Telegram Web
- افسوس که هنوز عده‌ای می‌کوشند نفهمند!
👑
👑
کشور ایران در جدول کشورهای دارای بیشترین منابع طبیعی و زیرزمینی رتبهٔ پنجم را در کل دنیا داراست اما از لحاظ حجم اقتصاد و تولید ناخالص داخلی وضع دهشتناکی دارد.

دو سال قبل از انقلاب ۵۷، ایران هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. این یک سقوط تاریخی و شگفت‌انگیز است. خیلی بدیهی و مشخص است که که پس از ۵۷ مسیر اشتباهی طی شده است.

منابع زیرزمینی اگرچه همهٔ قابلیت‌های مورد نیاز برای رشد اقتصادی را بازنمایی نمی‌کنند، اما مزیت بسیار مهم و تعیین‌کننده‌ای برای کشورها به شمار می‌روند. یکی از عواملی که سبب شد آلمان نازی و امپراتوری ژاپن نتوانند بر نظم جهانی سیطره یابند، فقر آن‌ها از نظر منابع زیرزمینی بود.

روسیه ثروتمندترین کشور از لحاظ منابع زیرزمینی است. این ثروت کمک کرد تا اتحاد شوروی چهل‌وپنج سال برای سیطره یافتن بر جهان و نابودی نظم جهانی مسلط لیبرال دمکراسی پیکار کند.

اما وضعیت امروز روسیه نشان می‌دهد که اتحاد شوروی چه راه اشتباه و بی‌فرجامی را طی کرده‌است. امروز روسیه یعنی بزرگترین کشور جهان و ثروتمندترین کشور جهان از لحاظ منابع زیرزمینی، در رده‌بندی اقتصاد جهانی به جایگاه یازدهم نزول کرده‌است و برآورد‌ها نشان می‌دهند که این سقوط آزاد در سال‌های آینده ادامه خواهد داشت. خیلی روشن است که ایدئولوژی ستیزه‌جو و توهم‌بنیاد مارکسیستی، این کشور پهناور و ابرثروتمند را به معنای واقعی کلمه مصرف کرده‌است.

در میان ده کشوری که بیشترین منابع زیرزمینی را دارند تنها روسیه، ونزوئلا، ایران و عراق، جایگاهی در خور منابع عظیم خود ندارند و شش کشور دیگر موفق شده‌اند جایگاه جهانی مناسب خود را کسب کنند‌. چهار مورد از این کشورها در میان ده اقتصاد برتر جهان قرار دارند، استرالیا در رتبه سیزدهم است و عربستان، این پدیدهٔ سال‌های اخیر خاورمیانه و آسیا، جایگاه ایران دوران پهلوی، یعنی رتبهٔ هجدهم را از آن خود کرده‌است.

پیش از ۵۷ درمجموع بر ریل درستی قرار داشتیم و بعد از ۵۷ به بی‌راهه رفتیم. این خیلی واضح است. افسوس که عده‌ای هنوز می‌کوشند این واقعیت را نفهمند.


توس تهماسبی
👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رضا_شاه،_بزرگ‌ترین_ایرانی_سده_بیستم‌_ـ_داریوش_همایون.pdf
241.3 KB
👑
رضا شاه، بزرگ‌ترین ایرانی سده بیستم / داریوش همایون
https://bonyadhomayoun.com/?p=13616
امروز ایرانیان هر چه بیشتری، بویژه در میان آن شصت درصدی که پس از انقلاب اسلامی به جهان آمده‌اند، به گذشته صد ساله کشور خود می‌نگرند و فارغ از نبردهای سیاسی نسل پیش از خود، سهم هر دوره و شخصیت تاریخی را ارزیابی می‌کنند. رضاشاه که ایران از دست رفته را به زندگی باز آورد و جنبش مشروطه را در آرمانهای ترقیخواهانه‌اش تحقق بخشید و بدین ترتیب تاریخ نوین ایران را آغاز کرد با همه کاستی‌هایش چهره‌ای هر چه برجسته‌تر می‌یابد؛ برخلاف دیگران نیازی به زیارتنامه خوان و متولی ندارد و به نیروی کارهای بزرگی که تنها از او برآمد در خودآگاهی ملی ایرانیان پیش می‌رود.

👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Reza Pahlavi - Official
خلیج فارس فقط یک نام نیست، بلکه یک واقعیت تاریخی است. هزاران سال است که ایرانیان، اعراب و غربی‌ها این پهنه‌ی آبی میان ایران و شبه‌جزیره‌ی عربستان را با نام واقعی و یگانه‌اش، خلیج فارس، می‌شناسند.

تصمیم گزارش‌شده رئیس‌جمهور ترامپ برای تحریف تاریخ، در صورتی که درست باشد، توهینی به مردم ایران و تمدن بزرگ ما است.

اما مقصر اصلی این اقدام شرم‌آور نیز کسی جز علی خامنه‌ای و رژیم ضد ایرانی‌اش نیست که کشور ما را آن‌چنان تضعیف کرده‌اند که قدرت‌های خارجی به خود اجازه توهین به هویت ملی ایران و‌ تحریف تاریخ جهان را می‌دهند.

جمهوری اسلامی بانی این بحران ملی است و ما زیر پرچم این رژیم غاصب گرد نخواهیم آمد. بلکه همه ما ایرانیان، فارغ از گرایش، باور یا دیدگاه سیاسی، می‌بایست یک بار و برای همیشه زیر پرچم شیروخورشید متحد شویم تا بار دیگر این پرچم را بر فراز ایران و خلیج همیشه فارس برافراشته سازیم.

خلیج فارس میراث ملی ماست و دفاع از شرافت و نام آن مسئولیتی ملی است که هر یک از ما باید به هر شکل ممکن آن را به دوش بکشیم.

پاینده باد ایران. جاوید باد خلیج فارس.

@OfficialRezaPahlavi
Audio
👑سقوط 7️⃣5️⃣
با سپاس از بانو آناهیتا و جناب یاشار
👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
👑
🔠🔠🔠🔠
👑
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Audio
👑شوروی
با سپاس از بانو آناهیتا و جناب یاشار
👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
در_عالم_انقلاب_دیروز_و_فارغ_از_واقعیت‌های_امروز_ـ_فرخنده_مدرّس.pdf
218.1 KB
در عالم انقلاب دیروز و فارغ از واقعیت‌های امروز / فرخنده مدرّس
https://bonyadhomayoun.com/?p=23886
برخاستن یک نیروی سیاسی ـ انقلابی از «متن جامعه» نه تنها به معنای داشتن آگاهی از آن جامعه نیست، بلکه به این معنا هم نیست که هر نیروی برخاسته از متن جامعه برای انقلاب الزاماً داری پایگاه اجتماعی باشد که یک ضرورت است. چریک‌ها چنین پایگاه قدرتمندی در اجتماع ایرانی نداشتند و امروز هم ندارند، حتا با داعیۀ دمکراسی‌خواهی! چریک‌ها قدرت سیاسی را می‌خواستند، اما پایگاه «توده‌ایش» را نداشتند. آنها اما آن انقلاب خیالی خود را هم می‌خواستند، پس در راه آن کُشتند و کُشته شدند. اما در حقیقت امر، در اوج احساسِ پیروزیِ «انقلاب بهمنِ» خود، نبرد را در رقابتِ قدرت به نیرویِ انقلابی ـ مذهبی باختند.
Audio
👑خفقان
با سپاس از بانو آناهیتا و جناب یاشار
👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👑
- قوانین خردگرا، زمینه‌ساز فرهنگ‌سازی جامعه


امروز اتومبیل‌مان را برای انجام کارهایی به نمایندگی بردیم. نمایندگی برای ما ماشینی از اوبر گرفت تا به منزل برگردیم. راننده زن بود و ناگهان کنار اتوبان اتومبلیش خراب شد و ما مجبور شدیم پیاده شویم. ماشین دیگری گرفتیم که رانندهٔ آن مردی سیاه‌پوست بود.

بین راه صحبت از اتفاقی شد که برای‌مان افتاد. آقای راننده گفت که این مشکلات پیش می‌آید و همسرم گفت که چراغ موتور آن ماشین از ابتدا روشن بود و این نشان از سهل‌انگاری راننده دارد که آن آقا قبول نداشت. خلاصه گفت‌و‌گو که به میانه رسید وقتی همسرم از ضمیر She برای راننده قبلی استفاده کرد، آقای راننده گفت پس راننده زن بوده و زن‌ها در تعمیر ماشین سهل‌انگارند و همسرم پاسخ داد که بیش‌تر کارهای اتومبیل‌مان را خودش که زن است انجام می‌دهد و من هم گفتم چه‌طور می‌شود که این مسئله را زنانه‌/مردانه کرد و این سخن زن‌ستیزانه و تحقیرآمیز است.

فکر کنید مرد جوانی که خود سیاه‌پوست است و بی‌شک تاریخ پر فراز و نشیب گذشتهٔ تحقیرآمیز سیاهان در آمریکا را می‌داند خودش این‌گونه در مورد زنان سخن می‌گوید.

پیاده که شدیم به همسرم گفتم که این مرد خاورمیانه‌ای نیست و جوان هم است اما سخنش زن‌ستیزانه بود. گفتم بی‌شک از این‌گونه انسان‌ها در آمریکا و در سراسر کشورهای متمدن کم نیستند اما قانون اجازه نمی‌دهد که نگاه تحقیرآمیز این‌ها مابه‌ازای بیرونی در عمل داشته باشد.

بی‌شک فرهنگ عمومی در کشورهای غربی به مراتب بهتر از کشورهای خاورمیانه است اما بخش عمده‌ای از این فرهنگ‌سازی به دست قوانین سفت‌وسخت و همین‌طور نظام آموزشی قوی در آن کشورها صورت می‌گیرد.

شایسته است که ما هم به‌جای تحقیر و تخفیف مردمان خود تلاش کنیم حکومتی سکولار با قوانینی عادلانه بر سر کار بیاوریم تا رفته‌رفته فرهنگ عمومی جامعه تقویت پیدا کند. با وجود حکومتی مذهبی و تبعیض‌آمیز بار کج فرهنگ عمومی هم به سامان نخواهد رسید.

بهزاد.م

👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👑


ایدئولوژی، ترور وبنیادگرای دینی
نواب صفوی درخانواده‌ای مذهبی زاده شد. برای تحصیلات به هنرستان صنعتی آلمان رفت. حمیدشوکت معتقد است این هنرستان و آموزه‌هایی که درآن فراگرفت تاثیر زیادی براندیشه‌های وی گذاشت گو اینکه اولین فعالیت جدی اجتماعیش در تبلیغ دینی را با شهاب پوری شروع کرد که پیشتر نویسنده نشریه ایران باستان و از طرفداران سخت آلمان بود. هنرستان را رها و چندسالی به نجف برای تحصیل علوم دینی رفت اگرچه درس چندانی نخواند. پس از بازگشت به ایران در دانشکده الهیات اسم نوشت و توصیه نامه‌ای ازمحمودطالقانی برای ثبت نام درآنجا گرفت. پس ازانتشار کتب کسروی ابتدا به مباحثه با وی در دفتر نشریه پرچم پرداخت و آنگاه که از اقناع وی ناامید شد تصمیم به ترور وی گرفت و این تصمیم را بادوستانش عملی کرد. کتابچه‌ای به نام رهنمای حقایق منتشر کرد که درآنجا برنامه حکومت اسلامی راشرح داده بود: اعدام قماربازان، ممنوعیت سینما وتئاتر ورمان و موسیقی، و رادیو و کافه و قهوه خانه براساس شرع مقدس بایست سامان یابد. دومین ترور وی و یارانش ترور هژیر بود. سومین آنها ترور رزم آرا بود که تصمیم آن پیشتر در جلسه‌ای با حضورنمایندگان جبهه ملی و نماینده مصدق و نماینده کاشانی گرفته شد. یکی ازبرنامه‌های گروهش جذب چاقوکشان و لاتهای تهران بود. به واسطه آنها از مردم باج گرفته وخرج گروه را تامین میکرد. وقتی بااعتراض روبه رو شد گفت ما اینهارا قرض میگیریم برای حکومت علوی. وقتی حکومت راتشکیل دادیم این قرضها را پس می‌دهیم. افراطهایش به گونه‌ای بود که حتی آیت الله بروجردی هم به رویارویی با وی پرداخت و طلبه‌های فدائیان اسلام را از قم بیرون کرد. به همراه آیت الله کاشانی اولین گردهمایی درحمایت ازفلسطین را تشکیل داد و چندسال بعد به کنفرانس اسلامی فلسطین در اردن رفت ودرکنار سیدقطب و سوکارنو به ایرادسخنرانی پرداخت. اخوان المسلمین هم ازوی دعوت به عمل آوردند برای بازدید ازمصر. در سال ۳۴ یکی از مریدانش را که بی‌سواد بود ترغیب به ترور علا کرد. به وی گفت: اگرکشته شدی در راه خدا شهید شدی و اگر زنده ماندی نگو اسلحه را ازمن گرفته‌ای! بالاخره حکومت نواب و یارانش را دستگیر و چندماه بعد تیرباران کرد. سپهبدمحسن مبصر می‌گوید به عنوان آخرین درخواست ازمن خواسته بود یکی ازیاران نوجوانش را به سلول وی ببرم که مشخص شد با وی لواط میکرده است. البته این ادعا توسط منبع دیگری تایید نشده. مظفربقایی ومحمدزهری نقل میکنند که در لحظات آخربسیار ترسیده بوده والتماس بسیارکرده. نواب راهی را بنیان گذاشت که ترور را مجاز و خودسری را مشروع جلوه میداد.
#بهروز_حسینی

👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👑

اینک بیش از شش ساعت از حمله اسرائیل گذشته است؛

در ۳۱ شهریور سال ۵۹، تنها دو ساعت پس از اتمام حملات عراق به ایران، نخستین حمله نیروی هوایی را شاهد بودیم...


🦁👑🦁
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
علت_و_پیامد_جنگ_را_نباید_دور_زد_ـ_داریوش_همایون.pdf
101.3 KB
علت و پیامد جنگ را نباید دور زد / داریوش همایون
https://bonyadhomayoun.com/?p=23936
«مسئله اصلی این است که موقعیت را می‌باید به درستی شناخت و به بیان آورد. آنگاه ‌اندیشه روشن و زبان درست کار خودش را خواهد کرد. کم و کاستی مانند همیشه از تعریف آغاز می‌شود. می‌باید نخست موقعیت را چنانکه هست و‌‌ رها از ملاحظات سیاسی تعریف کنیم. ما می‌باید آنچه را که به مصلحت این سرزمین و مردم آن است، از جمله مردمی ‌که هنوز به جهان نیامده‌اند، انجام دهیم.»
Forwarded from Reza Pahlavi - Official
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نگران فردای پس از سقوط جمهوری اسلامی نباشیم. ایران دچار جنگ داخلی و بی‌ثباتی نخواهد شد. ما برای آینده ایران و شکوفاییش برنامه داریم. ما برای صد روز نخست پس از سقوط، دوران گذار، و استقرار یک حکومت ملی و دموکراتیک، برای ملت ایران و به دست ملت ایران، آماده‌ایم.


@OfficialRezaPahlavi
جنگی_که_نباید_رخ_می‌داد!_فزخنده_مدرّس.pdf
116.3 KB
جنگی که نباید رخ می‌داد! / فرخنده مدرّس
https://bonyadhomayoun.com/?p=23967
باید ریشۀ درد را جستجو نماییم! و اگر اندکی از فضل‌فروشی و شعاردهی فارغ شدیم، بار دیگر تورقی در تاریخ «سقوط اصفهان» بکنیم. اگر تا کنون آن خطوط تاریخی را، از منظر سرزنش مردمی، خوانده‌ایم که در بهارخواب‌های خود سقوط تخت‌گاه کشور را نظاره می‌کردند، این‌بار آن را از منظر رفتار رژیم‌های فاسد و پتیاره و خربنده‌ای همانند رژیم اسلامی بخوانیم که با شهوتی معطوف به قدرت، بر تخت می‎‌نشینند، اما نمی‌دانند که بر کدام مردمان حکومت می‌کنند.
موضوعات_حقوق_بشری_و_ایران_در_حقوق_بین_الملل.pdf
8.5 MB
👑
موضوعات حقوق بشری و ایران در حقوق بین الملل

👑
@BonyadVarahram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/07 22:40:38
Back to Top
HTML Embed Code: