Telegram Web
🔴◾️تغییر را با فرهنگ سازمان، هدایت کنید

⭕️فرهنگ سازمان یکی از عوامل موفقیت تغییر در شرکت است.

🔶در نظرسنجی موسسه استراتژی و مرکز کتزنباخ، 84% سازمانها گفتند فرهنگ کلیدی ترین شاخص موفقیت مدیریت تغییر در سازمان شان بوده است. از این میان 64% عنوان کرده اند که فرهنگ حتی از استراتژی و مدیریت عملیات هم مهمتر بوده است.

✳️هنگامی که تغییر در سازمان در حال طراحی است، مدیران و رهبران معمولا به نوع ساختار، طریقه گزارش دهی، فرآیندهای رسمی و … بیشتر توجه می کنند و وقت بیشتری را صرف طراحی این موارد می کنند، غافل از اینکه ابتدا باید مقاومت های تغییر و پشتیبانی از تغییر را که در فرهنگ سازمانی نهفته است، بررسی کنند.

❇️رهبران موفق در تغییر، ابتدا فرهنگ کنونی سازمان را تحلیل می کنند و قسمتهایی از فرهنگ را که می توان از آن انرژی گرفت و تغییر را شروع کرد، پیدا می کنند. این رهبران روش فکر کردن، رفتار کردن، کار کردن و احساسات افراد سازمان را که برای ایجاد تغییر لازم است شناسایی می کنند، آنها را بطن تغییر قرار می دهند و بواسطه آنها، سایرین را هم جذب تغییر می کنند.

#فرهنگ_سازمان

📍 @changemanagers
🔴◾️جنبه منطقی و احساسی تغییر را همزمان مدیریت کنید.

⭕️معمولا رهبران در زمان طراحی تغییر روی مسایل منطقی و چشم اندازهای خالی از احساس که فقط منطقی هستند، تمرکز می کنند. مثلا می گویند ما از نظر استراتژیم باید تا 5 سال آینده 30% رشد داشته باشیم. این تغییر خوب است ولی هیچ ارتباط احساسی با کارکنان برقرار نمی کند. یک اصل مهم در روانشناسی وجود دارد:

🔶انسانها به فعالیتهایی که ذهن و قلب آنها را بطور همزمان درگیر کند، واکنش نشان می دهند.

✔️بنابراین رهبران تغییر باید در طراحی و اجرای آن، بین اهداف منطقی و احساسات کارکنان ارتباط برقرار کنند. این ارتباط مصداق های زیادی می تواند داشته باشد و در هر سازمان به شکل متفاوتی عمل خواهد کرد.

✳️مثلا در یکی از شرکتهایی که از نزدیک شاهد اجرای یک تغییر بودم، تیم مدیریت ارشد تصمیم گرفتند برای ایجاد انسجام و همبستگی بیشتر کلیه پرسنل دفتر مرکزی را به کارخانه های محل تولید انتقال دهند تا با ایجاد هم افزایی بین پرسنل تولید و پرسنل اداری، تغییر را بهتر مدیریت کنند. درطی این فرآیند،احساس کلیه کارکنان به تغییر و روحیه آنها برای انجام تغییرات بزرگتر بعدی، تقویت شد.

📍 @changemanagers
🔴◾️الگوی مکعب یخی تغییر در دیدگاه مدرن تغییر سازمانی

⭕️تعادل هنگامی برقرار است که مجموع نیروهای سوق دهنده مساوی با مجموع نیروهای بازدارنده باشد.

☑️وضعیت تعادل را می توان با تضعیف نیروهای بازدارنده و یا با تشدید نیروهای سوق دهنده و یا هر دو، تغییر داد.

☑️اگر مدیریت سازمان از طریق افزایش نیروهای سوق دهنده، تولید و بازدهی را افزایش دهد، (مثلا با اعمال فشار مداوم روی کارکنان) در کوتاه مدت موفق می شود.

☑️اما هنگامی که مدیر کار را ترک می کند و فشار روی کارکنان کاهش می یابد، نیروهای بازدارنده افزایش و در نتیجه قدرت تولید دوباره کاهش می یابد. بنابراین در این حالت مدیر موفق، اما غیر اثربخش است.

☑️در مقابل اگر مدیریت تصمیم بگیرد که از طریق تضعیف نیروهای بازدارنده، تولید را افزایش دهد، (مثلاً آموزش کارکنان، و یا حل مسایل انگیرشی آنان) اگر چه ممکن در کوتاه مدت تولید و بازدهی کاهش یابد، اما در بلند مدت می تواند تولید و بازدهی را افزایش دهد. بنابراین مدیر، هم موفق و هم اثربخش است.

#الگوی_مکعب_یخی


📍 @changemanagers
🔴◾️پنج ويژگی كه لازمه هر موفقيتی‌ست:

🔸 انگيزه بالا : انگيزه قوی در واقع سوخت حركت ما در طول مسير موفقيت هست كه مانع توقف ما در مسير مي‌شود. اين انگيزه به ما اين اطمينان را مي‌دهد كه حتماً تمام كارها را انجام خواهيم داد.

🔹 به خود متكی بودن : بايد مسئوليت همه چيز را بپذيريم و به خودمان متكی باشيم.

🔸 اراده قوی : به جای اينكه فعاليت‌هامان را به تعويق بندازيم ، به استقبال آن‌ها بريم و آن‌ها را انجام بدهیم؛ اگر اراده كنيم، هر چيزی كه بخواهيم را بدست مياوریم.

🔹 صبر و شكيبايی: هميشه و در هر موقعيتی صبور باشيم ، حتی در مواقع شكست و ناكامی .

🔸 صداقت : صداقت به ما شخصيت والايی مي‌بخشد و باعث اعتبار ويژه‌ی شما می‌شود؛ اين ويژگی را در شخصيت‌تان پرورش بدهید.

#موفقیت

📍 @changemanagers
آدم‌های بزرگ، برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی، موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک، فقط پشت سر آدم‌های موفق حرف میزنند...



✉️ Telegram |📷 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴◾️بگذارید کارکنانتان اشتباه کنند، اما آنها را به حال خود رها نکنید!!

⭕️بعنوان یک مدیر، شما مسئول کارهای زیردستان خود و همچنین، اشتباهات آنها هستید. از این رو، ممکن است پیشقدم شوید و یکسری دستورالعمل های دقیق، شفاف و انعطاف ناپذیر تهیه کنید که از اشتباه کردن کارکنان پیشگیری کنید.

↙️البته، باید مواظب باشید که کارکنانتان را از اشتباه کردن نترسانید. در این صورت، ممکن است آنها برای هر کار کوچکی نزد شما بیایند و کارشان را با شما چک کنند. بنابراین، نه تنها بخش زیادی از وقت شما گرفته میشود، بلکه آنها نیز، اشتیاقی به تصمیم گیری نخواهند داشت و متکی به شما خواهند بود؛ زیرا ممکن است اشتباه کنند و با تنبیه مواجه شوند.

↙️توجه داشته باشید که کارکنان نیاز به فکر کردن دارند و برای این کار، نیازمند یادگرفتن هستند و برای یاد گرفتن، گاهی اوقات اشتباه کردن لازم است. پس، به آنها اعتماد کنید و حاشیه خطایی برایشان در نظر بگیرید.

#اشتباه_کارمندان

📍 @changemanagers
🔴▪️برای بهبود و ارتقای تیم، ابتدا روی خودتان کار کنید

⭕️اگر همه‌ی اعضای تیم ازجمله رهبر، سه قابلیت شخصی را در خود توسعه دهند، تیم می‌تواند از سخت‌ترین شرایط و چالش‌ها با عملکرد عالی عبور کند. این سه قابلیت عبارت‌اند از:

1️⃣خودآگاهی درونی
📌خودآگاهی داخلی یا درونی، شامل درک شما از احساسات، باورها و ارزش‌های شما است، یعنی همان روایت درونی شما.

2️⃣خودآگاهی خارجی
📌خودآگاهی خارجی، به این معنی است که بفهمیم کلمات و اعمال ما، چگونه روی دیگران تأثیر می‌گذارد.

3️⃣مسئولیت‌پذیری شخصی
📌اوقات تفکر ما پیرامون مسئولیت‌پذیری، به این مسئله ختم می‌شود که «دیگران باید مسئولیت‌پذیر باشند». اما مؤثرترین رهبران و کاراترین هم‌تیمی‌ها افرادی هستند که روی مسئولیت‌پذیر بودن خودشان متمرکزند.
#ارتقای_تیمی

📍 @changemanagers
🔴◾️ ترک عادت

⭕️این عادت ها را ترک کنید:

1️⃣دیگران را مقصر ندانید
2️⃣به سلامتی تان توجه کنید
3️⃣برای دیگران زندگی نکنید
4️⃣خودتان را دست کم نگیرید
5️⃣منتظر وقت مناسب نمانید
6️⃣از این شاخه به آن شاخه نپرید

#ترک_عادت

📍 @changemanagers
🔴▪️ماجرای دونده ای که بدون کفش قهرمان المپیک شد:

جیم تورپ، دونده‌ی آمریکایی که در تصویر، کفش‌ها و جوراب‌های متفاوت به پا دارد.

عکس؛ سال١٩١۲ بازی‌های المپیک جیم صبح قبل از شروع مسابقه متوجه شد کفش‌هایش را دزدیده‌اند.

او در سطل زباله ۲ کفش پیدا کرد و چون یکی از کفش‌ها برایش بزرگ بود، مجبور شد یک جوراب اضافی بپوشد.

همان روز با همان کفش‌ها ۲مدال طلا گرفت.

"در پشت هیچ در بسته ای ننشینید
تا روزی باز شود.

راه کار دیگری جستجو کنید
و اگر نیافتید همان در را بشکنید."

📍@changemanagers
🔴▪️ مشکل وقتی شروع می شود که شما بهانه های خود را باور می کنید.

⭕️کارتان را بکنید یا نکنید اما بهانه نیاورید. از مغز شگفت انگیز خود برای توجیه کردن و بهانه آوردن که چرا فلان اقدام را انجام نداده‌اید ، استفاده نکنید. کاری صورت دهید و دست به کار شوید. برای خودتان تکرار کنید مسئولیت به گردن من است.

❇️بازندگان عذر و بهانه می‌آورند و برندگان پیشرفت می‌کنند و به جلو می‌روند.

⁉️از کجا می‌فهمید که عذر و بهانه‌ی شما اعتبار دارد یا ندارد؟ بسیار ساده است. به اطراف خود نگاه کنید و بپرسید: آیا کس دیگری وجود دارد که از عذر و بهانه‌های شبیه به من استفاده کند و موفق باشد؟؟

↙️وقتی این سئوال را می‌پرسید اگر صادق باشید باید اذعان کنید که هزاران و حتی میلیون‌ها نفر وجود دارند که حال و روزی به مراتب بد‌تر از شما داشته‌اند اما به موفقیت دست یافته‌اند.
#بهانه_تراشی

📍 @changemanagers
🔴◾️تغییر مهمترین اصل ثابت زندگی است، در زندگی برای خودتان هدفی داشته باشد که بخاطرش بجنگید، از سختی‌ها بگذرید و در راه رسیدن به آن بتوانید تغییر کنید و از زندگی لذت ببرید؛ برای تغییر دادن خودتان منتظر روز مناسب نباشید، بلکه سعی کنید با تغییر دادن خودتان روزهای مناسب برای خودتان بسازید؛

یادتان باشه زندگی دوی استقامت است، نه دوی سرعت. عجله نکنید و از دویدن و مشاهده مناظر مسیر لذت ببرید. همه به مقصد خواهند رسید. مهم لذت بردن از مناظر زیبای مسیر است ...

#تغییر
#زندگی
📍 @changemanagers
🔴▪️آموزه های مدیریتی(پارکینسون)

📍 @changemanagers

⭕️چرا وقتی انجام پروژه‌ای را یکساله تعریف می‌کنیم، در یک سال انجام می‌شود و اگر همان را هشت ماه تعیین کنیم در هشت ماه انجام می‌شود؟

چرا وقتي براي انجام كاري يك ساعته، سه ساعت وقت داريم انجام آن سه ساعت طول مي كشد؟؟

پاسخ همه این سوالات در "قانون پارکینسون" نهفته است:

🔆بر اساس قانون پارکینسون در مدیریت، "ذهن، کار را به مدت زمانی که به آن اختصاص داده شده کش می‌دهد"

در واقع می‌توان این‌گونه بیان کرد، براساس قانون پارکینسون:
وقت بیشتر = اتلاف وقت بیشتر

مهم است بتوانیم بر قانون پارکینسون غلبه کنیم که مهم‌ترین تکنیک برای غلبه بر آن نیز گزاره زیر است:

تعیین مهلت زمانی و ضرب‌الاجل معقول، و پایبندی به انجام کارها در زمان تعیین شده‌.

📍 @changemanagers
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️داستان زندگی فردی که بعد از سال‌ها سختی کشیدن در 65 سالگی تا مرز خودکشی پیش می‌رود، اما یک تصمیم او را تبدیل به یک میلیاردر می‌کند‼️

🔆انتخاب شما چیست⁉️

📽 #نکات

📍 @changemanagers
🔴◾️موفقیتهای گذشته تان را مرور کنید!

پوشه‌ای در کامپیوتر بسازید و تمام موفقیت‌هایی که تا به حال کسب کرده‌اید را در آن ثبت کنید. به‌عنوان مثال متن ایمیل محبت آمیزی که از یک مشتری بابت حل شدن مشکلاتش گرفته‌اید یا تصویری از جایزه‌ای که دریافت کرده‌اید را در پوشه‌ی افتخارات ذخیره کنید. گاهی اوقات انسان‌ها به اندازه‌ای در اتفاقات روزمره غرق می‌شوند که موفقیت‌های گذشته‌ی خود را فراموش می‌کنند.

👈احتمالا شنیده‌اید که نباید در گذشته زندگی کرد؛ اما مرور موفقیت‌های گذشته عملکرد خوب شما را یادآوری می‌کند و اعتمادبه ‌نفس را افزایش می‌دهد.

#موفقیت

📍 @changemanagers
🔴◾️پانزده راه ساده براي رسيدن به موفقيت‏

‏1- با دقت لباس بپوشیم
‏2- مثل برنده ها بیندیشیم
‏3- جزئی از یک گروه باشیم
‏4- پویشگر باشیم
‏5- احساسات خود را به روشنی بیان کنیم
‏6- همیشه نتیجه را در ذهن داشته باشیم
‏7- بدانید چطور پشت تلفن صحبت کنیم
‏8- منظم باشیم
‏9- انتقاد نکنیم
‏10- مودب باشیم
‏11- هر از گاهی مسئولیت مشکلی را بر عهده گیریم
‏12- با انتقادات دیگران از شما به خوبی برخورد کنیم
‏13- الگو باشیم
‏14- صبور باشیم
‏15- چیزهای جدید بیاموزیم

#موفقیت

📍 @changemanagers
🔴◾️قناعت غلط

❇️روزگاری مرید و مرشدی خردمند در سفر بودند. شبی را در خانه‌ی زنی با چادر محقر و چند فرزند گذراندند و از شیر تنها بزی که داشت خوردند. مرید فکرکرد کاش قادر بود به او کمک کند. وقتی این را به مرشد خود گفت او پس از اندکی تامل پاسخ داد:”اگر واقعا می خواهی به آن ها کمک کنی برگرد و بزشان را بکش!”. مرید ابتدا بسیار متعجب شد ولی از آن جا که به مرشد خود ایمان داشت چیزی نگفت و شبانه بز را در تاریکی کشت.
🌀سال‌ها گذشت و روزی مرید و مرشد وارد شهری زیبا شدند وسراغ تاجر بزرگ را گرفتند که زنی بود با لباس‌های مجلل و خدم و حشم فراوان. وقتی راز موفقیتش را جویا شدند، زن گفت سال‌ها پیش من تنها یک بز داشتم و یک روز صبح دیدیم که مرده. مجبور شدیم برای گذران زندگی هر کدام به کاری روی آوریم. فرزند بزرگترم زمین زراعی در آن نزدیکی یافت. فرزند دیگرم معدنی از فلزات گرانبها پیدا و دیگری با قبایل اطراف داد و ستد کرد مرید.

🔆هر یک از ما بزی داریم که اکتفا به آن مانع رشد و تغییرمان است و باید برای رسیدن به موفقیت و تغییرات بهتر آن را قربانی کرد. بز زندگیتون رو درست انتخاب کنید و بکشید.

#بز
#مرید_و_مرشد

📍 @changemanagers
🔴◾️سیال‌سازی ذهنی

❇️برگه کاغذی بردارید و بالای آن مهم‌ترین هدف خود را به شکل یک سوال بنویسید. مثلا می‌توانید بنویسید: «چگونه می‌توانم در دوازده ماه آینده درآمدم را به دو برابر افزایش بدهم؟» حتی می‌توانید مشخص‌تر از این برخورد کنید: «چگونه می‌توانم در دوازده ماه آینده درآمدم را از ۵۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون افزایش دهم؟»
پس از آن که سوالتان را نوشتید، باید بکوشید بیست جواب به آن بدهید. باید جواب‌ها مشخص، مثبت و زمان حال ساده باشند. مثال، به جای این که بنویسید: «تماس بیشتر»، می‌نویسید: «روزی پنج تماس بیشتر می‌گیرم.» هر چه جواب‌ها مشخص‌تر باشد، ایده‌های بیشتری تولید می شود.

🔸دست کم به بیست جواب اشاره کنید. اگر بخواهید می‌توانید بیش از بیست جواب را بنویسید، اما نوشتن بیست جواب الزامی است. در بیشتر موارد جواب بیستم در واقع مشکل شما را برطرف می‌سازد. پس از آن که به بیست جواب رسیدید، فهرست جواب‌هایتان را مرور کنید و دست کم یک ایده را که بتوانید بلافاصله آن را به اجرا بگذارید پیدا کنید. همین حالا این کار را انجام دهيد. تاخیر جایز نیست.
#ایده
#سیال_سازی

📍 @changemanagers
🔴◾️در پس شعار نايكی "فقط انجامش بده." نكته‌ای برجسته نهفته است؛ كلمه "فقط". زيرا نايكی می‌داند که دقيقا قبل از هر اقدامی، ابتدا تعلل و فكر می‌كنيم.

❇️"فقط انجامش بده." می‌پذيرد همه ما در فشار آوردن بر روی خودمان برای بهتر بودن و بهتر عمل كردن دچار مشكل هستيم. همه ما قبل از اقدام دو دل هستيم و با احساسات مان گلاويز می‌شويم. كلمه "فقط" به ما می‌گويد تنها نيستيم. هر كدام از ما اين دو دلی‌های كوچک را دارد.

🔹بهش فكر نكن. فقط انجامش بده. می‌دونم خسته‌ای، فقط انجامش بده. می‌دونم می‌ترسی، فقط انجامش بده.
#نایکی
#تعلل
#فقط

📍 @changemanagers
🔴◾️در حوزه مدیریت کسب‌ و کار، اصطلاحی با عنوان چابکی(Agility) وجود دارد که یکی از الزامات بقا در دنیای رقابت است.

❇️تصویر بالا مثال جالبی از این اصطلاح در دنیای طبیعت است که با مفهوم آن در دنیای کسب ‌و کار هم‌خوانی زیادی دارد. نکته نهفته در این مثال آن است که سرعت به تنهایی برداشت درستی از چابکی نیست.

🔸چیتا در عرض ۲ ثانیه به ۷۵ کیلومتر در ساعت می‌رسد. اما چرا گاهی نمی‌تواند غزال را شکار کند؟ دلیل آن است که غزال نسبت به چیتا چابکی بیشتری دارد یعنی توانایی آن در «تغییر مسیر» بالاتر است.

🔹به بیان ساده "چابکی یعنی انعطاف پذیری نسبت به تغییرات".
#چابکی
#چیتا
#انعطاف_پذیری

📍 @changemanagers
2025/07/13 16:45:08
Back to Top
HTML Embed Code: