کمیته انضباطی همچون محرومیت از تحصیل رو به رو شده اند.


🌱 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
🤬5
2025/07/13 22:39:43
Back to Top
HTML Embed Code: