Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
979 - Telegram Web
Telegram Web
کانال اتحاد زیست شناسان
فرصتی طلایی برای ورود حرفه‌ای به صنعت آرایشی، بهداشتی و شوینده‌ها✨️
برای اولین بار با امکان کارآموزی با حقوق و بیمه در هلدینگ پاکشوما(گلرنگ)
اطلاعات بیشتر در پست کوت شده...
🔥4👍2
📊 تجزیه و تجلیل متاژنومیک جوامع میکروبی خاص

🚰
حتی زمانی‌که منابع آب سطحی به اندازه کافی در دسترس هستند، آب زیرزمینی از منابع اصلی آب آشامیدنی و کشاورزی است. آلودگی نیترات نیتروژن در مناطقی که تولید دام ‌بیش‌تر است، شدیدتر بوده و علت آن، ناشی از استفاده‌ کودهای شیمیایی یا فاضلاب دامداری‌ها و کودهای دامی باشد.

📍قرار گرفتن در معرض آب‌های زیرزمینی با سطوح بالای” NO3-N” به‌صورت مداوم برای بدن انسان مضر است. مصرف “NO3-N“ ازطریق فرآیندهای دنیتریفیکاسیون و کاهش نیترات بوده که توسط متابولیسم نیتروژن میکروبی انجام شده و منجر به کاهش غلظت “NO3-N” می‌شوند.

🔬 میکروب‌های آب‌های زیرزمینی و ژن‌های مربوط به متابولیسم نیتروژن، مانند ژن‌های کاهش نیترات، تثبیت نیتروژن، اکسیداسیون آمونیاک و دنیتریفیکاسیون، به‌ ترتیب توسط آنالیز‌های “16S rRNA amplicon” و “Shotgun metagenomics” بررسی شدند.

🧬 میکروارگانیسم‌ها نقش‌ بسیار مهمی در متابولیسم نیتروژن و چرخه‌ اولیه‌ آن داشته و عملکرد آن‌ها در خاک، آب و لجن فعال تأیید شده‌ است. طبق بررسی‌ها، ژن‌های متابولیسم نیتروژن، به‌خصوص آن‌هایی که با دنیتریفیکاسیون مرتبط هستند، در مناطق با تنوع میکروبی بالا فراوان بودند.

🖇 اطلاعات بیشتر


✍🏻 مریم ولی‌محمدی
🔎 سارا حسینی

#بیوانفورماتیک #متاژنومیک #میکروب #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
6👍5👏2🤩2👌1
پزشکی بازساختی
آکادمی بیوانفورماتیک ایران
🧬 آینده‌ی پزشکی از دل ژن‌ها رقم می‌خورد!

💠 در این پادکست، با نقش داده‌های ژنتیکی در پزشکی بازساختی آشنا شوید و ببینید چگونه علم، مرزهای درمان را جابه‌جا می‌کند.

🌐 جهت ثبت‌نام در دوره جامع پزشکی بازساختی به آیدی زیر مراجعه کنید.

@bioinf_academy_admin


🎙 ترنم نظیری
✍🏼 فاطمه براری

#پزشکی_بازساختی #پادکست #درمان #هوش_مصنوعی


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
🔥6👌3👍1👏1🤩1🍓1🆒1😎1
🤔 آیا "NanoCas" می‌تواند ژن‌درمانی را به سطح بی‌سابقه‌ای برساند؟

🌟 ابزار جدید ویرایش ژن به‌نام "NanoCas"، که نسخه‌ای مینیاتوری و پیشرفته از سیستم CRISPR-Cas است، نوید تحولی بزرگ در حوزه ژن‌درمانی را می‌دهد. این فناوری با استفاده از پروتئین‌های کوچک‌تر و کارآمدتر، امکان دسترسی به مناطق ژنومی را که قبلاً غیرقابل ویرایش بودند، فراهم می‌کند.

⚡️ این ابزار نه‌ تنها دقت و سرعت ویرایش ژن را افزایش می‌دهد، بلکه به‌دلیل اندازه کوچک‌تر، انتقال به سلول‌ها را نیز آسان‌تر می‌کند. این ویژگی‌ها آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای درمان بیماری‌های ژنتیکی پیچیده تبدیل می‌کند.

⚠️ با این‌حال، چالش‌هایی مانند ایمنی و اثربخشی طولانی‌مدت "NanoCas"، هنوز نیاز به بررسی بیش‌تر دارند. اگر این موانع برطرف شوند، این فناوری می‌تواند انقلابی در پزشکی شخصی‌سازی‌شده ایجاد کند و راه را برای درمان بیماری‌هایی مانند سرطان، اختلالات عصبی و بیماری‌های نادر ژنتیکی هموار کند.

💡 Source

✍🏻 اَوین آسایش فرد

#بیوانفورماتیک #NanoCas

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👍9🔥4👏32👌2
🧠 بررسی دینامیک سلولی و مولکولی فرآیند تکامل نئوکورتکس مغز انسان

🧬 اخیراً محققان با تحلیل داده‌های کروماتین و ترانسکریپتومِ ۳۸ نمونه از بخش‌های مختلف نئوکورتیکال ("Neocortical"- ناحیه ای ۶ لایه و تمایزیافته در کورتکس مغز) در مراحل مختلف تکوینی، قادر به سازمان‌دهی فضایی و شناسایی مسیرهای تمایزی عصبی شده‌اند. علاوه بر این، بررسی‌ها منجر به شناسایی نوعی سلول پیش‌ساز میانی سه‌گانه "Tri-IPCs" شد.

🔬 سلول "Tri-IPCs" علاوه بر کمک به تولید سلول‌های پیش‌ساز الیگودندروسیت و آستروسیت، شباهت زیادی به سلول‌های گلیوبلاستوما دارد، که نشان می‌دهد سلول‌های سرطانی ممکن است از مسیرهای رشد طبیعی برای افزایش رشد و ناهمگونی خود بهره ببرند.

🗃 همچنین، پژوهشگران با ترکیب داده‌های این اطلس با مطالعات ژنومی گسترده، نقشه‌ای از خطر بیماری‌ها را ایجاد کرده‌اند که می‌توان از آن برای شناسایی ژن‌های دخیل در شکل‌گیری بیماری‌های عصبی و پیش‌بینی دقیق زمان رخداد این اختلال، استفاده کرد. این یافته‌ها چشم‌اندازی انقلابی در درمان بیماری‌های عصبی ارائه داده‌اند.

🖇 اطلاعات بیشتر


✍🏻 کیمیا عزیزی
🔍 سهیلا سلحشور فرد

#بیوانفورماتیک #بیماری‌های_عصبی #ژنوم #خبر


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👍611👏1👌1
🎗پرتودرمانی دقیق و ایمن: انقلاب جدید در درمان سرطان

💉 پرتودرمانی یکی از روش‌های درمانی رایج در مبارزه با سرطان است که از پرتوهای پرانرژی برای تخریب سلول‌های سرطانی استفاده می‌کند. اما چالش اصلی در این روش، آسیب به بافت‌های سالم اطراف تومور است. اخیراً، محققان فناوری‌هایی توسعه داده‌اند که پرتودرمانی را با هدف کاهش عوارض جانبی، دقیق‌تر، ایمن‌تر و مؤثرتر کرده‌است.

🩻 در این روش جدید، ابتدا با تصویربرداری با وضوح بالا، موقعیت دقیق تومور مشخص می‌شود. سپس، نرم‌افزارهای هوشمند دوز پرتو را با دقت تنظیم کرده و پرتوها را به‌گونه‌ای هدایت می‌کنند که کمترین آسیب به بافت‌های سالم وارد شود. این نوآوری‌ها نه‌تنها دقت درمان را افزایش می‌دهند، بلکه خطر عوارض جانبی را کاهش می‌دهند و اثربخشی درمان را بالا می‌برند.

📄 مطالعه بیشتر


✍🏻 محمد قلیزاده
🔍 روشنک رشیدی

#بیوانفورماتیک #سرطان #پرتو‌درمانی

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
6👍4👏2👌1
روش نوین در اصلاح ترکیبات کتون‌ها و استرها

👩‍🔬 محققان روش جدیدی برای فعال‌سازی و اصلاح کتون‌ها و استرها معرفی کرده‌اند که امکان استفاده راحت‌تر از این ترکیبات در سنتز شیمیایی را فراهم می‌کند. این روش بر اتصال پیوندهای C-H در این ترکیبات تمرکز دارد و با استفاده از کاتالیزور، امکان افزودن گروه‌های عاملی جدید به مولکول‌ها را فراهم می‌آورد.

♻️ این پیشرفت به کاهش مراحل پیچیده و استفاده از گروه‌های هدایت‌کننده شیمیایی کمک می‌کند و فرآیندهای تولید دارو را سریع‌تر، ارزان‌تر و به‌صرفه‌تر می‌سازد. همچنین، این روش در راستای شیمی سبز و کاهش تولید زباله‌های شیمیایی عمل می‌کند.

🏭 این دستاورد علاوه‌بر صنایع دارویی، می‌تواند در تولید مواد شیمیایی، پلاستیک‌ها و حشره‌کش‌ها نیز تأثیرات مثبتی داشته باشد. تیم تحقیقاتی در نظر دارد این سیستم را برای تولید مولکول‌های کایرال، که در داروسازی اهمیت دارند، گسترش دهد.

🖇 اطلاعات بیشتر


✍🏻 روژینا احسانی
🔍 روشنک رشیدی

#بیوانفورماتیک #شیمی #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👍7👏43👌1
🧬 ژن‌درمانی و ویرایش ژن: امیدی نو برای درمان بیماری‌های کلیوی (۱۰۰۰ راهکار آینده‌ساز)

💊 بیماری‌های کلیوی یکی از مشکلات شایع در جهان هستند که می‌توانند به نارسایی کلیه و مشکلات جدی منجر شوند. تحقیقات جدید از کشف بیش از ۱۰۰۰ مسیر بالقوه برای درمان بیماری‌های کلیوی خبر می‌دهند. این عدد نمادی از فرصت‌های بی‌شمار برای اصلاح ژن‌های معیوب و بازگرداندن عملکرد طبیعی کلیه‌ها‌ است. محققان در تلاش‌اند تا با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته ویرایش ژن، تحولی بنیادین در درمان این بیماری‌ها ایجاد کنند.

🧬 یکی از روش‌های پیشرفته که در این تحقیقات مورد استفاده قرار گرفته، "CRISPR" است؛ این تکنیک به محققان اجازه می‌دهد تا به‌طور دقیق ژن‌های معیوب را اصلاح و از آسیب‌های بیش‌تر به کلیه‌ها جلوگیری نمایند. همچنین، ژن‌درمانی به دانشمندان اجازه می‌دهد تا ژن‌های سالم را به سلول‌ها وارد کنند تا به ترمیم یا جایگزینی عملکردهای ازدست‌رفته کمک کنند. این رویکردهای نوآورانه می‌تواند امیدهای جدیدی را برای درمان بیماری‌های کلیوی فراهم کنند.

📄 منبع


✍🏻 محمد قلیزاده
🔍 روشنک رشیدی


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
5👍2👌2🔥1
🤖 مدل ESCARGOT-AI ؛ پیشتاز در بازده و شفافیت

💻 مدل‌های زبانی بزرگ مانند "GPT-4" با وجود پیشرفت‌های اخیر، هنوز در برخی موارد پاسخ‌های اشتباه می‌دهند و در ادغام دانش خارجی با دانش پیشین خود ضعف دارند. حتی متد "RAG" که اطلاعات جدید را با دانش مدل ترکیب می‌کند، به‌دلیل محدودیت طول متن و دقت پایین در جستجوی برداری، چندان کارآمد نبوده است.

💡با این‌حال، اخیراً محققان با معرفی سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی به‌نام "ESCARGOT" توانسته‌اند با ترکیب مدل‌های زبانی و گراف‌های دانش، دقت خروجی را افزایش دهند و پاسخ‌های غلط را کاهش دهند. این متد در پاسخ به سوالاتی که نیاز به تفکر دارند، بسیار درخشان ظاهر شده‌اند.

🩻 مدل "ESCARGOT"، با اجرای کدهای پایتون و بازیابی دانش، فرآیند استدلال را به‌طور پویا مدیریت می‌کند. به‌علاوه، روند دسترسی به اطلاعات در حین پاسخ‌دهی برای کاربران قابل مشاهده است و درصورت بروز خطا، امکان اصلاح و اجرای مجدد وجود دارد. این ویژگی‌ها به‌ویژه در حوزه‌های حساس مانند پزشکی که نیاز به دقت و شفافیت دارند، بسیار مفید است.

🖇 منبع


✍🏻 کیمیا عزیزی
🔎 سهیلا سلحشورفرد

#بیوانفورماتیک #ESCARGOT_AI #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
🔥9❤‍🔥2👍2🤩1
👁 چشم هوشمند برای شناسایی سلول‌ها

🖥 قطعه‌بندی سلول‌ها در تصاویر زیستی یک فعالیت مهم در مطالعات سلولی است. مدل‌های یادگیری عمیق پیشرفت‌های قابل‌توجهی در این زمینه داشته‌اند، اما اغلب برای دامنه‌های خاص طراحی شده و قابلیت تعمیم ندارند. در این پژوهش، "CellSAM" به‌عنوان یک مدل جهانی معرفی شده که می‌تواند داده‌های متنوع زیستی را پردازش کند.

🧬 این پروژه با استفاده از ورودی‌های مناسب، ماسک‌های دقیق تولید می‌کند. یک آشکارساز به‌نام "CellFinder"، وظیفه شناسایی خودکار سلول‌ها و هدایت "SAM" برای قطعه‌بندی را برعهده دارد. این ترکیب، امکان شناسایی دقیق سلول‌های پستانداران، مخمر و باکتری‌ها را در انواع روش‌های تصویربرداری فراهم می‌کند.

🩻 این مدل عملکرد بالایی در "zero-shot" نیز دارد و با چند نمونه آموزشی قابل بهبود است. علاوه‌ بر این، "CellSAM" در تحلیل‌های متنوع تصاویر زیستی کاربرد دارد و نسخه‌ای از آن برای استفاده در دسترس قرار گرفته است.

🖇 منبع


✍🏻 روژینا احسانی
🔍 سهیلاسلحشورفرد

#بیوانفورماتیک #CellSAM #یادگیری_عمیق #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
🔥8👍32🆒1
📑 فرصت‌ها، چالش‌ها و چشم‌انداز آینده
به‌کارگیری بیوانفورماتیک و تکنیک‌های هوش مصنوعی در تشخیص بیماری‌های گرمسیری با استفاده از داده اومیکس

📕 ژورنال: Frontiers in Digital Healthy
(ضریب انتشار: ۳/۲)

🗓 سال انتشار: ۲۰۲۴

🖇 لینک مطالعه مقاله


#بیوانفورماتیک #AI #هوش‌مصنوعی #اومیکس #ریویو

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👍71👌1
🚨اپلیکیشنی جدید برای مقایسه‌ تک‌سلولی‌ها

👩🏻‍💻ابزار جدید “TagTango” از پکیج R و وب اپلیکیشن ساخته شده است و از آن برای مقایسه‌ گروه‌های تک‌سلولی و حاشیه‌نویسی‌ها استفاده می‌شود. این پلتفرم تفاوت‌ها و شباهت‌های روش‌های دسته‌بندی و حاشیه‌نویسی را به‌صورت ساده ارائه می‌دهد. “TagTango” به‌راحتی بر سیستم عامل‌های مختلف کار می‌کند.

🔬 پیدایش تکنولوژی‌های توالی‌یابی تک‌سلولی مانند بیان پروتئین سطحی، متیلاسیون DNA، دسترسی کروماتین و ترنسکریپتومیک امکان استفاده از این روش‌ها را برای داده‌ها فراهم کرده و پیچیدگی بیش‌تری به شناسایی و طبقه‌بندی سلول‌ها افزوده است.

📌 ابزار “TagTango” روشی ساده برای مشخص کردن تناقص‌های موجود در روش‌های شناسایی سلول‌ها معرفی و ارائه می‌دهد. همچنین به درک بهتر این‌که تغییرات در حاشیه‌نویسی‌ها دارای اطلاعات بیولوژیکی مرتبط یا حاصل ویژگی‌های خاص داده‌ها و روش‌های مختلف هستند، کمک می‌کند.

💻 این ابزار می‌تواند با گرفتن مجموعه داده تک‌سلولی به‌عنوان ورودی، تجزیه‌ و تحلیل بین هر مجموعه را ازطریق تولید جمعیت‌های خاص سلولی، آسان می‌کند. به‌طورکلی، می‌توان از “TagTango” در تحقیقات سلولی به‌عنوان ابزاری برای آنالیز استفاده کرد.

🖇 منبع


✍🏻 مریم ولی‌محمدی
🔎 سهیلا سلحشورفرد

#بیوانفورماتیک #TagTango #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
6👍3🤩3🤯2👌1
🤖 نقش هوش مصنوعی "Generative AI" در طراحی مولکول‌های زیستی

🌱 هوش مصنوعی تولیدی در زیست‌فناوری به‌طور گسترده توسط شرکت‌های پیش رو آمریکایی مانند "DeepMind" و "OpenAI" توسعه یافته است؛ این سیستم‌ از الگوریتم‌های یادگیری عمیق مانند مدل‌های ترنسفورمر و شبکه‌های مولد (GANs) استفاده می‌کند.

🤔 اما این هوش مصنوعی چه کارهایی از دستش برمی‌آید؟

🌟 این هوش مصنوعی، قابلیت‌های جالبی دارد مانند طراحی داروهای هوشمند و پروتئین‌های ضدسرطان با دقت بالا، ساخت آنزیم‌های تجزیه‌کننده پلاستیک و سوخت‌های زیستی، تولید ویروس‌های مصنوعی برای انتقال ایمن دارو.

این هوش مصنوعی طراحی‌ها را در چند ساعت انجام می‌دهد، درحالی‌که طبیعت، درطی چند میلیون سال این کار را انجام می‌دهد. این هوش مصنوعی حتی هزینه‌های تحقیقاتی را چند برابر کاهش می‌دهد!

🪫 با تمام این مزایا، چالش‌هایی هم وجود دارد؛ مثل احتمال ساخت موجودات زنده‌ای که خارج از کنترل انسان باشند. از نگاه آینده‌پژوهی، این فناوری می‌تواند تحولی عظیم در پزشکی و زیست‌فناوری ایجاد کند، اما پیشرفت در این حوزه حتماً نیازمند قوانین سخت‌گیرانه و چارچوب‌های ایمنی دقیق هست.

💡 source


✍🏻 آریا دهنوی

#بیوانفورماتیک #دانستنی #هوش_مصنوعی


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👍62👏2👌2🔥1
❄️ کشف توانایی‌های نهفته پروتئین‌های تغییر شکل‌‌‌دهنده در سرما

🔬 محققان دریافته‌اند که دمای سرد می‌تواند باعث فعال شدن توانایی‌های پنهان پروتئین‌های تغییر شکل‌ دهنده شود. این پروتئین‌ها که در پاسخ به شرایط محیطی، ساختار خود را تغییر می‌دهند، در دماهای پایین رفتارهای متفاوتی از خود نشان می‌دهند که پیش‌تر ناشناخته بودند.

🧊 این یافته می‌تواند درک ما از عملکرد پروتئین‌ها در شرایط سخت مانند یخ‌زدگی یا محیط‌های قطبی را بهبود دهد و کاربردهای مهمی در پزشکی، زیست‌فناوری و تحقیق روی حیات در شرایط غیرعادی داشته باشد.

✍🏻 فاطمه داورزنی

#بیوانفورماتیک #پروتئین #خبر


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
7👍2🤯2👌1
⭕️ وبینار رایگان معرفی رویداد Cancer Biotalent🎗️

🔺با توجه به خلاقانه و نو بودن رویداد بایوتلنت، سوالات بسیاری در خصوص روند برگزاری، فرآیند داوری، اهمیت شرکت در رویداد و مهم‌تر از همه اتفاقاتی که در این رویداد رقم خواهد خورد، برای بیشتر شما مخاطبان عزیز پیش آمده است.

🔻به همین منظور، این وبینار با حضور ارکان برگزار کننده رویداد ملی Cancer Biotalent، تدارک دیده شد تا سوالات شما پیرامون این رویداد ملی، پاسخ داده شود.

🌐 جهت ثبت‌نام وبینار، روی لینک زیر کلیک کنید.👇🏻

📲 ثبت‌نام وبینار

اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
👍32
💻 یک مدل پایه بینایی-زبان برای آنکولوژی دقیق

تصمیم‌گیری بالینی توسط پزشکان به‌وسیله یادداشت‌های بالینی و اطلاعات پاتولوژیک صورت می‌گیرد. رویکردهای هوش مصنوعی که می‌توانند به‌طور مؤثر داده‌های چندوجهی را باهم ادغام کنند، باعث پیشرفت قابل توجهی در مراقبت‌های بالینی می‌شوند.

👩🏻‍🔬 به‌تازگی محققان یک ترانسفورماتور چندوجهی را با مدل‌سازی یکپارچه maSKed" (MUSK)" توسعه داده‌اند که یک مدل پایه بینایی-زبان است که برای استفاده از داده‌های تصویری و متن در مقیاس بزرگ توسعه داده شده است.

👩‍💻 هوش مصنوعی "MUSK" عملکرد قوی در پیش‌بینی نتیجه، ازجمله پیش‌بینی عود ملانوم، پیش‌بینی سرطان پانکراس و پیش‌بینی پاسخ ایمونوتراپی در سرطان‌های ریه، معده و مری را نشان می‌دهد.

❇️ همچنین این مدل هوش مصنوعی به‌طور مؤثری اطلاعات تکمیلی را از تصاویر آسیب‌شناسی و گزارش‌های بالینی ترکیب می‌کند و به‌طور بالقوه می‌تواند تشخیص و دقت در درمان سرطان را بهبود بخشد.

✍🏻 سهیلا سلحشورفرد

#بیوانفورماتیک #یادگیری_ماشین  #هوش_مصنوعی #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
4👍2👏2
🧬 دی‌ان‌ای دیزاین: ابزار وب برای طراحی و تحلیل DNA

🩺 دی‌ان‌ای دیزاین، یک ابزار تحت وب برای بررسی تعاملات پروتئین-DNA است که برخلاف روش‌های سنتی، علاوه‌بر تغییرات توالی، اثرات تغییرات ساختاری DNA را نیز بر اتصال فاکتورهای رونویسی (TF) تحلیل می‌کند. کاربران می‌توانند یک توالی طبیعی را وارد کرده، جهش‌های مدنظر را انتخاب کنند و تأثیر آن‌ها را بر ساختار DNA و تنظیم ژن بررسی کنند.

🧬 این ابزار از مدل یادگیری عمیق برای پیش‌بینی ویژگی‌های ساختاری DNA مانند عرض شیار کوچک (MGW) و پتانسیل الکترواستاتیکی (EP) استفاده می‌کند. همچنین، با پشتیبانی از رمزگذاری‌های مختلف توالی، تمامی جهش‌های ممکن را تولید کرده و تغییرات اتصال فاکتورهای رونویسی را نمایش می‌دهد.

🦠 برای تحلیل خوانش بازها (Base Readout)، دی‌ان‌ای دیزاین بازهای DNA را براساس گروه‌های عاملی موجود در شیارهای بزرگ و کوچک رمزگذاری کرده و تفاوت‌های موقعیتی بین توالی‌های جهش‌یافته و وحشی را مشخص می‌کند. این قابلیت‌ها، این ابزار را به گزینه‌ای کاربردی در مطالعات تنظیم ژن و زیست‌شناسی سنتزی تبدیل کرده‌اند.

✍🏻 سهیلا سلحشورفرد
🔍 مهدی احمدی‌فر

#بیوانفورماتیک #DNA_design #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
🤩8👌52
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💻 نقش یادگیری ماشین در تشخیص زودهنگام سرطان

🎥 ویدیوی «Explainable Machine Learning in Early Cancer Diagnosis» ارائه‌ای از Judith Cerit از دانشگاه فنی مونیخ است. این ویدیو به بررسی نقش یادگیری ماشین در تشخیص زودهنگام سرطان می‌پردازد. در این ارائه، به چگونگی استفاده از مدل‌های یادگیری ماشین برای تحلیل داده‌های پزشکی و شناسایی الگوهای مرتبط با نشانه‌های اولیه سرطان پرداخته می‌شود. همچنین، اهمیت قابل توضیح بودن این مدل‌ها برای درک بهتر تصمیم‌گیری‌های آن‌ها توسط پزشکان و افزایش اعتماد به این فناوری‌ها مورد تأکید قرار می‌گیرد.


✔️ Youtube


#بیوانفورماتیک #یادگیری_ماشین #سرطان #آینده_پزشکی #فیلم


╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
👏16🔥32👍2🤩1👌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🧩سلول‌های بنیادی؛ تکه‌های پازل حیات | تکه هفتم

~تقدیم شما؛ هفتمین قسمت از سری ویدئوهای آموزشی آکادمی پزشکی بازساختی ایران~

🧫🔬مهندسی بافت و پزشکی بازساختی؛ دو مسیر متفاوت اما هم‌راستا در بازسازی بافت‌ها هستند.
مهندسی بافت بیشتر به ساخت بافت‌ها و اندام‌ها در محیط آزمایشگاه می‌پردازد،
در حالی که پزشکی بازساختی، فعال‌سازی توانایی‌های درونی بدن برای ترمیم را هدف قرار می‌دهد.

《در این قسمت، به بررسی تفاوت‌ها و اصول بنیادین این دو رویکرد می‌پردازیم.》

مترجم: هانیه مرادیان
تدوین: امیر اسماعیلی

🌱منتظر قسمت‌های بعدی باشید!

اینستاگرامتلگراملینکدین

|••آڪادمے پزشڪے بازساختے ایران••|
|••🧬@𝐼𝑟_𝑅𝑒𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑣𝑒_𝐴𝑐🩺••|
👌136
2025/07/13 13:23:11
Back to Top
HTML Embed Code: