Telegram Web
🎉 جشنواره حرکت؛ نمایش خلاقیت و تلاش دانشجویی در  دانشگاه خوارزمی (پردیس کرج)! 🎉 

🔜 ۱۷ تا ۱۹ آذر، دانشگاه خوارزمی میزبان یکی از ویژه‌ترین رویدادهای سال است. جشنواره حرکت، نمایشی از توانمندی‌ها، خلاقیت‌ها و ایده‌های ناب دانشجویان دانشگاه خوارزمی است که با شور و انرژی، آینده را به تصویر می‌کشند. 

🧑‍🎓 غرفه‌ها با دستاوردهای علمی، پژوهشی و هنری دانشجویان پر شده‌اند و هر کدام پنجره‌ای به دنیای جدیدی از خلاقیت و نوآوری باز می‌کنند. این رویداد، فرصتی است برای تجربه لحظاتی پرمعنا، آشنایی با استعدادهای ناب و دیدن تلاش‌هایی که مرزها را جابه‌جا می‌کنند. 

🗓 زمان: ۱۷ تا ۱۹ آذر 

📍 مکان: طبقه همکف دانشکده ادبیات 

📌کانال اطلاع رسانی جشنواره:
🌐@harekatkhu

🔈🔈 این سه روز، فقط یک جشنواره نیست؛ بلکه مسیری است برای یادگیری، الهام گرفتن و ساختن خاطراتی که تا همیشه در یادها می‌ماند. همراه ما شوید و ببینید که چگونه دانشجویان خوارزمی حرکت می‌کنند و آینده‌ای بهتر می‌سازند. 

#جشنواره_حرکت 
#دانشگاه_خوارزمی 
#دبیرخانه_اجرایی_جشنواره_درون_دانشگاهی_حرکت



📣 کانال ارتباطی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه خوارزمی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📌گروهی از دانشمندان دانشگاه نیویورک کشف کرده‌اند که سلول‌های بخش‌های دیگر بدن، از جمله سلول‌های بافت عصبی و کلیوی، می‌توانند خاطرات را مشابه با نورون‌های مغز شکل داده و به خاطر بسپارند.

🔹نیکولای وی.کوکوشکین «Nikolay V.Kukushkin»، نویسنده اصلی این مقاله، توضیح می‌دهد: «یادگیری و حافظه عموما تنها با مغز و سلول‌های مغز در ارتباط هستند، اما مطالعه ما نشان می‌دهد که سلول‌های دیگر بدن نیز می‌توانند یاد بگیرند و خاطرات را شکل دهند.»

🔸این یافته پیشگامانه، راه های جدیدی را برای درک نحوه عملکرد حافظه می‌گشاید و پیامدهای بالقوه ای برای بهبود یادگیری و درمان اختلالات مربوط به حافظه دارد.
قسمت دوم:

🔹این پژوهش از اصل قدیمی عصب شناسی موسوم به «اثر یادگیری فواصل انباشته» الهام گرفته شده‌، که نشان می‌دهد اطلاعات هنگامی که در فواصل زمانی مورد مطالعه قرار می‌گیرند بهتر به خاطر سپرده می شوند.

🔸با مطالعه سلول‌های غیر مغزی انسان در آزمایشگاه و قرار دادن آن‌ها در معرض الگوهای مختلف سیگنال‌های شیمیایی، به تقلید از انفجار انتقال‌دهنده های عصبی در مغز، محققان دریافتند زمانی که این سلول ها الگویی در سیگنال ها تشخیص دهند می توانند «ژن حافظه» را مانند سلول‌های مغزی روشن کنند و اگر این پالس های شیمایی به جای یک زمان طولانی، با وقفه و فواصل زمانی تکرار شود این سلول ها نیز همانند نورون های مغزی اطلاعات جدید را یاد گرفته و به خاطر می سپارند.

🔹کوکوشکین می‌گوید: «این نشان می‌دهد که توانایی یادگیری از تکرار فاصله ای منحصر به سلول های مغز نیست بلکه ممکن است یک ویژگی اساسی برای همه سلول‌ها باشد».

🔸او خاطر نشان کرد که ما در آینده ممکن است نیاز به در نظر گرفتن این موضوع باشیم که چگونه دیگر بخش‌های بدن، مانند پانکراس، الگوهایی را برای حفظ و نگه داری سلامت به یاد می‌آورند.

مترجم: #پریماه_سلیمانی

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #حافظه | #نورون | #عصب

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
📌قلب انسان ممکن است توانایی پنهانی برای ترمیم خود داشته باشد.

🔸پس از نارسایی شدید قلبی، توانایی قلب برای التیام با تشکیل سلول های جدید بسیار کم است. با این حال، پس از دریافت درمان با یک پمپ قلب حمایتی، ظرفیت قلب آسیب دیده برای ترمیم خود با سلول های عضلانی جدید به طور قابل توجهی بالاتر می شود، حتی بیشتر از یک قلب سالم. 

🔹توانایی قلب انسان برای تجدید خود با بازسازی سلول های ماهیچه ای خود «میوسیت ها» بسیار محدود است. اما زمانی که قلب در اثر نارسایی شدید قلبی آسیب می بیند، چه اتفاقی برای این قابلیت می افتد؟

🔸اکنون محققان موسسه کارولینسکا دریافته اند که پس از یک آسیب، سرعت تجدید سلول حتی کمتر از یک قلب سالم است. استاندارد مراقبت برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی پیشرفته که دارای یک پمپ کاشته شده با جراحی هستند که به حرکت خون کمک می کند‌.
قسمت دوم:

🔹در کمال تعجب، محققان دریافتند که بیمارانی با چنین پمپ قلبی که بهبود قابل توجهی در عملکرد قلب خود نشان داده اند، می توانند سلول های ماهیچه قلب را با سرعتی بیش از شش برابر بیشتر از قلب های سالم بازسازی کنند.

🔸اولاف برگمان، محقق ارشد و نویسنده مقاله می گوید: «نتایج نشان می دهد که ممکن است یک کلید پنهان برای شروع مکانیسم ترمیم قلب وجود داشته باشد. مکانیسم این اثر هنوز ناشناخته است و هنوز هیچ فرضیه ای برای توضیح آن وجود ندارد.»

🔹این یافته‌ها امکان توسعه روش‌های درمانی جدید را برای بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی جدی فراهم می‌کند که توانایی قلب را برای ترمیم پس از آسیب تحریک می‌کند. به این ترتیب، بیماران تنها به پیوند قلب یا سایر انواع حمایت مکانیکی طولانی مدت نخواهند رسید.

مترجم: #ملینا_جمالی

📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.

#⃣ #قلب | #ترمیم | #پیوند‌قلب

#Whats_Up_in_Science

@cellandmolecularbiology
دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌کند:

💢کارگاه سلول‌های گرانولوزا؛ نقش سلول‌های گرانولوزا در تحقیقات تولیدمثل💢

👤 مدرس: خانم دکتر الهه امینی
هیئت علمی دانشگاه خوارزمی

📝 سرفصل‌ها:
▫️اهمیت سلول‌های گرانولوزا در بافت تخمدان
▪️ ارزش عملکردی سلول‌های گرانولوزا در مطالعات حوزه تولیدمثل
▫️نحوه استخراج و کشت سلول‌های گرانولوزا در شرایط آزمایشگاهی
▪️مروری بر چند پروژه تحقیقاتی مرتبط با سلول های گرانولوزا تجربیات آزمایشگاهی

📅 تاریخ: ۲۴ آذر ماه

ساعت: ۱۰ تا ۱۲

📍مکان: دانشکده علوم زیستی، سالن شماره ۵

‼️شرکت برای عموم آزاد است‼️

لینک ثبت نام و گواهی:
http://Workshop.khu.ac.ir

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
@cellandmolecularbiology
دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی با همکاری انجمن زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه خوارزمی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌کند:

💢کارگاه آنلاین ازدواج فامیلی و چالش‌های آن💢

👤 مدرس: آقای دکتر عبدالحمید انگجی
معاونت پژوهشی دانشکده علوم زیستی
هیئت علمی دانشگاه خوارزمی

📝 سرفصل‌ها:
▫️انواع رابطه خویشاوندی
▪️بیماری‌های هدف
▫️ازدواج فامیلی و تاثیر آن بر فراوانی جمعیت‌ها


📅 تاریخ: ۲۲ آذر ماه

ساعت: ۱۲:۳۰ الی ۱۴:۳۰

🪩 پلتفرم: ادوبی کانکت

‼️شرکت برای عموم آزاد است‼️

لینک ثبت نام و گواهی:
http://Workshop.khu.ac.ir

لینک برگزاری:
https://vc3.khu.ac.ir/fbs


➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
@cellandmolecularbiology
🌱⚙️هشتمین همایش روز ملی بیوتکنولوژی
همراه با آئین نوورودی‌ها


بیوتکنولوژی، سنگ‌بنای پیشرفت و توسعه در جوامع در حال توسعه است.
به همین منظور، بر آن شدیم تا روز ملی بیوتکنولوژی را این‌بار باشکوه‌تر و متفاوت‌تر از همیشه، با حمایت تمامی بازیگران این حوزه برگزار کنیم.💚

در این رویداد بزرگ، بخش‌های متنوعی از جمله سخنرانی‌های تخصصی، فضای نمایشگاهی، پنل‌های بحث و بررسی، جایزه بزرگ زیست‌فناوری و مسابقه Biotech Bridge، در نظر گرفته شده است.

هدف ما از برگزاری این همایش، گردهم‌آوردن تمامی فعالان و نقش‌آفرینان جامعه بیوتکنولوژی ایران با شعار آینده‌سازان در کنار پیشگامان است تا با هم‌اندیشی و هم‌افزایی، مسیری روشن برای آینده این حوزه ترسیم کنیم.✌🏼

از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا با حضور فعال خود در این همایش، به ارتقاء سطح علمی کشور و تقویت جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی علم و فناوری، یاری رسانند.

🌱 به امید فردایی سبزتر و پیشرفتی روزافزون در بیوتکنولوژی ایران عزیزمان

لینک ثبت نام

ظرفیت محدود!

@Biotechnetworkadmin
2025/07/01 10:02:53
Back to Top
HTML Embed Code: