Telegram Web
جناب دکتر حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه وهیات همراه صبح روز چهارشنبه 30 آبان ماه 1403، با سرکار خانم دکتر دیاله برکات وزیر فرهنگ جمهوری عربی سوریه دیدار و گفتگو کرد. دو طرف درباردر این دیدار پیرامون تقویت روابط هنری و فرهنگی دو کشور دوست و برادر گفتگو کردند.

التقى سفير الجمهورية الإسلامية الإيرانية في سوریة الدكتور حسين اكبري و الهيئة المرافقة صباح يوم الأربعاء 20 نوفمبر2024، مع وزيرة الثقافة في الجمهورية العربية السورية دياله بركات، حيث تم مناقشة القضايا المتعلقة بتنمية العلاقات الثقافية والفنية بين البلدين الشقيقين.
صفحه دویست و سی قرآن کریم
KHAMENEI.IR
هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم

صفحه دویست و سی قرآن کریم، سوره مبارکه هود
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.

توصیه مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید

Farsi.Khamenei.ir
🔻سلام روز بخیر ،ادينه مبارک ........🔺
@hdrhbb1
🔻 نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد، سفیر قصی الدهاک، در جلسه شورای امنیت......🔺

#سازمان ملل
@hdrhbb1

🔸ناتوانی شورا در انجام مسئولیت های خود، رژیم اشغالگر اسرائیل را تشویق کرده است که علاوه بر هدف قرار دادن مرزها، به حملات خود علیه کشورها و مردم منطقه ادامه دهد. گذرگاه‌ها، جاده‌ها و پل‌های بین سوریه و لبنان که توسط صدها هزار نفری که از لبنان می‌آیند برای فرار از دست اسرائیل استفاده می‌شوند

- حملات اسرائیل به خاک سوریه همزمان با تشدید حملات سازمان های تروریستی است که موید هماهنگی نزدیک و ارتباط ارگانیک با این نهاد در ارتکاب اعمال جنایتکارانه و حملات به غیرنظامیان در مناطق اطراف است اتفاق افتاده .

- سوریه در نتیجه تجاوزات اسرائیل به لبنان پذیرای حدود 600 هزار برادر لبنانی و عودت کننده سوری بود و با وجود چالش های بزرگ و شرایط سخت، خدمات لازم را به آنها ارائه می کند.

- تعداد زیادی از سوری های بازگشته از لبنان و امکاناتی که در اختیار آنها قرار داده شده، نادرستی ادعاهای غرب را اثبات می کند و برخی را ملزم می کند که ادعاهای خود را که از واقعیت جدا شده است، رها کنند.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کاروانسرای اسعد پاشا با مساحتی قریب ۲۵۰۰ متر مربع، در سال ۱۷۵۳ به دستور اسعد پاشا، والی عثمانی ها ساخته شد. این‌مکان، یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین کاروانسراهای خاورمیانه بشمار می‌رود و با توجه به اینکه در گذشته در مسیر جاده ابریشم قرار داشت استراحتگاه بسیاری از بازرگانان و‌کاروان‌های تجاری بوده است.امروزه بسیاری از رویداد‌های فرهنگی‌ و هنری سوریه در این‌مکان برگزار می‌شود و سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری از آن دیدن می‌کنند.

روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه 🇮🇷🇸🇾


📱 Telegram

📱 WhatsApp
صفحه دویست و سی و یک قرآن کریم
KHAMENEI.IR
هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم

صفحه دویست و سی و یک قرآن کریم، سوره مبارکه هود
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.

توصیه مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید

Farsi.Khamenei.ir
🔻سلام روز بخیر ، سالم باشید و سر خوش ......🔺
@hdrhbb1
صفحه دویست و سی و دو قرآن کریم
KHAMENEI.IR
هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم

صفحه دویست و سی و دو قرآن کریم، سوره مبارکه هود
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.

توصیه مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید

Farsi.Khamenei.ir
💢رشد کاشت گیاهی دارویی در سوریه .

🔹احمد حمیدی، مدیر اداره تولیدات گیاهی وزارت کشاورزی سوریه، در بیانیه ای خود تأکید کرد که کشت گیاهان دارویی به طور مداوم در حال افزایش است، زیرا در طول سال جاری 46,783 هکتار در مناطق امن کاشته شد، اگرچه این طرح 36,666 هکتار بود، که 128 درصد افزایش داشت. وی هم اشاره کرد که بیشترین گیاهانی دارویی که کشت شده عبارتند از: انیسون، زیره، سیاه دانه، گشنیز و رازیانه است.

🔸حمیدی بیان کرد: این گیاهان در طرح کشاورزی سال آینده نیز قرار گرفته است، چرا که قرار است زمینی به مساحت 45 هزار و 804 هکتار در مناطق امن کاشته شود و پیش بینی می‌شود برای سال آینده نیز میزان اجرا افزایش یابد.

جزئياِت👇:

https://www.syriran.ir/portal/newsview/54211

🔰ستاد توسعه روابط اقتصادى ايران و سوريه

🇸🇾🔁🇮🇷
🌐http://syriran.ir
💢نرخ دلار و طلا در مقابل لير سوریه

🔰ستاد توسعه روابط اقتصادى ايران و سوريه
🇸🇾🔁🇮🇷
🌐http://syriran.ir
🔻جلسات گفتگو برای بحث در مورد اصلاح قوانین بازرگاني کشور .. ‌.🔺

#قوانین
@hsrhbb1

🔸مدیر بازرگانی داخلی دمشق به «گلوبال» گفت: هدف آنها افزایش کارایی کار و ارتقای اصل اقدام مشارکتی است .

وزارت تجارت داخلی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان در اقدامی که اولین اقدام در نوع خود به شمار می رود، بحث و بررسی پنج قانون مربوط به تمامی بخش های اقتصادی را با مشارکت تمامی بخش ها برای بیان نظرات خود آغاز کرد تا به یک فرمول مشترک برای تحقق عدالت اجتماعی برای شهروند و به منافع بازرگان، صنعتگر و اقتصاددان دست یابد.

مهندس محمد ماهر بیدا، مدیر تجارت داخلی و حمایت از مصرف کننده در دمشق، در بیانیه ای ویژه به "گلوبال" تایید کرد که هدف از این گفت و گو اصلاح برخی از مواد پنج قانون به منظور ساده سازی رویه ها، افزایش بهره وری کار و ... است.

مهندس ماهر توضیح داد که در این جلسات در مورد واقعیت قوانین و تناسب آنها با مقتضیات واقعیت بحث می شود و این قوانین با توجه به دیدگاه های علمی و عملی ناشی از نتایج این جلسات به روز رسانی و توسعه می یابد.

غزوان المصری، رئیس فدراسیون اتاق‌های صنایع سوریه به نوبه خود در بیانیه‌ای به «گلوبال» توضیح داد که بحث در مورد قوانین گامی در مسیر درست به‌ویژه فرمان شماره 8 در مورد حمایت از مصرف‌کننده است.

مداخلات شرکت کنندگان در جلسات بر اصلاح مواد مربوط به مجازات حبس و یکسان ساختن آن برای کلیه تخلفات متمرکز بود، زیرا شرکت کنندگان خواستار عادلانه بودن مجازات حبس نسبت به متخلف بر اساس تخلف و اجرای آن از سوی متخلفان بودند.
طبق آمار مرکز تجارت جهانی، صادرات سوریه در سال گذشته به ارزش ۸۱۹ میلیون دلار ثبت شده است که سهمی ناچیز در تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است. بررسی داده‌ها نشان می‌دهد که ترکیه با سهمی نزدیک به ۴۵ درصد، بزرگ‌ترین مقصد صادراتی این کشور بوده و نقش محوری در تجارت خارجی سوریه ایفا می‌کند.
پس از ترکیه، هند و اردن به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند و کشورهای اروپایی همچون ایتالیا و اسپانیا نیز سهم قابل‌توجهی از صادرات سوریه را به خود اختصاص داده‌اند. با این حال، کشورهایی مانند صربستان، آلمان و حتی آمریکا نیز در لیست شرکای تجاری سوریه دیده می‌شوند، اما حجم مبادلات آنها نسبت به کشورهای منطقه‌ای بسیار محدود است، در این میان جای خالی ایران حس میشود، سال هاست که تجارت یک طرفه با سوری ها به مشکلی جدی برای تجارت ایران بدل شده است.
این آمار نشان‌دهنده تمرکز بالای صادرات سوریه به کشورهای خاص است که می‌تواند برای اقتصاد این کشور چالش‌برانگیز باشد. کارشناسان معتقدند که برای افزایش توان رقابتی و کاهش وابستگی به یک شریک تجاری، سوریه نیازمند تنوع‌بخشی به بازارهای صادراتی و بهبود روابط تجاری با دیگر کشورها است.
این گزارش در حالی منتشر می‌شود که تحریم‌های بین‌المللی و تأثیرات بحران داخلی همچنان بر اقتصاد سوریه سایه افکنده و مانع از گسترش تجارت این کشور در سطح جهانی شده است.

روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه 🇮🇷🇸🇾

📱 Telegram

📱 WhatsApp
🔻به خاطر دمشق , سری جلسات بحث و گفتگو باموضوعیت پایتخت ....🔺

#استانداری دمشق
@hdrhbb1

🔸پنجمین نشست گفت‌وگو درباره آینده پایتخت در سالن ردا سعید در محوطه دانشگاه دمشق آغاز شد .

این جلسه حول محور "نگاهی عمومی به شهر دمشق" می چرخد، که از سال 1968 تصویر آن در ذهن ها نقش بسته است .
در حضور فرماندار دمشق، محمد طارق کریشاتی استاندار ، رئیس دانشگاه دمشق ، محمد اسامه الجبان و دلواپسان و متخصصان و تعدادی از اساتید دانشگاه برگزار گردید .

این جلسه با هدف مشارکت دادن جامعه محلی و شهروندان در تصمیم گیری ها و گوش دادن به نظرات و پیشنهادات آنها در مورد بسیاری از موضوعات بوده که باعث بهبود بهینه واقعیت دمشق می شود.

این ابتکار اولین اقدام در نوع خود در سوریه است که در چارچوب تمرکززدایی اداری و بر اصل هر شهروند مسئول است استوار می باشد .

تعیین پایه‌های لازم برای تهیه یک تصویر عمومی جدید برای دمشق، اطمینان از سازگاری این تصویر با چالش‌های فعلی، افزایش مشارکت جامعه در فرآیند برنامه‌ریزی، و توسعه چشم‌انداز و استراتژی برای دستیابی به توسعه پایدار و حفظ هویت دمشق از اهداف این نشست می باشد .
🔻سلام روز بخیر ، .......🔺
@hdrhbb1
🔻 وزیر امور خارجه و اتباع خارجی امروز از گیر پدرسن فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه که چهارشنبه گذشته وارد دمشق شد، استقبال کرد.....🔺

#فرستاده سازمان ملل
@hdrhbb1

🔸- پدرسن که پرونده "قانون اساسی" را با صباغ در میان گذاشت، با توجه به عدم راه اندازی آن در نتیجه عدم توافق بر سر مکان آن، متقاعد شده است که این کمیته باید در پایتخت های عربی که برای میزبانی معرفی شده اند برگزار شود. که بغداد، ریاض و قاهره هستند، زیرا طرف روسی قاطعانه از برگزاری آن در ژنو خودداری می کند.

اعتقاد پدرسن و تمایل او به انتخاب یکی از پایتخت‌های عربی به عنوان مکانی برای برگزاری «کنفرانس قانون اساسی» مشروط به تأیید آمریکا خواهد بود، زیرا واشنگتن و «اپوزیسیون سوری» همچنان از برگزاری آن در جایی غیر از ژنو خودداری می‌کنند.

با توجه به این داده‌ها، به نظر می‌رسد که «مسئله قانون اساسی» در بن بست باقی بماند و در انتظار اجماع بر سر مکانی برای برگزاری آن باشد.
2025/07/14 06:59:31
Back to Top
HTML Embed Code: