Telegram Web
🟢غایت خلقت جهان، پرورش انسانهایی است که در برابر شدائد
بر هر چه شک و تردید و تعلق است غلبه کنند و حسینی شوند.
سید مرتضی آوینی

#ایران_قوی
#اقتدار

🇮🇷 @iran1444_ir
🟡رشادت شهید قاسم سلیمانی در آمرلی ذکر شده هست که چطور در زمان پیروزی‌های پی در پی داعش با هلی‌کوپتر به این شهر محاصره شده رفت و به مقابله با تروریست‌ها پرداخت.

🟢 «رهبری فرمودند چه کسی هست که بتواند با بالگرد وارد شهری که در محاصره‌ ۳۶۰ درجه دشمن است بشود (یعنی محاصره‌ی کامل و بدون راه فرار) و با سازماندهی جوانان آن شهر، محاصره را بشکند؟ این حرف رهبری اشاره به کاری بود که سردار سلیمانی در زمان محاصره شهر «آمرلی» توسط داعش در #عراق انجام داد. این شهر در استان صلاح الدین عراق و در ۱۰۰ کیلومتری مرز #ایران قرار دارد. زمانی که #داعش در اوج قدرت بود و هیچ‌کس در سوریه و عراق حریف‌شان نبود (چه ارتش‌های سوریه و عراق و چه سایر گروه‌های تکفیری قدرتمند مثل جبهه النصره یا همان القاعده و یا جیش‌الفتح و ...) وقتی داعش به عراق حمله کرد و مثل آب خوردن موصل و تمام شمال عراق را گرفت و به نزدیکی بغداد و #کربلا و اربیل رسید و کل عراق در آستانه‌ی اشغال و سقوط به دست داعش قرار گرفت، یک شهر به اسم «آمرلی» که ساکنان آن اقلیت ترکمان شیعه‌ی عراق هستند، در محاصره‌ی کامل و ۳۶۰ درجه‌ی داعش قرار گرفت.

ادامه دارد...
🇮🇷 @iran1444_ir
‼️سردار سلیمانی در حالی که شهر در محاصره‌ی کامل داعش بود، شبانه و با بالگرد در یک اقدام بسیار خطرناک از بالای سر نیروهای داعش گذشت و وارد شهر شد و به سازماندهی نیروهای مدافع شهر پرداخت
و باعث مقاومت شهر و جلوگیری از سقوط و قتل عام فجیع مردم و شیعیان شد.

❗️❗️اقدامی که در آن شرایط پر خوف و خطر، یک کار عجیب و بسیار متهورانه بود و کمتر کسی جرات انجام این کار را داشت. متاسفانه #رسانه‌ های ما در آن زمان نه خطر عظیم #داعش را به مردم گوشزد کردند و نه به این اقدام بی‌باکانه و شگفت‌آور سردار سلیمانی پرداختند.
#انسان_تراز
#مجاهد_کبیر

🇮🇷 @iran1444_ir
♦️هرج و مرج سایبری
قسمت اول...


🔺حملات باج افزاری
🔺دخالت در انتخابات
🔺جاسوسی از شرکت ها
🔺تهدید شبکه برق

🔸 با این همه عناوین دلهره آوری که در خبرها می‌بینیم به نظر می‌رسد امید اندکی برای برقراری میزانی از نظم در این هرج و مرج فضای سایبر وجود داشته باشد
🔸 روایت‌های ناگواری که بی وقفه می شنویم تصویری از دنیای آنلاین عنان گسیخته را مجسم می‌کند که هر روز خطرناک تر از قبل می شود و پیامدهای ناخوشایند در علاوه بر فضای سایبر دامن اقتصاد ژئوپلتیک جوامع دموکراتیک و مسائل اساسی جنگ و صلح را نیز می‌گیرد
🔸وقتی با واقعیتی چنین آزاردهنده بود، این طبیعی است که امکان تدوین قوانین پایه برای فضای سایبر به دیده شک نگریسته شود


🔸در حقیقت،خصوصیات ذاتی فضای سایبر اعمال هرگونه هنجار را ناممکن می‌کند و حتی نمی شود فهمید اصلاً این هنجارها دارد نقض می‌شود یا نه
دولتهایی که از هنجارهای سایبری اعلام حمایت می‌کنند خودشان عملیات سایبری گسترده‌ای را علیه دشمنان شان به اجرا می‌گذارند برای مثال در دسامبر ۲۰۱۵ مجموعه ۱۱ ماده‌ای از ضوابط سایبری بین‌المللی داوطلبانه و غیر الزام‌آور در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد روسیه به تدوین ضوابط کمک کرده بود و بعد از انتشار آن هم پایان را امضا کرد اما در همان ما حمله سایبری را علیه شبکه برق اوکراین ترتیب داد که برق تقریباً ۲۲۵۰۰۰ اوکراینی را برای چند ساعت قطع کرد و در همان حین داشت تدارک دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا را می‌داد
🔸 با استناد به این شواهد است که می‌گویند ایجاد هنجارهایی برای رفتار مسئولان دولت ها در فضای سایبر خیالی خام است  

ادامه دارد...

پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش به‌سوی ایران ۱۴۴۴
♦️هرج و مرج سایبری قسمت اول... 🔺حملات باج افزاری 🔺دخالت در انتخابات 🔺جاسوسی از شرکت ها 🔺تهدید شبکه برق 🔸 با این همه عناوین دلهره آوری که در خبرها می‌بینیم به نظر می‌رسد امید اندکی برای برقراری میزانی از نظم در این هرج و مرج فضای سایبر وجود داشته باشد…
♦️هرج و مرج سایبری
قسمت دوم...


🔹مرز عمومی و خصوصی در نقاط آسیب پذیری که مشمول امنیت سایبری می‌شود چندان روشن نیست .

🔸اینترنت ،شبکه های متشکل از شبکه هاست که بیشترشان تحت مالکیت خصوصی هستند.

🔹 بر خلاف سلاح‌های هسته‌ای یا متعارف حکومت‌ها این شبکه‌ها را در اختیار ندارند طبیعتا شرکت‌ها بین سرمایه‌گذاری در امنیت و بیشینه کردن سود کوتاه مدت شان به میل خود موازنه برقرار می کند .

🔸در عرصه منازعات نظامی جهان شبکه‌های رایانه‌ای میدان پنجم درگیری اند که به ۴ میدان قبلی زمینی دریایی هوایی و فضایی اضافه شده است و ارتش آمریکا با تشکیل مرکز فرماندهی سایبری در ۲۰۱۰ این میدان را به رسمیت شناخته است .

🔹از ویژگی‌های به خصوص این میدان جدید جنگ سایبری می‌توان به از میان رفتن سرعت کنش و واکنش، هزینه اندک و دشواری انتصاب حملات اشاره کرد .
حمله هکرها در ۲۰۱۷ با آلوده و غیرقابل استفاده کردن رایانه های نظام خدمات ملی سلامت بریتانیا باعث شد تا وقت ملاقات هزاران بیمار لغو شود .

🔸در میانه همه‌گیری کووید ۱۹ نیز بیمارستان‌ها و تولیدکنندگان واکسن مستقیماً هدف حملات باج افزاری هکرها قرار گرفتند .

🔹مطابق برخی برآوردها حمله هکرهای مورد حمایت روسیه در ۲۰۱۷ که اطلاعات رایانه‌ای بانکها و شرکتهای انرژی ایستگاه‌های پمپ بنزین و سازمان‌های دولتی اوکراین را پاک کرد ،مجموعه آن آسیبی معادل بیش از ۱۰ میلیارد دلار به همراه داشت .

🔸تعداد هدف نیز به سرعت در حال افزایش است و کارشناسان تخمین زدند که تعداد اتصال های اینترنتی تا ۲۰۳۰ به ۱ تریلیون خواهد رسید.
🔹 جهان از دهه ۱۹۸۰ شاهد حملات سایبری بوده است اما پهنه حملات گسترده شده است


ادامه دارد...

پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
پیش به‌سوی ایران ۱۴۴۴
♦️هرج و مرج سایبری قسمت دوم... 🔹مرز عمومی و خصوصی در نقاط آسیب پذیری که مشمول امنیت سایبری می‌شود چندان روشن نیست . 🔸اینترنت ،شبکه های متشکل از شبکه هاست که بیشترشان تحت مالکیت خصوصی هستند. 🔹 بر خلاف سلاح‌های هسته‌ای یا متعارف حکومت‌ها این شبکه‌ها را در…
♦️هرج و مرج سایبری
قسمت آخر...


📌هنجارها تا زمانی که روال معمول دولت‌ها نشوند کارآمد نیستند و این احتمالا زمان ببرد.

دهه‌های زیادی زمان برد تا هنجارهای ضد برده‌داری در اروپا و آمریکا در قرن نوزدهم شکل گرفت .
📌در قرن هجدهم بود که ناوگان کشورها ،کشتی های دزدان دریایی یا افرادی از آنها را استخدام می‌کردند تا قدرتشان را در دریاها بیشتر کند.
اما در قرن بعد دولت‌ها از دزدان دریایی رویگردان شدند زیرا غارت های خارج از برنامه آنها هزینه سنگینی داشت .
همزمان با تلاش حکومت ها برای مهار دزدان دریایی نگرش و رویکرد تغییر کرد و هنجار های جدیدی از ملاحظه کاری و خودداری ایجاد شدند.
📍 می‌توان تصور کرد که چیزی شبیه به این در قلمرو فضای دیجیتال نیز رخ دهد و حکومت‌ها درمی‌یابند که استفاده از عمال و مزدوران خصوصی برای انجام حملات سایبری تبعات اقتصادی منفی به بار می آورد و خطر خارج شدن اوضاع از کنترل را افزایش می دهد.
برهمین مبنا، شماری از کشورها هک‌متقابل را غیرقانونی کردند.
📌این هنجارها را می‌توانند از طریق نگرش‌های اجتماعی شکل بگیرد یا ممکن است وارداتی باشد .
برای مثال اشاعه اعلامیه حقوق بشر جهانی بعد از ۱۹۴۵ را در نظر بگیرید.
کشورهای غربی پرچمدار ترویج اعلامیه جهانی حقوق بشر بودند اما بسیاری از دولت‌های دیگر به صرف فشار افکار عمومی ناچار به امضای آن شدن و متعاقب آن دیدند با فشارهای خارجی مجبورند تا قید و بندهایی را رعایت کند .
📌عهدنامه های مربوط به فضای سایبر را نیز میتوان در همین پازل بررسی کرد.
در شرایط فعلی شاید کارآمدی آنها زیر سوال باشد، اما احتمالاً بتوانند محدودیت‌هایی برای رفتارهای به خصوص ایجاد کند و قوانین ابتدایی را در این راستا وضع کند .
📌این رویکرد که به نظر می‌رسد دولت بایدن در اجلاس ژنو در ژوییه سال گذشته با ولادیمیر پوتین در پیش گرفته است.
جایی که فضای سایبر نسبت به سلاح‌های هسته‌ای سهم بزرگتری در مذاکرات داشت


 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 اجرای سرود سلام فرمانده در مدرسه‌ای در شهر کارگیل واقع در جامو و کشمیر

پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
2025/07/14 03:47:51
Back to Top
HTML Embed Code: