Telegram Web
پیام تسلیت حزب اعتماد ملی به محسن میردامادی

حزب اعتماد ملی در پیامی درگذشت مادر محسن میردامادی را به وی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی حزب اعتماد ملی، در این پیام آمده است:


انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دكتر محسن میردامادی

دبیركل محترم جبهه مشاركت ایران اسلامی

درگذشت جانسوز مادر عزیزتان را صمیمانه تسلیت می‌گوییم و از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای شما و بازماندگان طلب صبر داریم.

حزب اعتماد ملی

http://etemadmelli.com/03894751-2/

@etemad_melli
🔴 ترمیم يا اصلاح، پيش روی شورایعالی سياستگذاری اصلاح‌طلبان

🔸 اسماعیل گرامی‌مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی مطرح كرد:


🔹 به احتمال زیاد اصلاح‌طلبان یا همین شورای عالی سیاستگذاری را ترمیم و جایگزینی برای عارف معرفی و همین مسیر اجماع را با یک اصلاحاتی طی خواهند کرد یا اینکه سازوکار جدیدی برای اجماع اصلاح‌طلبان، انتخاب خواهد شد.

🔹 به هر حال اصلاح‌طلبان در گذشته نقدهایی بر این شورا داشتند از جمله هم‌وزن نبودن احزاب سیاسی یا حضور افراد حقیقی در این شورا، این از عمده‌ترین ایراداتی بود که وارد می‌کردند ممکن است در سازوکاری که اصلاح‌طلبان تعریف خواهند کرد این دو ایراد را رفع کنند.


🔻 متن كامل در لينک زير:
http://etemadmelli.com/938475-2/

🔻 كانال حزب اعتماد ملی:
@etemad_melli
عمر شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان با روش فعلی به پايان رسيده

محمدصادق جوادی‌حصار:

🔹 اصلاح‌طلبان باید مرز خود را با پاره‌ای از مشکلات دوران دولت آقای روحانی روشن کنند و به مردم بگویند که جبهه اصلاحات صرفاً از روحانی حمایت کرد و حمایت به معنای تأیید همه اقدامات دولت نیست.

🔹 باید به مردم گفته شود که اصلاح‌طلبان در آن مقطع، روحانی را گزینه مناسب‌تری نسبت به گزینه‌های دیگر دیدند و معقول این بود که به جای آنکه آقایان قالیباف یا جلیلی رئیس‌جمهور شوند، روحانی انتخاب شود.

🔹در انتخابات اخیر مجلس، ما شاهد عدم اقبال مردم به اصلاح‌طلبان نبودیم؛ بلکه عدم اقبال مردم به انتخابات رخ داد.

🔹همواره عده‌ای، راه افراط و تفریط را پیش می‌گیرند؛ یک‌بار می‌گویند باید از مسئولیت‌های رسمی دوری کرد و به حاشیه رفت، باری دیگر می‌گویند توجه به جامعه لازم نیست، همین که در قدرت باشیم برای اصلاح کافی است. هر دوی این‌ها با شکست مواجه می‌شود. اصلاحات، امری تدریجی و عرفی است که هم از درون مسئولیت‌های رسمی بروز و ظهور می‌کند و هم از متن جامعه.

🔻 متن كامل گفت‌وگوی محمدصادق جوادی حصار، عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی با وبسايت پیام نو را در لينک زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/023475-2/

@etemad_melli
پیام تسلیت حزب اعتماد ملی به دكتر نصیری قیداری

حزب اعتماد ملی در پیامی درگذشت مادر دکتر سعدالله نصیری قیداری، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و رئیس دانشگاه شهید بهشتی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی حزب اعتماد ملی، در این پیام آمده است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

همکار فرهیخته، جناب آقای دکتر نصیری قیداری، عضو محترم شورای مرکزی حزب اعتماد ملی؛

با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت مادر گرامیان را خدمت شما و سایر بازماندگان تسلیت گفته و برای آن مرحوم رحمت و مغفرت از درگاه باری تعالی خواستاریم. با آرزوی صبر برای جنابعالی و خانواده گرامی، ما را در غم خود شریک بدانید.

حزب اعتماد ملی

http://etemadmelli.com/347097-2/

@etemad_melli
فصل همدلی است نه دعوا

🔸 الیاس حضرتی، قائم مقام حزب اعتماد ملی:

🔹 این هم رسم و قاعده‌ای شده (اگر چه رسم بد و قاعده خطرناک) که تا هرکس درباره وضع کشور حرف بزند از شش جهت به او حمله کنند که «تو دیگر هیچ نگو که هرچه امروز بدبختی داریم بخاطر دیروزی است که تو و رفقایت فلان کار را کردید یا بهمان حرف را زدید یا…»

🔹 الآن وضع طوری شده که اگر اصلاح‌طلب حرف بزند می‌گویند ریشه همه این مصیبت‌ها از همان دولت اصلاحات است.
اصولگرا اگر حرف بزند می‌گویند پس شما کی می‌خواهید دست از سر این مملکت بردارید.

🔹 خیانتکار نیز مدالی است که با بی‌مسئولیتی و بی‌مبالاتی تمام به سینه عمرو و زید می‌زنند.

🔹 آقای موسوی خویینی‌ها احساس تکلیف کرده به میدان آمده و موضوعات مبتلابه جامعه را به عرض بالاترین مقام کشور رسانده. عیبش کجاست که یکباره همه برآشفته شده‌اند؟ مگر چه حرف بدی زده که نباید می‌زده؟ چرا به او نسبت‌های نا روا می‌دهید؟ غلط گفته؟ شما درستش را بگویید چرا تاریخ انقلاب را بدنام می‌کنید؟

🔹 اتفاقا باید استقبال کنیم از چنین نامه‌ای و آن را به فال نیک بگیریم و به این معنا تعبیرش کنیم که او هم مسئولانه آمده تا به سهم خود آستین بالا بزند و در بهبود اوضاع کنونی بکوشد.

🔹 اصلا راه دیگر و چاره دیگری نداریم. نه فقط باید از نامه دردمندانه او استقبال کنیم بلکه باید زمینه را مساعد کنیم تا همه سلیقه‌ها و گروه‌ها، همه آنها که متعلق به این سرزمینند و دل در گرو انقلاب دارند به میدان بیایند و در سامان دادن به وضعیت نابسامان کشور بکوشند.

🔹 حتی اگر نیایند باید دعوتشان کنیم و این معنی را به گوششان بخوانیم و این پیام را به دستشان برسانیم که امروز کشور محتاج همیاری و همدلی همه ایرانی‌هاست.

🔹 موضوع این نیست که چقدر با آقای موسوی خوئینی‌ها همدل و همسخنیم، بلکه موضوع اینجاست که حضور چنین فرد معتبری به همراه دیگر بزرگان انقلاب اسلامی می‌تواند نیرویی عظیم را برای مقابله با معضلات جامعه فرابخواند و ما را در برابر زیاده‌خواهی نظام سلطه مقاوم‌تر سازد.

🔻 متن كامل يادداشت الیاس حضرتی، قائم مقام حزب اعتماد ملی را در لينک زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/8927345-2/

🔻 كانال حزب اعتماد ملی:
@etemad_melli
💢محمدعلی افشانی: من در شهرداری پرونده‌ای به کسی نداده‌ام

🔹چون منافع عده‌اي منفعت‌طلب به خطر افتاد، تلاش بسيار گسترده‌اي كردند تا به‌رغم اينكه قانون منع به‌كارگيري بازنشستگان شامل شهردار نمي‌شد، اين قانون به شهرداران تعميم داده شود.

🔹يكي از راه‌هاي ممانعت از تصرف اموال عمومي و هجوم منفعت‌طلبان به منافع مردم و پيشگيري از حذف هويت طبيعي شهر احداث كمربند سبز شمال تهران بود. اين كمربند سبز منافع عده‌اي را به خطر انداخت و متعاقب آن در برنامه زنده تلويزيون گفتم كه همه كساني كه اموال شهرداري دراختيارشان است، خودشان بازگردانند. بعد از اين برنامه دوست باتجربه‌اي با من تماس گرفت و گفت نمي‌خواهي شهردار بماني؟ پرسيدم براي چه؟ گفت براساس اين اقدامات و صحبتي كه در تلويزيون داشتي، احتمالا نمي‌خواهي شهردار بماني! عناصر فاسد و اهل رانت هر روز تلاش مي‌كنند براي كساني كه مي‌خواهند سالم كار كنند، عرصه را تنگ‌تر كنند. 

🔹با مردم پيمان‌هايي نانوشته بسته ‌شد كه به آن عمل نشد. آنچه يك مدير پشت تريبون اعلام مي‌كند، مردم به آن اعتماد مي‌كنند و پيماني نانوشته ميان آن مدير و مردم برقرار مي‌شود. به همين دليل است كه مردم امروز منتقد دولت هستند. به‌ويژه آنكه به‌ لحاظ معيشتي و اشتغال دچار مشكل شده‌اند. 

🔹اينكه دولت متناسب با فضاي جامعه دايما تغيير استراتژي مي‌دهد و اهدافش را گم كند، نتيجه‌بخش نيست. به صراحت مي‌گويم شرايط موجود به‌خصوص در حوزه مسكن براي مردم فاجعه‌بار است. اين اشتباه است كه بازار سرمايه بدون ريسك و ماليات آنقدر رشد داشته‌ باشد اما ما بازار مسكن با اين حجم از ريسك و ماليات را مورد هجوم قرار دهيم. اين‌گونه بازار مسكن تعطيل مي‌شود. بنابراين بايد همه بازارها متعادل شود.

🔹تاثير سياست‌هاي جديد مسكن را چند سال بعد شاهد خواهيم بود كه با كمبود مسكن مواجه مي‌شويم. پس از اين اتفاق، افزايش قيمتي غيرقابل كنترل خواهيم داشت.

🔹آن كسي كه اين توييت را درباره اینکه من پرونده قالیباف را به تاجگردون داده‌ام، نوشته يا توهماتش را نوشته يا واقعا كسي يا كساني ايشان را فريب داده‌ و اطلاعات غلطي به او داده‌اند. بنابراين كل خبر كذب محض است. نه در دوره شهرداري و نه پس از شهرداري بين من و آقاي تاجگردون يك جمله در مورد آقاي قاليباف بحث نشد و نه يك برگ حتي يك سطر مطلب به ايشان داده نشد.

🔹اما با ديدن و شنيدن اين مطالب فراتر از يك خبر كذب، نسبت به فرهنگ كهن اين سرزمين نگراني دارم.

🔻متن کامل گفت‌و‌گوی روزنامه اعتماد با محمدعلی افشانی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی را در لینک زیر بخوانید:

http://etemadmelli.com/469043-2/

@etemad_melli
اصلاح‌طلبان به اصل خود بازگردند مردم حمايت می‌كنند

محمد‌صادق جوادی‌حصار، عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی:

🔹 بايد به اصل خود بازگرديم و جريان اصلاحات را براساس آموزه‌هاي اصيل اصلاح‌طلبي جلو ببريم. قرار نيست عده‌اي از هراس اينکه مبادا طرح برخي مطالبات هزينه‌ساز باشد، يک شير بي‌يال و دم به‌نام اصلاحات درست کنند که تعريف مشخصي ندارد.

🔹 اگر کساني معتقدند بايد در ميانه قرار گرفت و به قدرت نزديک شد بايد عملکرد آنها را مورد نقد قرار داد که از اين رويکرد چه دستاوردي نصيب گفتمان اصلاحات شده است.

🔹 امروز کشور در شرايطي نيست که يک گروه بخواهد روي گروه ديگر خط قرمز بکشد. به همين دليل نبايد اجازه داد عده‌اي با رفتارهاي اشتباه، کشور را روانه سراب‌هاي بي‌سرانجام کنند.

🔹 از نظر بخشي از اصلاح‌طلبان، جريان اصلاحات بايد در زمين اصلاحات بذر اصلاح‌طلبانه بکارد و برداشت مصلحانه انجام بدهد تا جامعه در مسيري که انتخاب کرده اميدوار باقي بماند. ملاک در اينجا ديدگاه مردم است.

متن كامل گفت‌و‌گوي روزنامه آرمان ملي با جوادي حصار را در لينك زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/93465-2/

@etemad_melli
منافع ملي، شرق و غرب ندارد

🔸 الياس حضرتي، قائم‌مقام حزب اعتماد ملي:

🔹 انتشار خبر قرارداد استراتژيك ۲۵ ساله ايران و چين حرف و حديث‌هاي بسياري را در فضاي سياسي و عمومي كشور به دنبال داشته و همه نيروهاي سياسي داخل و خارج را به تكاپو انداخته تا در له يا عليه آن موضع‌گيري كنند.

🔹 موضع‌گيري‌هاي مخالفان و موافقان در حالي است كه هنوز از جزييات اين قرارداد خبري نيست؛ اما بر اساس داغ شدن خبر قرارداد در فضاي سياسي و شبكه‌هاي اجتماعي بدون اطلاع از جزييات اين تفاهمنامه راهبردي مي‌توان به اهميت آن پي برد.

🔹
تاريخ معاصر در مقام آموزگاري بي‌كلك به ما آموخته كه براي دستيابي به اهداف مطلوب، تامين منافع، پيشرفت، توسعه بايد بر ضريب رئال پليتيك افزود.

🔹 باور كنيم واقعيت در نظام جهاني اين است كه همه دولت‌ها و كشورها به دنبال تامين منافع خود به هر قيمت و رسيدن به سود بيشتر هستند نه اثبات رفاقت يا نارفيقي.

🔻 متن كامل يادداشت الياس حضرتي را در لينك زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/09238475-2/

@etemad_melli
دوگانه رادیکال-محافظه‌کار در میان اصلاح‌طلبان و یک خطای استراتژیک

🔸 مازیار بالائی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی:

🔹 اگر تیپ‌های توسعه‌گرایی چون هاشمی همواره به سیاست‌ورزی پشت صحنه و از طریق مکانیزم چانه‌زنی دنبال می‌کردند، سیاست‌مدارانی چون موسوی خوئینی‌ها به دلایل مختلف چانه‌زنی پشت پرده را نپسندیده و گفتگو را در کف میدان سیاست را ترجیح می‌دهند. هرچند تیپ‌هایی چون کروبی-تا انتخابات مناقشه برانگیز ۸۸- به ترکیبی از این دو تاکتیک معتقد بودند، اما حالا و در غیاب کاراکتری چون کروبی، و فقدان شخصیت ارزشمندی چون مرحوم هاشمی، جریان اصلاحات صاحب رهبرانی شده که فاقد این دو ویژگی هستند.

🔹 فعال شدن امثال خوئینی‌ها در معرکه سیاست، بازی دو سر برد حاکمیت و اصلاح‌طلبان است. برای حاکمیت از این بابت که از گسیل شدن مردم به صف براندازان جلوگیری می‌کند و برای اصلاح‌طلبان از این بابت که از ریزش بیش از حد بدنه حامی‌شان جلوگیری می‌کند، که اگر غیر از این دو حالت باشد، دیگر چیزی نمی‌ماند که ارزش دوگانه‌سازی داشته باشد.

🔹 به نظر نمی‌رسد که دوگانه رادیکال-محافظه‌کار در جریان اصلاحات خیلی محلی از اعراب داشته باشد. امروز همه اصلاح‌طلبان در وضعیتی مشابه هستند. نگاه حاکمیت که -از قضا اصولگرایانه نیز هست- به اصلاح‌طلبان واحد است. یعنی آنها تفاوتی بین خوئینی‌ها و خاتمی قائل نیستند. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد که طرح این دوگانه‌سازی‌ها در راستای یارگیری‌های درون جبهه‌ای باشد. ا

🔻 متن كامل يادداشت مازيار بالائي را در لينك زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/928374-4/

@etemad_melli
🔴 نامه حزب اعتماد ملی به رئیس قوه قضائیه: حکم اعدام معترضان آبان را متوقف کنید

🔸 حزب اعتماد ملی در نامه ای خطاب به آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه، خواستار توقف و تجدید نظر در حکم اعدام سه تن از دستگیرشدگان اعتراضات آبان ۹۸ شد.

🔹 در بخشی از این نامه آمده است:

🔹 با اعلام سخنگوي محترم قوه قضائيه مبني بر قطعي شدن حكم اعدام ۳ نفر از جواناني كه در جريان اعتراض‌هاي آبانماه ۱۳۹۸ دستگير شده‌اند نگراني‌هاي بسياري در ميان مردم، حقوقدانان و دلسوزان ميهن و انقلاب اسلامي شكل گرفت كه نشان از وجود حساسيت بخش بزرگي از جامعه به چگونگي مواجهه دستگاه قضا نسبت به روند رسيدگي به اين اتهامات، محاكمه و تعيين مجازات اشد براي محكومين اين پرونده است.

🔹 با صرف نظر از دلايل و علل حوادث آبانماه ۱۳۹۸ كه در بيانيه‌هاي حزب اعتمادملي تشريح و تبيين شده است، نظر به شرايط فوق‌العاده و خواست بخش كثيري از افكار عمومي در توقف اجراي چنين احكامي، ايجاب مي‌کند كه با تجديدنظر و توقف اين احكام با اعمال ماده ۴۷۷ قانون آيين دادرسي كيفري كه از اختيارات خاص جنابعالي است موجبات نقض راي محكوميت، بازنگري و دادرسي مجدد متهمان اين پرونده را در ديوان عالي كشور فراهم کنید.

متن کامل نامه حزب اعتماد ملی به آیت الله رئیسی را در لینک زیر بخوانید:

http://etemadmelli.com/93874-2/

@etemad_melli
▪️پیام تسلیت قائم مقام حزب اعتماد ملی برای درگذشت سهیل گوهری

@etemad_melli
💢نوری یا نبوی؟

مازیار بالائی:

🔹با آرام‌تر شدن فضای رقابت سیاسی علنی و در فاصله کمتر از یک سال تا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، جامعه اصلاح طلبی ایران با دو سوال جدی مواجه شده است: الف) ریاست شورای عالی به چه کسی خواهد رسید؟ ب) چه بر سر نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان خواهد آمد؟

🔹آن دسته از سیاسیونی که به سراغ یافتن پاسخ این پرسش رفته‌اند، از تامل عمیق در رابطه با عملکرد حدودا 4 ساله شورای عالی غافل بوده و بنا دارند با همان روال هیاتی گذشته و بدون توجه به ساز و کارهای دموکراتیک و مدرن، علاقه‌مند به نشاندن شخصی نزدیک به خود بر کرسی ریاست شورای عالی هستند.

🔹طرفداران مشارکت بی‌قید و شرط در هر انتخابات، بهزاد نبوی را گزینه‌ای ایده‌آل برای ریاست شورای عالی می دانند. دلیل این انتخاب نیز بر مشی سیاست‌ورزی مهندس نبوی استوار است که همواره معتقد به سیاست‌ورزیِ صندوق رای محور است.

🔹گروهی دیگر اما معتقد به انتخاب رئیسی هستند که انتخابات‌محوری را به کناری گذاشته و استراتژی اصلی‌اش احیای بدنه رای اصلاح‌طلبان و همسویی با مطالبات مردم باشد. از این رو انتخاب این گروه برای ریاست شورای عالی، عبدالله نوری است.

🔹در چنین شرایطی و با توجه به این مساله که رئیس دولت اصلاحات علاقه‌ای به پذیرش مسئولیت در قبال نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان ندارد، بهتر است تا احزاب بزرگ و تاثیرگذار این جریان سیاسی اختلاف سلایق را کنار گذاشته و با گفتگوهای فشرده در همه سطوح، به سازوکار مناسب و واحدی برای راهبری جریان اصلاحات برسند.

🔻متن کامل یادداشت مازیار بالائی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی را در لینک زیر بخوانید:

http://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/151316/%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D9%8A%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%8A%D8%9F

@etemad_melli
🔺 زخم‌هاي آبان 98 هنوز ترميم نشده است
🔺 شفافيت حاكمان و مشاركت شهروندان؛ راه ترميم شكاف‌هاي اجتماعي

🔸 رحيم ابوالحسني، رئيس دفتر سياسي حزب اعتماد ملي:

🔹 پيش از كارزار «اعدام نكنيد» چند رويداد ازجمله ردصلاحيت گسترده در انتخابات مجلس، شيوع كرونا و نحوه مديريت دولت، انهدام هواپيماي اوكرايني، اعتراضات سراسري به گراني بنزين در آبان 98، منجر به بروز خشم‌هاي فروخفته در جامعه شد.

🔹 زخم ناشي از ماجراي گراني بنزين و اعتراضات آبان‌ 98 كه سراسر كشور را درگير كرد، هنوز ترميم نشده است.

🔹 متاسفانه اعتراضات مردم با تندي پاسخ داده شد و يك نكته مهم ديگر هم باز بحث عدم شفافيت است كه متاسفانه آمار جان‌باختگان اين اعتراضات با تاخير بسيار زياد اعلام شد و بسياري از جزييات اين پرونده نيز همچنان مبهم و پنهان است.

🔹 ممكن است هنوز در برخي موارد، اقليتي شايد تحت ‌تاثير تبليغات يا دلايلي ديگر همچنان شعار «اعدام بايد گردد» سر دهند اما آنچه در تحليل كليت جامعه به نظر مي‌رسد، اين است كه اين چند سال اخير، شاهد نوعي تغيير نگرش ايرانيان در اين حوزه بوده و اين شعارها در گفتمان ايرانيان جايي ندارد.

🔹 يكي از ويژگي‌هاي قدرت رسانه‌اي، سيال بودن آن است. يعني به راحتي دال‌هاي گفتماني عوض مي‌شود. درواقع يكي از مصائب و مشكلات اين نوع كنشگري و به‌طور كلي يكي از مشكلات رسانه‌هاي جديد، بي‌هويت شدن آنهاست. يعني شبكه‌هاي اجتماعي سعي مي‌كنند با استفاده از مطالبات سطحي و آگاهي‌بخشي سطحي جامعه، نسبت به برافروختن احساسات افكار عمومي اقدام كنند. بنابراين شما در طيف جديد نيروهاي سياسي و جنبش‌هاي اجتماعي داراي هويت قدرتمندي نيستيد، حال آنكه در گذشته يك جنبش اجتماعي، داراي گفتماني قوي بود كه اين گفتمان، داراي دال‌هاي بود كه اثرگذاري درازمدت داشتند.

🔻 متن كامل گفت‌و‌گوي روزنامه اعتماد با سيد رحيم ابوالحسني، رئيس دفتر سياسي حزب اعتماد ملي و استاد جامعه شناسي سياسي دانشگاه تهران را در لينك زير بخوانيد:

https://bit.ly/2OXcNTH

@etemad_melli
الیاس حضرتی، قائم مقام حزب اعتماد ملی:
شنیدم خانم #بهاره_هدایت به دلیل شرکت در تجمعی برای گرامیداشت قربانیان پرواز #هواپیمای_اوکراینی به بیش از ۴سال زندان محکوم شده.
قانون، حق اعتراض را حق مسلم مردم می‌داند و سوگواری برای همنوعان، امری انسانیست. امیدوارم دستگاه قضایی در این حکم تجدیدنظر کند‌.

کانال رسمی حزب اعتماد ملی:
@etemad_melli
تحلیل اشتباه سال ۸۴ مسیر اصلاحات را منقطع کرد

🔻 محمدعلی افشانی:

🔹 اصلاح‌طلبان با نخستین اشتباه سیاسی خود در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ سرنوشت محتوم امروز را رقم زدند.

🔹 تحلیل اشتباه اصلاح‌طلبان از میزان رای مصطفی معین باعث منقطع شدن مسیر اصلاحات شد اگر جریان اصلاحات از شیخ اصلاحات حمایت می‌کرد، مسیر سال ۷۶ منقطع نمی‌شد.

🔹 اصلاح‌طلبان از نتایج انتخابات اسفند ۹۸ حیرت نکردند. با توجه به شرایط عمومی جامعه، اتفاقات و اعتراضاتی که روی داد و نتیجه بررسی صلاحیت‌ها، میزان مشارکت مردم قابل پیش‌بینی و بر تصمیم نهادهای اصلاح‌طلب تاثیرگذار بود.

🔹 پیروزی‌های سال‌های ۹۲، ۹۴ و ۹۶ بیشتر حاصل اعتراض عمومی به وضع موجود بود. تمامی پیروزی‌ها و شکست‌ها، بیشتر علت داخلی و درون جریانی دارند تا عامل بیرونی، حتی در سطح کلان کشور. به همین دلیل معتقدم کاهش پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان بیشتر از اینکه علت بیرونی داشته باشد عامل درونی دارد.

🔹 در غیبت یک حزب فراگیر، به اجبار نهادهایی چون شورای‌عالی یا شورای هماهنگی احزاب ایجاد می‌شود مشابه اینها را اصولگرایان با نام‌های متفاوت دارند. در جوامعی که هنوز در مسیر توسعه قرار نگرفته‌اند، ریش سفیدان و متنفذان دور هم جمع می‌شوند و مشکلات را بررسی و تصمیم می‌گیرند.

🔹 من نماینده حزب اعتماد ملی در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان شدم بعد از دو جلسه حضور، به‌رغم اینکه شورا متشکل از اصلاح طلبان شاخص و وارسته بود، اصرار کردم که دیگر به عنوان نماینده حزب اعتماد ملی در آن شورا شرکت ‌نکنم و شخص دیگری را معرفی کنند ولی با اصرار قائم مقام حزب و اعضای کمیته تعامل حزب شرکت کردم. یکی از دلایل من هم این بود که گفتم برداشتم این است که این تشکیلاتی نیست که که از دل آن دموکراسی برون بیاید یا از این ترکیب و تعریف و ساختار، نتایج بلندمدت کارگشایی حاصل شود.

🔻 متن کامل گفت و گوی ایرنا با محمدعلی افشانی، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و شهردار سابق تهران را در لینک زیر بخوانید:

http://etemadmelli.com/298374-2/

@etemad_melli
▪️پیام تسلیت شاخه جوانان حزب اعتماد ملی به عضو شاخه


شاخه جوانان حزب اعتماد ملی درگذشت پدربزرگ مجتبی معزی، عضو شاخه جوانان حزب اعتماد ملی را تسلیت گفت.

▪️در این پیام آمده است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

جناب آقای مهندس مجتبی معزی

درگذشت پدربزرگ گرامیتان ما را نیز اندوهگبن کرد. این ضایعه را به شما و خانواده محترم تسلیت گفته، برای آن مرحوم طلب رحمت و مغفرت و برای شما آرزوی صبر و شکیبایی داریم.

شاخه جوانان حزب اعتماد ملی
حق شناس: نمایندگان صدای مردم هستند

🔺 محمدجواد حق شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران که به دلیل درخواست اعلام آمار واقعی و دقیق کشته شدگان کرونا به دادگاه کارکنان دولت احضار شده بود دیروز در دادگاه حاضر شد.

🔹 او درباره جلسه دادگاه توضیح داد:

🔹 من و دو وکیلی که بنده را همراهی می کردند، دفاعیات را بیان کردیم و سوالات قاضی محترم را پاسخ دادیم. ابهاماتی در مورد شرح وظایف و نمایندگی داشتند. اساسا نطق یکی از وظایف نمایندگان است، چه در مجلس شورای اسلامی، چه مجلس خبرگان و چه شورای شهر. نمایندگان مردم، صدای مردم هستند.

🔹 علی القاعده در آنجا توضیح دادم که نماینده مردم فرصتی پیدا می کند تا مساله و مشکل مردم را بیان کند تا مردم احساس نیاز نکنند که خودشان باید بیایند و حرفشان را بزنند. ایشان با صبر و حوصله مطالب را شنیدند و طبق گفته های وکیل، ظرف یک هفته تا ده روز آینده حکم صادر می شود.

🔹 او در پاسخ به این سوال که آیا روز گذشته بعد از دادگاه به بیمارستان مراجعه کرده یا خیر، گفت: در این چند روز مشکل قلبی داشتم که دیروز مجبور شدم به بیمارستان مراجعه کنم و امیدوارم مساله خاصی نباشد.

@etemad_melli

etemadmelli.com
💢کمیته روابط عمومی و دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی برگزار می‌کند:

نشست آنلاین تحلیل و بررسی

کودتای 28 مرداد و تاثیر آن بر حرکتهای انقلابی تا سال 1357

«از کودتا تا انقلاب»

باحضور

دکتر داریوش رحمانیان کوشکی، استاد گروه تاریخ دانشگاه تهران، مولف کتابهای ایران بین دو کودتا و کتاب جنبش مشروطه

دکتر محمد جواد حق شناس، استاد روابط بین الملل و روزنامه‌نگار، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی

سه شنبه 28 مرداد؛ ساعت 17

👈پخش زنده از اینستاگرام حزب اعتماد ملی:

https://instagram.com/etemadmelli

@etemad_melli
▪️پیام تسلیت حزب اعتماد ملی به ابوالفضل حمزه، عضو کمیته روابط عمومی حزب

حزب اعتماد ملی درگذشت برادر ابوالفضل حمزه، عضو کمیته روابط عمومی حزب اعتماد ملی را تسلیت گفت.

▪️در این پیام آمده است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

جناب آقای ابوالفضل حمزه

با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت ناگهانی برادر گرامیتان را خدمت شما و خانواده محترمتان تسلیت گفته، برای آن مرحوم طلب رحمت و مغفرت از درگاه حق خواستاریم. با آرزوی صبر برای شما و خانواده گرامی، ما را در غم خود شریک بدانید.

حزب اعتماد ملی

@etemad_melli
🔺 در نشست «ازکودتا تا انقلاب» در حزب اعتماد ملی مطرح شد:

🔹 اگر راه اصلاح باز می‌ماند، انقلاب نمی‌شد

🔹 دولت مصدق اگر توانست با وجود همه فشارها ۲۸ ماه حکومت کند به دلیل این بود که تکیه بر مردم داشت و قدرتش را از مردم می گرفت.

🔹 شاید اگر مصدق علم غیب داشت که قرار است ۲۸ مرداد با کودتا سرنگونش بکنند و اینقدر ایران زیان ببیند، پیشنهاد انگلستان را می‌پذیرفت. ایران پس از کودتای ۲۸ مرداد خیلی ضررهای سنگینی داد.

🔹 انقلابیون دهه های بعد از كودتا در ایران، با رفتارهایی که در شیلی، گوتامالا، امریکای لاتین و… از آمریکا می‌بینند، نگاهشان نسبت به آمریکا بسیار منفی می‌شود.

مشروح نشست «از كودتا تا انقلاب» را در لينک زير بخوانيد:

http://etemadmelli.com/928374-5/
2025/07/14 06:03:58
Back to Top
HTML Embed Code: