Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
بیمه‌نگار
#موقعیت موقعیت تحصیلی در مقطع ارشد با کمک هزینه تحصیلی در دانشگاه Wyoming: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7283510945862037504/ موقعیت دورکاری در Climatebase در حوزه تغییرات اقلیمی: https://www.linkedin.com/jobs/view/4133516505/…
#موقعیت


موقعیت دورکاری در موسسه JPAL در حوزه inclusive insurance:

https://www.povertyactionlab.org/careers/j-pal-research-fellow-inclusive-insurance-j-pal-global-or-j-pal-europe-job-105230

موقعیت کاری در Nature Conservancy در حوزه ارزیابی اثربخشی برنامه ها در شرق آسیا:

https://www.linkedin.com/jobs/view/4142982789

موقعیت کاری به عنوان استاد اقتصاد کشاورزی و منطقه ای در دانشگاه پنسیلوانیا:

https://psu.wd1.myworkdayjobs.com/PSU_Academic/job/Penn-State-University-Park/Assistant-or-Associate-Professor-in-Regional-and-Agricultural-Economics_REQ_0000063991

موقعیت کاری به عنوان اقتصاد کشاورزی و منطقه ای در دانشگاه آکسفورد:

https://www.landecon.cam.ac.uk/vacancy/job-vacancy-assistant-professor-rural-and-agricultural-economics

موقعیت کاری برای اقتصاددان حوزه محیط زیست در دانشگاه نیومکزیکو:

https://www.imsearch.com/open-searches/university-new-mexico-arid-institute/director

موقعیت کاری در حوزه پایایی محیط زیست در دانشگاه مریلند:

https://ejobs.umd.edu/postings/119754

موقعیت فلوشیپ در حوزه امنیت غذایی در دانشگاه میشیگان استیت:

https://foodshocks.org/



@insurance_notes
FAO-2005.pdf
381 KB
#کتاب
#بیمه


کتاب بیمه محصولات کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، نوشته R. A. J. Roberts، ابتدا مفهوم بیمه کشاورزی را توضیح می دهد و سپس شرایط پوشش آن را در کشورهای منتخب بررسی می کند. پیوند:

https://openknowledge.fao.org/server/api/core/bitstreams/f2d880a3-f505-4999-a1f8-ac81cc5186d9/content

https://www.fao.org/4/y5996e/y5996e00.htm#Contents



@insurance_notes
Forwarded from FARASO. فراسو (Mohammad Emadi)
تجربه چینی؛ دستاوردهای چین در بخش کشاورزی و فرآیند تحول و‌توسعه آن. منتشر شده در آخرین شماره ماهنامه آینده نگر
#کشاورزی
#معرفی


گروه Farmer Field School Program زیرمجموعه برنامه غذا و کشاورزی سازمان ملل یا FAO است. فعالیت گروه در حوزه آگاه سازی کشاورزان و سیاست گذاران این حوزه در مورد بهبود کشاورزی است. پیوند:

https://www.fao.org/farmer-field-schools/home/en/

عضویت در گروه:

https://dgroups.org/fao/fieldschools

ثبت نام در نزدیک ترین وبینار گروه در روز اول اسفند:

https://fao.zoom.us/meeting/register/WHINDIYOTY6F_H-avWEIag#/registration



@insurance_notes
#بیمه


درمورد قدمت بیمه محصولات کشاوررزی:

تاریخ ها بسیار دور و باعث شگفتی و تعجم هستند: اولین بار در سال 1899 در آمریکا اجرا شده و پیش از آن، در سال 1888 توسط یک مشاور آلمانی به دولت ژاپن پیشنهاد شده، هر چند که ژاپن تنها در سال 1938 آن را پیاده کرده است.

منبع: فصل های 12 و 13 کتاب بیمه محصولات کشاورزی برای توسعه کشاورزی:

Crop Insurance for Agricultural Development: Issues and Experience, edited by Peter Hazell et al

https://www.researchgate.net/profile/Peter-Hazell/publication/40930191_Crop_Insurance_for_Agricultural_Development_Issues_and_Experience/links/59eb8f11aca272cddddefa5d/Crop-Insurance-for-Agricultural-Development-Issues-and-Experience.pdf
------

درمورد تاریخ بیمه محصولات کشاورزی در ایران:

https://www.tgoop.com/insurance_notes/5



@insurance_notes
Forwarded from سپهرداد
Lecture 3_externality.pdf
10.2 MB
اسلایدهای جلسه‌ی سوم درس اقتصاد برای سیاست‌گذاری.
این جلسه مباحث در مورد تئوری تولیدکننده و اثرات بیرونی تولید مثل آلودگی هوا بود و راه‌حل‌های کاهش اثرات بیرونی: قانون‌گذاری، مالیات و طراحی بازار.

#اقتصاد_برای_سیاستگذاری

@sepehrdad_channel
Forwarded from سپهرداد
⭕️ ساختن سد و اثرات بیرونی

نیم ساعت آخر کلاس اقتصاد برای سیاست‌گذاری به بررسی اثرات بیرونی سدسازی‌های چین روی رودخانه‌ی مکونگ اختصاص داشت. استادمان از دکتر یو شیانگ لی از دانشگاه علوم و فناوری هنگ‌کنگ دعوت کرده بود که بیاید و عرض نیم ساعت یکی از آخرین مقالاتش در مورد اثرات سدسازی چین بر روی رودخانه‌ی مکونگ را ارائه بدهد.

رودخانه‌ی مکونگ رودخانه‌ی بسیار طویلی است که از کوهستان‌های چین آغاز می‌شود و با عبور از میانمار، تایلند، لائوس و کامبوج به ویتنام می‌رسد. حیات و زندگی میلیون‌ها نفر در این ۶ کشور به این رودخانه‌ی پرآب وابسته است. چین بالادست‌ترین کشور در راه این رودخانه است. از سال ۱۹۹۰ تا به الان حدود ۱۱ سد هم بر این رودخانه ساخته است. دو تا سد Xiaowan و Nuozhadu جزء بزرگ‌ترین سدهای جهان هستند که در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۴ بر روی رودخانه‌ی مکونگ ساخته شدند و عملا اثرات بیرونی فراتر از تصوری روی کشورهای پایین‌دست داشته‌اند.

برای من ارائه‌ی بسیار جذابی بود. هم از این منظر که چطور آن سه چهار تا نمودار اقتصادی خیلی ساده‌ی تئوری تولیدکننده و اثرات بیرونی می‌توانند چنین کاربردهایی داشته باشند و هم از این منظر که ایران هم به شدت با این مسئله در مورد کشور افغانستان روبه‌رو است. رودهای هیرمند و هری‌رود در افغانستان قرار دارند. استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان‌‌ ایران برای حیات خودشان وابسته به این دو رودخانه هستند. افغانستان بر روی هیرمند سد ساخته است و عملا حیات روزمره را از مردم سیستان و بلوچستان گرفته است. اردیبهشت امسال هم که مشهد رفته بودم به این فکر می‌کردم که این شهر هم ناپایدار است و احتمالا تا ۱۰ سال آینده سدسازی‌های احتمالی افغانستان حیات را از این شهر هم دریغ کند... البته که می‌شود برایش چاره‌اندیشی کرد.

باری، ارائه‌ی دکتر لی برای من بسیار جذاب بود. از داده‌ها به زیبایی استفاده کرده بود تا اثرات سدسازی‌های چین را با عدد و نمودار نشان بدهد. خلاصه و نتیجه‌ی کارش این بود که در سال‌های عادی سدسازی‌های چین باعث پیوسته شدن جریان آب در رودخانه‌ی مکونگ شده است. منطقه‌ی جنوب شرق آسیا دو فصل بیشتر ندارد: خشک و تر. در فصل‌های تر رودخانه‌ها ناآرام می‌شوند و احتمال سیل زیادتر است. سدسازی‌های چین باعث شده است که در سال‌های عادی که فصل خشک و تر به اندازه‌ی طبیعی خودشان هستند سیل و سیلاب در فصل‌های تر کم شود و در فصل‌های خشک هم جریان پیوسته‌ی آب برقرار باشد. اما امان از زمانی که طبیعت حالت عادی خودش را ندارد... در سال‌های خشکسالی، اثرات منفی خشکسالی برای مردمان کشورهای پایین‌دست چند برابر حالتی است که چین بر رودخانه‌ی مکونگ سد نساخته بود. در دو سالی که بعد از سدسازی‌های چین خشکسالی رخ داده است به خصوص ویتنامی‌ها که آخرین کشور پایین‌دست رودخانه‌ی مکونگ هستند به شدت در مضیقه قرار گرفته‌اند.

سایت شخصی آقای یو شیانگ لی:
https://sites.google.com/site/leiyhecon/home

متن مقاله‌:
https://www.dropbox.com/scl/fi/okjonjdcuitgslps5af8l/Dam_mekong_Jan25.pdf?rlkey=dvu8y8n36vn9l4vhzp4roobxn&e=1&dl=0


#اقتصاد_برای_سیاستگذاری

@sepehrdad_channel
Milliman-UNDP.pdf
448.1 KB
#بیمه


شرکت بیمه سنجی (اکچوئری) Milliman از سال ۲۰۲۳ در حال همکاری با برنامه توسعه سازمان ملل متحد یا UNDP برای افزایش دانش بیمه و افزایش عمق بیمه در کشورهای در حال توسعه است. تمرکز این برنامه بر تقویت بیمه های مرتبط با تغییرات اقلیمی است.

در بین کشورهای در منطقه ایران، ازبکستان و اردن تاکنون تحت پوشش این برنامه قرار گرفته اند. خوب میشد مشابه این همکاری با ایران هم صورت می گرفت.

ویدیو در این رابطه:

https://www.youtube.com/watch?v=_xEfHjnwb20

صفحه این موسسه درمورد بیمه خرد یا microinsurance:

https://microinsurancecentre.milliman.com/en/about-us



@insurance_notes
Forwarded from Reinsurance Journal
کارگروه بین الملل پژوهشکده بیمه برگزار می کند:
رویداد بین‌المللی با عنوان تغییر اقلیم و تاثیر آن بر صنعت بیمه

رویداد بین‌المللی با عنوان «تغییر اقلیم و تاثیر آن بر صنعت بیمه» با تاکید بر «لزوم توجه و بررسی تغییرات اقلیمی توسط صنعت بیمه» از ساعت 9:00 تا 14:00 روز یکشنبه 5 اسفند1403 به صورت برخط و به زبان انگلیسی از طریق سامانه مدیریت یادگیری پژوهشکده بیمه برگزار می شود.

https://irc.ac.ir/fa-IR/Irc/1/news/view/14594/7905/Staging/
امروز و فردا میزبان پیشگامان صنعت انرژی های تجدیدپذیر امریکا هستیم. پرسش اصلی چگونگی گسترش انرژی های پاک در مقیاس بالاست.

در حالی که تمرکز اصلی پژوهش من بر توسعه انرژی خورشیدی و بادی، هیدروژن، جذب کربن و اقتصاد دایره ای است، این رویداد مهم به طیف وسیع تری از موضوعات می پردازد. این رویداد حول ۶ دسته مهم سازماندهی شده است که ما در «موسسه انرژی و توسعه پایدار دانشگاه نورث وسترن» به آنها به عنوان "6 ستون" اشاره می کنیم: تولید، ذخیره، استقرار، بازیافت، انتقال و جذب.

به نظر شما چالش های گسترش انرژی های تجدیدپذیر کدامند؟

@mrzaheidari
2025/02/23 19:27:10
Back to Top
HTML Embed Code: