Telegram Web
فروید در جهانی متولد شد که در آن شیوه‌‏های تفکر درباب پرسش‏‌هایی از این دست در حال تغییر بود. نسل‌‏های پیش از فروید آدمی را تافته جدابافت خلقت می‌‏دانستند و یگانه موجودی که بر صورت خداوند آفریده شده است.

اما نظرورزی‌‏های علمی عصر فروید آدمی را از این جایگاه انحصاری بلامنازع به زیر کشید. بر اثر آرای تاثیرگذار داروین نگرشی که آدمی را تافته‌‏ای جدابافته از دیگر موجودات می‌‏دید رنگ باخت؛ فروید شیفته طبیعت حیوانی مردان و زنان بود، نه صورت خداگونه نوع بشر.

پرتو درخشانی که فروید بر فهم امروزین ما از تجربه آدمی افکند اغلب اشاره‌‏ای است به کشش خیالات و تکانه‌‏های حیوانی و بدوی در زیر پوششی از اخلاق و رفتار متمدنانه. نزد فروید، برای جامعه‌پذیری لاجرم باید سرشت حیوانی آدمی رام شود. در نظر او، تجارب آدمی در خردسالی تحت سیطره تکانه‏‌های جنسی و پرخاشگرانه بدوی و ناپخته‌‏ای است که در بحران اُدیپی به اوج می‌‏رسند.

همین که تهدید اختگی موجب حل و فصل این بحران شد، باید انرژی جنسی و پرخاشگرانه به مسیرهای کم‌‏خطرتری هدایت شود، و همین انرژی که این‌‏بار در قالب‌‏های تصعیدیافته اجتماعی بروز می‏‌یابد در خدمت فرهنگ‌‏پذیری درمی‌‏آید. به باور فروید، موجودی با ویژگی‌‏های ممتاز انسانی از رهگذر همین فرایندِ مهار تکانه‌‏های جنسی و پرخاشگرانه حیوانی پدید می‏‌آید.

💜
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برای هم خوب بخواهیم
به خودمان بر میگردد…🍂🧡

صبح پاییزیت بخیر
دستکاری ذهنی و احساسی یکی از روش‌های متداول در روابط ناسالم است که در آن فردی سعی می‌کند از طریق تکنیک‌های مختلف، دیگران را تحت کنترل خود قرار دهد و آن‌ها را به شکلی که می‌خواهد رفتار کنند.

۱. احساس ناپایداری در رابطه
رابطه‌ای که در آن دستکاری احساسی وجود دارد، اغلب به شکل یک چرخ و فلک احساسی تجربه می‌شود. شما ممکن است در یک لحظه احساس کنید که همه چیز خوب است و در لحظه‌ای دیگر احساس کنید که همه چیز فروپاشیده.

۲. عدم امنیت و اعتماد
قربانی احساس می‌کند که نمی‌تواند به طرف مقابل اعتماد کند و همیشه در حال ارزیابی رفتارها و صحبت‌های اوست.

۳. نیاز به دفاع مداوم
مثال: شما دائماً در حال توجیه و توضیح رفتارهای خود هستید، حتی زمانی که هیچ دلیلی برای دفاع وجود ندارد، زیرا دستکاری‌کننده دائماً شما را متهم به اشتباهات مختلف می‌کند.

۴. تغییر هویت
شما تغییر می‌کنید و سعی می‌کنید به کسی تبدیل شوید که فرد مقابل می‌خواهد، حتی اگر این به معنی نادیده گرفتن ارزش‌ها و علایق شخصی شما باشد.

🌱
| فقط كلمات مهم را جست‌وجو کنید |

عادتی که در مدرسه به شما آموزش داده می‌شود و بعدها باعث کاهش سرعت خواندنتان می‌شود این است که به تک تک کلمات در یک جمله توجه کنید، در حالی که مغز در پرکردن جاهای خالی با اطلاعات مناسب قدرت شگفت‌انگیزی دارد. پس می‌توانید از این مزیت بهره بگیرید.

زمانی که قلق خواندن دستتان بیاید و بدون بلندخوانی در مغز مطالعه کنید می‌بینید از گروه‌های کوچک کلمات معنای گسترده‌تری درک می‌کنید به جای دیدن كلمات «گربه» «خشمگین» «بود» به صورت مجزا مغزتان جمله‌ی «گربه خشمگین بود» را به عنوان قطعه‌ای از اطلاعات ثبت می‌کند. زمانی که این اتفاق می‌افتد گروه کلمات به صورتی مشخص در پاراگراف دیده می‌شوند و چشمانتان فقط این قسمت‌ها را می‌خوانند، بدون این که برای محتوای آن وقت و انرژی صرف کنند. برای مثال جمله‌ی «در واقع بزرگترین نگرانی گربه کمبود غذا نبود، بلکه کمبود توجه از سوی صاحبش بود» به سرعت به این شکل ثبت می‌شود: «بزرگترین نگرانی گربه - کمبود غذا نبود - بلکه - کمبود توجه - صاحبش». شما با پنجاه درصد از کلمات نود درصد از معنا را به دست می‌آورید.

🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح هایمان..🍂
بی شک میتواند زیباتر باشند🌼
اگر تنها دغدغه زندگیمان
مهربانی باشد🧡
جای دوری نمیرود
یک روز همین نزدیکی ها
لبخندمان را چند برابر🍁
پس خواهیم گرفت
شاید خیلی زیباتر🥰
کسانی که ویژگی روانی «همدلی» (emphaty) بالایی دارند معمولا ناآگاهانه استرس و اضطراب محیط پیرامونی خود را درونی می کنند. حتی ممکن است این همدلی با موقعیت های اضطراب آفرینی باشد که یک کاراکتر سینمایی و غیر واقعی تجربه می کند. اگر چنین ویژگی را دارید مراقب تغذیه روانی و پیرامونی خود باشید و اگر دچار استرس شدید می شوید از خود بپرسید: چقدر از این حس مالِ خودم است و چه بخشی از آن مشکلات جمعی جهانِ پیرامونی ام؟


زخم داستان می سازد. درگیر داستانِ زخم های دیگری نشوید. همدلی با درگیر شدن فرق دارد. همدلی می داند کجا مرز بگذارد، کجا نه بگوید و کجا گوش بسپارد. درگیر شدن اما رخنه ای در توانِ روانی ایجاد می کند، انرژی ات را قطره قطره می گیرد و پیش از آنکه بدانی، داستانِ زخم دیگری تو را خالی و بی حس رها می کند.


🌱
چه زیباست
به یاد آوردن تو
میان این همه ازدحام
و خستگی‌های من...

صبح پاییزیتون قشنگ🍂🍁
خودت را با گذشته ات نشناس،

آن فقط یک درس بود،
نه تمام زندگی ات…

📚
@Psychology_Haleh
🦋ایکیگای
🌸مفهوم این کلمه ژاپنی این است
" دلیلی که صبح ها برای آن برمی‌خیزم".

نگاه کنید به خودتان، چرا امروز از خواب بیدار شدم، دلیلش را پیدا کنید،
برایش راه بروید، نفس بکشید و زندگی کنید. من هزار «ایکیگای» دارم.
ایکیگای می‌تواند به عشق شما، مهارت شما، علاقه‌های شما، شغل شما، درآمد شما، ماموریت‌های شما و تخصص‌های شما مربوط باشد؛
امّا نکته عجیبی در این کلمه وجود دارد
«آنچه دنیا از من می‌خواهد» و این دلیل بیدار شدنِ ماست.
خوش‌بختی یک وضعیت نیست که ما در آن قرار بگیریم، بلکه یک احساس است که او باید در ما قرار بگیرد. احساسی که در درجه نخست، معلول طرز نگرش و قضاوت‌ ماست. اغلب ما هر آن‌چه را به دست می‌آوریم، خیلی زود به صندوق داشته‌های کم‌ارزش قبلی می‌سپاریم و بی‌قرار و شتاب‌زده در پی آن‌چه که قرار است بعدا به دست بیاید می‌دویم.

این که در نگاه ما همواره آن‌چه که هست، خُرد و بی‌مقدار بنماید و آن‌چه که نیست، بزرگ و چشم‌گیر جلوه کند، طرز فکری است که مانع می‌شود احساس رضایت، پا به درون ما بگذارد.
«ذهنیت تردمیلی»، احساس نقص و نارضایتی را به جزوی همیشگی از تفکر انسان تبدیل می‌کند. اگر در عین تلاش برای شرایط بهتر، آن‌چه را که هستیم و داریم قدر بشناسیم و از آن بهره ببریم، مانع بزرگی از سر راه شادمانی‌مان کنار خواهد رفت.

البته باید دانست که شُکر و قدرشناسی، فقط در به یاد آوردن یک موهبت و به زبان آوردن «به به!» و «خدا را شکر» نیست (به‌قول انگلیسی‌زبانان این‌ها فقط «خدمات شفاهی» است!) دانستن قدر یک چیز یعنی آگاهی از  ارزش و قابلیت‌های آن و بهره‌گیری صحیح و مفید از این قابلیت‌ها. باغبانی که خواهان باغی آباد و درختانی پربار است، خواه سالی چهار بار یا چهل بار به باغ خود، سری بزند و «به به» و «خدایا شکر» بگوید و به راه خود برود، از کشت‌زار خود میوه‌ای نخواهد چشید و از خشک‌زار آن جز علف‌های هرز نخواهد چید.

قدر باغ را دانستن، در کِشتن و آبیاری کردنِ باغ و زدون علف‌های هرز از دامن آن و پرورش گل و گیاه و سبزه در خاک آن است. در آن صورت است که کشت‌زار به بار خواهد نشست و کام باغبان خود را شیرین و زندگی او را غنی و پررونق خواهد ساخت. خوش‌بختی نیز چنین است. انسان اگر خواهان شکوفایی و شادمانی است باید قدر داشته‌های خود را بشناسد و سرمایه‌های خویش را به کار بگیرد و به نحو احسن از  آن‌ها استفاده کند.

🌱
مرد متأهلی در مجلسی گفت: زن همانند کفش است که هرگاه مرد اندازه دلخواهش را یافت، می تواند آن را عوض کند.

حاضران در مجلس به مرد خردمندی که در میانشان نشسته بود نگریستند و نظرش را در مورد این سخن پرسیدند. حکیم گفت: حرف این مرد کاملا درست است؛

برای مردی که خود را در حد پا بداند، زن چون کفش است، اما برای مردی که خود را پادشاه می پندارد، زن چون تاج است.

پس کلام گوینده را سرزنش نکنید، فقط بدانید که چگونه به خود می نگرد.

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زندگی،
مثلِ يك استكان چای است.
به ندرت پيش می آيد
كه هم رنگش درست باشد،
هم طعمش و هم داغيش؛
امّا هيچ لذتی با آن برابر نيست...

🪴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
| علائم هشدار دهنده سندرم امید کاذب |

وقتی یک احساس مثبت مانند امید از کنترل خارج می شود چه اتفاقی می‌افتد؟ امید این است که «باور داشته باشیم که یک نتیجه مثبت در آینده، همراه با میل به آن نتیجه ممکن است». اما اگر باور به آنچه ممکن است با واقعیت در تضاد باشد چه؟ چه اتفاقی می‌افتد وقتی میل به یک نتیجه، انتظارات غیرواقعی ایجاد می‌کند؟

این در هیچ‌کجا به اندازه‌ی تلاش‌های مداوم برای تغییر خود در مواجهه با شکست‌های مکرر قابل توجه نیست. اینجا جایی است که انتظار از اینکه یک اتفاق، چه چیزی و با چه سرعتی می‌تواند رخ دهد، می‌تواند بارها و بارها مخدوش شود. تبلیغی که وعده‌ی کاهش وزن فوق‌العاده در چند روز را می‌دهد، فرصت سرمایه‌گذاری که به شما وعده دو برابر شدن پولتان را می‌دهد، و بدن جدیدی که در عرض چند ساعت با این روال تمرینی جدید خواهید داشت، همگی به فانتزیات دامن می‌زنند. با کمی تلاش می‌توانید به آنچه می‌خواهید سریع و بدون دردسر برسید.

وقتی این تلاش ها را شروع می کنیم، احساس کنترل و خوش‌بینی به وجود می‌آید و به راحتی بیش از حد اعتماد به نفس پیدا می کنیم. با این حال، از آن‌جایی که این تلاش‌ها بر پایه انتظارات غیرواقعی ساخته شده‌اند، زمان زیادی نمی‌گذرد که ما دچار پریشانی و شکست نهایی خواهیم شد. سپس دوباره اتفاق می‌افتد؛ یک باور تحریف شده که با وجود شواهد از تلاش‌های گذشته بر خلاف آن، این بار متفاوت خواهد بود. آنچه توهین‌آمیز است میزان تلاش، سرعت، تغییر و میزان کمکی است که هدف ما به دست می‌آورد. این تحریف‌ها می‌توانند راه خود را به آگاهی ما بیاندازند و باعث شوند ما دست به اقدام و شکست مکرر بزنیم. ما در دنیای پیچیده سندرم امید کاذب (FHS) گیر می‌کنیم.

هنگامی که متوجه شدید که در حلقه امید کاذب هستید، سه چیز می‌تواند به شما کمک کند تا با اهداف واقعی‌تر هماهنگ شوید.
هدف شما هر چه باشد – کاهش وزن، گرفتن مدرک، صرفه‌جویی در پول، عضله سازی و غیره – میانگین زمان و تلاشی که لازم است تا نتایجی به دست آورید را بررسی کنید. به عنوان مثال اگر میانگین کاهش وزن در هر هفته، در همه انواع رژیم‌ها دو پوند باشد، این معیاری است که باید از آن استفاده کنید، نه مقدار خیالی شما. عدم انجام این تنظیم اولیه یکی از بزرگترین مشکلات رژیم غذایی است.

از اهداف خرد برای افزایش انگیزه و پیشرفت استفاده کنید. اهداف خرد، راه‌هایی برای تسهیل امید هستند؛ اهدافی که شما را متمرکز نگه می‌دارند و در عین حال به شما اجازه می‌دهند در طول مسیر احساس موفقیت کنید.

تعیین اهداف بلندمدت و خردِ واقع‌بینانه مهم است، اما مهمتر از ارزیابی مجدد آن‌ها نیست. تنظیم منظم استراتژی، جدول زمانی و رویکرد خودبخشی از انعطاف‌پذیری در قبال هدفتان است. در واقع، داشتن یک ذهنیت منعطف، هسته اصلی چیزی است که افراد را انعطاف‌پذیر می‌کند.

🌱
میخوای روحیت بهتر بشه؟ ورزش کن.
میخو‌ای ذهنتو خالی کنی و از دست افکار روانی شدی؟ مدیتیشن کن.
می‌خوای جهانو درک کنی و چیزی برای ارائه کردن داشته باشی؟ کتاب بخون.
پری و کلافه ای و خودتو نمی‌فهمی؟ بنویس.
می‌خوای به دیگران کمک کنی؟ یه خودت کمک کن.
می‌خوای سریع تر یاد بگیری؟ ازش لذت ببر.
می‌خوای بهتر بفهمی؟ آموزشش بده.
می‌خوای حالت خوب باشه؟ توی لحظه زندگی کن.
جسمت بهم ریخته؟ ساعت خوابتو تنظیم کن و روزی هشت لیوان آب بخور. سالم بخور.
احساس بدی به خودت داری؟ آدمایی که بهت این حسو می‌دن حذف کن.
انرژی مثبت می‌خوای؟ گل و گیاه بخر و بهشون برس.
استرس و اضطراب داری؟ بیکلام گوش بده🌿

📚
اما باید یک چیزی بهت بگویم،
اگر می‌خواهی زندگی‌ات را بسازی مجبوری طاقتت را بیشتر کنی.

#هاروکی_موراکامی

📚
‌چرا دست نیافتنی ها دست نیافتنی اند؟

🔻 اگرچه کسی که الان با شماست هیچوقت علاقه اش را از شما دریغ نکند ولی همیشه کسی در گذشته بوده که شما را با بی توجهیش نسبت به شما اسیر خود کرده. شاید دلیل این است که دست نیافتنی ها گرایشات رقابتی درونی شما را برانگیخته میکنند و موجب میشوند شما حس کنید که باید بروید و آنها را به دست آورید.

🔻شاید هم سرنخ در اتمسفر مرموزی است که آنها در اطراف خود در ذهن شما دارند و ذهن شما در تلاش است تا آنها را تحلیل کند و تصویر واضح تری بیابد که فکر شما را مشغول به حل معمای خود میکنند. یا شاید بتوان این قضیه را با عرضه و تقاضای اقتصاد مقایسه کرد که اجناسی که به تعداد محدود وجود دارند قیمتشان صرفنظر از اینکه چه کیفتیتی داشته باشند بالاتر از اقلام کثیر التعداد است.

🔻 در مطالعه ای که اخیرا انجام شده دست نیافتنی ها در یک آزمایشی شرکت داده شدند تا علت جذابیتشان به دست آید. بنابراین دست نیافتنی اینطور تعریف شد: دوستی که بی علاقگی یا کم توجهی نشان میدهد تا علاقه ی دیگران را به دست آورد. نتایجی که بدست آمد نشان داد که این استراتژی است که کار میکند ولی در کوتاه مدت.

🔻 این خصوصیت رفتاری در دراز مدت اصلا جذاب نیست. افراد اینچنین اغلب با عناوین سرد، سواستفاده کننده، خودخواه خوانده میشوند و به نظر علاقه ای به برقراری رابطه ی صمیمانه ندارند.

🔻دست نیافتنی ها اغلب نمیتوانند با دیگران و حتی خودشان عادل باشند. اگر کمی عمقی تر به مسئله نگاه کنیم آنها همیشه از نزدیک شدن به افراد دوری میکنند و اینکار را از سر علاقه به آزار دیگران انجام میدهند و اغلب دوست ندارند خود واقعی شان را نشان دهند.

🔻 وینبرگ میگوید در واقع استراتژی آنها این است که افراد را از خود دور نگه میدارند چون آنها عمیقا احساس نقص میکنند. پس ادای دست نیافتنی را در آوردن چون همراه با رفتارهای منفی است اصلا چیز خوبی نیست.

🔻در اثر شدیدا حساس بودن نسبت به حس طرد شدن یا بازیچه شدن، افراد دست نیافتنی خودشان را از تحقیر و خیانت حفظ میکنند. که این میتواند در اثر ترس دائم از بی توجهی والدین بوده باشد. حتی ممکن است ناشی از شخصیت نارسیستیک (خودشیفته) باشد که طرف میخواهد چیزی به دست آورد ولی به رابطه‌ی صمیمانه علاقه ای ندارد.

🔻 برای تست کردن این تئوری ها یک ارزش بندی ذهنی در افراد شرکت کننده بصورت ناخودآگاه القا شد که درباره ی برقراری رابطه ی صحیح با مردمی که نسبت به دست نیافتنی ها ضعیف بودند، بود. شرکت کننده ها به طور تصادفی یک مقاله میخواندند که در یکی از آنها رابطه ی صحیح به عنوان بهترین رابطه ی رمانتیک و در دیگری رابطه ای ناصحیح به عنوان الگوی این گونه روابط معرفی شده بود.

🔻 در مقاله ی رابطه ی صحیح گفته شده بوده که افراد در روابط رمانتیک وقتی بهترین حس را دارند که خود واقعیشان باشند. در مقاله ی رابطه ی ناصحیح ولی گفته شده بود افرادی که نیازها و وابستگی خود را پنهان کنند از کیفیت بیشتری در رابطه بهره میبرند.

🔻 تئوری این بود که افراد نارسیست و کسانی که ناامنی رابطه ای دارند و کسانی که از طرد شدن میترسند از ایده ی رابطه ی ناصحیح بیشتر دفاع کنند و در مقابل بقیه ی افراد از ایده ی رابطه ی صحیح حمایت کنند.

🔻تئوری درست از آب در آمد و افرادی که مشکل روانی خاصی ندارند از رابطه ی صحیح حمایت کردند حتی بعد از اینکه مقاله ی مربوط به رابطه ی ناصحیح بهتر است را خواندند. در طرف مقابل افرادی که مشکلات فوق الذکر را داشتند از رابطه ی ناصحیح حمایت کردند.

🔻بعنوان نتیجه گیری: از بین تمام استراتژی هایی که می‌تواند برای موفقیت در رابطه را بدست دهد ادای دست نیافتنی را در آوردن خیلی جالب نیست. برای کسانی که این نقش را برایتان بازی میکنند مدل رابطه‌ی صحیح را بازی کنید تا دفاعشان را بشکنند و خود واقعیشان را به شما نشان دهند.
منبع:
PsychologyToday
‌ ‌ ‌
🌱
✳️هر احساسی پیامی برای ما دارد:


افسردگی پیامی دارد و می گوید:
سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم و به جای حس بیهوده بودن حس مفید بودن را تقویت کنم

اضطراب پیامی دارد و می‌گوید:
خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند

استرس پیامی دارد و می‌گوید:
روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارت هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگیم دارم

کمبوداعتماد به نفس پیامی دارد و می‌گوید:
من به وعده هایی که به خودم می دهم عمل نمیکنم و دیگه نمیتوانم روی خودم حساب کنم

زودرنجی برای من پیامی دارد و برای می‌گوید:
دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچکترین مخالفتی را برنمیتابم چرا که تصور میکنم هرآنچه که میپندارم بی شک درست است

در واقع تمام احساسهای منفی در باطن خود پیامی دارند و اشاره به نقطه ضعفی از ما میکنند!
🔴🔴🔴 دوره جدید "درمانگری CBT"🔴🔴

📣 ماوراء دانش:

👈 دوره آموزشی و تخصصی

🔴🔴 تربیت درمانگر شناختی رفتاری(CBT)

👈بمدت 27 جلسه 4 ساعته

🔴 سرفصلها:
🔆 مصاحبه بالینی و تشخیص(آموزش مفاهیم پایه، آموزش گام به گام و مراحل مصاحبه بالینی، نشانه شناسی و تشخیص، مفهوم سازی، طرح و اهداف درمان)
🔆 اجرا و تفسیر بالینی آزمون میلون(MCMI)
🔆 تکنیک های درمان اختلالات اضطرابی
🔆 تکنیک های درمان افسردگی
🔆 تکنیک های درمان وسواس
🔆 اصول و فنون زوج درمانی
🔆 مشاوره پیش از ازدواج
🔆 مداخله در خیانت های زناشویی
🔆 تشخیص و درمان اختلالات عملکرد جنسی
🔆 مشاوره و مداخله در طلاق

👈 مدرس: دکتر یعقوب شفیعی فرد

زمان: شنبه و دوشنبه ها؛ ساعت 3 تا 7 عصر

🔵🔵 شروع دوره: شنبه 10 آذرماه

💰هزینه: هرجلسه 4 ساعته؛ 240هزار تومان آنلاین و  300 هزارتومان حضوری

👈 عضو شوید:
🔴 تلگرام:
https://www.tgoop.com/UT_Mavara
🔴 واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/HpFezYcYAwGE7kuc0vF7v0
🔴 اینیستا:
https://instagram.com/ut_mavara1

021_88983503
09199632895
09394019081
09198203142

🔴🔴🔴 محل برگزاری کلاس حضوری:
تهران، خیابان آزادی، رودکی شمالی(شهدای منا)، پلاک 56، مرکز مشاوره ماوراء دانش
| درون‌نگری |

درون‌‌نگری فرایندی خودخواسته است که در آن فرد نظاره‌گر درون خود است و بدین طریق می‌تواند از افکار، احساسات و انگیزه‌هایی که چشم‌انداز درونی او را می‌سازند آگاه شود و بر این افکار و رفتار تا حدی تسلط یابد و یا آن‌ها را تغییر دهد. 

فروید برای گسترش مفهوم روانکاوی از اصل درون‌‌نگری کمک گرفت. از نظر او تحلیل یک وضعیت روحی و روانی در واقع بر اساس نوعی از درون‌نگری بنا نهاده شده که از طریق بیان کلمات بسط پیدا می‌کند و به بخش آگاهی فرد انتقال می‌یابد و فرآیند آگاه شدن هم مبتنی بر ارتباط آزاد ایده‌ها و تصاویری‌ست که به ذهن فرد می‌رسد، تبدیل به کلام  می شود و در نهایت با همراهی روان‌‌درمانگر تجزیه‌ و تحلیل می‌شود.

بنابراین نقش روان‌‌درمانگر در فرایند درون‌‌نگری، گوش دادن، همراهی کردن، توسعه و تحقیق در موضوع توسط کلمات و حمایت از فرد در مسیری که طی می‌کند و درک و تحلیل پدیده‌ های برآمده از ناخودآگاه است. از نظر پل دیل، درون‌نگری یک عملکرد طبیعی و ذاتی‌ست که هدف آن نظم بخشیدن به روان و درون انسان است.

🌹
Forwarded from TAB O+ | 22_10 | 17_19
💠خشاب مهارت هات رو پر کن ، فولدری پر از فیلم‌های آموزشی، مقاله و هر ابزاری که برای رشد و موفقیت نیاز داری

💠ایستگاه بروزترین آموزش ها و فرصت‌های شغلی همینجاست

💠فقط کافیه دکمه‌ی ADD رو بزنی و این فولدر تخصصی رو در تلگرام خود ذخیره کنی 👇
https://www.tgoop.com/addlist/mkWIp4U2_w0zNjI0
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
گروه درخواست رایگان فایل های روانشناسی
https://www.tgoop.com/+uNggvjXEoXo3YWJk
🪴
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/29 08:39:18
Back to Top
HTML Embed Code: