Telegram Web
🍃🍃
جمهوری اسلامی چگونه از بار مسئولیت شانه خالی می‌کند:
ضرورت پیوستن ایران به کنوانسیون ایمنی معادن


مروری بر حوادث رخ داده در معادن زغال‌سنگ نشان می‌دهد که انتشار و انفجار گاز متان و ریزش کارگاه‌های استخراج مهمترین دلیل کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از کارگران در دو دهه‌ی اخیر بوده است.

در آخرین نمونه از این فجایع، شامگاه روز شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳، خبر رسید که انتشار گاز متان در کارگاه‌های استخراج معدن زغال‌سنگ معدنجوی طبس در خراسان جنوبی منجر به انفجار و مفقود شدن بیش از ۶۰ کارگری شده که تا پاسی از شب در این کارگاه‌ها مشغول کار بودند. گفته‌های کارگران و شواهد عینی حاکی از آن بود که عدم رعایت نکات ایمنی منجر به این حادثه مهیب شده است.
بر اساس آمار، خفگی، برق‌گرفتگی، ریزش کارگاه، فرسودگی تجهیزات و حفاری‌های غیرمجاز از جمله دلایلی است که منجر به مصدومیت یا مرگ معدنچیان می‌شود. با این حال فرآیند نظارت بر ایمنی و بهداشت کارگاه‌های معدنی در انحصار دولت و مجموعه حاکمیت است و تشکل‌ها و کانون‌های صنفی که در حوزه ایمنی و بهداشت کار و فعالیت می‌کنند، امکان نظارت مستقیم و بی‌واسطه بر این بخش را نداشته و عمدتا کارکرد ویترینی دارند.

بر اساس گزارش‌ها عدم تناسب و تعداد کم بازرسان (حدود ۱۲۰۰ نفر) نسبت به تعداد بالای (بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار) کارگاه ثبت شده در سازمان تامین اجتماعی، مسئله‌ای جدی است که امکان بازدید دوره‌ای را از بازرسان دستگاه‌های حاکمیتی سلب می‌کند. در چنین شرایطی نظارت و مانیتورینگ ایمنی و بهداشت کارگاه‌ها باید از حوزه وظایف مستقیم حاکمیت خارج شده و به تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی مستقل در حوزه ایمنی و بهداشت کار سپرده شود.
کنوانسیون‌هایی هستند که ایمنی کار معادن و وظیفه کارگر و کارفرما را تبیین کرده‌اند، تعریف محیط کار امن معدن بر اساس این کنوانسیون‌ها چیست، آیا کشور ما جزء این کنوانیسیون‌ها هست یا نه و جمهوری اسلامی در برابر کدام تعهدات و چگونه مقاومت می‌کند؟
منبع داوطلب

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃
۱۴۰۳/۷/۱۰
#اعتراضات_هرروزه

🔸اردکان یزد
اعتصاب  پرسنل واحدهای فولادسازی و احیای مجتمع صنعتی چادرملوی اردکان

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🔴خاطرات یک معلم در حصر خانگی (پابند الکترونیکی) به متاسبت سال تحصیلی جدید

زهرا اسفندیاری /معلم بازنشسته

سال ١۴٠٢ اولین سالی بود که مدرسه نرفتم. من سال 98 بازنشسته شدم و در
مدرسه غیر انتفاعی مشغول به کار شدم چون با تمام وجود کار و بچه ها رو دوست داشتم.
مدرسه ای که کار می کردم با توجه به نفوذی که موسسین آن در آموزش و پرورش داشتند، به علت #فعالیت_صنفی و داشتن #پابند_الکترونیکی حاضر به بستن  قرارداد با من نشدند
پس  از سال ١۴٠٢ به مدرسه نرفتم
اول مهر آن سال حال بدی داشتم و صدای مدرسه و هیاهوی دانش آموزان حالم رو بهم می ریخت و دلتنگت می شدم.
ولی امسال من در حین سرو قهوه بودم که هیاهوی بچه ها رو می شنیدم.
دو نفر به عنوان شاگرد و نیروی کار در کافه ام کار می کنند که به هر کدام ماهی 7 و نیم میلیون تومان دستمزد می دهم، در صورتیکه اگر همچنان معلم می ماندم شاید باید به همین ماهی 7 میلیون  قناعت می کردم.
با تمام وجود امسال یه جور تلخ آرومم،
وووووولی
متاسفانه دیگه احساس می کنم جدای از عشق به فرزندان این مرز و بوم تدریس رو دوست ندارم .


🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔 @kashowra
برگی از تقویم تاریخ

۱۰ مهر زادروز کرامت‌اله دانشیان

(زاده ۱۰ مهر ۱۳۲۵ شیراز -- درگذشته ۲۹ بهمن ۱۳۵۲ تهران) شاعر و از فعالان سیاسی

او تا پایان دوره دبیرستان در تبریز درس خواند و خدمت سربازی را به‌عنوان سپاهی دانش در یکی از روستاهای آمل انجام داد. مدتی در مدرسه هتلداری تهران، و پس از آن در مدرسه تازه تأسیس عالی سینما و تلویزیون به تحصیل پرداخت.
وی که جزو اولین گروه قبول شدگان در دوره هنری و سینمایی تلویزیون ملی ایران بود، پس از یک سال به‌علت فعالیت‌های سیاسی و ساخت فیلم کوتاهی با مفهوم غارت نفت و مردم جنوب شهر تهران، از دانشکده اخراج شد. او چند ماه بعد از خسرو گلسرخی، در شهریور ۱۳۵۲ دستگیر شد و چند ماه بعد متهم شدند رهبری گروهی دوازده نفره را به‌عهده داشته‌اند که قصدشان ربودن شاهزاده پهلوی در فستیوال فیلم کودک در سال ۵۲ به قصد آزادسازی زندانیان سیاسی بوده‌است.
از این گروه به جز دانشیان و خسرو گلسرخی که اعدام شدند، سه تن به حبس ابد محکوم شدند "طیفور بطحایی، رضا علامه‌زاده، عباس سماکار" و مابقی افراد گروه هرکدام به نحوی با درخواست عفو از شاه به یک تا چند سال زندان کوتاه مدت محکوم شدند. این افراد شکوه فرهنگ "میرزادگی" ابراهیم فرهنگ رازی، رحمت‌اله جمشیدی، منوچهر مقدم سلیمی، مریم اتحادیه و … بودند.
در سال ۱۳۵۹ ویژه‌نامه‌ای برای کرامت‌اله دانشیان در مجموعه‌ای دو جلدی باعنوان «فرهنگ نوین» منتشر شد،

سرود بهاران خجسته باد:
دانشیان سرودی بر شعری از عبداله بهزادی ساخته بود که با نام بهاران خجسته باد مشهور هست.

@bargi_az_tarikh

@etehad_bazn
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🍃🍃
🎼 پاییز

اثر شستا کوویچ

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃

۱۵ نفر در سیل جیرفت جان باختند

با پیدا شدن پیکر سه نفر دیگر از مفقودی‌های حادثه طغیان رودخانه هلیل در جیرفت آمار جان‌باختگان به ۱۵ نفر رسید.
جان‌باختگان این حادثه شامل هفت زن، هفت کودک و یک مرد هستند.
به گفته فرماندار جیرفت، کوچک‌ترین فوتی این حادثه دو ماهه بوده است و نجات‌یافتگان در رده سنی هفت یا هشت سال هستند.
به گفته او، عصر روز دوشنبه ۹ مهر، تعدادی کودک مشغول آب‌تنی در این رودخانه بودند که بر اثر بارندگی و طغیان رودخانه، دچار حادثه می‌شوند و با ورود اطرافیان برای نجات حادثه‌دیدگان، ۱۷ نفر گرفتار سیل می‌شوند و تنها دو نفر نجات پیدا می‌کنند.

هشدار هواشناسی برای شهرستان جیرفت وجود نداشته است و بارندگی در ۳۰ کیلومتر بالاتر رخ داده است.

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃


فقط مرگ حق نیست بلکه زندگی انسانی برای سالمندان حقی مهم‌تر است

🖌 اول اکتبر (دهم مهر) روز جهانی سالمندان است و شعار امسال این روز جهانی تأکید بر نقش مهم سالمندان در جامعه است. امروز در ایران بسیاری سالمندان هنوز کارگر، کارمند بازنشسته، مراقب کودک، و ... هستند اما در هر صورت با تبعیض شدید روبرو هستند.
تغییرات سریع اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است بر نقش و جایگاه سالمندان تأثیر گذاشته است و می‌توان از چالش بزرگ یک زندگی معمولی برای سالمندان سخن گفت.
ناگفته پیداست که وضعیت زندگی سالمندان و بهبود آن هم از بقیه‌ی امور کشور مستثنی نیست یعنی حرف و سخن فراوان، فرافکنی مشکلات و مسائل آنان به دوش خانواده‌های کم درآمد و گرفتار و بی‌عملی و شانه خالی کردن از مسئولیت سیاسی و اجتماعی مسئولان.
رئیس انجمن سالمندان ایران گفته است که ۵۴ درصد سالمندان مستمری ماهیانه دریافت نمی‌کنند و طبق داده‌های طرح شهید رجایی نیز بیش از ۲ میلیون سالمند تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی هستند که میزان مستمری دریافتی آنها از سوی دستگاه‌های حمایتی جوابگوی نیازهای آنها نیست و مطمئنا همه این موارد از مصادیق سالمندآزاری است که از سوی خانواده، جامعه و یا سازمانی رخ دهد.
فقر اقتصادی در سالمندی، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، چالشی جدی است و ابعاد مختلف زندگی آنان از جمله سلامت جسمی و روانی، روابط اجتماعی و کیفیت زندگی کلی‌شان را تحت تاثیر قرار داده است.
بسیاری از سالمندان به دلیل مشاغلی با درآمد کم در طول زندگی، یا نداشتن شغل رسمی و بیمه بازنشستگی، با درآمد ناچیزی روبرو هستند.
با افزایش سن، هزینه‌های بهداشتی، درمانی و مراقبتی افزایش می‌یابد که این امر فشار اقتصادی زیادی بر سالمندان وارد می‌کند.
کاهش اندازه خانواده‌ها، افزایش تعداد سالمندان و تغییر الگوهای زندگی خانوادگی، باعث شده است که بسیاری از سالمندان به تنهایی و بدون حمایت خانواده زندگی کنند.
تبعیض سنی در بازار کار و جامعه نیز در جای خود فرصت‌های شغلی و درآمدی را از سالمندان سلب کرده است..
بسیاری از سالمندان با بیماری‌های مزمنی دست و پنجه نرم می‌کنند که هزینه‌های درمانی بالایی را به همراه دارد و توانایی کار و درآمدزایی آن‌ها را کاهش می‌دهد.
فقر باعث محدود شدن دسترسی سالمندان به خدمات بهداشتی، درمانی، تغذیه‌ای و سایر خدمات ضروری شده است و علاوه بر آن با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن، افسردگی، اضطراب و سایر مشکلات روانی مرتبط است.
سالمندان هر چه فقیرتر باشند توان کمتری برای شرکت در فعالیت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط با دیگران دارند و این به معنای انزوای اجتماعی و احساس تنهایی می‌شود.
مراقبت از سالمندان فقیر را نمی‌توان به دوش خانواده‌ای انداخت که پیشاپیش خود این خانواده از شدت بار مالی هیچ قوتی برایش نمانده است
راه مقابله با فقر و ناتوانی در سالمندی افزایش پوشش بیمه‌ای، بهبود مستمری‌های بازنشستگی و ایجاد صندوق‌های حمایتی از سالمندان است.
بی‌کیفیتی و گرانی آسایشگاه‌ها و تبلیغات منفی در باره‌ی آن، باید دست کم حکومت را وادار کند که به مسیرهای جایگزین بیندیشد یعنی راه‌هایی برای ارائه خدمات مراقبتی در منزل به سالمندان.
آقای دلبری رئیس انجمن سالمندان گفته است که میزان افسردگی، که در جامعه ۱۵ تا ۲۰ درصد گزارش می‌شود در خانه سالمندان بیش از ۷۰ درصد گزارش شده است.
این مشکلات راه حل دارد و درمان آن ایجاد مراکز اجتماعی برای سالمندان، برگزاری برنامه‌های تفریحی و فرهنگی و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه است.
مقابله با مسئله‌ی ‌سالمندی مستلزم یک رویکرد چندجانبه و همکاری همه دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و جامعه است اما بیش و پیش از همه نهادی باید پیش‌قراول باشد که تمامی قدرت را در دست خود قبضه کرده است یعنی دولت.

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃
۱۴۰۳/۷/۱۰
اخبار جنبش ژینا

🔸#نیکا_شاکرمی از کشته شدگان جنبش ژینا، دهم مهر، متولد شد و همین روز هم به خاک سپرده شد. مادر او نسرين شاکرمی ویدیویی از دوران کودکی او منتشر کرد و خاطره‌ای از روز تولد نیکا نوشت: «بزرگترین لذت زندگی برای من تماشای نیکا، کارها و رفتارها، حرف‌هایش و شنیدن صدایش بود. همیشه احساس می‌کردم نیکا خودش بزرگ به دنیا آمده و نیازی به تربیت ندارد. من فقط باید او را تماشا کنم و در آن لحظات پر از سعادت، گویا از جسم و حتی از زمین فاصله می‌گرفتم و در آسمان‌ها و ملکوت پرواز می‌کردم.»

🔸#اسماعیل_نارویی، حدودا ۲۱ ساله، فرزند نورمحمد در پی تیراندازی بی ضابطه ماموران انتظامی به یک خودرو و واژگونی آن در شهرستان فهرج جان خود را از دست داد
هویت شهروند زخمی شده، #عبدالرحمان_نارویی، ۳۲ ساله، فرزند ولی‌محمد، هر دو اهل و ساکن نصرت‌آباد از توابع زاهدان هستند. شامگاه دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳، نیروهای انتظامی در محدوده شهرستان فهرج بدون ایست و هشدار قبلی، به سمت خودروی اسماعیل تیراندازی مستقیم کرده‌اند و اصابت گلوله به لاستیک خودرو، منجر به واژگونی آن شده است. در پی وقوع این رویداد، اسماعیل نارویی بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و عبدالرحمان نارویی، به بیمارستان فهرج منتقل شد.

🔸#محمد طهماسبی، شهروند اهل ایذه علیرغم حال نامساعد جسمانی، به مدت ۵۰ روز است که به صورت بلاتکلیف در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز بسر میبرد. این شهروند به بیماری های چسبندگی روده و تنگی نفس مبتلاست و به رسیدگی تخصصی پزشکی نیاز دارد اما درمان ایشان در بازداشتگاه مذکور میسر نیست.

🔸#عبدل_حبیبی که پیشتر از بابت جرائم غیر سیاسی به اعدام محکوم شده بود، امروز سه شنبه، در زندان کهنوج اعدام شد. تاکنون اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

🔸#شادی_شهیدزاده، شهروند بهائی با پایان دوران محکومیت خود، از زندان اوین آزاد شد. شادی شهیدزاده، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه سال گذشته، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سپس به زندان اوین منتقل شد.
این شهروند بهائی از بابت اتهام “عضویت در گروه‌ها و دستجات غیرقانونی با هدف بر هم زدن امنیت کشور” به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده بود که چندی بعد در پی پذیرش اعاده دادرسی پرونده وی در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور، میزان محکومیت این شهروند بهائی توسط شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ۱۸ ماه حبس کاهش یافت.

🔸به گزارش منابع خبری صبح امروز در یک #حمله_مسلحانه بعد از برگزاری مراسم جشن عاطفه‌ها در #مدرسه محسنین شیخان شهر بنت واقع در شهرستان نیک شهر، پرویز کدخدایی، فرمانده سپاه پاسداران بنت، یوسف شیرانی، رئیس شورای شهر بنت و دو سرباز وظیفه سپاه به نام‌های جواد ساداتی و مجیب بلوچی، کشته شدند.

🔸#فواد_صادقی، فعال رسانه‌ ای از زندان آزاد شد. این فعال رسانه ای در مردادماه امسال توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود. تاکنون از اتهامات مطروحه علیه ایشان اطلاعی حاصل نشده است. فواد صادقی، مدیر مسئول سابق سایت بازتاب و صاحب امتیاز سایت‌های خبری آینده‌نیوز پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.

🔸#دستگیر_ساسولی، ۴۶ ساله، فرزند دینار، متاهل و پدر سه فرزند، اهل و ساکن شهرستان زهک و #رشید_سپاهی، ۳۳ ساله، فرزند نصرالله، اهل جالق و ساکن بخشان شهرستان سراوان از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در زندان های سراوان و سمنان اعدام شدند. اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

🔸#گلستان_ارژنگی همسر #وفا_آذربار، زندانی سیاسی  اعدام‌‌شده، طی پیامی ویدئویی از فعالان و نهادهای حقوق‌بشری، خانواده‌های جانباختگان، زندانیان سیاسی و سایر اقشار خواست تا از خانواده‌های چهار زندانی سیاسی اعدام‌شده حمایت کنند تا بتوانند پیکر‌های وفا آذربار، محمد فرامرزی، پژمان فاتحی و محسن مظلوم را پس بگیرند.


🔸#احمد_قدیانی، فرزند آقای #ابوالفضل_قدیانی پس از بازداشت پدرش در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت که می‌خواهند چماقی را که از دولت خارجی خوردند بر سر منتقدین داخلی فرود آورند او گفته است پدرم ساک آماده‌ای دارد برای زندان، تا هروقت به خانه ریختند ساکش را بردارد و با زندان‌بانان برود. امروز دیدم ساک را سبک می‌کرد. ساک بزرگی نیست و همه‌اش وسایل ضروری محبس و البته انبوه داروها... پیرمرد دیگر توان حملش را ندارد ولی نمی‌خواهد عمله‌ی ظلمه کمکش کنند...روز نهم مهر ماه ۱۴۰۳، حوالی ظهر نیروهای امنیتی با هجوم به خانه آقای قدیانی ایشان را بازداشت کرده و به مکان نامعلومی منتقل کردند، از علت بازداشت ایشان اطلاعی در دست نیست.

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃
۱۴۰۳/۷/۱۰
#اعتراض‌های_هرروزه


🔸تبریز (آذربایجان شرقی)

تجمع اعتراضی کارکنان شاغل مخابرات مقابل اداره مرکزیِ مخابرات در تبریز در اعتراض به عدم پرداختِ معوقات، مابه‌التفاوت‌ها، مزایا و حق بیمه‌ها به سازمان تأمین اجتماعی، اجرای مواد ۴۸ و ۴۹ قانون کار، طرح طبقه‌بندی مشاغل و پرداخت پایه سنوات، اصلاح و اجرای درست عناوین و گروه‌ها و اعمال حق جذب و تخصص.

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃🍃
۱۴۰۳/۷/۱۰
#اعتراض_در_صنعت_نفت_و_گاز

🔸شهر مُهر (استان فارس)

تجمع اعتراضی کارکنان پالایشگاه گازی «پارسیان»

مطالبات صنفی کارکنان صنعت نفت:

حذف سقف حقوق ظالمانه و ناعادلانه در مناطق عملیاتی صنعت نفت؛
تفکیک مشاغل به تخصصی و پشتیبانی مساوی است با ایجاد تفرقه و تحقیر کارکنان؛

حذف سقف حقوق"

تاثیر مبلغ آیتم ترمیم حقوق به کلیه مولفه های پرداخت بر اساس بخشنامه جدید سازمان اداری و استخدامی؛

حذف کامل سقف بازنشستگی؛
  پرداخت کامل سنوات کارکنان بر اساس آئین نامه نفت؛
عدم ادغام صندوق بازنشستگی صنعت نفت با سایر صندوقهای ورشکسته بازنشستگی؛

اصلاح کف حقوق برای کارکنان جدید؛ 

اجرای کامل ماده ۱۰ و عودت بک پی از سال ۹۳
مرجوع نمودن مالیات های اضافه اخذ شده در سالهای اخیر بر اساس قوانین موجود.

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃🍃
۱۴۰۳/۷/۱۰
#اعتراض‌های_هرروزه

🔸عسلویه (استان بوشهر)

تجمع کارگران پیمانکاری (ارکان ثالث) میدان گازی پارس جنوبی.

کارکنان ارکان ثالث(شرکتی-پیمانکاری) که پرتعداد ترین کارکنان صنعت نفت هستند اما محروم‌ترین و آسیب‌پذیرترین قشر این صنعت نیز به شمار می‌روند.
این کارکنان خواهان موارد زیر هستند:

همسانسازی حقوق در قالب بازبینی طرح طبقه بندی؛

اجرایی شدن فاز دوم طرح مذکور با رعایت همترازی حقوق کارکنان ارکان ثالث با رسمی و قراردادی؛

زمانبندی دقیق برای اجرای بن کارت و نفت کارت؛

اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل کارگران در پی نظام عادلانه و هماهنگی در پرداخت‌ها و
ضرورت نظام هماهنگ و عادلانه در پرداخت،؛

امکان دریافت خدمات در مراکز رفاهی تفریحی،

تخصیص کارت اعتباری غیرنقدی ویا برخورداری از خدمات مذکور همانند دیگر کارکنان و رفع تبعیضات موجود؛

رفع تبعیض نسبت به کارکنان ارکان ثالث و تصحیح شیوه نامه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به کارکنان، مصوب در جلسه شماره ۱۵۳ مورخ ۲۴/۰۵/۱۴۰۲ ،(پیوست)؛

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
🍃🍃

جمهوری اسلامی با موشک‌های بالستیک به اسرائیل حمله کرد

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
Forwarded from مدرسه‌ رهایی
⭕️ ادامه کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در سی و ششمین هفته متوالی در ۲۲ زندان


🆔 https://www.tgoop.com/edalatxah
Forwarded from مدرسه‌ رهایی
اتحاد بازنشستگان
Photo
سی‌وششمین هفتهٔ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با پیوستن زندان اراک در ۲۲ زندان مختلف ادامه دارد.

ضمن گرامیداشت یاد جانباختگان جمعهٔ خونین در زاهدان که در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، حکومت استبداد دینی به طور غیر‌انسانی و سبعانه دستکم ۱۲۰ نفر از نمازگزاران و معترضان مسجد مکی را به خاک و خون کشید و مثل همیشه، هرگز پاسخگو نبوده است و کماکان بی‌شرمانه دادخواهان را از کردستان تا تهران و زاهدان و دیگر شهرهای میهن بازداشت و متهم می‌کند؛ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» این جنایات را شدیداً محکوم می‌کند و همیشه در کنار ماداران دادخواه و خانواده‌های دادخواه به مقاومت خود ادامه می‌دهد.

حکومت اعدام کماکان در حال جابه‌جا کردن مرزهای جنایت و اعدام است؛ تنها با گذشت ۱۰ روز از ماه مهر بیش از ۲۳ نفر را اعدام کرده است و در عملی قرون‌‌وسطایی روز گذشته دو نفر را در شهر خمین در ملاء عام اعدام کرد و همچنین از ۲۴ شهریور تا ۴ مهر تنها ظرف ۱۰ روز در زندان شیراز ۲۰ نفر را اعدام کرده که این آمار در هیچ کدام از رسانه‌های داخلی منعکس نشده‌است.

آنچه که همیشه بحث اعدام‌ها را جدی می‌کرده، خصلت پایه‌ای بودن آن برای حکومت است که یعنی اعدام‌ها با هر اتهامی که انجام می‌گیرد، هدف نهایی سرکوب و اختناق است و به تجربه دیده‌ایم که آمار اعدام‌ها همبستگی معنا‌داری با اوضاع داخلی و بین‌المللی دارد؛ به همین دلیل با توجه به شرایط حساس و بحران‌های بین‌المللی که حکومت با آن مواجه است، طبعاً وقتی توان حل آن را در بیرون ندارد، در دسترس‌ترین ابزار انتقام، برپا کردن باز هم بیشتر طناب‌های دار و به عبارت دیگر انتقام از زندانیان و محکومان به اعدام است تا هم مشکل خود در ناتوانی مسائل بین‌المللی را کتمان کنند و هم ارعاب داخلی را که در این شرایط نیاز بیشتری بدان دارند را اعمال کنند.
از همین روست که هشدار می دهیم که هفته‌های آتی بنا به دلایل مذکور احتمال افزایش اعدام‌ها و احکام اعدام وجود داشته و ابراز نگرانی خود را از وضعیت محکومان زیر حکم اعدام ابراز داشته زیرا که آنها اولین سوژهٔ جبران شکست‌ها و ناتوانی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی استبداد دینی حاکم بر میهنمان هستند.

لذا از همهٔ فعالان حقوق بشری مستقل و آزاد داخلی و بین‌المللی می‌خواهیم صدای زندانیان محکوم به اعدام باشند که در سکوت خبری اعدام نشوند.

یکشنبه ۸‌ مهر جمعی از زندانیان سیاسی زندان اراک در بیانیه‌ای که در رسانه‌ها منتشر شده‌بود، اعلام کردند که در سی‌و‌ششمین هفتهٔ کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» اعتصاب غذا خواهند کرد و از این پس همراه با این کارزار در سه‌شنبهٔ هر هفته در اعتصاب غذا خواهند بود.
بنابراین این کارزار در سی‌وششمین هفتهٔ خود با پیوستن «زندان اراک» سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ در ۲۲ زندان در اعتصاب غذا خواهند بود.

زندان‌های اعتصابی کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» تا کنون شامل زندان‌های زیر هستند:
زندان اوین(بندزنان، بند ۴و۸)، زندان قزلحصار(واحد ۳و۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خرم‌آباد، زندان نظام شیراز، زندان اسد آباد اصفهان، زندان بم، زندان مشهد، زندان لاکان رشت، زندان قائمشهر، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس ، زندان خوی ، زندان نقده ، زندان سقز ، زندان بانه ، زندان مریوان ، زندان کامیاران و زندان اراک.

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام
۱۰ مهر ۱۴۰
🆔 https://www.tgoop.com/edalatxah

📌📌📌

اینستاگرام #مدرسه_رهایی

https://www.instagram.com/freedomschool__?igsh=MTY1ZW9qYXV3cHhldQ==

🆔 @edalatxah
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍃🍃

در آرزوی آخرین گلوله

پیشانی‌ام را می‌بوسی
و قسم می‌خوری
آخرین زنی هستم که دوستش خواهی داشت

می‌گویی این‌بار که برگشتم
برایت کلبه‌ای می‌سازم
بر لب رودخانه‌ای دور
روزها به شکار آهوان کوهی می‌روم
و از درز سنگ‌های سخت
گل‌های نایابی را می‌چینم
که تو دوست داری به موهایت بیاویزی

می‌گویی بخند
تمام می‌شود این جنگ!
باور می‌کنم حرف‌هایت را
همان‌طور که هزار بار دیگر باور کرده بودم
دریغ اما
آخرین عشق همان‌قدر ناممکن است که  آخرین گلوله!

شکریه عرفانی (شاعره افغانستانی)

🌱همای عشق و صلح بر فراز سرتان و اهریمن جنگ‌ دور باد!

اتحاد بازنشستگان
@etehad_bazn
2024/10/02 00:28:26
Back to Top
HTML Embed Code: