Telegram Web
🔹️ماه گذشته در این روزها، در نمایشگاه کتاب میزبان‌تان بودیم و با هم درباره‌ی کتاب‌ها گفت‌وگو کردیم. در این ده روز هم از دیدن چهره‌های آشنا و قدیمی خوشحال شدیم و هم دوستی‌های تازه‌ای را شروع کردیم که امیدواریم سال‌ها ادامه داشته باشد.

🔹️رسم اطراف این است که هر سال فهرستی از پرفروش‌ترین کتاب‌ها را آماده کند. مرور این فهرست کمک می‌کند تا هم ما با سلیقه‌ی مخاطبان بیشتر آشنا شویم و هم مخاطبان عناوین محبوب کتابخوان‌های دیگر را مرور کنند.

🔸️کتاب‌های پرفروش اطراف در نمایشگاه حضوری
▫️و کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میرد
▫️حظ کردیم و افسوس خوردیم
▫️نزدیک ایده
▫️نقشه‌هایی برای گم شدن
▫️به زبان مادری گریه می‌کنیم
▫️لهجه‌ها اهلی نمی‌شوند
▫️خانه‌خوانی
▫️چادر کردیم رفتیم تماشا
▫️هر برند یک قصه است
▫️رها و ناهشیار می‌نویسم

🔸️کتاب‌های پرفروش اطراف در نمایشگاه مجازی
▫️و کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میرد
▫️نزدیک ایده
▫️حظ کردیم و افسوس خوردیم
▫️فقط روزهایی که می‌نویسم
▫️سواد روایت
▫️روایت و کنش جمعی
▫️بهترین قصه‌گو برنده است
▫️هر برند یک قصه است

@atrafpublication
▪️درباره‌ی مجموعه‌ی «زندگی میان زبان‌ها»

🔹«در زبان مادری، واژه‌ها به آدم می‌چسبند، طوری که به‌ندرت می‌توان شور و شوق بازیگوشانه‌شان را درک کرد. در زبان مادری، افکار چنان به واژه‌ها متصل‌اند که نه فکر می‌تواند رها و آزاد پرواز کند و نه واژه. اما در زبان‌های خارجی آدم چیزی شبیه منگنه‌کش در اختیار دارد: می‌تواند همه‌ی چیزهایی را که به هم متصل‌اند و دودستی یکدیگر را چسبیده‌اند، از هم جدا کند.»

🔹 تجربه‌ی کسانی که در سطحی فراتر از کلاس‌های آموزشی رایج با زبان دیگری ارتباط برقرار می‌کنند، از جنس متفاوتی است. تعامل آگاهانه با زبان مادری یا زبانی دیگر به‌تدریج نسبت فرد را با زبان تغییر می‌دهد، نگاهش را به جهان پیرامونش عوض می‌کند و صدایی جدید از دیگری یا خودش به گوش او می‌رساند.

🔹در رفت‌وآمدِ میان‌زبانی، گویی هویت آدمی به کوچی موقت یا دائمی می‌رود و در فضایی بینابینی اتراق می‌کند. کوچ‌نشینان قلمروی زبان گاهی پس از تجربه‌ی زیستن در زبانی غریبه، ارتباطی نو با زبان مادری‌شان برقرار می‌کنند، و گاهی چنان در زبان تازه خانه می‌کنند که دیگر برای آن‌ها غریبه نیست. اما میان این مسافران و کوچ‌نشینان، گروهی هم هستند که آگاهانه بیرون هر دو دنیای زبانی، در همان فضای سومی که صحنه‌ی رویارویی زبان‌هاست، سکنا می‌گزینند و بده‌بستان میان کلمه‌ها، ساختارها و مفاهیم دو زبان را تحلیل می‌کنند. آن‌ها خود را در تلاطم ادراک‌ها و احساسات و عواطفی می‌یابند که چه بسا در این دنیای متفاوت، فهم و تحلیل‌شان برایشان دشوار و حیرت‌انگیز باشد. در همین مه‌گرفتگیِ جهانِ ابهام است که بند از پای اندیشه و خیال باز می‌شود.

🔹آشنایی با تجربه‌های متعدد کسانی که در فضاهای میان‌زبانی تردد می‌کنند یا ساکن می‌شوند، ما را مهمان سفره‌ی رنگین صداها، عواطف و اندیشه‌های نو می‌کند و چه بسا اهمیت شناخت و بررسی جایگاه خودمان در دنیای تعاملی زبان را نیز برایمان روشن‌تر کند. نشر اطراف با توجه به اهمیت مواجهه‌ی آگاهانه با زبان و کارکردهایش، مجموعه‌ی «زندگی میان زبان‌ها» را منتشر کرده است. در این مجموعه سراغ آثار نویسندگانی رفته‌ایم که به تجربه‌ی زندگی در بیش از یک زبان اندیشیده‌اند یا روایت‌شان از تجربه‌ی زبان و بازی‌هایش در فرایندهای نوشتن، خواندن، سخن گفتن و شنیدن را با مخاطب در میان گذاشته‌اند.

📚 کتاب‌های این مجموعه
▫️ارواح ملیت ندارند / تجربه‌ی زندگی میان زبان‌های ژاپنی و آلمانی/ نوشته‌ی یوکو تاوادا / ترجمه‌ی ستاره نوتاج / ۱۵۲ صفحه / چاپ سوم

▫️لهجه‌ها اهلی نمی‌شوند /️تجربه‌ی زندگی میان زبان‌های عربی و انگلیسی / نوشته‌ی الماز ابی‌نادر، نبیل ابراهیم و... / ترجمه‌ی بتول فیروزان/ ۱۵۲ صفحه / چاپ سوم

▫️به زبان مادری گریه می‌کنیم / تجربه‌ی زندگی میان کلمه‌ها / نوشته‌ی فابیو مورابیتو / ترجمه‌ی الهام شوشتری‌زاده / ۱۹۲ صفحه / چاپ سوم

▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایت atraf.ir

@atrafpublication
▪️برشی از کتاب «به خاطره اعتمادی نیست»

🔹️ما ابزار مناسبی برای مواجهه با شرایط اضطراری بلندمدت نداریم. و اصلاً چطور می‌شود برای تهدیدی بزرگ‌تر از آن‌که در تصور بگنجد خود را آماده کرد؟ همان‌طور که راوی برنامه‌ی دیسکاوری می‌گوید «همه‌ی فجایع عظیم طبیعی ویژگی مشترکی دارند: چون تا حالا تجربه‌شان نکرده‌ایم فکر می‌کنیم برای ما اتفاق نمی‌افتند و برای همین نادیده‌شان می‌گیریم.»
مطلب بلندی در نیویورکر خواندم درباره‌ی «خطرناک‌ترین سد جهان». سد موصل عراق بر پی سست و متزلزلی ساخته شده است که وقتی بشکند می‌تواند یک و نیم میلیون نفر را به کشتن دهد. عزّام علواش، مهندس راه و ساختمان عراقی آمریکایی و مشاور سدسازی می‌گوید «اگر شکافی در سد ایجاد شود هیچ فرصتی برای هشدار و اعلام خطر وجود ندارد.» این سد «بمبی هسته‌ای است با یک فیوز پیش‌بینی‌ناپذیر». با این حال مردم روستای کشاورزی وانه در نزدیکی سد که با شکستن سد دو متر زیر آب خواهد رفت، خیلی به این موضوع فکر نمی‌کنند. این ماجرا من را یاد جان‌به‌دربردگان واقعه‌ی چرنوبیل می‌اندازد؛ یاد آن مأمور پاکسازی که می‌گفت «نمی‌شود تمام مدت ترسید. آدم نمی‌تواند. زمان می‌گذرد و زندگی عادی دوباره شروع می‌شود.» «عادی شدن» روندی بی‌نهایت عادی است؛ روندی برای کنار آمدن با وحشت از راه بازنگری و تغییر ارزش‌های پایه‌ای. برای زندگی کردن چه قبل از فاجعه‌ی قریب‌الوقوع و چه بعد از فاجعه‌ی نامنتظره به نوعی ذهنیت «کبک‌وار» نیاز داریم. شاید در واقع روستاییان عراق منطقی‌تر از آن‌اند که نگران باشند: وقتی کاری از دستت برنمی‌آید، چرا باید سخت بگیری؟ وقتی فکر کردن به خطر هم خارج از حد تحمل است شاید بهترین استراتژی چشم بستن بر آن باشد.

🔸«به خاطره اعتمادی نیست» مجموعه‌ای از دوازده جستار الیزا گبرت است. این جستارها مثل کارت پستالی از آینده، نگاهی عمیق و گاه پیش‌گویانه‌اند به زندگی پر اضطراب ما در عصر اخبار بدِ همیشگی.

📚اطلاعات کتاب
▫️به خاطره اعتمادی نیست
▫️یک راهنمای ادبی برای زندگی پیشاآخرالزمانی
▫️نویسنده: الیزا گبرت
▫️مترجم: کیوان سررشته
▫️تعداد صفحات: ۲۴۸
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایت atraf.ir

@atrafpublication
▪️برشی از کتاب «نزدیک ایده»

🔹️«همیشه وقتی پای یک سخنرانی ملال‌انگیز می‌نشینم، بهترین ایده‌ها به ذهنم می‌رسد. کاغذ و قلم هم که خودبه‌خود حاضر است تا بشود چیزهای مهم را یادداشت کرد؛ ایده‌هایی که آدم، مثل عکاس‌های تفننیِ عشقِ قطار در تقاطع خط‌آهن، چشم‌به‌راه‌شان است. متوجه شده‌ام بعضی از این‌ ایده‌ها ماهیتی تکرارشونده دارند و هر بار که گرفتارِ چنین سخنرانی‌هایی می‌شوم، دوباره سراغم می‌آیند. سروکله‌شان از اعماق تمرکز ظاهر می‌شود، مثل موش‌خرماهایی که حس کرده‌اند همه‌جا امن و امان است و می‌توانند از سوراخ‌شان بزنند بیرون.»

🔸️«نزدیک ایده» پاسخ نویسندگان، هنرمندان و متفکران آلمانی به پرسش‌هایی از این دست است: «کجا می‌اندیشید؟»‌، «کجا افکارتان به نظر و ایده‌ای خاص ختم می‌شود؟» و مهم‌تر از این‌ها «مکان اندیشیدن چه تأثیرهای کمی و کیفی‌ای بر افکار و ایده‌هایتان دارد؟»

📚اطلاعات کتاب
▫️نزدیک ایده؛ درباره‌ی مکان‌ها و نامکان‌هایی که در آن فکر می‌کنیم
▫️چاپ سوم
▫️گردآوری: زیمونه یونگ، یانامارلنه مادر
▫️مترجم: ستاره نوتاج
▫️تعداد صفحات: ۱۷۶
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایت atraf.ir

@atrafpublication
▪️پرونده‌ی «کآشوب» در سایت بی‌کاغذ اطراف

🔹️مجموعه‌ی «کآشوب» روایت زنده ماندن اتفاق سال ۶۱ هجری در روزگار ماست. در این مجموعه صد و چهارده نویسنده با سبک زندگی و باورهای مختلف، زندگی‌شان را جست‌وجو کرده‌اند تا آستانه‌ای را بیابند که آن‌ها را به شور محرم گره زده. روایت‌های این مجموعه در پنج کتاب «کآشوب»، «رستخیز»، «زان‌تشنگان»، «رهیده» و «مهمان‌گاه» منتشر شده‌اند. اگر به کتاب‌ها دسترسی ندارید، می‌توانید روایت‌هایی از این مجموعه را در سایت بی‌کاغذ اطراف بخوانید.


▫️روایت واحد شمیرانی / نوشته‌ی مهدی شادمانی / از کتاب «کآشوب»

▫️روایت پاتیل‌ها را لت می‌زنم / نوشته‌ی احسان عبدی‌پور / از کتاب «رستخیز»

▫️روایت گوشه‌ی خرم / نوشته‌ی حامد شکیبانیا / از کتاب «زان‌تشنگان»

▫️روایت الف محذوفه / نوشته‌ی روح‌الله حسینی / از کتاب «رهیده»

▫️روایت من شیر بودم / نوشته‌ی مکرمه شوشتری / از کتاب «مهمان‌گاه»

🔸️در بخش «آدم‌ها و باورهایشان» می‌توانید روایت‌ها و مطالب بیشتری از مجموعه‌ی «کآشوب» بخوانید.

🔸️خرید کتاب‌های این مجموعه و بسته‌های «غم خرم» و «تو همی مان» از atraf.ir

🔸️عکس از مهری رحیم‌زاده

@atrafpublication
نشر اطراف
▪️«قصه‌ای که انتخاب می‌کنیم» منتشر شد 🔹درباره‌ی کتاب کتابی برای آنکه بتوانیم با نگاهی متفاوت به تجربه‌ها و قصه‌های زندگی، هویت‌مان را از نو تعریف کنیم و تاب‌آورتر از پیش با مشکلات مواجه شویم. «قصه‌ای که انتخاب می‌کنیم» نمی‌خواهد داستان‌های جدیدی به زندگی…
▪️کتاب «گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی» منتشر شد

🔹️کتاب «گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی» با تکیه بر روان‌شناسی روایی می‌کوشد تا راهی برای تاب‌آوری در برابر مشکلات پیش پای مخاطب بگذارد. این کتاب مملو از قصه‌های واقعی و شنیدنی کسانی است که توانسته‌اند از تجربه‌ای ناخوشایند گذر کنند، هویت و زندگی‌شان را از زیر سایه‌ی سنگین داستان‌های دیگران بیرون بکشند و خود را در چهارچوب قصه‌ای متفاوت درک و تعریف کنند. «گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی» راهنمایی گام‌به‌گام است که به زبان ساده و با طرح پرسش‌ها، تمرین‌ها و قصه‌های واقعی به حل چالش‌های افراد، خانواده‌‌ها و گروه‌های مختلف کمک می‌کند.

🔸️این کتاب در چاپ‌های پیشین «قصه‌ای که انتخاب می‌کنیم» نام داشت و اکنون با تغییر نام و طرح جلد مجددا منتشر شده است.

📚اطلاعات کتاب
▫️گذر از تجربه‌های تلخ با تغییر قصه‌های زندگی
▫️نویسنده: دیوید دنبورو
▫️مترجم: حسنا مهرمحمدی
▫️تعداد صفحات: ۲۳۲ صفحه
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و atraf.ir

@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️درهای نشر اطراف همیشه به روی کتاب‌دوستان باز است. همکاران ما مشتاق‌اند تا پیشنهادها و انتقادهایتان را بشنوند و در انتخاب کتاب مناسب به شما کمک کنند.

🔸️شنبه تا چهارشنبه‌ی هر هفته، از ساعت هشت صبح تا پنج عصر می‌توانید به دفتر اطراف سر بزنید و از تخفیف خرید حضوری استفاده کنید.

🔸️نشر اطراف در کتابفروشی‌ها هم حضور فعالی دارد. همیشه می‌توانید کتاب‌های اطراف را از کتابفروشی نزدیک محل زندگی‌تان تهیه کنید.

🔸️اگر امکان حضور در کتابفروشی‌ها یا نشر اطراف را نداشتید، می‌توانید از طریق سایت atraf.ir هم کتاب‌ها را سفارش بدهید و آن‌ها را با کاغذکادوی مخصوص هر کتاب دریافت کنید.

▫️آدرس دفتر نشر: خیابان میرداماد، خیابان مصدق جنوبی، کوچه‌ی تابان، پلاک یازده، واحد یک.
▫️تلفن: ۲۲۹۰۲۹۷۵
▫️تلفن همراه: ۰۹۳۳۵۴۸۱۱۰۵

@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️برشی از کتاب «و کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میرد» که این روزها به چاپ پنجم رسیده است

«جنگیدن برای زندگی لحظه‌ها را واقعی می‌کند. وضوح تصویر بالا می‌رود. تو تماما هستی و این تماما بودن قدرتی فشرده دارد که با لذتی دردناک همراه است. تقلا برای بودن، لحظات را به اندازه‌ی ابدیت کش می‌دهد و می‌گذارد اندکی در افسون زندگی شناور باشی‌. در چنین لحظاتی، دریاهای مرگ و زندگی به یکدیگر چسبیده‌اند اما انگار برزخی میان‌شان هست که نمی‌گذارد با هم بیامیزند.
وقتی در دماوند با مرگ می‌جنگیدم، ناخرسندی‌های بی‌اهمیت زندگی‌ای که بر من گذشته بود، حقیر و خفیف به نظر می‌رسیدند. پیش از آن، چطور می‌توانستم به چیزی غیر از خود زندگی اهمیت بدهم؟»

📚اطلاعات کتاب
▫️و کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میرد
▫️نویسنده: مهزاد الیاسی
▫️تعداد صفحات: ۱۵۲ صفحه
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و atraf.ir

@atrafpublication
▪️برشی از کتاب «چادر کردیم رفتیم تماشا»

«از روزی که از مدینه‌ی طیبه بیرون آمدیم، معنی گرمای عربستان را فهمیدیم. چنان گرم است که مافوق آن متصور نیست، از آسمان و زمین آتش می‌بارد. آفتابه در چادر گذارد، آبش مثل آب جوش سماور می‌شود. فرش توی چادر چنان داغ است که دو دقیقه پا در یک جا نمی‌توان گذارد. باد می‌آید مثل الوی تنور. بنده که به واسطه‌ی ضعف قلب خیلی خیلی برایم سخت می‌گذرد. مثل مرده‌ی متحرک جان می‌دهم. به خصوص بعد از فوت مرحوم خانم خیلی زیاد برایم سخت است، نه همدمی، نه مونسی، نه کسی، نه کاری، غریب، یکه، تنها، بی‌کس. کاش با وجود این حرف‌ها اعمالم قبول بود. گویا هیچ قبول نباشد، آن هم با خداوند است.»

📚اطلاعات کتاب
▫️چادر کردیم رفتیم تماشا
▫️سفرنامه‌ی عالیه خانم شیرازی
▫️از مجموعه‌ی «سفرنامه‌های قدیمی زنان»
▫️چاپ پانزدهم
▫️تعداد صفحات: ۲۴۸ صفحه
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و atraf.ir

@atrafpublication
▪️جلسه‌ای برای علاقه‌مندان به روایت و فعالیت‌های اجتماعی و همه‌ی آن‌هایی که می‌خواهند بدانند چرا فراخوان‌های اجتماعی و سیاسی به داستان نیاز دارند.

🔸️گفت‌وگو درباره‌ی کتاب «روایت و‌ کنش جمعی»

🔸️با حضورِ
▫️دکتر زهرا رهایی
▫️الهام شوشتری‌زاده
▫️محمدرضا لبیب
▫️فخرالسادات محتشمی‌پور

📆 دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰

📍خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، کوچه‌ی نایبی، پلاک ۲۳، شبستان باشگاه اندیشه

🔸️حضور برای عموم آزاد و رایگان است. این جلسه به صورت زنده در صفحه‌ی اینستاگرام باشگاه اندیشه هم منتشر می‌شود.

@atrafpublication
🔹️«شاید معلم‌ها نتوانند تغییری شگرف در جهان ایجاد کنند اما بی‌تردید کسانی را که جهان را دگرگون خواهند ساخت، تغییر می‌دهند.»

🔸️کتاب بعدی اطراف راهنمایی است برای دانش‌پژوهان، دانشجویان، معلمان، اساتید، تسهیلگران و همه‌ی علاقه‌مندان به روش‌های کیفی پژوهش.

🔸️کتاب «پژوهش روایی در علوم تربیتی» این روزها در چاپخانه است و به زودی منتشر می‌شود. برای خواندن توضیحات بیشتر و پیش‌خرید با تخفیف به atraf.ir سر بزنید.

@atrafpublication
Forwarded from نشر ادامه
🎉 کتاب «وقتی موهای بابا فرار کردند» منتشر شد🎉

«وقتی موهای بابا فرار کردند»، داستان موهایی است که از دست شانه و برس، و از یک جا ماندن و آویزان بودن، خسته شده بودند و بالاخره یک روز تصمیم گرفتند فرار کنند و بروند دنیا را ببیند. هر چقدر هم که بابا خط و نشان کشید، بد و بیراه گفت، دنبالشان کرد، با جارو و چسب و تور ماهیگیری و… تلاش کرد گیرشان بیندازد، فایده‌ای نداشت. موها تصمیمشان را گرفته بودند!

موها قدیمی‌ترین دوستان بابا بودند...
🔸برای همین این کتاب، ماجرایی بامزه و خنده‌دار است برای وقتی که دوستانمان بی‌خبر غیبشان می‌زند.
موها خیلی تیز و فرزند، تا بابا سمتشان می‌رود قایم می‌شوند...
🔹این داستان پر از تصویرسازی‌های بگرد و پیدا کن است، برای بچه‌هایی که کشف قصه از توی تصاویر را دوست دارند.
بابا از رفتن موهایش غمگین است اما برای پیدا کردنشان حتی توی قفس شیر هم می‌رود...
🔸شاید بد نباشد اگر کتاب را برای کسانی تهیه کنیم که با پشتکار و جستجوگرند.
بازی موش و گربه موها از آریزونا تا بلغارستان و منهتن ادامه پیدا می‌کند...
🔹 یک ماجراجویی متفاوت برای بچه‌ها و بزرگ‌ترهایی که عاشق سفرند.
شاید بابا یک روز موهایش را پیدا کند، موهای خود خودش را...
🔸 این کتاب درباره‌ی چیزهای مهمی مثل دلتنگی، پشتکار، پذیرش، نیاز به استقلال و بازگشت حرف می‌زند.


🥇برنده‌ی نشان کلاغ سفید کتابخانه‌ی مونیخ
🥈برنده‌ی جایزه‌ی Leselotse
🥉برنده‌ی جایزه‌ی LUCHS



📬 بچه‌ها و بزرگ‌ترها درباره‌ی کتاب «وقتی موهای بابا فرار کردند» چه گفته‌اند؟

📍یک پرستار گفته این کتاب را برای بچه‌هایی که توی بیمارستان بستری‌ هستند و باید موهایشان را کوتاه کنند، می‌خواند تا حال‌ آن‌ها «با ساختن قصه‌های خنده‌دار» بهتر بشود.
📍یک کتاب‌فروش گفته که از یکی از مشتری‌هایش شنیده کاش لکه‌های روی دندان و کک‌ومک‌های روی صورت‌مان هم تصمیم می‌گرفتند مستقل باشند و بروند دنبال زندگی خودشان.
📍یک معلم گفته بعد از خواندن این موش‌وگربه‌بازی بامزه‌ بین موها و بابا، بچه‌ها کلمه‌ها و جمله‌های جدیدی یاد می‌گیرند و کتاب‌خوان‌های ماهرتری می‌شوند. این‌طوری می‌توانند ضرب‌المثل‌ها، کنایه‌ها و حرف‌های رمزی آدم‌بزرگ‌ها را راحت‌تر بفهمند.
📍یک مامان هم توی بخش نظرات یک سایت‌ کتاب‌خوانی درباره‌ی این کتاب نوشته کتاب به‌دردبخوری بود چون بچه‌ام دیگر کچل‌مان نمی‌کند که چرا بابابزرگش مو دارد ولی موهای پدرش ریخته‌اند.
📍یک روان‌شناس فکر می‌کند این کتاب به ما کمک می‌کند تا بفهمیم گاهی حتی دوست‌های خیلی قدیمی ما که همه‌جا با هم بوده‌ایم تصمیم می‌گیرند بروند. شاید دل‌مان خیلی برای آن‌ها تنگ بشود اما بعضی وقت‌ها کاری از دست آدم بر نمی‌آید. تازه، از کجا معلوم؟ شاید هم روزی دوستان‌مان برگشتند!
📍و یک پسربچه‌ی بامزه در سایت نویسنده نوشته این کتاب خوب نبود، احمقانه بود، برای همین هم دوستش داشتم!

درباره‌ی نشر ادامه:
سفر یعنی دیدن چیزهای تازه و جور دیگر دیدن چیزهایی که به دیدن‌شان عادت داریم. نشر ادامه نشر تخصصی سفر و ماجراجویی است. ما در فصل جدید کتاب‌های ادامه سراغ مفاهیمی رفته‌ایم که در چمدان هر مسافری پیدا می‌شود: نیاز به استقلال، دلتنگی، دوستی، خستگی، پذیرش، تلاش برای نگه داشتن دیگران، بازگشت و آزادی.

برای آشنایی بیشتر با نشر ادامه می‌توانید صفحه‌ی اینستاگرام ما را دنبال کنید.

📚اطلاعات کتاب
▫️ وقتی موهای بابا فرار کردند
▫️یورک موله
▫️ترجمه‌ی زهرا صنعتگران
▫️72 صفحه
▫️مناسب بچه‌های دبستانی و +5 سال
▫️خرید از کتابفروشی‌ها و سایت نشر ادامه

#نشر_ادامه
#واحد_کودک_و_نوجوان_اطراف
▪️فروش ویژه به مناسبت هفت سالگی اطراف

🔸️مردادماه ۱۳۹۶ اولین کتاب اطراف از چاپخانه آمد. در یک ظهر گرم تابستانی کتاب‌ها را از وانت آبی تحویل گرفتیم و گذاشتیم گوشه‌ای از دفتر خلوت و کوچک اطراف. ستون‌های کتاب‌ کنار دیوار دفتر ردیف شده بودند و ما اولین کتاب را برای آرشیو اطراف برچسب زدیم، اولین پست را در شبکه‌های اجتماعی گذاشتیم، در را به روی اولین ماشین پخش باز کردیم و اولین سفارش‌ها را به دست مخاطبان رساندیم.

🔸️در این هفت سال چیزهای زیادی تغییر کرده اما لطف و همراهی پیوسته‌ی کتابخوان‌ها باعث شده تا همچنان با همان انگیزه و شوق روزهای اول کتاب‌ها را منتشر کنیم. فروش ویژه هم برای قدردانی از این دوستان دیده و نادیده‌‌ است که در پیمودن این مسیر هفت ساله به ما کمک کردند. امیدواریم تولد ده سالگی و بیست سالگی اطراف را کنارشان جشن بگیریم.

🔸️در فروش ویژه می‌توانید کتاب‌های اطراف و ادامه را با ۱۵ درصد تخفیف تهیه کنید. ارسال پستی سفارش‌هایی با مبلغ بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان هم رایگان است.

🔸️راه‌های خرید کتاب با تخفیف:
▫️سایت atraf.ir
▫️تلگرام، واتس‌اپ و بله ۰۹۳۳۵۴۸۱۱۰۵

@atrafpublication
▪️درباره‌ی کتاب‌های تألیفی اطراف در هفت سال گذشته

🔹اطراف از اولین روزهای شروع کارش تلاش کرده تا در کنار انتخاب و ترجمه‌ی نمونه‌های خوب و جهانیِ جستار و کتاب‌های نظری راهگشا، کتاب‌های تالیفی باکیفیت و متناسب با زمینه‌های تخصصی فعالیتش را هم آماده و منتشر کند.

🔸همه‌ی کتاب‌های تالیفی اطراف تا این‌جا روایت مستند و گزارش تجربه‌ی زیسته بوده‌اند:

▫️قصه‌ها از کجا می‌آیند: روایت مستندی از فیلم‌نامه‌نویسی با کمک تجربه‌ی زیسته‌ی فیلم‌نامه‌نویس.

▫️خاک کارخانه: روایت مستند یک کارخانه‌ی فراموش‌شده از میان گفت‌وگوهای آخرین کارگران.

▫️و کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میرد: روایت مستند سفر به سرزمین‌های مختلف و جست‌وجوی خود در شهرهای دور.

▫️خانه‌خوانی: روایتی از خانه‌های دوره‌ی گذارِ معماری در تهران و تاثیر معماری بر تجربه‌ی زیسته‌ی ساکنان.

▫️حاشیه همان متن است: روایت یک فیلم‌ساز مستند از شکل‌گیری مستندهایش.

▫️مجموعه‌ی کآشوب (۵ جلد): تجربه‌ی زیسته‌ی سبک‌های متفاوت و متنوع زندگی در محرم.

▫️هفته‌ی چهل‌وچند | پروژه‌ی پدری: روایت‌هایی مستند از مادری و پدری کردن در همین روزها.

▫️ استیو جابز غلط کرد با تو: تجربه‌ی یک کپی‌رایتر از کار کردن در کسب‌و‌کارهای نو و استارت‌آپ‌های ایران.

🔸تالیف هر کتاب نیاز به زمان بسیار زیادی دارد. انتخاب سوژه، انتخاب نویسنده یا نویسندگان، رسیدن به فرم و زبان مناسب و رفت و آمدهای چندباره‌ی متن میان ناشر و نویسنده باعث می‌شود تا آماده‌سازی هر کتاب به زمان زیادی نیاز داشته باشد. هدف از این وسواس‌ها و نکته‌سنجی‌ها آماده کردن کتابی است که هم در فضای عمومی خوانده شود و هم در حوزه‌ی مستند و روایت حرف تازه‌ای داشته باشد.

🔸نشر اطراف برای امسال هم سه کتاب تالیفی دارد که در نیمه‌ی دوم سال منتشر می‌شود. امیدواریم با همراهی نویسندگان و بازخوردهای مخاطبان اطراف بتوانیم این مسیر را ادامه بدهیم و به مرور گوشه‌هایی از زندگی و کار ایرانیان در این سال‌ها را ثبت و ضبط کنیم.

🔸فروش ویژه‌ی اطراف همچنان ادامه دارد و می‌توانید کتاب‌های اطراف و ادامه را با پانزده درصد تخفیف از atraf.ir تهیه کنید.


@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️مروری بر تعداد کتاب‌های اطراف در این هفت سال

🔹️با هر کتاب جدیدی قدمان بلندتر شد. کتاب‌ها برایمان دوستان جدید آوردند و جمع‌مان را بزرگتر کردند. زنده باد کتاب و دوستی‌هایی که با کتاب ساخته می‌شوند.

🔸️به مناسبت هفت‌ساله شدن نشر اطراف، تا پایان هفته می‌توانید کتاب‌ها را با پانزده درصد تخفیف از سایت atraf.ir سفارش بدهید. ارسال بسته‌های پستی بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان هم رایگان است.

@atrafpublication
🔹️عصر دوشنبه‌های بخارا به مناسبت انتشار کتاب «حظ کردیم و افسوس خوردیم»

🔸️دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ساعت ۱۷

🔸️بلوار کشاورز، خیابان نادری نرسیده به خیابان ایتالیا، پلاک ۶، مرکز مطالعات خاورمیانه

@atrafpublication
▪️کتاب «پژوهش روایی در علوم تربیتی» منتشر شد

🔹درباره‌ی کتاب
▫️«پژوهش روایی در علوم تربیتی» کتابی است برای همه‌ی معلمان، تسهیلگران، مدیران آموزشی مدارس، مشاوران، پژوهشگران و دیگرانی که با دانش‌آموزان و برنامه‌ریزی درسی سرو کار دارند. کلندینین در این کتاب روشی نو برای برقراری ارتباطی اخلاق‌محور با دانش‌آموزان ارائه داده که زیربنای تمامی پژوهش‌های روایی است و به فعالان حوزه‌ی تعلیم و تربیت راه و روش علمی زندگی کردن «با قصه‌های دانش‌آموزان» را می‌آموزد.

▫️ پژوهش روایی به معنای بررسی زندگی انسان‌ها از دریچه‌ی روایت است و تجربه‌ی زیسته را منبع دانش و ادراکی ارزشمند می‌داند. این مفهوم در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته و وارد حوزه‌های مختلف آکادمیک شده است. کتاب «پژوهش روایی در علوم تربیتی» از جدیدترین آثار این حوزه است که می‌کوشد نحوه‌ی‌ استفاده از این روش کیفی را در پژوهش‌های رشته‌ی علوم تربیتی و حوزه‌های مرتبط با آن توضیح دهد و با مثال‌های فراوان همه‌ی کسانی را که با دانش‌آموزان و خصوصاً تدوین برنامه‌درسی مناسب سرو کار دارند، متوجه اهمیت اخلاق ارتباطی کند. آموزه‌های این کتاب حساسیت معلمان و سایر دست‌اندرکاران این حوزه را به خرده‌فرهنگ‌های مختلف افزایش می‌دهد تا هم با دانش‌آموزان ارتباط مؤثرتری برقرار کنند و هم در تدوین برنامه‌ی درسی، متناسب با فرهنگ خانوادگی، قومی، مذهبی و ... دانش‌آموزان به نتایج درخشان‌تری برسند.

▫️این کتاب به ما کمک می‌کند که قصه‌های زیستۀ‌ دانش‌آموزان را صرفاً به چشم داده‌هایی آماری نگاه نکنیم و در قالب‌های تنگِ نظری به تفسیر آن‌ها نپردازیم. بلکه با هشیاری نسبت به این نکته که معلم، دانش‌آموز و پژوهشگر در میانۀ‌ قصه‌های زندگی یکدیگر به هم می‌رسند و از هم جدا می‌شوند، با قصه‌های مشارکت‌کنندگانِ تحقیق‌مان و قصه‌های دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان زندگی کنیم تا به درک دقیقی از آن‌ها برسیم. اخلاق ارتباطی که فقط در رازداری و امانت‌داری نسبت به قصه‌های دیگران خلاصه نمی‌شود، ما را با مسئولیت‌هایی آشنا می‌کند که تا مدت‌ها پس از پایان پژوهش همراه‌مان می‌مانند و گاهی به «از نو گفتن» و «از نو زیستن» قصه‌های زندگی معلم، دانش‌آموز و پژوهشگر ختم می‌شود.

▫️کلندینین علاوه بر توضیح مبانی فلسفی پژوهش روایی، تعریف دقیقی از روش‌شناسی این نوع پژوهش هم ارائه می‌دهد. ویژگی مهم کتاب او استفاده از چندین مطالعه‌ی موردی است که باعث شده این پژوهش از قاب نظری صرف فاصله بگیرد و کاملاً عمل‌گرایانه و کاربردی شود.

▫️این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند مفهوم پژوهش روایی را به‌درستی درک کنند، با فرایند عملی انجام پژوهش روایی آشنا شوند، معیارها و محک‌های ارزیابی چنین پژوهش‌هایی را بهتر بشناسند، و دقیق‌تر و عمیق‌تر به وجوه اخلاقیِ پژوهش روایی بیندیشند. آشنایی با مفهوم «اخلاق ارتباطی» که از مبانی پژوهش روایی است مخاطبان این کتاب را به مهارتی مجهز می‌کند که برای همه‌ی کسانی که به هر شکل با قصه‌های زیسته‌ی‌ افراد سروکار دارند، ضروری و سودمند خواهد بود.

🔹مخاطبان کتاب
«پژوهش روایی در علوم تربیتی» راهنمایی است برای تمام معلمان، تسهیلگران، دست‌اندرکاران برنامه‌ریزی درسی، پژوهشگران و علاقه‌مندان به روایت‌پژوهی، تفکر روایی و روش‌های روایی تحقیق. این کتاب هم برای دانش‌پژوهان، دانشجویان و اساتید مقاطع مختلف دانشگاهی قابل استفاده است و هم در تحقیقات غیردانشگاهیِ علوم تربیتی و علوم اجتماعی و تمامی حوزه‌های مرتبط با خودزندگی‌نامه‌نویسی و پژوهش روایی به کار می‌آید.


🔹درباره‌‌ی نویسنده
پروفسور دی. جین کلندینین استاد دانشگاه آلبرتای کانادا و پژوهشگر برجسته‌ی حوزه‌ی تعلیم‌ و تربیت است. او که از بنیان‌گذاران مفهوم پژوهش روایی محسوب می‌شود، کتاب‌‌ها و مقالات فراوانی درباره‌ی روش‌شناسی آن نوشته که جوایز علمی مهمی را از آنِ خود کرده‌اند. «ریشه‌های فلسفی پژوهش روایی»، «اخلاق ارتباطی در پژوهش روایی» و «انجام پژوهش‌ روایی با کودکان و جوانان» از آثار او هستند.

🔹درباره‌ی مترجم
محمود مهرمحمدی پژوهشگر و استاد بازنشسته‌ی رشته‌ی تعلیم و تربیت در دانشگاه تربیت مدرس است. او دانش‌آموخته‌ی کارشناسی تکنولوژی صنعتی، کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی و دکتری برنامه‌ریزی درسی و آموزش است و کتاب‌ها و مقالات فراوانی تالیف و ترجمه کرده است، از جمله «جستارهای نظرورزانه در قلمرو تعلیم و تربیت»، «تربیت برای پرسیدن: درآمدی بر نظریه‌ی تربیتی پرسش‌محور» و «روش‌شناسی مطالعات برنامه‌ی درسی».

📚اطلاعات کتاب
▫️پژوهش روایی در علوم تربیتی
▫️نویسنده: جین کلندینین
▫️مترجم: محمود مهرمحمدی
▫️تعداد صفحات: ۳۰۴ صفحه

🔸کتاب را می‌توانید از کتابفروشی‌های سراسر کشور تهیه کنید. برای خرید با تخفیف اولین خریداران هم به سایت atraf.ir سر بزنید.


@atrafpublication
▪️پرونده‌ی «روایت آدم‌ها و رنج‌هایشان» در سایت بی‌کاغذ اطراف

🔹️روایت رنج‌ها کار آسانی نیست. گذشته از دشواری توصیف آنچه بر آدمی می‌گذرد، نوشتن از لایه‌های عمیق‌تر رنج و فراتر رفتن از یک شرح‌حال‌نگاری ساده نیز کار را سخت‌تر می‌کند. در سایت بی‌کاغذ اطراف بخشی را برای «روایت آدم‌ها و رنج‌هایشان» در نظر گرفتیم و تلاش کردیم تا از زاویه‌های متفاوت به رنج‌های گوناگون زندگی نگاه کنیم.

🔹️نمونه‌هایی از «روایت آدم‌ها و رنج‌هایشان»

▫️زنگ زیر دست؛ گزارشی از مطب یک آنکولوژیست / نوشته‌ی شیوا روشنی

▫️ماشین زمان من؛ جستاری درباره‌ی تاریخ، زمان و دمانس / نوشته‌ی آرتور الصراف

▫️تقاطع وصال جغرافیای جنگ / نوشته‌ی مونا آل‌سید

▫️ناخش‌خانه؛ روایت کودکان بیماری از بیمارستان به زندگی بازمی‌گردند / نوشته‌ی افسانه کامران


🔸️در بخش «روایت آدم‌ها و رنج‌هایشان» می‌توانید مطالب بیشتری درباره‌ی این موضوع بخوانید.
🔸️عکس: شادی قدیریان

@atrafpublication
▪️برشی از کتاب «اگر حافظه یاری کند»

هر کودکی با درجات مختلف مشتاق رسیدن به بزرگسالی است و ترک خانه، این آشیانه‌ی سرکوبگر. رفتن! به‌سوی زندگی واقعی! در دل این جهان پهناور. به‌سوی زندگی به سیاقی که خود می‌خواهد. به‌وقتش به مراد خود می‌رسد. و چند صباحی فریفته‌ی چشم‌اندازهای تازه و سرگرم ساختن آشیانه‌ای از آن خود و برساختن واقعیت خودش می‌شود. بعد، یک روز، وقتی واقعیت جدید تحت کنترل او در آمده و شرایط دلخواهش فراهم شده، ناگهان درمی‌یابد که دیگر اثری از آشیانه‌ی سابقش نمانده و کسانی که به او زندگی بخشیدند، مُرده‌اند.
آن روز احساس می‌کند معلولی است بدون علت. عظمتِ فقدانْ وضعیت را از درک او خارج می‌کند. ذهنش که به ‌دست این فقدان عریان شده، منقبض می‌شود و این امر عظمت فقدان را بیشتر می‌کند. درمی‌یابد که جست‌وجوی «زندگی واقعی» در جوانی و عزیمتش از آشیانه، آن آشیانه را بی‌دفاع بر جای گذاشته است. این خودش به‌قدر کافی بد است ولی کماکان می‌تواند تقصیر را به گردن طبیعت بیندازد.
آنچه نمی‌تواند به گردن طبیعت بیندازد، کشف این مسئله است که دستاورد او و واقعیت برساخته‌اش حتی به‌اندازه‌ی واقعیت آشیانه‌ای که رها کرده نیز اعتبار ندارد. که اگر زمانی چیزی واقعی در زندگی‌اش وجود داشته، اتفاقاً همان آشیانه‌ی سرکوبگر و خفقان‌آوری بوده که عاجزانه می‌خواسته از آن بگریزد. چرا که دیگران، همان کسانی که به او زندگی بخشیده بودند، آن را ساخته بودند و نه خودش، که به‌خوبی قدر و منزلت کار خودش را می‌شناسد.
او می‌داند هر آن چیزی که برساخته چقدر برآمده از اراده و قصد و نیت قبلی بوده است و نهایتاً چقدر تمامش موقتی است. و حتی اگر دوام یابد، بهترین روشی که می‌تواند از آن بهره بگیرد این است که آن را شاهدی بر مهارتش بداند و بتواند بهش بنازد. با این حال، علی‌رغم آن همه مهارت، هرگز قادر نخواهد بود آشیانه‌ی بدوی و مستحکمی را که نخستین گریه‌ی زندگیِ او را شنیده، بازسازی کند. هرگز نیز نمی‌تواند کسانی که او را در آن آشیانه گذاشتند از نو بسازد. او معلولی بیش نیست و نمی‌تواند علت خود را بازسازی کند.

📚اطلاعات کتاب
▫️اگر حافظه ياری کند
▫️چهار جستار از زبان و خاطره در سال‌های تبعيد
▫️جوزف برودسکی
▫️ترجمه‌ی طهورا آيتی
▫️چاپ هشتم
▫️از مجموعه‌ی اول «جستار روایی»

@atrafpublication
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹️«افراد همان‌قدر که قصه‌هایشان را با کلمات می‌گویند، آن‌ها را زندگی می‌کنند و البته بیش از آن که قصه‌هایشان را با حضور در واژه‌های خود زندگی کنند، با حضور در واژه‌های دیگران زندگی‌شان می‌کنند. آن‌‌ها قصه‌هایشان را در احساساتی که احاطه‌شان کرده، زندگی می‌کنند. در آه‌‌هایی که می‌کشند. در نگاه‌ها و ژست‌هایشان یا فقط در حسی که حضورشان در دیگران برمی‌انگیزد.
تمامی این‌ها فرم‌هایی برای گفتن قصه‌اند که اگرچه واژه‌ای ندارند، می‌توانیم آن‌ها را بخوانیم و بشنویم.»

🔹️پژوهش روایی مطالعه‌ی تجربه به مثابه‌ی قصه است و پیش و بیش از هر چیز شیوه‌ای برای اندیشیدن به تجربه محسوب می‌شود.

📚اطلاعات کتاب
▫️پژوهش روایی در علوم تربیتی
▫️نویسنده: جین کلندینین
▫️مترجم: محمود مهرمحمدی
▫️تعداد صفحات: ۳۰۴ صفحه

@atrafpublication
2024/09/23 10:06:15
Back to Top
HTML Embed Code: