Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1462 - Telegram Web
Telegram Web
⚡️ملت ایران برق ندارد اما سفره رانت و چپاول برق مملکت برای تولید بیت‌کوین توسط خانواده بزرگ مافیا به راه است. سهیل نیک زاد، عضو هیئت‌مدیره انجمن بلاکچین ایران گفته «یکی از موارد مهم در کسری برق فعالیت ماینر‌های غیرمجاز است و در ۳ سال گذشته این ماینر‌ها معادل ۸۰۰ مگاوات برق به‌صورت غیرمجاز مصرف کردند که معادل یک نیروگاه اتمی بوشهر است.»

⚡️«هزار شرکت خصولتی هستند که از وزارت نیرو برق می‌گیرند، نه ۹۹۹ تا و نه هزار و یک شرکت، بلکه هزار شرکت خصولتی هستند که تابلو برق گرفته‌اند. دلیلش رانتی است که شکل گرفته و در صورت شفافیت و ارائه لیست اسامی خریداران برق، ممکن است این سفره برچیده شود.» ایران زیبا و ثروتمند ما را بین خودشان تقسیم کرده‌اند و سرنوشت ایران و ایرانی ذره‌ای برایشان اهمیت ندارد. میهن را باید پس بگیریم و در این مسیر دشوار، جنبش حساب‌رسی اجتماعی کمک‌حال ما است.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺جمهوری اسلامی برق را برای بیت‌کوین غارت می‌کند!

ملت ایران برق ندارد اما سفره رانت و چپاول برق مملکت برای تولید بیت‌کوین توسط خانواده بزرگ مافیا به راه است. سهیل نیک زاد، عضو هیئت‌مدیره انجمن بلاکچین ایران گفته «یکی از موارد مهم در کسری برق فعالیت ماینر‌های غیرمجاز است و در ۳ سال گذشته این ماینر‌ها معادل ۸۰۰ مگاوات برق به‌صورت غیرمجاز مصرف کردند که معادل یک نیروگاه اتمی بوشهر است.»

«کل مصرف یک نیروگاه در جنوب تهران برای ماینینگ مصرف شده. از آنجا که هرگاه در جمهوری اسلامی سودی وجود داشته باشد یک محفل رانت هم شکل می‌گیرد، موسسات خصولتی و خودی‌ها به انحاء مختلف از برق غیرمجاز یا ارزان قیمت و قاچاق برای استخراج رمزارز برخوردار شده‌اند. چندی قبل در یک مزرعه ماینینگ در کرمان به سوی ماموران بازرسی اداره برق تیراندازی صورت گرفت.»

«وزارت نیرو حاضر نیست اطلاع‌رسانی کند که چه کسانی مجوز ماینینگ گرفته‌اند و چه میزان برق و با چه قیمتی دریافت می‌کنند. وزارت نیرو حاضر نیست اعلام کند برقی که برای ماینینگ مصرف می‌شود با چه قیمتی و به چه افراد حقیقی و حقوقی فروخته می‌شود. همچنین این وزارتخانه حاضر نیست اعلام کند که نسبت برق مصرفی برای استخراج رمز ارز‌ها با برق اتلافی در شبکه توزیع چقدر است، اگر این ۳ عدد را کنار هم بگذارید خیلی مسائل روشن خواهد شد.»

«وزارت نیرو بر اساس مصوبه‌ای که دریافت کرده، برق ویژه استخراج رمز ارز را با ۱۱ برابر قیمت به مزارع ماینینگ ارائه می‌کند، این نهاد بیاید شفاف گزارش کند که این برق را با چه قیمت و تخفیفی و به چه افرادی فروخته! وزارت نیرو بیاید لیست شرکت‌هایی که از وزارت نیرو برق می‌خرند را اعلام کند، این شرکت‌ها شماره ثبت دارند، چرا چنین اطلاعاتی را محرمانه نگاه می‌دارند؟! وزارت نیرو می‌گوید برای آنکه به تو برق بفروشم باید تحت شرایط محرمانه و یک اسم محرمانه‌ای باشد که من فقط از آن مطلع باشم.»

«هزار شرکت خصولتی هستند که از وزارت نیرو برق می‌گیرند، نه ۹۹۹ تا و نه هزار و یک شرکت، بلکه هزار شرکت خصولتی هستند که تابلو برق گرفته‌اند. دلیلش رانتی است که شکل گرفته و در صورت شفافیت و ارائه لیست اسامی خریداران برق، ممکن است این سفره برچیده شود.» ایران زیبا و ثروتمند ما را بین خودشان تقسیم کرده‌اند و سرنوشت ایران و ایرانی ذره‌ای برایشان اهمیت ندارد. میهن را باید پس بگیریم و در این مسیر دشوار، جنبش حساب‌رسی اجتماعی کمک‌حال ما است.

شهروند پرسشگر
🔘یکی از مصیبت‌هایی که جمهوری اسلامی بر اقتصاد میهن آوار کرد، رکود تولید است و صنعت نساجی هم قربانی آن است. پروپاگاندای مافیا تلاش کرده تا مشکلات نساجی را گردن تحریم بیندازد اما بدون تحریم هم صنعت نساجی همین حال و روز را داشت. نفس‌های صنعت نساجی ما به شماره افتاده اما سرنوشت ما ذره‌ای برای جمهوری اسلامی اهمیت ندارد. امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران گفته «جمهوری اسلامی برنامه‌ای برای تولید و صنعت ندارد و باری به هر جهت حرکت می‌کنیم!»

🔘رد پای مافیای جمهوری اسلامی را در تمامی عرصه‌های زندگی می‌بینیم؛ خون ایران ما را می‌مکند تا جیب‌شان را پر کنند و تروریسم را در جهان گسترش دهند. ما ملت ایران باید میهن‌مان را پس بگیریم و در این مسیر کسی را جز خودمان نداریم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را تشویق می‌کند تا دست در دست هم بگذاریم و از هیچ فساد و خیانتی نگذریم، به کمک شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مورد اعتماد درباره آنها افشاگری کنیم و همه در مسیر فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی گام برداریم. از همین امروز شروع کنیم.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺مافیای نساجی خون ایران را می‌مکد!

🔸یکی از مصیبت‌هایی که جمهوری اسلامی بر اقتصاد میهن آوار کرد، رکود تولید است و صنعت نساجی هم قربانی آن است. پروپاگاندای مافیا تلاش کرده تا مشکلات نساجی را گردن تحریم بیندازد اما بدون تحریم هم صنعت نساجی همین حال و روز را داشت. نفس‌های صنعت نساجی ما به شماره افتاده اما سرنوشت ما ذره‌ای برای جمهوری اسلامی اهمیت ندارد. امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران گفته «جمهوری اسلامی برنامه‌ای برای تولید و صنعت ندارد و باری به هر جهت حرکت می‌کنیم!»

🔸«واردات نساجی حداقل سه برابر صادرات است اما جمهوری اسلامی به جای حمایت از ماشین‌آلات و مواد اولیه، به انتهای زنجیره ارزش ارز اختصاص می‌دهد و حاضر به پذیرش نظر مشورتی بخش خصوصی نیست. ۸۵۰ میلیون دلار واردات پارچه داشتیم که ۱۰۰ میلیون دلار آن پارچه های صنعتی و ۷۵۰ میلیون دلار واردات انواع پارچه بوده. البته از این ۷۵۰ میلیون دلار، ۵۵۰ میلیون دلار پارچه‌هایی هستند که از مواد اولیه‌ای تولید می شوند که در ایران به خاطر منابع نفت و پتروشیمی و واحدهای تولید الیاف و نخ باید در داخل می‌داشتیم! ۲۰۰ میلیون دلار از این رقم به شرکت‌هایی داده شده که اصلا معلوم نیست کی هستند و کجا هستند! متاسفانه قرار بود این موضوع تکرار نشود اما جالب اینجاست در ۶ ماه ابتدای امسال هم همان شرکت‌ها بیشتر از سال گذشته ارز گرفته‌اند.»

🔸«در مقابل لیست بلندی از شرکت‌های تولیدی هستند که ثبت سفارش آنها از مهر سال گذشته معطل تایید است. حتی با ارز حاصل از صادرات خودشان هم موفق نشده‌اند نیازهای ضروری خود را تامین کنند و این یعنی ایجاد رانت و فساد و تبعیض. باید تکلیف را روشن کرد؛ در محدوده جنگی هستیم یا نه دستتان باز است. اگر دستتان باز است پس چرا ارز نمی‌دهید چرا صنعت را بیچاره کرده‌اید. در حال حاضر ۷۰ درصد پارچه‌هایی که وارد کشور می‌شود نامرغوب است که خودمان به راحتی می‌توانیم تولید کنیم. آن دسته از کالای فانتزی هم که وارد می‌کنند با قیمت حداکثری می‌فروشند. حتی کالای چینی هم که وارد می‌شود با حداکثر قیمت فروخته می‌شود؛ آخر چطور می‌شود که به یک عده ارز دولتی می‌دهید که کالاها را با قیمت ارزان وارد و چندین برابر قیمت در بازار بفروشند؟»

🔸«وضعیت به سمتی حرکت می‌کند که قیمت‌ها در داخل افزایش می‌یابد و قاچاق بسیار شدت می‌گیرد. اصفهان، یزد، تبریز، تهران، مشهد، قزوین و البرز شهرهای بزرگی هستند که کارخانجات نساجی در آنجا واقع شده و اگر قرار باشد وارداتی صورت بگیرد باید حوالی این ها صورت بگیرد اما شرکت‌هایی مثل اکسین گستر پوشاک اروند، صباغ صبا اروند، متین تجارت فردوس جنوب، مبین تجارت فخر کارون، شور تجارت اروند، طلوع ستاره نور اروند، سیروس تجارت سیراف، اطلس تجارت ساحل اروند، همه در یک جا متمرکزند و هیچ ارتباطی با شهرهای بزرگ نساجی کشور ندارند. چرا همه اینها در یک نقطه مرزی قرار دارند؟ واردات غیررسمی در روز روشن انجام می‌شود و هیچ‌کس هم برخوردی با آنها نمی‌کند. مشخص است کانال‌ها برای واردات غیرشفاف، غیررسمی و قاچاق کاملا باز است.»

🔸رد پای مافیای جمهوری اسلامی را در تمامی عرصه‌های زندگی می‌بینیم؛ خون ایران ما را می‌مکند تا جیب‌شان را پر کنند و تروریسم را در جهان گسترش دهند. ما ملت ایران باید میهن‌مان را پس بگیریم و در این مسیر کسی را جز خودمان نداریم. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را تشویق می‌کند تا دست در دست هم بگذاریم و از هیچ فساد و خیانتی نگذریم، به کمک شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های مورد اعتماد درباره آنها افشاگری کنیم و همه در مسیر فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی گام برداریم. از همین امروز شروع کنیم.

شهروند پرسشگر
❗️فرشاد مومنی، اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی گفته «به جای اینکه اولویت را به تولیدکنندگان و فرودستان بدهند، متحدان استراتژیکشان سوداگران بی‌رحم و با آزمندی بی‌پایان و رباخواران و دلال‌ها و تاجرباشی‌ها و واردات‌چی‌ها هستند. اینها موریانه‌هایی هستند که اساس خانه بزرگ را تهدید و شما را آنچنان میان‌تهی می‌کنند که در برابر تهدیدات بیرونی آسیب‌پذیر می‌شوید.» او دارد اعتراف می‌کند که مملکت ما را کارتل جمهوری اسلامی گروگان گرفته، ضربات ریشه‌ای زده و عمیقا آسیب‌پذیر کرده!

‼️اقتصاددانان حامی جمهوری اسلامی پیوسته درحال هشدار به سران کارتل هستند که ایران را به قعر دره سقوط فرستاده‌اند. ما ملت ایران دچار شرایط «بی‌دولتی» هستیم و برای نجات از این وضعیت باید میهن‌مان را از آنها پس بگیریم. چاره، همراهی و همدلی ملی، آگاهی‌بخشی حداکثری، افشاگری گسترده و کمک به فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی است؛ مسیری که جنبش حساب‌رسی اجتماعی روشن کرده!

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی: اصل ماجرا را نمی‌گویند!

🔴 فرشاد مومنی، اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی گفته «به جای اینکه اولویت را به تولیدکنندگان و فرودستان بدهند، متحدان استراتژیکشان سوداگران بی‌رحم و با آزمندی بی‌پایان و رباخواران و دلال‌ها و تاجرباشی‌ها و واردات‌چی‌ها هستند. اینها موریانه‌هایی هستند که اساس خانه بزرگ را تهدید و شما را آنچنان میان‌تهی می‌کنند که در برابر تهدیدات بیرونی آسیب‌پذیر می‌شوید.» او دارد اعتراف می‌کند که مملکت ما را کارتل جمهوری اسلامی گروگان گرفته، ضربات ریشه‌ای زده و عمیقا آسیب‌پذیر کرده!

🔴 «یک گزارش سه‌صفحه‌ای ارائه دهید که بر اساس آن، گفته شده که تحت عنوان مجعول، توخالی و بحران‌ساز «یکسان‌سازی نرخ ارز» انتظار دارید چه اتفاق‌هایی بیفتد و چه دستاوردهایی هم وجود داشته باشد. گزارشی درباره اینکه فکر می‌کنید این سیاست چه پیامدهایی از نظر اجتماعی، اقتصادی، مشروعیت حکومت و استحکام خانه ملی در برابر تهدید بیرونی. مگر می‌شود درباره ۸۵ میلیون نفر تصمیم بگیرید و یک گزارش ۱۰صفحه‌ای در دفاع از آن منتشر نکرده باشید!؟»

🔴 «وقتی سیاست تورم‌زا را در دستور کار قرار می‌دهید، همه قراردادهای اجتماعی متزلزل می‌شود. نهاد خانواده در معرض بحران طلاق، نهاد جامعه در معرض ناهنجاری‌های اجتماعی تا مرز گرفتار شدن به آنومی قرار می‌گیرند و دچار تخلیه فاجعه‌آمیز منابع مادی و انسانی می‌شویم. وقتی در رسانه‌ها، مقام‌های مسئول می‌گویند بخش بزرگی از بحران، ریشه در مطامع ماینینگ دارد، چرا شفاف حقیقت را به مردم نمی‌گویید!؟»

🔴 «چطور می‌شود که شما تصمیم‌گیری می‌کنید و در آن فرمان می‌دهید که تولیدکننده‌ها به این میزان از روز تعطیل کنند، اما آیا او همزمان جرات این را دارد که به بانک‌ها بگوید فعالیت موتور مطالبه بهره بابت اقساط معوق‌شده ناشی از توقف تولید را هم متوقف کنند. مگر می‌شود به تولیدکننده بگویید تولیدت را متوقف کن، اما نمی‌گویید درباره دستمزد نیروی کار، بیمه و سازمان مالیاتی باید چه کند!؟ آیا به آنها هم می‌گویید که مطالباتشان را از تولیدکننده‌ها متوقف کنند؟»

🔴 «چرا وقتی تحت فشار هستید، مالیات بر مفت‌خواری، ثروت‌های رانتی و رباخواری را جدی نمی‌گیرید!؟ فقط زورتان به تولیدکننده‌ها می‌رسد!؟ اسم این بحران ساختاری سقوط و افول کیفیت تصمیم‌گیری را ناترازی گذاشته‌اند! ناترازی برای آنها است که می‌خواهند یک مغازه را با چرتکه اداره کنند و دخل‌وخرجشان را تنها با منطق حسابداری می‌سنجند. این وضعیت، ناترازی نیست.»

🔴 «آنها که در کار فولادسازی در ایران هستند، به ازای هر تن فولاد تولیدی، فقط حدود ۸۳۴ میلیون دلار رانت گاز ارزان دریافت می‌کنند. بعد می‌گویند این رانت کم است، بیشترش کن. بعد هم اسم خود را صنعت صنعت‌ساز می‌گذارند! اگر صنعت برق ایران قادر نیست برق را به اندازه تقاضا تأمین کند، چرا تا این میزان مجوز اشتراک جدید به صورت افراطی می‌دهد!؟ چرا سال ۱۴۰۲، تعداد مشترکان بخش تجاری جدیدی که پذیرفته، حدود ۱۶ برابر مشترکان تولیدکننده جدید است!؟ همه جایش، غیرعادی و فاقد توجیه است.»

🔴 «برای سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد کل جمعیت ایران قادر نیستند حداقل کالری لازم برای حفظ سلامتشان را دریافت کنند. بازی قیمتی با مواد غذایی، به همان اندازه که ضدتوسعه‌ای است، ظالمانه هم هست. منطق اینکه ۳ میلیارد دلار از میزان ارز واردات کالاهای اساسی را کاهش داده و به واردات خودروی لوکس اختصاص داده چیست!؟ در سال ۱۴۰۴ خدمات سلامت افزایش قیمتی بیش از ۵۰ درصد را تجربه خواهند کرد.»

🔴 اقتصاددانان حامی جمهوری اسلامی پیوسته درحال هشدار به سران کارتل هستند که ایران را به قعر دره سقوط فرستاده‌اند. ما ملت ایران دچار شرایط «بی‌دولتی» هستیم و برای نجات از این وضعیت باید میهن‌مان را از آنها پس بگیریم. چاره، همراهی و همدلی ملی، آگاهی‌بخشی حداکثری، افشاگری گسترده و کمک به فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی است؛ مسیری که جنبش حساب‌رسی اجتماعی روشن کرده!

شهروند پرسشگر
وقتی مافیای جمهوری اسلامی مالکیت مطلق زمین در میهن ما را در اختیار دارد، شاهد فساد سیستماتیک با طعم رانت‌خواری، سرمایه‌ستیزی، نابودی منابع ملی، از بین رفتن امنیت اقتصادی، گسترش تنش‌های اجتماعی، بحران مسکن و افزایش حاشیه‌نشینی، تشدید نابرابری اجتماعی و تخریب گسترده محیط زیست هستیم.

مالکیت زمین به ابزاری برای تحکیم قدرت مافیا و وابستگی بیشتر مردم تبدیل شده و ملت و مملکت را در چرخه‌ای از فقر و زوال گرفتار کرده. تنها راه رهایی از این وضعیت، پس گرفتن میهن از مفسدان و تبهکاران است. جنبش حساب‌رسی اجتماعی با پرسشگری مداوم، افشاگری گسترده و فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی پشتیبان ملت ایران خواهد بود.

شهروند پرسشگر
✔️بودجه هر کشور نقش مهمی در شکل دادن به سیاست‌های مالی یک کشور ایفا می‌کند. اما غالبا پیچیدگی‌های فهم بودجه مردم را از تعامل فعال با آن منصرف می‌کند. سازمان‌های جامعه مدنی نقش موثری برای ساده‌سازی و ابهام‌زدایی از بودجه برای عموم مردم بازی می‌کنند. این سازمان‌ها باید نیاز به افزایش سواد بودجه‌خوانی و ترویج مشارکت عمومی در تصمیم‌گیری‌های مالی را تشخیص داده و بودجه مملکت را به زبانی ساده برای مردم توضیح دهند.

✔️در ایران که مافیای جمهوری اسلامی بر مملکت ما حکم می‌راند و از داشتن «دولت ملی» محرومیم، انتظاری نیست که سران کارتل مشارکت مردم را در بودجه بپذیرند یا تسهیل کنند بلکه برعکس با شفافیت دشمنی می‌کنند تا عمق مصیبتی که بر ایران و ایرانی آوار کرده‌اند مشخص نشود. اما پایش بودجه برای ما بسیار حیاتی است تا بفهمیم ثروت ملی و مالیات‌هایی که می‌دهیم دارد کجا خرج می‌شود و گردن چه کسانی را کلفت می‌کند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر در ایران می‌داند!

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺پایش بودجه؛ یقه جمهوری اسلامی را بگیریم!

☑️ بودجه هر کشور نقش مهمی در شکل دادن به سیاست‌های مالی یک کشور ایفا می‌کند. اما غالبا پیچیدگی‌های فهم بودجه مردم را از تعامل فعال با آن منصرف می‌کند. سازمان‌های جامعه مدنی نقش موثری برای ساده‌سازی و ابهام‌زدایی از بودجه برای عموم مردم بازی می‌کنند. این سازمان‌ها باید نیاز به افزایش سواد بودجه‌خوانی و ترویج مشارکت عمومی در تصمیم‌گیری‌های مالی را تشخیص داده و بودجه مملکت را به زبانی ساده برای مردم توضیح دهند.

☑️ در بسیاری از کشورهایی که دولت ملی دارند، گروه‌های پایش بودجه متشکل از شهروندان داوطلب، سازمان‌های غیردولتی، قانون‌گذاران و مقامات دولت کمک‌های ارزنده‌ای را در دستیابی به این اهداف ارائه می‌کنند. آنها به شهروندان کمک می‌کنند تا سواد بودجه‌خوانی را به دست آورند و آنها را قادر می‌سازند تا مسائل کلان مالی را به طور مؤثر درک و ارزیابی کنند. این گروه‌ها با جمع‌آوری و انتشار اطلاعات مربوط به بودجه، دسترسی به داده‌های حیاتی را برای تصمیم‌گیری آگاهانه تسهیل می‌کنند.

☑️ علاوه بر این، سازمان‌های جامعه مدنی با مردم ارتباط برقرار می‌کنند و اطلاعات مربوط به اولویت‌ها، نیازها و خواسته‌های بودجه را به شهروندان می‌رسانند. آنها همچنین از سایر ذینفعان کلیدی مثل قانون‌گذاران و رسانه‌ها حمایت و با آنها همکاری می‌کنند تا ظرفیت خود را در تجزیه و تحلیل و حمایت از مسائل بودجه بالا ببرند. این تلاش مشترک منجر به افزایش مشارکت بازیگران مختلف می‌شود و فرآیند بودجه فراگیرتر و شفاف‌تر را تقویت می‌کند.

☑️ با ساده‌سازی بودجه و ترویج شفافیت، سازمان‌های جامعه مدنی به ملت قدرت می‌دهند تا سیاست‌های مالی را درک کنند و فعالانه در طراحی و اجرای آن مشارکت کنند. از طریق افزایش سواد بودجه، شهروندان دانش لازم را برای درک مسائل پیچیده بودجه به دست می آورند و در نهایت مشارکت آنها را در فرآیندهای تصمیم‌گیری تسهیل می‌کند. این تلاش جمعی تضمین می‌کند که دیدگاه‌های متنوع در نظر گرفته شده و جامعه‌ای فراگیرتر و دموکراتیک‌تر شکل بگیرد که در آن بودجه منعکس‌کننده نیازها و آرزوهای ملت باشد.

☑️ در ایران که مافیای جمهوری اسلامی بر مملکت ما حکم می‌راند و از داشتن «دولت ملی» محرومیم، انتظاری نیست که سران کارتل مشارکت مردم را در بودجه بپذیرند یا تسهیل کنند بلکه برعکس با شفافیت دشمنی می‌کنند تا عمق مصیبتی که بر ایران و ایرانی آوار کرده‌اند مشخص نشود. اما پایش بودجه برای ما بسیار حیاتی است تا بفهمیم ثروت ملی و مالیات‌هایی که می‌دهیم دارد کجا خرج می‌شود و گردن چه کسانی را کلفت می‌کند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر در ایران می‌داند!

شهروند پرسشگر
🔹یک تشکل حامی جمهوری اسلامی به نام «پیشگیری و مبارزه با فساد» نوشته «اگر در کشور فساد فراگیر هست، فساد قضایی، رانت و رابطه، رشوه و اختلاس، سرقت و خفت‌گیری و هرگونه ظلم و جور عادی شده و موجب تعجب مردم نمی‌شود، چرا مسئولان قضایی بازخواست و مؤاخذه نمی‌شوند؟ مگر می‌شود دستگاه قضایی خودش آلوده به فساد باشد و آن‌وقت انتظار داشته باشیم کشور آلوده به فساد نداشته باشیم؟ چرا پاسخ‌گوی عملکردش نیست؟ چرا اجازه نمی‌دهد عملکردش مورد نقد و انتقاد قرار گیرد؟ اگر عملکردش موجب کاهش فساد شده، تقدیر شود و اگر موجب افزایش فساد شده، مؤاخذه گردد.»

🔹«دو سوم کشورهای جهان از ما سالم‌تر هستند و چند کشور جنگ‌زده مانند افغانستان و سوریه بدتر از ما هستند. با پنهان‌کاری و حاکمیت فرمان به‌جای قانون، بی‌توجهی به نقش مردم و انتصاب مسئولان بی‌مسئولیت و غیرپاسخ‌گو، بستر فساد را پهن کرده‌ایم.» این گونه اعتراف‌ها بی‌سابقه نیست اما آدرس را غلط می‌دهند. پاسخ تمام این پرسش‌ها این است که ما با یک حکومت طرف نیستیم بلکه ایران ما را مافیا اداره می‌کند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی راه‌حل نجات میهن را پس گرفتن آن از چنگ جمهوری اسلامی می‌داند!

شهروند پرسشگر
❗️اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی، محمد خوش‌چهره، گفته «من هشدار می‌دهم و معتقدم عده‌ای اقتصاد جمهوری اسلامی را به سمت پرتگاه حرکت می‌دهند؛ پرتگاهی که در حال نزدیک‌شدن به آن هستیم. در مدیریت استراتژیک، هنگامی که یک جامعه در زمینه‌های مختلف با چالش مواجه شده و چالش‌ها به هم نزدیک می‌شود، شرایط به سمت بحران حرکت می‌کند و من نسبت به این وضعیت هشدار جدی می‌دهم.»

‼️هیچ دستی از غیب اقتصاد جمهوری اسلامی را به پرتگاه نمی‌برد بلکه عاقبت فساد سیستماتیک، گسترش تروریسم و سرکوب ملت چیزی جز این نیست. اشتباه آن است که در تحلیل آنچه بر میهن ما می‌گذرد، تصور کنیم با یک حکومت طرف هستیم درحالی که جمهوری اسلامی یک کارتل نظامی-مذهبی تمام عیار است و از خون ایران تغذیه می‌کند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر این وضعیت می‌داند که توان نجات ایران را دارد.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺یک اقتصاددان: جمهوری اسلامی بر لبه پرتگاه!

اقتصاددان حامی جمهوری اسلامی، محمد خوش‌چهره، گفته «من هشدار می‌دهم و معتقدم عده‌ای اقتصاد جمهوری اسلامی را به سمت پرتگاه حرکت می‌دهند؛ پرتگاهی که در حال نزدیک‌شدن به آن هستیم. در مدیریت استراتژیک، هنگامی که یک جامعه در زمینه‌های مختلف با چالش مواجه شده و چالش‌ها به هم نزدیک می‌شود، شرایط به سمت بحران حرکت می‌کند و من نسبت به این وضعیت هشدار جدی می‌دهم.»

«اقتصاد کشور با وضعیتی پیچیده روبه‌رو است و این وضعیت در نهایت به دو‌قطبی‌شدن جامعه منجر شده؛ در یک سو فقرا قرار دارند که روز‌به‌روز بیشتر با فقر دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند و در سوی دیگر، ثروتمندان که همچنان به ثروتشان افزوده می‌شود. بخش زیادی از مدیریت تقاضا به رویکرد بانک‌ها بازمی‌گردد که به اعتقاد من، برخلاف منافع ملی است. در حالی که بسیاری از بانک‌ها ورشکسته هستند، تلاش می‌کنند با ارز و سوداگری زمین، ورشکستگی خود را جبران کنند و در این زمینه ضعف نظارت و مدیریت مشهود است.»

«در وضعیتی که اقتصاد کشور در سراشیبی قرار گرفته و ثبات ندارد، چگونه می‌توان قیمت ارز را به‌صورت لحظه‌ای تعیین کرد؟ امروز بازار ارز در مسیر واقعی خودش قرار ندارد. در واقع، به‌جای اینکه نرخ ارز در واردات و صادرات مشخص شود، شرایطی به وجود آمده که افراد مختلف تلاش می‌کنند با خرید ارز دغدغه‌های اقتصادی خود را مرتفع کنند. کاهش ارزش پول ملی مانند سیب‌زمینی داغی است که به‌محض اینکه کسی آن را برمی‌دارد، برای اینکه دستش نسوزد، آن را پرتاب می‌کند.»

«در زمینه مسکن، شرایط به شکلی شده که مستأجرها روز‌به‌روز در وضعیت سخت‌تری قرار می‌گیرند و با چالش‌های جدی در زندگی مواجه می‌شوند. من هشدار می‌دهم و معتقدم عده‌ای اقتصاد جمهوری اسلامی را به سمت پرتگاه حرکت می‌دهند؛ پرتگاهی که در حال نزدیک‌شدن به آن هستیم. در نتیجه چنین وضعیتی، فشارهای کمرشکن تورمی به مردم وارد می‌شود که به ضعف و تحقیر مردم منجر خواهد شد.»

هیچ دستی از غیب اقتصاد جمهوری اسلامی را به پرتگاه نمی‌برد بلکه عاقبت فساد سیستماتیک، گسترش تروریسم و سرکوب ملت چیزی جز این نیست. اشتباه آن است که در تحلیل آنچه بر میهن ما می‌گذرد، تصور کنیم با یک حکومت طرف هستیم درحالی که جمهوری اسلامی یک کارتل نظامی-مذهبی تمام عیار است و از خون ایران تغذیه می‌کند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ملت ایران را کلیدی‌ترین عامل تغییر این وضعیت می‌داند که توان نجات ایران را دارد.

شهروند پرسشگر
🔘بنیاد مستضعفان، یکی از غول‌های کارتل جمهوری اسلامی، که طی بیش از چهار دهه امپراطوری مالی بسیار گسترده‌ای را با پول ما ملت ایران ساخته، یک هلدینگ اقتصادی مخوف است که در زمینه‌های مختلف از صنایع، کشاورزی، حمل و نقل، هتل‌داری، بانک‌داری و املاک مشغول چپاول ایران ما است. حالا چند ماهی است که این بنیاد قصد دارد مجموعه هتل‌های پارسیان را به قیمتی ناچیز به یکی از فاسدترین خانواده‌های مافیا هدیه بدهد.

🔘استفاده از ۳۱ هزار متر مربع زمین فرودگاه خمینی به مدت ۲۵ سال و ساخت مجتمع هتل این فرودگاه بدون تشریفات قانونی یا قرارداد ۲۰ هزار میلیارد تومانی سال ۱۳۹۹ بین مهدی جهانگیری و قرارگاه خاتم‌الانبیا سپاه برای توسعه مجتمع فولاد بناب تنها نمونه‌هایی از رانت‌هایی است که جهانگیری خورده! مملکت زیبا و ثروتمند ما را بین خودشان تقسیم کرده‌اند و ما ملت را به فقر و زوال کشانده‌اند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را تشویق می‌کند تا درباره فسادها و خیانت‌ها اطلاعات جمع کنیم و با افشاگری‌های گسترده به روند فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی کمک کنیم تا میهن‌مان را پس بگیریم.

👈 بیشتر بخوانید

شهروند پرسشگر
🔺بنیاد مستضعفان، چپاول‌گر ایران!

🔸بنیاد مستضعفان، یکی از غول‌های کارتل جمهوری اسلامی، که طی بیش از چهار دهه امپراطوری مالی بسیار گسترده‌ای را با پول ما ملت ایران ساخته، یک هلدینگ اقتصادی مخوف است که در زمینه‌های مختلف از صنایع، کشاورزی، حمل و نقل، هتل‌داری، بانک‌داری و املاک مشغول چپاول ایران ما است. حالا چند ماهی است که این بنیاد قصد دارد مجموعه هتل‌های پارسیان را به قیمتی ناچیز به یکی از فاسدترین خانواده‌های مافیا هدیه بدهد. 

🔸بانک سینا، شرکت نفت بهران، شرکت سیمان تهران، شرکت صنعتی پارس مینو، شرکت کشتیرانی بنیاد، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، شرکت بیمه سیناشرکت کشاورزی و دامپروری پارس و هتل‌های زنجیره‌ای پارسیان تنها بخشی از دارایی‌های این سهام‌دار عمده کارتل جمهوری اسلامی است. به تازگی، بنیاد مخوف مستضعفان تصمیم گرفته تا هتل‌هایش را به بخش به اصطلاح خصوصی یا همان خودی‌ها واگذار کند؛ روندی که صدای رقبای داخلی کارتل را درآورده!

🔸مجموعه هتل‌های پارسیان یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های هتل‌داری در ایران ما است که شامل ۲۲ هتل در سراسر کشور می‌شود و در پروژه‌های بزرگ گردشگری و قراردادهای دولتی حضور دارد که رقبا به‌طور معمول به آن‌ها دسترسی ندارند. در آذر ۱۴۰۳، بنیاد مستضعفان اعلام کرد قصد دارد مجموعه هتل‌های پارسیان را به ارزش ۴۷ هزار میلیارد تومان از طریق مزایده عمومی واگذار کند. قیمت‌گذاری هتل‌های بنیاد با میانگین قیمت هر هتل حدود ۲ هزار میلیارد تومان در حالی است که فقط ۲ هتل از این ۲۲ هتل، هتل‌های گران‌قیمت و مشهوری چون هتل ۵ ستاره آزادی و استقلال هستند که جمعا حدود ۱۰۰۰ واحد اقامتی دارد.

🔸مشتری خاص بنیاد مستصعفان که دارد اموال ملت ایران را به ثمن بخس می‌بلعد، مهدی جهانگیری است؛ برادر اسحاق جهانگیری و کسی که به جرم قاچاق حرفه‌ای ارز به ۲ سال زندان (!) محکوم شده بود. او مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره گروه مالی گردشگری است که خود یکی از هلدینگ‌های عظیم و فاسد در مافیای جمهوری اسلامی است و صاحب بانک گردشگری، شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا)، شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان، بیمه آرمان و بنیاد نیکوکاری یاس است.

🔸برادران جهانگیری از مفسدان و چپاولگران شناسنامه‌دار در جمهوری اسلامی هستند. پرداختن به فسادهای بی‌شمار اسحاق جهانگیری از تحمل این یادداشت بیرون است. مهدی جهانگیری بعد از استعفا از معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی در سال ۱۳۸۸ شرکت به ظاهر خصوصی «سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران» (سمگا) را راه انداخت که بازوی اجرایی گروه مالی گردشگری در حوزه هتل‌داری و گردشگری است اما در عمل رانت‌خوار اعظم سازمان میراث فرهنگی است.

🔸استفاده از ۳۱ هزار متر مربع زمین فرودگاه خمینی به مدت ۲۵ سال و ساخت مجتمع هتل این فرودگاه بدون تشریفات قانونی یا قرارداد ۲۰ هزار میلیارد تومانی سال ۱۳۹۹ بین مهدی جهانگیری و قرارگاه خاتم‌الانبیا سپاه برای توسعه مجتمع فولاد بناب تنها نمونه‌هایی از رانت‌هایی است که جهانگیری خورده! مملکت زیبا و ثروتمند ما را بین خودشان تقسیم کرده‌اند و ما ملت را به فقر و زوال کشانده‌اند. جنبش حساب‌رسی اجتماعی ما را تشویق می‌کند تا درباره فسادها و خیانت‌ها اطلاعات جمع کنیم و با افشاگری‌های گسترده به روند فشار همه‌جانبه بر جمهوری اسلامی کمک کنیم تا میهن‌مان را پس بگیریم.

شهروند پرسشگر
2025/01/03 17:07:50
Back to Top
HTML Embed Code: