Telegram Web
تاریخ پایان فقر تازه آغاز شده است

🔸فاصله ما با جهانی بدون فقر چقدر است؟

🔹دو قرن پیش، اکثریت عظیم مردم در سوئد در فقر شدید زندگی می‌کردند. از هر چهار کودک، یک نفر جان خود را از دست می‌داد و نزدیک به ۹۰ درصد از جمعیت آنقدر فقیر بودند که نمی‌توانستند هزینۀ فضای کوچکی برای زندگی، حداقل امکانات گرمایشی و غذایی که مانع از سوتغذیه بشود را بپردازند.

🔹از اواخر قرن نوزدهم به این سو، اقتصاد سوئد به طور فزاینده‌ای از فناوری تولید مدرن استفاده کرد و به بهره‌وری‌ای دست یافت که رشد اقتصادی را ممکن کرد. یک قرن پیش سوئدی‌ها هنوز فقیر بودند، اما اکثر آن‌ها وخیم‌ترین حالت فقر را پشت سر گذاشته بودند. امروز خط فقر در سوئد حدود ۳۰ دلار در روز تعیین شده است.

🔹تنها کشورهایی که در آن‌ها قریب به اتفاق مردم در فقر زندگی نمی‌کنند، کشورهای پردرآمد هستند. تولید ناخالص داخلیِ سرانه معیاری از درآمد متوسط است که نه تنها درآمدهای شخصی افراد، بلکه مخارج دولت را نیز در نظر می‌گیرد. در همۀ کشورهایی که تولید ناخالص داخلی سرانۀ آن‌ها کمتر از ۳۰۰۰۰ دلار است، اکثریت جمعیت در فقر زندگی می‌کند.

🔹برای کاهش قابل توجه فقر، اقتصاد جهان حداقل باید پنج برابر شود. این در حالتی است که در آن جهان به کاهش گستردۀ نابرابری نیز دست یابد: در چنین سناریویی نابرابری بین همه کشورهای جهان به طور کامل از بین خواهد رفت. بنابراین، این محاسبه باید به عنوان حداقل رشد مورد نیاز برای پایان دادن به فقر لحاظ شود.

🔹جهان پیشرفت خوبی داشته است (در دهۀ گذشته سهم افرادی که با کمتر از ۱۰ دلار در روز زندگی می‌کنند ۱۰ درصد کاهش یافته است) اما هنوز به پیشرفت زیادی نیاز است. ۶۲ درصد انسان‌ها با کمتر از ۱۰ دلار، و ۸۵ درصد با کمتر از ۳۰ دلار در روز زندگی می‌کنند. حتی پس از گذشت دو قرن از مبارزۀ جهانی با فقر، ما هنوز در مراحل اولیۀ این مبارزه هستیم.

📗1325 کلمه
زمان تخمینی مطالعه: 8 دقیقه

#مرکز_توانمندسازی_حاکمیت_و_جامعه

⭕️ متن کامل گزارش فوق را در Instant view بخوانید.
https://b2n.ir/t82924

⬇️ یا از طریق لینک زیر، به سایت ما مراجعه نمایید.
https://iran-bssc.ir/?p=22032
سیاست‌هایی که نتیجۀ معکوس می‌دهند

🔸تورم، سقوط ارزش لیر و چشم‌انداز اقتصادی ترکیه

🔹نرخ تورم رسمی ترکیه در ماه گذشته به بالاترین حد خود در 23 سال گذشته رسید، و همچنان استراتژی نامتعارف رئیس جمهور رجب طیب اردوغان برای مدیریت اقتصاد 790 میلیارد دلاری این کشور نتایج معکوسی به بار می‌آورد. بر اساس داده‌های آژانس آماری این کشور، شاخص قیمت مصرف‌کننده در ماه مه نسبت به سال قبل 73.5 درصد افزایش یافت که این میزان، بالاترین میزان افزایش از اکتبر 1998 است.

🔹قیمت مواد غذایی که به منبع فزایندۀ نارضایتی مردم ترکیه تبدیل شده است، درمقایسه با مدت مشابه سال قبل 91.6 درصد افزایش یافته است. اردوغان، که از مخالفان سرسخت نرخ‌های بهرۀ بالا است، در ماه‌های پایانی سال گذشته به بانک مرکزی دستور داد که علی‌رغم افزایش تورم، به طور مداوم هزینه‌های استقراض را کاهش دهد.

🔹اردوغان، که از مخالفان سرسخت نرخ‌های بهرۀ بالا است، در ماه‌های پایانی سال گذشته به بانک مرکزی دستور داد که علی‌رغم افزایش تورم، به طور مداوم هزینه‌های استقراض را کاهش دهد. رئیس‌جمهور مدعی شد که در حال اتخاذ یک مدل اقتصادی جدید است که با استفاده از لیر ارزان و رونق صادرات، کسری تجاری طولانی‌مدت کشور را رفع می‌کند و تورم را کاهش می‌دهد.

🔹حتی قبل از جنگ در اوکراین، منتقدان این طرح را یک «آزمایش» اقتصادی پرخطر توصیف کرده بودند که خطر سقوط ارزش لیر ترکیه و ایجاد تورم بی‌سابقه را به همراه دارد. ارزش پول ترکیه پس از انتشار آمار تورم در روز جمعه، اندکی کاهش یافت و در برابر دلار آمریکا به میزان ۱۶٫۵ لیر تضعیف شد و سقوط آن برای سال ۲۰۲۲ به تقریباً ۲۰ درصد رسید. سقوط لیر در سال ۲۰۲۱، ۴۴ درصد بود.

📗724 کلمه
زمان تخمینی مطالعه: 5 دقیقه

#مرکز_توانمندسازی_حاکمیت_و_جامعه

⭕️ متن کامل گزارش فوق را در Instant view بخوانید.
https://is.gd/rc3hiK

⬇️ یا از طریق لینک زیر، به سایت ما مراجعه نمایید.
https://iran-bssc.ir/?p=22086
گفتگوی اجتماعی برای معضل تعارض منافع

🔸 چرا «پذیرش» یک راه‌حل از سوی ذینفعان برای عملی شدن آن مهم است؟

🔹در هفته های اخیر بحث افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی بار دیگر به بروز مناقشه در این زمینه حول صنف پزشکان انجامید. از یک سو در برخی اندیشکده‌ها و به تبع آن در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، بحث تعارض منافع پزشکان به عنوان مانع افزایش ظرفیت پزشکان پیگیرانه دنبال شده است. از طرف دیگر نیز سازمان نظام پزشکی نسبت به این مسئله واکنش نشان داده است.

🔹موافقان افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی معتقدند که سازمان نظام پزشکی و پزشکان نماینده مجلس که عضو کمیسیون بهداشت و درمان هستند؛ پزشکانی که جزو مدیران اجرایی وزارت بهداشت و درمان هستند؛ پزشکانی که عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند و …، نمی‌توانند از منافع صنف خود مبنی بر محدود نگاه داشتن بازار کار پزشکی به طور کامل منفک شوند.

🔹در مقابل، پزشکان معتقدند مسئله جان انسان‌ها با طرح‌های شتابزده و غیرکارشناسی در معرض خطر قرار می‌گیرد و چون کیفیت آموزش پزشکی به طور مستقیم با تخصص فارغ‌التحصیلان پزشکی و در نتیجه جان مردم ارتباط دارد، نباید درا ین زمینه شتاب کرد. به علاوه، استفاده از نظر و مشارکت اصناف به سبب شناخت دقیق میدانی و آشنایی و توان اقناع صنف، اصل رایج در مورد تمام اصناف و گروه‌های حرفه‌ای است و این امر اجتناب‌ناپذیر است.

🔹مسئله اصلی ما چیست؟ پاسخ اولیه این است که تناسبی میان تعداد پزشکان و جمعیت کشور وجود ندارد و مثلا سرانۀ پزشکان در ایران از میانگین سرانۀ پزشکان در جهان پایین‌تر است. در این صورت، قبل از اینکه بلافاصله راه‌حل را پیدا کرد و بگوییم «پس راه‌حل در افزایش تعداد دانشجویان پزشکی است»، باید سوال را عمق بخشید و پرسید چرا سرانۀ پزشکان در ایران کم است؟

🔹برای پذیرش باید به راهبرد گفتگوی اجتماعی پایبند بود. مسائل را در عرصۀ عمومی به گفتگو نهاد و اجازه داد که راهکارهای کارشناسی متعدد در میان طیف وسیع ذینفعان (عموم مردم، خانوارهای درگیر بیماری‌های صعب‌العلاج و دشوار، دانش‌آموزان علاقمند به تحصیل در رشتۀ پزشکی، اساتید دانشگاه حوزۀ آموزش پزشکی و ده‌ها گروه اجتماعی ذینفع دیگر) مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

📗1554 کلمه
زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

#تعارض_منافع

⭕️ متن کامل گزارش فوق را در Instant view بخوانید.
https://is.gd/9UZWyS

⬇️ یا از طریق لینک زیر، به سایت ما مراجعه نمایید.
https://iran-bssc.ir/?p=22081
تورم، عامل یکی از بزرگ‌ترین فجایع تاریخ بشر

🔸گفت‌وگو با هاسمن دربارۀ ریشه‌های تورم در اقتصاد ونزوئلا

🔹ونزوئلا که زمانی یکی از ثروتمندترین کشورهای آمریکای‌لاتین با بزرگ‌ترین ذخایر نفتی جهان محسوب می‌شد، در سال‌های اخیر دچار افول سیاسی، اقتصادی و انسانی شده است. بسیاری از ناظران مادورو و رئیس‌جمهور پیشین هوگو چاوز را مقصر می‌دانند که سیاست‌هایشان اقتصاد را به انحطاط کشاندند و طبق گزارش‌ها موجب گسترش افسارگسیختۀ فساد سیاسی شدند.

🔹با فروپاشی اقتصادی، میلیون‌ها ونزوئلایی از کشور فرار کردند و صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند که نرخ تورم امسال در این کشور به 10 میلیون درصد برسد. برای درک شرایط و علل این اتفاق، نشریۀ رسمی دانشگاه هاروارد با ریکاردو هاسمن، استاد توسعۀ اقتصادی دانشکدۀ کندی هاروارد و مدیر مرکز توسعۀ بین‌المللی، درخصوص نگرانی‌های فعلی و اقداماتی که ممکن است ثبات را به این کشور بازگرداند، گفت‌وگو کرده است.

🔹وضعیت کنونی را می‌توان بزرگترین فروپاشی اقتصادی در تاریخ بشر دانست که بدون جنگ یا فروپاشی دولت رخ داده است. تولید ناخالص داخلی بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است. این میزان دو برابر رکود بزرگ ایالات متحده و دو برابر بحران یونان است. این مقدار، دو برابر فروپاشی اقتصادی‌ای است که در خلال جنگ داخلی اسپانیا رخ داد.

🔹پیامد این فروپاشی را می‌توان با اشاره به این واقعیت بیان کرد که امروز حداقل دستمزد ۶ دلار در ماه است. یعنی با حداقل دستمزد نمی‌توان روزانه دو عدد تخم مرغ خریداری کرد. با این میزان دستمزد می‌توان روزانه حدود ۷۰۰ کالری خریداری کرد. این بدان معناست که از آنجایی که شما کالری و پروتئین و دارو برای ۳۰ میلیون نفر را ندارید، مردم در حال کاهش وزن هستند.

🔹مردم نیز در حال فرار از کشور هستند. ما با استفاده از توییتر مطالعه‌ای انجام دادیم و تخمین زدیم که سال گذشته چیزی حدود ۱۰ درصد از جمعیت، کشور را ترک کردند. ما تعداد افرادی که در خارج از کشور از فیس‌بوک استفاده می‌کردند را ردیابی کردیم و تخمین زدیم که حدود ۳/۵ میلیون نفر از کشور گریخته‌اند.

📗1688 کلمه
زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

#مرکز_توانمندسازی_حاکمیت_و_جامعه

⭕️ متن کامل گزارش فوق را در Instant view بخوانید.
https://tinyurl.com/29bkwpl8

⬇️ یا از طریق لینک زیر، به سایت ما مراجعه نمایید.
https://iran-bssc.ir/?p=22100
🔷 انتشار صدمین شماره از خبرنامه مدیریت تعارض منافع 🔷

🔴 صدمین شماره از خبرنامه هفتگی مدیریت تعارض منافع (و 150اُمین شماره در تداوم سلسله خبرنامه مقابله با فساد و تعارض منافع) توسط مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی منتشر شد. در این خبرنامه که بازه زمانی 29 خرداد تا 4 تیر 1401 را پوشش می‌دهد، تحلیلی درباره تعارض منافع و نسبت آن با توانمندسازی حاکمیت و جامعه ارائه شده است.

🔻 گزیده‌ی اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌های اصلی هفته گذشته در حوزه تعارض منافع به این شرح است:🔻

شهباز حسن‌پوربیگلری، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، تجمیع تمام امور مربوط به ایجاد نیاز، تجارت و تنظیم بازار دارو در یک وزارتخانه یعنی بهداشت و سازمان غذا و دارو را عامل بروز تعارض منافع عنوان کرد.

بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، از شناسایی حدود 70 تا 80 نقطه تعارض منافع ساختاری سازمانی شخصی و فرآیندی در جای جای نهاد دولت و سایر قوا توسط مرکز پژوهش‌ها خبر داد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در بیانیه‌ای به امضای بیش از 100 کسب وکار خود، پلمپ برخی کسب‌وکارهای حوزه‌ فناوری اطلاعات را ناشی از تعارض منافع اتحادیه‌های صنفی عمومی دانسته و بر نقش اتحادیه صنفی تخصصی در تعامل با نهادهای رسمی و سیاست‌گذار در امور فرابخشی تاکید کرد.

کمیته مدیریت تعارض منافع در صندوق شاهد وابسته به بنیاد شهید و ایثارگران ایجاد شده و اعضای آن توسط مدیرعامل این صندوق منصوب شدند.
دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی و خانه اندیشه ورزان برگزار می‌کند:

سلسله نشست های فقر چند بعدی

نشست ششم (نشست پایانی و جمع بندی): فقر انرژی و منابع آب در ایران

میزبان
سید هادی موسوی نیک (مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی)
ارائه دهنده
شهرزاد ملاح (کارشناس دفتر مطالعات رفاه اجتماعی) (ارائه دهنده فقر انرژی)
زهرا کاویانی (مدیر گروه پایش فقر درآمدی و چند بعدی / دفتر مطالعات رفاه) (ارائه دهنده پایگاه بهره مندی)
منتقدان
علی دینی ترکمانی (عضو هیات علمی مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی)
سید محمد مهدی موسوی (فارغ التحصیل اقتصاد انرژی از دانشگاه ساوتهمپتون و عضو هیئت علمی دانشگاه خاتم )

🔴زمان: دوشنبه 20 تیر 1401، ساعت 10 صبح

🔴جلسات همزمان به صورت حضوری در خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر (عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷، خانه اندیشه ورزان و به صورت مجازی از طریق اسکای روم به آدرس زیر برگزار می‌شود:
https://www.skyroom.online/ch/khanahouse/events

به منظور اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 66977800 داخلی 313 تماس برقرار نمایید.
Forwarded from احمد میدری
⭕️سلسله نشستهای تخصصی مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه

فقرزدایی و بازآفرينی نظام اقتصادی

سخنران: دکتر احمد میدری؛ معاون سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

زمان: سه شنبه 21 تیر 1401، ساعت 14 الی 16:30

مکان: خیابان 16 آذر، کوچه ادوارد براون، پژوهشکده مطالعات توسعه، سالن جلسات

لینک اسکایپ جلسه: https://join.skype.com/BbjcRLZmyj7M


@meidari
هفت مشکل شاخص ادراک فساد که باید در تحلیل وضعیت کشورها مدنظر قرار داد

🔹 شاخص ادراک فساد به عنوان مشهورترین شاخص مرتبط با فساد هرسال با اعلام رتبه‌بندی‌های جدید باعث برجسته‌سازی موضوع فساد در کشورهای مختلف می‌شود. در ایران نگاه اکثر کارشناسان به این شاخص با سیر نزولی وضعیت کشور در مبارزه با فساد همراه شده است، اما این استنتاج‌ها می‌تواند با خطاهایی همراه باشد. 

🔹 شاخص ادراک فساد نه واقعیت فساد در یک کشور بلکه ذهنیت کارشناسان و صاحبان کسب‌وکار نسبت به فساد در کشورها را نشان می‌دهد. با اینحال حتی در سطح ذهینت هم این شاخص مشکلاتی دارد. ابتدا آنکه نبود یک تعریف واحد از فساد می‌تواند ذهنیت افراد به موضوعاتی متفاوت را نشان دهد نه پدیده‌ای واحد، دوم آنکه به دلیل تغییر در کشورهای حاضر در رتبه‌بندی و حتی شیوه رتبه‌بندی، امکان بررسی روند وضعیت ادراک فساد در کشورها بسیار پیچیده است. 

https://iran-bssc.ir/activities/publications/study-reports/23858/
مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه و پژوهشکده مطالعات توسعه برگزار می‌کند

دوشنبه‌ها با توسعه
نشست‌های مباحث اساسی پیشرفت و توسعه کشور

این جلسه:

«نقد و بررسی اصلاحات صندوق‌های بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه»

«همراه با اکران مستند بمب ساعتی»

سخنرانان: علی حیدری (پژوهشگر حوزه بیمه‌های اجتماعی و نایب رئیس سابق هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی)
سجاد پادام (پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس و مدیرکل سابق بیمه های تأمین اجتماعی وزارت کار)
حسین خداپرست (کارگردان مستند بمب ساعتی)

دبیر نشست: سعید هراسانی(پژوهشگر مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی)

زمان: دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ تا ۱۸

مکان: سالن جلسات پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی تهران

لینک مجازی جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/icdsj/jt
Export 02.mp4
29 MB
مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه و پژوهشکده مطالعات توسعه برگزار می‌کند

دوشنبه‌ها با توسعه
نشست‌های مباحث اساسی پیشرفت و توسعه کشور

این جلسه:

«نقد و بررسی اصلاحات صندوق‌های بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه»

«همراه با اکران مستند بمب ساعتی»

سخنرانان: علی حیدری (پژوهشگر حوزه بیمه‌های اجتماعی و نایب رئیس سابق هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی)
سجاد پادام (پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس و مدیرکل سابق بیمه های تأمین اجتماعی وزارت کار)
حسین خداپرست (کارگردان مستند بمب ساعتی)

دبیر نشست: سعید هراسانی(پژوهشگر مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی)

زمان: دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ تا ۱۸

مکان: سالن جلسات پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی تهران

لینک مجازی جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/icdsj/jt
تجربه مدیریت تعارض منافع در ایران

گزارش پیش‌رو با استفاده از رویکرد انطباق ‌تکرارشونده مسئله‌محور و ابزارهای تحلیلی آن شامل شکست‌های موفقیت‌آمیز، بهترین سرمشق، ادای کارآمدی، انتشار موفقیت، مسئله‌محوری، انطباق تکرارشونده و غیره به‌مرور تجربه تلاش برای استقرار مدیریت تعارض منافع در ایران در طول یک دهه گذشته می‌پردازد. موضوع مدیریت تعارض منافع 4 سال است که در دستورکار مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه قرار دارد.

برای مطالعه گزارش کامل آدرس زیر را کلیک کنید:
yun.ir/47hvvc
🔴 براندازی بر اضلاع اقتصادی و اجتماعی طرح ساماندهی کودکان کار خیابان

32 بار شکست در مراحل اجرای طرح ساماندهی کودکان کار به ویژه کودکان کار خیابان، شهرداری و نهادهای مسئول را به فکر واداشت. این بار با وعده تغییر رویه، آن هم از جمع‌آوری کودکان از سطح خیابان،‌ تا وعده مشاوره، استعدادیابی و فرهنگ‌سازی در دستور کار است. این مرحله از طرح چقدر موفق می‌شود؟ بررسی برخی ابعاد اجتماعی،‌ فرهنگی و اقتصادی این طرح‌ و مراحل قبلی آن به پاسخ سوال کمک می‌کند. برخی دلایل شکست هویدا می شود و بر اساس آن پیشنهاداتی به سیاستگذار داده خواهد شد.

برای مطالعه کامل لینک زیر را کلیک کنید:

https://iran-bssc.ir/activities/observatory-for-child-issues/24024/
🔴 هوش مصنوعی و آینده کار

گزاش صندوق بین‌المللی پول با عنوان «هوش مصنوعی و آینده کار» روز دوشنبه بیست‌وپنج دی‌ماه منتشر شد. این گزارش به بررسی تأثیرات مختلف گسترش هوش مصنوعی به‌ویژه در بازار کار پرداخته است. از مهم‌ترین نکات موردبررسی در این گزارش می‌توان به مواردی همچون عوامل مؤثر در مقبولیت اجتماعی هوش مصنوعی، تأثیر متفاوت گسترش آن بر شغل‌هایی با مهارت‌های متفاوت و تعمیق نابرابری بین کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه اشاره کرد. این یادداشت به ارائه خلاصه‌ای از مهم‌ترین نکات این گزارش می‌پردازد.

برای مطالعه گزارش کامل لینک زیر را کلیک کنید:
https://iran-bssc.ir/plans-projects/research-fields/welfare-social-policy/labor-force/24034/
🔴اظهارنظر کارشناسی درباره
لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» پس از تجمیع طرح و لایحه مدیریت تعارض منافع برای صحن علنی مجلس آماده شده است. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، مجلس و دولت در اقدامی هماهنگ بر تلفیق طرح و لایحه مدیریت تعارض منافع برای دستیابی به توافقی قوی میان مجلس و دولت تأکید کردند. مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه در طول این مدت گزارش‌های متعددی در ارزیابی و ارائه پیشنهاد‌ها در مورد طرح و لایحه منتشر کرده است. گزارش پیشرو به آخرین نسخه از لایحه مدیریت تعارض منافع پرداخته و در قالب دو بخش پیشنهادهای کلی و پیشنهادهای موردی تلاش می‌کند این لایحه را بهبود دهد.

برای مطالعه کامل گزارش بر لینک زیر کلیک کنید:
https://iran-bssc.ir/plans-projects/research-fields/conflict-of-interests/24028/
◀️ مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه جهاد دانشگاهی با همکاری مرکز ملی رقابت چهارمین پیش نشست همایش تنظیم گری و سیاستگذاری رقابت در ایران را برگزار می کند:

🎬 عنوان نشست: «تعارض منافع به مثابه چالش بنیادین توسعه رقابت»

🕰 زمان: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷.

🏢مکان: خانه اندیشه ورزان

🔗 پیوند مشاهده بر خط نشست: www.aparat.com/NICC
◀️ مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه با همکاری مرجع ملی حقوق کودک برگزار می‌کند:

⭕️ نشست تخصصی اولویت‌دهی به کودکان در حمایت‌های اجتماعی؛ ایده، سیاست‌گذاری و اجرا

📝 این نشست با تمرکز بر کودکان به دنبال پاسخ به این سوال است که چگونه می‌توان حمایت‌های اجتماعی را برای کودکان بهینه نمود؟ گزارش ترویجی "اولویت‌دهی به کودکان در حمایت اجتماعی؛ تحلیل، شاهد، عمل" در این نشست معرفی خواهد شد.

👥️ سخنرانان:
فاطمه قاسم‌پور، نماینده مجلس شورای اسلامی
احمد میدری، مدیر اندیشکده فقر و نابرابری
حسین دهستانی، معاون دفتر امور سلامت و رفاه سازمان برنامه و بودجه
زهرا قیومی، سرپرست دفتر امور حمایتی و توانمندسازی
محسن کرمانی، سرپرست اورژانس اجتماعی کشور
زهرا کاویانی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس

🕰 زمان: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ساعت ۱۴ الی ۱۷
🏛 مکان: دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، سالن گفتگو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴در نشست تعارض منافع به مثابه چالش بنیادین توسعه رقابت مطرح شد:

📌رنجبر: مدیریت دولتی نوین و خصوصی‌سازی اصلی‌ترین جریان ضدرقابتی تعارض منافع در ایران
📌مرتضوی فر: سهامداری و مالکیت، اشتغال بیرونی، اعطای هدیه و درب گردان در صدر موقعیت‌های تعارض منافع ضدرقابت قرار دارند
📌انصاری: شکل‌گیری بنگاه‌ها، فعالیت بنگاه‌ها، توسعه بنگاه و حسابرسی و بازرسی چهار گلوگاه متأثر از تعارض منافع در بنگاه‌ها
📌میدری: تعارض منافع همیشه موجب کاهش بازیگران نمی‌شود، گاهی موجب افزایش بازیگران بی کیفیت می‌شود


نشست تخصصی تعارض منافع به مثابه چالش بنیادین توسعه رقابت به موضوع تعارض منافع و رقابت پرداخته است. مشارکت‌کنندگان در این نشست مجموعه‌ای از پژوهشگران اقتصادی، حقوقی و مدیریتی بوده‌اند و ابعاد مختلف ارتباط تعارض منافع و رقابت را مورد واکاوی قرار دادند.

برای مطالعه گزارش نشست اینجا کلیک کنید:
https://iran-bssc.ir/activities/confrances/24147/
2024/11/25 06:34:23
Back to Top
HTML Embed Code: