Telegram Web
🔵 استاد پیشگویی؛ #رابرت_گوردون چه یادگارهایی برای علم اقتصاد بر جا گذاشت؟

اقتصاددانی که معنای تازه‌ای به اندازه گیری بخشید

رابرت گوردون در اقتصاد کلان به ویژه به دلیل توجه دقیق به مسائل مربوط به اندازه‌گیری، قابل توجه بوده است. او توجه‌ها را به سوگیری‌های مهم در اندازه‌گیری هزینه‌های زندگی جلب کرد و در «کمیسیون بوسکین» که از سوی سنای ایالات‌متحده برای ارزیابی مجدد تعریف شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا ایجاد شده بود، خدمت کرد.

رابرت جِی. گوردون، استاد استنلی جی. هریس در علوم اجتماعی و استاد اقتصاد در دانشگاه نورث وسترن است. او یکی از کارشناسان برجسته جهان در زمینه تورم، بیکاری و رشد اقتصادی بلندمدت است. کارهای اخیر او در مورد افزایش و سقوط رشد اقتصاد آمریکا و گسترش توزیع درآمد ایالات‌متحده به طور گسترده مورد استناد قرار گرفته است و در سال 2016 از او به عنوان یکی از 50 شخصیت برتر بلومبرگ در جهان نام برده شد.

گوردون نویسنده کتاب «ظهور و سقوط رشد آمریکایی: استاندارد زندگی ایالات‌متحده از زمان جنگ داخلی» (منتشر‌شده در ژانویه 2016 از سوی انتشارات دانشگاه پرینستون) است. همچنین کتاب‌های «اقتصاد کلان» ویرایش دوازدهم، «اندازه‌گیری قیمت کالاهای بادوام»، «چرخه تجاری آمریکا»، و «اقتصاد کالاهای جدید» حاصل نویسندگی رابرت گوردون است.

او عضو برجسته انجمن اقتصادی آمریکا و عضو انجمن اقتصادسنجی و آکادمی علوم و هنر آمریکاست. او در حال حاضر به همراه همسرش جولی در ایوانستون، ایلینویز زندگی می‌کند. رابرت گوردون نوشته‌هایی پربار در مورد مشکلات پیش‌روی رشد اقتصاد معاصر دارد، و شک عمیقی در مورد توانایی نوآوری‌های فعلی ما (آنچه او «انقلاب صنعتی سوم» از جمله تمام ابزارهای فانتزی ما می‌نامد) برای قدرت بخشیدن به اقتصاد مانند امواج قبلی اختراع، ایجاد کرده است.

او در مقاله‌ای پیشنهاد می‌کند که دو برابر شدن مکرر رشد اقتصاد که مشخصه قرن بیستم بود و مسلماً بستری برای جامعه مدرن به شمار می‌رفت، ممکن است با سرعت نگران‌کننده‌ای کاهش یابد- به‌ویژه برای ۹۹ درصد پایین‌ترین توزیع درآمد. در حالی که نوآوری به سرعت ادامه دارد، او اقتصاد را با شش باد مخالف و ترکیبی متفاوت از موانع برای اقتصاد ایالات‌متحده نسبت به کانادا و اروپا می‌بیند.

🔻متن کامل را در اینستنت ویو بخوانید

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 بلندپروازی‌های ثروتمندان

یونیون بانک سوئیس (Union Bank of Switzerland) ، یک مؤسسه خدمات مالی جهانی است که دفتر مرکزی آن در زوریخ و بازل قرار دارد. فعالیت‌های این موسسه به ۵۰ کشور دنیا گسترش یافته و طیف متنوعی از خدمات از قبیل مدیریت ثروت و دارایی، بانکداری سرمایه‌گذاری و ... را ارائه می‌دهد.

همچنین این موسسه گزارش‌هایی در مورد اقتصاد نیز منتشر می‌کند. گزارش «UBS Billionaire Ambitions» که به صورت سالانه منتشر شده و به تحولات مهم دنیای میلیاردرها می‌پردازد.

آخرین گزارش از این سری در سال 2023 منتشر شده. این یادداشت به مهمترین موضوعاتی که در این گزارش آمده است خواهد پرداخت که بی‌ارتباط با یادداشت‌های گذشته در خصوص نابرابری ثروت نیست.

بخش اول این گزارش به وضعیت ثروتمندان در دوره بعد از کرونا پرداخته است. ثروت میلیاردرها پس پس از همه‌گیری، به میزان ۹٪ رشد کرده و به ۱۲ تریلیون دلار رسیده است، اما همچنان کمتر از اوج سال ۲۰۲۱ است. تعداد میلیاردرها در سطح جهانی ۷٪ افزایش یافته است که عمدتاً این افزایش در اروپا رخ داده است. گزارش به انتقال ۵.۲ تریلیون دلار ثروت در ۲۰ تا ۳۰ سال آینده اشاره دارد، زیرا بیش از ۱۰۰۰ میلیاردر مسن قصد دارند ثروت خود را به وارثانشان منتقل کنند.

برای اولین بار، میلیاردرهای جدید بیشتر از طریق ارث‌بری ثروت به دست آورده‌اند تا کارآفرینی. در سال ۲۰۲۳، ۵۳ وارث مجموعاً ۱۵۰.۸ میلیارد دلار به ارث بردند که بیشتر از ۱۴۰.۷ میلیارد دلاری است که توسط ۸۴ میلیاردر خودساخته کسب شده بود. وارثان، رویکردهای جدیدی را در مدیریت ثروت خود به کار می‌گیرند و تمرکز آن‌ها بر فناوری، انرژی پاک و پایداری است. بیش از نیمی از وارثان میلیاردرها تصمیم گرفته‌اند که به جای پیروی از کسب‌وکار خانوادگی، به دنبال شغل‌ها یا پروژه‌های خود بروند. چالش رو به رشدی در برقراری ارتباط میان نسل‌ها وجود دارد و بیش از نیمی از میلیاردرهای مورد بررسی ابراز نگرانی کرده‌اند که چگونه وارثان خود را برای مدیریت دارایی‌های خود آماده کنند.

میلیاردرهای نسل اول بیشتر نگران ریسک‌هایی مانند رکود اقتصادی در ایالات متحده و تنش‌های ژئوپلیتیک هستند، در حالی که نسل‌های بعدی تمرکز بیشتری بر تورم و هزینه مواد اولیه دارند. میلیاردرهای نسل اول بیشتر به دنبال اهداف خیریه‌ای هستند، در حالی که وارثان آن‌ها تمایل بیشتری به سرمایه‌گذاری پایدار و ایجاد تأثیرات طولانی‌مدت اجتماعی و زیست‌محیطی دارند.

میلیاردرها هوش مصنوعی (AI) را به عنوان یک فرصت کلیدی شناسایی کرده‌اند. ۶۵٪ از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی آن را به عنوان مهم‌ترین فرصت تجاری در سال آینده معرفی کرده‌اند.

اروپا پیشرو در بهبود ثروت میلیاردرها بوده، به ویژه ثروتی که در بخش‌های خرده‌فروشی و توسط شرکت‌های کالاهای لوکس و برند فرانسوی به دست آمده است. همچنین خاورمیانه شاهد رشد چشمگیر ثروت میلیاردرها بوده است، به ویژه در امارات متحده عربی که ثروت ۱۵۷٪ افزایش یافته است. از نظر منابع ثروت آفرینی بازارهای مالی، تولیدات صنعتی، کالاهای مصرفی و خرده‌فروشی و املاک و مستغلات بیشترین نقش را داشته‌اند، در حالی که ثروت در بخش فناوری به دلیل چالش‌های سال ۲۰۲۲ با رکود مواجه شد.

این گزارش نشان می‌دهد که خانواده‌های میلیاردر نیاز به اتخاذ رویکردهای مشارکتی‌تر در برنامه‌ریزی جانشینی و حکمرانی دارند، زیرا نسل‌های جوان‌تر بر ارزش‌هایی مانند نوآوری، پایداری و تأثیر اجتماعی تمرکز می‌کنند. همچنین تصویری از چشم‌انداز در حال تحول سریع برای میلیاردرها پیش‌بینی می‌شود، نسل بعدی وارثان میلیاردر در حال تغییر روش‌های سنتی مدیریت ثروت، تجارت و خیریه هستند.

✔️ در این لینک می‌توانید مشروح این گزارش را دانلود کنید.

🔸 منبع : کاتالاکسی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
ایده_های برای_ایران.pdf
1.6 MB
🔵 ایده هایی برای بازگشت ایران به مسیر توسعه‌ پایدار

دکتر امیر کرمانی، استاد اقتصاد دانشگاه برکلی

1- توانمندسازی مردم (شامل احیای توان سیاسی و اقتصادی آحاد مردم)

2- توانمندسازی حکومت (شامل بازسازی نظام بروکراسی، اصلاحات قضایی و برقراری توازن بین حقوق و تکالیف اجزای حکومت)

3- گشایش‌های بین‌المللی

4-اصلاحات اقتصادی 

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
بیشتر مردم به ترس‌ها و حماقتهایشان زنجیر شده‌اند و جرات ندارند بی‌طرفانه قضاوت کنند که مشکل زندگی‌شان چیست.
همین‌طور زندگی‌شان را بی‌ هیچ رضایتی ادامه می‌دهند، سر آخر می‌میرند ..

#برادران_سیسترز

شب خوش
🔵 بریتانیا پس از ۱۴۰ سال تولید برق از زغال‌سنگ را متوقف می‌کند

آخرین نیروگاه زغال‌سنگ در بریتانیا از شبکه تولید انرژی این کشور خارج می‌شود. بر اساس اعلام مقام‌های بریتانیایی، این کشور پس از بیش از ۱۴۰ سال، تولید برق از زغال‌سنگ را در حالی متوقف می‌کند که انرژی هسته‌ای به عنوان بخشی از ترکیب انرژی بریتانیا باقی می‌ماند.

به گزارش تایمز، با تعطیلی نیروگاه زغال سنگ در راتکلیف-آن-سور واقع در جنوب غربی ناتینگهام، بریتانیا اولین کشور ثروتمند صنعتی خواهد بود که از مسیر استفاده از زغال‌سنگ خارج می‌شود.

بریتانیا همچنین در حالی استفاده از زغال‌سنگ را به صفر می‌رساند که از نظر تاریخی نخستین کشوری است که در آن از زغال‌سنگ برای تولید برق استفاده شده است.

پیش از این، دولت بوریس جانسون، نخست‌وزیر وقت بریتانیا در ژوئن ۲۰۲۱، تاریخ خروج از زغال‌سنگ را یک سال جلو انداخته و اعلام کرده بود که از این پس، در این کشور تنها انرژی پاک تولید خواهد شد.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
آموزش پروپوزال نویسی، متغیرها.pdf
495.9 KB
🔵 #تدوین_رساله

🔸چطور نقش و روابط متغیرهای مهم #پروپوزال رو بشناسیم و نام‌گذاری کنیم!!

✔️جزوه‌ای مختصر از
مجموعه پروپوزال‌نویسی که به تعریف و بررسی نقش هر متغیر می‌پردازد.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 #معرفی_کتاب

The Data Detective: Ten Easy Rules to Make Sense of Statistics

نویسنده:
Tim Harfard

همگی این داستان قدیمی در مورد اینکه لک‌لک‌ها بچه‌ها را می‌آورند را شنیده‌ایم. اما می‌توان آن را با آمار ثابت کرد. نگاهی به جمعیت تخمینی لک‌لک‌ها در هر کشور اروپایی و سپس تعداد نوزادان متولد شده در سال بیندازید. در سراسر اروپا، یک رابطه فوق‌العاده قوی وجود دارد. لک‌لک‌ها بیشتر، نوزادان بیشتر؛ و لک‌لک کمتر، نوزاد کمتر.

این الگو به راحتی آنقدر قوی است که بتواند از یک مانع سنتی برای انتشار در یک مجله دانشگاه عبور کند. در حقیقت، مقاله‌ای با عنوان “Storks Deliver Babies (p=0.008)” منتشر شده است. بدون هیچ تردیدی، همه این صفرها به ما می‌گویند که این یک تصادف نیست.

شاید این ترفند را حدس زده‌اید. کشورهای بزرگ اروپایی مانند آلمان، لهستان و ترکیه محل زندگی بسیاری از نوزادان و تعداد زیادی لک‌لک هستند. کشورهای کوچک مانند آلبانی و دانمارک دارای تعداد کمی نوزاد و تعداد کمی لک‌لک هستند. در حالی که یک الگوی واضح در داده‌ها وجود دارد، این الگو به این معنی نیست که لک‌لک‌ها باعث ظاهر شدن نوزادان می‌شوند.

تقریبا می‌توان گفت که شما می‌توانید هر چیزی را با‌ آمار "اثبات" کنید. حتی این که لک‌لک‌ها باعث به وجود آوردن بچه می‌شود.

ما در زندگی روزمره خود دائما با تعداد بی‌شماری از داده‌ها روبرو هستیم -از اخبار بهداشتی گرفته تا نظرسنجی‌های سیاسی- که بر اساس آمار به عنوان حقایقی قطعی به ما ارائه می‌شوند. در چنین شرایطی، طبیعی است که استنباط شود که اگر بر اساس آمار است، باید درست باشد. اما چند بار در مورد یک موضوع با آمارهای متفاوتی روبرو شده‌ایم؟ چگونه می‌توان فهمید که واقعیت‌های ارائه شده صحت دارد؟

در این کتاب، تیم هارفورد با ارائه قواعد اساسی و با شیوه‌ای شهودی، ما را برای ارزیابی منطقی بودن حقایق گفته شده به وسیله آمار کمک می‌کند. این کتاب برای مخاطبان گسترده‌ای طراحی شده است، مجموعه‌ای از داستان‌های جذاب و سرگرم‌کنده را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد چگونه آمارها می‌توانند گمراه‌کننده باشند. نویسنده با اجتناب از اصطلاحات تخصصی و جنبه‌های فنی و حرفه آماری، بر اساس تجربه و تحقیقات خود بطور قانع‌کننده‌ای معتقد است که آمار را باید ابزاری دانست که می‌تواند به ما در درک دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم کمک کند.

این کتاب همچنین در زمنیه‌های جدیدی مانند داده‌های بزرگ و الگوریتم‌ها وارد می‌شود و برخی از مزایای این منابع جدید را ارائه می‌کند؛ اما محدودیت‌ها و سوگیری‌های احتمالی آنها را نیز به ما یادآوری می‌کند. کتاب هارفورد با مثال‌های قانع‌کننده‌ای، اهمیت شفافیت داده‌ها، تجزیه و تحلیل‌ قوی و حفاظت از استقلال سازمان‌های آماری را نشان می‌دهد.

در زمان حال ما با هجوم آمارهای بیشماری در زمینه مسائل مهمی مانند تغییرات آب و هوایی، همه‌گیری کرونا، رکود اقتصاد، برگزیت و تحریم مواجه هستیم. این کتاب مستندی است برای همه کسانی که کنجکاو هستند که چگونه می‌توان این حجم از اطلاعات این دنیای پیچیده که در آن زندگی می‌کنیم را درک کنند.

📌منابع:

🔗 لینک دانلود کتاب با فرمت PDF
🔗 لینک دانلود کتاب با فرمت EPUB
🔗 لینک مقاله (Storks Deliver Babies (p=0.008

🔸 منبع : مهبوط اقتصادی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 #کتاب_صوتی

📚
#قوی_سیاه
آپلس نقاش، یا اگر نتوانید پیش بینی کنید چه می کنید؟

✍️نویسنده:
#نسیم_نیکولاس_طالب
📝مترجم و‌ گوینده:
محمد ابراهیم محجوب

قسمت: ۱۳/۱۹
زمان: ۴۰:۰۸

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://www.tgoop.com/ghooyecia/18
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 در کپن هیل روی بام مرکز مدیریت پسماند هم اسکی می کنند هم تفریح!

🔸 کپن هیل (CopenHill)، با طراحی خیره کننده و نوآورانه ‌اش، یک شاهکار مهندسی در شهر کپنهاگ، دانمارک است.

🔸 این مجموعه منحصر به فرد، یک پیست اسکی مصنوعی ۴۰۰ متری و منطقه ای تفریحی را در خود جای داده است که روی یک مرکز مدرن مدیریت پسماند ساخته شده اند.

🔸این ایده که شبیه به رویاهای علمی-تخیلی به نظر می رسد، از سال ۲۰۱۷ و با افتتاح نیروگاهی به نام مرکز منابع آماگر (Amager Ressource Center) به واقعیت پیوسته است.

🔻ادامه مطلب را در سایت عصر ایران بخوانید
👇👇
http://asriran.com/004CdH


▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 کارگو کالت!

فرزانه استیری
*نشر:* گاهنامه مدیر

■تا حالا کلمه Cargo Cult (کارگو کالت) به گوشتون خورده؟ این کلمه از دو واژه Cargo به معنای بار و محموله و Cult به معنای فرقه ساخته شده است.
□داستان از این قرار بوده که بخشی از جنگ جهانی دوم (که بین ارتش ژاپن و متفقین بوده)، در یک جای دور افتاده نزدیک به گینه نو و شمال شرق استرالیا در جریان بوده. مردم این منطقه، کاملا به دور از تمدن بودن و هیچ کس و هیچ چیزی رو به غیر از آدمای اون قبیله ندیده بودن!

●هواپیماهای جنگی در اون منطقه فرود میومدن و این افراد بومی و کاملا به دور از تمدن اون زمان، میدیدند که از دل این پرنده غول پیکر( هواپیماها)، مواد غذایی و سایر چیزها میان بیرون! این افراد بومی، شیفته این هواپیماها شده بودن و اون رو روزی رسان تلقی می کردند! تا اینکه جنگ جهانی به اتمام میرسه و دیگه خبری از اون پرنده غول پیکر و موادغذایی درونش نمیشه!

○با توجه به چیزهایی که دیده بودن، شروع میکنند به تقلید از رفتارهای افراد در اون زمان؛ مثلا دیده بودن زمانی این هواپیما فرود میاد که کنار جاده ها چراغ روشنه، در نتیجه کنار راه آتش روشن می ‌کردند، به این امید که هواپیما در اون منطقه فرود بیاد! یا نارگیل هارو از وسط نصف می کردن و روی گوش هاشون میگذاشتن؛ چون دیده بودن خلبان ها چنین چیزهایی روی گوششون دارن(هدفون!).

■به Cargo cult، محموله پرستی هم گفته می‌شه، چون این افراد اجسامی شکل هواپیما میساختن و اون رو میپرستیدند!

□حالا از این عبارت برای شرایط خاصی استفاده می‌شه؛ مثلا، می بینیم فیسبوک و آمازون میز فوتبال دستی تو شرکت دارن، ماهم دقیقا همین کار رو انجام میدیم، به این امید که استارتاپ بشیم!

●نمونه‌ی خیلی واضح تر، میبینیم کشورهای اروپایی و غربی، در حال انتشار مقالات علمی هستند، دانشگاه‌های ایران هم همین رویه رو پیش می‌گیرند و فکر می‌کنند برای موفقیت یک کشور، تولید مقاله علمی لازمه! در حالی که نمی بینیم کشوری که در حال تولید مقالات علمیه، داره همزمان ازش استفاده کاربردی میکنه! (اون داستان "سیلیکون ولی" و "دره طرشت" هم جزیی از همینه، حالا بماند....)

○در کل، Cargo cult  به تقلیدی کورکورانه و بدون در نظر گرفتن اهداف گفته می‌شه، وقتی که صرفا عملی رو تقلید می‌کنیم بدون اینکه بدونیم دلیل از انجام این کار چی‌ هست!

■متاسفانه این اتفاقاییه که به شدت در شرکت‌ها و استارتاپ‌ها، در دانشگاه‌ها و جامعه قابل رویته.... خوبه که بشناسیمش و درگیرش نشیم!

📎منبع : Lindstrom, L. (2019). Cargo cult: Strange stories of desire from Melanesia and beyond. University of Hawaii Press.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
نشنال جئوگرافیک با انتشار این عکس نوشت:
در ابرکوه استان یزد ایران سروی تاریخی و زیبا با نام علمی (Cupressus Sempervirens) وجود دارد که عمر آن بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ سال است.
این اثر طبیعی منحصر به فرد ۲۵ متر وسعت دارد و ممکن است به قدمت اهرام مصر باشد!

شب خوش
📝لیستی از بهترین کانالهای تلگرام

برای رشد 🌱
برای آگاهی بیشتر🦋

💎آموزش کسب و کار آنلاین
قدرت فضای مجازی، قوت کسب و کار شما 
@Azsefr_beyek
🍎جامع ترین محتوای آموزشی سلامت و تناسب اندام"
@DanialBagha
🍁آموزش سواد مالی و اقتصادی به زبان ساده
@ECONVIEWS
🍁یک میلیـون کـتاب "PDF و صـوتی"
@PDF_and_audio_library
🍁با سیاست رفتار کنیم
@ghasemi8483
🍁روانشناسی با طعم هیجان
@ravantahlilgar
🍁زیباترین متن های جهان
@BeautyText1
🍁بيشتر بدانيم بهتر زندگى كنيم
@matlabravanshenasi
🍁‌جذب جنس مخالف با شگردهای روانشناسی
@moshavereh_shoma
🍁ابیات دلبرونه
@sher_O_deltangee
🍁معرفت در زندگی
@lifepoodcast
🍁کتابخانه انجمن نویسندگان ایران
@anjomanenevisandegan_ir
🍁انگیزه رشد و موفقیت
@angizeyeroushd
🍁خودت روانشناس فرزند پرخاشگرت باش
@ghasemi8484
🍁طب سینوی، درمان های خانگی
@teb_sinawi
🍁(کتاب)صوتی(رایگان)
@parshangbook
🍁پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🍁ویدئو و سخنان دانشمندان فیزیک
@endishea
🍁دل واژه های تنهایی
@gandomzaran
🍁واج های عشق
@vaj_hay_eshgh
🍁آگاهی.بیداری.آزادی
@Meditationfarsi369
🍁متن دلنشین
@aram380
🍁شگفتیهای مطالعه در توسعه
@Alefbaietousee
🍁روانشناس خودت باش
@sh351b
🍁 انگلیسی بیاموزیم
@Learn_4_english
🍁تلاوتهای مجلسی سعید مسلم
@saeedmosallim
🍁هُنَر شَرابِ زِندِگیست
@Geraf_art
🍁انجمن دوازده قدمی افسردگان گمنام
@IRAN_CoDA
🍁بوسه عشق
@Booose_eshgh
🍁محفل عشاق
@mahfeleoshaghh
🍁ذهنت رو زیبا کن
@beautifulminds4
🍁جمـلات *نااااب* انگیزشـی
@jomalatnab_angizeshi
🍁طبیبانه با حکیم خیراندیش
@tebesinaa
🍁برسد بدست دلبر
@paiezsher
🍁کوچینگ کاراکوچ
@CaraCoach
🍁خانه ی دوست
@khanehy_doost
🍁فروش کتاب با قیمت های باور نکردنی
@kayanbook
🍁روانشناسی درمان اضطراب و استرس
@ravankhob
🍁زیباترین اشعار شاعران
@Mahfelshaeraneh
🍁آشــپـزیِ خوشمزه قیمه‌وقورمه
@maman_paz3
🍁حال دلت را خوب کن"فکـر زیبـا"
 
@delnaweshtaha_11
🍁شهر کتاب BOOK
@Iftlis_library
🍁کافه شِـعر
@cafe3Sher
🍁پــندهای "‌ناب" بــزرگان
@sokhanan_bzrgan
🍁قشنگ‌ترین عکس نـوشته های"سال"
@AKSnaweshtae_NAB
🍁« انگیزشی »مثبت اندیشی.!!
@musbat_andeshi
🍁غزل های نااااب
@Ghazal_nabb
🍁تقویت انگلیسی با 295 کارتون 8دقیقه‌ای
@EnglishCartoonn2024
🍁پرسش و پاسخ انگلیسی(Quizzes)
@English_quizEss
🍁یادگیری لغات با اخبار انگلیسی
@english_ielts_garden
🍁آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🍁فیتنس،رژیم،علم تمرین
@FitnessBody97
🍁ریمیکس | آهنگ ترند اینستا
@remixdel
🍁بیو "انگلیسی"●[Bio]●
@biow_english
🍁زیــباترین و دلنشین‌ترین‌های سال "2024
@Pisht_AZ_an
🍁عشـ𝙇𝙊ـقـــبازی  دونــفـــره همسران
@hamsardarry
🍁زیباترین ودلنشین ترین «اشعار مولانا»
@Ashaarmolana
🍁مهارتهای زندگی
@maharathayezendegimahmudi
🍁دانلود 50000 کتاب ورمان برتر (BOOK)
@book_and_roman_library
🍁کافه شعر و حکایت‌های خواندنی
@kafeh_sher
🍁ورزش در خانه
@gymmhomee
🍁دانستنی ها و شگفتی های جهان
@shogo_jaleb
🍁کتابخانه تخصصی روانشناسی
@jozve1370
🍁کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🍁تربیت فرزندان‌باهوش با مادران‌خلاق  
@kodaknojavan
🍁عجایب دنیای نویسندگان
@nevisandbdonya
🍁وکلای پایه یک
@ADLIEH_TEAM
🍁بهترین کتابهای جهان 𝗕𝗢𝗢𝗞
@SBOOKSS
🍁اشعارکوتاه
@ashaar_nabb
🍁یافته‌های مهم روانشناسی
@Hrman11
🍁فـقط *کتاب‌خـــواااان‌ها* عـضو شوند؛
@mutaliagaran
🍁آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🍁حقوق برای همه
@jenab_vakill
🍁کتابخانه صوتی و پی دی اف تاپ بوک
@Top_books7
🍁شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!!
@book_tips
🍁آموزش مدیریت واردات و صادرات
@modirtamin
🏅معرفی محصولات ارگانیک و سالم
@organicketo
🌸زیباتر شو
@beautyshoponlion

---------
هماهنگی تبادل:
@rti_ebi
🔵 هشدار عجم اغلو در مورد ایلان ماسک (1-1)

دارون عجم اغلو اقتصاددان شهیر ترکیه‌ای-آمریکایی اخیرا در یک توییت طولانی به نقش‌آفرینی گسترده ایلان ماسک در انتخابات پیش‌روی آمریکا پرداخته است. این توییت به نقش ثروت در ایجاد قدرت اقناع و اثرات اجتماعی آن پرداخته که نوعی از نابرابری را ایجاد می‌نماید که با یادداشت‌های گذشته نیز بی ارتباط نیست. مشروح آن به شرح زیر است:

موضوع در مورد این است که چه چیز در قدرت نفوذ ایلان ماسک و سایر میلیاردرهای فناوری نادرست است. بدیهی است که مشکل اظهار نظرهای ماسک نیست، که [این حق] آزادی بیان اوست. اینطور نیست که ماسک به حامی بزرگ ترامپ تبدیل شده باشد. حتی این نیست که ماسک تصاویر جعلی ایجاد شده توسط هوش مصنوعی از کامالا هریس را ارسال می کند. دغدغه های من بیشتر اقتصادی جامعه شناختی و سیاسی است.

نخستین نکته این است که در هر جامعه‌ای، برخی افراد نسبت به دیگران قدرت بیشتری دارند، و این یک واقعیت انکارناپذیر است. روزگاری در گذشته، این قدرت ممکن بود به قدرت فیزیکی یا مهارت‌های نظامی مرتبط باشد، اما امروزه قدرت معمولاً به آنچه من و سایمون جانسون در کتاب "قدرت و پیشرفت" آن را "قدرت اقناع" نامیده‌ایم، مرتبط است.

قدرت اقناع از موقعیت اجتماعی یا اعتبار فرد ناشی می‌شود: کسانی که موقعیت اجتماعی بالاتری دارند، می‌توانند دیگران را راحت‌تر متقاعد کنند. اینکه موقعیت اجتماعی از کجا می‌آید و چقدر نابرابر توزیع می‌شود، در جوامع مختلف متفاوت است. در ایالات متحده، موقعیت اجتماعی با پول و ثروت مرتبط شده و نابرابری درآمد و ثروت به شدت افزایش یافته. این به معنای شکل‌گیری یک هرم موقعیت اجتماعی بسیار شیب‌دار است که مشکلات خاصی ایجاد می‌کند.

اولاً، موقعیت اجتماعی و قدرت اقناع مرتبط با آن غالباً جنبه‌ی بازی با جمع صفر دارد؛ یعنی ارتقای موقعیت برای یک فرد به معنای نزول آن برای دیگران است. هرم موقعیت اجتماعی شیب‌دار، برخی افراد را خوشحال و دیگران را ناراحت و ناراضی می‌کند. سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های بازی با جمع صفر اغلب ناکارآمد و افراطی است. به عنوان مثال، مقایسه کنید بین صرف پول برای خرید ساعت رولکس چند میلیونی از جنس طلا که صرفاً برای نمایش ثروت است و صرف زمان برای یادگیری مهارت‌های جدید. هر دو ممکن است ارزش‌های درونی برای افراد داشته باشند (زیبایی ساعت یا غرور از یادگیری)، اما سرمایه‌گذاری در خرید ساعت گران‌بها تنها برای نمایش وضعیت مالی است و به سرعت از دست می‌رود. در مقابل، یادگیری مهارت جدید، سرمایه انسانی فرد را افزایش داده و به جامعه نیز کمک می‌کند. نوع اول سرمایه‌گذاری اغلب جمع صفر است، در حالی که نوع دوم بیشتر جنبه جمع غیرصفر دارد.

ثانیاً، از نظر تکاملی و اجتماعی منطقی است که قدرت اقناع به وضعیت و اعتبار مرتبط باشد، زیرا برای افراد به صورت فردی عقلانی است که از کسانی که تخصص دارند، بیاموزند. این نوع یادگیری برای جوامع نیز خوب است زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بر روی روش‌های بهتر هماهنگ شوند. اما وقتی وضعیت اجتماعی با ثروت پیوند می‌خورد و نابرابری ثروت بسیار بزرگ می‌شود، این توجیه اجتماعی از بین می‌رود. به عنوان مثال، چه کسی در زمینه نجاری تخصص بیشتری دارد؟ یک نجار ماهر یا یک میلیاردر صندوق‌های سرمایه‌گذاری؟ اگر به این شکل فکر کنیم، احتمالاً نجار ماهر را انتخاب می‌کنیم. اما وقتی ثروت به ملاک وضعیت اجتماعی تبدیل می‌شود، ممکن است به نظرات میلیاردرهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در مورد نجاری اهمیت بیشتری بدهیم. این مثال را برای مسائل مهم‌تر همچون آزادی بیان در نظر بگیرید. آیا باید به نظرات یک فیلسوف که به مسائل اخلاقی مرتبط با آزادی بیان پرداخته بیشتر اهمیت دهیم یا به نظرات یک میلیاردر فناوری؟

🔸منبع : کاتالاکسی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 هشدار عجم اغلو در مورد ایلان ماسک (1-2)

سومین و حتی مشکل بزرگ‌تر این است که در بیشتر جوامع، نابرابری ثروت جنبه‌ای دلبخواهی دارد. مثلاً ویلت چمبرلین و لبران جیمز را در نظر بگیرید.

[ویلت چمبرلین (Wilt Chamberlain)  یکی از بهترین بازیکنان تاریخ بسکتبال که در دهه‌های 1960 و 1970 در لیگ NBA بازی می‌کرد. چمبرلین به دلیل توانایی‌های خارق‌العاده‌اش در امتیازآوری و ریباند شناخته شده است. او در طول دوران حرفه‌ای‌اش چندین رکورد قابل توجه به جا گذاشت، از جمله رکورد امتیازآوری در یک بازی (100 امتیاز در یک مسابقه).
لبران جیمز (LeBron James) یکی از بزرگترین بازیکنان بسکتبال معاصر و تاریخ NBA که از اوایل دهه 2000 تا به امروز در بالاترین سطح بسکتبال حرفه‌ای فعال است. او با تیم‌های مختلفی از جمله کلیولند کاوالیرز، میامی هیت و لس‌آنجلس لیکرز قهرمانی‌های متعددی کسب کرده است. لبران به‌عنوان یکی از پردرآمدترین ورزشکاران جهان شناخته می‌شود
]

ما می‌توانیم به‌طور بی‌پایان درباره اینکه کدام یک بهتر است بحث کنیم، اما هر دو بدون شک بازیکنان بسکتبال فوق‌العاده‌ای بودند. ثروت چمبرلین در زمان مرگش حدود ۱۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود، در حالی که ثروت لبران جیمز امروزه حدود ۱.۲ میلیارد دلار برآورد شده است. این تفاوت‌ها تا حد زیادی خارج از اراده فرد است؛ چمبرلین در دورانی زندگی می‌کرد که ستارگان ورزشی این‌قدر دستمزدهای کلان دریافت نمی‌کردند.

این موضوع تا حدی به فناوری (امروزه همه می‌توانند لبران جیمز را تماشا کنند)، تا حدی به هنجارها (ما به‌مراتب بیشتر قبول کرده‌ایم که به مردم صدها میلیون دلار پرداخت شود)، و تا حدی به مالیات (اگر آمریکا امروز همان نرخ‌های مالیاتی دهه ۱۹۵۰ را داشت، این نابرابری ثروت به این بزرگی ایجاد نمی‌شد) مربوط می‌شود. به همین ترتیب، اگر بخش فناوری این‌قدر در اقتصاد مرکزیت نمی‌یافت و جنبه‌ی «برنده همه چیز را می‌برد» نداشت (که این نیز تا حدی به اینکه چطور ما بازارها و بخش‌ها را ساماندهی می‌کنیم، بستگی دارد)، میلیاردرهای فناوری این‌قدر ثروتمند نمی‌شدند. بیل گیتس یا ایلان ماسک به این دلیل داناتر نیستند که مالیات کمتری می‌پردازند. اما آنها به این دلیل ثروت بیشتری دارند که مالیات کمی پرداخت می‌کنند. اما  در یک تعادل اجتماعی «ثروت یعنی موقعیت اجتماعی»، موقعیت و تأثیر اجتماعی آنها به دلیل مالیات کم، بیشتر می‌شود. [دینامیک Winner-Take-All یعنی، جایی که تعداد کمی از شرکت ها یا افراد سهم زیادی از بازار و سود را در اختیار دارند. این عامل نابرابری‌های ثروت را تقویت می کند.]

چهارم، چیزی حتی بدتر وجود دارد که من و سایمون جانسون در کتاب "قدرت و پیشرفت" با استفاده از مثال فردیناند دولسپس بررسی کردیم. در واقع، ما فکر کردیم که این موضوع آنقدر مهم است که یک فصل کامل از کتاب (فصل دوم) را به آن اختصاص دادیم. لسپس در اواخر قرن نوزدهم در فرانسه به‌خاطر موفقیت (و بخت خوش) در تکمیل کانال سوئز، به شدت مورد توجه و احترام قرار گرفت و به عنوان «فرانسوی بزرگ» شناخته شد. او اهمیت تجارت دریایی بین‌المللی را پیش‌بینی کرده بود و مهارت‌های زیادی در متقاعد کردن سیاستمداران مصر و فرانسه داشت همچنین بسیار خوش‌شانس بود که راه‌حل‌های فناوری برای ساخت کانال (بدون استفاده از آب‌بند، که در ابتدا به دلیل حجم زیاد خاک‌برداری امکان‌پذیر نبود) درست به موقع توسعه یافتند تا پروژه را [از شکست] نجات دهند. اما  لسپس با این اعتبار چه کرد؟ او بی‌پروا، خودشیفته و گستاخ شد و پروژه کانال پاناما را به سمت مسیری ناپایدار و ناکارآمد هدایت کرد که در نهایت منجر به مرگ بیش از ۲۰,۰۰۰ نفر و ورشکستگی مالی بسیاری از افراد (از جمله خانواده خودش) شد. قدرت اقناع می‌تواند فرد را بی‌مهار کند، که این می‌تواند برای جامعه خطرناک و مخرب باشد. من و سایمون فکر کردیم که داستان لسپس بسیار مرتبط است، زیرا همین دینامیک‌ها در مورد بسیاری از رهبران فناوری امروزی نیز در حال تکرار است.

🔸منبع : کاتالاکسی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 هشدار عجم اغلو در مورد ایلان ماسک (1-3)

پنجم، برخی افراد بسیار ثروتمند ترجیح می‌دهند از موقعیت اجتماعی که ثروتشان به آن‌ها می‌دهد برای تأثیرگذاری بر بحث‌های کلیدی استفاده نکنند (مثلا وارن بافت). برخی مانند بیل گیتس یا ایلان ماسک این کار را می‌کنند. از آنچه تا اینجا بحث کردم نتیجه می‌شود که این مطلوب نیست، زیرا جایگاه اجتماعی آنها بیش‌برآورد شده است و آنها اکنون در حال تأثیرگذاری بر انتخاب‌های اجتماعی مهمی هستند که خارج از حوزه تخصصشان است. تقصیر میلیاردرهای فناوری نیست که سیاست‌های آمریکا نابرابری گسترده‌ای ایجاد کرده (هرچند آنها از آن سود فراوانی می‌برند و بسیاری از آنها سپس از وضعیت خود برای پایین نگه‌داشتن مالیات‌ها و کاهش مقررات استفاده می‌کنند). اما مسئولیت آنهاست اگر از موقعیت اجتماعی بزرگی که این نابرابری ثروت به آنها می‌دهد شروع به سوءاستفاده کنند. این افراد مسئول هستند اگر به زورگو تبدیل شوند و شروع به حمله به کسانی کنند که با آنها مخالفند، چون خودشان فکر می‌کنند همه باید در هر موضوعی به نظرشان احترام بگذارند. همچنین کاملاً مسئول هستند اگر از پلتفرم خود برای دوقطبی کردن بیشتر جامعه استفاده کنند.

در نهایت، اگر در چنین شرایطی قرار داریم، نباید به این افرادی که از قبل هم موقعیت و تأثیر بیش از حد داشته‌اند، فرصت‌های حتی بزرگ‌تری – مثلاً به شکل شبکه اجتماعی اختصاصی خودشان – بدهیم، و این به‌ویژه در مورد افرادی صدق می‌کند که تمایل دارند به کسانی که پایین‌تر از خود می‌دانند حمله کنند.

🔸منبع : کاتالاکسی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 #اقتصاد_آکادمیک_به_زبان_ساده (#اقتصاد_خرد)

❇️ کشش

🌟 درصد تغییرات یک متغیر نسبت به متغیر دیگر را کشش می‌گويند. در اقتصاد خرد می‌توان کشش را توانایی فرد در تغییر دادن مقدار مصرف کالا دانست.

🌟 در اقتصاد واکنش و حساسیت مصرف‌کنندگان و عرضه‌کنندگان را نسبت به تغییرات یکی از عوامل موثر بر تقاضا یا عرضه، کشش گویند.

❇️ مهمترین انواع کشش در اقتصاد خرد

۱- کشش قیمتی تقاضا


🌟به درصد تغییر در مقدار تقاضا در اثر تغییر در قیمت کالا گفته می‌شود.

🧩 این کشش میزان حساسیت افراد به تغییرات قیمتی کالا را نشان می‌دهد.

۲- کشش درآمدی تقاضا


🌟درصد تغییر در مقدار تقاضا در اثر تغییر در درآمد گفته می‌شود.

🧩 دسته‌بندی کالاها به لوکس، ضروری، پست، مستقل از درآمد و بسیار لوکس از از کشش منتج می‌گردد.

۳- کشش قیمتی عرضه


🌟درصد تغییر در تولید یا عرضه کالا در اثر تغییر در قیمت کالا را نشان می‌دهد‌.

🧩 این کشش، میزان حساسیت عرضه/توليدکننده را به تغییر در قیمت کالا نشان می‌دهد‌.

۴- کشش متقاطع


🌟درصد تغییر در مقدار تقاضای یک کالا نسبت به (در اثر) تغییر در قیمت کالای دیگر را نشان می‌دهد.

🧩 این کشش در شناسایی رابطه میان کالاها (جانشینی، مکملی یا بدون ارتباط با هم) به کار می‌رود.

#انجمن_علمی_اقتصاد

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 «باورهای دینی» چگونه بر رشد اقتصادی تاثیر می گذارند؟

🔹آموزه‌های دینی به‌واسطه تاثیر بر ترجیحات فردی، هنجارهای اجتماعی و نهادهای اقتصادی می‌تواند بر رشد اقتصادی تاثیر بگذارد.

🔹یک مطالعه جدید با مرور بخش‌های مختلف ادبیات این حوزه، نحوه اثرگذاری دین بر عوامل مهم تاثیرگذار بر رشد اقتصادی را بررسی کرده است.

🔹در اینجا با استدلال نشان می‌دهیم که دین به‌عنوان یکی از فراگیرترین پدیده‌های اجتماعی، این قابلیت را دارد که رشد اقتصادی را تحریک یا مختل کند.

🔹از زمانی که ماکس وبر فرضیه «اخلاق پروتستانی» خود را در سال‌های 1905-1904 مطرح کرد، اندیشمندان علوم اجتماعی نقش دین را در افزایش یا کاهش رشد اقتصادی مورد تردید قرار دادند.

🔹در دو دهه گذشته، مطالعات اقتصادی تاثیر قابل توجهی بر درک ما از اثرات مذهب بر رشد داشته‌اند.

🔹دردسترس بودن داده‌های جدید، پیشرفت‌های اخیر در محاسبات و تکنیک‌های جدید اقتصادسنجی ظرفیت ما را برای بررسی و سنجش این سوال افزایش داده که در طول تاریخ چگونه جنبه‌های مختلف دین بر هر یک از عوامل رشد در کشورهای ثروتمند و فقیر، تاثیر گذاشته و می‌گذارد.

🔹در مدل‌های استاندارد رشد، توابع تولید کلان اقتصادی شامل چندین متغیر مستقل است که می‌تواند بر رشد اقتصادی تاثیر بگذارد. این نهاده‌ها شامل سرمایه فیزیکی، سرمایه انسانی، جمعیت یا نیروی کار و بهره‌وری کل عوامل تولید است.

🔹این گزارش با بررسی مقاله «مذهب و رشد» نوشته ساشا بکر و همکاران (2024) به بررسی این نکته می‌پردازد که هر یک از متغیرهای تابع رشد می‌تواند توسط مذهب تقویت یا مختل شود.

🔹این ارتباط به این دلیل پدیدار می‌شود که باورها، اعتقادهای دینی، اعمال مذهبی، نهادهای مذهبی و همچنین آموزه‌های دینی می‌توانند ترجیحات فردی، هنجارهای اجتماعی و نهادهای اقتصادی را شکل دهند.

🔗متن کامل

#باورهای_دینی
#دین
#رشد_اقتصادی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views
🔵 این وزن بار نیست که شما را خسته می‌کند، بلکه نحوه‌ی حمل اشتباه آن است...

شب خوش
Forwarded from تبادلات علوم انسانی
☕️🥧 از خواندن بهترین‌کانال‌های تلگرام لذت ببر


🍎زیباترین متن‌های جهان
@BeautyText1
🍏یه مرد امیدوار
@happy_private_life
🍁 کتابخانه صوتی من
@ketabegooya_man
🍁 آموزش سواد مالی و اقتصادی به زبان ساده
@ECONVIEWS
🍁 شبی چند دقیقه کتاب بخوانیم !!
@book_tips
🍁 فیلم روانشناسی
@Filmravankavi
🍁 کتابخانه صوتی و پی‌دی‌اف تاپ بوک
@Top_books7
🍁 دنیای ناشناخته‌ها و فرازمینی
@yortchi_bosjin
🍁 حقوق برای همه
@jenab_vakill
🍁 یافته‌های مهم روانشناسی
@Hrman11
🍁 بهترین کتابهای جهان 𝗕𝗢𝗢𝗞
@SBOOKSS
🍁 کانال جامع علوم سیاسی
@Political_Science95
🍁 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🍁 کتابخانه کودک و نوجوان
@childrenbook
🍁 رمانسرای مجازی
@Salam_Roman
🍁 طب سینوی، درمان‌های خانگی
@teb_sinawi
🍁 دانستنی های زنان موفق
@successfulwomen1
🍁 دل واژه های تنهایی
@gandomzaran
🍁 برگزاری دوره های مترجمی زبان انگلیسی
@policyinact
🍁 آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🍁 آشپزی تلگرامی
@TeleFoodGram
🍁 یادگیری لغات با اخبار انگلیسی
@english_ielts_garden
🍁 فایل کتاب‌های نایاب
@Roman_darre
🍁 ترکی ‌استانبولی متفاوت و‌آسان
@Turkish_Nazli
🍁 طبیعت زیبا و حس آرامش
@afarinshokoh
🍁 آموزش نقاشی
@ghazalleh_art
🍁 روانشناس خودت باش
@sh351b
🍁 آفرینش؛ جستجو در ادبیات و فلسفه
@afarineshdastan
🍁 اقتصاد - پیشرفت - توسعه
@Languagepolitics
🍁 آموزش NLP
@behtarinammann
🍁 آموزش کف بینی
@kafbini12
🍁 برسد بدست دلبر (تک بیت)
@paieznsher
🍁 جامعه مدنی(فلسفه. تاریخ. اجتماع)
@civilizers
🍁 زیباترین اشعار شاعران
@Mahfelshaeraneh
🍁 خوشگل‌ترین شعرهای ادبی و دلنوشته‌ها
@negahshear
🍁 روانشناسی آرامش ذهن
@Ravanshenasilifestyle
🍁 زندگی سبز، مدیریت و سلامتی
@lifemanage
🍁 محفل شعر و آوا
@mahfelshearvaava
🍁 موزه دیجیتال آستان قدس رضوی
@digimuseum_aqr
🍁میزبانت هستم با یک فنجان قهوه☕️
@Ghahvee_Ghajar
🍁 هوش مصنوعی Ai + آینده
@MediaMedial
🍁 پزشکی زیبایی سلامتی
@Dokinegin2023
🍁 خانه ی دوست
@khanehy_doost
🍁 کلبه دانایی
@kolbe_danaee
🍁 هُنَر شَرابِ زِندِگیست♡
@Geraf_art
🍁 بانک مقالات علوم سیاسی
@maghalatolomsiasii
🍁 باغبون خودت باش
@Maryamgarden
🍁 جملاتی که افکار شما را تغییر می دهد
@Andishe_parvaz
🍁 پایش سیاسی ایران
@ir_REVIEW
🍁 پژوهشکده علوم سیاسی
@Policyresearcherr
🍁 بهترین کتابهای صوتی موفقیت و بیداری
@ganonjjazb
🍁 خسروی آواز استاد شجریان
@stad_shajariyan
🍁 هاله‌ بینی، انواع‌ پاکسازی
@nosehalo666
🍁 کتابهای صوتی، دانستن، توانستن است
@Audio_Books_24
🍁 شگفتیهای مطالعه در توسعه
@Alefbaietousee
🍁 کانال دانشجویان علوم سیاسی
@politicalsciencce
🍁 شکوه ثروت
@shokoh_servat
🍁 کلیپ‌ها و آموزش رقص
@sonatimahalli
🍁 مدرسه نویسندگی‌ آناهل
@anahelanjoman
🍁 زیرخاکی کمتر شنیده شده
@nuostalzhi
🍁 فیتنس،رژیم،علم تمرین
@FitnessBody97
🍁 پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🍁 همه چیز درباره ایالات متحده آمریکا
@hamechiamerica
🍁 دنیای پادکست
@OneThousandandOnePodcast
🍁 آموزش زبان عربی
@amuzesharabi
🍁 کتابخانه تخصصی روانشناسی
@jozve1370
🍁 عجایب دنیای نویسندگان
@nevisandbdonya
🍁 مولانا و عاشقانه شمس (زهراغریبیان لواسانی )
@baghesabzeshgh
🍁 تفسیر آیه‌به‌آیه قران کریم
@Pious114
🍁 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🍁 کافه کتاب صوتی
@CafeBookAudio
🍁 کتابخانه BOOK علوم سیاسی
@politicalLibrary
🍁 روانکاوی و روانشناسی به زبان ساده
@Neoravankavi
🍁 کتاب‌های تاریخی، سیاسی، فلسفه
@yortci_bosjin_pdf
🍏 خلاصه‌ کتاب‌های روان‌شناسی
@booklove_blog
🍎 روانشناس همراه شما
@mentaljourneys


🧿🎋هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
2024/10/06 02:17:50
Back to Top
HTML Embed Code: