Telegram Web
در نوشتن مقدمه مقاله باید از چندین کار اجتناب کنیم


در نوشتن مقاله کارهای زیادی باید انجام شود تا مقاله تکمیل شده یک مقاله شود ولی گاهی اشتباهاتی باعث می شود که کیفیت مقاله کاهش یافته و چاپ آن در مجلات معتبر غیر ممکن شود. بعضی از این اشتباهات به این صورت می باشد:

1️⃣اشتباه اول : نخست اینکه مقدمه جای درد دل کردن نیست. به این معنی که باید یک راست برویم سر اصل مطلب و حاشیه نرویم.

2️⃣اشتباه دوم: اشتباه دیگر در مقدمه این است که مسایل بدیهی و پایه ای را بیش از حد توضیح بدهیم. باید توجه کنیم که مخاطب اصلی مقالات علمی ،متخصصین حوزه تحقیقاتی ما هستند . فقط مواردی را بیان کنیم که به طرح موضوع و نشان دادن ضرورت آن و اهمیت مقاله کمک می کند.

3️⃣اشتباه سوم: این اشتباه از دو اشتباه بالا مهمتر است این است که شتاب در کار نداشته باشیم که این عامل در این مورد باعث می شود که اشتباهات تایپی و نگارشی و ... در مقاله داشته باشیم.

4️⃣اشتباه چهارم: ساختار نگارشی و گرامری مقاله را رعایت نکنیم.



https://www.tgoop.com/apply_research
1👍1
5 گام انتخاب و ویرایش مجله (بخش 1)


گام اول: انتخاب مجله مناسب
یکی از مهم ترین تصمیمات ما در فرآیند مقاله نویسی انتخاب مجله مناسب است. مجله مناسب چند ویژگی دارد:
1- مرتبط بودن. یعنی اینکه محتوای مقاله ما در حوزه پوشش مجله باشد. هر مجله معمولا یک حوزه مشخصی از موضوعات تخصصی را در دستور کار خودش دارد.
2- سطح مناسب: یعنی اینکه از نظر سطح علمی و کیفیت، در سطح مقاله ما باشد. نه خیلی بالاتر که باعث شود مقاله ما مردود شود و نه خیلی پایین تر که افسوس بخوریم چرا مقاله ما در سطح بالاتری چاپ نشده است.
3- سرعت مناسب: بعضی از مجلات به دلایل مختلف کند هستند و فرآیند داوری در آنها زمانی طولانی دارد. چنانچه امکان انتخاب داریم، بهتر است که سراغ مجلاتی برویم که فرآیند داوری آنها سریعتر است.


گام دوم: شناخت مجله انتخاب شده
حالا روی این چند مجله ای که انتخاب کردید تمرکز کنید. به وب سایت آنها سر بزنید. بخشهایی از وب سایت که مجله را معرفی کرده است را دقیقا بخوانید. سعی کنید که چند مورد از مقالات جدیدی که در ارتباط با مقاله خودتان در این مجله چاپ شده است را بخوانید تا دستتان بیاید که در چه سطحی هستند.


https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
5 گام انتخاب و ویرایش مجله (بخش 2/پایان)


گام سوم: استخراج لیست ویرایش مقاله
خوب حالا به وب سایت مجله انتخاب شده مراجعه کنید. بخشی در وب سایت معمولا  هست که توضیح داده است که یک مقاله باید چه ویژگیهایی از نظر محتوایی و نگارشی داشته باشد. این موارد معمولا در منوهایی با عنوان "راهنمای نویسندگان"،  "برای نویسندگان مقاله" و "ارسال مقاله" می آیند. دقت کنید که این استانداردها بسته به هر مجله متفاوت است.


گام چهارم: اعمال ویرایش های محتوایی
حالا دست به کار شوید و مواردی که در فایل اول، یعنی موارد مرتبط با ویرایش محتوایی را مشخص کرده اید را یکی یکی اعمال کنید روی مقاله خودتان. فراموش نکنید که مرتب از مقاله خودتان نسخه پشیبان بگیرید و آنرا در جایی مناسب ذخیره کنید. یکی از بهترین کارها این است که همیشه آخرین نسخه مقاله خودتان را به آدرس ایمیل خودتان ارسال کنید.


گام پنجم: اعمال ویرایش های نگارشی
به همین شکل بعد از اعمال تغییرات محتوایی، موارد مربوط به ویرایش نگارشی مقاله را نیز اعمال کنید. در اینجا حتما چک کنید که مقاله هیچ غلط املایی یا انشایی نداشته باشد. همه چیز به درستی نوشته شده باشد و کاملا استانداردهای ارجاع دهی رعایت شده باشند.



https://www.tgoop.com/apply_research
اصطلاح Desk_Rejection چیست؟


وقتی مقاله برای مجله ای ارسال میشود اول توسط سردبیر مجله مورد بررسی قرار میگیرد. سردبیر دو مساله مهم را چک می نماید:

1⃣ آیا مقاله به موضوع های مورد توجه مجله مرتبط است؟

2⃣ آیا مقاله از حداقل های کیفیتی لازم برای بررسی شدن توسط داورها برخوردار است؟

اگر پاسخ هر کدام از این سوال ها منفی باشد مقاله ما توسط سردبیر مردود میشود و اصلا به فرآیند داوری وارد نمیشود. در این حالت به اصطلاح گفته میشود که مقاله ی ما همان روی میز سردبیر مردود شده است یا Desk Reject شده. در این حالت معمولا سردبیر دلیل مردود شدن را به ما بیان می نماید.


Https://www.tgoop.com/apply_research
اصول اخلاقی انتشار مقاله


منشور اخلاق مجله بین‌المللی پژوهش ملل، بر مبنای رهنمود‌های ارائه شده توسط کمیته اخلاق انتشار COPE طراحی شده است و از کلیه شرکت‌کنندگان انتظار می‌رود به اصول اخلاقی مذکور پایبند باشند. بدیهی است هرگونه سرقت علمی منجر به حذف مقاله از فرآیند داوری خواهد شد. این منشور جهت تعیین وظایف و تعهدات نویسندگان، سردبیر، اعضای هیأت تحریریه و داوران تنظیم شده است:


💠 و ظایف سردبیر و هیأت تحریریه

1- سردبیر نشریه مسئول اتخاذ تصمیم جهت پذیرش یا رد مقالات ارسالی می‌باشد. سردبیر با کمک هیأت تحریریه و با در نظر گرفتن مسائل مربوط به حق کپی‌برداری، سرقت علمی وغیره همچنین صلاحدید داوران و ویراستاران اقدام به پذیرش مقاله می‌نماید؛

2- از تحت شعاع قرار گرفتن استانداردهای اخلاقی و فکری توسط نیازهای مالی جلوگیری کنند.؛

3- سردبیر و هیأت تحریریه نباید اطلاعات مربوط به مقاله را در مراحل داوری و ارزیابی برای کسی غیر از داوران، نویسندگان و ویراستاران افشا کنند؛

4- رویکردهایی برای اطمینان حاصل کردن از کیفیت مطالبی که به چاپ می­‌رساند داشته باشد؛

5- مدافع آزادی بیان باشد.



https://www.tgoop.com/apply_research
ضوابط انتشار مقالات در نشریات چیست؟


در فصل نهم منشور و موازین اخلاق پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور  به 5 ضابطه برای انتشار مقالات در نشریات اینطور بیان شده است:

🔹1) تدوین و نشر نتایج: پژوهشگر موظف است در تمام مراحل انجام پژوهش، یافته های پژوهش و روش های به کار گرفته شده برای گردآوری، و تحلیل آنها را به نحو روشن، شفاف، ساده و معنی دار و قابل استفاده دیگران تدوین و انتشار دهد.

🔹 2) ارسال موازی ( duplicate submission): ارسال همزمان یک مقاله، جهت بررسی و چاپ در دو یا چند مجله چاپی یا الکترونیکی مجاز نمی باشد.

🔹 3) ارسال مجدد: یک مقاله چاپ شده در نشریه چاپی یا الکترونیکی به یک مجله دیگر جهت بررسی و چاپ غیر مجاز است.

🔺 چنانچه نویسنده مقاله ای که در یک نشریه در دست بررسی برای انتشار است، تصمیم بگیرد به هر دلیلی آن مقاله را برای نشریه دیگری ارسال نماید، باید ابتدا انصراف خود را از انتشار مقاله، به صورت کتبی به نشریه اول اعلام کند. این کار حداکثر تا پیش از اعلام پذیرش مقاله برای انتشار در نشریه اول امکان پذیر است.

🔺 چنانچه نتایج یک پژوهش به صورت خلاصه در مجموعه مقالات یک کنفرانس علمی به چاپ رسیده باشد، ارسال آن، جهت بررسی و چاپ به صورت کامل در یک مجله بلامانع است.

🔹 4) انتشار همپوشانی (overlapping publication) : پژوهشگر مجاز نیست، داده های مقاله پیشین خود را با اندکی تغییر در متن، در مقاله ای با عنوان جدید به چاپ رساند.

🔺 تکرار قسمت هایی از بخش مواد و روش ها در مقالات بعدی همان نویسنده در صورت ضرورت بلامانع است، اما در هر حال ذکر مرجع لازم است.

🔹 5) انتشار تکه ای (partial publication): در صورتی که نتایج پژوهش در مقاله بصورت یکپارچه قابل انتشار باشد، پژوهشگر مجاز نیست آن نتایج را در چند بخش جداگانه و در چند مقاله مستقل به چاپ برساند.



https://www.tgoop.com/apply_research
چگونه بفهمیم که از بین مقالات مختلف، کدام یک از آنها اعتبار بیشتری برای رفرنس دادن دارد؟



1. مقالات انگلیسی معمولا از مقالات فارسی رتبه بالاتری دارند.

2. مقالات ژورنالی معمولا از مقالات کنفرانسی جایگاه بهتری دارند.

3. محل نمایه شدن مقاله بسیار مهم است. اگر ژورنالی بوده به اعتبار مجله نگاه کنید، از جمله ایمپکت فکتور مجله و پایگاه نمایه کننده. اگر مقاله کنفراسی بوده به جایگاه و رتبه همایش در سطح بین المللی نگاه کنید و همچنین پایگاه نمایه کننده مقالات آن همایش.

4. تعداد ارجاعات به آن مقاله بسیار مهم است. هر چه تعداد ارجاعات مقالات دیگر به آن مقاله بالاتر باشد، نشان از اهمیت و اعتبار آن مقاله دارد و نشان دهنده آن است که شما هم می توانید به مطالب آن مقاله با آسودگی بیشتری استناد کنید.


این نکته را فراموش نکنید که هر چه مراجع قوی تری را در انتهای مقاله یا پایان نامه خود بنویسید، اعتبار کار خودتان را بیشتر افزایش می دهید. بسیاری از داوران در جلسه دفاع از پایان نامه به این نکته دقیقا توجه دارند که سطح اعتبار رفرنس های استفاده شده چقدر است. استفاده از رفرنس های ضعیف، ارزش کار شما را کاهش می دهد.


https://www.tgoop.com/apply_research
1
انواع آزمونها برای انجام تحلیل آماری:

در انجام تحلیل‌ آماری آزمون‌های مختلفی استفاده می‌شود. آزمون‌های آماری دقیقا بر اساس فرضیات پژوهش انتخاب می‌شوند و این فرضیات پژوهش است که نشان می‌دهد داده‌های تحقیق باید از چه دید آماری مورد بررسی قرار گیرند. در زیر به برخی از آزمون‌های آماری مهم اشاره می‌گردد.

انجام تحلیل آماری کواریانس چند متغیره و تک متغیره

انجام تحلیل آماری رگرسیون چند متغیره

انجام تحلیل عاملی اکتشافی یا تاییدی

انجام تحلیل آماری همبستگی پیرسون

انجام تحلیل آماری معادلات ساختاری در مدل یابی

انجام تحلیل مسیر در مدل یابی

و صدها تحلیل استنباطی و توصیفی دیگر…



https://www.tgoop.com/apply_research
👍3
معیار علم سنجی مجلات:

الزویر جدیدترین معیار علم‌سنجی مجلات را رونمایی کرد


دانشگاه لایدن هلند با همکاری الزویر جدیدترین و قوی‌ترین ابزار علم‌سنجی رایگاه مجلات را رونمایی کردند. این محصول با عنوان CWTS در سایت journalindicators.com به طور رایگان در دسترس همه می‌باشد. این ابزار در حال حاضر اطلاعات بیش از ۲۰٫۰۰۰ مجله را که در پایگاه Scopus نمایه می‌باشند را در اختیار همه قرار می‌دهد.

💥ضریب SNIP که مهمترین آماره این پایگاه می‌باشد، نمایشگر میانگین ارجاعات مقالات منتشره در یک مجله می‌باشد و مخفف Source normalized impact per paper می‌باشد. تفاوت اصلی SNIP با IF  و یا Impact Factor این است که SNIP اختلاف موجود در موضوعات علمی را تصحیح می‌کند و اجازه تحلیل بهتر بین شاخه‌های علرم را فراهم می‌کند. آخرین اطلاعات مجلات در سال ۲۰۱۴ در سایت CWTS منتشر شده است. از جمله سایر آماره‌های دقیق این پایگاه گزارش خودارجاعی (self-citation) مجلات است که از دقت و حساسیت بالایی برخوردار است.


Https://www.tgoop.com/apply_research
👍2
انواع تحقيق براساس هدف


پژوهش‌هاي بنیادی (پايه‌اي) Basic Research
اهداف شخصی تجاري ندارد و در آن سعي مي‌شود كه دانش و نظريه‌ها به طور عام و خاص توسعه و گسترش يابد و كاربرد علمي آنی دستاوردهاي تحقيق مورد توجه نمي‌باشد.( نظريه پردازي يا نظريه آزمايي ) (مثال: فاراده، لیزر)


پژوهش هاي کاربردی Usage Research
به دست آوردن درك يا دانش لازم براي تعيين ابزاري است كه به وسيله آن نيازي مشخص برطرف گردد.


تحقيق توسعه‌اي Developmental Research
شناسايي نياز يا استعداد پيدايش انديشه‌ها، آفرينش، طراحي، توليد و معرفي يك محصول يا فرايند جديد. هدف اصلي نظريه پردازي يا نظريه آزمايي نيست.


تحقيقات ارزيابی  Evaluation Research
فرايندي جهت جمع آوري و تجزيه و تحليل اطلاعات براي تصميم گيري است.


Https://www.tgoop.com/apply_research
ضوابط انتشار مقالات در نشریات چیست؟


در فصل نهم منشور و موازین اخلاق پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور  به 5 ضابطه برای انتشار مقالات در نشریات اینطور بیان شده است:

🔹1) تدوین و نشر نتایج: پژوهشگر موظف است در تمام مراحل انجام پژوهش، یافته های پژوهش و روش های به کار گرفته شده برای گردآوری، و تحلیل آنها را به نحو روشن، شفاف، ساده و معنی دار و قابل استفاده دیگران تدوین و انتشار دهد.

🔹 2) ارسال موازی ( duplicate submission): ارسال همزمان یک مقاله، جهت بررسی و چاپ در دو یا چند مجله چاپی یا الکترونیکی مجاز نمی باشد.

🔹 3) ارسال مجدد: یک مقاله چاپ شده در نشریه چاپی یا الکترونیکی به یک مجله دیگر جهت بررسی و چاپ غیر مجاز است.

🔺 چنانچه نویسنده مقاله ای که در یک نشریه در دست بررسی برای انتشار است، تصمیم بگیرد به هر دلیلی آن مقاله را برای نشریه دیگری ارسال نماید، باید ابتدا انصراف خود را از انتشار مقاله، به صورت کتبی به نشریه اول اعلام کند. این کار حداکثر تا پیش از اعلام پذیرش مقاله برای انتشار در نشریه اول امکان پذیر است.

🔺 چنانچه نتایج یک پژوهش به صورت خلاصه در مجموعه مقالات یک کنفرانس علمی به چاپ رسیده باشد، ارسال آن، جهت بررسی و چاپ به صورت کامل در یک مجله بلامانع است.

🔹 4) انتشار همپوشانی (overlapping publication) : پژوهشگر مجاز نیست، داده های مقاله پیشین خود را با اندکی تغییر در متن، در مقاله ای با عنوان جدید به چاپ رساند.

🔺 تکرار قسمت هایی از بخش مواد و روش ها در مقالات بعدی همان نویسنده در صورت ضرورت بلامانع است، اما در هر حال ذکر مرجع لازم است.

🔹 5) انتشار تکه ای (partial publication): در صورتی که نتایج پژوهش در مقاله بصورت یکپارچه قابل انتشار باشد، پژوهشگر مجاز نیست آن نتایج را در چند بخش جداگانه و در چند مقاله مستقل به چاپ برساند.



https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
پابلونز چیست و چه خدماتی ارائه می دهد؟

بی شک یکی از حیاتی ترین بخش های پروسه یک مقاله علمی فرایند داوری (Peer review Process) آن است. به طوری که ۸۴ درصد از پژوهشگران بر این عقیده هستند که بدون پروسه داوری، عملا کنترلی بر فرایندهای آکادمیک و انتشار مقالات نخواهند داشت.

از سوی دیگر یافتن داور مناسب برای یک مقاله سخت ترین، پرهزینه ترین و وقت گیر ترین بخش مدیریت یک مجله محسوب می شود. به همین منظور داوری های صحیح و انتخاب داور مناسب می توانند نقش به سزایی در پیشرفت و ارتقا کیفیت مجلات داشته باشند.

بطور مثال مشکلی که ادیتورها غالبا با آن رو به رو هستند، جستجو و انتخاب داواران مرتبط و دارای صلاحیت در همان رشته است. به طوری که از ۵۳ درصد داورانی که توسط سردبیر به داوری یک مقاله دعوت می شوند، تنها ۲۲ درصد آنها واجد شرایط می باشند.

وبسایت پابلونز www.publons.com  که توسط مجموعه عظیم Clarivate (سابقا تامسون رویترز و همان موسسه ISI مصطلح) خریداری شده است، سرویسی را ارائه می دهد که در آن محققان بتوانند داوری های خود را بررسی و به نمایش بگذارند. همچنین این اطلاعات در اختیار ادیتورها قرار می گیرد تا آنها بتوانند در انتخاب داوران مناسب جهت انجام فرایندهای داوری مقالات بهره جویند.

از سال ۲۰۱۲ به امروز بیش از ۳۵۰۰۰۰ محقق در پابلونز فعالیت دارند. همچنین تقریبا ۱٫۸ میلیون داوری در بیش از ۲۵۰۰۰ ژورنال صورت گرفته است. به طور کلی هدف پابلونز افزایش سرعت فرایند های علمی، با استفاده از کنترل و پایش پروسه های داوری می باشد.



Https://www.tgoop.com/apply_research
معرفی پایگاه های اطلاعاتی علمی


آشنایی با پایگاه داده ای sid

در عصر اطلاعات و جهاني که هرگونه توسعه منوط به دستيابي مستمر و علمي به اطلاعات است، ساماندهي و پردازش اطلاعات و مقالات علمي منتشر شده در نشريات علمي – پژوهشي اهميتي خاص يافته است. بر اين اساس جهاد دانشگاهي  در تاريخ  16 مرداد 1383 اقدام به افتتاح " مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي " نمود.
اهداف تاسيس اين مرکز آنچنان که در اساسنامه آن آمده است " ترويج و اشاعه اطلاعات علمي، گسترش و ارتقاء خدمات اطلاع رساني به محققان، سرعت بخشيدن به کاوش­هاي علمي و افزايش اثر بخشي تحقيقات در کشور است."

مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي تحت نظارت شوراي علمي، خدمات خود را از طريق پايگاه اينترنتي www.SID.ir به عنوان بانک اطلاعات علمي کشور و در آينده نزديک در سطح منطقه ارائه مي­دهد و تلاش نموده از تجربه­هاي مشابه در داخل و خارج از کشور جهت بهبود، روزآمدي و جامعيت اطلاعات استفاده کند.



https://www.tgoop.com/apply_research
8 راه برای شناسایی ژورنال‌های دسترسی آزاد(اپن اکسس) جعلی


1. ژورنال‌ از شما درخواست هزینه ارائه به جای هزینه چاپ می‌کند یا تلاش دارد تا کپی‌رایت کار نویسنده را به دست آورد.

2. هیئت تحریریه خیلی کوچک است یا «به زودی می‌آیند.»

3. یک ناشر به تنهایی تعداد سرسام‌آوری ژورنال‌ جدید را هم‌زمان منتشر می‌کند

4. ژورنال می‌گوید شماره‌ای در زمانی مشخص در دسترس خواهد بود، ولی این شماره هرگز دیده نمی‌شود.

5. وبسایت کیفیت حرفه‌ای ندارد.

6. عنوان ژورنال به وابستگی بین‌المللی اشاره می‌کند که با هیئت تحریریه یا مکان آن همخوانی ندارد.

7. مشکلات بنیادی در عناوین و چکیده‌ها وجود دارند.

8. محتوای ژورنال با آنچه در عنوان و اسکوپ آمده متفاوت است.


https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
مطالعات تطبیقی چیست؟


مطالعات تطبیقی،‌ شناخت یک پدیده در پرتو مقایسه است که با توصیف و تبیین نقاط اشتراک و نقاط اختلاف انجام می‌پذیرد.

به عبارت دیگر مطالعه تطبیقی عبارت است از:
مقایسه دو یا چند پدیده (موضوع یا مساله) در دامنه مشخص (تعیین محورهای بررسی در میان ابعاد مختلف آن پدیده) برای کشف نقاط اشتراک و اختلاف آنها، برای رسیدن به هدف تحقیق (دست‌یابی به شواهد بیشتر، یا دست‌یابی به نقطه مرکزی یا نقطه شروع حرکت، یا تعیین جهت حرکت و تصمیم‌سازی برای عکس‌العمل در برابر آن پدیده یا...)

در مطالعات تطبیقی،‌ باید هدف تطبیق، مساله تحقیق و دامنه تطبیق مشخص گردد.


https://www.tgoop.com/apply_research
معرفی ۷ پایگاه اطلاعاتی:


1. پایگاه Elsevier (الزویر):
پایگاه بزرگ Elsevier یکی از مهمترین پایگاه های نشر منابع دیجیتالی در حوزه های مختلف علوم است. دفتر اصلی این ناشر در کشور هلند قرار دارد. در پایگاه Elsevier حدود 2200 مجله علمی در شاخه های مختلف علوم نمایه شده است. همچنین بیش از 25000 عنوان کتاب در این پایگاه قرار دارد. این پایگاه سرویس های مبتنی بر وب متنوعی را ارائه می دهد که مهمترین آنها عبارتند از: Scopus (اسکوپوس) و Science Direct (ساینس دایرکت).


2. پایگاه Springer (اشپرینگر):
این پایگاه پس از Elsevier بزرگترین پایگاه علمی در جهان است که دفتر مرکزی آن در کشور آلمان قرار دارد. این پایگاه نیز دارای 1900 مجله علمی نمایه شده و 110000 عنوان کتاب در 26 شاخه مختلف علمی است.


3. پایگاه Wiley (ویلی):
دفتر مرکزی این پایگاه در کشور ایالات متحده و در ایالت نیوجرسی واقع است. انتشارات Wiley در سال 2010 میلادی با راه اندازی سرویس مبتنی بر وب خود با عنوان Online Library تعداد 1500  عنوان مجله علمی را نمایه نموده است. همچنین حدود 14000 عنوان کتاب نیز از منابع الکترونیکی و آنلاین این پایگاه به شمار می رود. منابع این پایگاه شاخه های مختلف علوم (فنی، پزشکی و...) را شامل می شود.


4. پایگاه Cabi (کابی):
دفتر مرکزی این موسسه در کشور انگلستان و در شهر آکسفور قرار دارد. این پایگاه معتبرترین پایگاه علمی در موضوع علوم کشاورزی (مهندسی کشاورزی و اقتصاد کشاورزی)، علوم دامی، بیوتکنولوژی و بهداشت و سلامت جهانی است. در این پایگاه حدود 187000 مقاله در زمینه های یاد شده نمایه شده است. همچنین این پایگاه امکان دسترسی به 10 میلیون چکیده مقاله را در موضوعات گفته شده فراهم می سازد.


5. پایگاه Ebsco (ابسکو):
این پایگاه از تنوع موضوعی و کیفیت محتوایی بالایی برخوردار است و دربر گیرنده سرویس های مبتنی بر وب متنوعی است. بانک اطلاعاتی تمام متن این پایگاه بیش از 9090 عنوان مجله را نمایه نموده است.


6. پایگاه ACS (آ سی اس):
انجمن شیمی ایالات متحده یکی از معتبرترین انجمن های علمی در علم شیمی است که 64 مجله علمی را نمایه می کند. 163 هزار محقق در علم شیمی از سراسر جهان عضو این انجمن هستند.


7. پایگاه IEEE (آی تریپل ای):
این موسسه در سال 1884 میلادی در ایالات متحده بوجود آمد. موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) دارای سرویس مبتنی بر وب به نام "Xplore" است که در آن 160 مجله علمی در حوزه برق، الکترونیک و کامپیوتر نمایه می شود. در این پایگاه همچنین مقالات بیش از 1200 کنفرانس بین المللی نمایه می شود. ماهیانه حدود 25000 مقاله به مقالات این پایگاه اضافه می شود.


https://www.tgoop.com/apply_research
آیا پایگاه اطلاعاتی Jstor را برای دانلود مقالات و کتابها می شناسید؟؟


جی‌استور JSTOR یک پایگاه مقاله الکترونیک بزرگ و باسابقه است که دسترسی آنلاین به منابع علمی را برای پژوهشگران فراهم می‌کند. این پایگاه در کنار گوگل اسکالر، اشپرینگر، ساینس دایرکت، امرالد و الزویر قرار می‌گیرد.  پایگاه اطلاعاتی JSTOR از پایگاه‌های معتبر و مهم جهانی است. نشریات آن بالاترین رتبه را در بین نشریات موسسه  ISI به خود اختصاص داده است. این پایگاه بزرگ­ترین و کامل­ترین منبع نشریات علوم انسانی به شمار می‌­رود که متن کامل بیش از ۱۰۰۰ عنوان از مجلات تخصصی علوم مختلف را جهت استفاده پژوهشگران فراهم آورده است.

این یک پایگاه داده و پلتفرم آنلاین است که دسترسی به هزاران مجله، کتاب و انواع دیگر محتوا را فراهم می کند - و برای هر کسی که علاقمند به انجام تحقیق یا مطالعه ادبیات دانشگاهی است، مکانی عالی برای شروع است. jstor یک گزینه عالی برای هر کسی است که به دنبال یک منبع آنلاین مقرون به صرفه است که جامع  بوده و دارای محتوای متنوعی در موضوعات، زمینه ها و رشته های مختلف می باشد.

مهم­ترین ویژگی این پایگاه آن است که علاوه بر نمایش تصویر همه صفحات نشریات موجود، امکان دریافت فایل مقالات مورد نظر را فراهم می­سازد. در کنار آن ده‌ها قابلیت و امکان پژوهشی دیگر را برای کاربران و پژوهشگران فراهم ساخته است. هدف از تشکیل این پایگاه اطلاعاتی، ایجاد یک آرشیو جامع و معتبر از نشریات علمی، ایجاد دسترسی کاربران به آرشیو نشریات، کمک به جوامع علمی و ناشران در جهت ایجاد نسخه­‌های الکترونیک نشریات و بررسی تاثیر دسترسی الکترونیک در استفاده از مطالب علمی می‌باشد.


ادرس دسترسی به این سایت🔻
🌐 https://www.jstor.org/





https://www.tgoop.com/apply_research
راه کارهای افزایش سایتیشن  Citation :



🔸چاپ مقاله در مجلات دارای ضریب تاثیر impact factor و معتبر باعث بیشتر دیده شدن مقاله و افزایش سایتیشن Citation خواهد شد.

🔸چاپ مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر بین المللی باعث بیشتر دیده شدن زمینه های تحقیقاتی محقق می شود.

🔸افزایش ارجاع مقاله های قبلی به مقاله جدید توسط خود فرد. این تکنیک‌ها ارجاع به خود یا Self-citation است. دقت نمایید این کار از بیشتر از ده درصد مراجع مقاله تجاوز نکند.

🔸چاپ مقاله در مجلات Open Access باعث دیده شدن مقاله و افزایش ارجاعات به مقاله در گوگل اسکولار و پایگاه اسکوپوس خواهد شد.

🔸به اشتراک گذاری مقالات چاپ شده خود به صورت رایگان در صفحات اختصاصی، کانال ها، سایت هایی مانند ResearchGate، Academia.edu، Mendeley ، Facebook، LinkedIn، Twitter

🔸ارجاعات معتبر بیشتر در مقالات خود باعث دیده شدن مقاله خود در زمان جستجوی مقاله اصلی و ارجاعات به این مقاله خواهد شد.

🔸استفاده از عناوین مناسب مقاله (طولانی نباشد)، کلمات کلیدی خوب و واژه های کلیدی در چکیده مقاله باعث ایندکس مقاله در موتورهای جستجوی مقاله مانند گوگل اسکولار، اسکوپوس Scopus، پروکوئست Proquest خواهد شده  و در نهایت باعث افزایش شاخص استنادی (Citation index) می‌گردد.

🔸ایجاد پروفایل های عمومی و public در گوگل اسکولار scholar Google و ResearchID و ResearchGate منجر به افزایش شاخص سایتیشن Citation)) خواهد شد.


Https://www.tgoop.com/apply_research
نگارش انگیزه نامه تأثیرگذار:

🔹برای اخذ پذیرش تحصیلی به مدارکی نیاز دارید که شاید انگیزه نامه، دشوارترین آن‌ها باشد زیرا به مهارت نوشتن مربوط می‌شود و نمی‌تواند نادرست تنظیم شود. هیئت پذیرش معمولاً متشکل از ۵ استاد عالی‌رتبه است که در اتاقی دربسته انگیزه نامه‌های نوشته‌شده ۵۰۰ نفر را بررسی می‌کنند و از آن میان صلاحیت تعداد اندکی را تأیید می‌کنند. قضاوتی دشوار که می‌تواند بر آینده افراد تأثیرگذار باشد.

🔸هیئت پذیرش هیچ شناختی از شما و خواسته‌هایتان ندارد و فقط با خواندن انگیزه نامه می‌تواند شمارا شایسته ادامه تحصیل بداند و یا خیر. از انگیزه‌های فردی و شخصی خود برای ادامه تحصیل بنویسید. هر فردی به دنبال دلایلی خاص متقاضی ادامه تحصیل می‌باشد این دلایل می‌تواند نظر داوران را جلب کند. چرا این رشته چرا این گرایش؟

🔹نیاز نیست تا با کلمات پیچیده توضیحات نامربوطی را ارائه دهید فقط کافی است خاص باشید. قسمتی از انگیزه نامه که در دانشگاه استنفورد نیز پذیرفته‌شده چنین است: “من قصد دارم تا در یک دانشگاه انگلیسی تدریس کنم، برای این کار نیاز به مدرک دکترا دارم بنابراین مایل به ادامه تحصیل در این رشته هستم.”

🔸از متکلم وحده استفاده کنید، پویا و متفاوت باشد. در انگیزه نامه خود را فردی بسیار باهوش و علاقه‌مند به رشته موردنظر نشان دهید. خود را فردی با توانایی ایجاد ارتباط با اساتید و آماده درگیری با موضوعات درسی و دارای قابلیت منحصربه‌فرد معرفی کنید. از دوره‌هایی که گذرانده‌اید و فعالیت‌های فوق‌برنامه نیز یاد کنید. در مورد اساتید دانشگاه مقصد اطلاعاتی را به دست آورده و در انگیزه نامه عنوان کنید. همواره به یاد داشته باشید که هر نوع متن نگارشی را قبل از ارسال به مراکز علمی برای تأیید و بازخوانی به اساتید و افراد دارای صلاحیت ارجاع دهید.




Https://www.tgoop.com/apply_research
2
2025/07/12 20:20:41
Back to Top
HTML Embed Code: