Telegram Web
@ebteda_ir
🔺
دستگاهِ تزویر آمریکا و کاسه‌لیسانش، مدام می‌گوید «مردم ایران! ما با شما مشکلی نداریم. مشکل ما با جمهوری اسلامی‌ست».
بهتر از این نمی‌شد پرده از این دروغ و تزویر برداشت.
این‌روزها و در معرکهٔ نبرد با اسرائیل، لحظه‌به‌لحظه بیهوده بودنِ حتی یک ذره حُسن ظن به آمریکا عیان است.
کاش ساده‌اندیشان درس بگیرند.
@ebteda_ir
🔺
بچه‌های صداوسیما، هیچ‌وقت مانند امروز، عزیز نبودند.
خیلی از این بچه‌ها رو می‌شناسیم.
همواره دنبال میدان‌هایی بودند که ادای دین کنند به مردم و کشورشون. بچه‌هایی مخلص و باغیرت، که خیلی‌هاشون هم البته غریبند و ناشناس.
خداقوت و خوشا به غیرتشون
@ebteda_ir
🔺
رسانه‌ها نوشتند: امشب شبکهٔ صهیونیستی #ایران_اینترنشنال به صورت زنده با جلاد قرن، نتانیاهو، مصاحبه کرد و مواضع او را با هدف شکستن مقاومت ایرانی‌ها بازتاب داد.
چطور می‌شود ایرانی بود و همچنان این شبکه را دید و بهش اعتبار داد؟
@ebteda_ir
🔺
برای تحققِ آنچه اسرائیل و آمریکا طراحی کرده‌اند، حملهٔ نظامی و تخریب زیرساخت‌ها، شرط لازم است و نه شرط کافی.
شرط کافی، همراهی اجتماعی ایرانیان با این حمله، به شکل‌های گوناگون است. تا این شرط، تحقق نیابد، طرح خباثت‌آلود دشمن، تکمیل نمی‌شود.
دقیقاً در همین نقطه است که کیفیت محاسبات آنها محک خواهد خورد.
تقلای شبانه‌روزی دشمن و زبان‌بازی‌اش با مردم، بواسطهٔ رسانه‌های کثیف وابسته، در همین راستا قابل تحلیل است.
بر این اساس، هوشیاری عمومی، قطعاً برهم‌‌زنندهٔ طراحی دشمن است بدون تردید.
شاید برخی از ما تصور می‌کنیم ما نمی‌توانیم نقشی در مقابله با مکر دشمن داشته باشیم، اما آگاهی عمومی چیزی نیست که طراحان، از کنارش بسادگی بگذرند.
@ebteda_ir
🔺
مهمترین رویکردی که الان -لااقل در چند ساعت نخست پس از اعلام آتش‌بس- می‌توان در پیش گرفت، پرهیز از تحلیل‌های هیجانی و صدور حکم است.
اگر بنا بر تحلیل دقیق باشد، باید دادهٔ درست و حسابی در دسترس باشد.
داده‌ها پراکنده‌اند و بدلیل سرعت و کثرت اتفاقات جنگ، امکان تجمیع و تدقیق آنها فراهم نشده.
خیلی سریع باید داده‌ها را ـ از وضعیت میدانی و رزمی گرفته تا وضعیت اجتماعی و رسانه‌ای ـ گرد آورد و تحلیل‌های واقع‌بینانه بدست داد.
عجالتاً ادای احترام کنیم به پیشگاه شهدای این جنگ و بر دست‌و‌بازوی رزمندگان بی‌ادعای سرزمینمان بوسه بزنیم تا بعد.
@ebteda_ir
🔺
نیروی اجتماعی، باید دنبال انجام وظیفهٔ اجتماعی‌اش باشد، نه اینکه وقت و انرژی.اش را برای تحلیل نوع سوخت موشک‌ها یا طراحی استراتژی جنگ تلف کند.
وظیفهٔ نیروی اجتماعی، کمک به حل شکاف‌های اجتماعی و ترمیم اجتماع است؛ تلاش برای تحقق عدالت و رفع نابرابری و هر مانع دیگری که در مسیر پایداری اجتماع باشد.
سال‌هاست نیروهای اجتماعی را در تلهٔ سیاست‌زدگی و فانتزی‌بازی‌ گیر انداخته‌ایم و آنها را از رسالت اصلی‌شان دور نگه داشته‌ایم؛ با مردم غریبه‌شان کرده‌ایم!
حالا در معرکه‌های بزرگی مانند جنگ با اسرائیل، همین نیروها را آنچنان متحیر می‌بینیم که منتهای حرکت و اقدامشان، رصد رد موشک‌ها در فضای آسمان است. و کمی هم حرص و جوش خوردن بخاطر اصابت یا عدم اصابت.
نیروی اجتماعی! به اجتماع برگرد. مردم را دریاب. موشک‌اندازها کارشان را بلدند و تا پای جان، پای وظیفه‌شان ایستاده‌اند.
ابتدا | نوشته‌های روح‌الله رشیدی pinned «@ebteda_ir 🔺 نیروی اجتماعی، باید دنبال انجام وظیفهٔ اجتماعی‌اش باشد، نه اینکه وقت و انرژی.اش را برای تحلیل نوع سوخت موشک‌ها یا طراحی استراتژی جنگ تلف کند. وظیفهٔ نیروی اجتماعی، کمک به حل شکاف‌های اجتماعی و ترمیم اجتماع است؛ تلاش برای تحقق عدالت و رفع نابرابری…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎶 داغ نهان

برخیز با داغ نهان! برگیر این بار گران!
روشن کن چشم جهان! خطبه بخوان زینب!

🔸محصول مشترک حسینیه هنر تبریز و حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی

🎥 مراسم وداع و تشییع شهدای تبریز در جنگ تحمیلی صهیونیست

@hoseiniyeh_honar_tabriz
@ebteda_ir
🔺تبریزی‌ها و مقاومت اجتماعی‌شان

تبریز یکی از اهداف اصلی دشمن در جنگ خرداد بود. شبیخون به استحکامات نظامی و فشار برای شکستن مقاومت نیروهای مسلح در این خطه، به‌عنوان بخش مهمی از طرح حمله به ایران شناخته شد.
اهمیت تبریز، اما صرفاً از حیث مقاومت نظامی نبود؛ گزارش‌ها و تحلیل‌های مکرر، نشان می‌دهد شکستن #مقاومت_اجتماعی تبریزی‌ها، ظاهراً نقطهٔ آغاز دومینوی فروپاشی اجتماعی ایرانیان فرض شده است. بر این اساس همزمانیِ فروپاشی دژ نظامی ایران در تبریز با فروپاشی دژ اجتماعی در اینجا، ارزش بسیار زیادی برای دشمن داشته است؛ و همچنان دارد.
پس از حملات ممتد دشمن به تبریز و تقدیم شهدای پرتعداد، نگاه مردم تبریز به فضای پیرامون، به شکل محسوسی کامل‌تر و دقیق‌تر شده و حالا لازم است افکار عمومی شهر گام‌های دیگری برای استحکام مضاعف بردارد.
برای نمونه می‌توان بر عملیات بازوهای رسانه‌ای اسرائیل تمرکز داشت، که در روزهای جنگ، رسماً تریبون نتانیاهو و بخشی از ماشین کشتار دشمن بودند.
این‌روزها همانطور که تنفر از ارتش جنون‌زدهٔ اسرائیل و آمریکا، در اوج است، به همان میزان نیز باید تنفر از ارتش رسانه‌ای آنها در اوج باشد.

یافته‌های پیمایش سنجش وضعیت مصرف فرهنگی تبریزی‌ها (مرکز پژوهش‌های شورای شهر تبریز ـ ۱۴۰۳) نشان می‌دهد ۴۸ درصد تبریزی‌ها کمابیش شبکه‌های ماهواره‌ای را تماشا می‌کنند.
قابل توجه است که ۱۳ درصد از آنها تلویزیون #ایران_اینترنشنال را می‌بینند، حدود ۱۱ درصد #بی‌بی‌سی_فارسی و ۳ درصد هم #من‌وتو را.

این هر سه شبکه، هم در گذشته و هم امروز به شکل آشکاری، با صهیونیست‌ها هم‌پیاله بوده‌اند و در مدت جنگ تحمیلی اخیر هم به‌عنوان دستگاه رعب و تطهیر در خدمت ارتش خون‌ریز اسرائیل بودند. سفیدشویی جنایت اسرائیل و آمریکا و تلاش برای شکستن مقاومت اجتماعی مردم، کارویژهٔ آنهاست.
پس از توقف جنگ نیز همین طرح را دنبال می‌کنند و می‌کوشند با روایت‌های جهت‌دار از داخل کشور و اتفاقات جنگ، پروژهٔ متلاشی‌سازی ایران را زنده نگه دارند.
فارغ از میزان تأثیرپذیری واقعی مردم از این رسانه‌ها، آنچه الان و به‌عنوان یک واکنش طبیعی و لااقل نمادین، مهم است، عدم مشروعیت‌بخشی به آنهاست. مشروعیت‌بخشی به این رسانه‌ها، زنده نگه داشتن اعتبار آنهاست و منصفانه به‌نظر نمی‌رسد که داغدیدگان و اولیای دم، در مهمانی قاتلان عزیزان خود حاضر باشند؛ حتی اگر قاتلان، خوشرنگ‌ترین سفره‌ها را برایشان بساط کرده باشند!
تبریزی‌ها می‌توانند روند اعتباربخشی به رسانه‌های خون‌آشام را متوقف کنند.
2025/07/09 14:52:59
Back to Top
HTML Embed Code: