Telegram Web
.
پیشنهاد کتاب تاریخ هنر برای نوجوانان: تاریخ تصویر برای همه


تاریخ تصویر برای همه / مارتین گی‌فورد و دیوید هاکنی؛ تصویرگر رز بلیک؛ مترجم شروین شهامی‌پور / ۱۳۴ صفحه، گلاسه، رقعی، گالینگور / نشر نظر (خروس)، ۳۲۰ هزار تومن.


از مقدمه کتاب:
من دیوید هاکنی هستم و هنرمندم. تصویر درست می‌کنم، طراحی و نقاشی می‌کنم، عکس می‌گیرم و با استفاده از کامپیوتر و لپ‌تاپ آثار هنری می‌ساز.
تصاویر همه‌ همه‌جا هست: روی لپ‌تاپ‌ها، تلفن‌ها، در مجله‌ها، روزنامه‌ها و کتاب‌ها... مثل همین کتابی که در دستان شماست.
این کتاب براساس گفتگوهای من با دوست عزیزم مارتین گی‌فورد که درباره هنر می‌نویسد شکل گرفته است. بنابراین صدای دو نفر را می‌شنوید. کتاب را که می‌خوانید، متوجه می‌شوید چه کسی دارد حرف می‌زند چون اسم‌مان کنار حرف‌ها نوشته شده است. نفر سومی هم در این گفتگو شرکت دارد: تصویرساز ما، رز بلیک. تصاویر ما سه نفر را در صفحات کشیده است. گاهی حیوانات خانگی من و هنرمندان دیگر را در تصویر می‌بینید.
این کتاب مثل بقیه کتاب‌های تاریخ هنر نوشته نشده است (در این جور کتاب‌ها معمولاً انتظار دارید چیزها را به ترتیبی که اتفاق افتاده‌اند ببینید)، اما اگر صفحه ۱۲۰ را باز کنید یک خط زمانی پیدا می‌کنید. این خط زمانی نشان می‌دخد هنرمندان از چه ابزارهایی استفاده می‌کردند و اختراعات جدید چه تاثیری بر آثار آن‌ها گذاشته است.
همین‌طور واژه‌نامه‌ای در صفحه ۱۲۶ وجود دارد که می‌توانید توضیح کلمه‌هایی را که با آن‌ها آشنا نیستید بخوانید.
اگر شما کتاب تاریخ تصویر را می‌نوشتید، ممکن بود تصاویر مورد علاقه‌تان با تصاویری که من دوست دارم متفاوت باشد. وقتی کتاب را می‌خوانید درباره چیزهایی که می‌بینید حرف بزنید. وقتی به تصاویر نگاه می‌کنیم، همه‌مان نظر مخصوص به خودمان را داریم؛ این یکی از بهترین‌ چیزهای هنر است و برای همین است که من به خلق آثار هنری ادامه می‌دهم.

سفارش به @bahmanbooks

#کتاب_کودک_دماوند
#دوازده_تا_سیزده_سال_دماوند
#سیزده_تا_چهارده_سال_دماوند
#چهارده_تا_پانزده_سال_دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

خاطرات یک ضدقهرمان / کورنل فیلیپوویچ، ترجمه بیتا قلندر / نشر چشمه، ۱۰۹ صفحه پالتویی، ۱۲۰ هزار تومن

عنوان جدیدی از مجموعه برج بابل نشر چشمه

از پشت جلد کتاب:
«جنگ جهانی دوم است. لهستان زیر چکمه آلمان‌هاست. راوی می‌خواهد هر طور شده از این جنگ جان سالم به در ببرد و ابدا خیال قهرمان‌شدن ندارد. با بیم و امید، مو به مو خاطرات خود را برایمان تعریف می‌کند. رفته‌رفته از دیگران بیگانه می‌شود و ما را با خود همراه می‌کند؛ طوری که از خود می‌پرسیم اصلا قهرمان‌بودن چه معنایی دارد؟»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

تو مثل من فردا دنیا آمدی (نامه‌نگاری‌ها ۱۹۲۲-۱۹۳۶) / مارینا تسوتایوا، باریس پاسترناک و راینر ماریا ریلکه، ترجمه نهال تجدد / نشر چشمه، ۱۹۳ صفحه، ۲۲۰ هزار تومن

از پشت جلد کتاب:
«برگزیده‌ای از نامه‌نگاری‌های تسوتایوا و پاسترناک به یکدیگر. برای تسوتایوا، شاعره بزرگ روس که بیش‌تر عمرش را در تبعید گذرانده، و پاسترناک، نویسنده دکتر ژیواگو که ساکن شوروی است، نامه‌ها همچون قوسی صعود می‌کنند، اوج می‌گیرند، کاهش می‌یابند، متلاشی می‌شوند و سرانجام از بین می‌روند.
پیش از آغاز این مکاتبه چهارده ساله، پاسترناک و تسوتایوا تنها یکی دو بار در مسکو همدیگر را دیده بودند، اما بی‌حاصل.
سال ۱۹۲۲، وقتی تسوتایوا شوروی را ترک می‌گوید و ساکن برلین می شود، درحالی که پاسترناک در مسکو به سر می‌برد، آثار یکدیگر را کشف می‌کنند، یکی در دیگری شاعر واقعی را می‌بیند و عشق خیالی آغاز می‌گردد.
میان این دو، برای چند ماه در سال ۱۹۲۶، نگارنده دیگری هم ظهور می‌کند: راینر ماریا ریلکه.این تثلیث عاشقانه با تمام پیامدهایش تا مرگ ریلکه ادامه می‌یابد.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرانتشارکتاب

آدینه / صدرالدین عینی، به کوشش محسن فرح‌بر / نشر جهان کتاب، ۲۹۶ صفحه، ۳۰۰ هزار تومن

از پشت جلد کتاب:
«آدینه نخستین رمان انقلابی در ادبیات معاصر تاجیکستان، رنج‌نامه مردمی است که عمری را در سایه استبداد فقر و فلاکت و جهل سرکرده‌اند و عاقبت ناکام و نامراد با جسم و جان مجروح تن به خاک سپردند. آدینه به وئزه رنج‌نامه زنان و دخترانی است که در جامعه آن روز به حساب نمی‌آمدند و چون کالایی دست به دست می‌شدند. آینه منبعی دست اول برای مطالعات مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی آسیای مرکزی است.
صدرالدین عینی (۱۸۷۸-۱۹۵۴) از بزرگ‌ترین شاعران، نویسندگان، تاریخ‌نویسان و زبان‌شناسان فارسی‌گوی آسیای مرکزی است که آثار او نقشی ارزنده‌ در تحولات فرهنگی و ادبی ورارود (ماوراءالنهر) در سدۀ بیستم داشته است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

مشقتهای عشق؛ نه داستان برگزیده معاصر / مجموعه نویسندگان، ترجمه مژده دقیقی / نشر نیلوفر، ۲۴۹ صفحه، ۲۷۵ هزار تومن

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
#خبرتجدیدچاپ

قسطنطنیه / فیلیپ منسل، ترجمه شهلا طهماسبی / نشر نو، ۸۳۱ صفحه رقعی گالینگور، ۹۰۰ هزار تومن

اسم اصلی:
Constantinople: City of the World's Desire

تاریخ پانصدساله قسطنطنیه (استانبول) است که دهه‌ها و سده‌ها، در نقش پایتختی عثمانی، از مهم‌ترین شهرهای جهان بوده.

توضیح ناشر:
«قسطنطنیه داستان یک شهر و یک دودمان است و با این‌ اعتقاد نوشته شده که سلسله‌ها در شکل دادن به شهرها به‌اندازهٔ ملیت، آب‌وهوا و وضعیت جغرافیایی نقش داشته‌اند. قسطنطنیه داستان مکانی است که زمانی طولانی بزرگ‌ترین شهر سلسله‌ایِ عالم بود. زیرا آن‌چه موجب ایجاد تنها پایتختی در جهان شده بود که در همهٔ سطوح سیاسی، نظامی، دریایی، مذهبی (مسلمان و مسیحی هردو)، اقتصادی، فرهنگی و تغذیه‌ای نقش داشت تأثیر متقابل سلسلهٔ عثمانی و قسطنطنیه بود.
«چشم‌انداز» بزرگ‌ترین مایهٔ لذت قسطنطنیه بود. ترکیب آب و معماری‌اش آن‌قدر خیره‌کننده بود که بوسفور را شاعران «مرواریدی در میان دو زمرد» و «جواهری بی‌نظیر در حلقهٔ امپراتوری جهانی» نام گذاشته بودند.

این کتاب چشم‌انداز تمام‌نمای تاریخ قسطنطنیه است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی
.
#خبرتجدیدچاپ

ایل بختیاری در دوره قاجار / آرش خازنی، ترجمه شهلا طهماسبی / نشر مرکز، ۴۱۶ صفحه، ۴۷۰ هزار تومن

سفارش کتاب به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
2025/01/21 05:22:18
Back to Top
HTML Embed Code: