Telegram Web
به وضوح میتوان دید که  امکانات و شرایط زندان ، مداوا را غیر ممکن کرده است.

انتقال خانم محمدی پس از دو عمل جراحی سنگین( در فاصله دو هفته عمل انژیو گرافی و عمل استخوان پا)  مستقیماً از بیمارستان به زندان در حالی انجام شد که بر اساس پروتکل‌های پزشکی سازمان انتقال خون، زندانیان تا یک سال اجازه‌ی اهدای خون و سایر فراورده‌های خونی را ندارند چرا که دارای شرایط خاص پزشکی و درمانی و تشخیصی منحصر به فردی هستند.
زندان و نهادهای مربوطه نیز با یقین و علم به اینکه شرایط و امکانات نگهداری ایشان را در هیچ سطحی ندارند، عامدا به انتقال خانم محمدی به بند اوین مبادرت ورزیده اند.

آقا دکتر
بنده و شما سوگند یاد کرده‌ایم که در مواجهه‌ی پزشکی و درمانی با انسان‌ها، فارغ از اندیشه و گرایش و عقیده‌شان رفتار کنیم و انصاف و عدالت را سرلوحه‌ی وظیفه و خدمتمان قرار دهیم. اما عدم رسیدگی پزشکی و اعزام به موقع بیمار به بیمارستان و شرایط فاجعه‌بار بهداری‌ها و فقدان یا کمبود کادر درمان خبره و کارآمد و امکانات و تجهیزات پزشکی و دارو به ابزاری جدید برای شکنجه‌ی زندانیان و متأسفانه نهایتاً "مرگ قهری" آنان بدل شده‌است.
این روایت‌ها تنها گوشه‌ای از ظلم و بی‌عدالتی در حوزه‌ی درمانی است که بر رنج زندانی بودن زندانیان می‌افزاید و شرایط در زندان‌های دیگر حتی به مراتب وخیم‌تر و بغرنج‌تر است در حالی‌که زندانیان در سکوت رسانه‌ای و گمنامی تمام، روزگار سختی را سپری می‌کنند.

از جنابعالی در مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، که بهداری زندان‌ها زیر نظر وزارت مذکور و قوه‌ی قضائیه فعالیت می‌کند، خواستار رسیدگی به وضعیت بحرانی درمان و بهداشت حاکم بر تمامی زندان‌ها و بهبود آن و همچنین تسریع روند صدور حکم مرخصی درمانی (توقف حکم) برای خانم نرگس محمدی هستم.
با امید به روزهای روشن و آگاه و آباد و آزاد برای سرزمین‌مان که جانمان است، ایمان دارم که با اراده‌ی پولادین و ستودنی و ایستادگی مردم ایران، ظلم ظالمان پایدار نخواهد ماند.

مطهره گونه‌ای
چهارم آذر ۱۴۰۳
زندان اوین
Forwarded from شرق
امیر رئیسیان، وکیل دادگستری به «شبکه شرق» خبر داد:
ضیا نبوی در پرونده ساس تبرئه شد

امیر رئیسیان، وکیل دادگستری از صدور رای برائت برای ضیا نبوی به اتهام نشر اکاذیب در پرونده موسوم به «ساس» خبر داد.
متن کامل در:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-949932
ممد نقاش‌باشی:
«کار خفنی که گنجور برای شعر و ادب ایرانی کرده میخوایم برای افسانه های ایرانی انجام بدیم. فعلا بیش از ۱۰۰۰ داستان ایرانی محلی رو میتونید با هر کلید واژه ای جست و جو کنید.»

http://eranshahr.com/ganjine
.
منتشر شد: خانه‌ای برای آیت‌الله

اپیزود ۱۷ از مجموعه سخنگوی آیت‌الله

(فصل دوم پادکست رادیو دستنوشته‌ها)

ماجرای خانه‌هایی که برای آیت‌الله خمینی در پاریس تهیه شد.

روی تمام اپلیکیشن‌های پادکست
Audio
منتشر شد: خانه‌ای برای آیت‌الله

اپیزود ۱۷ از مجموعه سخنگوی آیت‌الله

(فصل دوم پادکست رادیو دستنوشته‌ها)

ماجرای خانه‌هایی که برای آیت‌الله خمینی در پاریس تهیه شد.
حسین تاج، وکیل:
«در شرایطی که با تمدید مرخصی عاطفه رنگریز برای سی‌تی‌آنژیو مخالفت شد، حکم دادگاه انقلاب دامغان ابلاغ شد.
عاطفه رنگریز به اتهام تشکیل گروه تلگرامی (ترجمه گاگو) به ۷ سال و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۷ ماه حبس تعزیری و دوسال ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد.»
.
دماوند از نزدیک روستای وسمق در شمال غرب ساوه
فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری تا قله
عکس را یکی از دوستانم دو روز پیش گرفته
.
مصطفی نیلی، وکیل توماج صالحی:
«پس از تعیین صلاحیت توسط دیوان‌عالی کشور، دیروز شعبه پنجم دادگاه انقلاب اصفهان برای مابقی اتهامات مربوط به پرونده اعتراضات ١۴٠١ آقای توماج صالحی نیز قرار موقوفی تعقیب صادر کرد و این پرونده مختومه شد.
در مورد یک سال حبس بابت فعالیت تبلیغی علیه نظام که سال گذشته در ایام کوتاه آزادی آقای توماج صالحی صادر شد نیز بر سر مبدا شروع محاسبه و میزان ایام حبس اختلاف نظر وجود دارد که امید است با توجه به میزان تحمل حبس و عدم استفاده از مرخصی ، پایان حبس ایشان به زودی اعلام شود.»
.
Forwarded from امتداد
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بهمن دارالشفایی
فردا (پنجشنبه) از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب همایشی با موضوع خشونت جنسیتی در تهران برگزار می‌شود که اغلب فعالان زنان، به‌خصوص نسل جدید، در آن حضور دارند و حرف می‌زنند.

خانه اندیشمندان علوم انسانی، خیابان ویلا، نبش ورشو

حضور در این همایش آزاد و رایگان است.

اطلاعات بیشتر
Forwarded from امتداد
#اختصاصی

گزارش امتداد از وضعیت راحله راحمی پور زندانی سیاسی 72 ساله در زندان اوین در گفت و گو با پیام درفشان: وجود دو تومور در مغز و نوسان شدید فشار خون


✍🏻امتداد-گروه خبر: راحله راحمی پور با وجود 72 سال سن و وجود دو تومور در مغز و نوسان شدید فشار خون و سایر مشکلات سلامتی و با وجود تایید مسائل توسط پزشکی قانونی اما کماکان در زندان است.

به گزارش امتداد، پیام درفشان وکیل این زندانی با اعلام خبر فوق تاکید میکنید که وقوع حملات ناگهانی و اعزام مکرر راحمی پور به بهداری در ﺻﺤﻦ زﻧﺪان و ﻣﻨﻈﺮ سایر زﻧﺪاﻧﯿﺎن ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﺮاد ﺻﺪﻣﻪ ﺟﺪی ﺑﻪ موکلش ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ اﯾﺠﺎد ﻣﺸﮑﻼت تلخ روزانه ﺟﺪی ﺑﺮای روحیه ﺳﺎﯾﺮ زﻧﺪاﻧﯿﺎن ایجاد ﻧﻤﻮده اﺳﺖ.

🗣پیام درفشان وکیل دادگستری در این خصوص توضیحاتی را در اختیار امتداد قرار داده است:

🔹ﺧﺎﻧﻢ راﺣﻠﻪ راﺣﻤﯽ ﭘﻮر ﻣﻘﺪم ﻣﺘﻮﻟﺪ سال 1331 است که یعنی دارای 72 ﺳﺎل ﺳﻦ هستند و علاوه بر میزان بالای کهولت که طبیعتاً مشکلات خاص جسمانی ایجاد می نماید حتی ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺗﻮﻣﻮر ﻣﻐﺰی و ﻧﻮﺳﺎن ﺷﺪﯾﺪ ﻓﺸﺎر ﺧﻮن و ﺳﺎﯾﺮ اﻟﺘﻬﺎﺑﺎت ﺷﺪﯾﺪ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ ﻧﺎﺷﯽ از وﺟﻮد ﺗﻮﻣﻮر ﻣﻐﺰی و ﮐﻬﻮﻟﺖ سن است ﮐﻪ ﺻﺮاﺣﺘﺎً تمامی این مسائل نیز به تایید ﻣﺮﺟﻊ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ رسیده و در محتویات پرونده منعکس شده و وجود دارد.

🔹به طوریکه ﺣﺘﯽ ﻣﺮﺟﻊ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ وﺧﺎﻣﺖ وﺿﻌﯿﺖ اﯾﺸﺎن ﺻﺮاﺣﺘﺎً اﻋﻼم ﻧﻤﻮده ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﻣﺤﯿﻂ ﭘﺮ از ﺗﻨﺶ و ﻫﯿﺠﺎن ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺸﺪﯾﺪ وﺿﻌﯿﺖ بیماری اﯾﺸﺎن ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

🔹بنا بر سوابق پرونده وﺿﻌﯿﺖ وﺧﯿﻢ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ اﯾﺸﺎن حتی ﻣﻮرد ﭘﯿﮕﯿﺮی دادستان امنیتی تهران در جایگاه دادﺳﺮا ﻣﺠﺮی ﺣﮑﻢ نیز ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ و ایشان به شعبه یک اجرای احکام اوین کتباً بیان و ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻧﻤﻮده ﮐﻪ موکل ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ وﺿﻌﯿﺖ وﺧﯿﻢ ﺟﺴﻤﺎﻧﯽ از ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﺗﺨﻔﯿﻔﺎت ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ممکن ﺑﺮﺧﻮردار ﺷﻮد اﻣﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻫﺎی ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ اعم از آزادی مشروط و سایر موارد ممکن ﺑﻨﺎ ﺑﺮ مقررات قانونی و اﺧﺘﯿﺎرات قاضی اجرای احکام ﻣﻬﯿﺎ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ ﮐﻪ در ﻧﺘﯿﺠﻪ در ادامه اﯾﻦ ﻣﻬﻢ از طریق ﻃﺮح و اﻧﻌﮑﺎس ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﭘﺬﯾﺮش اﻋﺎده دادرﺳﯽ ﺑﻪ دﯾﻮاﻧﻌﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮر انعکاس یافته است که اینک جهت رسیدگی به شعبه 9 دیوانعالی کشور ارجاع شده و با توجه به شرایط وخیم جسمانی موکل انتظار می رود تسریع در رسیدگی واقع شود و در اینخصوص پیگیری های لازم انجام پذیرفته و در ادامه نیز انجام خواهد پذیرفت و انتظار می رود اهمیت توجه به زمان و شرایط خاص موکل ﻣﻮرد توجه ﻣﺴﺌﻮﻻﻧﻪ ﺟﻬﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻗﻀﺎﺋﯽ اﻣﺮ گردد.

🔹ﺣﻤﻼت ﻧﺎﺷﯽ از وﺟﻮد ﺗﻮﻣﻮر ﻣﻐﺰی و ﺧﺼﻮﺻﺎ ﻧﻮﺳﺎن داﺋﻢ ﻓﺸﺎر ﺧﻮن این زندانی سالخورده و دارا ﺑﻮدن 72 ﺳﺎل ﺳﻦ در ﺻﺤﻦ زﻧﺪان و ﻣﻨﻈﺮ ﮐﻠﯿﻪ زﻧﺪاﻧﯿﺎن ایجاد صحنه های دلخراش نموده است که هر بار از حال رفتن و اعزام ایشان در این وضعیت به بهداری زندان ﻋﻼوه ﺑﺮ اﯾﺮاد ﺻﺪﻣﻪ ﺑﻪ موکل ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺸﮑﻼت تلخ روزانه ﺟﺪی ﺑﺮای روحیه ﺳﺎﯾﺮ زﻧﺪاﻧﯿﺎن ایجاد می نماید و موکل محترم جهت پرهیز از رویت ناراحتی سایر زنان زندانی مدام تلاش میکند که مشکلات سلامتی را از دیگران مخفی سازد که منجر به وقوع حملات ناگهانی و اعزام مکرر ایشان می شود و با توجه به وجود کهولت زیاد سن و رویت گیسوان سپید این بانو سالخورده در صحن زندان جداً ﻓﻀﺎیی دلخراش برای مجموع سایر بانوان زندان اوین و ﺑﻪ دور از ﺷﺂن برای ﺟﺎﯾﮕﺎه دﺳﺘﮕﺎه ﻗﻀﺎﺋﯽ ﮐﺸﻮر اﯾﺠﺎد شده اﺳﺖ.

🔹وﻗﻮع ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ مرگ ناگهانی موکل در ﻣﺤﯿﻂ زﻧﺪان ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ وﺧﺎﻣﺖ ﺣﺎل ﻣﻮرد ﺗﺎﯾﯿﺪ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ و ﮐﻬﻮﻟﺖ ﺳﻦ ﺑﻪ دور از اﻧﺘﻈﺎر و اﻣﺮ ﺑﻌﯿﺪی ﻧﯿﺴﺖ و این مساله می تواند منجر به ایراد ﺻﺪﻣﺎت و ﻟﻄﻤﺎت ﺟﺪی و ﻧﺎﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ برای اعتبار دﺳﺘﮕﺎه ﻗﻀﺎﺋﯽ ﮐﺸﻮر شود و بنابراین وکیل دراینخصوص مسئولانه بنا بر تجویز ماده 353 قانون آیین دادرسی کیفری اقدام به انعکاس این آسیب جدی به مطبوعات جهت تنویر اذهان مسئولین امر نموده است.

🔹انتظار میرود ﺑﻨﺎ ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻫﺎی ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻣﻮﺟﻮد درﺧﺼﻮص درﺧﻮاﺳﺖ اﻋﺎده دادرﺳﯽ ﺑﻪ اﺳﺘﻨﺎد ﺑﻨﺪ چ ﻣﺎده 474 ﻗﺎﻧﻮن آﯾﯿﻦ دادرﺳﯽ ﮐﯿﻔﺮی و ﻧﺎﻇﺮ ﺑﺮ ﺗﺒﺼﺮه ذﯾﻞ ﻣﺎده 18 ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺠﺎزات اﺳﻼﻣﯽ و رای وﺣﺪت روﯾﻪ ﺷﻤﺎره 834 ﻣﻮرﺧﻪ 24/05/1402 ﻫﯿﺎت ﻋﻤﻮﻣﯽ دﯾﻮاﻧﻌﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮر که بیان میدارد: چنانچه دادگاه در حکم صادره مجازات حبس را بیش از حداقل مجازات مقرر در قانون تعیین کند، باید مبتنی ‌بر بندهای مقرر در این ماده و یا سایر جهات قانونی، علت صدور حکم به بیش از حداقل مجازات مقرر قانونی را ذکر کند.

🔹اما برخلاف این تصریح قانونی متاسفانه حداکثر مجازات قانونی که برای این بانو سالخورده صادر شده است با توجه به عدم وقوع هرگونه تجمع و عدم ایراد هرگونه خسارت مادی و معنوی و امنیتی منطبق با صراحت قانونی نبوده و بنابراین منطبق با قانون و عدالت باید حکم سریعاً نقض شده و بنا بر شرایط قانونی فوراً ایشان از امکان آزادی برخوردار گردد و این بانو سالخورده که دارای 72 سال سن و بیماری جدی است ﺑﺘﻮاﻧﺪ در اﯾﺎم ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ زﻧﺪﮔﯽ از اﻣﮑﺎن ﺑﺴﺘﺮی ﺑﻮدن در ﻣﻨﺰل ﺷﺨﺼﯽ ﺑﺮﺧﻮردار ﺷﻮد.

🔸متن کامل
#امتداد
@emtedadnet
هنوز مانده دو دانگی - سعید مدنی.pdf
711.4 KB
سعید مدنی در این یادداشت مفصل که حدود دو ماه پیش در زندان دماوند نوشته، تحلیل خود از شرایط ایران بعد از انتخاب پزشکیان را ارائه داده است.

مدنی می‌گوید انتخاب پزشکیان را، برخلاف ادعای بعضی از مدافعانش، نمی‌توان مرحله اولیه‌ای از گذار به دموکراسی دانست. به نظر او این انتخاب صرفا گردش قدرتی در داخل نیروهای وفادار به نظام است که گرچه بهبودهای جزئی در وضع زندگی مردم به وجود خواهد آورد، اما نقش مثبتی در تغییر ساختارهای تبعیض‌آمیز و فرایند گذار به دموکراسی در ایران نخواهد داشت.

مدنی در ادامه برداشت خود را از بحران‌های پیش روی حکومت ایران و چشم‌انداز اینده بیان می‌کند.

پیشنهاد می‌کنم بخوانیدش.
.
دماوند از جاده قم، حوالی بهشت‌زهرا
امروز
.
.
سروناز احمدی:

«خیلی شانس داشتم که سه روز مرخصیم خورد به نهمین سالگرد پاکیِ افسانه که برم باهاش جشن بگیرم. اون هم کجا! کافهٔ خودش که تازگی تو دروازه غار باز کرده. افسانه تاریخ پاکیشو تاریخ تولدش حساب میکنه.

وقتی دیدتم گفت کفاره گناه!
گفتم یعنی چی؟
گفت ما وقتی کسی از حبس میاد بهش میگیم کفاره گناه؛ یعنی غمت نباشه مشتی، حبستو کفاره گناهات حساب میکنن.

افسانه نُه ساله از راهی که رفته برنگشته. شمعش رو ‌که میخواست فوت کنه گفت آرزو می‌کنم سختیِ سال‌هایی که گذشت یادم بره و زورم به سختیِ سال‌های بعدی برسه.

خلاصه شما که تا لواسون میرید، تا دروازه غار هم بیاید کافه رفیق ما چاییِ باعشق بخورید. درسته که تو این کوچه‌ها چیزایی میبینی که برای هر شونه‌ای سنگینه ولی افسانه هم کم نمی‌بینی؛ افسانه که با کلی بار رو شونه‌ش هنوز با کَتِ باز راه میره! آدم یه افسانه که می‌بینه هزارتا غمو حریف میشه. افسانه میگه جنگیدن چرا نداره، چون ما جاییو نداریم فرار کنیم.

هم نُه ساله که مصرف نکرده هم چند ساله که کوله پشتیش رو پر میکنه و تو پارکای دروازه غار وسایل کاهش آسیب اعتیاد پخش میکنه. یه موقعی خیلی پول درمیورده؛ منتها الان میگه آدم یه چسب زخم بده دست مردم ولی شب راحت بخوابه و خیالش تخت باشه که زندگی کسیو خراب نکرده.

پ.ن: یکشنبه دوباره اومدم مرخصی. درخواست دادم که به‌خاطر یه سری کارای حضوری پایان‌نامه‌م و دوا درمونِ این اضطراب تمدید کنن مرخصیمو باز. حالا ببینیم چجور میشه تا شنبه و جواب چی میاد. منتظر جواب آزادی مشروطم هم هستم.

همینجا قول که اگه موندنی شدم میرم خوشگل‌سازی کافهٔ افسانه.

شادی باشه
عزت زیاد و
کفاره گناه!»

(عکس در پست بعد)
.
#خبرانتشارکتاب

چنان که من دیده‌ام (کتاب عکس) / نصرالله کسرائیان / ۱۱۶ صفحه خشتی گلاسه رنگی، ۹۰۰ هزار تومن

این کتاب مجموعه‌ای از عکس‌های نصرالله کسرائیان است که در هفته‌های اخیر در نمایشگاهی ارائه شدند. تفاوت این کتاب با دیگر کتاب‌های کسرائیان این است که برای هر عکس چندخطی هم نوشته است، گاهی توضیحی درباره عکس، گاهی خاطره لحظه‌ای که عکس گرفته شده و گاهی تاملی مرتبط. برای من دیدن عکس‌ها با خواندن این توضیحات لذتی دوچندان داشت.

بعضی از این عکس‌ها قبلاً در مجموعه‌های دیگر کسرائیان منتشر شده‌اند و بعضی از آن‌ها را اولین بار است که می‌بینیم.

عکس چند صفحه از کتاب در پست بعد

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.
2024/12/02 02:43:58
Back to Top
HTML Embed Code: