Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
153 - Telegram Web
Telegram Web
انجمن علمی-دانشجویی باستان سنجی دانشگاه هنر اصفهان
⚠️ #فوری #مهم #ضروری ویژه دانشجویان #ایرانی خصوصا رشته #باستان_سنجی بورسیه تحصیلی برای دانشجویان ایرانی با موضوع "روش‌های باستان شناسی" کارآموزی ‏Archaiose و موزه لوور یک اطلاعیه با مضمون دوره کارآموزی دو هفته ای در زمینه روش‌ها در باستان شناسی: برای دانشجویان…
💠 گفتگو با خانم #زهرا_هاشمی مسئول ایرانی دوره توسط #انجمن_علمی_باستان_سنجی دانشگاه هنر اصفهان پیرامون سوالات پرتکرار شما درباره دوره مذکور:


۱. با توجه به درخواست‌های مکرر دانشجویان در رشته‌های مختلف (و بعضا غیر مرتبط) هدف از برگزاری چنین دوره‌ای چیست؟

هدف از برگزاری این کلاس‌ها آشنایی دانشجویان با متدهای مختلف باستان‌شناسی است که به دانشجویان در انتخاب تخصص آینده‌شان کمک می‌کند و کلاس‌ها نوعی آشنایی اولیه و مقدماتی هستند. لذا پیشنهاد ما این است که دانشجویان متخصص میدان را برای دانشجویان ارشد و اوایل دکتری باز بگذارند.


۲. آیا در این دوره افتخار ملاقات با اساتید برجسته حوزه‌های مختلف در باستان شناسی فرانسه را خواهیم داشت؟ آیا پس از دوره افتخار همکاری و همراهی پروژه خاصی را خواهیم داشت؟

همکاری خاصی بعد از این کلاسها برنامه ریزی نشده است ولی از آنجا که کلاس‌ها را استادان و متخصصان مختلف برگزار می‌کنند این دانشجوست که میتواند از این فرصت استفاده کرده و شبکه‌های حرفه‌ای آینده خود را برقرار کند.
بله، کلاس‌ها توسط استادان مختلف برگزار خواهد شد و یک روز از کلاس نیز به باستان‌شناسی فرانسوی‌ها در ایران اختصاص دارد که در آن باستان‌شناسان متخصص سخنرانی‌هایی را از حوزه‌ی کاری خود ارائه خواهند داد.


۳. ارسال رزومه و درخواست فقط به ایمیل شما باشد کافیست یا به هر دو ایمیل اعلام شده ارسال شود؟

ارسال مدارک تنها به یکی از دو میل کافیست.



۴. آیا مقدور است بدانیم ظرفیت پذیرش بورسیه چند نفر خواهد بود؟

۱۰ نفر از کل کشور و از شهر‌های مختلف
۵ نفر خانم و ۵ نفر آقا


زبان ارسال رزومه و درخواست کدام باشد؟

در انتخاب زبان انگیزه‌نامه و رزومه داوطلب مختار خواهد بود. بدیهیست که ارسال رزومه و درخواست به زبان انگلیسی و یا فرانسوی بهتر خواهد بود.


🔹 جهت کسب اطلاعات بیشتر:
🆔 @archaeoaui
◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
🪙 @archaeometry_aui
Forwarded from Ancient Ērān and Anērān (ancienteranandaneran)
🏛️بنیاد فرهنگی ایران و انیران باستان برگزار می‌کند:

«از قیل و قال مدرسه: گفت و گویی صمیمانه با پژوهشگران جهان باستان»

مهمان پنجمین نشست: محمدتقی ایمان‌پور؛ استاد تمام تاریخ ایران باستان، دانشگاه فردوسی مشهد.

میزبانان:
شهرام جلیلیان؛ استاد تمام تاریخ ایران باستان، دانشگاه شهید چمران اهواز.

اسماعیل سنگاری؛ دانشیار تاریخ ایران باستان، دانشگاه اصفهان.

لینک نشست:
🔗https://www.skyroom.online/ch/history_of_ancient/meet

جمعه ۹ شهریورماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۷:۰۰

✓لطفاً برای ورود به نشست از گزینۀ «ورود به‌عنوان مهمان» استفاده کنید.

🔗ancienteranandaneran.com/
Archaeometry_1403.pdf
1 MB
سرفصل جدید رشته باستان سنجی

تهیه و تنظیم:
Professor S.Mohammad Amin Emami (AUI)
Dr Mehrnaz Azadi (AUI)
Dr Babak Rafi'i Alavi (AUI)
Dr Mahdi Razani (AUT)
Dr Ali Nemati Babaylou (AUT)

توضیح: گرایش‌های آلی و معدنی حذف شده و دروس جدید و متفاوتی اضافه شده است.

🪙 @archaeometry_aui
حضور گروه‌های باستانشناسی اروپایی در ایران امری است مسبوق به سابقه و می‌توان تاریخچۀ این حضور و کاوش‌های اروپاییان در ایران را تا زمان ناصرالدین‌شاه قاجار پی گرفت. در دهه‌های اخیر و پس از تثبیت رشته باستانشناسی در دانشگاه‌های ایران نیز این همکاری‌ها به اقسام گوناگونی برقرار بوده و تداوم داشته است.

در گفتگو با دکتر کوروش محمدخانی (عضو هیئت علمی گروه باستانشناسی دانشگاه شهید بهشتی)، برآنیم تا به بررسی نتایج و دست‌آوردهای تحقیقاتی مشترک هیئت ایرانی و فرانسوی در پاسارگاد بپردازیم که از جملۀ واپسین و جدیدترین همکاری‌های مشترک باستانشناسان ایران و اروپایی است.

جمعه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰ به وقت ایران.

محل برگزاری نشست: اسکای‌روم از طریق لینک زیر و لینکی که در روز نشست از طریق استوری و کانال تلگرام در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت:

https://www.skyroom.online/ch/nimruz/iranologists

@nimruz_ir
🪙 @Archaeometry_aui
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
با توجه به در دسترس نبودن برخی از کتب و مقالات مورد نیاز دانشجویان، انجمن علمی باستان سنجی دانشگاه هنر اصفهان مفتخر است که اعلام می‌دارد، گروه تلگرامی کتابخانه باستان سنجی در چهارمین سال متوالی، فعالیت خود را تحت نظارت و حمایت همه جانبه استاد محترم مشاور انجمن علمی، جناب آقای استاد سید محمد امین امامی، و همراهی و همکاری تک‌تک اعضای محترم انجمن علمی، خانمها و آقایان: افشاری، کاظم‌زادبقا، ظهیری، سلیمانی‌فرد و انواری گسترش داده و سعی در غنی‌تر کردن این کتابخانه مجازی داشته است.

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
جهت هرچه غنی‌تر کردن این کتابخانه مجازی در سال پنجم فعالیت خود، علاقمندان می‌توانند موضوعات مورد نیاز خود در حوزه‌های مرتبط با باستان‌سنجی و رشته‌های همسو را به آیدی تلگرامی زیر ارسال نمایند:
🆔: @ArchaeoAUI

لینک گروه: https://www.tgoop.com/joinchat-P-lhLzPHW-82NzM8

🪙 @Archaeometry_aui
کارگاه آموزشی خبرنگاری میراث‌فرهنگی

🔻خبرنگاری میراث‌فرهنگی می‌تواند یکی از فرصت‌های شغلی و فعالیت‌های فرهنگی برای دانشجویان تاریخ و باستان‌شناسی باشد.
متاسفانه طی سال‌های اخیر تلاشی برای تربیت و آموزش خبرنگاران جوان در حوزه میراث فرهنگی شکل نگرفته است و شاهد چهره‌های جدیدی در این حوزه نیستیم.
🔻 خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی در سال‌های اخیر در جهت معرفی میراث فرهنگی و تهیه گزارش در راستای حفاظت از میراث فرهنگی کشورمان زحمات زیادی کشیدند. در همین راستا در یک کارگاه آموزشی، با حضور یکی از باتجربه‌ترین خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی، سرکار خانم فاطمه علی‌اصغر، یک کارگاه شش جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد و درصدد هستیم تا خبرنگاران جدیدی در حوزه میراث فرهنگی به جامعه خبرنگاران کشور معرفی کنیم.

🔻زمان: این کارگاه به صورت مجازی در بستر گوگل میت در ۶ جلسه، از ۱۵ مهرماه، یک‌شنبه‌ها، ساعت ۲۰ برگزار خواهد شد.

🔻شهریه شرکت در این دوره ۴۹۰ هزار تومان است. برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام یا واتس‌اپ به این شماره یا آیدی پیامک دهید:
09219892103
@Atusa_institute

🆔 @atusa_sbu
#گزارش

چهارمین مجمع عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی- دانشجویی تاریخ و باستان‌شناسی کشور برگزار شد.

🪙 با توجه به این مسئله که اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی تاریخ کشور تا به امروز به طور مستقل فعالیت می‌کرد، و با توجه به اشتراکات رشته تاریخ و باستان شناسی و باستان سنجی از طریق انجمن علمی باستان سنجی و با عنوان دبیر این انجمن علمی درخواست الحاق به اتحادیه تاریخ به وزارت علوم ارسال شد.

💠 وزارت علوم نیز جلسه‌ای به میزبانی گروه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی تدارک دید و دبیران انجمن‌های علمی سه رشته تاریخ، باستان شناسی و باستان سنجی در سراسر کشور در محل سالن شهدای گمنام معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی حضور یافتند.

💠 از دانشگاه هنر اصفهان، دبیر انجمن علمی باستان‌سنجی دانشگاه هنر اصفهان و به عنوان تنها دبیر انجمن علمی باستان سنجی کشور در این جلسه حضور یافت.

💠 با حضور دبیران، اساتید مدعو، سردبیر نشریه اتحادیه تاریخ، نمایندگان وزارت علوم جلساتی پیاپی برگزار شد.

⚜️ انتخابات شورای مرکزی این اتحادیه برگزار شد و از بین دبیران داوطلب افراد زیر شورای مرکزی را تشکیل دادند:
✅️ هنگامه اسدی (دبیر اتحادیه) دبیر انجمن علمی تاریخ اسلام دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
✅️ محمدرضا شکیب (نائب دبیر اتحادیه) دبیر انجمن علمی تاریخ دانشگاه بیرجند
✅️ مریم نامداری (عضو اصلی) دبیر انجمن علمی تاریخ دانشگاه شهید بهشتی
✅️ محمدرضا آلاشتی (عضو اصلی) دبیر انجمن علمی باستان شناسی دانشگاه مازندران
✅️ مهدیس شیخ محمدی (عضو اصلی) عضو انجمن علمی تاریخ دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین
☑️ نگین عبداللهی (علی‌البدل) دبیر انجمن علمی باستان شناسی دانشگاه محقق اردبیلی
☑️ زهرا رجایی (علی‌البدل) دبیر انجمن علمی تاریخ دانشگاه اصفهان

• سروش منصوری (بازرس اتحادیه) دبیر انجمن علمی تاریخ دانشگاه مازندران
• پویه میری (بازرس علی البدل اتحادیه) دبیر انجمن علمی باستان شناسی دانشگاه شهید بهشتی

با امید تعامل و همکاری روزافزون

روابط عمومی انجمن علمی باستان سنجی دانشگاه هنر اصفهان

🪙 @Archaeometry_aui
#توجه

المپیک بازی «جهش‌کاپ» ویژه کلیه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند در قالب «فردی، گروهی، انجمن علمی بازی و یا کانون بازی» در این رویداد ملی شرکت کنند. انجمن‌های علمی بازی و یا کانون‌های بازی شرکت‌کننده، با رقابت برای کاپ قهرمانی، دانشگاه خود را نمایندگی کرده و از جوایز ویژه‌ای برخوارد خواهند شد.

فراخوان و ثبت‌نام:
https://jcup.farnama.net

دانشجویان منتخب از میان شرکت‌کنندگان المپیک، به بوت‌کمپ آموزشی-فرهنگی سه روزه رویداد دعوت خواهند شد. در این بوت‌کمپ علاوه بر نشست‌های آموزشی، بازدیدهای علمی و برنامه‌های تفریحی؛ سه لیگ رقابتی با عناوین زیر نیز برگزار می‌شود:
«بازی رومیزی»
«بازی نقش‌آفرینی»
«نمایش بی‌کلام (پانتومیم)»

سامانه رویداد:
https://jcup.farnama.net

دانشجویان علاقه‌مند جهت اطلاع از جزییات فراخوان و ثبت‌نام می‌توانند به نشانی jcup.farnama.net مراجعه نمایند. همچنین امکان برقراری ارتباط با دبیرخانه رویداد مستقر در «جهاد دانشگاهی هنر» از طریق پیام‌رسان‌های بله و تلگرام با نام کاربری @dabirxane و یا از طریق شماره تماس 09359596453 میسر است.

مهلت ثبت‌نام: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳

@Archaeometry_AUI
✴️ به طور سنتی همواره روش های آنالیزی متنوعی برای نیل به اهداف باستان شناختی مورد استفاده قرار گرفته است. از آن جمله می توان به انواع روش های فلورسنس اشعه ایکس(XRF), طیف سنجی پلاسمای جفت شده القایی (ICP_MS) و یا روش فعال سازی نوترونی (INAA) اشاره کرد. یکی از روش هایی که در چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و به طور مداوم در حال گسترش و بهبود است, استفاده از دستگاه فلورسنس اشعه ایکس است.
حروف اختصاری XRF مخفف کلمه X-ray fluorescence به معنا اشعه-X فلورسانس است.
✴️ آنالیز XRF یک روش تحلیلی برای برای تعیین ترکیب شیمیایی موجود است. ماده مورد نظر می‌تواند به صورت جامد، مایع، پودر، فیلتر شده یا هر شکل دیگری باشد. از آنالیز XRF همچنین گاهی اوقات برای تعیین ضخامت و تعیین ترکیب لایه‌‌ی پوشش داده شده بر روی سطح استفاده می شود.
کاربردهای این روش بسیار گسترده و در موارد مختلف شامل سفال، فلز، سیمان، پلیمر، پلاستیک، صنایع غذایی، مواد معدنی، کانی شناسی، زمین شناسی، باستان سنجی و... کاربرد دارد.
✴️ سیستم‌ های طیف سنجی را می توان در دو دسته کلی تقسیم بندی کرد: سیستم های پراش انرژی (energy dispersive XRF (EDXRF) system) و سیستم پراش طول موج (wavelength dispersive XRF (WDXRF) systems).
نیاز به نمونه با مقدار کم، غیر تخریبی بودن این روش در کنار دقت مناسب و همچنین امکان کاربرد میدانی آن باعث شده است تا این روش به طور روزافزون, محبوبیت بیشتری کسب نماید. به خصوص از این روش به طور روزافزون در طبقه بندی و منشا یابی آثار سفالی و سنگی استفاده شده است. با توجه به ویژگی های منحصربه فرد این دستگاه, به نظر می رسد استفاده از آن گسترش بیشتری خواهد یافت.

🔆 ازاین رو معاونت پژوهشی دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان با همکاری انجمن علمی باستان سنجی تلاش دارد تا با برگزاری کارگاهی تحت عنوان "تحلیل کمی و کیفی XRF" تصویر دقیقی از توانایی ها و محدودیت های این روش در اختیار دانشجویان قرار داده تا بتوانند با آگاهی بیشتری از این تکنیک در پاسخ به سوالات خود از آن استفاده نمایند.

⚠️ با توجه به محدودیت ظرفیت این کارگاه اولویت با دانشجویانی خواهد بود که قبلا دوره XRF را نگذرانده‌اند.

♨️ جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با آیدی تلگرامی زیر در ارتباط باشید:
🆔: @Archaeoaui

🪙 @archaeometry_aui
🪙 #کارگاه آنالیز و تحلیل کمی و کیفی XRF

✴️ چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴

🔬 دکتر پرویز هلاکویی (هیئت علمی گروه مرمت آثار و باستان سنجی دانشگاه هنر اصفهان)
🔰 مرکز رشد تخصصی هنر
🔆 همراه داشتن لپ‌تاپ شخصی برای هر فرد الزامیست!

این نشست مختص دانشجویان دانشکده حفاظت و مرمت خواهد بود. متاسفانه از پذیرش عموم معذوریم.

💠 به کوشش معاونت پژوهشی دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان و همکاری انجمن علمی باستان‌سنجی

♨️ به دلیل محدودیت ظرفیت، ثبت نام در این کارگاه رایگان اما الزامیست!
⚠️ اولویت با افرادیست که قبلا دوره XRF نگذرانده باشند.

ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
🆔 @archaeoaui

🪙 @archaeometry_aui
▪️به مناسبت یادبود درگذشت دانشجویان عزیز، مریم عباسی قورتانی و رضا برزوئی، مجلس بزرگداشتی جهت ابراز هم‌دردی در سالن دکتر شیرازی، واقع در دانشگاه هنر اصفهان، دانشکدهٔ حفاظت و مرمت برگزار می‌گردد.
به پاس حضور سبزتان در این مجلس که باعث تسلی خاطر می‌گردد، محبت و وجودتان را ارج می‌نهیم.

▪️ سه‌شنبه - هشتم آبان‌ماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۲:۳۰

معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با همکاری جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان
🔸 معاونت پژوهشی دانشکدهٔ حفاظت و مرمت با همکاری انجمن علمی مرمت آثار تاریخی دانشگاه هنر اصفهان برگزار می‌کند:

▪️ کارگاه طرح‌نامه‌نویسی
«ویژهٔ دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد»

🔸 با تدریس: دکتر سید محمدامین امامی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان

▪️ محل برگزاری: دانشکدهٔ حفاظت و مرمت

🔸 زمان: چهارشنبه ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ تا ۱۳

▪️ جهت ثبت‌نام با آیدی زیر از طریق تلگرام در ارتباط باشید:
کیوان حاجی‌زاده
@associationofrestorationadmin
09155509808

🔸 توجه: جهت شرکت در برنامه، ثبت‌نام رایگان و الزامی بوده و گواهی شرکت در کارگاه از سوی معاونت پژوهشی دانشکدهٔ حفاظت و مرمت صادر می‌گردد.
📣اطلاعیه شماره ۱ نخستین همایش ملی دوسالانه باستان سنجی ایران:

باسلام و احترام

نظر به اعلام دبیرخانه دائمی همایش دوسالانه باستان سنجی ایران، خواهشمنداست کلیه نویسندگان مقالات با توجه به شیوه نامه مندرج در صفحه و با توجه به محورهای همایش ، مقالات علمی خود را ارسال فرمایند.

دبیرخانه دائمی همایش باستان سنجی ایران
📣 انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با همکاری انجمن علمی باستان سنجی دانشگاه هنر اصفهان و انجمن های علمی برتر کشور برگزار می‌کند:

🎯💻 دوره جامع مهارت های رایانه‌ای (ICDL کاربردی)

🔘کار با Windows 8/10/11
🔘مفاهیم فناوری اطلاعات
🔘اینترنت و ارتباطات
🔘مایکروسافت آفیس Word
🔘مایکروسافت آفیس Power Point
🔘مایکروسافت آفیس Excel
🔘مایکروسافت آفیس Access

👤مدرس:
جناب آقای مهندس حمیدرضا عطااللهی
💥گرافیست، مدرس ICDL و نرم‌افزارهای PHOTOSHOP, IILLUSTRATOR, PREMIERE, AUTOCAD


📅 شروع دوره: ۱ آذر ماه
طول دوره: ۲۵ ساعت
(۱۰ جلسه‌ ۲ونیم ساعته)
پنجشنبه‌ها ساعت ۹ الی ۱۱:۳۰

🔖 ارائه گواهی رسمی و معتبر از دانشگاه شریف

💵هزینه دوره: ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان
با تخفیف ویژه👇🏻

📌 بصورت آزاد: ۱میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
📌با تخفیف دانشجویی: ۹۸۰ هزار تومان

☑️ به‌همراه ضبط جلسات و پشتیبانی کامل

📍 آنلاین در بستر آدوبی کانکت

💣 تخفیف ویژه ثبت‌نام گروهی

🔥 جهت تقویت رزومه و ورود به بازار کار

مشاهده سرفصل‌ها، اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با مراجعه به آیدی تلگرام :
💥 @PS_ATA

🪙 @Archaeometry_aui
کانال انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱) انجمن علمی شهرسازی
🌇 @shahrsazi_aui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۲) انجمن علمی مرمت بناهای تاریخی
🏚 @restorationaui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۳) انجمن علمی هنر اسلامی
💠 @Association_of_Islamic_Art
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۴) انجمن علمی طراحی صنعتی
⛲️ @aui_id
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۵) انجمن علمی ارتباط تصویری
💻 @graphic_aui
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۶) انجمن علمی باستان سنجی
🔬 @Archaeometry_AUI
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۷) انجمن علمی صنایع دستی
🏺 @auihandicraft
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۸) انجمن علمی كتابت و نگارگری
📜 @anjoman_negargari
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۹) انجمن علمی موزه داری
🪆 @auimuseum
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۰) انجمن علمی گردشگری
✈️ @tourismAUI
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۱) انجمن علمی مرمت آثار تاریخی
🪙 @associationofrestoration
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۲) انجمن علمی آهنگسازی
🎻 @composition_aui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۳) انجمن علمی معماری
🏢 @anjomanelmimemariisf
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۴) انجمن علمی نقاشی
🎨 @aui_painting
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۵) انجمن علمی فرش
🖼 @farshaui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۶) انجمن علمی پژوهش هنر
📖 @pajoheshhonaraui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۷) انجمن علمی کارآفرینی گردشگری
👩🏻‍💼 @tourismentrepreneurship_aui
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۸) انجمن علمی عکاسی
📸 @aui_photo
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱۹) انجمن علمی انیمیشن
🎠 @animation_IUA
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۲۰) انجمن علمی باستان شناسی
🗿 @Archaeology_IUA
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۲۱) کانال مشترک انجمن‌های علمی دانشگاه هنر اصفهان
🪄 @auiassociation
2024/12/20 08:29:13
Back to Top
HTML Embed Code: