Telegram Web
درمانیاب: ریکال سرم مانیتول ۲۰% شرکت داروسازی ثامن به دلیل وجود کریستال سفید رنگ در آن

@darmanyabonline
پرداخت بدهی تامین اجتماعی به مراکز درمانی کلید خورد

🔹درمانیاب: معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: به دنبال موافقت صورت گرفته میان سه قوه، پرداخت ۲۵ همت مطالبات تامین اجتماعی از دولت تصویب شد که به موجب مصوبه سران سه قوه، این ۲۵ همت فقط برای تسویه با مراکز دانشگاهی است. با پرداخت این ۲۵ همت، عملا بدهی سازمان برای ماه‌های آبان، آذر و دی با دانشگاه‌ها تسویه می‌شود. با پرداخت این ۲۵ همت عملا سازمان تامین اجتماعی دیگر بدهی به مراکز دانشگاهی ندارد. برای تسویه با بخش خصوصی نیز به دنبال این هستیم که از طریق دریافت مطالبات خود از دولت، بدهی خود را تسویه کنیم.

🔹شهرام غفاری تصریح کرد: در مجموع حدود ۳۷ همت سند رسیدگی‌شده و آماده پرداخت وجود دارد که حدود ۱۷ همت آن مربوط به بدهی دانشگاه‌ها و ۲۰ همت مربوط به بدهی بخش خصوصی است که از میان ۲۰ همت، حدود ۶.۸ همت مربوط به بدهی ۵ ماهه داروخانه‌ها و الباقی مربوط به بدهی بیمارستان‌ها، پزشکان، آزمایشگاه‌ها و رادیولوژی و ... است.

@darmanyabonline
مرندی: ۱۱ بخشنامه ابلاغی در حوزه سلامت اجرا نشده است

🔹درمانیاب: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی از نبود توجه به سیاست‌ها و راهکارهای پیشنهادی این فرهنگستان در حوزه سلامت ابراز نگرانی کرد و گفت: ۱۱ بخشنامه ابلاغی در حوزه سلامت اجرا نشده است.

🔹علیرضا مرندی با اشاره به ارائه گزارش‌ها و پیشنهادهای مکتوب به مسئولان، از بی‌اثر بودن این تلاش‌ها انتقاد کرد و اجرا نشدن ۱۱ بخشنامه ابلاغی در حوزه سلامت را نمونه‌ای از این بی‌توجهی دانست و خواستار توجه جدی‌تر رئیس جمهور و مسئولان به این حوزه شد.

🔹وی در ادامه بر موضوعاتی مانند برنامه هفتم توسعه، پزشک خانواده و اهمیت شبکه بهداشت و لزوم اجرای عدالت در حوزه سلامت تأکید کرد و خواستار توجه جدی به مطالبات فرهنگستان علوم پزشکی شد.

@darmanyabonline
نامه مدیرعامل تیپیکو به رئیس سازمان غذا و دارو: ضرورت حفظ دسترسی بیماران به داروهای حیاتی

🔹درمانیاب: مدیرعامل تیپیکو در واکنش به کمپین داروخانه ها و انجمن داروسازان، در نامه‌ای به رئیس سازمان غذا و دارو نوشت: اخلال در دسترسی مردم و بیماران به داروهای تولیدی و توزیعی تیپیکو، ما را به مشارکت و تاسیس داروخانه در شهرهای مختلف سوق می دهد.

🔹در متن نامه محمد نادری علیزاده به رئیس سازمان غذا و دارو آمده است: شرکت‌های تابعه تیپیکو همواره به دور از هیجانات اقتصادی و نوسانات بازار، با بهترین شرایط استمهال و جوایز کالایی، داروهای مورد نیاز داروخانه‌ها و بیماران را حتی در دورافتاده‌ترین نقاط کشور تأمین نموده‌اند.

🔹علیرغم مطالبات سررسید شده بالغ بر ۸ همت از مراکز دانشگاهی و خصوصی، تیپیکو با کاهش درآمدی خود اجازه نداده کوچک‌ترین خللی در خدمت‌رسانی به مراکز درمانی دولتی و خصوصی ایجاد شود. سود خالص کمتر از ۳ درصدی شرکت‌های پخش تابعه در سال ۱۴۰۳ نیز گواه روشنی بر این تعهد است.

🔹متأسفانه مطلع شدیم انجمن داروسازان ایران در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با انتشار اطلاعیه‌ای، از تمامی داروخانه‌های کشور درخواست کرده که به دلیل مطالبات از سازمان تأمین اجتماعی، خرید از شرکت‌های تولیدی و پخش تیپیکو را متوقف نمایند. این در حالی است که تیپیکو شرکتی مستقل است و ارتباطی با مناسبات مالی فیمابین انجمن و سازمان تأمین اجتماعی ندارد.

🔹بدیهی است در صورت تداوم این روند و به منظور جلوگیری از اخلال در تأمین و توزیع داروهای حیاتی و تولیدی مجموعه تیپیکو، این شرکت ناگزیر خواهد بود برای حفظ دسترسی مستمر بیماران به دارو، اقدامات مقتضی از جمله درخواست تأسیس و مدیریت داروخانه در استان‌ها و شهرهای متاثر را در دستور کار قرار دهد. ضمن اینکه این اقدام می‌تواند منجر به ایجاد نگرانی در میان بیماران، اخلال در دسترسی منصفانه به داروها شود.

@darmanyabonline
خبر خوب برای صنعت داروسازی؛ جزئیات یک تفاهمنامه

🔹درمانیاب: سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی؛ تفاهمنامه ای را با اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو منعقد کرده است تا بتواند از صنعت مواد دارویی در کشور حمایت کند.

🔹بر اساس این تفاهمنامه، پیشنهاد قیمت مواد اولیه دارویی تولید داخل از طرف سندیکا جهت تصویب در کمیسیون قانونی قیمت گذاری ارائه گردد. ضمن اینکه، مواد اولیه ای که از ارز حمایتی استفاده نمی‌کنند، مشمول قیمت گذاری نمی‌شوند.

🔹همچنین، اداره کل دارو و سندیکا، توافق کردند از افزایش سود بازرگانی واردات مواد اولیه مشابه تولید داخل در کمیسیون ماده یک وزارت صمت، حمایت کنند.

🔹طبق یکی دیگر از بندهای این تفاهمنامه، واردات مواد اولیه مشابه تولید داخل، صرفاً با ارز غیر ترجیحی صورت پذیرد. همچنین، در راستای مقابله با پدیده «تولید نمایی»، شرکت‌های تولید کننده مواد اولیه دارویی، به منظور نمونه برداری از گمرکات و انبار کارخانجات و انجام آزمایش‌های تشخیص ماهیت سریع مواد، همکاری کنند.

@darmanyabonline
جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه وزارت بهداشت و بخش خصوصی توان لازم برای پوشش هزینه‌های ناشی از تغییر قیمت ارز را ندارند، خواستار اقدام فوری رئیس جمهور شد.
@darmanyabonline
پلمب اتاق‌های عمل بیمارستان «آپادانا»

🔹درمان یاب: در بازدید سرزده و نامحسوس سرپرست دادسرای امور پزشکی تهران از بیمارستان آپادانا، اناق‌های عمل این مرکز درمانی پلمب شد.

🔹در بازدید ۱۹ بهمن ماه از اتاق عمل بیمارستان آپادانا، مشخص شد اعمال جراحی توسط تکنیسین بدون حضور جراحان در حال انجام بود که بنا به دستور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی سه اتاق عمل این بیمارستان تا اطلاع ثانوی پلمب و ۷ تکنیسینی که رابطه استخدامی با بیمارستان نداشته و صرفا تکنیسین جراحان مُهرزن بودند به همراه دو جراح عمومی مهرزن، متخصص بیهوشی و مسئول اتاق عمل به کلانتری منتقل شدند.

🔹این بازدید به صورت نامحسوس به دستور سرپرست دادسرای جرایم پزشکی، بازرس دفتر بازرسی وزارت بهداشت، نیروهای پلیس امنیت و پلیس فتا انجام شد.

🔹بنا بر اعلام وزارت بهداشت، بیماران این جراحان، برای اعمال جراحی زیبایی(رینوپلاستی، ابدومینوپلاستی و ...) از طریق تبلیغات صفحه رزلین و صفحه‌های وابسته به آن مراجعه کرده بودند که مسدودی این صفحات مجازی به دستور پلیس فتا درحال پیگیری است.

@darmanyabonline
شانه‌ساز سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر شد

🔹درمان یاب: با حکم رئیس جمعیت هلال احمر، محمدرضا شانه‌ساز به عنوان عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران منصوب و جانشین علیرضا عسکری در این سمت شد

🔹لازم به ذکر است، شانه‌ساز، رئیس سازمان غذا و دارو در دوره تصدی سعید نمکی، وزیر بهداشت دولت روحانی، بوده است و سابقه مدیرعاملی شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین (تیپیکو) و ریاست هیات مدیره شرکت داروسازی دانا را در کارنامه کاری خود دارد.

@darmanyabonline
درمان یاب: نامه رییس سازمان نظام پزشکی به رییس جمهور: قبل از ایجاد اختلال جدی در عرصه دارویی کشور، از محل ۲۵ همت مصوبه سران قوا به داد داروخانه های خصوصی برسید

🔹رئیس کل سازمان نظام پزشکی در این نامه با اشاره به چالش‌های اقتصادی موجود در داروخانه‌ها با ذکر اینکه بحران نقدینگی ناشی از افزایش چکهای برگشتی و بسته شدن حسابهای داروخانه ها طی ماه‌های اخیر منجر به ناتوانی داروخانه ها در تامین دارو گردیده، خواستار پرداخت هرچه سریع‌تر مطالبات معوق جامعه پزشکی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر شد.

🔹وی نامه‌ رسمی خود را به رئیس‌جمهور، مسعود پزشکیان، تقدیم کرد.

@darmanyabonline
اجماع بر سر پرداخت مطالبات داروخانه‌ها با دستور پزشکیان

🔹درمانیاب: دعوای پیش آمده بین انجمن داروسازان ایران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان هدفمندی یارانه‌ها بر سر مطالبات داروخانه‌ها، ماجرا را به سمت رئیس جمهور برد و باعث شد مسعود پزشکیان، برای حل و فصل این مشکل، دستوراتی بدهد.

🔹در همین راستا، جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس انجمن داروسازان ایران، مدیرعامل تیپیکو و رئیس سندیکای صاحبان دارو، در سازمان غذا و دارو برگزار شد.

🔹مشکلات حوزه مدیریت اقتصادی داروخانه‌ها، شرایط بحرانی حاضر، انتظارات داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه گر و سازمان هدفمندی مورد بحث قرار گرفت.

🔹در ادامه حاضرین با تقسیم مسیرهای ارتباطی، مصمم شدند نسبت به پیگیری تسویه مطالبات سهم ارز و سهم سازمان داروخانه‌ها، همراستا با هم اقدام نمایند.

🔹شهرام کلانتری، رئیس انجمن داروسازان ایران در تماس تلفنی با سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها، ضمن تبادل نظر در خصوص مطالبات سهم ارز داروخانه‌های خصوصی و بیان مجدد مشکلات ناشی از کمبود نقدینگی داروخانه‌ها، به تسریع در بازپرداخت ۶ ماه مطالبات معوق همکاران داروساز تاکید نمود.

@darmanyabonline
حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد پِرتی در خدمات پزشکی/ پرتی دارویی در بیماران مبتلا به هموفیلی

🔹درمانیاب: مدیرعامل بیمه سلامت در این خصوص گفت: به نظر می‌رسد حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد پرتی خدمات پزشکی داشته باشیم و تصور می‌کنم میزان پرتی خدمات پزشکی ایران نسبت به سایر کشورها بیشتر باشد.

🔹محمدمهدی ناصحی تصریح کرد: به عنوان مثال با پرتی دارویی بیماران هموفیلی مواجه هستیم، بطوریکه برخی از بیماران فقط از بخشی از داروی خود را استفاده می‌کنند، اگرچه میزان پرتی دارویی بیماران مبتلا به هموفیلی نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته اما همچنان با این موضوع مواجه هستیم. بیماران مبتلا به هموفیلی داروی مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند اما گروهی از این بیماران فقط بخشی از داروی خود را مصرف می‌کنند و بخشی از این داروها ممکن است روانه ناصرخسرو یا مکان‌هایی از این دست شود و ممکن است برخی بیماران برای حل مشکلاتشان، نسبت به فروش داروی مورد نیاز خود اقدام کنند. سازمان بیمه سلامت مکانیزمی به منظور جلوگیری از پرتی داروی بیماران هموفیلی درنظر گرفته و با این راهکار توانسته‌ایم یک میلیارد تومان در ماه صرفه‌جویی داشته باشیم.

@darmanyabonline
عضو کمیسیون بهداشت مجلس: قطعا برای سال آینده افزایش قیمت دارو را خواهیم داشت

🔹درمانیاب: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به افزایش قیمت دارو در سال آینده گفت: مشکل اصلی ما، خط های تولید دارو و به عبارت دیگر شرکت های داروساز است که اگر ببینند تولید به ضرر آنها است، خط تولید را کاهش داده یا تعطیل می کنند.

🔹علی اصغر باقرزاده با اشاره به تاثیر افزایش نرخ ارز بر قیمت دارو افزود: مهمتر از مافیای دارو سردرگمی دولت و وزارت بهداشت در حوزه داروست چراکه افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت دارو و تجهیزات شده و ما متاسفانه هنوز صدای واحدی را از سوی مسئولین نشنیده ایم. اگر تدابیر لازم در این حوزه اندیشیده نشود، قطعاً دچار چالش جدی‌تری حتی بدتر از وضعیت فعلی خواهیم شد. به عبارت دیگر اگر دولت تصمیمات لازم را مثلا در حوزه بیمه ها عملی نکند و احساس شود که بازار دارو را همانند نرخ ارز رها کرده است، تا مردم به وضعیت موجود عادت کنند، قطعا با وضعیت بدتری مواجه خواهیم شد. دولت باید ردیفی را در لایحه بودجه برای تامین دارو در نظر بگیرد تا مابه التفاوت قیمت دارو ناشی از افزایش نرخ ارز را پرداخت کند.

@darmanyabonline
عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان بیماران بازی می‌کنند

🔹درمانیاب: روح‌الله لک علی‌آبادی نماینده مردم در مجلس در جلسه روز یکشنبه ۲۸ بهمن صحن مجلس در تذکری به وزیر بهداشت بهداشت گفت: افزایش سرسام آور قیمت برخی داروها با جان بیماران بازی می‌کند؛ افزایش قیمت معمول برخی داروهای داخلی به دلیل حمایت از کارخانه‌ها و داروسازان داخلی قابل قبول است اما در برخی داروها آنقدر کمبود داریم و قیمت‌های سرسام‌آوری وجود دارد که بیمار نمی‌تواند دارو را تهیه کند و علاوه بر رنج بیماری، درماندگی را نیز به خانواده‌ها تحویل می‌کنیم قابل قبول نیست.

🔹وی با طرح این پرسش که چرا عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند؟ تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی دست دلالان دارو را کوتاه کنند.

@darmanyabonline
سالها در قیمت‌گذاری دارو بی‌انصافی شد/ برخی داروها با ضررهای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی تولید می‌شوند

🔹درمانیاب: رئیس هیأت مدیره فدراسیون اقتصاد سلامت با تاکید بر لزوم تناسب میان نرخ ارز و تعرفه خدمات پزشکی، دارویی و تجهیزات پزشکی، گفت: چندین سال است که در قیمت‌گذاری دارو بی‌انصافی شده؛ به طوری که قیمت برخی اقلام چندین سال است افزایشی نداشته و برخی داروها با ضررهای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی تولید می‌شوند.

🔹عباس کبریایی‌زاده تصریح کرد: به تولیدکننده داخلی قیمت واقعی نمی‌دهند، وقتی که تولیدی صورت نمی‌گیرد، نهایتا مجبور به واردات آمپولی می‌شوند که در داخل ۱۹هزار تومان است و برای وارداتش باید ۲۹۰هزار تومان هزینه کنند؛ این چه منطقی است؟ بنابراین این که بگوییم دارو گران شده، درست نیست، بلکه قیمت‌گذاری عاقلانه رقم خورده است. نباید دارویی که اکنون از ۴۵۰۰ تومان به ۱۹ هزار تومان رسیده را ملاک قرار دهیم، بلکه آن را با قیمت ۲۹۰هزار تومانی وارداتی مقایسه کنید.

@darmanyabonline
درخواست رئیس کمیسیون بهداشت برای برگزاری جلسه فوری با رئیس‌جمهور

🔹درمانیاب: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ از به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری جلسه فوری پیرامون پرداخت بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی شد.

🔹در متن این نامه آمده است: بازگشت به بررسی های میدانی، اسناد و مستندات حوزه سلامت، عدم اجرای صحیح قانون، سوء مدیریت‌ها و ترک فعل‌ها در حوزه تامین منابع مالی سلامت و عواقب خطرناک و خسارات ناشی از تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه تامین منابع ریالی و ارزی، از طریق حذف ارز دولتی از دارو تجهیزات پزشکی باعث شد این کمیسیون با قید فوریت درخواست جلسه به ریاست جنابعالی و با حضور وزرای بهداشت، تعاون، کار و رفاه ، صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی را نماید. آنچه که اهمیت فوریت این جلسه را بیش از پیش داشته، بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی و افزایش بی رویه این بدهی‌هاست که نتیجه آن آینده بسیار خطرناک در حوزه سلامت و افزایش پرداخت از جیب بیماران خواهد بود.

@darmanyabonline
2025/02/17 02:35:22
Back to Top
HTML Embed Code: