Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
256 - Telegram Web
Telegram Web
.
.
#رصدخانه


🔸قسمت هفتم
🔸پرونده ی اقتصاد دانش بنیان




🔻اقتصاد دانش بنیان و سیاست کشور
🔺با حضور مهندس فرید نجاتبخش




🟠شنبه ۲۹دی ماه،حوالی ساعت۲۳:۱۵ از شبکه ی اصفهان



#علم #فناوری #اقتصاد #رصدخانه #تلویزیون #فکر #فلسفه #توسعه #پیشرفت #فناوری_بالا #پژوهش #دانشگاه #حکمرانی

@GRAVITY_TVshow
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
.
#رصدخانه
#آیتم_طرح_بحث

📺قسمت هفتم رصدخانه را از ساعت ۲۳:۱۵دقیقه از شبکه ی اصفهان تماشا بفرمایید.
.
#رصدخانه
#سخن_سردبیر

🔻با اینکه اقتصاد و تولید دانش بنیان تاکید موکد رهبر انقلاب است، می توان گفت که هنوز دانش بنیان به عنوان یک راه حل کلان، سیاست کشور ما نبوده و نیست.
🔺با اینکه دانش بنیان گویی نوعی از تولید است که می تواند پشتوانه ی ارزش پول ملی، جلوگیری از تورم، بزرگ تر شدن کیک اقتصاد و سفره ی مردم ایران شود و سرآغاز یک نقطه ی هماهنگ کننیده برای نقاط جدا افتاده ی صنعت،اقتصاد و پژوهش باشد ، گویی هنوز میل یا امیدی واهی به تنبلی نفت فروشی و عادت به لختی اقتصاد دولتی یا فهم ناقص از جایگاه دولت در جهان امروز نمی گذارد تا راه دانش بنیان ها در ایران با جدیت و اصالت پیگیری شود.
🔻اما از همه ی اینها مهم تر گویی بی نسبتی سیاست ما با آینده و حضور در آن نقطه است .ما در سیاست اگر فرصتی را در انتخاب یا بنیان گذاری از دست بدهیم، مجبوریم تا در ادامه ی کار خود در ضرورت ها غرق شویم تا نوبت به دیگری برسد و دوباره این ضرورت ها خود فرصت فکر کردن به آینده را سلب کنند ولی نباید انتخاب اولییه ای که این مسیر ضرورت ها را پیش می آورد، نادیده بگیریم.
🔺️به نظر می رسد اگر سیاستی بخواهد توسعه یا پیشرفت ایران را در دستور کار داشته باشد، ناگزیر است که به آینده ی ایران و جانمایی امروز برای آن آینده فکر کند واین برنامه ریزی از موقعیت دولت و قدرت گویی اصیل ترین جایگاه دولت در جهان ماست و در این مسیر قطعا دانش بنیان ها و توانایی علمی جوانان ایران سرمایه ی اصلی کشور است و انصراف از این نقطه معادل از میان رفتن سیاست و فروغلطیدن در ضرورت هاست.
🔻در حضور مهندس فرید نجاتبخش، رئیس انجمن شرکت های دانش بنیان به سیاست کشور و دانش بنیان ها پرداخته ایم.

📺قسمت هفتم رصدخانه را از ساعت ۲۳:۲۰دقیقه از شبکه ی اصفهان دنبال کنید.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
#آیتم_طرح_بحث

📺قسمت هشتم رصدخانه با موضوع زبان فارسی در علم را فردا از ساعت ۲۳:۲۰ از شبکه اصفهان دنبال کنید.
#رصدخانه
#سخن_سردبیر

🔻آیا تا کنون شاهد زبان باز کردن کودکی بوده اید؟این اتفاق برای همه ی ما یک موقعیت وجد آور و شورانگیز است.اما این کودک که اولین کسی نیست که زبان باز می کند و آخرین هم نخواهد بود.پس چرا اینهمه جذاب است؟
🔺شاید به سبب اینکه ما منتظریم وجود این کودک به گفت بیاید و چشم انتظار شنیدن جهان اوییم.آخر به قول خواجه

"یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب
از هرزبان که می شنوم نامکرر است"

🔻زبان خانه ی وجود است و ما در حدود و مقدورات زبانمان وجود داریم.این زبان آیینه ی تجربه ی این جهان برای ماست و ما با همین زبان است که می شناسیم،کار می کنیم،دوست داریم و عشق می ورزیم.
زبان در تاریخ علم نقشی فراتر از تصور ما ایفا کرده است.
🔺ما اغلب زبان را واسطه ای برای انتقال پیام می فهمیم.این فهم کاملا اشتباه است.زبان نسبت به پیام،تفکر و نگاه ما به جهان یک ابزار نیست و پیشینی است‌به این معنا که اهالی هر زبان یا دوره ی هر زبان در تاریخ گشایش و گستره ی خاصی از امکان ها را پیش روی تجربه ها و فهم های بشری قرار می دهد.
🔻در مورد تاریخ علم این مسیر بسیار جالب است.در ابتدای تاریخ علم مدرن زبان انگلیسی در علم به ما اجازه می داد تا درباره ی ویژگی های عینی،قابل محاسبه و قابل توصیف برای فهم عام طبیعت مانند قوانین برجسته ی نیوتون در این زمان میدانی وسیع پیدا کنیم.
🔺️پس از زمانی و با ناکافی بودن زبان انگلیسی، گویی زبان آلمانی نیز میراث خود در تفکر فراتر از فهم عامه و تصور فراتر از آنچه که چیز ها به نظر می آیند را به سنت علمی اضافه کرد و ما شاهد صورتی از علم بودیم که در مکانیک کوانتومی و نسبیت عام وخاص متبلور شد و جهانی بسیار وسیع تر از علم در بند فهم عامه را بروی دانشمندان گشود.

🔻پس از این دوره زمان پژوهش و بیشتر کردن دقت و اطلاعات رسید و ناچارا دوباره زبان انگلیسی به سبب ظرفیتی که برای اطلاعات خام و جزئیات دارد،میدان دار عرصه علم شد.ااین مسیر مسیری از جنس هوش مصنوعی است و دیریازود پژوهش و دانشگری را در به هوش مصنوعی واگذار خواهد کرد.

🔺️زبان فارسی در علم که از طبع و تالیف علمی و قدم های فناورانه ی انسان ایرانی می آید، در علم امیدی را زنده نگاه می دارد که شاید هنوز بتوان از پس سیطره ی تبدیل شدن علم به داده، یک نسبت اصیل با سرآغاز های اصیل علمی و عقل تکنیکی برقرار کرد.البته این راه در زبان علم با ترجمه ی کلمات و اصلاح زبان آموزش مقدور نیست و جز با تالیف و ساختن جدی در دل فناوری و علم جدید برای ما فراهم نخواهد شد.

📺قسمت هشتم رصدخانه با عنوان زبان فارسی در علم و با حضور جناب مهدی صالحی را می توانید فردا از ساعت۲۳:۲۰دقیقه از شبکه اصفهان دنبال کنید.
.
.
#رصدخانه


🔸قسمت دهم
🔸پرونده ی فکری و فرهنگی




🔻دانشگاه و انقلاب اسلامی ایران
🔺استاد اصغرطاهرزاده




🟠شنبه۲۰بهمن ماه،حوالی ساعت۲۳:۱۵ از شبکه ی اصفهان



#علم #فناوری #اقتصاد #رصدخانه #تلویزیون #فکر #فلسفه #توسعه #پیشرفت #فناوری_بالا #پژوهش #دانشگاه #حکمرانی

@GRAVITY_TVshow
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#رصدخانه
#آیتم_طرح_بحث

📺قسمت دهم رصدخانه را امشب از ساعت۲۳:۲۰از شبکه اصفهان دنبال کنید.
.
#سخن_سردبیر
#رصدخانه


🔻دانشگاه هم مانند همه ی نهاد های تمدنی جدید، بدون احساس نیاز و شاید با نگاهی به نتایج آن در تمدن غرب وارد کشور شد.
نهاد هایی که حاصل یک کهن الگو در رابطه ی ما با مدرنیته هستند.این نگاه حاصل این پرسش است که"چرا غرب پیشرفت می کند و ما از قافله عقب می افتیم و نمی توانیم امروز و آینده ی خود را تدبیر کنیم؟"اگر پاسخ به این پرسش تخریب و بازسازی بنیاد های فکری مدرن نباشند و نتوان به عمق این مسائل اندیشید، نتیجه این است که علت ترقیات و پیشرفت و کارآمدی نهادهایی مانند دانشگاه را حاصل نهاد ها و امکانات دیگر بدانیم و در واردات بیشتر تلاش کنیم، شاید همچنان نتایجی که غرب از نهاد های خود می گیرد را در کشور نبینیم.این مسیر یک ناامیدی سیستماتیک و از کارافتادگی و رخوت میان نیروهای کارآمد آینده ایران ایجاد می کند و باید به جایگاه انقلاب اسلامی ایران در این موقعیت اندیشید.
🔺اساسی است که به رابطه ی این نهاد های از هم جداافتاده بیاندیشیم.بهترین تبیین توسعه از نظر صاحب این قلم، ایجاد رابطه ای اصیل و درست میان اجزای مختلف و پراکنده ی نهادهای مختلف مدرن است.بخصوص رابطه ای از جنس صرافت طبع میان اقتصاد،پژوهش و صنعت که باز هم به نظر صاحب این قلم جز با اندیشیدن به مبانی غرب از جایگاه انقلاب اسلامی امکانپذیر نخواهد شد.انقلابی که امیدی برای مواجهه ی جدی تر با بنیان های جهان جدید و تفکر آینده را نوید می داد و قدم بلند ملت ایران در بازگشت به خویشتن و آقایی در این جهان بود.








📺قسمت دهم رصدخانه را امشب از ساعت۲۳:۲۰از شبکه اصفهان دنبال کنید.
.
.
#رصدخانه


🔸قسمت یازدهم
🔸پرونده ی شرکت های دانش بنیان




🔻شرکت های دانش بنیان و مسئله ی ناترازی انرژی(بخش اول)
🔺مهندس رضا جهانی




🟠شنبه۴اسفند ماه،حوالی ساعت۲۳:۱۵ از شبکه ی اصفهان



#علم #فناوری #اقتصاد #رصدخانه #تلویزیون #فکر #فلسفه #توسعه #پیشرفت #فناوری_بالا #پژوهش #دانشگاه #حکمرانی

@GRAVITY_TVshow
هم اکنون

گفت وگو با مهندس جهانی عزیز درباره ی شکل گیری شرکت آهار
📌رویداد فناورانه ((راه مهندسی))

🛠قصه ی ساخت دستگاه سی تی اسکن پزشکی در شرکت دانش بنیان بهیار صنعت
به کارگیری رشته های مختلف در ساخت دستگاه سی تی اسکن
مواجهه ی مستقیم علوم مهندسی و کاربرد آنها در فناوری
🧭پنج شنبه ۹ اسفند ماه
ساعت: ۹:۳۰ صبح
مکان : شهرک علمی تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان شرکت دانش بنیان بهیار صنعت
جهت ثبت نام به آیدی زیر در ایتا و تلگرام پیام دهید :

@Behyar_roydad

#دانش_بنیان
#سی_تی_اسکن
#بهیار_صنعت_سپاهان

@behyaarstf_ir
1_17130540390.pdf
1.1 MB
.
بسم الله الرحمن‌ الرحیم

انتشار متن "گفتمان پیشرفت "

تفکر و نگاه رایج، پیشرفت را در ظواهر و تمنای استفاده و مصرف آخرین تکنولوژی ها و فناوری ها خلاصه می‌کند، حال آنکه می‌توان پیشرفت را تحولی تاریخی در وجود انسان ها دید که حضور دیگری در دنیای امروز رقم می‌زند و محصول این نگاه، ایجاد باغ و بوستان های علم و فناوری است تا هر دم از آن محصولی فناورانه برای حل مسائل کشور به ارمغان آید و در این فضا انسان نسبتی دیگر با کار و علم برقرار می‌کند.

متن جلساتی به روایت امیر نجات بخش، توسط بنیاد بهیار صنعت جمع آوری شده است و بعد از مختصری ویرایش در محضر‌‌ عزیزان قرار‌‌‌ گرفته است. به امید آنکه محافل اندیشه‌ای و فرهنگی با بازخوانی و توجه بیشتر به مسئله پیشرفت، فرهنگ تولیدِ دانش بنیان را هر چه بیشتر مد نظر قرار دهند.

بنیاد علم و فناوری بهیار‌صنعت سپاهان
۴ اسفند ۱۴۰۳

@behyaarstf_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برشی از گفتگوی دانشجویی پیرامون ما و دانشگاه و آینده علم و فناوری و صنعت

👤 مهندس نوید نجات‌بخش

🔸اردوی تشکیلاتی مشهد مقدس
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

@behyaarstf_ir
بنیاد علم و فناوری بهیارصنعت سپاهان
📌رویداد فناورانه ((راه مهندسی)) 🛠قصه ی ساخت دستگاه سی تی اسکن پزشکی در شرکت دانش بنیان بهیار صنعت به کارگیری رشته های مختلف در ساخت دستگاه سی تی اسکن مواجهه ی مستقیم علوم مهندسی و کاربرد آنها در فناوری 🧭پنج شنبه ۹ اسفند ماه ساعت: ۹:۳۰ صبح …
📌اگر میخواهید پیشرفت ادامه پیدا کند، باید نوآوری را هدف خودتان قرار بدهید؛ متمرکز بشوید روی نوآوری. در سازوکارهای رایج نباید متوقّف بشوید. ابتکار و نوآوری حدّ یقف ندارد. نوآوری لازم است. این کافی نیست که ما تواناییِ آن را پیدا کنیم که دستگاهی را که دیگران ساخته‌اند، بسازیم یا تکمیل کنیم یا مثلاً یک خُرده پیشرفته‌تر کنیم؛ این کافی نیست. باید بروید سراغ کاری که او نکرده، او انجام نداده. در عالم طبیعت خیلی از چیزها وجود دارد، خیلی از امکانات وجود دارد که ما اینها را نمی‌شناسیم. یک روزی این قوّه‌ی برق را مردم نمی‌شناختند؛ این از ازل وجود داشت در دنیا؛ در طبیعت نیروی الکتریسیته وجود داشت؛ انسان آن را نمی‌شناخت، بعد کشفش کرد. میلیاردها توان و ظرفیّت از قبیل این در طبیعت وجود دارد. می‌بینید دیگر، پیشرفتهای علوم را می‌بینید دیگر؛ روزبه‌روز [است].

👥️رویداد فناورانه راه مهندسی
قصه‌ی ساخت دستگاه سی‌تی‌اسکن



@behyaarstf_ir
2025/07/09 16:45:48
Back to Top
HTML Embed Code: