Telegram Web
🔴▪️تکنیک ۴۷۸ و نقش آن در کاهش اضطراب

این تکنیک که توسط دکتر ویل از دانش آموختگان دانشگاه هاروارد ابداع شده؛ در واقع یک تکنیک تنفسی ضد اضطراب است به این معنی که شما یاد می گیرید که در مواقعی که تنش ندارید با تمرین مکرر آن، خود را برای کاهش اضطراب و پرخاشگری در مواقعی که تنش دارید آماده کنید. روش اجرا بسیار ساده است؛

➊ بر روی یک تخت و یا مبل راحتی دراز بکشید؛
➋ در ابتدا به مدت ۴ ثانیه نفس را فرو دهید؛
➌ سپس بمدت ۷ ثانیه نفس را نگه دارید؛
➍ در نهایت بمدت ۸ ثانیه اجازه دهید که هوا از ریه هایتان خارج شده و این مراحل را چندین بار تکرار نمایید.

این تمرین، به مرور تنش های عضلانی و اضطراب شما را برطرف کرده و سبب می گردد که در تنش‌های بین فردی، کنترل بیشتری بر رفتار خود داشته باشید و کمتر عصبی شوید. همچنین سبب محافظت از حملات قلبی در شما می‌گردد.


📍 @changemanagers
🔴▪️رضایت از کار


⭕️ کاری را که در آن ماهر هستید، انجام دهید تا احساس لیاقت و موفقیت کنید. هر کس در یک رشته و یک کار خاص بیشتر موفق است. یکی در آشپزی، یکی خیاطی، دیگری هم در کوهنوردی و ...

⭕️ نوع کاری که در آن مهارت دارید مهم نیست، بلکه میزان رضایتی که از خودتان بابت انجام دادنش دارید، مهم است. همان وقت که به خودتان دست مریزاد می‌گویید، اعتماد به نفس‌تان جان می‌گیرد.



📍 @changemanagers
🔴▪️پیشرفت خودتان را با پیشرفت دیگران مقایسه نکنید؛ هر کدام از ما به زمانِ خاص خود برای طی کردن سفر زندگی‌مان نیاز داریم!


📍 @changemanagers
🔴▪️ مدیری به من می گفت: ما همه کارها را انجام می‌دهیم اما هنوز کارکنان مقاومت می‌کنند.

من گفتم: بیشتر توضیح بده!
او با گله‌مندی پاسخ داد: تعداد زیادی از کارکنان هنوز هم در قالب شیوه‌های قدیمی و سنتی کار می‌کنند. به اعتقاد من طبیعت بشر مقاومت در برابر همه چیز است.

از او پرسیدم: اگر تو ۱۰۰ میلیون دلار برنده شوی آیا از پذیرفتن این پول امتناع می‌کنید؟
گفت: سر به سرم می گذارید؟ معلومه که نه

به اوگفتم: پس طبیعت بشر مقاومت در برابر همه چیز نیست. انسان‌ها اگر ببینند که تغییر برایشان بیشترین منافع را دارد مقاومت نخواهند کرد. آیا سیستم های منابع انسانی شما برای افراد روشن کرده اند که اجرای تحول در خودشان و در فرآیند هایشان بیشترین منفعت را دارد؟

پرسید: سیستم منابع انسانی؟
گفتم: بله، ارزیابی عملکرد، حقوق و دستمزد، ترفیعات، رفاهی، ارتقاء و ....

برای تو مثالی می‌زنم:
ممکن است تو در چشم انداز و اهداف خود تعریف کرده ای که مشتری باید در مرکز توجه باشد. اما ارزیابی عملکرد تو  در این زمینه هیچ شاخصی برای اندازه گیری رضایت مشتری و پاداش به این رضایت و .... ندارد. نظام حقوق تو بر این اساس بنیان‌گذاری شده است که کارکنان به ازای خطای کمتر حقوق بیشتر می‌گیرد نه بر اساس نوآوری بیشتر (که خود مستلزم خطاست) و گذشته از این‌ها؛

شاخص تو برای اندازه‌گیری میزان نوآوری کارکنان‌ چیست؟

وقتی تصمیم گیری در مورد ارتقای افراد اغلب به شیوه ذهنی انجام می شود، وقتی که برای کارمند یابی خود از حس خودت استفاده می‌کنی و برنامه ای برای تشویق و تفویض امور به تیم‌ها و نه افراد نداری و .....

این‌ها همه نشان از نبود سیستم‌های منابع انسانی در سازمان توست.

#رهبری_تحول

📍 @changemanagers
🔴▪️چگونه تغییر ایجاد می شود؟

ایده افکار احساسات〰️ برنامه عادتها تعهد سبک زندگی تغییر



📍 @changemanagers
🔴▪️۷ نوع استراحتی که به آن نیاز داریم

🔹 تا حالا شده با وجود اینکه خوب خوابیدین، توی تعطیلات بودین و کار زیادی هم انجام ندادین، باز هم احساس خستگی کنین؟
🔹 چنین حالتی بهمون نشون می‌ده که نوع خستگی و استراحتی که نیاز داریم متفاوته.
زندگی‌های پرمشغله، استرس، روابط کاری و عاطفی و ... همه ممکنه به نوعی باعث خستگی ما بشن و هر کدوم هم به یک نوع استراحت نیاز دارن. تو این رشته توییت، ۷ نوع استراحتی که تو زندگی بهش نیاز داریم رو توضیح می‌دیم.

1️⃣ استراحت فیزیکی (Physical)
زمانی که احساس خستگی می‌کنین و بدن شما توان نداره، به استراحت فیزیکی نیاز دارین.
راه‌های استراحت فیزیکی:
- در طول روز چرت بزنین
- زودتر از معمول بخوابین
- حرکت کششی انجام بدین
- فعالیت ورزشی سبک انجام بدین

2️⃣ استراحت عاطفی (Emotional)
اگر تحریک‌پذیر و آشفته ‌شدین یا احساساتتون رو برای مدتی سرکوب کردین، شما به استراحت عاطفی نیاز دارین.
راه‌های استراحت عاطفی:
- از افراد سمی دوری کنین
- احساساتتون رو روی کاغذ بنویسین
- خودتون رو برای حس‌هایی که دارین قضاوت نکنین

3️⃣ استراحت ذهنی (Mental)
اگر نمی‌تونین تمرکز کنین، نشخوار فکری می‌کنین، تو گذشته گیر کردین و نمی‌تونین رو‌به‌جلو فکر کنین؛ شما به استراحت ذهنی نیاز دارین.
راه‌های استراحت ذهنی:
- به طبیعت برین
- مدیتیشن کنین
- زمانی رو با خودتون تنها باشین

4️⃣ استراحت اجتماعی (Social)
معاشرت و ارتباطات انسانی نیاز به انرژی دارن. باید بین
ارتباطاتی که از شما انرژی می‌گیرن و ارتباطاتی که به شما انرژی می‌دن، تعادل برقرار کنین.
راه‌های استراحت اجتماعی:
- از شبکه‌های اجتماعی فاصله بگیرین
- با افراد حمایت‌گر معاشرت کنین

5️⃣ استراحت حسی (Sensory)
اگر مدت زیادی رو صرف وسایل الکترونیکی‌تون می‌کنین، شما به استراحت حسی نیاز دارین. البته نور زیاد، صدای محیط و غیره هم به این خستگی اضافه می‌‌کنن.
راه‌های استراحت حسی:
- چشم‌هاتون رو ببندین
- اعلان‌های گوشی‌ رو خاموش کنین
- از سروصدای زیاد دوری کنین

6️⃣ استراحت خلاق (Creative)
اگر مدام در حال حل مسأله هستین یا احساس می‌کنین که دیگه ایده‌های خوب و الهام‌بخشی ندارین، شما به استراحت خلاق نیاز دارین.
- به فضا یا فردی که براتون الهام‌بخشه سر بزنین
- کتاب بخونین و به موسیقی گوش بدین
- کارهای سرگرم‌کننده انجام بدین

7️⃣ استراحت معنوی (Spiritual)
اگر احساس بی‌هدفی و پوچی می‌کنین، احتمالاً به استراحت معنوی (روحی) نیاز دارید. استراحت معنوی زمانیه که عمیقاً در خودتون کاوش می‌کنین و به فلسفه‌های شخصی خودتون، اهدافتون و اینکه چه کسی هستین فکر می‌کنین.


📍 @changemanagers
🔴▪️ ۷ نکته مهم از کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه شما





📍 @changemanagers
🔴▪️بگذارید تعریف کاملا متفاوتی از موفقیت به شما ارائه دهم، تعریفی که دست کم دو هزار سال قدمت دارد. موفقیت، براساس تعریف خود، نه به میزان منزلت و اعتباری که جامعه به فرد می‌دهد وابسته است و نه به قرار گرفتن در فهرست‌های مبتذل. تعریفش این است: موفقیت حقیقی، موفقیت درونی است. همین! 

📖 هنر خوب زیستن
👤 رولف دوبلی

📍 @changemanagers
🔴▪️آيا با مردمِ هميشه شاكى برخورد داشته ايد؟ سوپ‌شان زيادى داغ است، رختخواب‌شان زيادى سرد! تعطيلات‌شان زيادى كوتاه است، دستمزدشان بسيار كم! در كنار هم در يک ضيافت باشكوه شركت مى كنيد و در حالى كه شما از هر لقمۀ غذا لذت مى بريد، آنها براى هر نوع آن ايرادى مى‌تراشند. اين مردم قدر لحظات خوب زندگى را نمى‌دانند.

🔺بهترين اتفاقات براى كسانى روى مى‌دهد كه هر چيزى را با بهترين ديد مى‌نگرند. با كمى تلاش مى‌توان در هر چيز، حتى ميان وضعيت‌هاى دشوار هم نكات مثبت را يافت.

👤 جان ماکسول


📍 @changemanagers
🔴▪️می‌خواهم طوری زندگی کنم که از زندگی لذت ببرم. اگر در کنارش موفقیتی هم حاصل شد، چه بهتر؛ ولی اگر نشد، لااقل خوب زندگی کرده‌ام و همین کافی است. من موفقيت را به‌خودی خود هدف نمی‌دانم. خیلی از مردم این را نمی‌فهمند.

👤برایان مگی


📍 @changemanagers
🔴▪️اثر "به جهنم"! چیست؟

🔺تا حالا حتما تصمیم گرفته‌اید که رژیم بگیرید، تا یک مدت هم خوب پیش رفته‌اید، ولی از یک جایی رژیم‌تان شکسته شده و بعد از آن همه چیز خراب می‌شود و این چرخه بارها و بارها برای شما تکرار می‌گردد.

🔺یکی از دلایل این موضوع را روانشناسان اثر "به جهنم" می‌دانند. اولین اختلال و انحرافی که در مسیر رژیم گرفتن شما ایجاد می شود (مثلا به یک مهمانی دعوت می‌شوید و به اصرار میزبان که همین یک شب است، رژیم‌تان شکسته می‌شود)، باعث می‌شود با وسوسه های بعدی خیلی زود تسلیم شوید، به طور ذهنی به خود بگوئید من که همین الان هم رژیمم بهم خورده، پس به جهنم...

🔺اثر به جهنم خیلی جاها خودش را نشان می‌دهد. تصمیم به ورزش، یادگیری زبان انگلیسی، یادگیری یک فعالیت هنری جدید و ... برای خیلی از افراد این اثر در سرتاسر زندگی سایه انداخته است و باعث می‌شود از یک جایی از تلاش برای رسیدن به آنچه می‌خواستند و آنچه باید باشند دست بکشند.
اثر به جهنم شما را تبدیل به آدم های نیمه راه، نصفه‌کاره و خودفریب خواهد کرد، پس شدیدا مواظب این اثر باشید.


📍 @changemanagers
🔴▪️چرا هیچ‌وقت به اندازه کافی وقت نداریم؟


🔸این روزها شاید شلوغ ترین روزهایی باشد که آدم‌ها در تاریخ تجربه می کنند. همزمان باید اضافه‌کاری کنیم، درس و دانشگاه‌مان را پیش ببریم، به تربیت فرزندان‌مان برسیم و برای همسر خود وقت بگذاریم.

🔸قبل‌ترها این همه نقش یکجا بر دوش آدم گذاشته نمیشد یا اینکه انتظار نمی‌رفت همزمان در همه آن نقش‌ها نمره ۲۰ بگیرند. در نهایت نیز با دلهره‌ی دهها کارِ نکرده سر روی بالش می‌گذاریم. کارها را فهرست می‌کنیم و هیچ‌وقت موفق نمی‌شویم تعداد آنها را صفر کنیم.

🔸"لیانا سیِر"، مدیر آزمایشگاه بهره‌وری زمان در دانشگاه مریلند می‌گوید: "امروزه آدم‌های خیلی بیشتری "نقش‌های اجتماعی ترکیبی" دارند، یعنی همزمان همسر و والد و کارمندند و شبانه روز می‌کوشند تا از پس آنها برآیند.

🔸سرشلوغی بی‌انتهای امروزِ ما، منبع دیگری هم دارد: مشغله‌هایِ جدیدی که دائم با آنها سر و کار داریم، اما اساساً کار به شمار نمی‌روند. جواب دادن به آدم‌ها در شبکه‌های اجتماعی، سرچ کردن درباره همه چیز و سر وکله‌زدن با قسمت ثبت‌نام در اپلیکیشن‌ها.
گریک لمبرت در کتاب "کار پنهان" می‌نویسد: "این کارها یک دقیقه از زمان‌تان را اینجا و  پنج دقیقه از وقت فراغت‌تان را آنجا می‌مکند و تا به خودتان می‌آیید، می‌بینید یک ساعت از روزتان را از دست داده‌اید.

🔸خرید اینترنتی در بسیاری از موارد مصداق کاملی از این کار پنهان است. مثلاً می‌خواهید یک چراغ مطالعه بخرید. به جای اینکه به مغازه بروید و کار را تمام کنید، ساعت‌ها بین مدل‌های مختلف می‌چرخید، نظرات بقیه را می‌خوانید، و بعید نیست بعد از خرید هم کلی وقت صرف تعویض یا پس دادن آن کنید.

🔸علاوه بر زمانی که باید صرفِ انجام دادن کارها کنیم، فضای ذهنی‌ای که مشغله‌ها از ما می‌گیرند هم شدیداً بیشتر شده است. بیشتر شبانه‌روز به کارهایمان فکر می‌کنیم درباره‌شان می‌خوانیم و حالت‌های مختلف را بالا و پایین می‌کنیم؛ وضعیتی که "هلر پیترسون" در مقاله مهم خود آن را "کارزدگی" می‌نامد. کارزدگی نوعی خستگی و فرسودگی عمیق و بازدارنده میان نسل جدید است که مدام زیر فشارِ این احساس هستند که باید کارکنانی بی عیب و نقص باشند.

🔸پیترسون می‌گوید کارهایی با اولویت متوسط که "پرزحمت و کم سود" بیشترین قابلیت را برای درمانده کردن ما دارند. آنها در فهرست کارهایمان برای ماه‌ها می مانند و هر بار نگاهشان می‌کنیم حالمان بد می شود.

🔸کال نیوپورت، نویسنده کتاب "کار عمیق"، معتقد است افزایش تعداد مشغله های روزمره نقش اصلی را در احساس فرسودگی و سر شلوغی ما دارد. راه حل او ساده اما موثر است: کارهایتان را اولویت‌بندی کنید؛ آنهایی که فوری، ضروری و مهم هستند را طبق برنامه انجام بدهید و بقیه را بگذارید برای هر وقت که حال و حوصله‌اش را داشتید. کافی است هر روز نگاهی به فهرست‌تان بیندازید و بگویید: "خوب، امروز این یکی را انجام می‌دهم، ولی فقط همین یکی!"



📍 @changemanagers
🔴▪️خود را ۸۵ ساله تصور کنید!

🔸تونی رابینز یک راهکار جالب را برای غلبه بر ترس و بی‌عملی پیشنهاد می کند: فرض کنید قرار است کاری به نظر دشوار را شروع کنید (برای مثال آموختن یک زبان جدید) و میان عمل و بی‌عملی مردد هستید. یک راهکار مفید می‌تواند این باشد که خود را ۸۵ ساله تصور کنید و با خود بگویید در آن سن و سال، آیا حسرت انجام ندادن آن کار دشوار را خواهید خورد؟ آیا خود را سرزنش می‌کنید که چرا آن را انجام ندادید؟

🔸این نکته بر اساس برخی پژوهش‌های علمی هم تایید شده است. گفته می‌شود هر چند شاید دست زدن به کاری و "عمل کردن" در کوتاه مدت حس پشیمانی و افسوس را در فرد برانگیزد، ولی وسط زمین و هوا ماندن و "عمل نکردن" در بلندمدت چنین خواهد کرد. به این معنا، اثر روانی "بی‌عملی" و "تعلل" در بلندمدت بسیار جدی‌تر است.

🔸این البته به این معنا نیست که هر کاری را شروع کنیم و به اوضاع و شرایط توجه نداشته باشیم، بلکه تاکید دارد که حواسمان باشد کمی دورترها را هم ببینیم و بدانیم که هرچند در کوتاه‌مدت اثرات "بی‌عملی" حس نمی‌شود، ولی حسرت و افسوس را زمانی خواهیم چشید که شاید خیلی دیر باشد. پس خود را ۸۵ ساله تصور کنید!


📍 @changemanagers
🔴▪️تغییر خود

🔹 بر سر گور كشيشي در كليساي وست مينستر نوشته شده است:
🔹 «كودك كه بودم مي خواستم دنيا را تغيير دهم.
🔹 بزرگتر كه شدم متوجه شدم دنيا خيلي بزرگ است من بايد انگلستان را تغيير دهم.
🔹 بعدها انگلستان را هم بزرگ ديدم و تصميم گرفتم شهرم را تغيير دهم.
🔹 در سالخوردگي تصميم گرفتم خانواده ام را متحول كنم.

🔹اينك كه در آستانه مرگ هستم مي فهمم كه اگر روز اول، خودم را تغيير داده بودم، شايد مي توانستم دنيا را هم تغيير دهم!!!

🔹 هر تغییری از ما شروع میشود اگر تغییر به سمت کمال از خود افراد شروع شود؛جهان پیرامون افراد نیز تغییر خواهد کرد.

📍 @changemanagers
🔴 خطای بقاء چیست؟



معمولا شانس موفقیت، پایین تراز آن است که حدس می زنیم؛

چراکه ما در هر زمینه ای، سرگذشت افراد موفق را می دانیم و از کسانی که شکست خورده اند بی خبریم!




✉️ Telegram |📷 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️ تائو پورشون لینچ، مسن‌ترین مربی یوگای دنیاست. این رکورد در سال ۲۰۱۲ به نام او ثبت شد. او در سن ۹۶ سالگی الگو و منبع الهام بسیاری از کسانی است که سن را دلیلی برای کناره‌گیری از فعالیت‌های دلخواه خود می‌دانند. 

⭕️ او می‌گوید: «من به سن باور ندارم، وقتی می‌گویند سن کسی زیاد است، به درخت‌ها نگاه می‌کنم که صدها سال عمر کرده‌اند و بارها جوان می‌شوند.» 
او رقص را به عنوان سرگرمی خود، در زمان فراغت از شغل تدریس یوگا برگزیده است. معلم رقص او می‌گوید: تائو را برای بقیه مثال می‌زنم، آنها می‌گویند خوب، او تائو است. من می‌گویم فرقی نمی‌کند، می‌توانستید شما باشید.

⭕️ تائو می‌گوید: «شما هر چه را که در ذهن خود بکارید، ذهن‌تان به آن تجسم می‌بخشد. پس مثبت بیندیشید و از منفی‌بافی دوری کنید. عمر کوتاه است، کارهای زیادی برای انجام دادن هست و زمان بسیار کمی برای انجام آن‌ها.» 


📍 @changemanagers
🔴▪️تابلو آرزوها چیست؟

🔹یکی از موثرترین تکنیک هایی که در قانون جذب وجود دارد، تابلوی آرزوهامی باشد. تابلو آرزوها به شما کمک می کند تا بتوانید تصویرسازی های ذهنی خود را گسترده تر نمایید.

🔹 به عبارت دیگر، به وسیله ی تابلوی آرزوها می توانید فرکانس ذهن خود را دقیقا بر روی چیزی که قصد دارید به آن دست پیدا کنید، تنظیم نمایید.

🔹 با توکل به خدای مهربون و تصویر سازی دقیق و خلاقانه خواسته های خود می توانید ذهن و دل خود را قانع کنید که این تصاویر را به عنوان حقیقت قبول کند. به عبارت دیگر شما در تابلو آرزوها آینده ی خود را مشاهده می کنید.

🔹در صورتی که در اینترنت یک جستجوی ساده داشته باشید، متوجه می شوید که بسیاری از افراد موفق در جهان زمانی که قصد شروع کار خود را داشته اند، ابتدا تابلو آرزوهای خود را ساخته اند و سپس با استفاده از قدرت خارق العاده ی قانون جذب موفق شده اند به خواسته های خود دست یابند.


📍 @changemanagers
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️۸ عادت مخربی که باید آنها را کنار بزاریم:


🔹همه ما عادت‌های مخربی که داریم که سلامت روانمون رو تحت تأثیر قرار می‌دن؛ اما ممکنه این عادت‌ها به قدری جزو زندگی ما شده باشن که اصلاً متوجه این عادت‌ها و تأثیر منفی‌شون نباشیم. توی این پست به ۸ تا از این عادت‌های مخرب اشاره کردیم. اما برای تغییر و کنار گذاشتن این عادت‌ها باید چیکار کنیم؟

🔹اول از همه باید به این عادت‌ها و اثراتشون آگاه بشیم و برای تغییر اون‌ها مصمم باشیم. بعد باید بدونیم که محرک‌های ما چی هستن و چه زمان‌هایی این کارها رو انجام می‌دیم و همین طور بپذیریم که تغییر عادت سخت و زمان‌بره. در نهایت برای لازمه که این عادت‌ها رو با عادت‌‌های خوب دیگه جایگزین کنیم. همین طور اگر هر جای مسیر احساس کردیم به کمک نیاز داریم، حتما از یه متخصص یا مشاور کمک بگیریم.


✏️منابع:
The Minds Journal
powerofpositivity
healthshots


📍 @changemanagers
🔴▪️شش روش ساده و کاربردی برای سرعت بخشیدن به یادگیری هر مهارتی

🔸معمولا مدیران و صاحبان کسب و کار به نیروهایی که مهارت‌های لازم را با سرعت یاد می‌گیرند، توجه ویژه‌ای نشان می‌دهند.
محققان «مرکز تحقیقات پیو» در سال ۲۰۱۶ روی تعدادی از کارمندان در ایالات متحده بررسی‌هایی را انجام دادند و متوجه شدند که تقریبا دو سوم آنها با کمک روش‌هایی، به سرعت مهارت‌های شغلی را فرا گرفته‌اند و به موفقیت‌های خوبی رسیده‌اند. براساس تحقیقات انجام شده، ۶ راهکار کلیدی برای یادگیری سریع مهارت‌ها وجود دارد که در ادامه می‌توانید با آن آشنا شوید:‌

1⃣ به شخص دیگری آموزش دهید یا وانمود کنید که به شخصی آموزش می‌دهید

مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس نشان می‌دهد که وقتی فردی در تلاش است مهارت جدیدی را بیاموزد، اگر همزمان آنچه فراگرفته را به شخص دیگری آموزش دهد، سرعت یادگیری خودش افزایش پیدا می‌‌کند و اطلاعات بیشتری را می‌تواند به خاطر بسپارد.

2⃣ در بازه‌های زمانی کوتاه مدت یاد بگیرید

کارشناسان مرکز موفقیت علمی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا پیشنهاد می‌کنند که مدت زمان ۳۰ الی ۵۰ دقیقه را به یادگیری مطالب جدید اختصاص دهید. بعد از هر ۵۰ دقیقه‌ای که به یادگیری موضوعات جدید اختصاص می‌دهید، زمانی در حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به ذهن استراحت بدهید. این روش خصوصا برای یادگیری مفاهیم دشوار بسیار موثر است.

3⃣ با قلم وکاغذ یادداشت برداری کنید

با وجودی که گاهی یادداشت‌برداری روی لپ‌تاپ و گوشی سریع‌تر است، ولی استفاده از قلم و کاغذ در فرآیند یادگیری بسیار کمک کننده است.
محققان دانشگاه پرینستون و UCLA معتقدند وقتی دانشجویان از دستان خود برای یادداشت برداری استفاده می‌‌کنند، ذهن‌شان در روند یادگیری فعال‌تر خواهد بود و بهتر می‌توانند مفاهیم جدید را یاد بگیرند.

4⃣ از قدرت فاصله ذهنی استفاده کنید

رعایت اصول فواصل یادگیری باعث می‌شود که سریعتر مهارت و مفاهیم جدید را فرابگیرید. «بندیکت کری» نویسنده کتاب «چگونه یاد می‌گیریم؟» معتقد است که یادگیری مانند آبیاری چمن است. ما می‌‌توانیم چمن را هفته‌ای یک بار به مدت ۹۰ دقیقه یا سه بار در هفته به مدت ۳۰ دقیقه آبیاری کنیم. رعایت فاصله مناسب در آبیاری به سرسبزتر شدن چمن کمک می‌کند.
همچنین برای به خاطر سپاری مفاهیم جدیدی که یاد گرفته‌اید، بهتراست این اطلاعات را یک یا دو روز بعد از اولین مطالعه مرور کنید. تکرار مطالب در بازه‌های زمانی مشخص کمک می‌کند تا روند یادگیری سرعت بگیرد.

5⃣ بین جلسات آموزشی چرت کوتاهی بزنید

بعد از هر جلسه یادگیری استراحت کنید. طبق تحقیق محققان فرانسوی، خوابیدن بین جلسات آموزشی کمک می‌کند تا آنچه فرا گرفته‌اید تا ۶ ماه بعد به راحتی یادتان بیاید و در خاطرتان به خوبی بماند.

6⃣ تغییراتی ایجاد کنید

براساس یک مطالعه در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز، بهتر است در هر کاری که می‌‌خواهید فرابگیرید، تغییرات و اصلاحاتی در روش تمرین کردن ایجاد کنید. در این صورت سریع‌تر مفاهیم را فرا خواهید گرفت.


📍 @changemanagers
2025/07/14 16:09:24
Back to Top
HTML Embed Code: