Telegram Web
🌱دانشگاه هاروارد دارای فعالیت‌ها و منابع درآمد متنوعی است. سه منبع اصلی درآمد آن عبارتند از: آموزش یا شهریه، تحقیقات حمایت شده و نیکوکاری.

🔸همچنین در گزارشات دانشگاه هاروارد ذکر شده که در سال مالی ۲۰۲۳، دانشگاه ۴۵٪ از درآمد را از طریق هدایا و درآمدهای وقف تأمین کرده است.

🔸این حمایت‌ها بر اساتید، دانشجویان و مأموریت‌های پژوهشی تاثیر بسزایی دارد و باعث بهبود امکانات آموزشی و یادگیری، جذب و نگهداری اساتید برجسته، کمک به موفقیت دانشجویان و فراهم کردن دسترسی بیشتر از طریق کمک‌های مالی می‌شود و همچنین برای حفظ مقرون به صرفه بودن آموزش دانشگاهی حیاتی هستند و هر وقف به هاروارد کمک می‌کند تا همچنان در سطح جهانی پیشرو باشد.

🌐منبع: وب سایت دانشگاه هاروارد

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
با وقف تخصص خود همیار دانشگاه شریف شوید!🙋🏻‍♂️

🤝بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف از میان دانشجویان این دانشگاه برای همیاری در حوزه زیر داوطلب میپذیرد:
▫️تولید محتوا (عکس و فیلم برداری، ادیت عکس وفیلم، نگارش متن، تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی و...)

🌱بنیاد حامیان شریف یک بنیاد عام المنفعه است که با هدف حمایت از دانشجویان و دانشگاه صنعتی شریف تشکیل شده و تاکنون با همیاری خیرین به پروژه های گوناگونی یاری رسانده است. sutf.sharif.ir

🌱 شما نیز میتوانید با ارسال رزومه و اعلام حوزه علاقه مندی خود و تعداد ساعت همکاری به صورت حضوری و یا دورکاری ما را در این راه یاری نمایید.

🔸علاقه مندان میتوانند از طریق راه های زیر با تماس حاصل نمایند:

تلگرام و اینستاگرام :
hamianSUT
لینکدین:
sharifuniversityfoundation
ایمیل:
[email protected]
تلفن:
۰۲۱-۶۶۰۱۰۵۴۸
۰۲۱-۶۶۰۷۲۵۶۸

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه 🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
🌱در راستای تحقق اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف و به منظور اعتلای فعالیت‌های علمی، پژوهشی و توسعه دانش بشری در ایران، طرح حمایت از دانشجویان متقاضی در راستای فراهم نمودن شرایط مناسب‌تر برای ایشان با حمایت خیرین نیک اندیش توسط "بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف" اجرا می‌شود.

🔸این کمک هزینه به مبلغ ۱۰ میلیون ریال ماهانه و برای ۵ ماه در هر نیمسال به متقاضیان پرداخت می‌گردد.
🔸دانشجویان متقاضی می‌توانند برای نیمسال اول تحصیلی جاری تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳، نسبت به تکمیل فرم درخواست الکترونیکی اقدام نموده و کلیه مدارک و مستندات مربوطه را به صورت الکترونیکی از طریق سایت شاخص ارسال نمایند.
Stu.sharif.ir

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
📢⚠️اطلاعیه مهم بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف📢⚠️

حامیان گرانقدر دانشگاه صنعتی شریف
با سلام و احترام

‼️متاسفانه به تازگی دیده شده است که فرد یا افرادی با دسترسی به اطلاعات شخصی حامیان محترم، از آن‌ها درخواست کمک شخصی نموده‌اند. ضمن عذرخواهی از این بزرگواران، موارد زیر به اطلاع می‌رسد:

1- هرگونه تماس برای جلب حمایت حامیان گرامی، از طریق کانال‌ها و نمایندگان رسمی بنیاد حامیان شریف انجام می‌شود❗️

2- ما در بنیاد حامیان شریف اطلاعات تماس را محرمانه نگه‌داری می‌کنیم، ولی متأسفانه دسترسی به بعضی اطلاعات اولیه حامیان از طریق شبکه‌های اجتماعی، امکان‌پذیر است❗️

3- ماموریت اصلی بنیاد حامیان شریف، حمایت مادی و معنوی از دانشجویان و دانشگاه صنعتی شریف است. با این حال ما خود را موظف می‌دانیم که همه مراجعین خود (اعم از دانشجویان سایر دانشگاه‌ها، دانش‌آموزان و ...) را به درستی راهنمایی کنیم و از طریق نهادهای ذی‌ربط مثل بنیادهای حامی سایر دانشگاه‌ها و یا سازمان‌های مردم نهاد مربوط به آن‌ها کمک کنیم. این کار علاوه بر حفظ کرامت انسانی افراد نیازمند به کمک، موجب می‌شود نه تنها کمک به افراد نظام‌مند و دقیق باشد، بلکه به حامیان گرانقدر مراجعات مکرر و خسته کننده نشود❗️

4- ضمن تشکر از حامیان ارجمندی که به ما اعتماد کردند، خواهشمندیم موارد مراجعات شخصی را از طریق یکی از نهادهای ذی‌ربط پیگیری بفرمایید. بنیاد حامیان شریف آماده است که در این امر به حامیان ارجمند کمک کند❗️

🤝با سپاس
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
🌱کمک هزینه تحصیلی تابستان ۱۴۰۳ دانشجویان متقاضی پرداخت شد.

🔸این بورسیه به مبلغ کل ۲ میلیون تومان برای ۲ ماه، در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۵ اعطا شد.
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف از تمامی حامیان گرانقدر که ما را در این مسیر همراهی نموده‌اند، صمیمانه قدردانی می‌نماید .
 
🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه 🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
#خبر
✔️ آیین استقبال از دانشجویان ورودی‌ ۱۴۰۳ با عنوان "شریف سلام" روز جمعه ۲۷ مهر‌ماه ۱۴۰۳، با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، برخی از معاونین و مدیران دانشگاه، دانشجویان نو ورود و خانواده‌های آن‌ها در سالن استاد جباری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

متن کامل خبر را در سایت بخوانید.

🆔@sharif_prm
#خبر
✔️ دانشجویان هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در جدیدترین دوره مسابقات بین‌المللی طراحی هواپیمای سبک انجمن هوانوردی بریتانیا(RAeS)، با سرپرستی دکتر محمدباقر ملائک موفق به کسب مقام‌های اول و سوم این مسابقه شدند.

متن کامل خبر را در سایت بخوانید.

🆔@sharif_prm
🌱دانشجویان عزیز

🔸ما در حال جستجو برای دانشجویان پرانرژی و پرانگیزه‌ای هستیم تا به بنیاد حامیان دانشگاه بپیوندند و به عنوان کار دانشجویی در محیط کاری دوستانه یا به صورت دورکار و ساعتی در کار تولید محتوا همکاری کنند. (امکان تطبیق ساعات کاری با برنامه درسی وجود دارد.)

🔸شرایط لازم:
•عکاسی و فیلم برداری
•ادیت عکس و فیلم
•نگارش متن و تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی
•توانایی کار به صورت تیمی و مستقل
•آشنایی با مهارت‌های پایه کامپیوتری
•مسئولیت‌پذیری و انگیزه بالا

🔸اگر علاقه‌مند به همکاری با ما هستید، لطفاً رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایید:
[email protected]
منتظر دیدار شما هستیم!

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
🌱مجموع کمک‌های نقدی حامیان گرانقدر بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف، در مهرماه ۱۴۰۳، بالغ بر مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون تومان بوده است.

🔸این حمایت‌ها به همت حامیان ارجمند دانشگاه و برای موضوعات زیر اهدا شده است:
- حمايت از دانشجویان (11.363.500.000 ريال)
- اهداف عام (2.256.782.745 ريال)
- توسعه و تجهیز دانشکده‌ها (3.006.100.000 ريال)
- صندوق حمایت از دانشجویان سیستان و بلوچستان (144.000.000 ریال)
- نوسازی خوابگاه (120.000.000 ريال)

از اعتماد شما به بنیاد حامیان شریف و یاریتان برای توسعه کشور، صمیمانه سپاسگزاریم.

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
#خبر
✔️دکتر محمود فتوحی‌فیروزآباد استاد برجسته دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف و عضو فلو IEEE، به‌عنوان سردبیر نشریه معتبر IEEE Transactions on Smart Grids منصوب شد.

متن کامل خبر را در سایت بخوانید.

🆔@sharif_prm
🔬روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه مبارک

🔸پیشنهاد نامگذاری یک روز به عنوان روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه اولین‌بار در کنفرانس جهانی علم در سال ۱۹۹۹ میلادی در بوداپست (پایتخت مجارستان) مطرح شد.

🔸یونسکو و شورای بین‌المللی علوم این کنفرانس را برای افزایش آگاهی مردم درباره تأثیر علم بر جامعه سازماندهی کرده‌اند.

🔸پس از آن، یونسکو در سال ۲۰۰۱ میلادی، ۱۰ نوامبر را «روز جهانی علم» نامید.

🔸هدف از این اقدام ایجاد پیوند میان علم و زندگی روزمره و آشکار کردن نحوه حل مشکلات جهانی مانند فقر و چالش‌های زیست‌محیطی و بهداشتی با به‌کارگیری علم بود.

🔸به امید روزی که همه جهانیان از ظرفیت های علم در جهت ایجاد صلح و توسعه پایدار، بهره برداری کنند.

🤝همه باهم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
#خبر
دکتر محمدمهدی نجف‌پور استاد دانشگاه صنعتی شریف، در بیست و سومین همایش شیمی معدنی ایران به‌عنوان شیمیدان برتر شیمی معدنی کشور برگزیده و معرفی شد.

متن کامل خبر را در سایت بخوانید.

🆔@sharif_prm
🏰 دانشگاه آکسفورد دارای منابع درآمدی متنوعی است، این منابع دائما در حال افزایش است. منابع اصلی درآمد این دانشگاه عبارتند از:
•قراردادهای صنعتی
•گرنت‌های پژوهشی
•درآمد حاصل از انتشارات، شهریه و قراردادهای آموزشی
•کمک‌های مالی نهادهای حامی
•سرمایه‌گذاری در بورس و ....

🔸نیکوکاران و سازمان‌های خیریه نقش بسیار مهمی در تأمین‌ مالی قراردادها، گرنت‌های پژوهشی و سرمایه‌گذاری ایفا می‌کنند، مثلا در سال مالی ۲۰۲۳، این منابع حدود ۴۱ درصد از درآمد کل دانشگاه را تشکیل داده‌اند. در همین سال، ۶ درصد دیگر از درآمد کل دانشگاه نیز مستقیماً از کمک‌های مالی اهدایی تأمین شده است.

🔸باید توجه داشت که علاوه بر دانشجویان، کلیه افراد جامعه نیز به طور قابل توجهی از مشارکت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در جامعه و اقتصاد، بهره‌مند می‌شوند. به همین دلیل افراد و سازمان‌ها در تامین هزینه‌های دانشگاه، مشارکت بیشتری دارند.

🌐منبع: وب سایت دانشگاه آکسفورد

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
🌱هشتادمین جلسه هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف با حضور دبیر ستاد خیرین وزارت علوم و رئیس دانشگاه برگزار شد.

🔸در ابتدای جلسه، آقای دکتر مشایخی، رئیس هیأت مدیره بنیاد، ضمن خوشامدگویی به دکتر مهدی قاسمی علی­ آبادی (دبیر محترم ستاد خیرین وزارت عتف) به معرفی بنیاد حامیان، اهداف، نحوه شکل گیری و فعالیت­های آن پرداخت. سپس شرح مختصری از فعالیت­های بنیاد از ابتدای تاسیس تاکنون از جمله تشکیل صندوق­های بنیاد، پرداخت کمک­ هزینه دانشجویی و سایر فعالیت‌های بنیاد حامیان، ارائه شد.

🔸در ادامه، آقای دکتر قاسمی به پیگیری ستاد خیرین وزارت عتف برای شناسایی و رفع چالش­ها و مشکلات بنیادها اشاره کرد. رفع مشکلات مالیاتی حامیان دانشگاه‌ها، در دستور کار ستاد خیرین قرار دارد.

🔸سپس آقای دکتر موسوی، رئیس محترم دانشگاه با تاکید بر اینکه عدم اجرایی شدن قوانین مالیاتی منجر به عدم اعتماد حامیان محترم می‌شود، پیشنهاداتی را برای رفع چالش‌هایی که حامیان با آن‌ها روبرو هستند ارائه کرد.

🔸در بخش پایانی جلسه نیز راه‌های ایجاد درآمد برای وزارت علوم و تقویت اقتصاد دانشگاه‌ها بررسی و از طرف اعضای هیئت مدیره بنیاد پیشنهاداتی ارائه شد.
🌱مریم فربودی اقتصاددان ایرانی و استاد مالی دانشگاه MIT برنده جایزه پژوهشی الین بنت (Elaine Bennett Research Prize) در سال ۲۰۲۴ شد.

🔸این جایزه از سال ۱۹۹۸ هر ساله برای شناسایی و ارج نهادن به پژوهش‌های برجسته در هر زمینه ای از اقتصاد توسط زنی که بیش از ده سال از دریافت مدرک دکترای او نگذشته باشد، اعطا می شود.

🔸فربودی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه مریلند در رشته‌های مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر است.

🔸او همچنین کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته اقتصاد به ترتیب در دانشگاه تگزاس در آستین و دانشگاه شیکاگو گذرانده است.

🤝همه با هم برای اعتلای دانشگاه🤝
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف
@hamianSUT
🌱بورسیه تحصیلی شرکت مهندسین مشاور موننکو ایران

🔸در راستای حمایت از دانشجویان نخبه رشته برق دانشگاه صنعتی شریف شرکت موننکو ایران حداکثر ۱۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را به مبلغ ماهیانه ۱۵ میلیون ریال بورسیه تحصیلی می‌نماید.
این بورسیه بلاعوض بوده و دانشجو هیچگونه تعهدی در قبال دریافت آن نخواهد داشت.

🔸جهت اعطای بورسیه تحصیلی می‌توانید فرم پیوست را از وب سایت دانشکده مهندسی برق (در قسمت اخبار)
(لینک فرم: https://b2n.ir/a47379) دریافت و پس از تکمیل به نشانی الکترونیکی [email protected] ارسال نمایید.

‼️شایان ذکر است پس از طی مراحل لازم و اخذ تاییدیه از دانشکده مبالغ مذکور به حساب ایشان واریز می‌گردد.
@hamianSUT
2024/11/29 15:46:48
Back to Top
HTML Embed Code: