Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1886 - Telegram Web
Telegram Web
برگزاری مسابقه آنلاین ICPC در دانشگاه صنعتی ارومیه

دیروز شاهد برگزاری مسابقه‌ی آنلاین ICPC دانشگاه شریف در دانشگاه بودیم که به همت انجمن علمی کامپیوتر و با همکاری عوامل اجرایی و نظارت دقیق مراقبین برگزار شد.

در پایان این رقابت جذاب، سه تیم برتر مشخص شدند:

🥇تیم اول "چی توز موتوری" :
آروین طاهری ( سرمربی )
سینا چراغی
محسن شهبازی
پارسا رحمانی

🥈 تیم دوم "EMA " :
اشکان ابراهیم نژاد ( سرمربی )
مجتبی فتوحی
الینا خدایی منفرد

🥉 تیم سوم "مورفی" :
مهدی خدایی ( سرمربی )
فرید دودکانلو
محمدرضا احمدی


تبریک ویژه به تیم‌های برتر این مسابقه، و تقدیر از تمامی شرکت‌کنندگان که با حضور خود، به این رقابت علمی اعتبار بخشیدند.


از انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه که با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه برگزاری این مسابقه آنلاین را فراهم کردند، و همچنین از مراقبین و ناظران عزیز که با دقت و تعهد، سلامت و عدالت رقابت را تضمین کردند، سپاسگزاریم.

امیدواریم این رویداد، آغازگر موفقیت‌های بزرگ‌تر برای دانشجویان در عرصه‌های علمی و حرفه‌ای باشد.

🔈 کمیته اطلاع رسانی انجمن علمی دانشگاه صنعتی ارومیه
@ceit_uut
سلام دوستان
از شرکت‌های مستقر در پردیس علم و فناوری دانشگاه ارومیه هستند.
سرفصل ها داخل سایت هست.
📣 «سهمیه دانشگاه‌ها در مسابقه ۲۰۲۴»

سهمیه‌ی تعداد تیم‌های شرکت‌کننده از هر دانشگاه در مسابقه‌ی منطقه‌ای ۲۰۲۴ بر اساس آیین‌نامه‌ی تعیین سهمیه‌ی دانشگاه‌ها در لینک زیر قابل مشاهده است:

🔗 icpc.ir/2024/docs/Quota-2024.pdf

🎈🎈@icpciran
🔸دوره هوش مصنوعی و پایتون🔸
- همراه با اعطای مدرک رسمی از سوی دانشگاه

♦️این دوره مناسب چه کسانی است⁉️
✴️ مناسب تمامی رشته ها جهت آموزش جامع و کاربردی مفاهیم هوش مصنوعی و نحوه استفاده آن در فیلد های مختلف
✴️ مناسب کسانی که برنامه نویسی را به تازگی آغاز کرده اند جهت تدریس تمامی مطالب از پایه و بدون هیچ پیشنیازی و همچنین مواجه شدن با مسائل دنیای واقعی در ۱۰ جلسه
✴️ مناسب کسانی که برنامه نویسی بلدند و به دنبال آشنا شدن بیشتر با حوزه هوش مصنوعی هستند

⭕️   مدرس دوره:
احسان خانی
نائب دبیر انجمن علمی گروه کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه


برای دریافت مشاوره و ثبت نام:
📫   @E_H_K
📞   09372363304



📙   تاریخ شروع کلاس ها :
جلسه اول چهارشنبه ۱۴ آذر
شنبه ها ساعت ۱۷:۳۰ - ۱۹
چهارشنبه  ۱۶ - ۱۷:۳۰


هزینه دوره :
۲۹۵ هزار تومان برای دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه
هزینه برای عموم :
۴۴۰ هزار تومان
👨‍💻 توصیه‌های خودمونی برای دانشجویان (علی‌الخصوص جدیدالورود)

سلام! امیدوارم که تا به امروز دوران خوبی رو توی دانشگاه گذرونده باشین. با اینکه خودم از نصیحت کردن و توصیه دادن بدم میاد ولی مواردی هستن که اگر رعایت نکنین تجربه‌های بدی رو خواهید داشت و این توصیه‌ها صرفا توصیه درسی نیستن و موارد بسیار مهم‌تری هست که هیچوقت بهشون پرداخته نمیشه. هدف من هم این هست به عنوان کسی که پنج سال توی دانشگاه بوده شما رو با این موارد آشنا کنم که آگاهانه‌تر تصمیم‌گیری کنین و شاید تجربه بهتری داشته باشین. مسلما من هم بدون ایراد نبوده و نیستم و حرف‌های من از روی تجربه و دیده‌هام بوده و ۱۰۰٪ روی همه افراد کار نمیکنن و همیشه تحت هر شرایطی باید به عقل و منطق خودتون رجوع کنین و نباید کسی رو مطلقا الگو قرار بدین.

📚 توصیه‌های درسی

احتمالا اساتید یا انجمن به شما گفتن که ترم‌های اول رو جدی بگیرین. دروسی هستن که دارای پیشنیازن و برای اخذ اون‌ها باید اون درس‌ها رو قبلا گذرونده باشین، در غیراینصورت نمیتونین این درس‌ها رو بردارین (مثلا ریاضی ‍۱ پیشنیاز ریاضی ۲ هستش) بعضی از درس‌ها ترمیک هستند و به این معنا هست که هر ترم ارائه نمیشن. این دروس رو یا باید از دانشگاه‌های دیگه مهمان بردارین و یا در صورتیکه تعداد زیاد باشه امضا جمع کنین که درس ارائه بشه (که این هم دست مدیر گروه هست و ارائه شدن یا نشدن درسی تضمینی نیست) که اگر هم درسی در ترم‌های بعدی ارائه بشه و یا اگر مهمان گرفتین ممکنه با سایر درس‌هاتون تداخل داشته باشه و برنامتون رو به هم بزنه. در کل افتادن توی درسی و یا حتی مشروط شدن در ترم‌های اول اتفاق نادری نیست و میتونه شما رو عقب بندازه و راحت ۹ یا ۱۰ ترمه بکنه.

هیچوقت درس‌ها رو برای روز آخر نگه ندارین. بعضی از درس‌ها شاید در نظر راحت باشن و فکر کنین این‌ها همون درس‌های دبیرستانن ولی شب امتحان تازه متوجه میشین که هیچی بلد نیستین و کلی استرس و سختی میکشین.

توی کلاس سعی کنین درس رو یاد بگیرین و نکته‌های مهمی که به نظرتون توی امتحان میاد رو یادداشت کنین و علامت بزنین. هر استاد یک اخلاق و نحوه ارزیابی و تیپ خاص سوالی داره که اگر متوجه بشین میتونین حتی پیشبینی کنین چه سوالاتی قراره توی امتحان بیاد (من خودم وقت زیادی رو برای درس خوندن نمیزاشتم و همچنان نمره‌هام نسبتا خوب بودن) میتونین از افرادی که نمره خوبی تو اون درس داشتن مشاوره بگیرین.

اگر میبینین نمیتونین کاری رو انجام بدین اون کار رو به تسک‌های کوچیکتر تقسیم کنین و خودتون رو مجبور به انجام اون تسک کوچیکتر کنین. سخت‌ترین قسمت کار شروعش هست اگر شروع کنین میل به تموم کردن کار در شما ایجاد میشه و نمیتونین کار رو نیمه‌کاره رها کنین.

کمال‌گرایی رو هم کنار بزارین. هر کار کوچیکی که ناقص هم باشه بهتر از این هست که اون کار رو کلا انجام ندین.و البته به اساتید هیچوقت بسنده نکنین. دیر یا زود متوجه میشین که اساتید هیچوقت تمامی مباحث رو به صورت کامل پوشش نمیدن و باید خودتون یاد بگیرین.

🎯 توصیه‌های مهارتی و آشنایی با رشته کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر رشته‌ای نیست که توش تمامی مباحث برنامه‌نویسی، امنیت، هوش مصنوعی و ... یاد بگیرین و خبره باشین.

اگر بخوام مهندسی کامپیوتر رو توصیف کنم یک رشته‌ای هست که از پایه به شما یاد میده کامپیوتر و اجزای مختلفش (چه سخت‌افزاری و چه نرم‌افزاری) چطور کار میکنن و بیشتر حالت معرفی داره (حتی مواردی مثل برنامه‌نویسی توی ترم‌های اول به صورت کامل ممکنه تدریس نشه و باید خودتون یاد بگیرین) برای اینکه بتونین به جایگاهی برسین باید یادگیری عمیق‌تری توی یک حوزه داشته باشین و اگر تنها به دانشگاه بسنده کنین خیلی سخته به جایی برسین. پس حتما روی مهارتتون جدا از دانشگاه کار کنین و برای خودتون رزومه بسازین.

از این شاخه به اون شاخه نپرین و درگیر «بهترین زبان» نباشین. توی اوایل دانشگاه ممکنه جوگیر بشین و سعی کنین هشت تا زبان مختلف رو یاد بگیرین که البته نهایت برنامه‌ای که مینویسین هم «سلام دنیا!» باشه. این کار رو نکنین خواهشا... هیچکسی شما رو با تعداد سینتکس‌هایی که بلدین نمیسنجه. مهم اینه بتونین یک مشکل و چالشی رو با اصول برنامه‌نویسی و چیزهایی که بلدین حل کنین. اگر برنامه‌نویسی رو به صورت اصولی بلد باشین یادگیری سایر زبان‌ها کار سختی نیست.

در کل حوزه کامپیوتر، حوزه‌ای هست که باید این مهارت رو داشته باشین که خودتون مباحث رو یاد بگیرین چون هر روز تکنولوژی‌های جدیدتری میاد و هر چقدر یاد بگیرین متوجه میشین چیزای بیشتری برای یادگیری هست.

اینکه چطور توی برنامه‌نویسی بهتر بشین بحث جدایی داره و به صورت مجزا باید پرداخته بشه بهش ولی اگر یک توصیه بدم اینه که فقط شروع کنین. کلی منابع، نقشه راه و آموزش هست و اگر شروع کنین به کار روی پروژه‌های ساده به مرور زمان بدون اینکه حتی متوجه باشین بهتر میشین.
🔰 سلامت روان و خودشناسی

واقعیت اینه دوران دانشگاه با اینکه فوق‌العاده دوران خوبی هست اما سختی‌هایی هم داره. شما وارد دوران جوانی میشین که چالش‌های مختلفی وارد زندگیتون میشن: مسئولیت‌پذیری، آینده نگری و ...

شما وارد یک جامعه جدید میشین و همه از شما انتظاراتی دارن. و خوب این موارد همیشه چیزهای راحتی نیستن. احساس تنهایی، بحران هویت، بحران وجودی و کلی موارد و مشکلات دیگه هستن که ممکنه باهاشون دست و پنجه نرم کنین. توی این دوران بهتره روی خودتون کار کنین و از خودتون شناخت بهتری داشته باشین. دلیل زندگیتون چیه؟ هدفتون چیه؟ چه چیزی میخواین؟ تو چه چیزایی مهارت دارین؟ تو چه چیزایی میخواین بهتر بشین؟ دور و اطرافیان شما میخواین چه نوع افرادی باشن؟

هر چه قدر بیشتر خودتون رو بشناسین و برنامه‌ای برای زندگیتون داشته باشین که بر اساس علایق و ذات درونی خودتونه به همون اندازه زندگیتون بهتر و راحت‌تر هستش. ممکنه اصلا جواب هیچکدوم از این‌ها رو ندونین. عیبی نداره، سخت نگیرین. همینکه قدم‌های کوتاهی برای بهتر شدن برمیدارین حرکت خوبیه و به شما کمک میکنه تو انتخاب قدم‌های بعدی تصمیم بهتری بگیرین و تو این راه هم بیشتر خودتون رو بشناسین.

متاسفانه سلامت روان چیزی نیست که تو جامعه ما جا افتاده باشه و اونطور که باید باشه بهش اهمیت نمیدن. مراقب خودتون باشین و اگر مشکلی دارین به یک فرد نزدیک قابل اتکا حرفتون رو بگین. زندگی رو جدی نگیرین و یادتون باشه که زندگی همیشه تو یک حالت نمیمونه. خوشی‌ها هم هستن، سختی‌ها هم هستن. اگر تو زندگی سختی نداشته باشین قدر زمانای خوبتون رو نمیدونین و نمیتونین رشد کنین.

مشاوره دانشگاه اسپانسر من نیست :) ولی دانشگاه ما مشاوره خوبی داره. اگر نیاز به کمک داشتین میتونین به دفتر مشاوره دانشگاه هم مراجعه کنین.

👥 ارتباط با آدم‌های دیگه و جامعه دانشگاه

همونطور که گفتم شما با ورود به دانشگاه به جامعه جدیدی وارد میشین. جامعه‌ای که توش عقاید و فرهنگ‌ها میتونن متفاوت و حتی با شما در تضاد باشن. اگر توی خوابگاه هستین یاد میگیرین چطور با آدم‌های دیگه کنار بیاین و با هم زندگی کنین، چطور با آدم‌های مختلف برخورد مناسب داشته باشین و چطور گلیم خودتون رو از آب بکشین.

اولین چیزی که توصیه میکنم اینه خودتون رو نشکنین. ممکنه بخواین وارد جمعی بشین یا با فردی دوست باشین که ممکنه با شما اشتراکاتی نداشته باشه. شاید بتونین وارد اون جمع بشین و یا با اون فرد دوست بشین ولی دیگه این خود شما نیستین.
آدمای درست شما رو همینطوری که هستین قبول دارن و نیاز نیست برای اینکه مقبولیت داشته باشین ماسک روی صورتتون بزنین و یا خودنمایی کنین. این کار عاقبتی نداره و چیزی جز پشیمونی در انتظارتون نیست. خودتون رو بخاطر اتفاقات و آدم‌های دیگه گم نکنین.
خودتون رو توی هر چیزی بلاتکلیف نزارین چون دردی بدتر از بلاتکلیفی وجود نداره. اگر میدونین ارتباطی که دارین ناسالم هست و آینده‌ای نداره قطع ارتباط بهتر از این هست مداوم در عذاب باشین.

از تنها بودن نترسین، اینکه تنها باشین بهتر از اینه با افرادی باشین که شما رو پایین بکشن و بعلاوه هیچ چیزی به جز خودتون نمیتونه خلا درونیتون رو پر کنه. با هر کسی ارتباطی دارین مستقیم یا غیرمستقیم بر روی شما تاثیر داره. شما میتونین با افرادی دوست باشین که هدفشون پیشرفت هست و شما رو هم تشویق میکنن که پیشرفت کنین. برعکسشم هست، میتونین با افرادی دوست باشین که فکر و ذکرشون چیزای سطحی، حاشیه‌ها و دراماهای دانشگاهه. در کل این انتخاب خودتونه. فردا نباید این افراد رو بابت وقت و انرژی هدر رفته مقصر بدونین.

قرار نیست همه از شما خوششون بیاد و قرار هم نیست شما از همه خوشتون بیاد. آدما متفاوتن. ممکنه آدمایی باشن که بی علت با شما دشمنی داشته باشن. نیاز نیست به هر اتفاق و هر فردی اهمیت بدین. مشکلات هر فردی مشکلات شما نیستن. ممکنه همین فردی که امروز بهش کمک کردین فردا پشتتون بد بگه و بشه بدخواهتون.
بعلاوه آدمایی هستن که اهمیتی به شما نمیدن و هدفشون اینه صرفا به خواسته خودشون برسن. چه این خواسته کمک درسی یا پروژه باشه چه تایید و توجه چه حمایت مالی و یا روحی. حواستون به این نوع افراد هم باشه.

بهترین کار اینه برای خودتون حریمی داشته باشین که خودتون یا فرد مقابل از این حریم رد نشه. هیچوقت بیش از اندازه وابسته و متکی به فردی نباشین و سعی کنین دو کفه ترازو تو یک ارتباط میزان باشه. اگر این دو کفه ترازو در تعادل نباشه و شما بیشتر از فرد مقابل اهمیت و صمیمیت دارین این ارتباطه نامتعادل هست و به شما صدمه میزنه.

ممکنه شما آدم خوبی باشین که هیچ انتظاری از کسی نداشته باشه ولی این به این معنا نیست که همه هم مثل شما خوب باشن و از خوبیتون سوء استفاده نکنن. اگر خوبی میکنین فراموش نکنین که علتش خواست خود شما بوده و هیچ توقعی از کسی ندارین.
اینکه اکثریت افراد یک چیزی رو درست میدونن دلیل بر درست بودن اون نیست. به عقل و منطق خودتون مراجعه کنین. اینکه غذای مورد علاقه بقیه فست فود هست دلیل نمیشه شما هم غذای مورد علاقتون این باشه. در مورد بقیه چیزها هم همینطوره. باز هم میگم، آدما متفاوتن! اگر مطمئنین چیزی درسته روی عقیدتون بمونین. ممکنه عقیده شما درست باشه و صرفا توی جمع اشتباهی باشین.

در نهایت توی ارتباط با بقیه صادق باشین. اگر موردی هست با حرف زدن حلش کنین. ارتباط درست هم به منفعت شماست هم به منفعت طرف مقابل و جلوی کلی سوءتفاهم رو میگیره. از بازی‌های عجیب و اداهای بچگانه دست بردارین. سعی نکنین هم با کسی دعوا کنین چون حتی دعوای خارج دانشگاه هم میتونه شما رو چند ترم آواره کمیته انضباطی و دادگاه کنه. بعلاوه دوران قرون وسطی و دنیای وسترن نیست... هر اتفاق کوچیکی به طرف میتونه باعث متحمل شدن چندین میلیون دیه و حتی زندان بشه و حتی اگر طرف هم رضایت بده همچنان باید به قانون جوابگو باشین.

فعلا همین موارد هستن :) ممکنه در آینده باز هم در مورد این موارد و یا برنامه‌نویسی صحبت کنم و یا به سوالاتتون پاسخ بدم.
کم کم زمان امتحانات میرسه و از الان دیگه باید خودتون رو آماده کنین. متاسفانه کنکور پایان دردسرا نیست.
یادتون نره از دوران دانشجوییتون بهترین استفاده رو ببرین. برای تک تک شما بهترین‌ها رو آرزو دارم 🙏
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کمیته اجرایی و ارتباطات با صنعت انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه تقدیم میکند:

📖موضوع سمینار : مفاهیم امنیت شبکه
سمیناری با تمرکز بر بازار کسب و کار

🎓ارائه دهنده : سالار محمود زاده، کارشناس ارشد امنیت اطلاعات بانک ملی و مدیر عامل هسته فناور نوین امن سازان آذرخش

سرفصل ها:
🔸 مفاهیم امنیت شبکه و اهمیت آن در بازار کسب و کار
🔸 نقشه راه و بازار شغلی تست نفوذ وب و شبکه های کامپیوتری
🔸نقشه راه و بازار شغلی RED TEAMING
🔸نقشه راه و بازار شغلی FORENSIC
🔸کاربرد SOC و نقش آن در ارتقای امنیت سازمان ها
🔸آشنایی با نحوه کسب درآمد تز طریق باگ بانتی
🔸آشنایی با شرکت های فعال در زمینه امنیت شبکه

🕐زمان برگزاری:
چهارشنبه
۱۴ آذر ۱۴۰۳
ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۳۰

📌مکان برگزاری:
سالن آمفی تئاتر برج، فخری زاده

از تمامی دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر و علاقه مندان دعوت میکنم در این سمینار کاربردی شرکت کنند.

برای اطلاعات بیشتر
با آیدی زیر در ارتباط باشید:

@Avestami
https://www.tgoop.com/ceit_uut
🗞 دوستان برای اینکه از آخرین اخبار انجمن علمی کامپیوتر و پیگیری های اعضای رسمی با خبر باشید، در گروه انجمن کامپیوتر عضو بشید. ( حتما قوانین انجمن رو که به زودی قرار داده میشه مطالعه کنید)

🏆 همچنین میتونید توی کمیته های مختلف فعالیت کنید و بنابر فعالیت هاتون مقام کسب کنید و در جلسات اعضای رسمی انجمن حضور داشته باشید و تاثیر مستقیم در کمیته ها و انجمن داشته باشید.

💬 پیشنهادات خود را در هر کمیته خاص مطرح کنید.
به محض تایید پیشنهادتون پیگیری های آن توسط اعضای رسمی انجام می شود.

🔗 UUT Computer Engineering Society:
🆔 https://www.tgoop.com/ceuut_central
📝 گزارش برگزاری سمینار مفاهیم امنیت شبکه

🔹 دیروز، چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳، سمینار تخصصی "مفاهیم امنیت شبکه با تمرکز بر بازار کسب و کار" با ارائه آقای سالار محمودزاده، کارشناس ارشد امنیت اطلاعات بانک ملی و مدیرعامل هسته فناور نوین امن سازان آذرخش، در D101 برگزار شد.

🔹 این سمینار توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر با هدف ارتقای دانش دانشجویان و آشنایی با فرصت‌های شغلی در حوزه امنیت شبکه برگزار گردید.

🔸 سرفصل‌های ارائه‌شده شامل موارد زیر بود:
- مفاهیم امنیت شبکه و اهمیت آن در بازار کسب‌وکار
- نقشه راه و بازار شغلی تست نفوذ، RED TEAMING و FORENSIC
- نقش SOC در ارتقای امنیت سازمان‌ها
- درآمدزایی از طریق باگ بانتی
- شرکت‌های فعال در حوزه امنیت شبکه

این برنامه با استقبال خوب دانشجویان و علاقه‌مندان همراه بود. امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی گامی مؤثر در توسعه دانش و مهارت‌های حرفه‌ای باشد. از حضور شرکت‌کنندگان عزیز قدردانی می‌کنیم. 🌟

دوره‌های امنیت شبکه مهندس محمودزاده برای علاقه‌مندان در پردیس بین‌المللی دانشگاه ارومیه برگزار خواهد شد و استخدام دانشجویان خوش ذوق انجام می‌شود.
📌 انجمن علمی-دانشجوییِ مهندسی کامپیوتر دانشگاه ارومیه تقدیم می‌کند:

🔖 موضوع کارگاه:
استفاده از هوش مصنوعی در تحصیل

👨‍💻 ارائه‌دهنده: دکتر صالح یوسفی
عضو هیئت علمی و مدیرگروه کامپیوتر


🔍 زمان و محل برگزاری:
📍حضوری:
دانشکده‌ی برق، کامپیوتر و فناوری‌های پیشرفته، ساختمان کلاس‌ها، طبقه‌ی دوم، آمفی‌تئاتر دانشکده

📍مجازی:
در بستر اسکای روم می‌باشد، جهت دریافت لینک وبینار در گروه موقت زیر عضو باشید👇
https://www.tgoop.com/+8EnMJIo91NcxZTg0

📆 دوشنبه، ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰

🎁 شرکت برای عموم دانشجویان آزاد و رایگان می باشد.

#کارگاه #هفته‌به‌هفته #وبینار #هوش_مصنوعی

📡  @UUCESSC  |  UUCESSC.ir
کمیته وب و نرم افزار انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه صنعتی ارومیه با همکاری انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه ارومیه برگزار میکند:

مسابقه تایپ سریع

💻 از تمام علاقه مندان به تایپ دعوت می شود تا در این مسابقه هیجان انگیز تایپ انگلیسی و فارسی، مهارت های خود را محک بزنند و از جوایز ویژه بهره مند شوند.

🟢 شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.
🟡 به همراه داشتن لپتاپ الزامی است.

برای ثبت نام با ID زیر در ارتباط باشید:
🆔 @avestami


🏆 جوایز برندگان مسابقه:

🥇 نفر اول: 1,000,000 تومان
🥈 نفر دوم: 800,000 تومان
🥉 نفر سوم: 600,000 تومان

📍 مکان: سالن دو منظوره دانشگاه صنعتی ارومیه
زمان: چهارشنبه 28 آذر ساعت 14:00

💲 هزینه ثبت نام: 30 هزار تومان


🔗 UUT Computer Engineering Society:
🆔 https://www.tgoop.com/ceit_uut
📢 انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارومیه برگزار می‌کند:

🏁 مسابقه پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین با استفاده از یادگیری ماشین

🔹 شرح مسابقه: 
در این رقابت، شرکت‌کنندگان باید با بهره‌گیری از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، قیمت بیت‌کوین را در بازه زمانی شنبه ۲۲ دی تا جمعه ۲۸ دی به‌صورت هر ساعت یک‌بار پیش‌بینی کنند. نتایج پیش‌بینی‌ها باید در قالب یک فایل CSV تهیه شده و از طریق ربات زیر ارسال شوند: 
@UUCESSCBot

🔸 مهلت ارسال پیش‌بینی‌ها: 
تا پایان روز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳

🔸 اعلام نتایج: 
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

💡 شرکت در مسابقه برای تمام دانشجویان آزاد و رایگان است. 

🔍 جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید با آیدی زیر در ارتباط باشید: 
@m_mahdi_farahbakhsh

#پیشبینی #مسابقه #هوش_مصنوعی #بیتکوین 
📡  @UUCESSC  |  UUCESSC.ir
2025/02/24 11:16:09
Back to Top
HTML Embed Code: