Telegram Web
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


آخرای ساله😌

امسالم گذشت🥲

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺗﺎﺧﺘﻦ🥴

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺑﺎﺧﺘﻦ🫣

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺳﻮﺧﺘﻦ🥵

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺳﺎﺧﺘﻦ😤

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﻧَﻔَﺲ ﮐﺸﯿﺪﻥ😮‍💨

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻧَﻔَﺲ ﺍُﻓﺘﺎﺩﻥ😨

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﻣﯿﺨﻨﺪﯾﺪﻥ ﺍﻻﻥ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﻨﻦ😢

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺨﻨﺪَﻥ😊

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ «تولد»🎊

ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ ﺭﻓﺘﻦ «مرگ»☠️

ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧَﻤﻮﻧَﻦ🚶

ﺍﻣﺎ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺭﻓﺘﻦ🚶🚶

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ🧟

ﺍﻣﺎ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺳﺨﺘﯿﺶ ﻣﯽ اﺭﺯﻩ🕺

ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﻣﺮﺩﻩ🕴️

ﻣﻬﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻣَﺮﺩ ﺑﺎﺷﯿﻢ🧔

ﺑﯿﺎییم ﻗﺪﺭ ﻫﻤﻮ ﺑﺪﻭﻧﯿﻢ🌹

ﻧﺬﺍﺭﯾﻢ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺩﻭﺭ ﺑﻤﻮﻧﯿﻢ.👩‍❤️‍👨


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍32👎1
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


🌺 طرحواره اطاعت

✴️سبک فرزندپروری سختگیرانه والدین باعث میشه بچه ها جرات ابراز وجود پیدا نکنن. والدین از بچه ها توقع ندارن خودشون باشن و همیشه انتظار چشم گفتن دارن.

✴️سرزنشگری بچه ها بابت اشتباهات یا بابت ابراز احساسات باعث میشه اونها بخاطر ترس از سرزنش یا تحقیر و توهین همیشه ترس از خطا کردن یا ابراز احساسات پیدا کنن و برای اینکه تو این موقعیت گیر نیافتن، بنابراین چیزی نمی گن.

✴️مثلا وقتی کودک می گه من عصبانی ام. چرا با من اینطوری رفتار می کنین؟ پدر و مادر میگن چرا اینقدر رو داری و توقع داری و … ما قدیمها اینطوری بودیم.

✴️
طرحواره اطاعت بخاطر الگوگیری بچه ها از والدینی که خودشون روحیه مطیع و بیش از حد سازگار دارن بوجود میاد. والدینی که ممکنه حتی حق و حقوق خانواده خودشونو بخاطر دیگران ندیده بگیرن.

✔️جو فرهنگی و مذهبی جامعه که تاکید زیادی روی مردم داری و سازگار بودن می کنه هم باعث شکل گیری این تله زندگی می شه.

✴️بعضی افراد، از کودکی خلق و خوی سازگار و آرومی دارن و اضطرابشون زیادتره و اهل دعوا و دفاع از خودشون نیستن. این افراد اگه خانواده شون بهشون یاد ندن که جرات ورز باشن به راحتی درگیر این تله می شن.

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
👍3
🌸☘️🪷🌸

اینجوری به خودت عشق بده!

از خودمان تحسین و قدردانی کنیم
همه ما کارهای بزرگی انجام داده ایم و مسیرهای زیادی را با قدرت به اتمام رسانده ایم بدون در نظر گرفتن نتایج باید از خودمان قدردان باشیم که پایدار و مقاوم بوده ایم.

هیجان را وارد زندگی خود کنیم
زندگی خود را از حالت یکنواخت خارج کنید و تایمی را به خوش گذرانی و کارهایی که انرژیتان را افزایش می دهد و حالتان را خوب می کنداختصاص دهید.

بانگاهی متفاوت به شکست ها بیندیشیم
شکست ها اهرمهایی هستند برای موفقیت های تو؛نباید احساس گناه داشته باشی. به جای آنکه احساس گناه و عصبانیت کنی، باید شکستها را به چشم فرصتی برای رشد و توسعه ی فردی نگاه کنی!

به خواسته ی دیگران نه بگویید
اگر فکر می کنید که به خود نیاز دارید، به مردم نه؛بگویید و این اشکالی ندارد. خودتان را آنقدر دوست داشته باشید که تصمیم درست را برای خودتان بگیرید، نه برای شخص دیگری!

‌─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅
━┅┄┄
👍2👌1
🌺زنی که طرحواره اطاعت دارد ممکن است مردانی را برای ازدواج انتخاب کند که سلطه گر باشند. با انجام این کار او نقش یک مطیع و پیرو را بازی می کند و احساس آرامش پیدا می کند.

🔻🔺بنابراین دیدگاه او در مورد خودش یعنی مطیع، تقویت می شود.
انتخاب شریک زندگی ناسازگار یکی از معمول ترین ساز و کارهایی است که از طریق آن طرحواره ها تداوم می یابند.

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍5
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


🌺برای اینکه از اسارت این تله دربیاین چند تکنیک رواندرمانی رو انجام بدین:

🟥همونطور که به حق و حقوق دیگران اهمیت می دین، باید برای خودتون هم ارزش قائل بشین و از حقوق خودتون دفاع کنین.

🟦ترسهایی رو که باعث میشه از دیگران اطاعت کنین و نتونین نه بگین رو لیست کنین و شروع کنین به درمان اونها.

🟥توی هر مهمونی یا جمعی سعی کنین کم کم شروع به ابراز وجود کنین و نظراتتونو بگین.

🟦طرحواره اطاعت تاثیر منفی ای توی ارتباط عاطفی شما می گذاره، ممکنه شما بخاطر ترس از دست دادن و تنها موندن، نقش آدم مطیع رو بازی کنین.

🟥بجای اینکه ناراحتی و خشمتونو درون ریزی کنین و احساس بزرگواری بکنین، به این فکر کنین که با اینکارتون دارین یه اقدام غیرانسانی علیه خودتون انجام میدین و این درونریزی و دفاع نکردن از خود بخاطر فضیلت اخلاقی و مردم داری نیست بلکه بخاطر ترسهای شماست. و این نشوندهنده ی ضعف شماست.


🟦طرحواره اطاعت به راحتی درمان نمیشه چون توجیهات و علتهایی داره که خیلی برای فرد ترسناک هستن، بنابراین مراجعه به طرحواره درمانگر و استفادهاز تکنیکهای طرحواره درمانی، از اولویتهاتون باشه.

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍6
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چهارشنبه سوریتون مبارک ❤️‍🔥🔥🥰


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
6
ز کوی یار میآید نسیم باد نوروزی

از این باد آر مدد خواهی چراغ دل برافروزی

به صحرا رو که از دامن غبار غم بیفشانی

به گلزار آی کز بلبل غزل گفتن بیاموزی

«حافظ شیرازی»

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
1
مشکل امروزی جامعه ما گرایش شدید مردم به توافق و همرنگی است. وقتی مردم، مایوس از خود و توانایی‌های خود سعی می‌کنند که برای رسوا نشدن، همرنگ جماعت باشند، «اخلاق» معنی «سازگاری» با معیارها و راه و روش‌های مرسوم و عمومی پیدا می‌کند و «اخلاق» و «اطاعت» واژه‌های مترادف می‌شوند... شرط حتمی بی‌چون و چرای چنین جامعه‌ای نداشتن یا رشد نکردن خودآگاهی مردم است و کنجکاوی و سوال و مسئولیت هرچه کمتر باشد بهتر.

اما «اطاعت بی‌چون و چرا» چگونه می‌تواند «اخلاقی» باشد؟ اگر معنی اخلاق اطاعت محض باشد سگ می‌تواند خیلی «اخلاقی‌تر» از انسان تربیت شود و سگی که «خوب» تربیت شده باشد خیلی بیشتر از صاحبش «اخلاقی» خواهد بود زیرا نافرمانی نمی‌کند و از صاحبش خوشبخت‌تر خواهد بود زیرا اگر گهگاه از او نافرمانی سر بزند آن‌چنان احساس گناه نمی‌کند که کارش به روان‌رنجوری بکشد.

✍️رولو می

از کتاب انسان در جستجوی خویشتن

ترجمه مهدی ثریا

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


نقطه مقابل واقعی افسردگی نه شادمانی و نه فقدان درد، بلکه سرزندگی است؛ یعنی داشتن آزادی عمل برای بروز احساسات خودجوش. یکی از حقایق انکارناپذیر زندگی این است که این احساسات خودجوش نه‌تنها شاد و زیبا و خوشایند هستند، بلکه تمام ابعاد تجارب بشری، از جمله حسادت، غبطه، خشم، نفرت، طمع، ناامیدی و اندوه را انعکاس می‌دهند. اما اگر ریشه‌های دوران کودکی فردی قطع شده باشند، این آزادی عمل به دست نخواهد آمد.

✍️آلیس میلر

از کتاب دلهره‌های کودکی،


ترجمه امید سهرابی‌نیک

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍1
🌺من نمی تونم نسبت به مشکلات دیگران بی تفاوت باشم

📌این جمله معروف افرادی هست که #طرحواره_ایثار دارن، آدمهای به شدت دلسوز و مهربون که زندگی دیگران رو نجات میدن ولی به خودشون آسیب می زنن

🔶🔸تو یاری رسوندن به دیگران پیشقدم هستن، آدمهای مهربون سریالهای ماه رمضان که ساده ان و مهربون، خوش بین و اهل اعتماد کردن که در طی فیلم مورد اذیت آدم بدجنسها قرار می گیرن و در نهایت فیلم با شناختن خوبی اونها و دونستن قدر اونها توسط دیگران به اتمام میرسه.

📌ایثار بده مگه؟

🔶🔸نه، فداکاری و مهربونی خیلی خوبه و عالیه، یه نوع فضیلت اخلاقیه و باعث بهبود زندگی انسانها میشه اما وقتی که یه نفر زندگی خودشو خراب کنه به بهای درست کردن زندگی دیگران، آیا این هم منصفانه و درسته!؟

🔶🔸اگه اینجوری شدی و داری زندگی خودتو فدای دیگران می کنی احتمالا درگیر طرحواره ایثار شدی.

─═हई @f_darvishh ईह═─
┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
👍3
🌺پنج نکته طلایی که تو بحثات با همسرت باید رعایتشون کنی:

🟣میل به برنده شدن در دعوا ممنوع ، چون مثل یک سم کشنده رابطه رو نابود میکنه

🟣اگه تو دعوا برای اثبات خودتون بحث میکنید یعنی راه رو اشتباه میرید

🟣قرار نیست بازنده و برنده رو تو این بحث مشخص کنیم

🟣شعار جنگ جنگ تا پیروزی برای رابطه عاطفی کار امد نیست

🟣توهین و بی احترام جایی تو بحثا نداره

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍1
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


🌺انتقاد بیان می کند که ایرادی در وجود همسرتان هست، و او کمبودی دارد.

🟪پادزهر آن عبارت است از شروع آرام بحث، مثلاً صحبت در مورد احساسات، استفاده از جملات همراه من، و آنگاه بیان نیاز به شکل مثبت و نه منفی (آنچه می خواهید نه آنچه نمی خواهید).

🟪مثال: "تو همیشه در مورد خودت صحبت می کنی. خیلی خودخواهی." پادزهر آن: "من احساس کردم در صحبت امشب نادیده گرفته شدم. ممکنه بیشتر در مورد این از من بپرسی که روزم را چگونه گذراندم؟"

#جان_گاتمن

─═हई @f_darvishh ईह═─
┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


مکالمه بین روان‌شناس و مراجع: “چرا هیچ‌چیز خوشحالم نمی‌کنه؟”

روان‌شناس: سلام، خوش اومدین. امروز چطورین؟

مراجع: سلام… راستش نمی‌دونم. انگار هیچ‌چیز برام معنی نداره. قبلاً از کارایی که انجام می‌دادم لذت می‌بردم، ولی حالا حتی وقتی اتفاق خوبی می‌افته، احساس خاصی ندارم.

روان‌شناس: یعنی انگار زندگی براتون بی‌رنگ شده؟

مراجع: دقیقاً! مثلاً قبلاً وقتی یه موفقیت کوچیک داشتم، خوشحال می‌شدم، ولی الان حتی وقتی به یه هدف بزرگ می‌رسم، انگار هیچ فرقی نداره. هیچ‌چیز هیجان‌زده‌م نمی‌کنه.

روان‌شناس: این حس از کی شروع شد ؟

مراجع: دقیق یادم نمیاد، ولی فکر کنم کم‌کم اتفاق افتاد. شاید از وقتی که خیلی روی کار و پیشرفتم تمرکز کردم و به خودم گفتم که “باید به یه جایی برسم.” ولی حالا که یه سری از اون هدفا رو به دست آوردم، حس می‌کنم خالی‌ام.

روان‌شناس: یعنی همیشه دنبال یه هدف بعدی بودین، ولی وقتی بهش رسیدین، اون شادی و رضایتی که انتظار داشتین رو حس نکردین؟

مراجع: دقیقاً. انگار همیشه فکر می‌کردم خوشحالی توی آینده‌س. می‌گفتم “اگه به فلان چیز برسم، خوشحال می‌شم.” ولی وقتی بهش می‌رسم، باز همون حس قبلی رو دارم.

روان‌شناس: این یه نشونه‌ی مهمه. شما شاید توی یه چرخه‌ی “موفقیت بدون رضایت” گیر افتادین. یعنی به‌جای اینکه از مسیر لذت ببرین، فقط روی نتیجه تمرکز کردین.

مراجع: یعنی مشکل اینه که همیشه دارم برای “بعداً” زندگی می‌کنم؟

روان‌شناس: بله، و این باعث می‌شه که لحظه‌ی حال رو نادیده بگیرین. مغزتون عادت کرده که فقط درگیر “بعدی” باشه و هیچ‌وقت واقعاً از چیزی که دارین، لذت نبره.

مراجع: خب، چطور می‌تونم اینو تغییر بدم؟

روان‌شناس: یکی از راه‌ها اینه که روی چیزای کوچیکی که همین الان دارین، تمرکز کنین. مثلاً لحظه‌هایی که حس خوبی دارین رو آگاهانه ثبت کنین. یا کارهایی رو نه به خاطر نتیجه‌شون، بلکه فقط به خاطر لذتشون انجام بدین.

مراجع: یعنی مثلاً یه کتاب بخونم، نه برای یاد گرفتن چیزی، بلکه فقط برای لذت بردن از داستانش؟

روان‌شناس: دقیقاً! همین تمرینای کوچیک به ذهنتون کمک می‌کنه که دوباره “احساس کردن” رو یاد بگیره.

مراجع: (لبخند کم‌رنگی می‌زند) جالبه… شاید وقتشه که به‌جای دویدن دنبال آینده، یه کم توی حال بمونم.

روان‌شناس: همین یه تغییر کوچیک، می‌تونه دنیای درونی شما رو عوض کنه.



جمع‌بندی مکالمه:

مراجع متوجه شد که دلیل بی‌احساسی و بی‌معنی شدن زندگی، اینه که همیشه در حال دنبال کردن موفقیت‌های آینده بوده، بدون اینکه از مسیر لذت ببره. روان‌شناس بهش کمک کرد بفهمه که شادی واقعی در “لحظه‌ی حال” اتفاق می‌افته، نه در رسیدن به یه هدف خاص. اولین قدم برای تغییر این وضعیت، انجام دادن کارهایی فقط برای لذت بردن از اون‌هاست، نه صرفاً برای نتیجه‌شون.


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍1
🌺#برشی_ازکتاب

هیچ چیز احمقانه‌تر از آن نیست که برای شغلی جان بکَنید که پول زیادی نصیبتان می‌کند

اما هیچ خوشی و لذتی برایتان به ارمغان نمی‌آورد و این موضوع به ویژه زمانی بیشتر صدق می‌کند که پولتان را به‌ جای کسب لذت‌ها و تجربه‌های جدید، صرف خریدن وسیله‌های گوناگون کنید.

وارن بافت این موضوع را اینگونه مطرح می‌کند: «کار کردن با آدم‌هایی که حالتان را به هم می‌زنند مثل این می‌ماند که با یک نفر فقط برای پول ازدواج کنید. این کار در هر شرایطی ایده بدی است اما اگر خودتان هم پول‌دار باشید، دیوانگی محض است»

📖 هنر خوب زیستن
رولف دوبلی

─═हई
@f_darvishh ईह═─
┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
👍4
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊

🌺دلایل شکل گیری طرحواره ایثار

🔺▪️الگوگیری از والدینی که در کارهای خیر شرکت می کنن یا خودشون این تله زندگی رو دارن و مدام در حال خدمات دادن هستن

🔺▪️تشویق فرزندان به اینکه در هر صورت با همه مهربونی کنن، اسباب بازیها یا وسایلشونو به بچه های دیگه یا دوستانشون بدن، باعث می شه بچه ها، بخشش نکردن رو نشونه خودخواهی بدونن و از والدینشون تبعیت کنن.


🔺▪️بعضی آدما به صورت ذاتی مهربونتر و حس همدلی و همدردی بیشتری دارن. اونها از بچگی به دیگران کمک می کنن مثلا تو پارک نوبتشونو به بچه های دیگه میدن. اگه یه بچه ای زمین بخوره زود به کمکش میرن.

🔺▪️طرحواره ایثار در بعضی جوامع جمع گرا بیشتر دیده می شه چرا که فرهنگ این کشورها بخاطر مذهب و اصول اخلاقی و عرفی شون، این طرز فکر رو که باید به همه خدمات داد رو تقویت می کنه.


🔺▪️دوران کودکی این افراد ممکنه با سختی و رنج و فقر همراه بوده باشه و این منجر به حس دلسوزی زیاد نسبت به افرادی میشه که مثل خودشون زندگی دشواری دارن.

🔺▪️گاهی والدین این افراد مریض بودن یا ضعیف بودن و فرد مجبور بوده از همون کودکی مراقب خواهر برادرهای دیگه یا حتی والدینشون باشه.

─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
@f_darvishh🕊◍⃟♥️🕊


درمان طرحواره ایثار

🟥مهربونی بیش از حد میشه له کردن خودتون و خرد کردن عزت نفستون، ضمن اینکه باعث میشه دیگران بخاطر خدمات ما بیشتر باهامون باشن و اینکه اونها تلاشی برای ما نکنن و ما همچنان از محبت محروم باشیم.

✴️یادتون باشه که این تله زندگی در واقع پوششی برای محرومیتهای عاطفی شما و ترس شما از تنهایی و توجه نگرفتن از دیگرانه. و با راهکارهایی که این تله جلوی روتون میگذاره، شما نمی تونین به محبت و توجه واقعی آدمها برسین.

🟥و اگه هم دارین توجه و نوازشی می گیرین، این بخاطر خدماتی هست که دارین میدین.

✴️ببینین دارین به کیا کمک می کنین؟ از نظر مالی، وقت گذاشتن، پای درد دل نشستن، کمک کردن تو کارها…بسنجید این کارهارو برای این انجام میدین که محبت دریافت کنین. یا ازتون تعریف کنن. یا احترامتون بیشتر بشه . یا
می خواین پیش اونها آدم خوبه ی داستان باشین.

🟥هر کدوم از این دلایل نشون میده کمک شما خلوص نداره و نتایج خوبی نداره و توقع شمارو بیشتر می کنه.

✴️بررسی کنین که آیا اونها واقعا به این کمکها نیاز دارن یا اینکه خودشون می تونن از پسش بربیان اگه بهشون فرصت بدین و زودی به دادشون نرسین


🟥یکی از اشکالات طرحواره ایثار اینه که به خانواده شما ضربه می زنه، بنابراین ببینید دارین با کمک کردن به زندگی خودتون خدشه ای وارد می کنید یا از حق و حقوق خانواده تون کم می گذارید؟

✴️و در نهایت وقتی همه اینهارو خوب ارزیابی کردین، باید تجدیدنظر کنین توی این کار و یه قدم به عقب حرکت کنین. اولین نفر نباشین تو کمک کردن. سعی کنین ماهیگیری یاد بدین تا اینکه هر روز ماهی بدین به افراد نیازمند.
─═हई @f_darvishh ईह═─
┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌺سکانسی از طرحواره ایثار

فیلم روزهای نارنجی

هدیه تهرانی در نقش زنی بنام آبان هست که بخاطر رنجهایی که خودش کشیده با وجود همه دردسرهایی که توی زندگی مشترک خودش داره مدام در حال دلجویی و کمک کردن به کارگران زنش هست.

و یه سکانس جالب این فیلم، جایی هست که کارگر زن او که با شوهرش رابطه برقرار کرده ازینکه آبان می خواد اونو اخراج کنه به خشم می آد و اونو نفرین می کنه.

این اتفاقی هست که برای کسانی که طرحواره ایثار دارن می افته. افرادی که زیادی لطف میکنن از چشم می افتن.
و فقط خدماتشون به چشم میاد و اگه اون خدمات قطع بشه، توجه دیگران رو از دست میدن و مورد خشم قرار می گیرن.


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍2
🟢نقش عقب ‌نشینی در زندگی زناشویی

بیشتر زوج‌ها و غالبا مردها هنگام بروز جروبحث خود را کنار می‌کشند. آن‌ها ترجیح می‌دهند دربارهٔ مشکل پیش ‌آمده حرفی نزنند و به آن اشاره نکنند.

اما چرا عقب‌نشینی دائمی هنگام بروز دعوا یکی از علل اصلی جدایی محسوب می‌شوند؟

اگر قرار باشد زن‌ و شوهر به محض بروز اختلاف و جروبحث خود را کنار بکشند، هرگز قادر به حل‌ و فصل مشکل نخواهند بود. آن دو ممکن است سعی کنند به طور جداگانه به این مشکل بپردازند، یا تلاش کنند رابطه‌ی خود را به وضعیت سابق خود بازگردانند، ولی هرگز نخواهند توانست اختلاف خود را برطرف سازند.

در نتیجه با گذشت زمان به تدریج به مرز جدایی نزدیک و نزدیک‌تر می‌شوند


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍4
🌺تورابطه ى عاطفيتون سعى كنين دو نفرى باهم موزيك گوش بدين...

🔺▪️حالا چرا؟ چون طبق پروهشى كه در مركز پزشكى دانشكَاه ماينز آلمان برو روى ١٠ زوج انجام شد

🔺▪️ديدن زوج هايى كه مدتى رو همراه با هم صرف گوش دادن به موسيقى ميكنن، استرس كمترى رو تجربه ميكنن، سلامتشون ارتقا پيدا ميكنه و همچنین روابط بادوام ترو پايدارترى هم تجربه ميكنن!

🔺▪️همچنین تحقيقات نشون داده كه گوش دادن به موسيقى اثرات مثبتى بر تعاملات زوجين داره، كه نه تنها مهارت هاى ارتباطى رو بهبود ميبخشه، بلكه منجر به آرامش هم ميشه!

🔺▪️خلاصه براى اينكه يك رابطه دوام پيدا كنه، راه هاى مختلفى وجود داره كه يكيش همين تعاملات دو نفره همراه با گوش دادن به موسيقى ميتونه باشه!
پس حتما ازش استفاده كنين!

📌منبع:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30890714/


─═हई
@f_darvishh ईह═─
┄┄┅━❅
❅━┅┄┄
3👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌺بزرگ ترین هدیه ای که یه والد میتونه به فرزندش بده خوشحالی خودشه!


─═हई  @f_darvishh  ईह═─
       ┄┄┅━❅❅━┅┄┄
👍2
2025/07/14 01:29:50
Back to Top
HTML Embed Code: