Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
⭕️ تا زمانی که سعی نکنید کاری فراتر از آنچه قبلا در آن مهارت پیدا کرده اید، انجام دهید، هرگز رشد نخواهید کرد.

👤 رالف والدو امرسون


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ نمونه ای از نقشه راه #برندینگ




با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ ۱۶ تکنیک رهايی از افكار منفی:

۱-تکنیک آینه:

شما در طول روز دو یا سه بار و هر باری حداقل ده دقیقه جلو آینه بایستید و فقط به نکات مثبت خود توجه کنید و بابت آنها از خودتان تعریف کنید و به خود بگویید من واقعا عالی هستم مثلا من چه قد بلندی دارم،چه چشمان زیبایی دارم و...

۲-تغییر توجه دوربین ذهنتان:

توجه و تمرکز به نکات منفی باعث شروع افکار منفی می شود پس سعی کنید فقط به نکات مثبت زندگی خود توجه و تمرکز کنید.

۳-روی داشته های خود تمرکز کنید

سعی کنید تمرکزتان فقط روی نعمت ها و داشته هایتان باشد و هر آنچه را که دارید حتی چیزهای بسیار بدیهی و کوچک و جزیی را به خاطر آورید و روی آن تمرکز و دقت کنید.

۴-آگاهی از افکار منفی و تبدیل آن ها به افکار مثبت:

یک دفترچه یاداشت به همراه داشته باشید و در طول روز هر فکر منفی که به ذهنتان آمد بلافاصله آن فکر را یادداشت کنید و جلوی آن فکر یک فکر مثبت بنویسید و این فکر مثبت را شروع به تکرار و نوشتن می کنیم و این فکر مثبت را هر روز حداقل بیست و یک بار تا بیست و یک روز می نویسیم  بعد بیست و یک روز متوجه می شویم دیگر افکار منفی به سراغ ما نمی آید.

۵-شرطی سازی مغز با تکنیک کش:

یک کش پول به دستتان ببندید هر موقع افکار منفی به سراغتان آمد این کش را بکشید تا یک ضربه به دستتان وارد شود اتفاقی که می افتد ذهن ما بعد از ۲۱ روز یاد می گیرد که اگر بگذارد افکار منفی وارد ذهنتان شود ضربه میخورد با این تکنیک ذهن تا جایی که می تواند به صورت ناخودآگاه مانع میشود که افکار منفی به ذهن وارد شود.

۶-عدم مقایسه خود با بقیه:

مقایسه کردن یعنی شما داشته های خود را نمی بینید و آنچه هستید را بی ارزش و ناچیز می دانید و در عوض فقط به داشته های دیگران توجه کرده و آنها را تحسین می کنید و این یک سم بسیار خطرناک است.

۷-تغییر وضعیت بدنی:

هر موقع افکار منفی به سراغ شما می آید وضعیت جسمانی خود را عوض کنید. می توانید به پیاده روی بروید یا به تماشای طبیعت بنشینید 

۸-تخلیه ذهن از افکار منفی:

قبل از خواب افکار منفی خود را روی یک کاغذ بنویسید و کاغذ را پاره کنید و در سطل آشغال بیندازید.
۹-کلمات قدرت آفرین و مثبت:

استفاده مستقیم از این کلمات ذهن ما را تحت کنترل خودش قرار میدهد و اگر ما  بتونیم ذهنمان و کنترل کنیم می توانیم تغییرات زیادی را در زندگیمان ببینیم. سعی کنید از کلمات و عبارات مثبت و قدرتمند زیاد استفاده کنید

۱۰-از تکیه کلام های مثبت استفاده کنید:

سعی کنید در گفتار روزانه از کلمات مثبت استفاده کنید و خودتان را عادت بدهید از تکیه کلام های مثبت استفاده کنید.

۱۱-تعیین دقیق همنشین خود:

با هر کس همکلام و هم صحبت نشوید افراد با انرژی و طرز فکر و ذهنیتی که دارند براحتی بر شما تاثیر می گذارند از افراد منفی نگری به شدت دوری کنید.

۱۲-گفتگوی درونی مثبت

گفتگوهای درونی با خود تان را کنترل کنید ۹۵ درصد احساسات شما در طول روز با گفتگوهای درونی شما شکل می گیرد.

۱۳-هرگز خود را بدبخت و ناتوان تصور نکنید:

یک لیست از تمام نعمت های خود بنویسید و هر روز که از خواب بیدار می شوید لیست را نگاه کنید و شکرگزار باشید.

۱۴-بخشش و گذشتن و نادیده گرفتن بعد منفی دیگران:

افرادی که به شما بدی کردند را ببخشید کینه ها و رنجش ها را از خود دور کنید لیستی از افرادی که به شما بدی کردند تهیه کنید و آن ها را ببخشید آن ها را به قانون کارما بسپارید هر کسی نتیجه کارهای خود را دریافت می کند
۱۵-داشتن انتظارات مثبت

یکی از تکنیک های بسیار قوی هست که با به کارگیری آن می تونید به شخصی مثبت اندیش تبدیل شوید و یک زندگی مثبت و بهتری و تضمین کنید.

۱۶-با قدم های کوچک شروع کنید:

وقتی می خواهید یک عادت را تغییر دهید و یک عادت خوب جایگزین کنید  سعی کنید کم کم روی آن عادت کار کنید و انتظار نداشته باشید یهویی عادت شما اصلاح شود.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ بهترین حالت هنگام مکالمه با همکاران

بهترین شیوه قرار گرفتن در کنار هم با زاویه نود درجه است نه مستقیم در روبروی هم و به همین لحاظ بهترین میز برای مذاکره یک میز گرد است نه میز چهارگوش. هنگامی به سخنان دیگران گوش می دهید با کمی خم شدن به جلو در صندلی، به طرف مقابل نشان دهید که به سخنانش توجه دارید و علاقمندید ولی مراقب باشید که در این کار افراط نکنید و بیش از هفتاد وپنج درجه خم نشوید چون با این کار طرف مقابل را در تنگنا قرار میدهید و بعید نیست که وی به شکل تدافعی دست ها را زیر بغل قرار دهد.

تماس چشمی خود را بطور مناسب با گوینده حفظ کنید. افراط در تماس چشمی موجب اعمال فشار به طرف مقابل و کاهش آن نمایانگر عدم اعتماد به سخنان او یا عدم تمایل به شنیدن بقیه آنهاست.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ تند صحبت کردن

خیلی سریع صحبت کردن یا سریع پلک زدن نشانه عصبی بودن و بی اعتمادی است. مکث بین جملات را تمرین کنید، اجازه دهید آدم‌ها جملات‌شان را به پایان برسانند و هنگام صحبت با مردم، چشم‌های‌شان را نگاه کنید. اگر نمی‌توانید به چشم‌های آنها نگاه کنید، سعی کنید به پیشانی‌شان نگاه کنید. به این ترتیب به نظر می‌رسد تماس چشمی دارید در حالی که اینطور نیست!


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️#ساخت_برند
مدل هم نوایی برند


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️مدل 3P
بر اساس پرسشگری و #برندسازی است
یعنی
سه المان مهم :
PROMISE
PERFORMANCE
POSITIONING
را پایه #برند_سازی میداند:

چه وعده(قول) ی به مخاطب میدهید؟
چگونه آنرا اعلام میکنید و به گوششان میرسانید؟
چگونه پایبند وعده خود هستید؟

نتیجه :
آیا مخاطب #برند شما،
مشتریان و خریداران و...
احساس خوشایندی از مراجعه به شما دارند؟
آیا شمارا به دیگران معرفی میکنند؟
آیا شمارا پاسخگو و متعهد میدانند؟

اینها تک تک سوالاتیست که با دقت به جزئیات ساخته و پرداخته میشود چه #برندسازی_اینترنتی باشد
چه #پرسونال_برندینگ
چه #برندسازی_کسب_و_کار



با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️اگر سه نفر شما را اسب خطاب کردند، بروید و یک زین بخرید!

▪️«اگر سه نفر شما را اسب خطاب کردند، بروید و یک زین بخرید!» این یک ضرب‌‌المثل مجارستانی است که دوری کلارک آن را بر سر زبان‌ها انداخت. کلارک، نویسنده و مشاور بازاریابی استراتژیک است و البته «کارشناس برندسازی شخصی». او سال‌هاست که در زمینه وجهه حرفه‌‌ای و برداشت دیگران، تحقیق می‌کند. به اعتقاد او، راز موفقیت حرفه‌‌ای در عصر حاضر، متمایز بودن از دیگران و به زبان حرفه‌‌ای، برندسازی شخصی است.

▪️برند شخصی، وجهه شما در محیط حرفه‌‌ای است. شما سال‌ها تلاش کرده‌‌اید برای خودتان وجهه و اعتباری دست و پا کنید. وقتی اتاق را ترک می‌‌کنید، می‌‌دانید دیگران درباره‌‌ شما چه می‌‌گویند: «او یک بازاریاب خلاق است» یا «فلانی، یک وکیل کارکشته است». اما این تنها مزیت برند شخصی نیست.

▪️طبق نظر دوری کلارک، در دنیای شلوغ و پر همهمه امروز که رقابت در آن به شدت تنگاتنگ است، اگر کارشناس یک حوزه بخواهد از دیگران متمایز شود یا اصطلاحا «به چشم بیاید» تنها راهش این است مدیریت وجهه و برندسازی شخصی را یاد بگیرد. او می‌‌گوید: «برند شخصی شما مثل کارت ویزیتتان است.»

▪️او طی سال‌های اخیر، بارها ناچار شده به دلایل مختلفی مثل از دست دادن شغلش، برند شخصی خود را بازبینی و دوباره تعریف کند. از گزارشگر گرفته تا کارشناس کمپین‌‌های سیاسی، استاد دانشگاه و نویسنده مستقل. همین باعث شد او به حوزه برندسازی شخصی علاقه‌‌مند شود و نهایتا دو کتاب در این‌باره بنویسد.
او معتقد است که در بازار متغیر امروز، همه ما باید برندسازی شخصی را بلد باشیم و بتوانیم در صورت نیاز، آن را بازتعریف کنیم.

▪️او با اشاره به این ضرب‌‌المثل مجارستانی «اگر سه نفر شما را اسب خطاب کردند، بروید و یک زین بخرید» تاکید می‌کند که اگر چند نفر، نظری یکسان درباره شما داشتند، باید لحظه‌‌ای مکث کنید. شاید میان تصویر شما از خودتان و تصویر دیگران از شما، شکاف عمیقی وجود داشته باشد. پس باید همواره، نظرات دیگران نسبت به خودمان را زیر نظر داشته باشیم.

▪️او می‌‌گوید: «بارها از خود بپرسید که من از بیرون چطور دیده می‌‌شوم؟ خودم دوست دارم از نگاه دیگران، چه شکلی دیده شوم؟ اگر بتوانید این دو را با یکدیگر همسو کنید، گام مهمی در راستای برندسازی شخصی برداشته‌اید.» او می‌‌گوید: «به برندسازی شخصی به چشم یک پروژه نگاه کنید.»

◀️ برند شخصی، ضامن امنیت شغلی

▪️امروز، اکثر افراد حرفه‌‌ای می‌‌دانند داشتن یک برند شخصی چقدر ارزشمند است. به هر حال، اگر نام شما در سازمان، با یکسری نقاط قوت یا ویژگی‌‌ها گره نخورده باشد، احتمالا در سازمان‌تان نامرئی هستید. شاید الان در این جایگاه با این مشکلی نداشته باشید اما برای پیشرفت، باید خود را به نوعی از دیگران متمایز کنید.

▪️اگر یک برند شخصی قدرتمند داشته باشید، مردم معمولا فرصت‌‌های جدید را به شما پیشنهاد می‌کنند یا دوست دارند با شما کار کنند. یک برند شخصی قدرتمند، مثل بیمه‌‌ای است که به شما امنیت شغلی می‌دهد.

منبع: hbr

با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ راهنمای مراحل اصولی راه اندازی کسب و کار موفق


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️برند شما چه نیازهایی را برآورده می‌کند؟

▫️بسته به نوع محصول،خدماتی که می‌فروشید، #برند شما ممکن است یک #نیاز اساسی #مصرف_کنندگان را برآورده کند.

به عنوان مثال اگر کسب‌وکار شما مرتبط با غذا است، اگر فقط در سطح رفع نیاز گرسنگی باقی بمانید،
بدون شک در معرض رکود قرارخواهید گرفت.

در یک مقاله جدید در مجله Hubspot #هرم_مازلو براساس نیازهای مشترک مشتریان تفسیر شده است در این مقاله نیازها به دو دسته اصلی تقسیم شده است:

نیازهای محصول و نیازهای خدمات.
نیازهای اساسی باید چیزی باشد که همه اولویت همه برندها است.

چیزهایی مثل:

▫️عملکرد
▫️راحتی
▫️طراحی
▫️همدلی
▫️شفافیت
▫️گزینه‌ها
▫️دسترسی

یکی دیگر از نیازهای اساسی

▪️اعتماد به برند است.

در سال‌های اخیر، مشتریان برندها به خصوص برندهای بزرگ، به دلیل سواستفاده از اطلاعات خصوصی‌شان بی‌اعتماد هستند.
اما این تنها یکی از جنبه‌های اعتماد مشتری‌ است.
برای اعتمادسازی، برندها باید بیشتر از قبل با مشتری‌ها ارتباط برقرار کنند و نشان دهند که حاضرند امنیت مشتری‌ها را تضمین کنند.

اگر برند شما هم بتواند این نیازها را برآورده کند، در این صورت در مسیر برندینگ موفق خواهید شد.

▪️ایجاد ارادت به برند

اگر نیازهای اساسی به نیازهای محصول و خدمات اشاره داشته باشد،
در این صورت طبقه میانی هرم مازلو، زمانی است که مشتری‌ها تعهد و وفاداری به برند پیدا می‌کنند.

در هرم مازلو طبقه میانی به #نیازهای_عاطفی و #احساس_احترام اشاره می کند. این در مورد یک کسب‌وکار زمانی اتفاق می‌افتد که مشتری‌ها با برند #احساس_عاطفی برقرار می‌کنند به آن وفادار می‌شوند و به آن احترام می‌گذارند.

بعضی از مطالعات نشان داده است که فقط ۹درصد از مشتری‌ها در آمریکا به بعضی از برندها وفادار هستند و همیشه از آنها خرید می‌کنند.
این یعنی بازاریابی در این دوران راه درازی در پیش دارد.


تعهد به برند دو مجموعه وجود دارد:

🔻تعلق به برند
🔻احترام به برند

تعلق به برند فقط زمانی برای مشتری‌ها اتفاق می‌افتد که احساس کنند شما به آنها اهمیت می‌دهید.
وقتی مشتریان ببینند که با آنها صحبت می‌کنید و نیازهایشان را واقعا مد نظر قرار می‌دهید، احساس تعلق را در خودشان پرورش می‌دهند.

برندهایی که فراتر از نیازهای اساسی هستند، می‌توانند نقش اساسی تعیین هویت یک فرد و تقویت تصویر اجتماعی او ایفا کنند.

اگر کاری کنید که مشتری‌ها احساس کنند نمایندگان شما در جامعه هستند، احساس تعلق و احترام در آنها پرورش پیدا می‌کند.



با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️#داستان_برند
#Brand_Story

دقیقا چیزی شبیه به شخصیت مورد علاقه تان در یک فیلم یا کتاب می باشد.

اگر یک داستان قانع کننده ارائه کنید، مخاطب به خوبی برند شما را شناخته و با آن احساس همراهی و یکدلی خواهد کرد.

برند استوریBs در واقع مجموعه فعالیت ها و اهداف تاسیس یک سازمان را بازگو کرده و رسالت کنونی آن را نیز بیان می کند...

مغز انسان به محتوای داستانی خیلی سریع واکنش نشان می دهد.
بنابراین #داستان_پردازی یکی از روش های تضمینی برای جلب توجه مخاطب و ماندگاری اطلاعات در ذهن او به شمار می رود.

با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ خودتخریبی در #مصاحبه_شغلی!

هنگامی که بنا دارید شغلتان را عوض کنید، هیچ بهانه‌ای برای ورود بدون آمادگی به یک مصاحبه شغلی ندارید. بسیاری از افراد تصور می‌کنند نیازی به آمادگی نیست و مثلا ۲۰ سال تجربه کافی است تا بهترین گزینه برای شغل درخواستی باشند؛ درحالی‌که قبل از ورود به مصاحبه باید همه چیز را در‌باره شرکت مربوطه بدانید و الزامات مذکور در شرح شغل را به وضوح درک کنید.

🔺مصاحبه‌کننده‌ها تحمل افراد متکبر را ندارند و شرکت‌ها به دنبال فردی هستند که بیشترین تناسب را با شغل مربوطه داشته باشد و مایل به جذب افرادی نیستند که احتمالا طی سه تا پنج سال آینده با آنها به مشکل بر‌می‌خورند.

🔺ممکن است مصاحبه‌کننده بپرسد: «‌چرا می‌خواهید اینجا کار کنید؟»، «‌در‌باره شرکت ما، ماموریت ما، محصولات و خدماتش چه می‌دانید؟»
اگر نتوانید به این قبیل پرسش‌های سرراست پاسخ دهید، از اینکه به خود حتی زحمت یک جست‌وجوی ساده را هم نداده‌اید، نتیجه می‌گیرند که شرکت برایتان اهمیتی ندارد. در این مورد باید از پیش خوب فکر کنید و آماده باشید که از ویژگی‌های آخرین مسوولیت‌های شغلی و موفقیت‌هایتان و از مهارت‌ها، تحصیلات، تجربه و سایر عوامل به‌گونه‌ای صحبت کنید که نشان دهد برای شغل درخواستی گزینه مناسبی هستید وگرنه به پریشان‌گویی دچار می‌شوید.

🔺در مصاحبه حضوری یا ویدئویی تماس چشمی را با مصاحبه‌کننده حفظ کنید. بی‌قراری، حرکات شتاب‌زده و حواس‌پرتی نشانگر وجود اشکالی در شماست. پس‌زمینه به هم ریخته، اتاق کم‌نور، کیفیت پایین صدا و مانند اینها، بی‌توجهی به ریزه‌کاری، بی‌انضباطی و تنبلی استنباط می‌شود.

🔺اگر احتمال می‌دهید که دیر به جلسه مصاحبه برسید فورا مصاحبه‌کننده را مطلع و یک زمان تقریبی دیگر برای رسیدن‌تان مشخص کنید. اگر مصاحبه‌کننده را بیش از ۱۵ دقیقه منتظر بگذارید، بی‌ادب و بی‌ملاحظه دیده می‌‌‌شوید.

🔺زمانی تیر خلاص را به یک مصاحبه می‌زنید که با نخوت و از بالا به پایین با دیگران برخورد کنید. رفتار بی‌ادبانه شما با نگهبان در ورودی و هر شخص دیگری در شرکت به گوش رئیس می‌رسد و برای دور بعدی مصاحبه دعوت نخواهید شد. هیچ‌کس دوست ندارد با آدم خود‌بزرگ‌بینی که فکر می‌کند همه چیز را می‌داند کار کند.

🔺در حین مصاحبه آن‌گونه باشید که واقعا هستید. عجیب است که بسیاری از افراد که اتفاقا شخصیت‌های بسیار اجتماعی، شاد و بذله‌گو دارند به تله عمل به توصیه‌های غلطی چون «در مصاحبه جدی باشید و چیز زیادی بروز ندهید» می‌افتند و مانند یک روبات و با صدایی یکنواخت و کسل‌‌‌کننده به سوالات جواب می‌دهند. در مصاحبه ویژگی‌های درخشان شخصیتی خود را پنهان نکنید و البته مراقب باشید که بی‌ادب، تحقیرآمیز، روح فرسا و خودپسند نباشید. ‌

🔺هنگام مذاکره درباره حقوق به تعداد کاندیداهای صاحب صلاحیت توجه کنید. اگر تعداد آنها زیاد است، کمی چانه بزنید اما برخورد بیش از حد تهاجمی در مورد حقوق و شرایط کار ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

🔺همچنین اگر رزومه خود را برای چند شغل در یک شرکت ارسال کنید، شما را چندان جدی نخواهند گرفت.

🔺بدترین کاری که ممکن است از شما سر بزند بدگویی از رئیس، همکاران و مدیران سابقتان است. در این حالت مصاحبه‌کننده به درستی نتیجه می‌گیرد که شما فردی هستید که اگر روزی آنها را نیز ترک کنید، پشت سرشان بدگویی خواهید کرد.

◀️ اگر پس از چند مصاحبه، به دور دوم مصاحبه دعوت نشدید یا برای شغلی انتخاب نشدید، زمان خودارزیابی فرارسیده است. با خود صادق باشید و به شیوه ارائه خود نگاه انتقادی داشته باشید. به خاطر داشته باشید که مسوولان استخدام تمایل دارند افرادی را جذب کنند که مثبت، باانگیزه، مشتاق، با اعتماد به نفس، خوش‌خلق و صبور باشند. شاید کلیشه‌‌‌ای به نظر برسد؛ اما حقیقت دارد.

منبع: Forbes


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️برای برندینگ بهتر، روی بازارهای کوچک‌تر تمرکز کنید

▫️برایان تیل در کتاب خود به نام «خلق برندهای مردم‌پسند» می‌نویسد:

▫️هر چقدر در تیراندازی، زدن به یک هدف بزرگ‌تر، راحت‌تر است، در برندینگ، قضیه کاملا متفاوت است و هدف گرفتن بازارهای کوچک‌تر، راحت‌تر است.

▫️در حقیقت، هر چقدر تعداد مشتریان هدف یک برند بزرگ‌تر و بیشتر می‌شود، کار ما در برندینگ سخت‌تر می‌شود چون باید برندمان را در ذهن انسان‌های بیشتری که تفاوت‌های زیادی با هم دارند، حک کنیم.

▫️به همین دلیل است که برخی از برندها، به خصوص برندهایی که منابع کمی در اختیار دارند، ترجیح می‌دهند روی یک بازار کوچک تمرکز و در مقابل وسوسه گسترش بازارشان مقاومت کنند.

▫️برای مثال، انتشارات پالیتیک اَند پراس را در نظر بگیرید که معتبرترین برند در زمینه چاپ کتاب‌های مربوط به سیاست، روابط بین‌الملل و حکم‌رانی است.

▫️از آن جایی که تعداد مخاطبان این قبیل کتاب‌ها چندان زیاد نیست، پالیتیک اَند پراس به راحتی می‌تواند با برگزاری کمپین‌هایی مثل سخنرانی درباره موضوعات مختلف در دنیای سیاست، مشتریان هدفش را گرد هم جمع کند و روی آنها اثر بگذارد.

▫️تمرکز روی این بازار کوچک به انتشارات پالیتیک اَند پراس کمک کرده تا در مقابل غولی چون آمازون که کتاب‌فروشی‌های بزرگی مثل بِرنز اَند نوبل را ورشکسته کرده، دوام بیاورد و حتی رشد کند.

▫️پس یادمان باشد، تمرکز روی یک بازار و محصول خاص، باعث قدرتمندتر شدن برندمان و توسعه آن به سمت بازارهای بزرگ و محصولات مختلف، باعث کاهش قدرت آن در طول زمان می‌شود.

▫️بر همین اساس، نباید در پاسخ‌ به این سوال که مشتری هدف برندمان کیست؟ به گونه‌ای عمل کنیم که تقریبا هر کسی را جزء مشتریان هدف برندمان در نظر بگیریم، زیرا این ذهنیت در نهایت باعث سردرگمی خودمان، برندمان و مشتریان‌مان می‌شود.

▫️مثلا مدیر برندی را در نظر بگیرید که در پاسخ به این سوال می‌گوید: خانم‌های 25 تا 54 سال، مشتریان هدف برند ما هستند.

▫️در چنین شرایطی باید پرسید: آیا واقعا یک خانم جوان 25 ساله، نیازها و خواسته‌هایی مشابه یک خانم میانسال 54 ساله دارد؟

▫️تجربه نشان می‌دهد چنین پاسخ‌هایی سرآغاز تضعیف یک برند و در نهایت شکست خوردن و محو شدن آن از بازار می‌باشد.



با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️توصیه هایی برای متقاعد کردن دیگران

🔺همه دوست دارند حرف بزنند ولی گوش کردن، هنر بزرگ‌تری است. با دقت به صحبت های طرف مقابل گوش کنید.

🔺سخنان او را قطع نکنید.

🔺خواسته خود را در ابتدای گفتگو مطرح نکنید.

🔺با تکرار بعضی از جملات مخاطب خودتان، نشان بدهید که به صحبت‌هایش توجه دارید و او را درک می‌کنید.

🔺هنگام صحبت کردن از اعداد و ارقام و آمار دقیق استفاده کنید.

🔺مبالغه و زیاده گویی نکنید.

🔺برای تمام ادعاهای خود مرجع و منبع موثق بیاورید.

🔺در گفتار خود صادق باشید. اگر دو بار زنگ زده‌اید، نگویید که "صد بار تماس گرفته‌ام".

🔺از دیگران بدگویی نکنید چون اعتماد شنونده را از دست می دهید.

🔺برای حرف‌های‌تان از اشخاص مطمئن گواه بیاورید.

🔺بجای شهود از رویدادهای علمی بهرمند شوید.

🔺از تجربیات و داستان‌های شخصی خودتان بگویید.

🔺همیشه لبخند به لب داشته باشید.

🔺ارتباط چشمی برای گفتگو بسیار مهم است. از آن غافل نشوید.

🔺شفاف و صریح حرف بزنید و طرف مقابل را به چالش نکشید.

🔺از مقایسه دو موضوع مرتبط استفاده کنید.

🔺طرف مقابل را در فشار قرار ندهید.

🔺دغدغه‌ها و نگرانی‌های او را درک کنید.

🔺به نتیجه "بُرد-بُرد " فکر کنید و ریسک‌های او را هم در نظر بگیرید.

🔺قدر‌دان زمانی باشید که به شما اختصاص داده است.

🔺از حرف‌ها و مثال‌های تکراری پرهیز کنید.

🔺زمان مصاحبه را مدیریت کنید تا جلسه کسالت‌آور نشود.

🔺بر مواضع خود اصرار بیش از اندازه نداشته باشید.

🔺جملات پایانی را دقیق و حساب شده انتخاب کنید چون زمان بیشتری در ذهن می‌مانند.

🔺قرار نیست همیشه و در تمام مباحثات موفق شوید، در چنین مواقعی وقت‌تان را بیهوده تلف نکنید.

🔺ممکن است حرف‌های نامربوط بشنوید، باید خویشتن دار باشید و عصبانیت خود را کنترل کنید.

🔺ممکن است در ابتدا استرس و اضطراب داشته باشید. با چند نفس عمیق و سکوت و یا یک سوال از پیش آماده شده فرصت مناسبی برای خودتان ایجاد کنید.

🔺به خاطر باورها و عقاید طرف مقابل، او را احمق فرض نکنید.

🔺از جملات دستوری و توهین‌آمیز پرهیز نمایید.

🔺شرایط سنی، فیزیکی، مالی و فرهنگی طرف مقابل را در نظر داشته باشید.

🔺مهمترین هدف شما، متقاعد کردن او و کم‌‌کردن مقاومت‌ش در برابر شماست. پس گاهی لازم است به جلسات بعد هم فکر کنید و در یک جلسه تمام فرصت های خود را نسوزانید.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@Cafemodiriyat
⭕️ ۱۰ مهارت اساسی در مذاکره

مذاکره یکی از حیاتی‌ترین مهارت‌هایی است که در زندگی شخصی و حرفه‌ای به آن نیاز داریم. از خرید خانه تا مذاکره در محیط کار، همه ما به نحوی با مذاکره سر و کار داریم. در اینجا به بررسی شش مهارت اساسی که برای موفقیت در مذاکره لازم است، می‌پردازیم.

🔺ایجاد رابطه


اولین قدم در هر مذاکره‌ای، ایجاد یک رابطه انسانی با طرف مقابل است. وقتی بتوانید ارتباطی دوستانه و صمیمانه برقرار کنید، طرف مقابل کمتر شما را به عنوان دشمن می‌بیند و تمایل بیشتری به همکاری خواهد داشت.

🔺شنیدن فعال

یکی از مهم‌ترین اصول در مذاکره، شنیدن فعال است. یعنی به جای تسلط بر گفتگو، به دقت به حرف‌های طرف مقابل گوش دهید و نشان دهید که به نظرات او اهمیت می‌دهید. این کار باعث می‌شود طرف مقابل احساس کند که شما به او احترام می‌گذارید و این باعث افزایش احتمال رسیدن به توافق می‌شود.

🔺آینه‌ کردن

یکی دیگر از روش‌های موثر در مذاکره، آینه‌کردن رفتارها و گفتارهای طرف مقابل است. این کار باعث می‌شود طرف مقابل احساس راحتی و اعتماد بیشتری نسبت به شما پیدا کند. به عنوان مثال، اگر او از یک اصطلاح خاص استفاده می‌کند، شما هم همان اصطلاح را به کار ببرید یا از زبان بدنی مشابه استفاده کنید.

🔺کنترل احساسات

در هنگام مذاکره، کنترل احساسات بسیار مهم است. اگر احساسات خود را نشان دهید، ممکن است نقاط ضعف شما برملا شود و این می‌تواند به ضرر شما تمام شود.

🔺توانایی ترک مذاکره

همیشه این نکته را در ذهن داشته باشید که توافق نکردن بهتر از توافق بد است. باید به خوبی بدانید که حداقل پذیرش شما چیست و اگر طرف مقابل نتواند آن را تامین کند، آماده باشید که مذاکره را ترک کنید.

🔺خلاقیت

برای دستیابی به توافقی که برای هر دو طرف سودمند باشد، نیاز به خلاقیت دارید. سعی کنید خارج از چارچوب فکر کنید و راه‌حل‌های جدید و غیرمعمول ارائه دهید.

🔺تعیین هدف‌های واضح

داشتن هدف‌های مشخص در مذاکره بسیار مهم است. باید بدانید که چه می‌خواهید و چرا آن را می‌خواهید. این کار به شما کمک می‌کند تا در طول مذاکره تمرکز خود را حفظ کنید و از مسیر اصلی منحرف نشوید. همچنین اهداف خود را به صورت اولویت‌بندی شده در نظر بگیرید تا در صورت لزوم بتوانید از برخی اهداف کمتر مهم صرف نظر کنید.

🔺مدیریت زمان

مدیریت صحیح زمان می‌تواند به شما کمک کند تا به بهترین نتایج برسید. به عنوان مثال، قبل از شروع مذاکره، زمان محدودی برای هر بخش تعیین کنید یا اگر بحثی به نتیجه نمی‌رسد، بهتر است به موضوع دیگری بپردازید و بعداً به آن بازگردید.

🔺شناخت فرهنگ‌ها

شناخت و احترام به تفاوت‌های فرهنگی در مذاکره‌ها بسیار مهم است. هر فرهنگ دارای نکات و روش‌های خاص خود در مذاکره است که باید به آنها توجه شود.

🔺تحلیل قدرت

شناخت قدرت‌های موجود در مذاکره و استفاده صحیح از آنها می‌تواند به شما کمک کند تا به نتایج بهتری برسید. مثلا منابع قدرت خود را بشناسید و به تعادل قدرت توجه کنید. در صورت نیاز، سعی کنید از منابع قدرت خود به نفع خود استفاده کنید.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@Cafemodiriyat
⭕️در #برندینگ
فرض بر این است که
مخاطب (مصرف کننده) قادر است انتخاب های منطقی انجام دهد.
او روی بیشینه کردن مطلوبیت متمرکز خواهد بود، تا منافعی برایش حاصل شود.

به همین دلیل، مخاطب همیشه برندی را انتخاب خواهد کرد که:

برایش آشنا باشد.
باکیفیت باشد.
جذاب و متمایز باشد.
متعهد بنظر بیاید و نهایتا بهترین احساس و ارزش را نسبت به قیمتش ارائه دهد.



با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️نقطه تمایز شما چیست؟


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️مردم شما را چگونه می بینند؟



با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️به ارزش های طرف مقابل هم فکر کنید نه فقط ارزش های خودتان

زمانی که بر سر میز مذاکره می نشینیم، بدنبال دریافت ارزش هایی هستیم که توسط مخاطب قرار است دریافت کنیم. ارزش هایی که بواسطه امتیازهایی که دریافت می کنیم بدست می آید.

برای مخاطب هم همین ماجرا صدق می کند و او بدنبال ارزش است.

▫️بعنوان مثال برای یک فروشنده پولی که دریافت می کند ارزش است و برای مشتری محصولی که می خرد.

یک اشتباه مذاکره این است که بر روی ارزش های خودمان تمرکز کنیم، مثلاً همان فروشنده مدام از سود کم و هزینه ها صحبت کند.

برای داشتن مذاکره موفق باید ارزش های مخاطب را بخوبی بشناسید و تمرکز صحبت هایتان برروی همین ارزش ها باشد.
اینطور احتمال موفقیت شما در مذاکره به مراتب بالا می رود.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
⭕️ برندسازی

 ﺑﺮندینگBranding اقدامی ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ی ﺁﻥ ﺳﻄﺢ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﻭ ﻋﺎﻃﻔﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﺤﺼﻮﻝ ، ﺧﺪﻣﺖ(ﺷﺮﮐﺖ) یا فرد ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻣﯽ‌شود و ﺍﺭﺯﺵ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺫﯼ ﻧﻔﻌﺎﻥ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻣﯽ‌ﯾﺎﺑﺪ.

ﻣتخصصین برند، ﺍﺭﺯﺵ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﻌﻨﺎﺩﺍﺭﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺩﻟﺒﺴﺘﮕﯽ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺫﯼ ﻧﻔﻌﺎﻥ(ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ) ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺪ ﻣﯽ‌ﺩﺍﻧﻨﺪ
ﻭ ﺑﺮ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﭼﻨﯿﻦ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻭﯾﮋﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ.

ﺑﺮﺧﯽ هم ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺍﺭﺯﺵ ﺑﺮﻧﺪ ﺧﻼﺻﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.
▫️ﻭﯾﻦ ﺟﺎﻣﻮﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺧﺼﻮﺹ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺳﺨﻦ ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﯿﻢ ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻣﻨﻈﻮﺭﻣﺎﻥ, ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺍﺭﺯﺵ ﺑﺮﻧﺪ ﺍﺳﺖ.
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺗﺎﮐﻨﻮﻥ ﺷﺎﻫﺪ ﯾﮏ ﺭﻭﻧﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﺷﺪ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﻣﺤﺼﻮﻟﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢ.

ﻫﺪﻑ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭﺿﻌﯿﺘﯽ ﻣﻄﻠﻮﺏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻡ ﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺫﯼ ﻧﻔﻌﺎﻥ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ.

▫️ﻧﺎﮐﺲ ﻭ ﺑﯿﮑﺮﺗﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺭﺍ ﻗﺎﺋﻞ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﻤﺎﯾﺰ ﻭ ﺗﺮﻓﯿﻊ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ.

ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺗﺮ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻌﺎﻣﻼﺕ ﮐﻠﯿﻪ ﺫﯼ ﻧﻔﻌﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻟﺤﺎﻅ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﻨﺪ.

▫️دکتر دیوید ﺁﮐﺮ ﻧﯿﺰ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺪ ﺷﺮﮐﺘﯽ(ﺑﺮﻧﺪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻧﯽ) ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻧﯿﺮﻭﯾﯽ ﺍﻫﺮﻣﯽ, ﻫﻢ ﺍﻓﺰﺍﯾﯽ ﻭ ﺷﻔﺎﻓﯿﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﺪ ﻋﻠﯽ ﺍﻟﺨﺼﻮﺹ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺤﯿﻂ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﻭ ﻣﻐﺸﻮﺵ ﺑﺎﺷﺪ.

ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺑﺮﻧﺪﺳﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﺰﺋﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﮐﻠﯽ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.
ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺑﺮﻧﺪ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﮐﻼﻥ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ.


با کلیک روی لینک زیر به گروه ما بپیوندید:

@brandmban
2024/08/17 09:56:00
Back to Top
HTML Embed Code: