Telegram Web
◻️ فریادِ چهلم

◼️ نشریه‌دانشجویی‌ســَـمــَـر - شماره۲۵۱

[به‌زودی...]

🆔 @basijolumejtemaee
فریادِ چهلم.pdf
6.3 MB
فریادِ چهلم

📑 نشریه سمر (شماره ۲۵۱)
🗳 به مناسبت چهلم حادثه طبس

▪️ یک چرخه تکراری
✍🏻 رضا مشهدی‌باقر

▫️ سخت‌ترین کار
✍🏻 زهرا علیمردانی

▪️ احقاقِ حق
✍🏻 محمدحسین محبی

🆔 @basijolumejtemaee
🔰 روایت اسارت

📌 ویژه برنامه سالروز مبارزه با استکبار جهانی

👤با حضور: جناب آقای حمید نوری


🗓زمان: یکشنبه ۱۳ آبان ماه از ساعت ۱۱:۳۰

📍مکان: دانشکده علوم اجتماعی، تالار گفتگو

🆔 @basijolumejtemaee
#گزارش_زنده

حمید نوری: برخی منافقین یک تیم تشکیل میدهند و با سیستم‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل ارتباط می‌گیرند‌.

هنگامی که به سوئد رفتم همان جا چهار تا مامور من را دستگیر کردند و از همان جا من را سوار هواپیما کردند و در یک روز بارونی من را بردند زندانی در کرونوبری.

وارد سلول انفرادی شدم ۱۸آبان و بازجویی ها از من شروع شد. حمید نوری را چهارده تا پلیس یک سال و نیم بازجویی سنگین کردند.

سی و چهار جلسه من را بازجویی کردند. تمامش هم در سلول انفرادی حالا اینکه چقدر من را اذیت می‌کردند بماند. بعد دادگاه های من شروع شد. حدود یک سال و نیم بعد نه ماه دادگاه بدوی من طول کشید و ۹۲ روز دادگاه برای من تشکیل دادند.
#گزارش_زنده

حمید نوری: نتیجه اینکه به من سه تا حبس ابد دادند به عنوان جنایت جنگی و قتل! که همه‌اش بازی سیاسی و همه‌اش دروغ بود وشاکیان هم می‌دانستند.

سوئد وارد بازی سیاسی احمقانه ای شد. حمیدنوری یک شهروند معمولی بود که چهل سال پیش در سیستم قضایی کار کرده بود.


در نهایت حمید نوری قدرت نظام جمهوری اسلامی در برابر حقوق بشر دروغین اروپایی و آمریکایی شد، با قدرت، نه با خواری و ذلت. حمید نوری را با افتخار و قدرت و عظمت و شکوه به کشور خودش برگرداند.


تمامی دشمنان ایران اعتراف کردند که جمهوری اسلامی بازی را برد.اگر بخواهم یکی از آن روزهای حبس را تعریف کنم بسیار دردناک خواهد بود.

من رکور زندانی انفرادی در جهان را زدم.۲۵ ماه به من اجازه ملاقات ندادند.
📌 روایت روز ۱۳ آبان ۱۴۰۳ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

🔸 به مناسبت سالروز مبارزه با استکبار جهانی، بسیج دانشکدهٔ علوم اجتماعی از آقای حمید نوری دعوت کرد تا در این دانشکده حاضر شده و روایتی از اسارت خود را شرح دهند. جلسه در ساعت ۱۲ و در تالار گفت‌وگو با حضور پرتعداد دانشجویان آغاز شد. ناگفته نماند دانشجویان حاضر در برنامه از طیف‌های مختلفی بودند، به‌طوری‌که از همان ابتدای جلسه، دو دانشجو که یکی از ایشان کاغذی با محتوای «بسیج دانشجویی هیچ نسبتی با آرمان فلسطین ندارد.»! را تا انتهای جلسه در دست داشتند.

🔸 اما در حین برگزاری جلسه تعدادی دیگر با تجمع در لابی دانشکده، چند پلاکارد را بر پنجره‌های لابی نصب کردند و سپس به سمت بُرد بسیج دانشجویی در ورودی ساختمان حرکت کرده و چند پلاکارد دیگر را در کنار پوستر مراسم امروز، رویِ بُرد تشکل بسیج دانشجویی نصب کردند. در همان زمان یکی از دانشجویان بسیج دانشکده از آن‌ها خواست که آن دو کاغذ را در محل دیگری غیر از بُرد بسیج نصب کنند، زیرا این برد متعلق به تشکل بسیج دانشکده است و غیر از نمایندگان بسیج، افراد دیگری حق نصب محتوایی بر روی آن را ندارند.

🔸 در جواب آن، افراد تجمع‌کننده گفتند که این کارشان «نشانۀ اعتراض به برنامهٔ برگزارشده است» و «جای حمید نوری در دانشکده نیست.»

🔸 ناگفته نماند که تشکل بسیج این برنامه را به صورت رسمی و با اخذ مجوز  برگزار کرده است و در طول برنامه نیز آقای نوری به توضیح و روایت ماجرای اسارت بی‌پایه و اساسشان پرداختند و علاوه بر این، در انتهای برنامه از همهٔ دانشجویان حاضر در جلسه خواستند که اگر سؤال یا اعتراضی در خصوص خود ایشان، برنامهٔ برگزارشده یا صحبت‌های انجام‌شده دارند، حتی اگر نظر مخالف دارند، محترمانه و با حفظ نظم جلسه از ایشان بپرسند و آزادانه هرچه که می‌خواهند بگویند.

🔸 بنابراین تشکل بسیج نه از حضور افرادی که در سراسر جلسه، شعار‌به‌دست نشسته‌بودند‌ ممانعت به عمل آورد و نه حتی از نصب کردن کاغذنوشته‌ها روی دیوارهای دانشکده، اما برخی با اصرار خود بر نصب غیرقانونی چند کاغذ روی برد بسیج به دنبال متشنج کردن فضای عمومی و تنش‌زایی بودند.

🔸 در نهایت وقتی آن افراد قبول نکردند که کاغذنوشته‌های خود را از روی بُرد بسیج بردارند، دانشجویان تشکل بسیج آن شعارها را برداشته، از ادامۀ نصب کاغذنوشته‌ها ممانعت کردند اما پلاکاردها را نیز تحویل افراد تجمع کننده دادند. این مشاجره نیز با زیاد شدن جمعیت، خاتمه پیدا کرد.

🔸 بعد از این مشاجره، افراد مذکور اقدام به نصب شعار های خود روی دیوار کناری برد بسیج کردند که در این زمان یکی از دانشجویان دانشکده که با آن افراد و جریانات فوق مخالف بود، پلاکاردها را از روی دیوار کَند و مشاجره‌ای بین او و افراد حاضر در آنجا ایجاد شد که در نهایت با ورود حراست دانشکده و گفت‌وگوی دانشجویان باهم، غائله پایان یافت‌.

🔸 در پایان ذکر این نکته الزامی است که بسیج دانشکدهٔ علوم اجتماعی همواره بر گفت‌وگو و صحبت محترمانه و مسالمت‌آمیز با همهٔ دانشجویان، با نظرگاه‌های متفاوت، تأکید داشته است، همان‌گونه که امروز نیز دانشجویانی از همهٔ عقاید و ایستارها در جلسه حاضر بودند، اما حمایت از جنایت‌کاران و منافقینی که دستشان به خون دستِ کم ۱۷۰۰۰ ایرانی آلوده است، خط قرمز این تشکل محسوب می‌شود.

🆔@basijolumejtemaee
#گزارش_تصویری

🔸 دانشکده علوم اجتماعی در سالروز مبارزه با استکبار جهانی

🆔 @basijolumejtemaee
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#گزارش_تصویری

🔸 کلیپ فضاسازی دانشکده علوم اجتماعی در سالروز مبارزه با استکبار جهانی

🆔 @basijolumejtemaee
2025/01/04 23:44:37
Back to Top
HTML Embed Code: