Telegram Web
کی. ‌وی فرزند یک پزشک است. پدرش سلامت و مادرش عصبی و بسیار کم‌خون است. پدربزرگ و مادربزرگ مادری و پدری هر دو سلامت هستند. کی‌. وی بچه اول است. بارداری و تولد کی. ‌وی عادی بود. او توسط یک پرستار ظاهرا سالم تغذیه می‌شد. در تحقیقات بعدی پدر مشخص شد که ....


لینک کامل مقاله:
https://autismvoice.ir/heller-case-number-two/
کارت‎‌های تصویری برای آموزش و راهنمایی کودکان تهیه شده‌اند.این کارت‌ها دارای تصاویر ساده، زیبا، کامل و دارای جزئیات اساسی هستند ، از پرت شدن حواس کودک جلوگیری کرده و یادگیری را تسهیل می‌کند.

کارت ها لمینت شده هستند تا از استحکام لازم برخوردار باشند، سایز آن‌ها ۶*۶ است که هم به‌عنوان کارت پکس و هم به‌عنوان کارت دیداری کاربرد داشته باشد.


برای سفارش کارت‌ها به لینک زیر سر بزنید:

https://autismvoice.ir/product/breakfast/
پرونده شماره ۳ هلر:

کوچکترین فرزند یک خانواده مجارستانی است. پسر تا سال چهارم زندگی رشد خوبی داشت. سپس، بدون هیچ دلیل بیرونی آشکاری به شدت سردرگم شد و بی‌قراری حرکتی مشخصی از خود نشان داد. به تدریج کلام خود را از دست داده و کلیشه‌های گفتاری و حرکتی عجیبی پیدا کرد.


ادامه‌ی مطلب رو از لینک زیر بخونید


https://autismvoice.ir/hellers-case-number-three/
چطور بدونیم درمانگر مناسبی داریم؟

برای ارزیابی کیفیت درمانگر، ابتدا باید احساس خود را در جلسات بسنجید: آیا در حضور او احساس امنیت و راحتی دارید و می‌توانید بدون ترس از قضاوت صحبت کنید؟ یک درمانگر خوب با گوش دادن فعال و همدلی واقعی به شما کمک می‌کند تا احساس کنید حرف‌ها و احساساتتان درک می‌شود. همچنین، اگر درمانگر اهداف مشخصی برای درمان تعیین کرده و پیشرفت شما به سمت این اهداف محسوس است، نشان‌دهنده مهارت اوست. رعایت مرزهای حرفه‌ای، ارائه توضیحات شفاف درباره روند درمان، و انعطاف‌پذیری در روش‌ها از دیگر نشانه‌های یک درمانگر مناسب است. در نهایت، اگر پس از جلسات احساس می‌کنید حالتان بهتر شده یا دیدگاهتان روشن‌تر شده، احتمالاً درمانگر شما کارآمد و حرفه‌ای است.

ویدئو رو در لینک زیر ببینید:
https://youtu.be/Vc9ZhaCTf08?si=PgzK8rAAGGEKzJHp
کاردرمانی حسی برای کودکان به‌ویژه آن‌هایی که با چالش‌هایی در پردازش و تنظیم حس‌ها روبه‌رو هستند، اهمیت ویژه‌ای دارد. بسیاری از کودکان ممکن است به محرک‌های حسی مانند صدا، نور، لمس یا حرکت واکنش‌های شدید یا برعکس، کمتر از حد نشان دهند. این مشکلات می‌توانند تمرکز، مهارت‌های حرکتی، و حتی رفتارهای اجتماعی کودک را تحت تأثیر قرار دهند. کاردرمانی حسی با ارائه تمرینات هدفمند به تقویت توانایی مغز در پردازش این حس‌ها کمک می‌کند و باعث بهبود تمرکز، تعادل، و توانایی کودک در مدیریت احساسات می‌شود. این نوع درمان برای کودکانی که به اختلال پردازش حسی، اوتیسم، یا بیش‌فعالی و نقص توجه مبتلا هستند، بسیار مفید است. فعالیت‌های کاردرمانی اغلب به‌صورت بازی طراحی می‌شوند تا کودک در محیطی امن و جذاب توانایی‌های خود را تقویت کند. هدف اصلی این است که کودک بتواند راحت‌تر با محیط اطراف ارتباط برقرار کند و کیفیت زندگی خود و خانواده‌اش را بهبود بخشد. مشورت با یک کاردرمانگر متخصص می‌تواند گامی مؤثر در شناسایی نیازها و آغاز این مسیر باشد.



لینک تماشا:

https://youtu.be/40Gp7FMfFRg?si=LUiYH9x17I4PxGpi
مهارت‌های خودیاری برای کودکان اتیسم و نیازهای ویژه اهمیت بسیاری دارند زیرا به آنها کمک می‌کنند تا استقلال و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند، توانایی‌های اجتماعی و ارتباطی خود را بهبود بخشند و کیفیت زندگی روزمره‌شان را ارتقا دهند. این مهارت‌ها همچنین می‌توانند تعاملات و مشارکت‌های مثبت‌تری در جامعه برای این کودکان ایجاد کنند.


به همین جهت این کارگاه رو براتون برنامه‌ریزی کردیم.
برای ثبت نام یا شماره‌های روی پوستر در ارتباط باشید
بسیاری از کودکان نوپا و خردسال گاز می‌گیرند. از نظر رشدی، بیشتر کودکان نوپا کلمات کافی برای بیان احساس خود دارند. آن‌ها در درجه اول به صداها و اعمال تکیه می‌کنند تا فکر و احساس خود را به دیگران منتقل کنند. گاز گرفتن یکی از راه‌هایی است که کودکان نوپا نیازها، خواسته‌ها یا احساسات خود را بیان می‌کنند. با وجود آزاردهندگی گاز گرفتن، اما کودک شما به طور هدفمند، شما یا فرد دیگر را آزار نمی‌دهد. کودک شما ممکن است گاز بگیرد تا بگوید: ....

کتابچه رو به صورت رایگان از لینک زیر تهیه کنید:
https://autismvoice.ir/product/how-to-respond-to-a-childs-bite/
برگزاری کارگاه برنامه‌نویسی برای درمانگران کودکان با اختلال اتیسم خیلی مهمه. این کارگاه‌ها به درمانگران کمک می‌کنه که با استفاده از برنامه‌نویسی روش‌های جدیدی برای مداخله پیدا کنن و خلاقیتشون رو افزایش بدن. البته، برنامه‌نویسی برای این کودکان در زمینه‌هایی مثل مشکلات تمرکز، حافظه کاری و ... چالش‌هایی داره. با شناخت این چالش‌ها، می‌تونیم روش‌های بهتری برای کمک به کودکان پیدا کنیم.

در نهایت این کارگاه‌ها به درمانگران کمک می‌کنه که تمرین‌ها و رویکردهای بهتری ارائه بدن و به کودکان با اتیسم کمک کنن تا مهارت‌های جدیدی یاد بگیرن.


برای ثبت نام با شماره‌های روی پوستر در ارتباط باشید
آموزش درست مداد دست گرفتن به کودکان اهمیت بسیاری دارد زیرا به توسعه مهارت‌های حرکتی ظریف، پیشرفت در نوشتن، جلوگیری از خستگی و درد دست، تقویت اعتماد به نفس و آمادگی برای تحصیل کمک می‌کند. تمرین‌های مناسب و صبر در این فرآیند ضروری هستند تا کودکان بتوانند مهارت‌های نوشتن و نقاشی خود را بهبود بخشند و موفقیت‌های بیشتری در تحصیل و زندگی کسب کنند.



برای ثبت نام در کارگاه با شماره های روی پوستر در ارتباط باشید
نداشتن مهارت‌های خودیاری چه عواقبی به همراه داره؟
- وابسته بودن: کودکان دارای اختلال اتیسم که مهارت‌های خودیاری ندارند، برای کارهای روزمره مثل لباس پوشیدن و غذا خوردن به دیگران نیاز دارند. این وابستگی ممکن است اعتماد به نفسشان را کم کند.
- کیفیت زندگی کمتر: این کودکان ممکن است در مدرسه یا جامعه مشکلات بیشتری داشته باشند که می‌تواند باعث استرس و نگرانی بیشتر شود.
- بار بیشتر برای والدین: والدین باید زمان و انرژی بیشتری برای کمک به کودکشان صرف کنند که می‌تواند برای آن‌ها خسته‌کننده باشد.
- فرصت کمتر برای معاشرت: این کودکان ممکن است در فعالیت‌های اجتماعی کمتر شرکت کنند و کمتر دوستان پیدا کنند.
- مشکلات تحصیلی: مشکلات بیشتر در مدرسه و یادگیری که باعث می‌شود نتوانند به خوبی پیشرفت کنند.

به دلیل اهمیت بالای این مهارت‌ها، براتون یه کارگاه جامع در نظر گرفتیم که تمام نیازهای درمانگران و والدین رو در این زمینه تامین می‌کنه.

برای ثبت نام با شماره‌های پوستر در ارتباط باشید
📍📍دوره‌ی تربیت مربی اتیسم📍📍

🎯مدت زمان: سه ماهه

🎯محتوای آموزشی:
1. مفاهیم پایه: آشنایی با اختلال طیف اتیسم، ویژگی‌ها و نیازهای خاص.
2. روش‌های تدریس و تربیت: تکنیک‌های تعامل و آموزش مناسب.
3. مدیریت رفتار: روش‌های مدیریت و تقویت رفتارهای مثبت.
4. ابزارهای آموزشی: استفاده از ابزارها و وسایل کمک آموزشی خاص و کتب مرتبط.

🎯کاربرد عملی:
- کار عملی با کودکان در شهرهایی که مراکز مربوطه وجود دارد.

🎯پشتیبانی و راهنمایی:
- دریافت پشتیبانی و راهنمایی‌های مستمر از اساتید دوره.

🎯گواهی پایان دوره:
- اعطای گواهی معتبر به شرکت‌کنندگان موفق در پایان دوره و امتحان پایانی.

---

این دوره فرصتی مناسب برای کسانی است که علاقه‌مند به کار با کودکان با اختلال طیف اتیسم هستند و می‌خواهند دانش و مهارت‌های لازم را کسب کنند.


🎯شماره تماس:

۰۹۱۸۴۹۷۳۳۰۶
کارت‎‌های تصویری برای آموزش و راهنمایی کودکان تهیه شده‌اند.این کارت‌ها دارای تصاویر ساده، زیبا، کامل و دارای جزئیات اساسی هستند ، از پرت شدن حواس کودک جلوگیری کرده و یادگیری را تسهیل می‌کند.

کارت ها لمینت شده هستند تا از استحکام لازم برخوردار باشند، سایز آن‌ها ۶*۶ است که هم به‌عنوان کارت پکس و هم به‌عنوان کارت دیداری کاربرد داشته باشد.


برای سفارش این کارت‌ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://autismvoice.ir/product/concepts-pecs/
آیا اختلال اتیسم خطرناک است؟

اوتیسم اختلالی است که اغلب از اسم آن وحشت داریم و بسیاری از افراد وقتی نامش را می‌شنوند ناخودآگاه در ذهنشان چهره‌های کودکانی همیشه متشنج و پر سروصدا شکل می‌گیرد که توانایی انجام هیچ کاری را ندارند....


ادامه‌ی مطلب رو از لینک زیر بخونید:
https://autismvoice.ir/is-autism-potentially-dangerous/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شرکت در دوره تربیت مربی اتیسم یک تجربه بی‌نظیر و آموزنده بود. با بهره‌گیری از آموزش‌های حرفه‌ای و کاربردی، توانستم مهارت‌های لازم برای حمایت و آموزش کودکان با اختلال اتیسم را بیاموزم. این دوره نه تنها به دانش من افزود، بلکه اعتماد به نفس و توانایی آموزش و کار کردن با کودکان را به من داد تا بتوانم به شیوه ی موثرتری به فعالیت در این حوزه بپردازم.

در این ویدئو عباس از تجربه شرکت در دوره تربیت مربی و همکاری با مرکز صدای اتیسم می گوید.

#autism
#autismvoice
#autismawareness
#autismlife
#autismfamily
#autismspectrum
#اتيسم
#اتيسم_را_بشناسيم
#صداي_اتيسم

www.autismvoice.ir
اهداف آموزشی این کاربرگ:

۱. پردازش بینایی – تقویت تمییز دیداری، حافظه دیداری و توالی دیداری.


۲. کارکردهای اجرایی – بهبود بازداری پاسخ، انعطاف‌پذیری شناختی و برنامه‌ریزی.


۳. افزایش هماهنگی چشم و دست و مهارت‌های حرکتی ظریف.


۴. توجه و تمرکز – تقویت توجه انتخابی و پایدار برای بررسی دقیق تصاویر.


۵. حل مسئله و تفکر انتقادی – توسعه تفکر قیاسی و استدلال منطقی در یافتن تفاوت‌ها.


۶. بهبود درک مفاهیم فضایی: استفاده از مفاهیمی مانند بالا، پایین، چپ، راست برای اشاره به تفاوت‌



🧩🧩این کاربرگ برای کودکان با نیازهای ویژه (اتیسم، ADHD، مشکلات یادگیری) بسیار کاربردی می باشد.


ما تو سایت صدای اتیسم کلی کاربرگ مفید و باکیفیت براتون بارگذاری کردیم که این یکی از اونهاست ..

برای دانلود کاربرگ‌ها به لینک زیر مراجعه کنید

https://autismvoice.ir/worksheet/
فرزندپروری مبتنی بر دلبستگی چیست؟ جان بالبی اعتقاد داشت سلامت روان و مشکلات رفتاری می‌تواند به دوران کودکی انسان‌ها مربوط باشد. نظریه تکامل بالبی در مورد دلبستگی نشان می‌دهد کودکان به‌صورت زیست‌شناختی برای ایجاد دلبستگی به دیگران، به شکلی پیش برنامه‌ریزی‌شده به دنیا می‌آیند؛ زیرا این امر به آنها کمک می‌کند تا زنده بمانند.

📚ادامه مطلب رو از لینک زیر میتونید بخونید :
https://doostekoodak.com/attachment-based-parenting/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اتیسم چیست و چگونه می‌توان آن را تشخیص داد؟ 🧩
اتیسم یا اختلال طیف اوتیسم (ASD) یک شرایط عصبی-رشدی است که بر ارتباطات، رفتار و تعاملات اجتماعی تأثیر می‌گذارد. اما آیا می‌دانید اتیسم فقط یک "چالش" نیست، بلکه یک روش متفاوت دیدن و تجربه کردن جهان است؟ 🌍

در این ویدئو، با علائم شایع اتیسم آشنا می‌شوید:
🔹 دشواری در تعاملات اجتماعی
🔹 رفتارهای تکراری و علایق محدود
🔹 حساسیت‌های حسی به صدا، نور یا لمس

شناخت این علائم نه تنها به تشخیص زودهنگام کمک می‌کند، بلکه باعث می‌شود بتوانیم از افراد مبتلا به اتیسم بهتر حمایت کنیم. بیایید با آگاهی و همدلی، دنیایی بسازیم که در آن همه جایگاه خود را داشته باشند. 💙

#اتیسم #اختلال_طیف_اتیسم #آگاهی_از_اتیسم
"زمانی که حواس‌مان را از دست می‌دهیم، چه چیزی از انسانیت‌مان باقی می‌ماند؟ 🌌
🎬 Perfect Sense (2011)

یک شاهکار سینمایی که با نگاهی علمی-فلسفی به بررسی فروپاشی تدریجی حواس انسان می‌پردازد.
در این فیلم، Hypo-sensation (کاهش تدریجی حواس) و اختلال در حس احشایی (از دست دادن احساس گرسنگی و سیری) به‌عنوان نقطه آغاز فروپاشی انسانیت به تصویر کشیده می‌شوند. 🧠⚖️

با بازی خیره‌کننده ایوان مک‌گرگور و اوا گرین، این اثر شما را به تفکر وامیدارد: در جهانی که حواس‌مان را از دست می‌دهیم، آیا عشق آخرین سنگر انسانیت است؟

📌📌این فیلم را با هدف آشنایی و درک بیشتر در مورد افرادی که با عدم یکپارچگی حسی مواجه هستند، ببینید.

مشاهده این فیلم به شما کمک می‌کند تا دنیای حواس را از نگاهی عمیق‌تر و متفاوت‌تر درک کنید 🎬🔍

#معرفی_فیلم #علم_و_سینما #HypoSensation #حس_احشایی #طیف_اتیسم #عدم_یکپارچگی_حسی
2025/02/24 14:07:11
Back to Top
HTML Embed Code: