Telegram Web
🌏 تربیت و توسعه
📍واکنش ‏با کدام استدلال، دختران دانش آموز باید برای استقبال از شهردار و مدیرکل آپ تا کمر خم بشوند؟! دانش‌آموزان ابزار قدرت‌نمایی شما نیستند آن هم در دهه کرامت. توضیح مسؤلان آموزش و پرورش برای چنین نمایش ضدِتربیتی؟؟ ▫️صفحه X (توییتر) مرتضی نظری https://…
📎 پرسش برخی دوستان و پاسخ من درباره خم شدن و تعظیم دانش آموزان دختر:

سلام
نحوه به خط شدن، ایستادن، خم شدن و چنین آداب تشریفاتی برای ادای احترام به مسؤلان، ناخواسته تمرینِ تعظیم و مدیرستایی و کوچک انگاری دانش آموزان هست. راه درستش، تکریمِ مهمان مدرسه بدون تحقیر بچه‌هاست. / اینجا

🌏 تربیت و توسعه | تکریم بدون تحقیر
@IranHumanDevelopment2
👍1
🌏 تربیت و توسعه
📍واکنش ‏با کدام استدلال، دختران دانش آموز باید برای استقبال از شهردار و مدیرکل آپ تا کمر خم بشوند؟! دانش‌آموزان ابزار قدرت‌نمایی شما نیستند آن هم در دهه کرامت. توضیح مسؤلان آموزش و پرورش برای چنین نمایش ضدِتربیتی؟؟ ▫️صفحه X (توییتر) مرتضی نظری https://…
▫️پاسخ مدیر مدرسه زنجان

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ.سوره حجرات آیه ۶
ای کسانیکه ایمان آوردید هرگاه شخص فاسقی خبری برای شما بیاورد درباره آن تحقیق کنید مبادا به گروهی ازروی نادانی آسیب برسانید و از کرده خود پشیمان شوید.
رسم دیرین دانش آموزان درمدرسه امام حسن مجتبی علیه السلام این است که در ورود بزرگان ومیهمانان به مدرسه، اعم از خیرین مردمی و مسئولین حامی قرآن و فرهنگ قرآنی ،که به احترام این کتاب آسمانی و دختران قرآنی وارد این مدرسه می شوند،به نحو احسن وبه رسم ادب میزبانی کرده و با افتخار ، با گذاشتن گل درمسیر ورود میهمانان، ازایشان استقبال و خوش آمدگویی می کنند
و این موضوع نه برخلاف شرع ونه برخلاف عرف ، بلکه مطابق موازین اسلامی و موافق ادب یک دانش آموز دریک مدرسه قرآنی می باشد.
تخریب شخصیت يك مدرسه و دانش آموز قرآنی و یا تخریب یک شخصيت یا يك مسئول دلسوز كه حامی فعالیتهای قرآنی و گسترش فرهنگ اسلامی بوده ،آن هم با استفاده از يك عکس لحظه ای و شیطنت رسانه ای(درست در زمانی که دانش آموزان گلها را روی زمین گذاشته و در حال بلند شدن هستند) آنها را در حالت تعظیم نشان داده و جنجال رسانه ای راه انداخته اند ، بر خلاف اخلاق حرفه ای و اسلامی بوده و کاملا دور از عدل و انصاف است . امیدوارم آنان كه با تفسیر به رای خود، اقدام به پخش مطالب تخريبي در فضای مجازی نموده و بدتر از آنها، کسانی که این خبر کذب را بازنشر می کنند، بتوانند در محضر عدل الهی و مراجع قانونی برای این بی اخلاقی ها که یقینا مصداق "حق الناس" است،پاسخی داشته باشند.
شایان ذکر است امروز نیز نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محبوب زنجان به همراه مدیر کل آموزش و پرورش استان میهمان این مجموعه بودند که نظیر همین برنامه و مراسم استقبال از این بزرگواران بعمل آمد.
"سنگ بدگوهر اگر کاسه زرین بشکست
قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود"

خدیری؛ خادم قرآن ومدیر مدارس قرآنی امام حسن مجتبی علیه السلام زنجان

🌏 تربیت و توسعه | تکریم بدون تحقیر
@IranHumanDevelopment2
👍4👎4
🌏 تربیت و توسعه
📍واکنش ‏با کدام استدلال، دختران دانش آموز باید برای استقبال از شهردار و مدیرکل آپ تا کمر خم بشوند؟! دانش‌آموزان ابزار قدرت‌نمایی شما نیستند آن هم در دهه کرامت. توضیح مسؤلان آموزش و پرورش برای چنین نمایش ضدِتربیتی؟؟ ▫️صفحه X (توییتر) مرتضی نظری https://…
📍واکنش

آقای شهردار! کفش هایت را در بیاور!

حجت‌الاسلام محي‌الدين محمدیان

رئیس پیشین سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

▪️عکسی را دیدم که یکی از مقامات شهری برای بازدید وارد مدرسه ای می شود. جمعی از دانش آموزان دختر را در صف استقبال در حالی که در برابر واردان مدرسه با حجاب کامل سر خم کرده‌اند، ایستانده اند!

▪️دوستان ایراد دستوری نگیرند ایستاده را متعدی کرده ایستاده نوشته‌ام، چون این بچه ها دستوری ایستاده‌اند.البته گمان نمی‌کنم مقامات رسمی جمهوری اسلامی از تکریم شخصیت کودکان و نوجوانان غافل باشند و از این اقدام احساس لذت کنند و یا برخود ببالند! پیامبر اسلام فرمودند: فرزندانتان را گرامی بدارید و بزرگسالان خود را بزرگ بدارید.

▪️هیچ مقامی حق ندارد فرزندان سرافراز ایران را سرافکنده ببیند و از آنها انتظار کرنش و تعظیم داشته باشد.
▪️متولیان آموزش و پرورش به هیچ قیمتی نباید اجازه دهند شأن و شوکت معلم و کرامت دانش آموز و حرمت مدرسه شکسته شود. مدرسه معبدی است که بی وضو نباید وارد شد. آقایان کفش های تان را در آورید
فاخلعْ نعلیک انّک بالواد المقدس طوی!

▪️گردن‌فرازی و تبختر برای دانش‌آموزان ممنوع، قدم آنها بر روی بال فرشتگان است.

🌏 تربیت و توسعه | تکریم بدون تحقیر
@IranHumanDevelopment2
👍4
📍ویژه

احضار سفیر چین به وزارت امور خارجه

🔹سفیر چین در تهران صبح امروز یکشنبه (۱۳ خرداد) به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض دولت ایران درباره تکرار حمایت دولت چین از ادعاهای بی‌اساس مندرج در  بند ۲۶ بیانیه پایانی نشست مشترک جمهوری خلق چین و امارات متحده عربی به وی ابلاغ و یادداشت اعتراض تسلیم او گردید. / ایرنا

#خلیج_فارس #ایران

🌏 تربیت و توسعه | خلیج فارس، ایران
@IranHumanDevelopment2
👍2
📍خارج از دستور

مرتضی نظری

‏بازار نمایندگی از طرفِ فرهنگیان داغ شده.
۲۵ سال زیست معلمی‌‌‌‌‌ام از مدرسه تا ستاد می‌گوید هیچ شخص و تشکلی تحقیقاً نمی‌تواند به نامِ یا از طرفِ جامعه میلیونی و متنوع فرهنگیان کشور ادعای نمایندگی کند.
"رئیس ستادهای خودخوانده و محفلی" وزن و قد خود را در بین معلمان شریف چک کنند./ X

🌏 تربیت و توسعه | آموزش و پرورش
@IranHumanDevelopment2
👍9👏2
📍مسأله مدرسه در دولت جدید

موضوع نشست:
مساله مدرسه (چالش ها و مسائل پیش روی دولت چهاردهم پیرامون آموزش و پرورش)

با حضور: 
محمدرضا نیک نژاد (فعال و کنشگر صنفی)
مرتضی نظری (کارشناس آموزش و توسعه)
نرگس ملک زاده (معلم و مطالبه گر)
عباس بیات (کارشناس تعلیم و تربیت)
مزبان حبیبی (معلم و نویسنده)
زمان: شنبه ۲ تیر ماه ساعت ۲۲ تا ۲۳:۳۰

ورود به نشست از طریق:
https://meet.google.com/hjz-kvty-djs

🌏 تربیت و توسعه | آموزش و پرورش
@IranHumanDevelopment2
👍3
📍واکنش

‏"آقای" منصوری رئیس محترم ستاد "آقای"جلیلی!
احتمالاً به عنوان یک اصولگرا این آیه به گوشتان خورده که خدا، انسان‌ها را فارغ از دین‌شان، دارای کرامت ذاتی می‌داند. مردم "پسماند، دور ریز و جبهه کفر" نیستند.
وضعیت آنکس که قبلا مردم را خس و خاشاک نامید جلوی چشم شماست
"لطفا محترم باشید" X

🌏 تربیت و توسعه | مرتضی نظری
@IranHumanDevelopment2
👍6👏2
برای عزیزتر از جانم
ایران


🌏تربیت و توسعه | گزندها از ایران دور باد
@IranHumanDevelopment2
5
📍یک جامعه ۱۵ میلیونیِ بی‌نماینده

مرتضی نظری

یک جامعه آماری حدودا ۱۵ میلیون نفری شامل نوجوانان مدرسه و جوانان دانشجو نتوانستند با ادبیات و سبک نامزدهای ریاست جمهوری ارتباط معناداری پیدا کنند. این ️جمعیت بزرگ در مناظره‌ها بدون نماینده بود. نه با سخنرانی های نامزدها و نه با میزگردهای مشاوران نامزدها نتوانست احساس نزدیکی و هم‌دمایی کند.
اوج نزدیک شدن نامزدهای ریاست جمهوری به مرزهای سبک زندگی این جامعه، جملات سلبی و نقادانه پورمحمدی و پزشکیان بود علیه گشت ارشاد، طرح نور و برخوردهای سرهنگی با مقوله‌های فرهنگی. اما جای ایده و برنامه روشن و ایجابی که بتواند این نسل که عموماً رأی ندهندگان یا مرددها هستند را متقاعد کند، خالی بود.
نمی دانم این ادعا، در روزهای باقیمانده تا انتخاب رئیس جمهور چهاردهم درست هست یا نه اما نامزدها به مهم‌ترین ویژگی این نسل که زندگی در عصر دیجیتال هست حتی نزدیک هم نشدند و با کلی گویی از آن گذشتند. اگر تمام مناظره ها و حواشی انتخابات را از زاویه دید ۱۷ تا ۲۵ ساله‌ها نگاه کنید در‌ می‌یابید که نامزدها درگیر مشغله‌های ذهنی نسل خودشان بودند و انگار که جامعه، همان جامعه زمان خاتمی و احمدی نژاد و حتی روحانی است.
▫️شاید مشغله‌های ذهنی مردانِ دهه چهل و پنجاهیِ انتخابات ریاست جمهوری این مجال را از آن‌ها گرفت که؛
_نسل ۱۷ تا ۲۵ ساله‌ها از خاطرات پراستناد و پرتکرار ۲۰ سال قبل ذهنیتی ندارند.
_ با زبان انگلیسی عجین‌تر هستند و خیلی از عربی سردرنمی‌آورند.
_ والدین‌شان بله ولی خودشان از خاتمی خاطره‌ای ندارند چون هنوز به دنیا نیامده بودند و از احمدی نژاد هم خیلی چیزی به یاد ندارد مگر در حد کلیپ‌های طنز اینستاگرام.
_ رک گو هستند، با رسمیت و فکر کردن در چارچوب‌های رسمی خیلی میانه ای ندارند.
_ ۹۷ درصد دانش‌آموزان ۱۵ تا ۱۷ ساله به گوشی موبایل دسترسی دارند و سرگرمی ۹۵ درصد آن‌ها گیم‌ و فیلم‌ در پلتفرم‌های خارجی است.
_ سرعتی هستند و به راحتی نظر و احساس خود را ابراز می‌کنند و برای ماندن ابهام دارد.

◻️نتیجه:
دوران شور انتخاباتی ستادها و حامیان ایشان تمام می‌شود و موعد برنامه‌ریزی و پاسخگویی به نیازهای نوظهور این نسل مطالبه‌گر از راه می‌رسد.
منهای لحن چاله‌میدانی و سبک عصبی و زننده کاندیدای پوششی که از توجه همقطاران اصولگرای خود هم محروم ماند، یک فرصت دیگر باقی مانده تا درک واقعی‌تری از جامعه مورد روایت این یادداشت.
▫️به نظر می‌رسد هر دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا باید شفاف‌تر نسبت خود را با تغییر بسیار محسوس نیازهای نسل نو مشخص کنند تا بتوانند بمانند.
این نسل، نسل بایدهای بزرگسالانه نیست، نسل شایدهای مطالبه‌گرانه‌ایست که نتایج دور اول انتخابات ۸ تیر نشان داده نتوانسته روایت خود را در نسل سیاسیون دهه سی و چهل پیدا کند.
اگرچه بین زیست‌جهانِ پزشکیان و جلیلی تفاوت و تمایز بسیار زیاد است اما این پرسش و شايد هشدار پابرجاست که برای این جامعه بزرگ و پرشور و مستعد جوان کدام تفکر و با چه درکی از این نسل می‌خواهد دست به طراحی بزند؟
پزشکیان با نگاه تعاملی یا جلیلی با طرز فکر کنترلی؟

لینک 👈 عصر ایران

🌏 تربیت و توسعه | جوانان ایران
@IranHumanDevelopment2
👍7👎1
📍واکنش مرتضی نظری در X(توییتر)

"‏به عنوان‌ یک فرهنگی از ریاست محترم قوه قضائیه، سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات در خصوص استفاده‌ گسترده برخی مدیران دولتی از امکانات و اموال عمومی نهاد نجیب آموزش و پرورش به نفع یک کاندیدای ریاست جمهوری تقاضای رسیدگی دارم.
آموزش و پرورش سازمان رأی هیچ جریانی نیست." X

🌏 تربیت و توسعه | برای ایران
@IranHumanDevelopment2
👏4👎1
🔴 اعلام حمایت مطالبه‌گرانه‌ی جمعی از نویسندگان حوزه آموزش و پرورش از دکتر مسعود پزشکیان

«شما مطالبه گرید. مطالبه گری یعنی آدمی بیاید و شما پشت او بایستید و بتواند مطالبات شما را پیگیری کند»
«
آموزش حق همه مردم و وظیفه دولت تامین عدالت و کیفیت آموزشی است »
مسعود پزشکیان

▫️توجه به سخنان  و تمرکز  بر مواضع و مهم تر از همه پیشینه دو نامزد راه یافته به دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشان می دهد که دو دیدگاه قابل تامل و بسیار  متفاوت از یکدیگر، قصد به دست گرفتن سکان اجرایی کشور را دارند.

سخنان ایراد شده به ویژه در مناظره‌ها توسط سعید جلیلی به وضوح مخاطبان را به دوره ریاست جمهوری معجزه ی هزاره سوم برده است. همان که دائما با ادبیات پوپولیستی تکرار می کرد :
« ما می توانیم »
جلیلی جز کلی‌گویی و رویافروشی سخن تازه ای برای مردم نداشته  و به صراحت بیان کرد که ما راه دولت سیزدهم را ادامه خواهیم داد در حالی که جامعه‌ی پویای ایران نیاز به حرف‌های تازه و دیدگاه به روز و کارآمد متناسب با اقتضائات دنیای امروز را دارد.
هشت سال دوران محمود احمدی نژاد  و سه سال دوره رئیسی برای معلمان دست آورد قابل ذکری جز سوق دادن معلمان به زیر خط فقر و مهم‌تر از آن تنگ‌تر شدن فضای آزادی بیان و امنیت فرهنگی به دنبال نداشت.

در این دوران صدها معلم بازداشت، اخراج و به صورت اجباری بازنشسته شدند. فعالان صنفی و کنش‌گران منتقد به هیات‌های تخلفات  اداری معرفی و با مجازات‌های سنگین رو به رو شدند.

متاسفانه در این دوره دیوان عدالت اداری هم در غالب پرونده‌ها احکام اولیه و سنگین هیات‌ها را تایید و درخواست تجدید‌نظر همکاران‌ محکوم‌شده را با ناکامی مواجه ساخت و پیش‌بینی می‌شود که در صورت پیروزی جلیلی این روند بیش از پیش تشدید شود.

به عنوان مشتی نمونه خروار مناسب است فقط به دو مورد در حوزه فرهنگیان اشاره نماییم :

اصول‌گرایان بزرگ‌ترین دست آورد دولت سیزدهم را اجرای قانون رتبه بندی دانسته و مدام آن‌را بزرگ‌نمایی می‌کنند اما با اجرای سلیقه‌ای آن بسیاری از معلمان منتقد و کنش‌گران صنفی را از به صورت غیرقانونی از مزایای آن محروم کرده‌اند!

صندوق ذخیره نیز  در آستانه سی‌سالگی همچنان حیات خلوت گروه های رانت خوار به‌شمار رفته، ارزش مالکانه آن مشمول مرور زمان شده و هشتاد درصد بدهی دولت به آن هنوز پرداخت نشده است.  هم‌چنین اساسنامه مصوب ۱۴۰۰ و انتخابات هیات امناء در دولت رئیسی عملا کنار گذاشته شد و به مطالبه گران این حوزه توهین گردید.

در پایان ما مطالبه گران حوزه آموزش و پرورش اعلام می‌کنیم که پانزدهم تیرماه همراه با بیم و امید به دکتر مسعود پزشکیان رای داده و از همه فرهنگیان ایران نیز دعوت می کنیم تا در این امر مشارکت نمایند.

اسامی امضاء کنندگان :

#محمود_باقری
#عادل_برکم
#علی_پورسلیمان
#رضا_جباری_نامور
#شهرام_جمالی
#مزبان_حبیبی
#عزتی_ابراهیم
#رضا_قاسم_پور
#محمد_داوری
#محمد_تقی_سبزواری
#جلیل_شمس
#محمود_صفدری
#مهران_صولتی
#مجید_علیپور
#نرگس_ملک_زاده
#مرتضی_نظری
#طاهره_نقی_ئی
#علیرضا_هاشمی_سنجانی
#شیرین_یوسفی

🌏 تربیت و توسعه | برای ایران
@IranHumanDevelopment2
👍2👎1
🔹 اعلام حمایت استادان، کنش‌گران و دغدغه‌مندان تعلیم و تربیت ایران از دکتر مسعود پزشکیان

ایرانیان ارجمند سلام

ما جمعی از متخصصان تعلیم‌ و تربیت، دغدغه‌ی آینده ایران عزیزمان را داریم؛ از اینرو ضمن دعوت هموطنانمان به مشارکت گسترده در انتخابات پانزدهم تیر؛ اولویت‌ها و مطالبات اصلی جامعۀ بزرگ فرهنگی ایران را بیان می‌کنیم و باور داریم که این مطالبات‌ را آقای دکتر مسعود پزشکیان در مقام رییس جمهور ایران می‌تواند محقق کند. بنابراین با اعتماد و اطمینان به او رأی می‌دهیم.

✔️ تمرکزگرایی باید جایش را به مشارکت و عاملیت هرچه بیشتر محلی و مردم و جامعه مدنی و معلمان بدهد و مدرسه‌محوری راهبرد اصلی در مدیریت آموزش‌و‌پرورش باشد.

✔️ تربیت معلم امر خطیر ملی است و در گزینش معلمان باید تخصص، شایستگی و توانمندی‌های حرفه‌ای مطابق با استانداردهای جهانی مبنای گزینش قرار گیرد.

✔️ معلمان نیازمند تامین و تضمین امنیت اقتصادی، امنیت فرهنگی و امنیت سیاسی شایسته و بایسته هستند. معلم نماد آزادگی و آزاداندیشی است و این رسالت نباید تحت‌تأثیر ملاحظات امنیتی نقض و نفی گردد.

✔️ شورای عالی آموزش‌وپرورش باید مرجعیت سیاستگذاری تعلیم و تربیت کشور باشد و نهادهای موازی نتوانند این جایگاه تخصصی را تضعیف کنند. اکنون این شورا مرجعیت ندارد و سیاستگذاری تعلیم و تربیت کشور آشوبناک و آشفته است.

✔️ عدالت آموزشی که پیش‌نیاز عدالت اجتماعی است باید هرچه سریع‌تر استقرار یابد و برای ارتقاء کیفیت مدارس دولتی تدابیر عاجل و مؤثر اندیشیده شود. استفاده از ظرفیت فناوری‌های جدید می‌تواند در رفع ضایعه‌‌ نابرابری نقش اساسی داشته باشد.

✔️ وزیر آموزش‌و‌پرورش باید ضمن مقبولیت بالا در میان معلمان نماد باور راستین به‌ شایسته‌سالاری باشد و  میدان را برای تصمیم‌سازی و حتی تصمیم‌گیریِ نخبگان جوان فراهم سازد.

✔️ عملکرد آموزش‌و‌پرورش باید همواره در معرض قضاوت و  داوری مردم باشد تا احساس تعلق‌خاطر و  مالکیت نسبت به آموزش‌و‌پرورش با مشاهدۀ واکنش‌های معقول به نقدها و پیشنهاد‌ها روزبه‌روز تقویت شود.

✔️ اصل پانزدهم قانون اساسی ضامن دوام و بالندگی تنوع و چندفرهنگی ایرانی است‌. اجرای این اصل، افزایش انسجام اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

✔️ معلمان یک گروه اجتماعی مرجع هستند که امکان مشارکت سازماندهی‌شده و سیستماتیک در امور متنوع حوزۀ آموزش‌و‌پرورش را ندارند. تأسیس سازمان نظام معلمی که می‌تواند این نقیصه‌ی بزرگ را جبران کند باید در دستورکار دولت قرار گیرد.

✔️سواد آموزی حق همگانی است و آمار بی‌سوادان و کم‌سوادان همچنین کیفیت سوادآموزی کشور بحرانی است. لذا دولت آینده سوادآموزی همگانی را اولویت اصلی خود قرار دهد.

اسامی امضاء کنندگان

۱- محمود مهرمحمدی
۲- خسرو باقری
۳- علیرضا کیامنش
۴- زهرا گویا
۵- علیرضا صادق زاده
۶- علیرضا صادقی
۷- علی خرسندی طاسکو
۸- زهرا نیکنام
۹- مهسا انتظامی
۱۰- مرتضی نظری
۱۱- سیروس اسدیان
۱۲- حسین عبداللهی
۱۳- محمدرضا کرامتی
۱۴- حمیدرضا کفاش
۱۵-پریناز پورعلی
۱۶- رضا ساکی
۱۷-فریده حمیدی
۱۸- هاشم فردانش
۱۹-محمود محمدی
۲۰-مهین برخورداری
۲۱-نعمت‌الله فاضلی
۲۲-حیدر تورانی
۲۳-مریم بنی‌عامریان
۲۴-بتول سبزه
۲۵-نرگس کشتی‌آرای
۲۶-صمد ایزدی
۲۷- محمدحسن پرداختچی
۲۸- سید مهدی سجادی
۲۹- احمد عابدینی
۳۰- سید مریم حسینی لارگاتی
۳۱- مرتضی کرمی
۳۲- کامران جباری
۳۳. محمد عسگری
۳۴. فهمیه حمدی
۳۵- روح الله مظفری پور
۳۶- فرهاد علیپور
۳۷- جمال سلیمی
۳۸- رحمت الله الهیاری
۳۹- اشرف السادات شکرباغانی
۴۰- آسیه آل مراد
۴۱- ابراهیم خدایی
۴۲- یحیی معروفی
۴۳- محمد جوادی پور
۴۴- شجاع الدین کلانتررشیدی
۴۵- رضا منیعی
۴۶- محمود تلخابی
۴۷-علی زرافشان
۴۸- علیرضا عصاره
۴۹- خسرو نظری
۵۰- جواد نظریان
۵۱. فیروز محمودی
۵۲. محسن باهو
۵۳. نادر جهان آرای
۵۴. سعید رستگار

.... در حال بروزرسانی

🌏 تربیت و توسعه | برای ایران
@IranHumanDevelopment2
👍8👎1
📍واکنش

مرتضی نظری

آیا مدعیان پایبندی به "اصول" می دانند که نباید از امکانات و فرصت های دولتی که چند صباحی به امانت در اختیارشان هست از جمله شبکه شاد و کانال ۶ میلیون نفری معلمان نجیب کشور برای تبلیغات یک نامزد خاص بطور یکسویه استفاده کرد؟

🌏 تربیت و توسعه | مدارس ایران
@IranHumanDevelopment2
👍3👎1
آباد باش ای ایران
آزاد باش ای ایران

تو بمان #ایران

🌏تربیت و توسعه | برای ایران
@IranHumanDevelopment2
👍6
خوش آن دفتر که عنوانش حسین است
خوش آن راهی که آغازش حسین است

#مدرسه_آزادگی

⚫️ تربیت و توسعه
@IranHumanDevelopment2
4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍ویژه + فیلم☝️

تشکیلات موازی (سایه) با دولت از دیدگاه آیت‌الله خامنه ای، رهبر انقلاب

🌏 تربیت و توسعه | یک دولت
@IranHumanDevelopment2
👍2👎1
📍‏مدرسه‌، خانه امن کودکان جهان است، مدرسه را بمباران نکنید!

یک مدرسه دیگر از مدارس وابسته به آژانس امدادرسانی سازمان ملل (آنروا) در غزه که آوارگان در آن پناه گرفته بودند هدف جنگنده های اسرائیلی قرار گرفت و ۱۲ غیرنظامی کشته شدند. تاکنون ۶۶٪ مدارس آنروا در غزه بمباران شده‌اند.🔻
مرتضی نظری، X(توییتر)

🌏 تربیت و توسعه | کودکان جهان
@IranHumanDevelopment2
👍3
🏴 شب عاشورا شد و

رندان تشنه لب را آبی نمی دهد کس
گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت

🏴 تربیت و توسعه | آزادگی
@IranHumanDevelopment2
2👎1
📍‏پاسخ به یک پرسش + تصویر

مرتضی نظری

در مصاحبه‌ با اعتماد گفتم سال گذشته که مدارس با کمبود شدید معلم مواجه بود و اولویتی بجز تدبیر برای خالی نماندن کلاسها وجود نداشت، وزیر آپ ۲۰هزار مدیر مدرسه را بر کنار کرد. دوستانی که از صحتِ خبر این تصمیم غیرمسئولانه پرسیده بودند، گزارش ۸ ماه پیش "روزنامه جوان" را ببینند/ X

🏴 تربیت و توسعه | مدرسه ایران
@IranHumanDevelopment2
📍‏آموزش و پرورش، يك جريان زنده و پوياست. این سرمایه ملی را نمی‌توان با تفکر جناحی و محدود اداره کرد.
خسارت مدیریت‌های قبیله‌ای و باندی و دخالت‌های دستوری در کار تخصصی معلم و مدرسه برای همه روشن است.
هیچ کس بهتر از معلم، مسأله‌ و راه حل‌ را نمی‌شناسد.
🔺️مرتضی نظری، روزنامه اعتماد ۲۴ تیر

🌏 تربیت و توسعه | مدارس دولتی
@IranHumanDevelopment2
👍4👎1
2025/07/13 21:20:45
Back to Top
HTML Embed Code: