Telegram Web
نکات ایمنی استفاده از دستگاه حبابگیر:

۱-از دستگاهای غیر استاندارد استفاده نکنید.
۲-کمپرسور فشار باید حداکثر فشار 7 بار تولید کند.
۳- درمسیرورودی فشار باد به حبابگیر حتما فشار شکن نصب شده باشد تا فشار و رطوبت را کنترل کند.
۴-فشار شکن را روی ۴/۵ بار تنظیم کنید .
۵-اشتباهات در نصب گلس را که باعث ایجاد حباب می شود را با افزایش میزان فشار حبابگیر یا افزایش زمان ودمای دستگاه جبران نکنید .
۶-زمان استفاده از کوره۱۰ تا ۱۵ دقیقه و دمای ۴۰ درجه می باشد .
۷-هر هفته موارد بالا و اتصالات درب کوره و خصوصا فشار باد کمپرسور را چک کنید .
۸-حتما فیلم را مشاهده کنید

در دستگاه های حباگیر ورق 8 میل اهن استفاده شده که تا 15 بار فشار باد را به راحتی تحمل میکند
به علت استفاده از متد درب از داخل هر چه فشار باد بیشتر به درب اعمال شود درب سفت تر شده و خطر باز شدن و یا ترکیدن درب به هیچ عنوان وجود نداره
🌐 آموزش(توضیح)بلوکRF

از آنجا که گوشی های موبایل و تبلت ها دستگاه های سیار هستند ( کلمه موبایل در لغت به معنای سیار می باشد) برای برقرای ارتباط با شبکه تلفن همراه (PLMN) باید از امواج رادیویی استفاده کنند . امواج رادیویی زیر مجموعه ای از طیف وسیع فرکانسی هستند و چون فرکانس خیلی پایین تری نسبت به فرکانس نور قرمز دارند( قرمز پایین ترین فرکانس در نورهای مرئی است) توسط چشم انسان قابل رویت نیستند . محدوده فرکانسی بکار رفته در شبکه تلفن همراه در محدوده امواج رادیویی UHF قرار دارد و معمولا فرکانسی بین ۸۵۰ مگا هرتز تا ۲۶۰۰ مگاهرتز دارند. مهم ترین باند های بکار رفته در شبکه تلفن همراه باندهای ۸۵۰ مگاهرتز، ۹۰۰ مگاهرتز، ۱۸۰۰ مگاهرتز و ۱۹۰۰ مگاهرتز برای نسل دوم شبکه تلفن همراه ، ۸۵۰ مگاهرتز، ۹۰۰ مگاهرتز، ۱۸۰۰ مگاهرتز، ۱۹۰۰ مگاهرتز و ۲۱۰۰ مگاهرتز برای نسل سوم ، ۷۰۰ / ۸۰۰ / ۹۰۰ / ۱۸۰۰ / ۲۱۰۰ / ۲۳۰۰ / ۲۶۰۰ برای نسل چهارم می باشد. استفاده از امواج رادیویی به دلیل ماهیت امواج و چالش های مخابرات بی سیم باعث پیچیده شدن مدار آنتن گوشی های تلفن همراه شده است . در این آموزش ابتدا به شرح قسمت بلوک دیاگرام مدار آنتن گوشی های شبکه دوم و تعاریف اولیه پرداخته ایم .و پس از آن در بخش دوم آموزش به تفاوت مدار آنتن در گوشی های جدیدتر و عیب های مربوط به آنتن و نحوه تشخیص و بر طرف کردن عیب بیان شده است. لازم به ذکر است که بلوک رادیویی دارای مدار پیچیده ای است. در آموزش تلاش کرده ایم که به ساده ترین بیان آن را آموزش دهیم .توصیه می کنم این بخش را چندین بار مطالعه فرمایید.
بلوک دیاگرام مدار آنتن موبایل و تبلت های با پشتیبانی شبکه نسل دوم تلفن همراه (۲G)

آموزش تعمیر مدار آنتن

شرح اجزای ( بلوک های) مهم مدار RF

بخش RX

بخش گیرنده مدار است که شامل قطعات مهم RF Chip، فیلترهای SAW می باشد .

بخش TX

بخش فرستنده مدار است که مهمترین قطعه آن Power Amplifier می باشد و وظیفه تقویت سیگنال های ارسالی را به عهده دارد.
قطعات مدار آنتن و وظیفه آنها

آنتن

این قطعه که در تمام مدارات فرستنده و گیرنده بی سیم رادیویی بکار می رود، باعث تقویت سیگنال و افزایش کیفیت ارسال و دریافت می شود . طول آنتن متناسب با طول موج سیگنال است و هرچه طول موج کوچکتر باشد آنتن نیز کوچکتر است (طول موج با فرکانس نسبت عکس دارد)
🛠 علایم خرابی آنتن و مشکلات مربوطه
قطعه آنتن به خودی خود خرابی ای ندارد ، اما عدم اتصال صحیح آنتن به مادربرد ضعف شدید آنتن دهی را به دنبال دارد. همچنین زمان تعویض قاب و شاسی گوشی باید دقت کرد که قطعه آنتن از شاسی قدیمی گوشی به قاب و شاسی جدید منتقل شود.
کابل کواکسیال یا کابل هم محور
در بسیاری از گوشی های موبایل و تبلت های جدید برای اتصال قطعه آنتن به مادربرد از کابل هم محور که به آن کابل کواکسیال گفته می شود استفاده می کنند.دلیل استفاده از کابل کواکسیال به جای سیم معمولی، نویز پذیری پایین و افت سیگنال در فرکانس بالا می باشد
🛠 ساختار کابل هم محور
در مرکز کابل هم محور یا Coaxial از یک سیم خشک یا رشته ای به عنوان هسته (که سیگنال) از طریق آن منتقل می شود) استفاده شده و هسته توسط یک عایق پوشیده شده است لایه بعدی یک سیم بافته شده است که به گراند (GND) دستگاه متصل می شود و نویز را به زمین منتقل می کند.در بیرونی ترین لایه مجددا عایق وجود دارد. شکل زیر را مشاهده فرمایید
نکته!
در صورت خرابی کابل کواکسیال و یا عدم اتصال صحیح آنتن به مادربرد آنتن دهی گوشی به شدت ضعیف خواهد شد.لازم به ذکر است که در مناطقی که سیگنال شبکه ضعیف باشد ممکن است گوشی کلا آنتن دهی نداشته باشد.
🛠 پارامترهای مهم در انتخاب کابل کواکسیال به منظور جایگزین با کابل خراب
۱- طول کابل
۲-ضخامت کابل
۳-امپدانس کابل ( اکثر کابل های هم محور بکار رفته در گوشی های موبایل و تبلت ها دارای امپدانس ۵۰ اهم می باشند).

۴- نوع سوکت کابل یا نوع اتصال
آنتن هوایی External Antenna

در گوشی های قدیمی به علت عدم پوشش دهی کافی شبکه موبایل، کانکتوری در گوشی تعبیه شده بود که در نقاطی که آنتن دهی ضعیف است، امکان اتصال آنتن هوایی برای گوشی فراهم می شود. در صورتی که آنتن هوایی به گوشی متصل نشده باشد کانکتور آنتن هوایی، آنتن داخلی گوشی را به مدار RF متصل می کند.

علایم خرابی کانکتور آنتن هوایی
در صورتی که کانکتور آنتن هوایی دچار قطعی داخلی شود،به علت قطع شدن مسیر آنتن داخلی، آنتن دهی بشدت ضعیف خواهد شد.
کانکتور External RF pattern
در گوشی های جدید با وجود اینکه آنتن هوایی حذف گردیده کانکتور دیگری شبیه آن در مادربرد وجود دارد که البته مانند گوشی های قدیمی دیگر از بیرون گوشی قابل رویت نیست. این کانکتور به منظور تزریق سیگنال الگوی رادیویی به منظور تست دستگاه بر روی مادربرد تعبیه شده است.
ادامه...
آموزش تعمیر موبایل و تبلت ( سخت افزار
🌐 آموزش(توضیح)بلوکRF از آنجا که گوشی های موبایل و تبلت ها دستگاه های سیار هستند ( کلمه موبایل در لغت به معنای سیار می باشد) برای برقرای ارتباط با شبکه تلفن همراه (PLMN) باید از امواج رادیویی استفاده کنند . امواج رادیویی زیر مجموعه ای از طیف وسیع فرکانسی هستند…
🌐 ادامه ..آموزش (توضیح ) بلوک RF:

کانکتور مشخص شده است . سیگنال حامل نیز بالاترین مقدار را دارد .در نتیجه تغییرات دامنه سیگنال حامل تابعی از تغییرات دامنه سیگنال پیام است.

مزیت و عیب مدولاسیون AM

مزیت مدولاسیون AM، سادگی مدار آشکار ساز آن و عیبش نویز پذیری بالا می باشد.

مدولاسیون فرکانس Frequency Modulation

در مدولاسیون FM تغییرات دامنه پیام بر فرکانس حامل تاثیر دارد. سیگنال مدوله شده شکل بالا این مدولاسیون را شرح می دهد.

🛠 مزیت و عیب مدولاسیون FM

مزیت مدولاسیون FM نویز پذیری پایین می باشد . زیرا اکثر نویزها بر دامنه سیگنال تاثیر گذار هستند و در مدولاسیون FM دامنه سیگنال مدوله شده اطلاعاتی را در بر ندارد.

مدولاسیون فاز Phase Modulation

تغییرات سیگنال پیام بر فاز حامل تاثیر دارد
مدولاسیون های بکار رفته در موبایل و تبلت مدولاسیون های بکار رفته در موبایل و تبلت از نوع مدولاسیون های دیجیتال می باشند که معروف ترین آنها مدولاسیون GMSK و ۸PSK می باشند.

مولد VCO

مولدVoltage Control Oscillator یا نوسان ساز کنترل شونده با ولتاژ، یک مولد سیگنال های دقیق است . فرکانس خروجی این قطعه تابعی از ولتاژ ورودی آن می باشد . در این قطعه از مداری به نام PLL استفاده شده است.

🛠 علایم خرابی VCO

از آنجا که این قطعه وظیفه تولید فرکانس مورد نیاز برای انتخاب کانال رادیویی را بر عهده دارد، خرابی آن می تواند باعث گیر کردن گوشی در حالت Searching یا عدم آنتن دهی شود .

پی اف Power Amplifier

تقویت کننده قدرت که به PA یا PF نیز معروف است، وظیفه تقویت سیگنال های ارسالی به BTS ( آنتن شبکه موبایل) را بر عهده دارد.این قطعه معمولا تغذیه DC مورد نیاز خود را مستقیما ار باتری می گیرد.به علت مصرف بالای PA خرابی این قطعه بسیار زیاد است.

🛠 علایم خرابی Power Amplifier

از آنجا که آی سی Power Amplifier تغذیه خود را مستقیما از باتری می گیرد، در صورت اتصال کوتاه شدن باعث جریان کشی زیاد قبل از فشردن کلید پاور می شود .

در صورتی که آی سی PA نیم سوز شده باشد، گوشی روشن می شود و جریان کشی زیادی را هنگام تماس خواهد داشت.

اگر هنگام فشردن کلید تماس گوشی ناگهان خاموش شود می تواند به دلیل وجود لحیم مردگی یا خرابی PA باشد.

جریان کشی زیاد هنگام برقراری تماس نسبت به گوشی سالم مشابه از علایم خرابی PA است/
Forwarded from ارز دیجیتال
⁉️ سوالی دارم هر کی جوابشو داد برنده هس ؟

سوال : اون کیه که تو این هوای سرد زمستون که زیر صفره ، زیر زیرگذر راه آهن تبریز میخوابه 😢 و یخ نمیزنه ؟؟

از مسولین مربوطه ، خیرین تبریزی و یا فرق نمیکنه ایرانی ، هر کسی میتونه بهش هر جوری هست کمک کنه وگرنه خدای نکرده تو این هوای سرد ممکنه یخ بزنه !!!

به کمک اضطراری نیاز داره تبریز وحشتناک سرده 😰 !!!

♻️ لطفا این پست را به دوستاتون بفرستید تا سرپناهی برای این فرد پیدا بشه متشکرم .
🌐 #تفاوت و تشخیص تاچ با ال سی دی و گلس گوشی

خیلی از شما دوستان فرق این دو تا رو نمیدونید شایدم حتی بعضی از شما کاربران عزیز ندونید که تاچ چیه و یا گلس چیه؟🧐
و شاید هم ندونید که وقتی صفحه ی گوشی تون آسیب میبینه گلسش خراب شده یا تاچ و ال سی دی؟🤔

تاچ یا صفحه نمایش لمسی(Touch Screen)

همون طور که از اسمش پیداست تاچ یه صفحه نمایش لمسیه و یک نوع ورودی هم به حساب میاد.صفحه نمایش لمسی دقیقا کار همون ماوس و کیبورد رو می کنه.مثلا شما به جای ماوس از انگشت های دست تون استفاده می کنید و هر جای که بخواید می تونید کلیک کنید.پس تا حالا فهمیدید که تاچ همون صفحه نمایش لمسی هستش که ما الان با گوشی هامون ازش استفاده میکنیم.😊

گلس(Glass)

کم تر کسی هستش که ندونه گلس چیه؟مگه اینکه اسمش رو ندونه!گلس همون پلاستیک شیشه مانندی هستش که روی صفحه نمایش لمسی قرار داره و ازش محافظت می کنه.وقتی گوشی تون صفحه ش ضربه میخوره اولین قسمتی که ضربه میخوره همین گلس هستش و قیمتش هم زیاد نیست اگه خراب شد به راحتی میتونید عوضش کنید.اما جالب ترین قسمت این گلس اینه که لمسی هستش و به راحتی اون رو روی تاچ قرار میدیم و از گوشی مون استفاده میکنیم.وقتی گلس گوشی تون خراب میشه و یه قسمتی ازش میشکنه میتونیم از صفحه لمسی یا همون تاچ مون استفاده کنیم ولی اگه دیدید که کار نمی کنه مشکل از تاچ و ال سی دی گوشی تون هستش.😊

فرق تاچ و ال سی دی با گلس؟

این صفحه نمایش لمسی که ما به راحتی ازش استفاده میکنیم سه لایه هستش.لایه اولی گلس تون هستش و اگه خراب بشه به راحتی می تونید اون رو عوض کنید.گلس حدود 1 میلی متر ضخامت داره و لایه دومی که زیر گلس قرار داره دیجیتایزر هستش.اگه گوشی موبایل تون لمسش کار نمی کرد باید برید یه دیجیتایزر براش بخرید و عوضش کنید وقتی دیجیتایزر گوشی تون رو عوض می کنید باید گلس رو هم عوض کنید چون به هم چسپیدن.لایه سوم هم ال سی دی(LCD) هستش و مخفف (Liquid Crystal Disply) ال سی دی خودش چند لایه هستش که روی هم دیگه قرار میگیرن وتصویر رو به ما میدن.اگه نقطه ی سیاه یا خش های سیاهی روی صفحه نمایش لمسی تون دیدید این یعنی ال سی دی گوشی تون آسیب دیده ولی اگه گلس با شه مثله شکستگی شیشه می مونه و وقتی گلس رو برداریم اون خش دیگه دیده نمیشه ولی اگه گلس رو عوض کردید و خش های سیاه رنگی اگه بودن بدونید که ال سی دی گوشی تون خراب شده./منبع:
http://smdmobile.ir
🌐 بلوک های تلفن همراه :
۱)بلوک RF : این بلوک وظیفه ارسال و دریافت سیگنال های رادیویی بر عهده دارد و بصورت مستقیم با دکل مخابراتی در ارتباط است.
۲ )بلوک AF:این بلوک وظیفه پخش سیگنال های صوتی و تمامی اعلان های صوتی برعهده دارد
۳ )بلوک MCU :این بلوک شامل پردازنده،حافظه داخلی و موقت(رَم) می باشد.
۴ )بلوکUI(ارتباط کاربر):برقراری ارتباط کاربر با گوشی را برعهده دارد.
۵)بلوک تغذیه و شارژ :این بلوک وظیفه ولتاژ رسانی به سایر قطعات و شارژ کردن گوشی رو برعهده دارد.



*تمام بلوک ها توسط بلوک MCUکنترل می شوند.

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇

1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
🌐 کریستال ساعت

این کریستال که به نام کریستال ساعت معروف است ، با فرکانس 32.768 کیلو هرتز کار می کند که از آن برای ایجاد تاخیرهای دقیق زمانی مانند 1 ثانیه استفاده می شود و در مداراتی مانند تایمر ، ساعت ، کرنومتر و . .. کاربرد دارد .

حالا چرا با این فرکانس ؟؟؟؟
یه نگاهی به تقسیم فرکانسی ها بندازیم توجه میشیم که
32768÷1024=32
32768÷256=128
32768÷128=256
32768÷64=512
32768÷32=1024
32768÷8=4096

این کریستال به خاطر فرکانس خود و تقسیم فرکانسی و دقیق بودن خود معروف شده است

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇

1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
معرفی آی سی تنظیم کننده ولتاژ LM2931
1
آموزش تعمیر موبایل و تبلت ( سخت افزار
معرفی آی سی تنظیم کننده ولتاژ LM2931 1
معرفی آی سی تنظیم کننده ولتاژ LM2931


این آی سی کاربردی و پر فروش در دو نوع متغیر و ثابت روانه بازار شده

. یکی از مزایای این تنظیم کننده ولتاژ میزان ولتاژ ورودی تا سطح 40 ولت می باشد و همچنین قابلیت ارائه جریاناتی بالغ بر 100 میلی آمپر را در خروجی دارا است .

. ولتاژ خروجی در نمونه متغیر در بازه 3 ولت تا 24 ولت تنظیم می شود .

💡در ادامه می تونید برگه راهنمای این آی سی را دانلود کنید .

2
🌐 حروف اختصاری در برق و الکترونیک

در این کتاب با عبارات انگلیسی پر کاربردی که در برق و الکترونیک استفاده می شوند آشنا خواهید شد .

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇

1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
آموزش تعمیر موبایل و تبلت ( سخت افزار
🌐 حروف اختصاری در برق و الکترونیک در این کتاب با عبارات انگلیسی پر کاربردی که در برق و الکترونیک استفاده می شوند آشنا خواهید شد . 🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇 1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇 🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc…
horoofe ekhtesari.pdf
111.7 KB
🌐 حروف اختصاری در برق و الکترونیک

در این کتاب با عبارات انگلیسی پر کاربردی که در برق و الکترونیک استفاده می شوند آشنا خواهید شد .

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇

1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
Forwarded from ارز دیجیتال
🩺 دستورالعمل مراقبت کورونا ویروس جدید شناسایی شده در چین
Forwarded from ارز دیجیتال
4_5859221546576381610.pdf
794.5 KB
🩺 دستورالعمل مراقبت کورونا ویروس جدید شناسایی شده در چین
🌐 پین های پاور کامپیوتر

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇

1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
Forwarded from ارز دیجیتال
دوستان عزیزی که ناخواسته از گوشیشون تبلیغات ارسال میشه : از قسمت setting وارد privacy and security بشید و قسمتی که دورش خط کشید شده رو بزنید دیگه تبلیغات از گوشیتون فرستاده نمیشه‌.

🗄 کانالهای مرتبط با رمز ارز آذرآناتک :

1️⃣ کانال آکادمی پای نتورک👇
www.tgoop.com/pinetwork21
2️⃣ کانال آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
Forwarded from ارز دیجیتال
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از وقتی کرونا شروع شد و همگی فهمیدیم تیم مدافعین سلامت چه فداکارانه، جان خود را فدای مردم کردند، مردم نیز سریعا و متقابلا مراتب قدرشناسی خود را ابراز داشته و به کادر بهداشت و درمان تعظیم نمودند! امروز اما مدافعین سلامت در حرکتی بسیار زیبا و ارزنده، در مقابل کسانی تعظیم کردند که بیشتر از کادر درمان، با خطر کرونا دست و پنجه نرم می کنند! این کلیپ جذاب، اوج دوستی و صمیمیت میان لایه های مختلف مدافعین سلامت را به نمایش می گذارد و خود کلیپ به اندازه یک کتاب اخلاقی، آموزنده است!

منبع : کانال پزشک سلامت
گروه تعمیرکاران موبایل آذرآناتک 👇
@repaircellphone
@repaircellphone
@repaircellphone
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نوری که از نمایشگرها بیرون میاد دارای یک ویژگی خاص هست و بهش میگن نور قطبیده. با درنظر گرفتن این ویژگی میشه با فیلترهای خاصی که به ظاهر شفاف هم هستند تصویری که نمایشگر نشون میده رو فلیتر کرد.

با ترکیب و مشخص کردن ترتیب قرار گیری این فیلترها میشه تصویر رو دوباره مشاهده کرد.
دقیقا کاری که در این کلیپ روی صفحه نمایش یک گوشی معمولی و یک عینک انجام میشه! خیلی هم بدرد بخوره مخصوصا تو جاهای عمومی.

البته اشکالش اینه که اگر همه از این صفحه‌ها و از این عینک‌ها استفاده کنند باز می‌تونند صفحه نمایش همدیگه رو ببینند😁

🎁 مجموعه کانالهای علمی، فنی و آموزشی آذرآناتک👇
1⃣ آشنایی با ارزهای دیجیتال👇
🔗 www.tgoop.com/cryptotabfreebtc
2⃣ آموزش تعمیر نرم افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/amoozesh_mobil
3⃣ آموزش سخت افزاری موبایل👇
🔗 www.tgoop.com/hard_mobil
4⃣ جزوات فنی و نایاب برق👇
🔗 www.tgoop.com/elec_trainer
5⃣ کانال آکادمی پای نتورک👇
www.tgoop.com/pinetwork21
2024/12/23 13:29:19
Back to Top
HTML Embed Code: