Telegram Web
▶️ گروه آموزشی بایومدتست با همکاری انجمن علمی های برتر کشور برای اولین بار در کشور برگزار می کند:

🟠 وبینار آشنایی با المپیاد مهندسی بافت و سلول های بنیادی

سخنران: محمد حسین شاهمحمدی


🥇 دارنده طلای المپیاد ۱۴۰۲ مهندسی بافت و سلول های بنیادی

🎓 فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی پزشکی-بيومتريال دانشگاه امیرکبیر

🎓 دارای پذیرش مستقیم از دانشگاه های شریف، تهران و امیرکبیر

🎓 دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بافت دانشگاه امیرکبیر

💽 در این وبینار، از چه صحبت خواهیم کرد؟

🟠 المپیاد کی و در چند مرحله برگزار می شود؟

🟠 چه رشته هایی می توانند در این المپیاد شرکت کنند؟

🟠 چه نفراتی می توانند در این المپیاد شرکت کنند؟

🟠آیا  از طریق کنکور هم می شود این المپیاد رو شرکت کرد؟

🟠 منابع و دروس این المپیاد

🟠 میدونستید ممکنه نفر اول المپیاد بشید ولی طلا رو کسب نکنید! دلیل شو در این وبینار بهتون میگیم.

🟠 مزایای کسب مقام در المپیاد

🟠 و خیلی از موارد دیگر...

زمان برگزاری وبینار: پنج شنبه، ۲۷ دی، ساعت ۱۹

📇 محل برگزاری: ادوبی کانکت

🔹 ظرفیت محدود و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام خود را تکمیل می کنند(۸۰ نفر)

✈️ انجمن علمی های همکار:

🟢  مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

🟢مهندسی پزشکی  دانشگاه علوم و تحقیقات

🟢 مهندسی پزشکی تهران مرکز

🟢مهندسی بافت و سلول های بنیادی دانشگاه خوارزمی

🟢 زیست سلولی و  مولکولی تبریز

🟢علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی

🟠آکادمی پزشکی بازساختی ایران

🟠 جهت ثبت نام و دریافت لینک جلسه، فرم زیر را لطفا پر کنید:

🔗 لینک ثبت نام در وبینار المپیاد

🦾 بایومدتست؛ سکوی پرتاب شما به آینده🦿

✈️ Telegram   

📷 Instagram   

  🔹 Website

📞WhatsApp
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کتاب نشانگرهای زیستی در سرطان به ویراستاری پژوهشگر پژوهشگاه رویان منتشر شد
📚📖📝🔍


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان، «کتاب نشانگرهای زیستی در سرطان»، به ویراستاری علی مقیمی خوراسگانی، پژوهشگر پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان منتشر شد. 
 
این کتاب با عنوان اصلی Biomarkers in Cancers یک منبع علمی جامع و کاربردی برای بررسی بیومارکرهای مرتبط با تشخیص، پیش آگهی و درمان سرطان است.

#کتاب #کتاب_علمی

☕️ @fatemehghasemibme 🌸🌱
درمان نوین سرطان با CRISPR و امواج مافوق صوت!

محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی از یک درمان ژنی انقلابی استفاده کرده‌اند که با ترکیب CRISPR و امواج مافوق صوت، به طور هدفمند سرطان را درمان می‌کند. این سیستم فقط در ناحیه خاصی از بدن فعال شده و با استفاده از حرارت ناشی از امواج مافوق صوت آنزیم Cas9 را برای تخریب سلول‌های سرطانی فعال می‌کند. علاوه بر از بین بردن سلول‌های سرطانی، این روش قادر به تقویت پاسخ ایمنی بدن نیز است.
آزمایش‌ها روی موش‌ها موفق بوده و تحقیقات بیشتری برای استفاده انسانی نیاز است.

منبع خبر 🌱


🆔 @fatemehghasemibme ☕️🌸

🔬💥🧬 یک گام بزرگ به سوی درمان سرطان!
کشف نقطه‌ضعف باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک 

🧬🦠🔬

گروهی از پژوهشگران نقطه‌ضعف باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک را کشف کردند تا از آن، برای سرکوب ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی بدون دارو یا مواد شیمیایی مضر استفاده کنند. 
 
استفاده از روش‌های جدید برای کنترل عفونت به شدت لازم است؛ زیرا انتظار می‌رود باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک تا سال ۲۰۵۰ میلادی سالانه جان ۲ میلیون نفر را بگیرند. 
 
مقاومت آنتی‌بیوتیکی یا مقاومت به آنتی‌بیوتیک (مقاومت باکتری‌ها به پادزیست‌ها)، یعنی میکروب‌های بیماری‌زا که برای مبارزه با آن‌ها از آنتی‌بیوتیک استفاده می‌شود، با جهش ژنی (موتاسیون) در برابر این داروها مقاومت پیدا کنند و نسل‌های جدیدی به وجود بیایند که نتوان با آن‌ها مبارزه کرد. 
 
پژوهشگران آمریکایی و اسپانیایی به تازگی کشف کرده‌اند که حداقل برخی از باکتری‌ها بهای گزافی برای مقاومت خود می‌پردازند؛ بهایی که احتمالاً قادر خواهیم بود از آن برای مبارزه با عفونت استفاده کنیم. 
 
گورول سوئل (Gürol Süel)، زیست‌شناس مولکولی از دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیه‌گو در آمریکا و از اعضای گروه پژوهشی گفت: نقطه‌ضعف باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک را کشف کردیم و می‌توانیم از آن برای سرکوب ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی بدون دارو یا مواد شیمیایی مضر استفاده کنیم. 
 
وی توضیح داد: گمان می‌کردیم مقاومت آنتی‌بیوتیکی تأثیر زیادی در زنده‌ماندن باکتری‌ها دارد؛ اما متوجه شدیم توانایی کنار آمدن با محدودیت منیزیم در محیط باکتری‌ها برای تکثیر آن‌ها مهم‌تر است. 
 
پژوهشگران دریافتند ممکن است حذف منیزیم از محیط، با توانایی رشد باکتری‌ها مقابله کند. سویه‌های جهش‌نیافته نقص یکسانی ندارند، به همین دلیل کاهش ماده مغذی کلیدی نباید بر باکتری‌های لازم برای یک میکروبیوم سالم تأثیر منفی بگذارد. 
 
فلزات باردار مانند یون‌های منیزیم، ریبوزوم‌ها (از اندامک‌های اساسی سلول‌ها که پروتئین را سنتز می‌کنند) را تثبیت می‌کنند. یون‌ها همچنین نقش مهمی در استفاده از اِی‌تی‌پی (آدنوزین تری فسفات) دارند. آدنوزین تری فسفات حامل اصلی انرژی است که برای تمام فعالیت‌های سلولی از آن استفاده می‌شود.

https://www.sciencealert.com/achilles-heel-of-drug-resistant-bacteria-has-been-found-scientists-say

https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adq5249


📚 @fatemehghasemibme 🧫🧪
📚✍🏻🧬🔬 محققان کالج امپریال لندن سیستمی مبتنی بر فیبر نوری توسعه داده‌اند که شش شاخص حیاتی سلامت مغز را به طور همزمان اندازه‌گیری می‌کند.

این شاخص‌ها شامل دما، سطح اکسیژن، pH، گلوکز، سدیم و کلسیم هستند که می‌توانند در پیش‌بینی عوارض خطرناک مغزی مانند تورم ثانویه بسیار مؤثر باشند. این فناوری با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، داده‌ها را تجزیه‌وتحلیل کرده و نظارت دقیق و لحظه‌ای را فراهم می‌کند. هدف این ابزار کمک به تشخیص زودهنگام و درمان شخصی‌سازی‌شده برای بیماران است.

منبع خبر 👩🏻‍💻🪴


🆔 @fatemehghasemibme 🌺🍃
معرفی کتاب 📚

📖 Medical Biotechnology, Biopharmaceutics, Forensic Science and Bioinformatics


📑 بیوتکنولوژی پزشکی، زیست‌داروسازی، علوم جنایی و بیوانفورماتیک

✏️ نویسندگان:

Hajiya Mairo Inuwa, Ifeoma Maureen Ezeonu

⌛️ سال انتشار: 2022


🔖 موضوعات کتاب:

کتاب به بررسی طیف وسیعی از موضوعات در حوزه‌هایی چون امنیت غذایی و سلامت، علم پزشکی قانونی و کاربردهای آن، بیوتکنولوژی پزشکی و زیست‌داروسازی، گیاهان دارویی و بیوانفورماتیک می‌پردازد.

🔖 کاربردها و مخاطبین:

این اثر به‌عنوان مرجعی ارزشمند برای پژوهشگران و دانشمندان فعال در زمینه‌های مواد مغذی-دارویی، تشخیص‌های مولکولی، زیست‌داروسازی، بیوتکنولوژی پزشکی، نانوفناوری و بیوانفورماتیک شناخته می‌شود.

🔎 @fatemehghasemibme 📝
۲۰ دی ماه سالروز شهادت میرزا تقی خان فراهانی مشهور به امیرکبیر

امیرکبیر (زاده: ۱۱۸۶ - درگذشت: ۲۰ دی ۱۲۳۰) یکی از صدراعظم های ایران در زمان ناصرالدین شاه قاجار بود. اصلاحات امیرکبیر اندکی پس از رسیدن وی به صدارت آغاز گشت و تا پایان صدارت کوتاه او دنبال شد. مدت صدارت امیر کبیر ۳۹ ماه (سه سال و سه ماه) بود.

وی بنیان‌گذار دارالفنون بود که برای آموزش دانش و فناوری‌های نو به فرمان او در تهران پایه گذاری شد. هم‌چنین انتشار روزنامه‌ی وقایع اتفاقیه از جمله کارهای وی به‌شمار می‌آید.
امیرکبیر پس از این که با دسیسه‌ی اطرافیان شاه از جایگاه خود برکنار و به کاشان تبعید شد، در حمام فین به دستور ناصرالدین شاه به قتل رسید.
پیکر وی در شهر کربلا به خاک سپرده شده‌ است.

🌸 @fatemehghasemibme ☕️🌱
اپیزود اول بایوپاد
Fatemeh Ghasemi
🔬🦠🧬

"سلام! 🌟 من فاطمه قاسمی هستم و اینجا پادکست [ بیوپاد ]. 🎙️ تو این اپیزود از یه تکنولوژی شگفت‌انگیز صحبت می‌کنیم: درمان سرطان استخوان با شیشه زیست‌فعال! 🦴 این روش، هم سلول‌های سرطانی رو از بین می‌بره و هم به بازسازی استخوان کمک می‌کنه. 🙌 همراه ما باشین تا بیشتر درباره این موضوع جذاب بدونین! 🎧🔥"

📻
@fatemehghasemibme

🌸☕️🌱
fatemehghasemi.bme 🧫🧪
Fatemeh Ghasemi – اپیزود اول بایوپاد
این شما و این اپیزود اول پادکست من! 🎉 خوشحال می‌شم که به جمع شنوندگان پیوستید. منتظر همراهی شما در این سفر صوتی هستم! 🎧


با تشکر از جناب آقای دکتر احمدرضا قاسمی بابت همراهی در نویسندگی و تدوین 🌸🌱


@fatemehghasemibme 📝📚
درد و رنج ها بخشی
از زندگی ما هستن
و الزاماً قرار نیست که
حذف بشن یا از بین برن
و خیلی جاها بهترین راه
روبرو شدن با اونها
و پذیرفتن همون چیزهاییه که
شاید ازشون فرار‌ میکردیم!🌿

@fatemehghasemibme ☕️📚
Forwarded from آوین بنیان ژن
🔬مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی آوین بنیان ژن با بهره گیری از امکانات و تجهیزات پیشرفته، آرشیو کاملی از انواع آنتی بادیها، کیتهای الایزا، پرایمرهای بیان ژن و کیتهای بیوشیمیایی مربوط به انسان و موش خدمات گسترده ای در زمینه آنالیز های
سلولی، بیوشیمیایی، مولکولی و بافتی و القا بیماریهای انسانی در حیوانات آزمایشگاهی به محققین ارجمند به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های مختلف زیستی شامل رشته های
سلولی مولکولی، تربیت بدنی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، بیوشیمی و ... ارایه می دهد. برخی از خدمات این مجموعه آزمایشگاهی در کاتالوگ پیوست و وبسایت آزمایشگاه قابل دسترسی می باشد.
🗣از شما محقق ارجمند دعوت می شود برای آشنایی با خدمات مجموعه آزمایشگاهی آوین بنیان ژن به وبسایت آزمایشگاه به ادرس avinstemgene.ir مراجعه کنید. 
☎️شماره های تماس: 09338995733، 06133738655

لینک کانال تلگرام جهت عضویت👇
🔬https://www.tgoop.com/avinstemgen
پیشرفت چشمگیر در درمان سرطان ریه با روش‌های نوین ایمونوتراپی

🔬 یافته‌های تازه در حوزه درمان سرطان ریه نشان می‌دهند که استفاده از داروهای ایمونوتراپی می‌تواند نقش موثری در کنترل و بهبود این بیماری داشته باشد. این روش درمانی با فعال‌سازی سیستم ایمنی بدن برای شناسایی و مقابله با سلول‌های سرطانی، به‌ویژه در مراحل پیشرفته، تاثیر شگفت‌انگیزی از خود نشان داده است.

💊 داروهایی مانند پمبرولیزوماب (Pembrolizumab) و نیدولوماب (Nivolumab) موفق شده‌اند علاوه بر افزایش طول عمر بیماران، شدت عوارض بیماری را نیز کاهش دهند.

🧬 همچنین تحقیقات نشان می‌دهند که ترکیب ایمونوتراپی با شیمی‌درمانی، نتایج درمانی بهتری را نسبت به استفاده جداگانه از هر کدام به همراه داشته است. این رویکرد ترکیبی امیدهای تازه‌ای را برای بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان ریه، خصوصاً در مراحل پیشرفته، فراهم کرده است.

🌿 گامی نوین در مسیر مبارزه با سرطان ریه 🌟

🆔 @fatemehghasemibme 🌸
Forwarded from بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)
مهلت ثبت درخواست فرصت تحقیقات YSFP برای پژوهشگران جوان، تا تاریخ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ تمدید شد

دانشگاه‌ علوم و فناوری ملی پاکستان (ناست) به مدت شش تا دوازده ماه از پژوهشگران زیر چهل سال میزبانی می‌کند. در این مدت کلیه هزینه‌های مربوط به بلیط رفت و برگشت، اسکان و پژوهش داوطلبان پذیرفته‌شده از سوی برگزارکنندگان تأمین خواهد شد.

دانشجویان، فناوران و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها (با دست‌کم مدرک کارشناسی ارشد) می‌توانند تا تاریخ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ درخواست خود را برای شرکت در این برنامه ثبت کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمایhttp://ysfp.mstfdn.org/ مراجعه کنند. دبیرخانه این رویداد در بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) نیز از راه‌های زیر آماده پاسخگویی به پرسش‌های علاقه‌مندان است:

تلفن: ۰۲۱۲۲۲۲۰۸۵۰

ایمیل:  [email protected]
Forwarded from بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)
YSFP Poster (1) (2).jpg
8.9 MB
💠 سلسله وبینارهای رایگان

♦️مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی یزد (yscrm) برگزار می کند:

🔸وبینار بیست و پنجم

📝رویکردهای نوآورانه در نانوتکنولوژی برای مهندسی بافت: کاربردها در ترمیم بافت و آزمایش دارو
Innovative Approaches in Nanotechnology for Tissue Engineering: Exploring Applications in Tissue Repair and Drug Testing

👤 دکتر شهره مشایخان

🔅دکترای مهندسی شیمی، دانشگاه اوساکا، ژاپن
🔅پست داک مطالعات سلول‌های بنیادی، دانشگاه اوساکا، ژاپن
🔅دانشیار گروه مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف، آزمایشگاه سلول و مهندسی بافت

🗓 پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳
🕰 ۱۰ الی ۱۲
📱اسکای روم
💰رایگان

🔗لینک شرکت در وبینار:
https://www.skyroom.online/ch/researchssu/workshop

┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
با ما همراه باشید:
🔺 کانال ایتای مرکز نوآوری
🔺 کانال ایتای دانشکده
🔺 وب سایت مرکز نوآوری
🔺 وب سایت دانشکده
fatemehghasemi.bme 🧫🧪 pinned «دوست دارین اپیزودهای پادکست ( بیوپاد) چند وقت یک‌بار منتشر بشه؟ 🌱»
امروز یه روز خاصه، میلاد حضرت علی (ع) 🌟 مردی که نه فقط یه پدر، بلکه یه الگوی بزرگ برای عدالت و مردونگیه.

این روز رو به همه باباهای عزیز که همیشه پشتمون وایسادن 💪❤️ و به همه مردای زندگی‌مون که تو سختیا دستمون رو گرفتن، تبریک می‌گم. 🌹

بیایم امروز بهشون بگیم: دمتون گرم که همیشه هوامونو دارین! 🎉

روز پدر و روز مرد مبارک. 🎁❤️

@fatemehghasemibme 🌱
2025/01/14 04:12:56
Back to Top
HTML Embed Code: