Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
 مددکاران اجتماعی می‌توانند نقش مهمی در ترویج آگاهی، حفاظت از محیط زیست و تلاش برای ارتقای رفاه اجتماعی با پایداری زیست‌محیطی داشته باشند. آن‌ها با توجه به اصول اخلاقی این حرفه و عدالت زیست‌محیطی، به ساخت یک جامعه پایدار، سالم و عادلانه کمک می‌کنند. مددکاران اجتماعی مجهز به رویکرد اکوسوشال نه تنها به حفظ محیط زیست اهمیت می‌دهند، بلکه به ارتقای رفاه اجتماعی و اقتصادی نیز توجه دارند و بر این باورند که تنها با تعاملات هماهنگ بین اقتصاد، اجتماع و محیط زیست می‌توان به توسعه پایدار و عادلانه دست یافت. این رویکرد به عنوان یک مدل تحول‌گرا در مددکاری اجتماعی تعریف می‌شود که به بررسی نقش حرفه‌ی مددکاری اجتماعی در مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی و اجتماعی می‌پردازد. با توجه به بحران‌های زیست‌محیطی جهانی که به طور نامتناسبی بر فقیرترین افراد جهان تأثیر می‌گذارد، رویکرد حساس به محیط زیست در مددکاری اجتماعی بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است (بوتو، 2017).
Boetto,H. (2017). Transformative Eco-Social Model: Challenging Modernist Assumptions in Social Work, The British Journal of Social work, 47(1), 48–67, https://doi.org/10.1093/bjsw/bcw149
📣📣 تنها 5⃣ روز تا پایان زمان ثبت نام در "مدرسه تابستانی مددکاری اجتماعی با نگاهی نو" باقی مانده است.
📆 تاریخ های مهم

۲۵ خرداد شروع ثبت نام
۲۰ تیر پایان ثبت نام
۱ مرداد اعلام پذیرش یا عدم پذیرش ثبت نام کنندگان
۱۱ مرداد شروع دوره و جلسه اول
۱۸ مرداد جلسه دوم
۲۵ مرداد جلسه سوم
۱ شهریور جلسه پایانی و اختتامیه
⛓️‍💥لینک ثبت نام
تعامل بین محیط زیست و جوامع انسانی از زوایای مختلفی صورت می‌گیرد. ما و طبیعت به یکدیگر وابسته هستیم و تأثیرات متقابلی بر هم داریم. طبیعت نقشی بسیار مهم در شکل‌گیری جوامع دارد و زیستگاه‌های طبیعی پایه و بنیان جوامع انسانی هستند. این تعاملات می‌توانند هم مثبت و هم منفی باشند و منجر به تشکیل اکوسیستم‌های پیچیده‌ای شوند که تأثیر مستقیمی بر جوامع دارند. انسان نه تنها تأثیرگذار بر طبیعت است، بلکه تأثیرپذیر از آن نیز هست. تاریخ اجتماعی و تاریخ طبیعی از یکدیگر جدا نیستند و هر دو به عنوان بخشی از یک اکوسیستم یکپارچه باید مورد بررسی قرار گیرند. اکوسیستم‌های طبیعی و اجتماعی دارای ساختارها و روابط داخلی خود هستند که از طریق زمان و تاریخ شکل گرفته‌اند و به معنا و هویت آن‌ها کمک می‌کنند. تاریخ بشری و تاریخ طبیعت همواره به هم پیوسته‌اند و تأثیرات متقابلی بر یکدیگر داشته‌اند. از ساختارهای خویشاوندی سنتی تا تقسیمات جنسی، همگی نشانگر این ارتباط عمیق میان طبیعت و جامعه هستند. نگاه کردن به طبیعت و جامعه به عنوان دو موجودیت مجزا، نشانه‌ای از دیدگاه سطحی و غیرتاریخی است و باعث می‌شود که دیدگاه ناقصی نسبت به تاریخ طبیعت و انسان داشته باشیم. این دو عناصر دارای تاریخ مشترک هستند و تأثیرات متقابلی بر یکدیگر داشته‌اند. ارنست بلوخ می‌گوید که ما نه تنها تاریخ مشترکی با طبیعت داریم، بلکه همچنین سرنوشت مشترکی داریم. او تأکید می‌کند که تجلی طبیعت و تاریخ همواره در تعامل با یکدیگر بوده‌اند و هنوز در پیش روی ماست. طبیعت نمی‌تواند به گذشته سپرده شود بلکه فرآیندی پویا و در حال تحول است. انسان‌ها با مشارکت در این فرآیند می‌توانند به شکل‌گیری و توسعه مناسب خود و طبیعت کمک کنند. این نگرش ما را به سمت تفکر اکولوژیکی و مسئولیت‌پذیری بیشتر در تعامل با محیط زیست هدایت می‌کند. در دوران تحولات بزرگ تاریخی، تغییرات اجتماعی ناگهانی رخ می‌دهند. سازمان‌های پیشگام ممکن است مردم را با استفاده از رعب و وحشت به تغییر وادار کنند. انقلاب‌ها می‌توانند با اجبار یا حمایت مردم رخ دهند اما ممکن است منجر به از دست دادن ارزش‌های آزادی و بشردوستی شوند. تغییرات اجتماعی نیازمند اراده و آگاهی مردم هستند. باید توجه کنیم که چگونه طبیعت و اجتماع به هم مرتبط‌اند و نقطه تعادل بین آن‌ها چگونه می‌تواند موجب توسعه و پیشرفت جامعه شود. دیدگاه‌های مختلفی در مورد تعامل انسان و طبیعت وجود دارد. مسئله این است که آیا می‌توانیم به توازنی جدید بین انسان و طبیعت برسیم؟ آیا می‌توانیم با توجه به تغییرات محیطی، راهکارهایی پیدا کنیم که به محیط زیست کمک کنند؟ این سوالات برای جوامع ما اهمیت دارند و نیاز به پاسخ‌دهی دارند. پاسخ به این سؤالات به بقای بشریت در این سیاره مرتبط است. راهبردهای صنعتی بی‌رویه در کشاورزی باعث تخریب زنجیره‌های غذایی و خاک شده است. شهرسازی نیز با فلز و شیشه مناطق روستایی را فراموش کرده و باعث شده است که تجربه انسانی ساده‌تر و ابتدایی‌تر شود. این تغییرات باعث تخریب زنجیره‌های غذایی زنده شده و بقای بشریت را به خطر می‌اندازد. بحران‌های اجتماعی و اکولوژیکی نشان داده‌اند که دیگر نمی‌توانیم با تخیل و امید به تغییرات مرسوم به راه خود ادامه دهیم.
Bookchin, Murray. The ecology of freedom. Naperville, IL: New Dimensions Foundation, 1982.
📣📣 تنها تا ساعت ۲۳.۵۹ امروز برای ثبت نام در مدرسه تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاه نو" فرصت باقی است.
تیم برگزار کننده ی مدرسه تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاهی نو"، ضمن ابراز خرسندی از اعتماد شما و استقبال بسیار از این دوره، اعلام می کند مهلت ثبت نام اولیه به پایان رسیده است.
پس از بررسی پاسخ‌ها و ارزیابی آن‌ها توسط تیم برگزار کننده، پذیرش و عدم پذیرش ثبت نام کنندگان در این دوره به اطلاع شما خواهد رسید.
🗨️ اطلاعیه مدرسه‌ی تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاهی نو"

ما به عنوان تیم برگزار کننده ی مدرسه ی تابستانی مددکاری اجتماعی با نگاهی نو، در اسفند ماه سال 1402 و با دغدغه‌های متعدد در حوزه‌ی مددکاری اجتماعی در کنار هم قرار گرفته و جلسات متعددی با هدف یادگیری و مطالعه‌ی تیمی در حوزه ی اکوسوشال برگزار کردیم.
در ادامه برای برگزاری این دوره ده ها جلسه با محوریت گروه هدف، سرفصل‌های دوره، دعوت از همراهان و مدرسین دوره و چگونگی پذیرش افراد ثبت نام کننده در این دوره برگزار شد.
 ما مفتخریم که همه‌ی مدرسین و اعضای اجرایی این مدرسه‌ی تابستانی، به صورت داوطلبانه و در راستای مسئولیت اجتماعی خود همراهی با ما را پذیرفتند.
همچنین از دانشگاه خوارزمی و انجمن علمی-دانشجویی مددکاری اجتماعی این دانشگاه نهایت تشکر را داریم که از اجرای این طرح استقبال کرده و از هیچ نوع همکاری و پشتیبانی دریغ نکردند.    
 پس از طی مراحل اولیه و انتشار پوستر بیش از صد نفر در این دوره شرکت کردند و ما لاجرم به انتخاب از بین دوستانی بودیم که ثبت نام اولیه را انجام داده بودند. با وجود دشواری انتخاب از بین ثبت نام کنندگان، با بررسی انگیزه نامه‌ها، در نظر گرفتن رشته و مقطع تحصیلی و استفاده از طیف های مختلف نمره بندی و عملیات آماری، در نهایت 50  نفر از ثبت نام کنندگان در فهرست نهایی این دوره قرار گرفتند. شاید سخت ترین مرحله برای همه‌ی اعضای تیم، انتخاب از بین ثبت نام کنندگان بود چرا که همه‌ی ثبت نام کنندگان علاقه‌مند، دغدغه‌مند و فعال این حوزه بودند ولی به دلایل مختلف از جمله کیفیت بالاتر آموزش مجبور به انتخاب شدیم.  
اما این نوید را می‌دهیم که دوره های دیگری با همین سرفصل ها در آینده برگزار خواهد شد و دوستان پذیرش نشده در این دوره در اولویت ثبت نام قرار خواهند گرفت.

👥 با احترام، تیم برگزار کننده ی مدرسه‌ی تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاهی نو"

عاطفه صفرآبادی فراهانی
زهرا خانلری
مهتاب یزدانی
عمران ساسانی
بهنام سرافراز
مدرسه تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاهی نو" pinned «🗨️ اطلاعیه مدرسه‌ی تابستانی "مددکاری اجتماعی با نگاهی نو" ما به عنوان تیم برگزار کننده ی مدرسه ی تابستانی مددکاری اجتماعی با نگاهی نو، در اسفند ماه سال 1402 و با دغدغه‌های متعدد در حوزه‌ی مددکاری اجتماعی در کنار هم قرار گرفته و جلسات متعددی با هدف یادگیری…»
✳️اولین جلسه مدرسه تابستانه «مددکاری اجتماعی با نگاهی نو » در بستر اسکای روم با حضور شما عزیزان در حال برگزاری است.
This year, 1 August is #EarthOvershootDay. Unfortunately, that means humanity’s demand for ecological resources in a given year has exceeded what Earth can regenerate.

Since the early 1970s, humanity has been in an ecological deficit, according to a report based on ‌United Nations data. The first global “Earth Overshoot Day” fell on 25 December 1971. This date is brought forward little by little every year, significantly impacting reserves for future generations and underscoring our responsibility to act.

Discover why there is still time to ditch this trend and why immediate action is crucial: https://lnkd.in/dGEbnM-C
✳️هفته دوم مدرسه تابستانه «مددکاری اجتماعی با نگاهی نو » در بستر اسکای روم با تدریس دکتر پیام روشنفکر و حضور شما عزیزان در حال برگزاری است.
✳️جلسه چهارم مدرسه تابستانه «مددکاری اجتماعی با نگاهی نو » در بستر اسکای روم با تدریس جناب آقای محمدکاظم متولی و حضور شما عزیزان در حال برگزاری است.
روز سوم از مدرسه ی تابستانی مددکاری اجتماعی با نگاهی نو، با ارائه ی آقای محمد آرین منش در رابطه با عدالت اجتماعی و عدالت محیط‌زیستی
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
✳️هفته سوم مدرسه تابستانه «مددکاری اجتماعی با نگاهی نو » در بستر اسکای روم با تدریس جناب آقای عمران ساسانی و حضور شما عزیزان در حال برگزاری است.
✳️هفته چهارم مدرسه تابستانه «مددکاری اجتماعی با نگاهی نو » در بستر اسکای روم با تدریس سرکار خانم فراهانی و حضور شما عزیزان در حال برگزاری است.
بخشی از متن «هزینه زیست‌محیطی نسل‌کشی اسرائیل در غزه» نوشته‌ی شودا چودری و ترجمه‌ی محسن صفاری
منتشر شده در وبسایت نقد اقتصاد سیاسی
www.pecritique.com

@environmental_studies_center
2024/11/19 18:15:47
Back to Top
HTML Embed Code: