Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
شکوه ایران در جاودانگی آیین‌های کهن آن جلوه‌گر است، و شب چله، که با نام دلنشین یلدا نیز شناخته می‌شود، از درخشان‌ترین نمادهای این میراث گران‌بهاست؛ آیینی ریشه‌دار که سده‌هاست در تار و پود فرهنگ ایرانی تنیده شده است.

جمهوری اسلامی و دیگر اشغالگران این سرزمین در طول تاریخ، با وجود تمامی تلاش‌های مذبوحانه برای زدودن هویت ایرانی، هرگز نتوانسته‌اند آیین‌های ایرانی هم‌چون شب چله را از خانه‌های مردم این مرزوبوم بیرون کنند. این پایداری در حفظ و پاسداری از آیین‌های ملی در دوران تیره سلطه جمهوری اسلامی، بازتابی از عزم راسخ ملت حق‌جو و آزادی‌خواه ایران برای بازپس‌گیری میهن و حاکمیت ملی‌شان است.

ایرانیان در خانه مادری در حالی یلدا را جشن می‌گیرند که سفره‌های‌شان زیر عبای سنگین بی‌کفایتی و فساد ساختاری جمهوری اسلامی، خالی‌تر از همیشه شده و رنج و فقر بر زندگی آنان سایه افکنده است. از این رو، این شب یلدا، بیش از هر زمان دیگر، نمادی از همبستگی ملی و ایستادگی در برابر رژیمی است که هستی مردم را به تاراج برده است.

در این شب بلند و سرد، هم‌دل و هم‌صدا با خانواده‌های داغ‌دار و دادخواهی هستم که جای عزیزان‌شان را در کنار خود خالی می‌بینند؛ دلیرانی میهن‌پرست که با فداکاری، پیام‌آوران روشنایی و امید در ظلمت میهن شدند و با شجاعت، در دل اهریمن، هراس نابودی افکندند. یادشان جاویدان و راه‌شان چراغی‌ست در مسیر رسیدن به فردای آزاد و آباد ایران.

یلدای‌تان شاد!
پاینده ایران

@OfficialRezaPahlavi
🔳🔳🔳🔳🔳



👈ایلان ماسک فیلترینگ اینترنتی ضحاک جمهوری اسلامی علی خامنه‌ای را شکست داد!

🔺فوربس: بیست هزار استارلینک در ایران فعال است و کاربران از آن برای دپر زدن فیلترینگ جمهوری اسلامی و رسیدن به اینترنت آزاد استفاده می‌کنند!

🔸جمهوری اسلامی با دستور خامنه‌ای میلیاردها دلار برای فیلترینگ اینترنت و جلوگیری از دسترسی شهروندان به اینترنت آزاد هزینه کرد تا پایه‌ ایدئولوژیک اهریمنی جمهوری اسلامی سست نشود

و حالا با وارد شدن استارلینک به ایران تمام این تلاش‌های دیکتاتور مذهبی در ایران نابود شد.

⚠️کاربران استارلینک در ایران توجه کنند به هیچ‌وجه با استفاده از اینترنت استارلینک از پلت فرم‌های داخلی ایران استفاده نکنند،

👈 این خطا می‌تواند به سرعت باعث شناسایی و دستگیر آنها شود.

‏Your Excellency, Elon Musk,

‏We sincerely thank you for your efforts to provide Iranians with free and open internet access in Iran through Starlink. Today, Starlink has enabled unrestricted internet access for the people of my country within Iran. This access is a remarkable opportunity for advancing democracy, promoting human rights, and resisting the authoritarian regime that rules Iran—a chance made possible by your initiative.

‏We are deeply grateful to you.

#جنبش_فرزندان_ایران
#فیلترینگ_به_تاریخ_پیوست

خبر بد برای اخوندیسم

استارلینک و اپراتور مخابراتی T.Mobile آمریکا از اوایل 2025 سرویس اینترنت ماهواره ای مستقیم برای گوشی های موبایل را آزمایش می کنند.

اخیرا نسل جدید ماهواره های استارلینک با نام "دایرکت تو سل" که برای استفاده مستقیم بر روی گوشی های موبایل کاربرد دارند به فضا پرتاب شده و آماده خدمات رسانی شده اند.

#پاینده_ایران

#جاوید_شاه
اکونومیست:‌
آیا هنری کیسینجر یک "بدبین به هوش مصنوعی" بود؟



هنری کیسینجر تا پایان عمر به یادگیری ادامه داد. در نیم دهه قبل از مرگش در سال 2023، در 100 سالگی، خود را به یک متخصص در هوش مصنوعی تبدیل کرد.

کتاب آخر او، «پیدایش»(“Genesis“)، که با دو استاد فناوری نوشته شده است، به همان اندازه درباره انسان‌ها و ماشین‌ها است.

نویسندگان پیشنهاد می کنند که هوش مصنوعی در آستانه یک هوش مافوق بشری است که مردم یا آن را کنترل می کنند یا توسط آن کنترل می شوند.

آنها استدلال می کنند که توانایی انسان برای همزیستی با هوش مصنوعی مستلزم درک مشترک از انسانیت است. این می تواند در دنیای قطبی شده گریزان تر باشد: چه کسی باید در مورد حس درست و غلط ماشین ها تصمیم بگیرد؟


#پاینده_ایران

#جاوید_شاه
هنری کیسینجر تا پایان عمر خود به یادگیری ادامه داد. در نیم دهه پیش از درگذشتش در سال 2023، در سن 100 سالگی، او خود را به متخصصی در حوزه هوش مصنوعی (AI) تبدیل کرد و به زمینه‌های تاریخ، فلسفه، دیپلماسی دوران جنگ سرد و بازدارندگی هسته‌ای افزود، حوزه‌هایی که او را به یکی از استادان واقع‌گرایی سیاسی قرن بیستم تبدیل کرده بودند.

چند‌وجهی‌ها (Polymaths) کمیاب هستند، همان‌طور که او و همکارانش، کریگ ماندی (از مایکروسافت) و اریک اشمیت (مدیر سابق گوگل)، در کتاب «آفرینش/پیدایش» (Genesis) اشاره می‌کنند. انسان‌ها عمر کافی برای تسلط بر بیش از چند رشته ندارند. اما هوش مصنوعی، به گفته آن‌ها، می‌تواند «بزرگ‌ترین چند‌وجهی» باشد، که مرزهای کشف را از نانوتکنولوژی تا فضای خارج گسترش می‌دهد و بدون ترس‌ها یا محدودیت‌های زیستی انسان‌ها پیش می‌رود. توسعه هوش مصنوعی شاید بالاترین دستاورد بشریت باشد، اما ممکن است به جایگزینی—و تسلط بر—آفرینندگان خود منجر شود.

این احساس قدرت پرومتئوسی هوش مصنوعی برای کسانی که کتاب قبلی کیسینجر در این موضوع، *عصر هوش مصنوعی* (منتشر شده در 2021 با همکاری اریک اشمیت) را خوانده‌اند، آشنا خواهد بود. اما *آفرینش*، یک ضمیمه پس از مرگ است که با ظرافت بیشتر و حس تاریک‌تری از پیش‌بینی نسبت به کتاب قبلی نوشته شده و به اندازه‌ای که درباره ماشین‌هاست، درباره انسان‌ها نیز هست. این کتاب می‌گوید که هوش مصنوعی در آستانه دستیابی به یک هوش فوق‌انسانی است که یا توسط مردم کنترل خواهد شد یا مردم توسط آن کنترل خواهند شد. توانایی بشر برای همزیستی با آن نیازمند درکی مشترک از انسانیت است، که در جهانی قطبی‌شده می‌تواند بیش از پیش دست‌نیافتنی باشد.

این کتاب استدلال می‌کند که هوش مصنوعی برخی از قوی‌ترین باورهای بشریت را تهدید می‌کند. مردم به یک نظم سلسله‌مراتبی باور دارند: انسان‌ها، سپس حیوانات و سپس ماشین‌ها. اما هوش مصنوعی ممکن است ماشین‌ها را به صدر این سلسله‌مراتب برساند. مردم هویت خود را بر اساس ملت‌ها تعریف می‌کنند، اما در عصر هوش مصنوعی، قدرتی شبیه به حاکمیت ممکن است به شرکت‌های خصوصی که این فناوری را مالک و توسعه می‌دهند، منتقل شود. کار به تعریف هویت انسانی کمک می‌کند، اما هوش مصنوعی نقش کار و توزیع پاداش‌ها را باز تعریف خواهد کرد. جنگ‌ها بین دشمنانی بی‌احساس که درد را احساس نمی‌کنند، انجام خواهد شد (با این تسلی که ممکن است ترجیح دهند به مراکز داده یکدیگر حمله کنند تا به مردم). مردم به قدرت منطق باور دارند، اما هنوز نمی‌دانند مدل‌های زبانی بزرگ چگونه به نتایج خود می‌رسند. آیا این یک «روشنگری تاریک» است که به عصر قدرت‌های شبه‌مذهبی و غیرقابل‌توضیح بازمی‌گردد؟

برای بررسی اینکه انسان‌ها تا چه اندازه می‌توانند سرنوشت خود را در دست داشته باشند، کتاب به انتخابی می‌پردازد: آیا بشریت باید بیشتر شبیه هوش مصنوعی شود (که اغلب در حالت جمع به آن‌ها اشاره می‌کند) یا هوش مصنوعی باید بیشتر شبیه انسان‌ها شود؟ تلاش آن برای پاسخ به پرسش اول سطحی و غیرقانع‌کننده است. در مورد «تکامل مشترک» انسان‌ها و ماشین‌ها از طریق «رابط‌های مغز و کامپیوتر» و دیگر اشکال مهندسی عصبی شبیه به داستان‌های علمی-تخیلی صحبت می‌کند، اما از خطرات واضح آن دوری می‌کند.

بحث جالب‌تر این است که چگونه مردم می‌توانند به هوش مصنوعی حس کرامت انسانی و ارزش‌ها را القا کنند. هرچند مدل‌های «نه چندان کامل» در جهان رها شده‌اند، مردم در حال یادگیری نحوه ایمن‌تر کردن آن‌ها هستند. علاوه بر جذب قوانین جهانی و محلی، مدل‌های هوش مصنوعی «دوکسا» یا کدهای نانوشته و هم‌پوشانی انسان‌ها را که به‌طور کلی بشریت را پایدار نگه می‌دارند، خواهند آموخت.

اما موضوع دشوارتر این است که چه کسی باید درباره حس درست و غلط ماشین‌ها و قفل ایمنی نهایی آن‌ها تصمیم بگیرد. (برخی، شایان ذکر است، وجدان کیسینجر را نیز زیر سؤال برده‌اند.) *آفرینش* تأکید می‌کند که ایجاد توافق درباره ارزش‌های انسانی و چگونگی به‌کارگیری آن‌ها برای جلوگیری از خطرات افراطی هوش مصنوعی، «وظیفه فلسفی، دیپلماتیک و حقوقی قرن» است.

آخرین سفر خارجی کیسینجر به چین، به دعوت رئیس‌جمهور شی جین‌پینگ، برای بحث درباره بسیاری از خطرات هوش مصنوعی برای بشریت بود. حتی پس از درگذشت، کیسینجر مسیر درستی را نشان می‌دهد. اما سخت است کسی را با جایگاه سیاستمداری او تصور کرد که بتواند مکالمات ضروری جهانی و بین‌نسلی را در سال‌های آینده رهبری کند.


#پاينده_ايران

#جاوید_شاه
مسیحیان سراسر جهان طی دو هفته آینده، کریسمس و آغاز سال نو میلادی را جشن می‌گیرند، و یهودیان نیز عید روشنایی‌ها (حنوکا) را گرامی می‌دارند. من این دو عید را از صمیم قلب به همه مسیحیان و یهودیان ایران، که بخشی جدایی‌ناپذیر از ملت کهن و متمدن ما هستند، شادباش می‌گویم.

شما، هم‌میهنان عزیز مسیحی و یهودی، از زمان سلطه‌ی جمهوری اسلامی بر ایران، مورد ظلم مضاعف این رژیم قرار داشته‌اید؛ از حقوق‌ بدیهی‌تان محروم شده‌اید، و با اعدام و ترور، زندان و شکنجه، و نفرت‌پراکنی و آزار سیستماتیک روبه‌رو بوده‌اید.

اما به شما اطمینان می‌دهم که پس از سقوط رژیم، در آینده‌ی آزاد و دموکراتیک ایران، حقوق اساسی شما بازگردانده خواهد شد؛ تبعیض مذهبی پایان خواهد یافت؛ و در سایه سکولاریسم و حکومت قانون، آزادی باور همه شهروندان تضمین خواهد شد. در آن آینده شکوهمند، ایرانیان، با هر دین و آیین، در کنار هم، نقش اساسی در بازسازی میهن‌مان ایفا خواهند کرد.

ما فرزندان کوروشیم و میراث ارزنده‌ او برای ما هم‌زیستی مسالمت‌آمیز ادیان و مذاهب زیر چتر‌‌ دولتی قدرتمند و مدافع حقوق بشر است. باور داشته باشیم که بار دیگر نور ایران بر تاریکی اهریمن پیروز خواهد شد، و ملت ایران به آرامش، آزادی، و امنیتی که شایسته آن هستند، دست خواهند یافت.

عید کریسمس و عید حنوکا بر شما فرخنده باد!

@OfficialRezaPahlavi
#هشدار_امنیتی:

هرگز از این پورتهای USB تو مترو و اماکن عمومی برای شارژ گوشی استفاده نکنید چون میتونه باعث دسترسی نهادهای امنیتی یا هکرها به دیتای داخل گوشی شما یا نصب بدافزار بشه

این نوع نفوذ اصطلاحا Juice Jacking نامیده میشه و اونقدر گسترده شده که حتی FBI هم در موردش هشدار داده.

𓄂
✺Yaar

#جاوید_شاه

#پاینده_ایران
ژاپنی‌ها در حال آزمایش دارویی هستند که امکان روییدن دوباره دندان‌ها را می‌دهد.
بعد تو ایران، تو این سگ لرز سرما،
جلسه میذارن برقِ خلق‌الله رو از چه ساعتی تا چه ساعتی قطع کنیم!

🍂

#پاينده_ايران


#جاوید_شاه
دلار ۸۲هزار تومانی تازه‌ترین دستاورد رژیم بی‌کفایت جمهوری اسلامی و دولت دست‌نشانده علی خامنه‌ای است. در حالی که تاثیرات افزایش قیمت ارز همین امروز نیز در زندگی مردم ایران به‌وضوح احساس می‌شود، کارشناسان اقتصادی هشدار می‌دهند که با افزایش قیمت بنزین و انرژی در هفته‌ها و ماه‌های پیش‌رو، شرایط معیشتی مردم به‌مراتب بحرانی‌تر خواهد شد.

در این اوضاع، بازاریان شریف که حاضر نیستند بار گرانی بیشتر را بر دوش مردم بگذارند، با اعتصاب و تعطیلی کسب و کار، صدای اعتراض خود را به گوش همگان رسانده‌اند. هم‌زمان، بازنشستگان فولاد، معدن، مخابرات، آموزش و پرورش، تأمین اجتماعی، پرستاران و کارکنان بخش درمان، و کارگران بخش‌های انرژی و پتروشیمی نیز برای احقاق حقوق پایمال‌شده خود به اعتراض برخاسته‌اند.

همان‌گونه که همیشه توصیه کرده‌ام، اعتصابات و نافرمانی‌های مدنی، در کنار اعتراضات خیابانی راهی مؤثر برای به زانو در آوردن این رژیم است. در همین راستا، از همه هم‌میهنان می‌خواهم که فراتر از خواسته‌های صنفی،‌ پشتیبان و حامی اعتراضات یکدیگر باشند. با همبستگی و اتحاد همه اقشار ملت ایران است که می‌توان به هدف بزرگ‌تر که آزادی و نجات ایران است، دست یافت.

@OfficialRezaPahlavi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به سال 2025 خوش اومدید 🎁

امیدوارم سال میلادی جدید برای همه مون پر باشه از خبر های خوب و آغازی باشه برای رفع همه محدودیت ها و پایانی باشه برای همه اونایی که بدمون رو میخوان

آغاز سال نوی میلادی مبارک تون باشه ♥️

#پاينده_ايران


#جاوید_شاه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳🔳🔳🔳🔳


گوشیx ایلان ماسک
بزودی روانه‌ی بازار خواهد شد.

شما کدام را انتخاب می‌کنید؟!

آیفون
سامسونگ
یا X ایلان ماسک

#جنبش_فرزندان_ایران
‎علیرضای عزیزم، جای تو همیشه خالی‌ست؛ و زندگی کوتاه اما پرمعنایت در یاد و دل ما جاودانه.

@OfficialRezaPahlavi
2025/01/06 04:42:43
Back to Top
HTML Embed Code: