Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زندگی
دوختن شادی‌هاست
و به تن کردنِ
پیراهن گلدار امید...

صبح بخیر
🌞
با کسی نباش که هر لحظه
مجبور باشی خودت را به هر
اجباری لای لحظه هایش جا بدهی...

با کسی باش که؛
لحظه هایش را روی مدار ِ
تو تنظیم کند...
با کسی که مشغله هایش را
بخاطر تو دوست داشته باشد...
که تو را بخواهد...
که اولویت اولش باشی...!

ارزشِ تو خیلی بالاتر از یدک بودن است...
جنس اعلا باش...
جنس اعلا که یدک نمی شود!
یاد بگیر که هر ماندنی ارزشش را ندارد...!
گاهی تنها بودن شرف دارد...
به ماندن های یک طرفه ی تحقیر آمیز،
که تمام شخصیت و انسان بودنت را
زیر سوال می برد...
یاد بگیر گاهی تنها بودن،
ترجیحِ خودت باشد...!
خیلی وقت ها غرور واقعا
چیزِ خوبیست...!

📚
بله ممکن است دیگران رفتار ما را نفهمند، اما چه باید کرد!؟ اگر دیگران انتظار داشته باشند که فقط کارهایی انجام دهیم که آنها بفهمند و تصمیم‌هایی بگیریم که آنها دلیلش را درک کنند عملا انتظار دارند زندگی سطح درک آنها و نگاه آنها به زندگی باشیم. بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تازمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند. ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم؛ چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند.

#اریک_فروم

©Join |
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
قیمت لحظه ای دلار و طلا
@InternationalEconomics
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح بخیر دوست من!
فراموش نکن اگر گذشته خود را با خودت حمل نکنی، سفر زندگی‌ات سبکتر و آسانتر خواهد بود.
| کاستی‌ها و نواقص را بپذیرید |

بسیاری از افراد معتقدند که اگر صاحب خانه، همسر، ماشین و دو فرزند شوند، «زندگی بی‌نقصی» خواهند داشت. اما زندگی چنین نیست. مشکلات از بین نمی‌روند؛ بلکه تغییر می‌کنند و به شکلی دیگر پدیدار می‌شوند. هدف زندگی پیشرفت است نه کمال. کمال نوعی ایدئال‌پنداری‌ست: ممکن است به آن نزدیک شوید؛ اما هرگز به آن نمی‌رسید. اگر از فکر کردن به این‌که چه چیزی کامل است و چه چیزی «باید» کامل باشد دست بکشیم، در واقع خودمان را از استرس و سرخوردگی ناشی از زندگی با اصولی خودسرانه رهایی می‌بخشیم؛ آن‌هم اصولی که معمولا از خودمان نیست و از دیگران به ما رسیده است!

🌱
تقدیر این است که انسان به ورای رنج برود، امانه به روشی که مد نظر منیّت است. یکی از بی‌شمار فرض‌های نادرست منیّت و افکار توهم آمیزش این است که «من نباید رنج ببرم». همین فکر، سرچشمه رنج است. رنج، مقصودی والا دارد: تکامل آگاهی (یعنی بیداری) و سوختن منیّت. مرد به صلیب آویخته شده، نمادی کهن الگویی‌ست. او هر زن و هر مردی‌ست. تا وقتی شما با رنج مخالفت کنید، فرآیند بیداری را آهسته می‌سازید، زیرا مقاومت و مخالفت، منیّت بیش‌تری تولید می‌کند که در نهایت باید بسوزد، در حالی که با پذیرش رنج، این فرایند شتاب می‌گیرد، زیرا آگاهانه رنج می‌کشید. شما می‌توانید رنج را برای خودتان یا برای کسی دیگر، مانند فرزند یا مادر و پدرتان بپذیرید. دگرگونی در میان رنج کشیدن آگاهانه رخ می‌دهد؛ شعله رنج، به نور آگاهی تبدیل می‌شود.

🌱
اگر می‌خواهید موفق باشید این ۹ کار را نباید انجام دهید:

1- انتظار نداشته باشید همه چیز عالی باشد
2- هر وقت لازم است نه بگویید
3- به خودتان چیزهای منفی نگویید
4- فقط روی امروز تمرکز نکنید
5- اهدافتان را فراموش نکنید
6- منزوی نشوید
7- خودتان را با هیچکس مقایسه نکنید
8- در گذشته زندگی نکنید
9- آدم‌های دروغگو را تحمل نکنید

📚
چیزهایی که برای شما اتفاق می‌افتند تعیین‌کننده‌ی سرنوشت‌تان نیستند، همه‌ی این اتفاقات برای میلیون‌ها فرد دیگر نیز رخ می‌دهند و هرکدام از آن‌ها سرنوشت متفاوتی دارند. زیرا چیزی که در نهایت سرنوشت انسان را تعیین می‌کند، واکنشی است که او به آن اتفاقات نشان می‌دهد.

#سبک_زندگی
| عمیقا آگاه بودن |

وابستگی گرایش انزوا و تعلق را به جریان می‌اندازد. تضادی همیشگی فارغ از ادراک و رهایی. شما می‌بایست از این جریان وابستگی و تعلق بدون هرگونه ملامت و قضاوتی آگاه باشید تا بتوانید اهمیت این ناسازگاری تضادها را درک کنید. اگر عمیقأ از معنی کامل نیاز و وابستگی آگاه و هوشیار شوید، ذهن آگاهتان در رابطه با این موضوع باز و روشن خواهد شد؛ و به دنبال آن ذهن ناخودآگاه همراه با انگیزه‌ها، اهداف و تلاش‌های پنهانی‌اش، خودش را در ذهن آگاه نمایان می‌سازد. در این هنگام، می‌بایست هر نشانه از ذهن ناخودآگاه را بررسی کرده و با آن آشنا شوید. با انجام مکرر این کار یعنی آگاهی از تعکیس‌های ذهن ناخودآگاه بدنبال تمرکز خالص ذهن آگاه روی آن موضوع، حتی اگر توجه‌تان را به مسائل دیگر دهید ذهن آگاه و ناآگاه این موضوع یا هر موضوع دیگری را حل خواهند کرد. بنابراین آگاهی دائمی ایجاد می‌شود که صبورانه و به آرامی باعث اتحاد شده و اگر از سلامتی و تغذیه خوبی بر‌خوردار باشید کمال بودن را برایتان به همراه دارد.

🌱
| چرا و چگونه کمال‌گرایی آدم را بیچاره می‌کند |

اگر واژه کمال‌گرایی را در گوگل جستجو کنید، احتمالاً به این عناوینِ خبری می‌رسید: «دانشجویانِ کمال‌گرا نمرات بهتری می‌گیرند، اما به چه قیمتی؟»، «چرا مشاغل باید در سال ۲۰۲۰ کمال‌گرایی را طرد کنند؟» و «چرا تغییر کمال‌گرایی تا این حد سخت است؟»

کمال‌گرایی به عنوانِ یک وضعیتِ ذهنی همواره محلِ بحث‌های علمی بوده است. بسیاری از سلبریتی‌ها اخیراً از کمال‌گرایی و فشاری که تلاش برای بی‌نقص بودن به آن‌ها وارد می‌کند، شکایت کرده‌اند. اعتقاد به کمال‌گرایی به این معنی است که شما هر قدر هم تلاش می‌کنید تا بهترینِ خود را عرضه کنید باز هم فکر می‌کنید می‌توانستید بهتر عمل کنید؛ بنابراین هرگز از خود رضایت ندارید.

کمال‌گرایی یا همان چیزی که در علمِ روان‌شناسی به آن اختلالِ شخصیتِ وسواسی-جبری گفته می‌شود، در زمره اختلالاتِ سلامتِ روانی قرار می‌گیرد. کسانی که از شکل‌های افراطیِ این اختلال رنج می‌برند، همواره نگرانِ این هستند که چیز‌ها از نظمِ معمولِ خود خارج شود و کنترلی بر امور نداشته باشند؛ آن‌ها به جزئیات توجه زیادی نشان می‌دهند. این مشکل ممکن است با سایر اختلالات از مشکلاتِ تغذیه‌ای تا وسواسِ فکری و عملی، اضطراب، افسردگی و افکارِ خودکشی همراه شود.

کریس وارد در کتاب «کمتر کامل، بیشتر خوشحال» توضیح می‌دهد که اعتماد به نفسِ پایین مرزِ باریکی است که کمال‌گرایی را از یک فضیلت به یک معضل تبدیل می‌کند: «تلاش برای دستیابی به کمال برای آنکه فرد از سفر خود لذتِ بیشتری ببرد یا به پاداش برسد، بسیار خوب است؛ اما تلاش برای رسیدن به کمال برای اینکه فرد به دیگران اثبات کند از همه بهتر است، مرز بین فضیلت و معضل است.»

او در کتاب خود نشان می‌دهد که تحمیلِ استاندارد‌های غیرممکن به خود در طولِ زندگی تا چه حد می‌تواند هزینه شخصی داشته باشد؛ و علاوه بر آن تا چه حد می‌تواند روی زندگیِ اطرافیانِ فردِ کمال‌گرا اثر منفی بگذارد. او می‌گوید: «من به یک والد یا همسرِ سمی، کنترلگر، مطالبه‌گر، نامطبوع و همیشه حق‌به‌جانب تبدیل شده بودم.» اما ادامه می‌دهد که در درون، احساسِ تنهایی، فهمیده نشدن و اضطراب می‌کردم. من فکر می‌کردم که همه چیز باید درست اجرا و انجام شود و همیشه اضطراب داشتم که مبادا هر زمانی اشتباهی رخ دهد.

کَری کوپر، استاد روان‌شناسیِ سازمانی و بهداشت در دانشگاه منچستر، می‌گوید: «کودکان به خصوص بعد از طلاقِ والدین بسیار آسیب‌پذیر می‌شوند، زیرا تلاش می‌کنند وضعیتِ محیط را به حالتِ ثبات درآورند.» او همچنین می‌گوید: «زنانی که به مشاغلِ تحتِ سلطه مردان وارد می‌شوند معمولاً کمال‌گرایی از خود بروز می‌دهند، زیرا احساس می‌کنند باید به رؤسای مرد نشان دهند از عهده کار‌ها بر می‌آیند.»

پروفسور کوپر می‌گوید: یکی دیگر از عواملِ بروزِ کمال‌گرایی، رسانه‌های اجتماعی است. «کمال‌گرایی به نسلِ استفاده‌کنندگان از رسانه‌های اجتماعی، فضا‌هایی که در آن هر کسی خودش را در کامل‌ترین شکل عرضه می‌کند: بهترین سبکِ زندگی، بهترین ظاهر، بهترین زندگیِ اجتماعی، مرتبط است.» زندگی با فردِ اُسی‌پی‌دی از بیرون بسیار کامل و بی‌نقص است. این همان احساسی است که این افراد دوست دارند به دیگران بدهند. حسِ بی‌نقص و کامل بودن. از بیرون به نظر می‌رسد که آن‌ها نمونه واقعیِ یک همسر، والد، دوست و به خصوص یک همکار هستند.

#روانشناسی

©Join |
خیانت توی رابطه مسریه؟

یه سوالی که ممکنه ذهن خیلی‌ها رو
درگیر کنه اینه که آیا رفتارهایی مثل خیانت
می‌تونه از دیگران “سرایت” کنه؟ مثلاً اگه
دور و برمون آدمایی باشن که خیانت
می‌کنن، این موضوع روی ما هم تأثیر می‌ذاره؟
تحقیقات نشون می‌ده که ما آدم‌ها از
چیزی به اسم “سرایت اجتماعی” تأثیر می‌گیریم.
یعنی رفتار، احساسات یا حتی تصمیم‌های
دیگران می‌تونن روی ما اثر بذارن، حتی
بدون اینکه خودمون متوجه بشیم.

سرایت اجتماعی یعنی چی؟

سرایت اجتماعی یعنی وقتی یه رفتار یا
احساس توی یه گروه پخش می‌شه و
ناخودآگاه ما هم تحت تأثیر قرار می‌گیریم.
مثلاً:
• اگه تو جمعی باشی که همه ناراحتن،
احتمالاً تو هم حس خوبی نخواهی داشت.
• یا اگه یکی وسط یه اجرا دست بزنه،
احتمال داره همه شروع کنن به تشویق،
حتی اگه اجرا رو دوست نداشته باشن.

سرایت اجتماعی و خیانت

تحقیقات جدید نشون داده که خیانت
هم می‌تونه از این پدیده تأثیر بگیره.
مثلاً اگه توی محیطی باشی که خیانت
رفتار رایجیه، ممکنه تعهدت به رابطه‌ات
ضعیف بشه یا حتی به فکر خیانت بیفتی.
البته همه چیز به این سادگی نیست، ولی
محیط اطرافمون نقش بزرگی توی
تصمیم‌هامون داره.

نتایج تحقیقات درباره خیانت

• دیدن یا شنیدن خیانت دیگران می‌تونه
باعث بشه به گزینه‌های دیگه‌ای خارج از
رابطه فکر کنی.
• تعهد به شریک عاطفی ممکنه کمتر بشه،
ولی لزوماً به معنی این نیست که خیانت
کنی.
• تأثیر محیط خیلی قویه، حتی اگه فکر
کنیم تصمیم‌هامون کاملاً شخصیه.

حرف آخر

خیلی وقت‌ها ما تحت تأثیر محیط و
رفتار اطرافیانمون قرار می‌گیریم، حتی اگه
خودمون متوجه نباشیم.
پس اگه می‌خوای رابطه‌ات سالم بمونه،
حواست باشه توی چه محیطی هستی
و چه چیزهایی رو وارد ذهنت می‌کنی.
تصمیم‌گیری‌هامون فقط به خودمون ربط
نداره؛ محیط اطرافمون هم کلی نقش داره.
پس همیشه آگاه باش که چی روی ذهنت
اثر می‌ذاره.
شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.
آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!

📚
| فراتر از ذهن |

بیش‌تر اوقات به این دلیل که فرایند فکر کردن روشنی نگرشمان را کاهش می‌دهد، نمی‌توانیم والاترین و بهترین خواسته‌هایمان را ببینیم. ما وقت و نیروی فراوانی را برای توضیح، توجیه و قضاوت کارها و انتخاب‌هایمان صرف می‌کنیم: «آیا باید این کار را انجام دهم؟»، «آیا نباید این کار را انجام دهم؟» پرسیدن سؤال‌های درست، همه این چانه زنی‌ها و توجيهات را از فرایند انتخاب حذف می‌کند. سؤال‌های درست، ما را در حقیقت و حضور اهداف و آرزوهایمان قرار می‌دهد. این پرسش‌ها ذهن ما را پشت سر می‌گذارند. من خودم سؤال‌های درست را دوست دارم، زیرا در توجیه مسایل، عالی و در بهانه آوردن، استاد هستم. من می‌توانم با دلیل آوردن، خودم را از هر وضعیتی بیرون بکشم. اما اکنون سعی می‌کنم که فکر نکنم؛ فقط به پیامدهای دلخواهم می‌نگرم و سؤال‌های درست را از خودم می‌پرسم. هنگامی که از خودتان بپرسید: «آیا این انتخاب به من توانمندی می‌بخشد؟» به سرعت پاسخ آن آشکار خواهد شد. شما نمی‌توانید با این پاسخ، بحث و مشاجره کنید. شاید ذهن شما بگوید: «من امروز خیلی کار دارم و از فردا شروع خواهم کرد.» اما به جای گوش سپردن به ذهن باید دوباره از خودتان بپرسید: «آیا این انتخاب به من توانمندی می‌بخشد؟»، «آیا انجام این کار شعله درونی مرا فروزان‌تر خواهد کرد؟» اگر پاسخ مثبت است، آنگاه کار درست را انجام دهید. درباره آن فکر نکنید، آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار ندهید و به توجيه عملتان نپردازید. همه ما در هنر فکر کردن به شیوه‌ای که راه به ناکجا می‌برد، استاد شده‌ایم. ما می‌توانیم تا ابد درباره هر موضوعی فکر کنیم، آن را بسنجیم و برایش دلایل موجه و منطقی بیابیم، اما اگر سرانجام، کاری را انجام دهیم که به ما احساس ناتوانی و سستی می‌دهد، شعله درونمان را ضعیف کرده، نیروی زندگی‌مان را کاهش داده و خودمان را چند گام از اهداف دلخواه دور کرده‌ایم. در حقیقت بسیاری از ما خیلی زیاد فکر می‌کنیم. پاسخ‌هایی که از سؤال‌های درست به دست می‌آوریم، برای فراتر رفتن از ذهن و عمل کردن بر مبنای والاترین رؤیاهایمان الهام بخش ما خواهند بود. وقتی کارهایی انجام می‌دهیم که شعله درونی‌مان را تقویت می‌کند، می‌فهمیم که در واقع بسیار کم به فکر کردن نیاز داریم. آنگاه بر مبنای انتخاب‌های درست می‌توانیم از این تجربه پرنشاط بهره‌مند شویم که در بدنمان آسوده و با روحمان در آشتی باشیم.

🌱
⭕️⭕️ 50 % تخفیف ویژه دانشجویان ⭕️⭕️

🌕🔵 "مهارت های بنیادین برای مشاوران و‌ روانشناسان " 🔵🌕

📣📣 مرکز مشاوره آسا :

📚 کارگاه آموزشی و تخصصی

                🔴🔴حضوری و آنلاین🔴🔴


سرفصل مطالب:
🔴 فنون و مهارت‌های پایه‌ای برای مشاوران
🔴از کجا شروع کنم
🔴تفاوت مشاوره و روان درمانی
🔴نقش وظایف یک مشاور
🔴اهمیت گوش دادن فعال و چگونگی گوش دادن
🔴هنر همدلی و ارتباط موثر
🔴تکنیک‌های پرسش‌های باز و بسته
🔴آشنایی با نظریه‌های روانشناختی کاربردی
🔴معرفی نظریه‌های مهم مثل سی بی تی رفتاری و انسان‌گرایان
🔴چگونگی کاربرد نظریه‌ها در زندگی روزمره و جلسات مشاوره
🔴چالش‌های مشاوره
🔴مدیریت احساسات خود و مراجع
🔴مرزهای حرفه‌ای در مشاوره
🔴کار با مراجعان سخت
🔴ابزارهای ابتدایی در مشاوره
🔴استفاده از تست‌های ساده روانشناسی
🔴مسیر شغلی در مشاوره
🔴مهارت‌های مورد نیاز برای مشاور حرفه‌ای شدن
🔴فرصت‌های شغلی  حوزه‌های مختلف کاری

رول پلی و تمرین مهارت‌های اولیه تمام آنچه در این کارگاه یاد گرفته‌ایم

مدرس :  خانم دکتر زیبا راستکردار ( مدرس دانشگاه - مشاور و رواندرمانگر )

مهلت ثبت نام : تا تاریخ ۱۲ بهمن ماه

🔵 هزینه شرکت در کارگاه: ۴ میلیون تومان
برای دانشجویان عزیز با تخفیف ۵۰٪ ؛
مبلغ ۲ میلیون تومان


🔴🔴همراه با ارائه گواهینامه🔴🔴

🌈 هماهنگی و تماس:
09303063411
02188254713
صبح بخیر زندگی....☀️
وقتی فهمیدی
خیلی چیزا به اظهار نظر تو
نیاز ندارند،
یعنی بالغ شدی!

📚
🪴زنها
ضعیف نیستند ظریف اند
و خاصیت زن بودن است این ظرافت...
زنانگی زن ها را زیر لباسشان جستجو نکن !
آناتومی را با زنانگی اشتباه نگیر لطفا!
از انگشت کوچک تا آرنجش را طلا نگیر و با افتخار باد نینداز توی غبغبت که «بله ، حالا دیگه شما از همه خوش به حالتری»
زنِ لطیف و ظریف را با ویترین طلافروشی اشتباه نگیر!
تمام زندگیت شده کار !!
مهربان جانم ، زن غذا و لباس میخواهد ، درست ،
ولی اولویت خواستنش توجه است ، توجه!
زنِ خوشبخت یعنی زنی که آخرین گریه اش را به یاد نیاورد
مَردش و آخرین خنده از ته دلش همیشه ، همین چند لحظه پیش باشد...
زنِ خوشحال زنی است که مردش از بوسیدنش فرار نکند
که ته تمام بوسه هاش به یک جا ختم نشود !!
و گاهی اجازهٔ رئیس واقعی بودن داشته باشد
اجازهٔ بی ترس حرف زدن
بی هوا خندیدن
و مَردش ، مرد مهربان زندگیش ، با تمام سختیها و خستگیها و نامردیهای روزگار ، باز «مرد» بماند...

💜
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
به حالِ بدِ دیشب فکر نکن
هر چی بود مال دیشب بود
هر صبح شروع یه زندگی دوباره‌ست 😍
از صدای گذر آب چنان میفهمی
تندتر از آب روان،
عمر گران می گذرد
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
آنقدَر سیر بخند
که ندانی غم چیست!

📚
2025/02/01 16:33:34
Back to Top
HTML Embed Code: