tgoop.com/emtedadnet/94481
Last Update:
#اختصاصی
✅مبلغ، معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات در گفتگو با امتداد مطرح کرد؛
از هر منظر به قانون حجاب نگاه کنیم، وحشت عمیقی وجودمان را فرا میگیرد/ در این قانون از نظر شرعی، اخلاقی، حقوق انسانی، حقوق اساسی، مصالح اجتماعی و سیاسی، حداقلی از موازین لحاظ نشده/ ظنهای جدی دال بر عملیات گسترده عوامل نفوذ در ترکیب با افکار مالیخولیایی برخی تندروها برای به هم ریختن اوضاع برانگیخته میشود/ چرا مسئولان عالی حاکمیت از میدانداری افکار و جریانهای افراطی جلوگیری نمیکنند؟/ کاش بزرگان کشور و مقامات ارشد از تجارب گذشته عبرت بگیرند؛ مبادا زود، دیر شود
✍️امتداد-گروه خبر: سید مرتضی مبلغ، معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتگویی با امتداد، ضمن واکنش به ابلاغ قریبالوقوع قانون موسوم به حجاب و ابعاد و پیامدهای آن در جامعه امروز ایران، اظهار داشت: این قانون را از هر منظری که نگاه کنیم، وحشت عمیق و عظیمی، وجود انسان را فرا میگیرد. چرا که بر خلاف ادعای واهی بانیان آن، نه از منظر شرعی، رعایت اصول شرعی صورت گرفته و نه از منظر قانونی، قانون اساسی، حقوق اساسی و بدیهیات حقوق انسانی، رعایت حداقل موازین قانونگذاری در آن لحاظ شده است.
🔹اما وحشت عمیق و عظیم از آن جهت است که انسان فکر میکند در این شرایط بحرانی و جنگی که دشمنان قسم خورده ایران، راهبرد خود را بر فروپاشی داخلی قرار دادهاند، آیا هیچ عاملی، موثرتر و کارسازتر از عملیاتی شدن این قانون و امثال آن، میتواند برای تشدید نارضایتیها، تعمیق شکافها، افزایش کینهها و بروز اعتراضات اجتماعی عمل کند؟ از همین منظر است که ظنهای جدی مبنی بر عملیات گسترده عوامل مختلف نفوذ در ترکیب با افکار متوهمانه، غیرواقعبینانه و گاه مالیخولیایی برخی عناصر تندرو در درونبرانگیخته میشود که نکند، عملیات راهبردی دشمنان، قرار است از بستر اینگونه امور به مرحله اجرا در بیاید.
🔹هیچ انسان عاقل و دلسوزی با مرور مواد بسیار فراوان این قانون از وحشت و نگرانی تبعات اجرای آن در امان نمانده و حیرت و تاسف عمیقی، سراسر وجود او را در بر میگیرد. ما در کشور با انواع اندیشههای افراطی مواجه هستیم.
🔹به ویژه اندیشههای افراطی که به نام و در پوشش دین و دفاع از ارزشها، سهمگینترین آسیبها را به دین، دینداری و ارزشهای انسانی و اخلاقی وارد کردهاند. متاسفانه در بخشهای مختلفی از حاکمیت نیز، حضور و نفوذ دارند.
🔹اما آنچه بسیار مهم و دردناک به نظر میرسد، آن است که چطور بزرگان این قوم و مسئولان عالی حاکمیت، نظارهگر این اقدامات خانمان سوز و حاکمیتسوز بوده و اجازه میدانداری به این افکار، افراد و جریانها میدهند؟
🔹دردناکتر و تاسفبارتر آن است که گاهی، برخی از آنها از این دست اقدامات، دفاع و پشتیبانی هم میکنند. آیا هیچکس بیش از مقامات بالای حاکمیت، مسئولیت حفظ کیان جامعه، اخلاق، اسلام و نظام را دارد؟ چرا اقداماتی که دامنه آسیبهای آن به همه چیز از روشنای روز نیز، روشنتر است را متوقف نمیکنند؟
🔹صاحبان برخی از این افکار متوهم و مخاطره آمیز، گاهی استدالال میکنند که اگر ما این اقدامات را انجام نمیدادیم، اکنون بیبند و باری جامعه را فراگرفته بود و اکنون با همین دست اقدامات است که از شدت آن کاسته شده است! این استدلال پوچ و واهی، ضمن آنکه هیچ قرینه اثباتکنندهای بر آن وجود ندارد، روند جامعه به وضوح؛ عکس آن را نشان داده است.
🔹یعنی؛ با این اقدامات، وضع جامعه از آنچه مدنظر آقایان بوده، روز به روز فاصله بیشتری گرفته است. اگر جامعه را به حال خود میگذاشتند، بدون تردید، امروز وضعیت به مراتب مناسبتری در مورد آنچه مورد نظر آنها بوده است را شاهد بودیم.
🔹خوب است، نگاهی به شرایط جامعه، پیش از تشدید عملیات گشتهای ارشاد که منجر به فوت مهسا امینی شد و بعد از آن، بیاندازند تا به روشنایی روز برایشان آشکار شود که اینگونه افکار، استدلالها و عملیات ها چه پیامدهای وحشتناک و زیانباری در پی داشته است. پیامدهایی چون؛ حوادث بعد از فوت مهسا و خسارات جبرانناپذیر انسانی و مادی و معنوی که بر جامعه و نظام وارد شد و نیز، وضعیت حجاب مورد نظر آقایان پس از آن حوادث.
🔹ای کاش، خداوند به همه بزرگان، عقلا و دلسوزان کشور؛ بخصوص دستاندرکاران و مسئولان حاکمیت و مقامات ارشد آن، توفیق عبرت گرفتن هرچه زودتر از تجارب زیانبار و خانمانسوز گذشته را عطا کند. مبادا که خیلی زود؛ دیر شود.
🔺متن کامل
#امتداد
@etmedadnet
BY امتداد
Share with your friend now:
tgoop.com/emtedadnet/94481