Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
889 - Telegram Web
Telegram Web
◼️#صلوات_خاصه حضرت #امام_حسن_عسکری علیه‌السلام

▪️«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ الصَّادِقِ الْوَفِيِّ النُّورِ الْمُضِيءِ خَازِنِ عِلْمِكَ وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ»


🏴 سالروز شهادت جانسوز حضرت أبامحمد امام حسن عسکری علیه‌السلام را محضر فرزند گرامی‌شان حضرت خاتم الأوصیا امام زمان (عجل‌الله فرجه الشریف) و همه شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت می‌گوییم.

@ayine_ensani
▪️شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام

🔸حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السلام ) در هشتم ربیع‌الاول سال ۲۶۰ قمری در دوره حکومت معتمد عباسی در ۲۸ سالگی به شهادت رسید.
بر اساس برخی گزارش‌های تاریخی دو خلیفه قبل از معتمد نیز در صدد قتل امام عسکری (علیه‌السلام) برآمده بودند. در روایتی آمده است معتز عباسی به حاجب خود دستور داد امام را در مسیر کوفه به قتل برساند ولی با آگاه شدن مردم، موفق نشد. بر اساس گزارش دیگری، مهتدی عباسی نیز تصمیم گرفت امام را در زندان به شهادت برساند ولی تصمیم او عملی نشد و دوره حکومت او به سر رسید.

🔹دوره امامت امام عسکری(ع) شش سال بود و با سه خلیفه عباسی هم‌زمان بود: معتز عباسی (۲۵۲-۲۵۵ق)، مهتدی (۲۵۵-۲۵۶ق) و معتمد (۲۵۶-۲۷۹ق).

▪️شاید نخستین موضع سیاسی ثبت شده در زندگی امام حسن عسکری (علیه‌السلام) مربوط به زمانی باشد که امام حدود بیست سال داشت و پدرش هنوز زنده بود. ایشان در نامه‌ای به عبدالله بن عبدالله بن طاهر از امیران صاحب نفوذ در دستگاه عباسی، که از دشمنان مستعین، خلیفه وقت به شمار می‌آمد، خلیفه را فردی طغیان‌گر خواند و ساقط شدن او را از خدا خواست.

🔸پس از قتل مستعین، معتز به قدرت رسید. در آغاز حکومت او رفتار خصومت‌آمیزی نسبت به امام هادی(ع) و امام عسکری(ع) گزارش نشده است. پس از شهادت امام هادی(ع) نیز شواهد حکایت از آن دارد که با وجود محدودیت‌هایی که برای فعالیت‌های امام عسکری(ع) اعمال می‌شده، امام از آزادی نسبی برخوردار بوده است. برخی از ملاقات‌های حضرت با شیعیان در اوایل امامت خود، این مسئله را تأیید می‌کند. اما پس از گذشت یک سال، خلیفه به امام بدگمان شد و در سال ۲۵۵ق ایشان را زندانی کرد. امام در دوره یک‌ساله خلیفه بعدی (مهتدی) نیز همچنان در زندان بود.

🔹با آغاز خلافت معتمد در سال ۲۵۶ق که با قیام‌های شیعی روبه‌رو بود، امام از زندان آزاد شد و به سازماندهی اجتماعی و مالی شیعیان اهتمام ورزید. از این رو در صفر سال ۲۶۰ق امام به دستور معتمد به زندان افتاد و خلیفه روزانه اخبار مربوط به امام را پیگیری می‌کرد. یک ماه بعد امام از زندان آزاد شد ولی تحت‌الحفظ به خانه حسن بن سهل وزیر مأمون در نزدیکی شهر واسط منتقل شد.

▪️یکی از عواملی که اوضاع سیاسی را برای امام عسکری(ع) و شیعیان سخت‌تر می‌کرد شهرت یافتنِ قیام امام دوازدهم(عج) بود. شیخ مفید دوران امامت امام عسکری (ع) را روزگار سخت توصیف کرده است. وی معتقد است در مذهب امامیه آمدن امام منتظَر مشهور شده بود و خلیفه که می‌دانست شیعیان انتظار آمدن او را می‌کشند در جستجوی فرزند امام عسکری (ع) بود و تلاش و کوشش بسیاری برای اطلاع یافتن از آن حضرت می‌کرد. به همین دلیل بود که امام عسکری (ع) ولادت فرزندش را مخفی کرد.

🔸با توجه به فشارهای عباسیان بر شیعیان، جامعه شیعه در تقیه به سر می‌برد. با این حال امام حسن عسکری(ع) نسبت به اداره امور شیعیان اهتمام داشت و وکیلانی به سرزمین‌های مختلف می‌فرستاد.

🔹از گزارش‌های تاریخی برمی‌آید که در بخش‌هایی از زندگی امام عسکری(ع)، محدودیت‌هایی برای ارتباط مستقیم شیعیان با امام وجود داشت.
از این رو هنگامی که امام به دارالخلافه برده می‌شد، شیعیان در مسیر حرکت او حاضر می‌شدند تا او را ملاقات کنند. شیخ طوسی خبری نقل کرده که حاکی از تجمع مردم هنگام عبور امام عسکری(ع) و احترام آنها به وی است. ولی به خاطر مراقبت‌های حکومت، گاه امام(ع) شیعیان را از همین نوع رابطه با خود نیز منع می‌کرد. علی بن جعفر حلبی نقل کرده: در یکی از روزها که قرار بود امام به‌ دارالخلافه برود ما به انتظار دیدار وی جمع شدیم؛ در این حال از طرف آن حضرت توقیعی (نوشته‌ای) بدین مضمون به ما رسید: «کسی بر من سلام و حتی اشاره هم به طرف من نکند؛ زیرا در امان نیستید.»
#امام_حسن_عسکری (ع)

fa.wikishia.net

@ayine_ensani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«صاحب عزا...» 

به مناسبت شهادت حضرت أباالحجّة امام حسن عسکری عليه و على آبائه السلام
همراه با تصاویر زیبایی از حرم مطهّر امامین عسکریین علیهماالسلام و سرداب مقدّس در سامراء
سلام صاحب عزا
سلام يابن الحسن...

@ayine_ensani
Forwarded from وحید نجفیان
امام حسن عسکری علیه السلام

... يَا أَبَا هَاشِمٍ سَيَأْتِي زَمَانٌ عَلَى النَّاسِ
روزی بر مردم خواهد آمد که:

1⃣ وُجُوهُهُمْ‏ ضَاحِكَةٌ مُسْتَبْشِرَةٌ وَ قُلُوبُهُمْ مُظْلِمَةٌ مُتَكَدِّرَةٌ
مردم در چهره خندان هستند ولی دل هایشان تاریک و پر از غم است

2⃣ السُّنَّةُ فِيهِمْ بِدْعَةٌ وَ الْبِدْعَةُ فِيهِمْ سُنَّةٌ
سنت های واقعی رسول خدا را بدعت می دانند و بدعت ها و خرافات را به عنوان دین می شناسند

3⃣ الْمُؤْمِنُ بَيْنَهُمْ مُحَقَّرٌ وَ الْفَاسِقُ بَيْنَهُمْ مُوَقَّرٌ
مومن واقعی را تحقیر می کنند و به فاسق  احترام می گذارند

4⃣ أُمَرَاؤُهُمْ جَاهِلُونَ جَائِرُونَ
حاکمانشان جاهل و ظالم هستند

5⃣ وَ عُلَمَاؤُهُمْ فِي أَبْوَابِ الظَّلَمَةِ
دانشمندان در خدمت ظالمان هستند

6⃣ زَادَ الْفُقَرَاءِ
فقرا زیاد می شوند

7⃣ وَ أَصَاغِرُهُمْ يَتَقَدَّمُونَ عَلَى الْكُبَرَاءِ
انسان های بی مقدار از انسان های بزرگ پیشی می گیرند

8⃣ لَا يُمَيِّزُونَ بَيْنَ الْمُخْلِصِ وَ الْمُرْتَابِ...
انسان با اخلاص را از ریاکار را تشخیص نمی دهند

📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل ؛ ج‏11 ؛ ص380

http://www.tgoop.com/vahid_najafian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تذکر اخلاقی حضرت آیت‌الله
علوی بروجردی

در درس خارج چهارشنبه
۲۸ شهریور ۱۴۰۳

✳️ از مصیبت و گرفتاری دیگران خوشحال نشویم.


🔗 alaviborujerdi
💐میلاد پیامبر رحمت حضرت محمّد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و حضرت امام صادق علیه‌السلام مبارک باد💐

@ayine_ensani
«پیام‌‌آور رحمت و رهایی»: یادداشتی از محمدرضا دین پرور
انتشار :‌ شنبه ۳۱ / ۰۶ /۱۴۰۳ | ساعت ۱۷:۴۸

شفقنا- محمدرضا دین پرور نویسنده و پژوهشگر در مطلبی به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) اینگونه آورده است:

«روز جهانی صلح است و از زمین و زمان، ظلم و جنایت و جنگ و نفرت است که بر سر بشریت می‌بارد.

روز جهانی صلح است، و آدم ها در محاصره‌ی جنگ‌افروزان بد‌سیرت و غارتگران اموال و امکاناتشان گیر افتاده‌اند. در جنگ، حلوا خیرات نمی‌کنند و هر لحظه پوست و گوشت و عصب و استخوان آدمیان است که آش و لاش می شود و قلب‌هاشان، شرحه شرحه و روحشان زخمی و آزرده می‌ گردد.

روز جهانی صلح است و به جای سلم و سلام و صلح، جنگ و نفرت و کینه نثار آدمیان می‌شود و هرکس متحیر و سرگشته و ناامید، راه گریز و مأمنی می‌جوید اما دستان سیاه و پلید سیاست و جنایت از شش جهت راه‌ها را بسته و همه را در محاصره‌ی خود گرفته اند.

روز جهانی صلح است همان‌که حافظ انگار برای همین روز، این‌گونه با دقت و ظرافت، نسخه پیچیده:آسایش دو گیتی، تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت، با دشمنان مدارا اما انگار هرجا و همه‌جا انصاف و مدارا و میانه‌روی را سر بریده‌اند و مثله‌اش را در هر کوی و برزن بر دار کشیده‌اند.

جامعه‌ی بشری، امروز به تبعیت از حافظ و با نسخه‌ی او، علی‌رغم همه‌ی این مصیبت‌ها که همچنان بر سرش می‌بارد، باید در اعتراض به جنگ و خشونت، نوای نفی خشونت و ندای عدالت و آزادی را سر دهد و بر دگر‌پذیری به عنوان یک اصل دینی و انسانی و بر دستیابی به حقوق از دست رفته مردمان و رفع تبعیض و ستم، و زیستی آرام در جهانی آرام، پای بفشارد: «همانا مردم دو دسته‌اند و افراد هر صنف با هم مساوی و یکسان‌اند: یا هم‌فکر و هم‌عقیده با یکدیگرند و یا در آفرینش، با هم برابرند».نهج‌البلاغه‌نامه۵۳

انسان همواره و هرجا، در جستجوی صلح و عدالت به هر دری زده و هیچگاه از این آرمان نومید نگشته است. همواره جنگ ها نیز بر اثر خودخواهی و خودبرتربینی یک فرد و یا یک گروه و جریان، رخ داده است. پس تا میتوانیم بر اهداف دیگر خواهانه پای بفشاریم و خود را از خوی زشت استبداد و جباریت دور نماییم.

در زمانی که آرمان‌های جامعه بشری، یعنی صلح و برادری، برابری و آزادی، ثبات و رفاه و امنیت، به راحتی زیر پای قدرت‌مندان له می‌شود، و همه‌ی آداب و قواعد و ضوابط یک زیست سالم انسانی، به راحتی نفی می‌گردد و کینه و نفرت ناشی از بدخواهی و نادانی و خودشیفتگی، ادبار و نکبت زندگی‌ها و درد و رنج مردم را می‌افزاید؛ هریک از ما، کاری کنیم که فشار ناشی از ظلم و تحقیر و تجاوز، به خودمان و به هر انسان دیگر، کمتر و کمتر شود و آسیب و درد و رنج، هر دم کاستی پذیرد‌.

امروز هرکس که از جنگ و خشونت بیزار است، باید همزمان که بر صلح و آشتی تاکید میکند، بر پذیرش تنوع اندیشه‌ها نیز اصرار ورزد… به تفاوت ها و عدم تضییق و عدم تضییع حقوق انسان ها احترام بگذارد و به التیام درد و رنج انسان‌ها پرداخته، بر همدردی و شفقت با همه‌ی انسان‌ها اهتمام ورزد و سعادت و شادی و رفاه همگان را فراهم آورد و اینها همه ممکن نیست مگر با نفی ریشه ظلم و خشونت و نابسامانی‌ها و پریشانی‌ها و مناسبات فاسد و ناسالم سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی.

این صلح درونی هر کس است که در سخت‌ترین شرایط حتی در وانفسای جنگ و کشتار و ترور و تهدید، می‌تواند آرامش را هم به خود و هم به جامعه‌ی پیرامونی‌اش هدیه دهد و از هر سو راه چاره بجوید… خوشا به حال حلیمان زیرا ایشان وارثان زمین خواهند شد.خوشا به حال رحم کنندگان زیرا بر ایشان رحم خواهد شد.خوشا به حال صلح‌طلبان زیرا ایشان فرزندان خدا خوانده خواهند شد.
صلح، حاصل این دید زیباگرایانه‌ی انسان است. هرچه ادراک بشر از زیبایی؛ واقعی‌تر و عینی تر باشد، صلح طلبی‌اش هم واقعی‌تر، حقیقی‌تر، و شدیدتر و عمیق‌تر است.
کسانی که دستی در ویرانی و نزاع و خشونت دارند، بیشتر کسانی اند که از این خصیصه‌ی انسانی کمتر بهره برده اند. اینگونه است که برای دستیابی به صلح و رهایی از آشفتگی و آشوب؛ احترام به دیگر انسانها، عدم مداخله و مزاحمت در زندگی خصوصی و مسائل شخصی افراد و همچنین سازگاری در ارتباطات و تعامل با دیگران حائز اهمیت است.

تقارن این روز _ روز جهانی صلح _ با میلاد پیامبر اکرم(ص) که الگوی صفات و ویژگیهای برجسته و عالی اخلاقی و اسوه و نمونه عطوفت و رحمت بود، بر همگان مبارک باد!»

محمدرضا دین پرور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
◼️حادثه معدن طبس و درگذشت تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان تسلیت باد◼️

@ayine_ensani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
إنّا للَّه و إنّا إليه راجِعون

◼️شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام و اسوه مقاومت و شجاعت، شهید سیدحسن نصرالله و یارانش، به دست سفاکان صهیونیست را به عموم آزادگان جهان تسلیت می‌گوییم.◼️

@ayine_ensani
وصیت أمیرالمؤمنین مولا علی علیه‌السلام به صلح و آشتی
🌿به مناسبت بیست و ششم ربیع‌الاول سالروز صلح امام حسن علیه‌السلام🌿

امام على علیه‌السلام پس‌ازآنکه به تیغ ابن ملجم ترور و به‌شدت زخمی شد در سفارش به فرزند بزرگوارش حضرت حسن علیه‌السلام فرمود:
✍️و اعلَمْ أنّ معاويةَ سَيُخالِفُكَ كما خالَفَنِي، فإن وادَعتَهُ و صالَحتَهُ كُنتَ مُقتَدِيا بِجَدِّكَ صلی‌الله عليه وآله في مُوادَعَتِهِ بَنِي ضَمرَةَ و بَنِي أشجَعَ و فی مصالحة أهلِ مکة یوم الحدیبیة و کانت لک فِیَّ أسوة فی الصبر خمساً و عشرین سنة.
✍️بدان كه معاويه همان‌طور كه با من مخالفت كرد با تو نيز مخالفت خواهد كرد، پس اگر با او از در صلح و آشتى درآيى به جدّت رسول خدا صلی‌الله علیه وآله اقتدا کرده‌ای كه با دو تبارِ بنى ضمره و بنى اشجع صلح كرد و نیز به جدّت (ص) تأسّی جسته‌ای که با اهل مکه در روز حُدیبیه صلح کرد و تو را سزاوار است که در بردباری به من تأسّی جویی که بیست‌وپنج سال صبر کردم.


🏴@m_sehati🏴

📗نهج السعادة فی مستدرک نهج‌البلاغه ج 2 ص 671 ، باب الخطب، خ 397 .
Forwarded from دین، فرهنگ، جامعه | محسن‌حسام مظاهری (محسن‌حسام مظاهری)
🔸شبکه‌های اجتماعی: بستر تلاقی هویت‌گرایی‌های سیاسی و مذهبی🔸
(نمونه: واکنش‌ها به ترور سیدحسن نصرالله)


واکنش کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی به ترور سیدحسن نصرالله، به‌ویژه در ساعات اولیه‌ی اعلام خبر (موج اول واکنش‌ها) موضوع مهم و شایسته‌ی بررسی است. در رصد محدودی که داشتم، به نظر می‌رسد این‌جا هم مثل موارد مشابه دیگر (مثل ترورهای سردار سلیمانی و اسماعیل هنیئه) شاهد فضای قطبی‌شده‌ای هستیم میان مخالفان و موافقان؛ تقابل سوگواران و شادی‌کنندگان. وضعیتی دوقطبی که به‌ویژه پس از وقایع جنبش مهسا تشدید شده است.

برداشت اولیه‌ام در همین بررسی محدود، اینست که اولاً طیف سوگواران متنوع‌تر و درمقابل شادی‌کنندگان همگن‌ترند؛ و ثانیاً در بین کاربران ایرانی که از ترور دبیرکل حزب‌الله اظهار شادمانی و رضایت کردند، دو گروه و جریان نمود بیشتری دارند: گروه اول، شاخه‌ای از اپوزیسیون، مشخصاً سلطنت‌طلبان (که با توجه به مواضع رضا پهلوی و سفر اخیر وی دور از انتظار نبود)، و گروه دوم و جالب‌تر بخشی از بدنه‌ی تشیع هویتی (برائتی). اگر در ادبیات گروه اول، نصرالله به‌جهت اتحاد با ج.ا. و مواضع سیاسی‌اش منفور است، برای گروه دوم (که هنوز صفحات و مطالب‌شان در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه اینستاگرام‌ در حال و هوای عمرکشان و نهم ربیع مانده) نفرت از نصرالله علاوه بر مخالفت سیاسی با ایران و رقابت رهبران این جریان با وی، ریشه در برخی مواضع مذهبی او (ازجمله گرایش تقریبی و احترام به شخصیت‌های مقدس اهل سنت) و نیز یاری‌رساندنش به فلسطینیانِ «ناصبی» در غزه دارد. به‌همین‌جهت در ادبیات‌شان تعابیری چون «محشورشدن با عایشه» و نظایر آن دیده می‌شود. (در پیوست، نمونه‌هایی از این مطالب را می‌بینید.)

نکته‌ی جالب دیگر، نزدیک‌شدن ادبیات اعتراضی/هجو سیاسی این گروه ماهیتاً مذهب‌گرا با گروه ماهیتاً سیاسی و غیرمذهبیِ سلطنت‌طلبان است؛ ازجمله در کاربرد واژگان هجوآمیزی چون «کتلت» یا «عرزشی» و... تأمل‌برانگیز از آن، تشکر از اسراییل و «بی‌بی» (نتانیاهو) برای ترورهای اخیر در کامنت‌های برخی مخاطبان صفحات جریان مذکور است.

از این منظر تفاوت محسوسی میان مواضع بدنه‌ی تشیع هویتی و تشیع سنتی مشهود است. برخلاف تشیع هویتی که در روزهای اخیر در قبال کشتار شیعیان در لبنان موضع منفعلانه‌ای داشته که بالاترین سطح آن اجازه‌ی آقای سیدصادق شیرازی به صرف وجوهات شرعی برای کمک به شیعیان لبنان بوده است و در موضوع ترور اخیر هم رسانه‌های نزدیک به آن درمجموع مواضع رضایتمندانه‌ای گرفته‌اند، جریان تشیع سنتی، به‌رغم اختلاف نظر فکری و عقیدتی با بدنه‌ی تشیع سیاسی، اما از حیث آن‌که «درهرحال شیعیان هواداران حزب‌الله هم شیعه هستند» و برپایه‌ی منافع مذهبی موضع منفی نشان داده و در محکومیت وقایع لبنان فعال‌تر ظاهر شده‌اند. به‌عنوان مثال به فعالیت‌های گسترده‌ی برخی مراجع و رهبران و فعالان مذهبی در عراق با هدف حمایت از آوارگان شیعه‌ی لبنانی در روزهای اخیر و فعال‌شدن برخی موکب‌های اربعینی برای اسکان و پذیرایی از ایشان اشاره کرد.

@mohsenhesammazaheri
🕌دین را از چه کسی بیاموزیم؟

🔻امام صادق علیه‌السلام

🔸امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: آن کس که دینش را از دهان مردم بگیرد، همان مردم دینش را از او می‌ستانند؛ و آن کس که دینش را از کتاب (قرآن) و سنت اخذ کند، کوه‌ها برکنده می‌شوند ولی دین او پابرجا می‌ماند.

🔹وَ قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: مَنْ أَخَذَ دِينَهُ مِنْ أَفْوَاهِ اَلرِّجَالِ أَزَالَتْهُ اَلرِّجَالُ وَ مَنْ أَخَذَ دِينَهُ مِنَ اَلْكِتَابِ وَ اَلسُّنَّةِ زَالَتِ اَلْجِبَالُ وَ لَمْ يَزُلْ وَ هَذَا اَلْخَبَرُ مَرْوِيٌّ عَنِ اَلصَّادِقِ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ

📚شیخ مفید، تصحیح اعتقادات الامامیة، ص 72

@ayine_ensani
.
🔻تاریخ پر درد و رنج فلسطین و لبنان!

💬 اسعد ابوخلیل، استاد لبنانی دانشگاه کالیفرنیا

🔹من وقتی به دنیا آمدم که نه حزب‌الله بود و نه حماس و نه حتی ساف (فتح).
با این حال من در لبنانی بزرگ شدم که تمام کشور روزمره از کشتار، تهاجم، بمباران و آدم‌ربایی اسرائیل رنج می‌برد.
شما فقط وقتی می‌توانید باور کنید که این وضعیت به خاطر حماس و حزب‌الله است که چیزی از تاریخ ما ندانید...!

@ayine_ensani
🔻پاسخ دکتر محسن آرمین به استنادهای نادرست و تحریف آمیز آقای قاسمیان به قرآن کریم

🔸همه استنادهای تحریف آلود آقای شیخ قاسمیان به آیات قرآن، این سخن را به درازا می‌کشد. بنابراین به همین حد بسنده کرده عرض می‌کنیم افراطیون امثال ایشان در این مملکت کم نیستند و در اهانت و هتاکی به این و آن هم محدودیتی ندارند. پاسخ توهین به آقای پزشکیان هم بر عهده خود آقای پزشکیان است. علت اینکه بنده به فرمایشات ایشان توجه کرده‌ام صرفاً بازی ایشان با آیات قرآن بود. به آقای شیخ قاسمیان مشفقانه توصیه می‌کنم به وعظ و روضه اکتفا کنند.

🔹متن یادداشت را در لینک زیر بخوانید👇
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1645800

@ayine_ensani
پاسخ به پرسشهای قرآنی - 1.pdf
4.8 MB
پاسخ به پرسشهای قرآنی (جلد اول)

زیر نظر و با اشراف:
فقیه عالیقدر آیت‌الله العظمی منتظری

https://www.tgoop.com/montazeribooks
پاسخ به پرسشهای قرآنی - 2.pdf
6 MB
پاسخ به پرسشهای قرآنی (جلد دوم)

زیر نظر و با اشراف:
فقیه عالیقدر آیت‌الله العظمی منتظری

https://www.tgoop.com/montazeribooks
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
عوامل دین‌گریزی در جامعه اسلامی

     📽محمدحسن موحدی‌ساوجی

◽️فهم نادرست از دین عامل دین‌گریزی است.

◽️عامل دیگر دروغ بستن به دین از طرف مبلغان و مداحانی است که کارشناس دین نیستند.

📍اینستاگرام:
https://instagram.com/andishedinimoaser

📍آپارات:
https://www.aparat.com/andishedinimoaser‌


https://www.tgoop.com/andishedinimoaser
2024/12/03 03:46:47
Back to Top
HTML Embed Code: