Telegram Web
🔻مصوبات غیر قانونی، ستادهای من‌درآوردی

محسن برهانی :بیش از ۲۰ ماه است که به استناد مصوبات غیرقانونی ستادهایی من‌درآوردی، خودروهای هزاران نفر به‌خاطر عدم رعایت ‎حجاب توقیف و مشکلات عدیده برای شهروندان ایجاد می‌شود.

تا چه زمانی قرار است این روند غیرقانونی و نقض حقوق شهروندان ادامه پیدا کند؟

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ورزشگاه آزادی یا میدان جنگ!؟

ورزش سه با انتشار این ویدیو نوشت: اتفاقات باورنکردنی و شرم‌آور در حاشیه مسابقه پرسپوليس و تراکتور!

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥عراقچی: حتما حرف‌های ترامپ را خواهیم شنید؛ بعدا تصمیم می‌گیریم

مجری: آیا آماده هستید به آنچه که ترامپ خواهد گفت گوش کنید؟

عراقچی: بله حتما

مجری: اگر ترامپ حرف درستی بزند و با احترام جلو بیاید شما چه می‌کنید؟ با ترامپ مذاکره می کنید؟

عراقچی: در آن حالت ما تصمیم خواهیم گرفت. هر آنچه که ترامپ بگوید را پس نمی‌زنیم. بررسی می‌کنیم. ما ثابت کرده‌ایم همیشه تصمیمات منطقی و عقلانی می‌گیریم.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻 نوروزی، حقوقدان: قانون فعلی تجمعات در تعارض با قانون اساسی است

کامبیز نوروزی، حقوقدان گفت: طبق قانون احزاب، هر تجمعی باید با مجوز کمیسیون موضوع همین قانون برگزار شود و شرایط دشواری هم برای اخذ مجوز در نظر گرفته شده است.

این قانون با اصل ۲۷ قانون اساسی تعارض دارد، زیرا مانع از آزادی تجمعات می‌شود. در حقیقت‌ با قانون احزاب، برگزاری تجمعات منوط به اراده حکومت شده و اگر حکومت از چیزی خوشش نیاید، مجوز تجمع برای آن را نمی‌دهد.

نکته بسیار بدتری که وجود دارد، این است که در چهارچوب همین قانون نیز به شکلی تبعیض‌آمیز با تجمعات برخورد می‌شود.

یعنی یک جریان سیاسی هر زمان که اراده کند و حتی بدون اخذ مجوز، می‌تواند در امنیت تمام تجمع کند و هر شعاری هم بدهد؛ مانند تجمعاتی که منجر شد به حمله به سفارت‌های انگلیس و عربستان.

در مقابل، جریان سیاسی دیگر حتی وقتی از کمیسیون برای دریافت مجوز تجمع تقاض می‌کند، موفق به اخذ آن نمی‌شود و اگر هم تجمعی را شکل دهد، حتی ممکن است با برخورد نیروی انتظامی مواجه شود./ جماران

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻ابراهیم نبوی در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد

فرزندان ابراهیم نبوی، نویسنده، روزنامه‌نگار و طنزپرداز سرشناس ایرانی از خاکسپاری او در قطعه ۷۶ بهشت زهرای تهران خبر داده‌اند.

نبوی در ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ در در شهر سیلورسپرینگ ایالت مریلند آمریکا «جان خود را گرفت.»

دو دختر ارشد نبوی در اطلاعیه‌ای نوشته‌اند: «امروز پیکر پدرمان به وطن‌اش بازگشت و به خاکی سپرده شد که قلبش هرگز از آن جدا نشد.»
 
نبوی در دهه ۱۳۸۰ و پس از دو بار بازداشت و محاکمه از ایران خارج شده بود.

او مدتی در بلژیک و سپس در کانادا و آمریکا زندگی می‌کرد.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻پایان دغدغه رجیستری؛ ثبت همه گوشی‌های هوشمند آزاد شد

سرپرست معاونت پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا:

در مصوبه هیئت دولت در سوم بهمن ۱۴۰۳ برای رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه‌،مستقیماً تاکید شده تمامی تلفن‌های هوشمند موجود در کشور می‌توانند از این امکان و این مصوبه بهره‌مند شوند و نسبت به ثبت اطلاعات و پرداخت حقوق ورودی بر اساس شیوه‌نامه‌ای که قاعدتاً گمرک تهیه می‌کند، با همکاری وزارت صمت و وزارت ارتباطات اقدام کنند.

بنابراین همه گوشی‌ها می‌توانند ثبت اطلاعات و رجیستری را انجام دهند. پرداخت حقوق ورودی هم بر اساس ارزشی که گمرک محاسبه می‌کند و شیوه‌نامه‌ای که تهیه خواهد کرد، شفاف خواهد شد و مشکلی بابت ثبت اطلاعات موبایل‌ها و استفاده از این موبایل‌ها از شبکه اپراتوری کشور نخواهد بود./ مهر

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥آتش گرفتن ساختمان قرن ۱۹ در فرانسه

تالار شهرداری منطقه ۱۲ پاریس در فرانسه دچار حریق شد. ساختمان سوخته یک اثر تاریخی حفاظت شده قرن نوزدهم بود.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻بیلبورد جنجالی فروش سنگ قبر قسطی

پس از فروش اقساطی گوشت و مرغ حالا نوبت به فروش سنگ قبر به صورت اقساطی رسید. در روزهایی که جیب اکثر مردم هر روز خالی‌تر می‌شود این بیلبورد تبلیغاتی در حاشیه اتوبان‌ تهران - قم مورد توجه و واکنش مردم در فضای مجازی شد./چند ثانیه

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻رهبر انقلاب : انسان وقتی طرف مقابل خود را شناخت، ممکن است معامله کند، اما می‌داند چه باید بکند. باید بشناسیم و بدانیم

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻بی قانونی به سبک نماینده مجلس/ غضنفری: برای برگزاری تجمع ، نیازی به مجوز نداریم!

کامران غضنفری، نماینده برگزار کننده تجمع علیه ظریف و سران قوا با تاکید بر این که حکم انتصاب ظریف به سمت معاونت راهبردی رئیس‌جمهور از اساس مشکل قانونی دارد و به طور خودکار باید لغو شود، گفت: طبق اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تجمعات مسالمت‌آمیز، به شرط آن که مسلحانه نباشند و به مبانی انقلاب و دین خدشه‌ای وارد نکنند، آزاد است و نیاز به مجوز ندارد؛ بنابراین هیچ‌گونه الزامی برای دریافت مجوز از وزارت کشور برای این نوع تجمعات وجود ندارد. در تجمع اخیر نیز با استناد به همین اصل قانونی، نیازی به دریافت مجوز از وزارت کشور وجود نداشت./دیده بان ایران

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻فروپاشی گل ستون هخامنشی تخت جمشید صحت ندارد

مسئول گروه حفاظت و مرمت پایگاه میراث جهانی تخت جمشید ضمن تکذیب خبر فروپاشی گل ستون هخامنشی تخت جمشید گفت: مرمت گل ستون افتاده تخت جمشید بدلیل ملاحظات اقلیمی و وضعیت فعلی سرمای هوا، در بهار ۱۴۰۴ انجام می‌شود./ایرنا

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥سفارتخانه‌های فرانسه و آمریکا در کنگو به آتش کشیده شد

منابع خبری از حمله معترضان به چند سفارتخانه در کینشاسا پایتخت کشور آفریقایی کنگو از جمله سفارت فرانسه و آمریکا خبر دادند.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻 تجمعات غیرقانونی تندروها، دهن‌کجی به قانون است

وزارت کشور در مقابل قلدری و گردن‌کشی یک جریان و عدم رعایت قانون توسط آنان مماشات می‌کند.

حضور یک نماینده مجلس در تجمع غیرقانونی دیگر نور علی‌نور بود.

علی باقری، مدیرکل وزارت کشور دولت خاتمی گفت: برای برگزاری تجمعات خلاء قانونی وجود ندارد.

سازوکار مشخص است و تنها در اجرای آن مشکل داریم، زیرا مجری این قانون تحت تاثیر فشارهای سیاسی قرار می‌گیرد.

دیگر نور علی نور بود که در یک تجمع غیرقانونی که در آن نسبت به رئیس‌جمهور، معاون او و رئیس مجلس هتاکی می‌شد، یک نماینده مجلس هم در آن حاضر بود. یعنی چند تخلف توامان رخ داده و باز هم نهادهای مربوطه، جرات اعمال قانون را ندارند.

چنین تجمعاتی نمی‌تواند برای دولت نگران‌کننده باشد. تعداد افراد حاضر در این تجمعات عمدتا حتی به ۱۰۰ نفر هم نمی‌رسد و حتی ادبیاتی که در مطرح می‌کردند نیز اگر نگوییم در افکار عمومی به نفع دولت بوده، زیانی هم به آن نمی‌رساند. / جماران

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻نوید میهن‌دوست، کارگردان محبوس در زندان اوین:

مگر می‌شود کسی به جرم فیلمسازی به سه سال زندان محکوم شود؟/ بیش از یک دوم حکم خود را گذرانده‌ام

پرونده من باید در دادسرای فرهنگ و رسانه رسیدگی می‌شد، نه دادسرای امنیتی مقدس!

در دولت سیزدهم، ارتباط من با وزارت ارشاد کاملا قطع بود.

وزارت ارشاد دولت چهاردهم صراحتا بگوید که اگر پیگیری هم کرده یا زورشان نرسیده یا نهایتا اتفاقی نیفتاده.

چرا به عنوان یک وسیله که می‌توان با آن کار رسانه‌ای و تبلیغاتی کرد با ما برخورد می‌شود؟

درخواستم از خانه سینما این است که به جای حل موردی پرونده من، دنبال ماجرای محتوایی حکم باشند.
 

نوید مهین‌دوست، کارگردان سینما که این روزها در زندان اوین محبوس است ضمن اشاره به وضعیت خود و دغدغه‌ها و مطالباتش، اظهار کرد: من از پنجم آبان‌ماه ۱۴۰۲ در بند هشت زندان اوین هستم و از بیست و نهم مردادماه ۱۴۰۲ تا پیش از آن در بند چهار این زندان بودم. البته در این بین، من بنا بر مسائلی به مدت چهار روز به انفرادی منتقل شدم و از حدود ۱۵ ماه گذشته تا کنون در بند هشت هستم.
 
از ابتدا و سال ۱۳۹۸ که این پرونده باز شد، من همان وقت نیز مطرح کردم که با این موضع برخورد کنید که اساسا محل رسیدگی به این عنوان اتهامی و این پرونده، دادسرای امنیتی مقدس نبوده و محل رسیدگی به آن باید دادسرای فرهنگ و رسانه باشد.

در این صورت، حداقل انتظار این است که آقایان در دادسرای فرهنگ و رسانه، اطلاع و درکی از مساله فیلمسازی و این حوزه داشته باشند تا بتوانیم موارد و دفاعیات خود را مطرح کنیم. به هر دلیلی این اتفاق نیفتاد و ما در این باره موفق نشدیم.
 
در دولت سیزدهم، ارتباط من با وزارت ارشاد، کاملا قطع بود و من، فقط با خانه سینما در ارتباط بودم. اما در دولت چهاردهم به آغاز به کار دولت، خود دوستان پیگیر پرونده و مساله من از طریق خانه سینما شده و با خانواده من در خود وزارتخانه چند جلسه را برگزار کردند.

در همان، اصلا قاسم خورشیدی به عنوان  دستیار وزیر ارشاد در امور ویژه ارجاعی منصوب شد و رسیدگی به وضعیت هنرمندان نظیر پرونده‌ها یا ممنوع‌الکاری برخی همکاران را آغاز کرد. در همین رابطه، دوستان وارد قضیه شده و قول و قرارهای بسیاری دادند که مسئله در حال حل شدن است اما از همان زمان تا کنون، هیچ اتفاقی نیفتاده است.
 
در واقع، بیشترین نگرانی و دلخوری من، این است که شاید همان وضعیت-دوره دولت سیزدهم-در حال ادامه پیدا کردن است. نگرانی من زمانی بیشتر شد که در گزارش کنفرانس مطبوعاتی وزیر، دیدم که ایشان در بخشی از سخنان خودش اشاره کرده که ما، پیگیر وضعیت هنرمندان ممنوع‌الکار هستیم اما، قضیه برخی از آن‌ها که محکومیت قضائی دارند، فرق می‌کند.
 
قبل از آن هم من با آقای خورشیدی صحبت کرده بودم و ایشان به من گفت که «به هر حال، شما محکوم بوده و در حال گذراندن حکم خود هستید». وقتی من این دو موضع را کنار هم می‌گذارم به این نتیجه می‌رسم که حالا به هر دلیلی که، خواه زورشان نرسیده یا هر ملاحظه دیگر، گویی مورد ما را استثنا می‌کنند.

این نگاه خوشبینانه بود و از نگاه بدبینانه-که متاسفانه در کشور ما، اغلب، مترادف با واقع‌بینانه است- گویی آقایان، بیشتر پیگیر وضعیت سلبریتی‌های ممنوع‌الکار بوده که برد مطبوعاتی بیشتری داشته و معروف‌تر هستند.
 
گلایه من این بوده که آقای وزیر که در هر جلسه مطبوعاتی و سخنرانی از این قضیه استفاده می‌کند که ما داریم، فلان پیگیری را می‌کنیم و بهمان کار، چرا از سوی دیگر، این را هم نمی‌گویند که هیچ اتفاقی هم نیفتاده است؟ چرا همچنان به عنوان یک رزومه که می‌توان با آن کار خبری، رسانه‌ای و تبلیغاتی کرد با ما برخورد می‌شود؟ چرا اقلا آقایان نمی‌گویند که در پی همه اقداماتی که صورت گرفته، هیچ اتفاقی نیفتاده و دست آخر هم می‌رسند به این که آن‌ها که محکومیت قضائی دارند، قضیه‌شان فرق می‌کند!
 
شما! وزارت ارشاد و خانه سینما هستید. در حکم من، ذکر شده که مساله پرونده، اساسا مساله فیلمسازی است. آقای خانه سینما و وزارت ارشاد، شما به دنبال این باشید که این حکم صادره غلط بوده و ما به آن اعتراض داریم. مگر می‌شود-همانگونه که در حکم هم آمده-کسی به جرم فیلمسازی به سه سال زندان محکوم شود؟/امتداد

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻۶۰ نماینده مجلس از ظریف شکایت کردند!

محمد سراج، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر ‌‌و پردیس در مجلس از تدوین نامه ای خطاب به دادستان کل کشور در اعتراض به اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در اجلاس داووس خبر داد.

قریب به ۶۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این شکایت را امضا کرده اند چرا که آقای ظریف در اظهارات خود در اجلاس داووس به نیروهای انقلاب اهانت کردند./ایلنا

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مطالبه‌گری برای بودجه هوای پاک

نشست ویژه «ناگفته‌های آلودگی هوا»

بعد از ظهر سه‌شنبه دوم بهمن 1403، نشست ویژه «ناگفته‌های آلودگی هوا» در کافه‌رویداد‌ کارزار برگزار شد.

در این نشست چندی از کنشگران و نویسندگان محیط‌زیست به همراه مسئولین فعلی و سابق سازمان حفاظت محیط‌زیست حضور داشتند.

این نشست با همکاری انجمن هوای پاک کندو با ریاست علی بیتاژیان، با تسهیلگری پدرام کمالی انجام شد؛ این جلسه به مناسبت هفته ملی هوای پاک در کافه رویداد کارزار برگزار شد و در رابطه با طرح‌ها و برنامه‌های موجود برای بهبود کیفیت هوا، چالش‌ها و عواقب پیرامون آلودگی و سلامت شهروندان گفت‌وگو کردیم.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻گرانی بلیت هواپیما تا ۳۰۰ درصد!

درحالی سال گذشته شرکت‌های هواپیمایی مدعی کاهش قیمت‌ها پس از آزادسازی بلیت هواپیما بودند که بررسی نرخ‌های کنونی پروازهای داخلی حکایت از افزایش قیمت بلیت هواپیما طی ۷ ماه اخیر تا حدود ۳۰۰ درصد دارد.

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻فایننشال تایمز:

حرکت ایران به سمت معامله با ترامپ/ امسال مهمترین سال برای تهران از زمان جنگ هشت ساله با عراق است

ترامپ استیو ویتکاف، نماینده خاورمیانه خود، را مأمور بررسی امکان توافق دیپلماتیک با ایران کرده است و هفته گذشته اظهار کرد: «واقعاً خوب می‌شود اگر بتوان مشکلات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را حل کرد.»

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻شکایت رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به دیوان عدالت بابت انتصاب ظریف

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
🔻 پایان سه سال استراحت کفن‌پوشان!

اصولگرایان تندرو که سه سال در حال استراحت بودند و در برابر عملکرد دولت روزه سکوت گرفته بودند، چند هفته‌ای است که روزه خود را شکسته، کفن‌هایشان را از پستو درآورده‌اند و مجددا شعار مرگ بر این و آن سرمی‌دهند.

جناح رادیکال نشان داده که در هر دوره یا مستقیما دولت را در دست می‌گیرد و بدون هیچ دردسری منویات خود را در کشور ایجاد می‌کند، یا هنگامی که در انتخابات شکست می‌خورد، به بهانه‌های مختلف پیاده‌نظام‌های خود را به خیابان‌ها گسیل می‌کند و هزینه انجام هر اقدام مهمی را برای دولت بالا می‌برد.

خصوصا در یک دهه اخیر، تندروها این استراتژی خود را با شدت بیشتری اجرا کرده‌اند؛ از جمله در دی‌ماه 94 که برجام در آستانه اجرا قرار داشت و چهره‌‌‌‌‌ای جدید و صلح‌طلب را از ایران به جهان و منطقه نشان می‌داد، تندروها که منافع خود را در قرار داشتن دائمی کشور در تنش می‌بینند، با حمله به سفارت و کنسولگری عربستان، باعث قطع رابطه ایران با یکی از تأثیرگذارترین کشورهای منطقه شدند.

البته که همین افراد هنگامی که در دولت سیزدهم روابط ایران و عربستان از سر گرفته شد، از آن استقبال کردند؛ از جمله روزنامه کیهان که در زمان حمله به سفارت عربستان و آغاز قطع روابط نوشته بود «ننگ رابطه آل‌سعود از دامان ایران اسلامی پاک شد»، پس از عادی‌سازی روابط با این کشور، در تیتر یک خود نوشت «توافق ایران و عربستان؛ ضربه کاری به آمریکا و رژیم صهیونیستی»!

بعد از انعقاد برجام نیز شاهد تجمعات گاه و بی‌گاه طرفداران طیف رادیکال بودیم که شعارهای تندی را علیه برجام و دولت روحانی سرمی‌دادند و حتی گاهی روحانی و ظریف را تهدید به مرگ می‌کردند و همزمان نمایندگان آنان در مجلس نیز برجام را آتش می‌زدند.

البته که اقدامات ضد منافع ملی تندروها همیشه فقط در کف خیابان‌ها و بالا رفتن از سفارت کشورها خلاصه نشده، در مواردی هم شیک و کت‌وشلوارپوشیده دور هم جمع شده‌اند و در قالب همایش‌هایی مانند «دلواپسیم»، سعی کرده‌اند هر گونه تلاش دولت برای بهبود روابط خارجی را در نطفه خفه کنند. این همایش در حالی در اردیبهشت 93 در اعتراض به توافق موقت ژنو برگزار شد که در آن زمان اساسا هنوز این توافق نهایی و امضا نشده بود و تندروها و رسانه‌هایشان از همان ابتدا، پیام چنددستگی در داخل ایران را به کشورهای طرف مذاکره مخابره کردند.

در تمام 8 سال دولت روحانی، برجام و ظریف شده بودند سیبل همیشگی حملات تندروها. در آن دوران، رسانه‌های اصولگرا و تریبون‌های نماز جمعه عملا به توپخانه‌ علیه دولت تبدیل شده بود.


حتی اگر تندروها می‌خواستند به بهانه مشکلات اقتصادی تجمع کنند و خود را دغدغه‌مند معیشت مردم نشان دهند، باز هم تقریبا تمام شعارهایشان علیه برجام و مذاکرات خارجی بود؛ گویی پیش از دولت روحانی و در زمانی که جلیلی سرپرستی تیم مذاکره‌کننده کشور را بر عهده داشت، اوضاع اقتصادی کشور گل و بلبل بود.

ضمن اینکه گاهی کنترل همین تجمعاتی که به بهانه مسائل اقتصادی برگزار می‌کردند، از دست‌شان در می‌رفت و هزینه‌هایی را روی دست نظام می‌گذاشت، از جمله در ماجرای اعتراضات سال 96.

نهایتا با پایان دولت روحانی و آغاز دولت رئیسی، تندروها نیز فرصتی یافتند که خستگی 8 سال کفن‌پوشی و تجمعات دائمی را در کنند. در 3 سال دولت رئیسی نه خبری از اعتراضات و اجتماعات طیف رادیکال علیه دولت بود، نه رسانه‌های اصولگرا تیترهای جنجالی علیه دولت می‌زدند و نه ائمه جمعه مشکلی در کشور می‌دیدند
.

در آن دوران حتی اصولگرایان تندرو به هر گونه اعتراضی که توسط مردم و اصلاح‌طلبان انجام می‌شد، شدیدا می‌تاختند.

البته که در دولت سیزدهم نیز هم مذاکرات با غرب در حال انجام بود و هم وضعیت معیشتی مردم روزبه‌روز بدتر می‌شد. تنها چیزی که تغییر کرده و تندروها را ساکت کرده بود، این بود که حالا دیگر دولت در دست خودشان قرار داشت.

با آغاز دولت چهاردهم، مجددا طیف تندرو تصمیم گرفت به هویت اصلی خود بازگردد و حملات خیابانی خود علیه دولت را آغاز کند.

تاکید بر ابلاغ قانون حجاب، درخواست برای اجرای عملیات وعده صادق 3، مخالفت با رفع فیلترینگ و در آخرین مورد، اعتراض به سخنان چند روز پیش محمدجواد ظریف در داووس از جمله عناوین تجمعات اخیر تندروهاست که با حداقل نفرات برگزار شده و تعدادی از افراد نیز به رسم سال‌های قبل خود، با کفن در این تجمعات حاضر شده بودند.

فراخوان تمام این تجمعات، در کانال‌های ایتا که عملا به پیامرسان اختصاصی جریان تندرو تبدیل شده، منتشر می‌شود.

بخش اصلی مصاحبه ظریف در داووس به حمایت از جبهه مقاومت و سیاست منطقه‌ای ایران اختصاص داشت، اما رادیکال‌ها فقط به خاطر چند جمله از این مصاحبه که به مذاق‌شان خوش نیامده بود، به خیابان‌ سرازیر شدند./ جماران

@eskannews_com
instagram.com/eskannews
2025/02/06 06:04:50
Back to Top
HTML Embed Code: