Telegram Web
محمود صادقی
Photo
انا لله و انا الیه راجعون
مرحوم آقای سیدتقی موسوی میرنعمتی پس از بیش از یک سال تحمل رنج بیماری امروز یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ پانزدهم رمضان مقارن با میلاد حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به دیار باقی شتافت.
او فردی معتقد و متشرع و در عین حال بسیار مستقل بود. با اینکه از پیش از انقلاب مقلد امام خمینی بود و در انقلاب مشارکت فعال داشت، پس از پیروزی انقلاب از همان ابتدا با بسیاری از تندروی ها، ازجمله بعضی اعدام ها و مصادره‌های بی‌رویه و تعرض به بیوت مراجع، ازجمله تعرض به بیت مرحوم آیت‌الله‌العظمی سیدکاظم شریعتمداری آشکارا ابراز مخالفت می‌کرد.
او از پیش از انقلاب سطوح عالی فقه و اصول را گذرانده بود و در دروس خارج مراجع قم شرکت می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب دوره لیسانس قضایی مخصوص طلاب را طی کرد و به عنوان قاضی منصوب شد. او برای احتیاط در تصرفاتش از مراجع تقلید اذن می‌گرفت.
شروع به کار قضاوتش از شهرستان ملایر بود. بااینکه در کسوت قضا بود، از همان ابتدا از رویه مرحوم خلخالی آشکارا انتقاد می‌کرد و پس از تصدی کرسی قضا در بسیاری از پرونده هایی که مرحوم خلخالی در ملایر و اطراف حکم داده بود بازنگری کرد.
به دلیل رویکرد مستقلی که داشت چندین بار در دادگستری با مشکل و مضیقه شغلی روبرو شد.
بااینکه فردی متشرع و سنتی بود، از نظر سیاسی گرایش اصلاح‌طلبانه داشت و در انتخابات همواره به اصلاح طلبان رأی می‌داد و نسبت به رویه‌ها و روندهای جاری در حاکمیت بسیار منتقد و معترض بود.
خدایش بیامرزد و با اجداد طاهرینش محشور فرماید.

#محمودـصادقی
۲۶ اسفند ۱۴۰۳
۱۵ رمضان ۱۴۴۶
Forwarded from اعتمادآنلاین
🔻روایت محمود صادقی از چگونگی پیشبرد رفع حصر در دولت پزشکیان؛ کارگروه رفع حصر چه کرد؟

🔹محمود صادقی، دبیرکل حزب انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه گفت: در همین بازه زمانی کارگروهی برای رفع حصر به ریاست آقای نبوی و دبیری بنده تشکیل شد تا روند رفع حصر را دنبال کنند. مذاکراتی هم با آقای پزشکیان و برخی اعضای کابینه صورت گرفت. در این گفت‌وگوها متوجه شدیم که پرونده رفع حصر به آقای اژه‌ای محول شده بود و ایشان هم به فکر حل این معادله بودند./اعتماد

این مطلب را #اینجا_بخوانیم👇

https://www.etemadonline.com/tiny/news-704804

#سیاسی

@EtemadOnline
محمود صادقی
Photo
نقل است ساربانی در آخر عمر خود، شترش را صدا می‌زند و به دلیل اذیت و آزاری که بر شترش روا داشته از او حلالیت می‌طلبد. یکایک آزار و اذیت‌هایی که بر شتر بیچاره آورده را نام می‌برد از جمله زدن شتر با تازیانه، آب و غدا ندادن، بار اضافه زدن و …. همه را بر می‌شمرد و می‌پرسد آیا مرا حلال می‌کنی؟
شتر در جواب می‌گوید همه این‌ها را که گفتی حلال می‌کنم اما یک بار با من کاری کردی که آن را هرگز نمی‌توانم حلال کنم و تو را ببخشم. ساربان پرسید آن چه کاری بود؟
شتر جواب داد یک بار افسار مرا به دُم یک خر بستی. من اگر تو را بخاطر همه آزار و اذیت‌ها ببخشم، بخاطر این تحقیر هرگز تو را نخواهم بخشید.
 
شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در دادگاه انقلاب رأی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب علیه دکتر محمود صادقی را عیناً تأیید کرد.
شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب پرسش های محمود صادقی از رهبری در مناظره ای با عنوان «انتخابات، کنش‌گری سلبی یا ایجابی؟» که در هفته تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در عبدی مدیا برگزار شد، را نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی دانسته بود و او را به ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی و شش ماه حبس تعلیقی محکوم کرده بود.
پشتیبانی قاطع انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها از سیاست خارجی دولت در مذاکره و تنش‌زدایی/

به نام خدا

ملت شریف و سرافراز ایران، در این برهه از تاریخ میهن عزیزمان، که به رغم اختلاف رویکردهای سیاسی، زمینه گفتگو و تعامل در عرصه بین‌المللی فراهم آمده، ما ضمن درک پیچیدگی‌ها و چالش‌های پیش روی کشور، بر این باوریم که تلاش همه نیروهای سیاسی باید معطوف به یافتن راهکارهای صلح‌آمیز و مبتنی بر منافع ملی باشد.

از این رو، ضمن اعلام پشتیبانی قاطع از سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات پیش رو با ایالات متحده آمریکا، بر این نکته تاکید می‌کنیم که تحقق اهداف ملی و حفظ منافع عالیه کشور، مستلزم وحدت کلمه، همدلی و هم‌افزایی تمامی نیروها و اقشار جامعه است.

ما معتقدیم که تیم مذاکره‌کننده، با اتکا به خرد جمعی، درایت سیاسی و در نظر گرفتن تجارب پیشین و مصالح بلندمدت ملت ایران، گام در این مسیر نهاده است. موفقیت این مذاکرات، که می‌تواند زمینه‌ساز کاهش تنش‌ها، رفع تهدیدهای خارجی و تحریم‌های ظالمانه و گشایش درهای تعامل سازنده با جهان باشد، نیازمند حمایت و پشتیبانی یکپارچه از سوی تمامی دلسوزان ایران است.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها از تمامی احزاب، گروه‌ها، شخصیت‌های سیاسی و آحاد ملت شریف ایران دعوت می‌نماید تا با کنار گذاشتن اختلافات و منافع حزبی و جناحی، در این مقطع حساس با صدای واحد تیم مذاکره‌کننده را در انجام ماموریت خطیر خود یاری رسانند و فضایی سرشار از اعتماد و امید به آینده را در کشور بگسترانند و با پشتیبانی از اقدام مسئولان و دستگاه دیپلماسی کشور و تیم مذاکره کننده و حمایت از تنش زدایی در جهت دور کردن سایه جنگ از کشور بکوشند و جریان‌های افراطی صهیونیستی و برخی جریانات رادیکال داخلی را، که به جای حل مسائل سعی در ایجاد تقابل و درگیری دارند، نا امید سازند.

از وزیر امور خارجه و دیگر اعضای هیات مذاکره کننده ایران نیز انتظار داریم بدون اثرپذیری از فضاسازی دست‌های پیدا و پنهان داخلی و خارجی که در صدد مانع تراشی در مسیر تعاملات سازنده هستند، تنها و تنها تأمین منافع ملی ایران را درنظر داشته باشند.

در این شرایط همبستگی ملی و هم‌افزایی، قوی‌ترین سلاح ما در برابر چالش‌ها و کلید دستیابی به ایرانی آباد، آزاد و سربلند خواهد بود.

پیروز باد ایران، سربلند باد ملت شریف ایران،

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها

۲۲ فروردین ۱۴۰۴

https://modaresinpress.ir/news/5225/
«محمود صادقی» در گفت‌وگوی با #ایرنا؛

تقویت «وفاق اجتماعی» یک ضرورت اجتناب ناپذیر است

🔹عضو هیأت رئیسه جبهه اصلاحات با بیان اینکه رئیس‌جمهور بارها تأکید کرده‌ که بدون هماهنگی بین قوا، امکان تحقق اهداف مشترک وجود ندارد، گفت: سطح دیگر وفاق، ارتباط حاکمیت با مردم است. مردم انتظار دارند که دولت، علاوه بر هماهنگی با سایر قوا، وفاق اجتماعی را نیز تقویت و در مسیر تحقق خواسته‌ها و مطالبات جامعه حرکت کند.

🔹بهتر است خود دولت از طریق دستگاه‌های ذیربط با احزاب و دیگر نهادهای مدنی مرتبط شود و در پیگیری مطالبات و پیشنهادات جامعه گام بردارد.

🔹مجلس و دولت باید در فرآیند تدوین و تصویب قوانین، همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند. نباید لوایح دولت در مجلس به‌گونه‌ای تغییر یابد که دچار استحاله شود و تعادل بودجه‌ای را برهم بزند.

🔹پزشکیان از زمان انتخابات، بر شعار «وفاق» و «با هم باشیم، با هم دعوا نکنیم» تأکید داشتند و تاکنون نیز بر این دیدگاه پایبند مانده‌اند. یکی از نشانه‌های این وفاق را می‌توان در رأی یکپارچه و بالای مجلس به وزرای دولت مشاهده کرد.

🔹وفاق ملی زمانی کارآمد است که دوطرفه باشد،

لینک خبر
@IRNA_1313
Forwarded from KhatamiMedia
🖋 سیدمحمد خاتمی درگذشت پاپ فرانسیس را تسلیت گفت

به نام خداوند مهرآفرین

درگذشت عالیجناب #پاپ فرانسیس، پیشوای روشن‌بین و نیک‌اندیش کاتولیک‌های جهان، نه تنها جامعه کاتولیک و جهان #مسیحیت، بلکه همه انسان‌دوستان و خیرخواهان و صلح‌جویان، بخصوص آنان که دین خدا را رحمانی و انسانی می‌بینند و می‌خواهند متأثر کرد.
تلاش‌های موثر ایشان در زمینه پیشبرد #صلح و #عدالت و مدارا و حقوق انسان و توجه ویژه به #زنان، #جوانان، مظلومان و فهم تحولات جهانِ جدید چشم اندازی نو فراروی باورمندان به دین گشود.
پیش قدمی وی در دیدار و گفت و گو با رهبران برجسته دینی، فرهنگی و سیاسی از جمله مرجع عالی‌قدر و خیرخواه عالم تشیع، حضرت آیت الله العظمی سیستانی و جناب دکتر احمد الطیب و مسؤولان بزرگوار الازهر شریف و دیگر شخصیت‌ها از آیین‌ها و مکاتب گوناگون، نشانه‌ای است روشن که آن فقید عالی‌قدر به حرمت انسان و لزوم برخورداری بشر از حقوق طبیعی و اساسی و رفع ظلم از منظر دین باور داشت.
ضمن تسلیت درگذشت این عالم معنوی و تأثیرگذار به پیروان همه ادیان الهی، امیدوارم کلیسای کاتولیک با انتخاب جانشینی شایسته راه نوینی که در حوزه دین و دینداری برای کاهش رنج‌ها و نگرانی‌های بشر گشوده شده است را همچنان ادامه داده و پایدار کند.

سیدمحمد خاتمی
٢ اردیبهشت ١۴٠۴

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia
❇️ واكنش سخنگوى جبهه اصلاحات ايران به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان پلیس و وزارت آموزش‌و‌ پرورش

🔺جواد امام سخنگوى جبهه اصلاحات ايران در واكنش به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان پلیس و وزارت آموزش‌و‌ پرورش و اعلام فرمانبرداری وزیر مربوطه از سردار رادان فرمانده نیروی انتظامی، با تأكيد بر اين كه وظايف اين دو لازم و ملزوم یکدیگر نیست، از رئيس جمهور پرسيده است: آیا معدل برخوردهای پلیس با شهروندان از منظر عموم، قابل قبول ارزیابی می‌شود که می‌خواهید پلیس و آموزش‌و‌پرورش را با یکدیگر پیوند بدهید؟

🔹سخنگوى جبهه اصلاحات ايران طى توئيتى خطاب به دكتر پزشكيان در شبكه ايكس نوشت:

جناب آقای ⁧پزشکیان⁩
ریاست محترم جمهور
آیا انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان پلیس و وزارت آموزش‌و‌ پرورش و اعلام فرمانبرداری وزیر محترم آ.پ از فرمانده نیروی انتظامی در راستای ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت است؟!
‏ هنجارسازی از وظایف آموزش‌و‌پرورش است و حفظ و حراست از نظم عمومی، مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری‌ از اعتیاد، سرقت‌، آسیب‌های‌ فضای‌ مجازی‌، جعل، کلاهبرداری، تصادفات و… از جمله وظایف پلیس؛ این دو لازم و ملزوم یکدیگر نیستند!
‏مگر این‌که از پلیس خواسته شده باشد در مدارس "پیشگیری از جرم" کند!
از آن گذشته، آیا معدل برخوردهای پلیس با شهروندان از منظر عموم قابل قبول ارزیابی می‌شود، که می‌خواهید پلیس و آموزش‌و‌پرورش را با یکدیگر پیوند بدهید؟
‏آیا از استانداردسازی و عدالت صرف‌نظر شده و بناست بی‌عدالتی را بالسویه اجرا کنند؟

🔹آدرس جبهه اصلاحات ایران در شبکه‌های اجتماعی

تلگرام، اینستاگرام، ایکس (توئیتر)
‏⁧
انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران و گروه حقوق خانه اندیشمندان علوم انسانی با همکاری دانشکده حقوق دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبائی، تربیت مدرس و دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار می‌کنند:

نشست گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری

سخنرانان افتتاحیه:
دکتر مهدی زاهدی

رئیس هیئت مدیده انجمن

دکتر حمیدرضا نوربخش
مدیرعامل خانه موسیقی

سخنرانان: (به ترتیب حروف الفبا)
دکتر وحید آگاه
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی

دکتر باقر انصاری
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

دکتر رحیم پیلوار
عضو هیئت علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران

دکتر زهرا شاکری
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

دکتر محمود صادقی
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس

دکتر سیدحسن میرحسینی
عضو هیئت مدیره انجمن

سخنران دانشجویی: محمدسعید صادقی
پژوهشگر حقوق مالکیت فکری

دبیر نشست: افشین عزیزی
عضو هیئت مدیره انجمن

زمان برگزاری: شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ تا ۲۰

مکان برگزاری: تهران، خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، بوستان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن فردوسی

⚖️ انجمن علمی حقوق مالکیت فکری ایران @IRIPLA
❇️ جبهه اصلاحات ایران با صدور بیانیه ای به مناسبت روز کارگر خواستار صیانت حاکمیت از کارگران و توزیع منابع ملی میان آنها شد

🔺جبهه اصلاحات ایران با صدور بیانیه ای ضمن گرامی‌داشت روز جهانی کارگر و به یاد کارگران قربانی فاجعه انفجار اسکله شهیدرجایی بندرعباس و نیز فجایعی از این نوع، مشکلات کارگران ایرانی اعم از؛ پایین بودن سطح دستمزدها، عدم برخورداری از توزیع منصفانه منابع و فرصتها، فقدان تشکل های مستقل کارگری، ناامنی شغلی و نبود ایمنی در محیط کار، ... را برشمرده و خواستار صیانت همه ارکان حاکمیت از کارگران، عدم دخالت آنها در شکل گیری و فعالیت تشکل های کارگری، رفع تبعیض و ایجاد فرصت برای کارگران و توزیع منابع ملی میان آنها و همچنین به رسمیت شناختن ابزارهای کارگران در چانه زنی‌ها برای دستیابی به حقوق خود شد.

🔹در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:
امسال کارگران ایران در حالی به استقبال روز جهانی کارگر می روند که برای قربانیان فاجعه انفجار اسکله شهیدرجایی بندرعباس که شمار قابل توجهی از آنان کارگران زحمتکش این اسکله بوده اند، به سوگ نشسته اند. فاجعه ای که مانند بسیاری از حوادث و رویدادهای دیگر ممکن است معلول بی دقتی و عدم رعایت نکات ایمنی در محیط کار باشد. چنانکه کمتر از ۸ ماه قبل نیز فاجعه انفجار معدن در طبس کام کارگران ایرانی را تلخ کرد و هنوز ابعاد و جزئیات دقیق این حادثه برای افکار عمومی روشن نشده است.

🔹اگر روز اول ماه می میلادی مصادف با ۱۱ اردیبهشت، برای بخشی از کارگران جهان، روز مبارزه علیه جهانی سازی و نابرابری و تلاش برای بهبود حداکثری وضعیت کارگران در قالب پیمان های دسته جمعی کار است، در ایران این روز به تلاش پراکنده و غیرمنسجم کارگران برای دستیابی به حداقل های قانونی و اقدامات شعارگونه و بی حاصل دستگاه های مسئول اختصاص دارد.

🔹در حال حاضر براساس آمارهای موجود حدود ۷۵ درصد کارگران، در قبال دریافت حداقل دستمزد و یا بین یک تا دو برابر حداقل دستمزد کار می کنند که این امر علاوه بر اینکه کارگران را با مشکلات معیشتی مواجه نموده است، تبعات اجتماعی و اقتصادی نیز برای کشور بر جای خواهد گذاشت.

🔹پایین بودن سطح دستمزدها نه تنها خود کارگران و خانواده‌های آنها را با مشکلات متعدد مواجه می‌کند، بلکه محیط کار و تولید را نیز تحت تاثیر خود قرار می‌دهد . مقایسه میان حداقل دستمزد و سبد معیشت با خط فقر پر مناقشه در تهران و سایر نقاط کشور بیانگر میزان محرومیت کارگران است . بر اساس آمارها شکاف فقر از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ حدود ۲۸ درصد است؛ یعنی فقرا ۷۲ درصد خط فقر موجود درآمد داشته اند و به نظر می رسد باید حداقل بخش قابل توجهی از کارگران را در این بازه گنجاند.

🔹موضوع دیگری که به نظر می رسد کشور را در یک پیچ تاریخی مهم در حوزه اقتصادی قرارداده است، مسئله عزیمت اقتصاد کشور از اقتصاد دولتی به سمت بخش خصوصی و اقتصاد بازار است. موضوعی که در سال گذشته از همه تریبون های رسمی کشور به گوش می رسید و به نظر می رسد حاکمیت عزم خود را بر این امر جزم کرده است و آن را تنها راه و علاج اقتصاد کشور می داند. حال آنکه این عزیمت در حوزه مسائل کارگری الزاماتی دارد که آن نیز اجتناب ناپذیر است و در صورت کم توجهی، بی تردید جامعه کارگری را با مسائل دیگری مواجه خواهد کرد.

🔹به نظر می رسد بدون رعایت الزاماتی چون توجه بیشتر به تشکلهای کارگری در تأسیس و حمایت های پس از تأسیس مطابق مقاوله نامه های بین المللی، تأمین امنیت شغلی کارگران و نمایندگان ایشان در مواجهه با موضوعات صنفی، توسعه و حمایت از پیمانهای دسته جمعی کار بیش از گذشته و عدم دخالت دولتها در این امر و همچنین به رسمیت شناختن ابزارهای کارگران در چانه زنی ها از جمله حق دست کشیدن از کار در کارگاه ها، بهره مندی بیشتر بخش خصوصی از کیک اقتصاد کشور براساس شواهد تاریخی ناقص خواهد ماند و جامعه را با مشکلاتی از نوع دیگر مواجه خواهد کرد.

متن کامل

🔹آدرس جبهه اصلاحات ایران در شبکه‌های اجتماعی

تلگرام، اینستاگرام، ایکس (توئیتر)
2025/07/14 15:34:41
Back to Top
HTML Embed Code: