Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
37 - Telegram Web
Telegram Web
دستاورد بی‌سابقه گوگل و هاروارد: تهیه نقشه‌ سه‌بعدی از یک میلی‌مترمکعب مغز انسان با جزییات دقیق


🌐تیمی از دانشمندان هاروارد و گوگل یک نقشه سه‌بعدی و با تفکیک‌پذیری نانو از یک میلیمتر مکعب از مغز انسان تهیه کرده‌اند. گرچه این نقشه تنها بخش کوچکی از مغز را نشان می‌دهد (مغز کامل یک میلیون بار بزرگ‌تر است)این مکعب شامل تقریباً ۵۷٬۰۰۰ سلول، ۲۳۰ میلیمتر رگ خونی و تقریباً ۱۵۰ میلیون سیناپس است. این نقشه در حال حاضر بالاترین تفکیک‌پذیری را در بین تصاویر موجود از مغز انسان دارد


Channel:
https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍1
دانشمندان برای ساخت این نقشه پرجزئیات مجبور شدند نمونه بافت مغز را به ۵٬۰۱۹ برش با ضخامت ۳۳٫۹ نانومتر تقسیم و آن را با یک میکروسکوپ الکترونی پرسرعت اسکن کنند. آن‌ها از یک مدل یادگیری ماشین استفاده کردند تا این تصاویر را به یکدیگر متصل و اجزاء آن را برچسب‌گذاری کنند.

داده‌های خام این تصویر به‌تنهایی ۱٫۴ پتابایت (۱٬۴۰۰ ترابایت) حجم داشتند. این احتمالاً بزرگ‌ترین کار کامپیوتری در حوزه علوم اعصاب است.
اطلس‌های دیگری از مغز انسان انسان وجود دارند، اما بسیاری از آن‌ها تفکیک‌پذیری بسیار پایین‌تری دارند. در مقیاس نانو، دانشمندان می‌توانند تک‌تک نورون‌ها را تا سیناپس‌ها، محل اتصال نورون‌ها با یکدیگر، دنبال کنند. برای فهم کارکرد مغز، چگونگی پردازش اطلاعات و ذخیره خاطرات، چنین نقشه‌ای لازم است.

اطلس‌های مغز انواع مختلفی دارند. برخی به چگونگی نظم بین سلول‌ها می‌پردازند، برخی به بیان ژن‌ها. این نقشه روی اتصالات سلول‌ها متمرکز است، حوزه‌ای که «کانکتومیکس» (connectomics) نام دارد.

بیرونی‌ترین لایه مغز حاوی حدوداً ۱٫۶ میلیارد نورون است که تریلیون‌ها اتصال را با یکدیگر برقرار می‌کنند. یک نورون به‌تنهایی می‌تواند از صدها یا هزاران نورون دیگر اطلاعات دریافت کند یا اطلاعاتی را به آن‌ها بفرستد. به همین علت است که ردگیری این اتصالات حتی در یک ناحیه بسیار کوچک از مغز این‌چنین دشوار است.
دانشمندان برای ساخت این نقشه با موانع زیادی روبرو بودند. اولین مسئله یافتن یک نمونه بافت مغز بود. مغز بلافاصله بعد از مرگ فاسد می‌شود، پس بافت مرده‌ها مناسب این کار نبود. دانشمندان تکه‌ای کوچک از مغز یک زن مبتلا به صرع را در حین عمل جراحی برداشتند.
آن‌ها بلافاصله این نمونه را در رزین قرار دادند تا تحلیل نرود. سپس آن را به ورق‌های بسیار نازک برش دادند و با یک میکروسکوپ الکترونی پرسرعت اسکن کردند. این میکروسکوپ به‌طور خاص برای این پروژه طراحی شده بود.
چالش بعدی مربوط به عملیات کامپیوتری بود. دانشمندان از یک مدل یادگیری ماشین گوگل استفاده کردند تا برش‌ها را به یکدیگر بچسبانند، هر کدام را نسبت به دیگری تنظیم کنند، اجزاء آن‌ها را با رنگ‌های مختلف متمایز کنند و اتصالات را بیابند. این کار بسیار دشوارتر از چیزی است که به‌نظر می‌رسد، زیرا یک اشتباه می‌تواند باعث شود تمام اتصالات یک سلول غلط شوند.

مقاله مربوط به این مطالعه را می‌توانید در ResearchGate یا ژورنال Science مشاهده کنید. همچنین این نقشه به‌صورت رایگان در وبسایتی به‌نام Neuroglancer در دسترس است. دانشمندان توانسته‌اند مواردی را در این نقشه پیدا کنند که دانسته‌های قبلی را به چالش می‌کشند؛ مثلاً آکسون‌های بلندی که دور خود می‌پیچند، یا آکسون‌هایی که اتصالات تکراری می‌سازند.

Channel:
https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍4
ژنتیک و شخصیت: رمزهایی که هوش مصنوعی به آنها پی می‌برد

📣 هوش مصنوعی در شناخت ارتباط بین بیان ژن‌ها و شخصیت افراد نقش مهمی ایفا می‌کند! 🧬

🧪 تحقیقات جدید در دانشگاه گرانادا، ارتباط جالبی را بین ویژگی‌های شخصیتی و بیان ژن کشف کرده است. 👨‍🔬

👨‍🔬 دانشمندان با استفاده از داده‌های مطالعه گسترده Young Finns، شبکه‌ای شامل 4000 ژن را شناسایی کرده‌اند که بر اساس ویژگی‌های شخصیتی فردی فعالیت خود را تنظیم می‌کنند و بر سلامت و راحتی کلی تأثیر می‌گذارند. 🧠

🧬 این مطالعه، دو کشف مهم را نشان می‌دهد: یک شبکه ژنی قطعه‌ای که در مناطق خاصی از مغز وراثت شخصیت انسان را تنظیم می‌کند و مرکز کنترلی متشکل از شش ژن حفظ‌شده تکاملی که پردازش هیجانی و معنادار را هماهنگ می‌کنند. 🧬🧠

🧠 این یافته‌ها نشان می‌دهد که داشتن دیدگاهی خلاقانه و خودمتعالی نسبت به زندگی می‌تواند با تعدیل بیان ژن‌ها، سلامت و طول عمر را بهبود بخشد. 🌱

به کمک هوش مصنوعی و الگوریتم‌های پیشرفته، محققان می‌توانند به شناخت بهتری از ارتباطات بین ژنتیک و شخصیت دست یابند و درک عمیق‌تری از عواملی که بر سلامت و رفاه انسان تأثیر می‌گذارند، پیدا کنند. 💡🧑‍🔬
🔴channel:https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel

منبع:
https://neurosciencenews.com/ai-finds-personality-shapes-genes/
👍1
🔔 بادرود خدمت همه علاقه مندان و داوطلبین رشته علوم شناختی

در این پست قصد داریم به بررسی اجمالی گرایش های علوم شناختی بپردازیم تا دوستانی ک قصد ادامه تحصیل در این رشته را دارند بتوانند بیشتر با گرایش های این رشته آشنا شوند

گرایش های رشته علوم شناختی:

1️⃣.روانشناسی شناختی:
میتونیم بگیم که محبوب ترین گرایش، روانشناسی شناختی است ، بیشتر ظرفیت ها به این رشته اختصاص داده میشود ،هدف روانشناسی شناختی مطالعه ی کارکردهای شناختی مثل ادراک ،توجه ،حل مسئله، تصمیم گیری، تا موضوعاتی مثل شناخت اجتماعی ،هیجان و... است.
این رشته ماهیتی پژوهشی دارد، در دانشگاه های مختلف دنیا ارائه میشود و چندین دهه قدمت دارد.

2️⃣. توانبخشی شناختی:
توانبخشی شناختی به مجموعه ای از مداخلات برای ارتقا عملکردهای شناختی و بهبود عملکردهای شناختی در افراد دارای اختلال یا حتی نرمال، گفته میشه. این رشته ماهیت مداخله ای و بالینی داره و به همراه روانشناسی شناختی محبوب ترین گرایش علوم شناختی در ایران هست و توجه خیلی از داوطلبین از جمله بچه هایی که از رشته هایی مثل کاردرمانی، گفتار درمانی و... رو جلب میکنه.

3️⃣. ذهن، مغز، تربیت:
گرایش ذهن مغز تربیت در واقع کاربرد دانش علوم شناختی در حیطه ی آموزش و پرورش است و خیلی از دوستانی که تمایل به حوزه های تربیتی دارن و از رشته هایی مثل علوم تربیتی یا روانشناسی یا مشاوره اومدن ممکنه تمایل داشته باشن توی این گرایش تحصیل بکنن.

4️⃣. علوم شناختی و رسانه:
به طور خلاصه رسانه به هر ابزار یا روشی گفته میشه که از طریق اون اطلاعات منتشر میشه مثل تبلیغات، تلوزیون، فضای مجازی و...
رشته علوم شناختی و رسانه با هدف مطالعه رسانه با نگاه و رویکرد شناختی راه اندازی شده. سیلابس درسی تعریف شده مشخصی نداره و اساتیدی هم که در این رشته بخصوص تحصیل داشته باشن نداریم، میشه گفت همون مطالب روانشناسی شناختی در کلاس ها ارائه میشه و این به کنکجاوی علاقه دانشجو بستگی داره که چقدر موفق بشه سطح سواد و آگاهی و مطالعات خودش رو توی حوزه رسانه و علوم شناختی ارتقا بده.

5️⃣. طراحی و خلاقیت:
کاربرد علوم شناختی در طراحی است، واحد هایی مثل هنرهای تجسمی، مبانی طراحی صنعتی و دروس مرتبط با طراحی و همینطور روانشناسی شناختی در این گرایش تعریف شده.

نکته: در بین گرایش های یاد شده روانشناسی شناختی در دنیا تحت عنوان یک رشته شناخته شده در دنیا وجود دارد، توانبخشی شناختی در معدود کشورهایی مثل سوئد ارائه شده و بسیار جوان تر از روانشناسی شناختی محسوب میشود اما باقی گرایش ها به شکل رشته ای تعریف شده در دنیا میتوان گفت وجود ندارند.
در دنیا ما مطالعات حوزه رسانه یا طراحی در روانشناسی شناختی و علوم اعصاب داریم اما در ایران به شکل رشته های مستقل تعریف شده اند.
نکته علوم شناختی و رسانه، طراحی و خلاقیت در پژوهشکده علوم شناختیicss و دانشگاه هنر اسلامی تبریز فقط ارائه میشوند.

ذهن، مغز ،تربیت فقط در دانشگاه تهران و پژوهشکده علوم شناختیicss ارائه میشود.
دانشگاه های دیگر مثل شهید بهشتی، تبریز و... فقط دو رشته ی روانشناسی شناختی و توانبخشی شناختی را در مقطع ارشد ارائه میدهند.

در عکس پایین ظرفیت رشته های و دانشگاه های مختلف در سال ۱۴۰۲ را میتونید ببینید.
ظرفیت هایی که مشاهده میکنید مختص کنکور علوم شناختی است، ظرفیت هایی مستقل برای کنکور روانشناسی نیز وجود دارد.


این کانال رو به دوستانتون و کسایی که فکر میکنید داوطلب کنکور علوم شناختی هستند معرفی کنید❤️

Channel: https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍21
ظرفیت های کنکور علوم شناختی. ۱۴۰۲

این کانال رو به دوستانتون و کسایی که فکر میکنید داوطلب کنکور علوم شناختی هستند معرفی کنید❤️

Channel: https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍1
ظرفیت های امسال کنکور علوم شناختی.

این کانال رو به دوستانتون و کسایی که فکر میکنید داوطلب کنکور علوم شناختی هستند معرفی کنید❤️

Channel: https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍1
🔎🧠۱۰ پژوهش جدید حوزه علوم اعصاب به همراه نتایج، روش‌شناسی و یافته‌های جالب آن ها

1-Optogenetics and Neural Circuitry

1. اپتوژنتیک و مدار عصبی "اپتوژنتیک، تکنیکی پیشگامانه که توسط کارل دیسروت(Karl Deisseroth) در دانشگاه استنفورد توسعه یافته است، توانایی ما را برای کنترل و مطالعه مدارهای عصبی با دقت بی سابقه ای متحول کرده است. این روش شامل استفاده از پروتئین‌های حساس به نور به نام اپسین است که از طریق مهندسی ژنتیک به نورون‌های خاصی وارد می‌شوند. با تابش نور با طول موج های خاص به این نورون ها، محققان می توانند فعالیت آنها را با دقت میلی ثانیه ای فعال یا مهار کنند. این تکنیک بینش های ارزشمندی را در مورد چگونگی کنترل مدارهای عصبی بر رفتارها و عملکردهای مغز ارائه کرده است.
یکی از یافته های مهم با استفاده از اپتوژنتیک، شناسایی مدارهای عصبی درگیر در اضطراب است. در یک مطالعه برجسته، دیسروت و همکارانش مسیرهای خاصی را در آمیگدال، ناحیه ای از مغز که با ترس و اضطراب مرتبط است، شناسایی کردند. با استفاده از اپتوژنتیک برای فعال یا غیرفعال کردن انتخابی این مدارها در موش، آنها نشان دادند که دستکاری این مسیرها می تواند رفتارهای اضطرابی را القاء یا کاهش دهد. این یافته پتانسیل اپتوژنتیک را نه تنها به عنوان یک ابزار تحقیقاتی بلکه به عنوان یک رویکرد درمانی احتمالی برای اختلالات روانپزشکی برجسته می کند.
اپتوژنتیک همچنین برای مطالعه سایر عملکردهای مغز مانند حافظه، اعتیاد و کنترل حرکتی مورد استفاده قرار گرفته است. به عنوان مثال، محققان از اپتوژنتیک برای شناسایی مدارهای عصبی درگیر در پاداش و اعتیاد استفاده کرده اند و اهداف جدیدی برای درمان های بالقوه ارائه می دهند. علاوه بر این، اپتوژنتیک برای ترسیم مدارهای عصبی درگیر در کنترل حرکت استفاده شده است و بینش هایی را در مورد اختلالاتی مانند بیماری پارکینسون ارائه می دهد.
دقت و تطبیق پذیری اپتوژنتیک آن را به یک تکنیک اساسی در علوم اعصاب مدرن تبدیل کرده است. این به دانشمندان اجازه می‌دهد تا شبکه پیچیده‌ای از مدارهای عصبی را که زمینه‌ساز رفتار و بیماری است، تشریح کنند و راه را برای درمان‌های جدید و درک عمیق‌تر مغز هموار کنند.»
🔴Channel:
https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
1👍1🔥1
🎯 چرا دانش‌آموزان در سراسر جهان دارند خنگ می‌شوند؟

🔴 معروف‌ترین معیار سنجش توانمندی دانش‌آموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به پی‌آی‌اس‌ای است که هر سه سال یک‌بار عملکرد دانش‌آموزان هشتاد کشور جهان را در ریاضی، علوم و درک مطلب می‌سنجد. در سال‌های اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر می‌شود، سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان آموزشی در جهان را به تعجب وا می‌دارد. طی چندین آزمون گذشته، نمرات دانش‌آموزان تقریباً در همۀ درس‌ها و تقریباً در همه‌جای دنیا به طور مداوم در حال کاهش است. حتی کشورهایی مثل فنلاند و کرۀ جنوبی که نظام‌های آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم مستثنی نیستند.

🔴 چه چیزی باعث افت نمرات در دانش‌آموزان سراسر جهان شده است؟ برخی از تحلیل‌گران همه‌گیری کرونا را عامل اصلی دانسته‌اند. اما روند افول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد آغاز شده است و کرونا فقط شیب آن را افزایش داده است. گزارش پی‌آی‌اس‌ای به سه دلیل «گوشی‌های همراه» را عامل اصلی معرفی می‌کند: اولاً دانش‌آموزانی که روزانه کمتر از یک‌ ساعت از اوقات فراغت خود را با دستگاه‌های دیجیتال سپری می‌کنند، عملکرد ریاضی‌شان حدود پنجاه درصد بالاتر از دانش‌آموزانی است که روزانه بیش از پنج‌ساعت به اسکرین چشم می‌دوزند.

🔴 ثانیاً به نظر می‌رسد که صفحه‌نمایش‌ها باعث نوعی حواس‌پرتی فراگیر در میان همهٔ دانش‌آموزان شده‌اند، حتی دانش‌آموزانی که مدام چشم به آن‌ها ندوخته‌اند نیز در اثر حواس‌پرتی اطرافیانشان درگیر می‌شوند.

🔴 دلیل سوم این است که تقریباً نیمی از دانش‌آموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از دستگاه‌های دیجیتال خود دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» می‌کنند. به همین روال، نیمی از دانش‌آموزان گفتند که بدون دستگاه‌های دیجیتالشان از زندگی رضایت کمتری دارند. این اضطراب رابطه‌ای معکوس با عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان دارد. در مجموع، دانش‌آموزانی که بیشتر با تلفن همراه خود کار می‌کنند در مدرسه نمرات بدتری می‌گیرند، حواس دانش‌آموزان دیگر را پرت می‌کنند و احساس بدتری نسبت به زندگی خود دارند.

🔴 البته آزمون پی‌آی‌اس‌ای تنها پژوهشی نیست که پیوستگی استفادۀ زیاد از دستگاه‌های دیجیتال و عملکرد بد تحصیلی را نشان می‌دهد. جاناتان هایت، در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیده است که صرفِ وجود یک گوشی هوشمند در دیدرس، باعث افت قابل‌توجه تمرکز حاضرین می‌شود.
نظر شما چیست؟

🔴 هایت پیشنهاد می‌کند که بهتر است گوشی‌های هوشمند کاملاً در مدارس ممنوع شوند. به نظر می‌رسد تحلیل پی‌آی‌اس‌ای نیز استدلالی قوی در حمایت از این سیاست‌ باشد. صدها پژوهش جدی دیگر در ده‌سال اخیر نیز به نتایج مشابهی رسیده‌اند. اگرچه بعضی می‌گویند اگر دانش‌آموزان مهارت استفاده از گوشی را بیاموزند، شاید کمتر در معرض خطر باشند، اما ممنوع‌کردن تلفن در مدرسه اقدام آزمایشی جسورانه و بدیعی خواهد بود. شاید مؤثر نباشد، اما غلط است اگر فکر کنیم هیچ کاری نکردن و حفظ وضع موجود، بی‌ضرر خواهد بود. وقت وقتِ یک مداخله جدید است.


https://www.wbur.org/hereandnow/2024/01/08/phones-test-scores-kids

🔴channel:https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍21
تغییرات مولکولی و ژنتیکی در اختلال استرس پس از سانحه و اختلال افسردگی شدید

🔸پژوهشی جدید، تغییرات مولکولی مشترک و متفاوتی را در مغز و خون افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه(PTSD  اختلالی که پس از مشاهده، تجربه‌ی مستقیم یا شنیدن یک عامل استرس‌زا و ترومای شدید اتفاق می‌افتد) واختلال افسردگی شدید (MDD)  کشف کرده است. این تحقیق نشان می‌دهد که چگونه این اختلالات بر سلول های  نواحی مختلف مغز مثل آمیگدال، ناحیه پیش پیشانی و شکنج دندانه ای هیپوکامپ و الگوی بیان برخی ژن­ها تأثیر می‌گذارند و بر مسیرهای سلولی مولکولی کلیدی و بیومارکرهای (نشانگرهای زیستی) احتمالی تغییر می­دهد.

🔸یافته‌های این مطالعه، دیدگاه‌هایی جدید در مورد توسعه درمان‌های هدفمند و روش‌های تشخیصی مبتنی بر خون و قابل انجام در زمان واقعی ارائه می‌دهد. این رویکرد جامع می‌تواند منجر به درمان‌های جدید برای اختلالات مرتبط با استرس شود.

🔸علاوه بر این، این یافته‌ها می‌توانند به درک بهتر سایر اختلالات مرتبط با استرس، مانند اختلال اضطراب و اختلال وسواس فکری-اجباری کمک کنند.
🔴channel:https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
منبع
https://neurosciencenews.com/ptsd-depression-genetics-neuroscience-26167/
👍1
🏢🔎معرفی ۱۰ موسسه و آزمایشگاه برتر علوم اعصاب جهان

۱-موسسه تحقیقات مغز ماکس پلانک، فرانکفورت، آلمان🇩🇪

موسسه تحقیقات مغز ماکس پلانک یک مرکز پیشرو در جهان برای تحقیقات علوم اعصاب است که به دلیل اکتشافات پیشگامانه خود در مدارهای عصبی، انتقال سیناپسی و علوم اعصاب محاسباتی شناخته شده است. این موسسه با تیمی متشکل از 300 دانشمند، از جمله اساتید، فوق دکترا، و دانشجویان فارغ التحصیل، تحقیقات پیشرفته ای را با استفاده از رویکرد چند رشته ای انجام می دهد.
تحقیقات این مؤسسه بر درک ساختار و عملکرد مغز در سطوح مختلف سازمانی، از نورون های فردی گرفته تا شبکه های عصبی پیچیده متمرکز است. محققان مؤسسه ماکس پلانک از طیف گسترده ای از ابزارها و تکنیک های تحقیقاتی، از جمله میکروسکوپ الکترونی، تصویربرداری دو فوتونی، و مدل سازی محاسباتی، برای بررسی اصول زیربنایی عملکرد مغز استفاده می کنند.
هیئت علمی این مؤسسه به رهبری دانشمندان برجسته ای مانند ژیل لوران و موریتز هلمشتادتر شامل متخصصانی در زمینه های مختلف علوم اعصاب، از جمله نوروبیولوژی مولکولی و سلولی، علوم اعصاب سیستم ها، و نورو انفورماتیک است. محیط تحقیقاتی مشارکتی و میان رشته ای این موسسه، نوآوری و خلاقیت را تقویت می کند و منجر به اکتشافات پیشگامانه در این زمینه می شود.
موسسه ماکس پلانک به آموزش نسل بعدی دانشمندان علوم اعصاب اختصاص دارد و چندین برنامه آموزشی فارغ التحصیلی و فوق دکترا ارائه می دهد. با امکانات و منابع پیشرفته، از جمله امکانات تصویربرداری و محاسباتی پیشرفته، دانشجويان به ابزارها و پشتیبانی مورد نیاز برای موفقیت در تحقیقات خود دسترسی دارند.

▫️جامعه "ماکس پلانک" را می‌توان موفق‌ترین نهاد پژوهشی آلمان در حوزه علوم پایه دانست که ۲۲ جایزه نوبل دانشمندان آن، این نهاد را هم‌تراز با برترین و معتبرترین نهادهای تحقیقاتی در سراسر جهان قرار داده است

🔴Channel:
https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍4
Channel name was changed to «🧠Cognitive Neuroscience 🧠»
🏢🔎معرفی ۱۰ موسسه و آزمایشگاه برتر علوم اعصاب جهان

۲-موسسه سالک، کالیفرنیا، ایالات متحده🇺🇲

موسسه Salk به دلیل تحقیقات پیشرفته خود در علوم اعصاب، با تمرکز بر درک اصول اساسی عملکرد و رشد مغز مشهور است. برنامه علوم اعصاب این مؤسسه که توسط دانشمندان مشهور جهانی مانند Rusty Gage و Terrence Sejnowski هدایت می شود، محققان و دانشجویان برتر را از سراسر جهان جذب می کند.
این سازمان دارای امکانات پیشرفته، از جمله مراکز تصویربرداری پیشرفته، آزمایشگاه‌های زیست‌شناسی مولکولی و امکانات تحقیقاتی حیوانات است. محققان موسسه Salk از طیف گسترده ای از ابزارها و تکنیک ها، از جمله الکتروفیزیولوژی، اپتوژنتیک، و میکروسکوپ پیشرفته برای مطالعه مدارهای عصبی، نوروژنز و پلاستیسیته سیناپسی استفاده می کنند.
موسسه سالک با هیئت علمی بیش از 30 استاد و تیم بزرگی از محققان فوق دکتری، دانشجویان فارغ التحصیل و کارکنان فنی، یک محیط تحقیقاتی مشترک و بین رشته ای را تقویت می کند. برنامه علوم اعصاب این موسسه، دانشجویان و کارآموزان با استعداد را با فرصت های متعدد برای مربیگری و توسعه حرفه ای جذب می کند.
مؤسسه Salk متعهد به آموزش نسل بعدی دانشمندان علوم اعصاب است و چندین برنامه آموزشی فارغ التحصیل و فوق دکترا را ارائه می دهد. با نسبت دانشجو به استاد تقریباً 4:1، دانشجویان از توجه و راهنمایی شخصی کارشناسان برجسته در این زمینه بهره مند می شوند.

▫️در سال ۲۰۰۴، مکمل آموزش عالی تایمز، سالک را به عنوان مؤسسه برتر تحقیقات زیست پزشکی در جهان قرار داد،و در سال ۲۰۰۹ توسط ScienceWatch در زمینه علوم عصبی و رفتاری در رتبهٔ اول جهانی قرار گرفت.

🔴Channel:
https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
👍42
🔰هوش مصنوعی، گامی بزرگ در تشخیص دقیق بیماری‌ها: شناسایی تومورها و بیماری‌ها با دقت بالا

🔸محققان از هوش مصنوعی برای شناسایی تومورها و بیماری‌ها در تصاویر پزشکی با دقت بالا استفاده می‌کنند.

🔺مدل هوش مصنوعی جدیدی به نام "iRAD" با دقت ۹۵ درصد ضایعات را در تصاویر اشعه ایکس، سی تی اسکن و ام آر آی شناسایی می‌کند. iRAD همچنین می‌تواند نوع ضایعه را با دقت ۸۵ درصد تشخیص دهد.

🔹تشخیص زودهنگام بیماری‌ها نقشی حیاتی در درمان و بهبودی بیماران دارد. هوش مصنوعی با ارائه ابزارهای دقیق و سریع، پزشکان را در تشخیص زودهنگام بیماری‌ها یاری می‌کند. iRAD با دقت بالا در شناسایی تومورها و بیماری‌ها، گامی بزرگ در این زمینه برداشته است.
🔴chaanel:https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
منبع
https://www.news-medical.net/news/20240304/New-AI-model-accurately-identifies-tumors-and-diseases-in-medical-images.aspx
👍1🔥1
#انتخاب_رشته_کنکور_ارشد


سوال متداول بچه ها:

• دانشگاه هارو توی چه اولویتی قرار بدم؟ 🧐
• توانبخشی تهران بزنم یا روانشناسی تربیت مدرس؟
• ذهن مغز تربیت تهران یا توانبخشی بهشتی؟



پاسخ:


1️⃣ به طور کلی نگاه به انتخاب رشته و دانشگاه به این روش اشتباهه، انتخاب رشته و دانشگاه بستگی به هدف شما داره. یک انتخاب برای یک هدف خوب و برای هدف دیگه خوب نیست. انتخاب مناسب انتخابیه که با هدف شما هماهنگی بیشتری داره


2️⃣ تمایل به کار بالینی دارید یا پژوهشی، اپلای میخواید بکنید یا نکنید؟ محدودیت مالی دارید یا ندارید؟ کار در آزمایشگاه دوست دارید یا مدلسازی شناختی یا... دوست دارید روی حافظه کار کنید یا تصمیم گیری, نورومارکتینگ یا آلزایمر؟


3️⃣ برای انتخاب رشته بعد از اینکه محدودیت‌های مالی مکانی و... رو لحاظ کردید و در نظر گرفتید بیش از اسم دانشگاه سعی کنید در مورد اساتید و امکانات و محدودیت های دانشگاه های مورد نظرتون تحقیق کنید و با توجه به علاقه پژوهشیتون و اهدافتون انتخاب کنید.

4️⃣ اگر علاقه خودتون رو پیدا نکردید و آگاهی کمی در مورد توانایی ها و اهدافتون دارید حتما از افرادی که تجربه بیشتری دارن مشاوره بگیرید تا با شناخت دقیق تر انتخاب بهتری داشته باشید.




این مطلب رو برای کسانی که فکر می‌کنی سوالات مشابهی دارن بفرست

Channel: https://www.tgoop.com/cognitivesciencechannel
🔥1💯1
2025/07/13 15:19:25
Back to Top
HTML Embed Code: