Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
#دانش‌بنیان

🔷صندوق نوآوری و شکوفایی میزبان گفتگوی رودررو با فعالان دانش‌بنیان

🔺در این نشست، فعالان حوزه دانش‌بنیان می‌توانند به صورت رودررو با رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به گفتگو بنشینند و نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص بهبود محیط کسب‌وکار برای شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح کنند.

🔺این رویداد به صورت حضوری و وبیناری برگزار می‌گردد.

🔗 لینک ثبت‌نام

🌐 کسب اطلاعات بیشتر


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
#همگام_با_رسانه_ها #امنیت_سایبری

تعریف نقشه راه برای تربیت نیروی «امنیت سایبری» در کشور

🔹دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات: کارهای مطالعاتی انجام شده که بتوانیم بر مبنای آن، یک نقشه راه متناسبی را برای توسعه منابع انسانی کشور در حوزه «امنیت سایبری» تعریف کنیم.

♦️ در امینت سایبری بیش از ۵۰ نقش مختلف برای افراد تعریف می‌شود که هر کسی در هر سازمانی بسته به نیازمندی‌های آن سازمان، نقش‌هایی دارد و به ازای هر نقشی مهارت و دوره‌های تخصصی نیاز خواهد بود. این موضوع یکی از حوزه‌های در دستور کار ستاد است.

♦️ نیازمند تعریف فهرست عناوین دروس آموزشی خاص و تعریف یک مسیر رشد و ارتقا برای تربیت افراد در نقش‌های مختلف در حوزه امنیت سایبری هستیم.

♦️ حمایت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط با حوزه امنیت سایبری انجام دادیم، چرا که یکی از دغدغه‌های مهم در این حوزه تأمین و تربیت نیروی انسانی متخصص است و جز مأموریت‌های ستاد قرار دارد.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات (CCTDC)
#دانستنی‌های_دانش‌بنیان 🟢 چه مدارکی برای ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان لازم است؟ 🔸شرکت‌های فناور برای اخذ تأییدیه دانش‌بنیانی باید فرایندی را طی و مدارکی برای ثبت آماده کنند. مدارک لازم برای ثبت شرکت دانش‌بنیان به شرح زیر است: 1️⃣رزومه شرکت 2️⃣آخرین اظهارنامه…
#دانستنی‌های_دانش‌بنیان

🛑 کارگزاری ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان چه وظایفی دارد؟

🔻شرکت‌های دانش‌بنیان؛ شرکت‌ها یا مؤسسه‌های خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور هم‌افزایی، توسعه اقتصاد دانش محور و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر فعالیت می‌کنند.

🔍 در راستای ارزیابی و بررسی شرکت‌های و مؤسسات دانش‌بنیان، معاونت علمی، کارشناسان و کارگزارانی را مشخص می‌کند تا با حضور در شرکت‌ها و مؤسسات در اقصی نقاط کشور اقدام به ارزیابی و بررسی صلاحیت متقاضیان کند.

🔍 متقاضیان می‌بایست بدانند که تنها کارشناسانی که نام آن‌ها در لیست تأیید شده معاونت درج شده است، می‌توانند شرکت‌های دانش‌بنیان را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهند. همچنین این شرکت‌ها و مؤسسه‌های متقاضی نباید به این کارشناسان هزینه‌ای پرداخت کنند.

🔍 کارگزاران ارزیابی شرکت‌ها عمدتاً شرکت‌های خصوصی ارزیاب هستند که به صورت حرفه‌ای به ارزیابی می‌پردازند و کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، معیار‌های رتبه‌بندی کارگزاران را مشخص کرده است.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
🏴 إِنَّا لِلَّٰهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

🥀 درگذشت هموطنان عزیزمان در حادثه معدن طبس را به خانواده‌های این عزیزان و هموطنانمان تسلیت می‌گوییم.


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
#دوشنبه‌ها_با_اینترنت_اشیا #فراخوان

♦️ برپایی پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته چین CHTF

🔶 پاویون ایران در این نمایشگاه، فرصتی استثنایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی فراهم کرده است تا آخرین دستاوردهای خود را به جهانیان عرضه کرده و با شرکت‌های بین‌المللی مطرح در این حوزه‌‌های فناوری‌های نوین به تبادل نظر و همکاری بپردازند.

🔻 حوزه‌های نمایشگاه:
▪️شهر هوشمند
▫️کشاورزی هوشمند و دهکده دیجیتال
▪️هوش مصنوعی و ربات
▫️فناوری اطلاعات و داده‌های بزرگ
▪️تولید ماشین‌آلات پیشرفته
▫️ نوآوری حمل و نقل و تحویل مرسولات و...

🗓️ زمان: ۲۴ تا ۲۶ آبان ۱۴۰۳

📍 مکان: شهر شنزن چین

مهلت ثبت‌نام: ۷ مهرماه ۱۴۰۳

☎️ شماره تماس: ۰۹۱۹۸۸۸۵۷۹۴

🔗 لینک ثبت‌نام

🌐 کسب اطلاعات بیشتر


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
#دوشنبه‌ها_با_اینترنت_اشیا

🟣 اینترنت اشیا در صنعت حمل و نقل

♦️اینترنت اشیا در حال دگرگون کردن صنعت حمل و نقل است. از خودروهای خودران که به صورت هوشمند مسیر خود را پیدا می‌کنند تا ناوگان حمل و نقلی که به صورت خودکار مدیریت می‌شوند.

🔹 وظیفه یک شرکت حمل و نقل این است که در زمان توافق شده و شرایط تعیین شده، کالاها را از تولیدکننده به مشتری نهایی تحویل دهد. با استفاده از اینترنت اشیا می‌توان هر یک از مراحل حمل و نقل را کنترل کرد و سرعت و کارآیی فرآیندهای خودکار را افزایش داد.

🔹نظارت بر بار یکی از کاربردهای مهم IoT در حمل و نقل است. با استفاده از سنسورهای مختلف، مانند سنسورها، اسکنرها و سیستم‌های ذخیره داده، امکان اتصال اشیاء و بخش‌های مختلف (انبارها، وسایل نقلیه یا کالاها) را به اینترنت فراهم می‌کنند و به همین خاطر تولید کننده، تأمین کننده تدارکات و مشتری نهایی همیشه از وضعیت کالاها، مکان و زمان تخمینی تحویل آن‌ها خبر دارند.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات (CCTDC)
#دانستنی‌های_دانش‌بنیان 🛑 کارگزاری ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان چه وظایفی دارد؟ 🔻شرکت‌های دانش‌بنیان؛ شرکت‌ها یا مؤسسه‌های خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور هم‌افزایی، توسعه اقتصاد دانش محور و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر فعالیت…
#دانستنی‌های_دانش‌بنیان

منظور از مزایای شرکت‌های دانش‌بنیان چیست؟

🔷شرکت‌های دانش‌بنیان با عناصری مانند علم و دانش درهم آمیخته است و بسیاری از مدیران با علم به اینکه اینگونه شرکت‌ها دارای مزایایی هستند، تمایل دارند شرکت خود را به صورت دانش‌بنیان به ثبت برسانند.

🟡 در قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان شیوه‌های گوناگونی از حمایت این شرکت‌ها به عنوان مزیت آنها مد نظر قرار گرفته است که حدود ۱۱۰ خدمت حمایتی به شرکت‌ها ارائه می‌شود.

🟡 مزایای شرکت‌های دانش‌بنیان علاوه بر معافیت از مالیات و عوارض گمرکی، اعطای کمک هزینه مالی به این شرکت‌ها، دریافت وام و تسهیلات مالی، از سازمان‌های ذی‌صلاح، برای تأمین کردن همه یا بخشی از هزینه تولید و عرضه یا بکارگیری فناوری است.

🟡 از مزیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در اولویت قرار گرفتن شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان، برای استقرار در محل پارک‌های علم و فناوری، مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ویژه علم و فناوری و مراکز و سازمان‌های رشد است.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
🔺 تصویب اجرای طرح‌های «هوشمندسازی صنایع» و «ایمن‌سازی فناوری شبکه دسترسی رادیویی باز»


دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات:‌

🔹بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به دو طرح توسعه زیست‌بوم فناورانه در دانشگاه‌های صنعتی شریف و یزد اختصاص یافته است.

🔸این طرح‌ها که به ترتیب بر روی هوشمندسازی صنایع و فناوری ORAN برای شبکه‌های رادیویی دسترسی باز تمرکز دارند از جمله اقدامات مهمی است که در جهت بومی‌سازی و توسعه زیر ساخت‌های فناوری‌‌های نوین در کشور ایجاد شده است.


📌 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
#دانش‌بنیان

سهم ۵ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان از صادرات ایران

🔻صادرات محصولات با فناوری بالا از شاخص‌های مهم میزان تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است که در «سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی»، «سیاست‌های کلی علم و فناوری» و «نقشه جامع علمی کشـــور» نیز به آن اشاره شـــده است.

🔹ازجمله تأثیر‌ها و نقاط مهم تقویت صادرات دانش‌بنیان می‌توان به افزایش درآمد‌های صادراتی، توسعه صنایع پایین دستی، تقویت قدرت نرم کشور، توسعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، توســـعه اقتصادی، تقویت ارتباطات بین‌المللی، کمک به تنوع اقتصادی و ایجاد زمینه پیشرفت فناوری و نوآوری اشاره کرد.

🔹با عنایت به اینکه رویکـــرد صادراتی محصولات با فناوری بالا، رویکردی جهانی و بین‌المللی اســـت لزوم به کارگیری تعریفی مورد پذیرش و اجماع فعالان این حوزه در سطح بین‌المللی وجود دارد.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم 🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات (CCTDC)
#معرفی #دانش_بنیان مهم‌ترین سازمان‌ها و نهادهای حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان 🔻ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به عنوان متولی اصلی سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، وظایف متعددی را بر عهده دارد که یکی…
#معرفی #اینفوگرافیک #دانش‌بنیان

💢 شتاب‌بخشی به رشد فناوری با اقدامات ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات

🔰ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با پیگیری فرآیندهای تصویب اعتبار مالیاتی در دو حوزه «تحقیق و توسعه» و «سرمایه‌گذاری»، گامی مهم در جهت تسریع در اجرای پروژه‌های فناورانه برداشته است.

🔰این اقدامات به صورت مستقیم بر «رشد نوآوری»، «بومی‌سازی فناوری‌ها» و «تقویت جایگاه شرکت‌های دانش‌بنیان» در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیرگذار می‌باشد.

برگزاری جلسات توجیهی، با صنایع و شرکت‌ها
پیگیری از سازمان‌ها و نهادهای مربوطه جهت تسهیل تخصیص اعتبار مالیاتی به شرکت‌ها
پیگیری فرآیندهای تصویب اعتبار مالیاتی در دو حوزه تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری
حل چالش‌های شرکت‌های اقدام کرده در حوزه اعتبار مالیاتی
تعریف اولویت‌های فناوری و زیرساختی جهت تخصیص اعتبار مالیاتی

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
#چهارشنبه‌ها_با_ارتباطات_نسل_جدید

🛑 ۱۱ حقیقت جالب درباره «فناوری WiFi»

🔷 فناوری وای‌فای (Wi-Fi) که امروزه مترادف با اتصال به اینترنت بی‌سیم شناخته می‌شود، امروزه به بخشی ضروری از زندگی روزانه میلیاردها نفر در سراسر جهان تبدیل شده است و ارتباطات بی‌وقفه، سرگرمی، کار و بسیاری از فعالیت‌های دیگر را ممکن می‌سازد و هدف آن ارائه راهی راحت برای انتقال داده بدون دردسرهای کابل بود. این هدف اولیه به تدریج پتانسیل ارتباطات بی سیم را به نمایش گذاشت.

1️⃣ فناوری WiFi توسط گروهی از محققان آژانس تحقیقاتی دولت استرالیا اختراع شد.

2️⃣ عبارت WiFi در واقع هیچ معنای خاصی ندارد و فقط یک علامت تجاری جذاب بوده است!

3️⃣ اولین مجوز WiFi در سال ۲۰۰۰ اعطا شد. اتحادیه WiFi ، یک سازمان غیرانتفاعی جهانی برای نظارت بر توسعه استانداردهای این فناوری است.

4️⃣ WiFi روی فرکانس‌های رادیویی معمولاً ۲.۴ گیگاهرتز یا ۵ گیگاهرتز کار می‌کند.

5️⃣ با گذشت زمان، استانداردهای WiFi تکامل یافته و نسخه های جدیدتر سرعت، پوشش و کارایی بیشتری دارند.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
#چهارشنبه‌ها_با_ارتباطات_نسل_جدید

🟢 ژاپنی‌ها پنجره‌ها را به آنتن 5G تبدیل کردند!

🔸اولین آنتن جهان که پنجره‌های شیشه‌ای را به دکل‌های 5G ‌تبدیل می‌کند، در ژاپن رونمایی شد.

🔺یک آنتن شیشه‌ای جدید که توسط شرکت ژاپنی AGC با همکاری یک پخش کننده مخابراتی موسوم به NTT Docomo ساخته شده است، می‌تواند پنجره‌های شیشه‌ای را به ایستگاه‌های پایه برای اتصال 5G تبدیل کند.

🔺می‌توانند به افزایش پوشش شبکه کمک کند. علاوه بر این، ظرفیت اضافی را می‌تواند با استفاده از زیرساخت‌های موجود به جای ساخت دکل‌های جدید برای افزودن ایستگاه‌های پایه بیشتر ایجاد کند. همچنین به ارائه دهندگان خدمات، گزینه‌هایی برای انتخاب ارتفاع نصب مناسب در صورت نیاز ارائه می‌دهد.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات (CCTDC)
#چهارشنبه‌ها_با_ارتباطات_نسل_جدید 🇮🇷 مشخصات جدیدترین ماهواره ایران 💠 «ماهواره تحقیقاتی چمران» توسط گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران (صاایران) با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکت‌های خصوصی دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است. 🔗 مطالعه متن کامل 🇮🇷 ما…
#چهارشنبه‌ها_با_ارتباطات_نسل_جدید

🇮🇷 ماهواره‌هایی که در صف پرتاب قرار دارند

🔻برنامه فضایی ایران در سال ۱۴۰۳ با پرتاب موفق ماهواره چمران ۱ آغاز شد؛ ماهواره‌ای که در مأموریتش می‌تواند راهگشای برنامه‌های بعدی باشد.

🛰️ ظفر ۲
توسط محققان دانشگاه علم و صنعت ایران آماده پرتاب شده و قرار است آذر یا دی ماه‌ آینده با یک پرتابگر خارجی به مدار برود.

🛰️ هدهد
یک ماهواره ۴ کیلوگرمی با استاندارد ماهواره‌های مکعبی که مأموریت آن ایجاد بستر اختصاصی ارائه خدمات اینترنت اشیای بین‌المللی باند باریک است. بیشترین کاربرد خدمات ماهواره هدهد در بخش‌های کشاورزی، حمل‌ونقل و تدارکات و محیط‌زیست خواهد بود.

🛰️ کوثر
این ماهواره ۳۰ کیلوگرمی، نخستین ماهواره ساخته ‌شده توسط بخش خصوصی در کشور است و مأموریت آن در حوزه کشاورزی و نقشه‌برداری می‌باشد.

🛰️ طلوع ۳
این ماهواره ۱۵۰ کیلوگرمی ساخت صنایع الکترونیک وزارت دفاع آماده پرتاب است. یک ماهواره سنجش از راه دور با قدرت تصویربرداری ۵ متر سیاه و سفید و ۱۰ متر رنگی است.

🔗 مطالعه متن کامل


🇮🇷 ما برای وصل کردن آمدیم
🇮🇷
🌐 ارتباط با ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات

🆔 @cct_isti
2024/09/25 16:35:12
Back to Top
HTML Embed Code: