Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1526 - Telegram Web
Telegram Web
این یاداشت جالب که شش روز پیش-12 دسامبر 2024- خلاصه ای از کارهای بالینی انجام شده در طی سال 2024 است در ژورنال نیچر به چاپ رسیده است و از بین هزاران مطالعه بالینی 11 مطالعه کلینیکال را هایلایت کرده است که اینده پزشکی را در سال 2025 شکل داده اند. در ادامه می توانید متن این یاداشت علمی را مطالعه کنید. سر دسته این مطالعات بالینی هم مربوط به مطالعات کلینیکالی است که بر روی گیاه ماری جوانا؛ (شما بخوانید متاع ناب دارویی😂😂) و ترکیب دارویی معروفش Cannabidiol متمرکز شده است.
👍5
معرفی میکنم خدمتتون: حضرت عالیجناب عظمای اعظم Deinococcus radiodurans مقاوم ترین گونه باکتریایی به اشعه ایکس و گاما با مقاومت برابر با 28000 گری! دهه ها راز این مقاومت عجیب و غریب این باکتری اکسترموفیل معمای حوزه میکروبیولوژی بود تا اینکه دیروز خبری منتشر شد و محققان اعلام کردن راز مقاومت بالای این باکتری به اشعه های کشنده و خطرناک وجود یک سیستم انتی اکسیدانتی است توسط یون منگنز و برخی از متابولیت های ثانویه ایجاد می شود... این کشف می تواند به ایجاد یک سیستم قدرتمند زیستی برای مقابله با اشعه های کیهانی در فضا احتمالا در اینده منجر شود...
👍5🤯4
این ابزار هم خوراک تنبلاس . میتونی عکس بهش بدی و برات تبدیل به تکست کنه نوشته هاش . خیلی خیلی خوبه ...
https://www.imagetotext.info/
5
Everyone is asking each other whether students should be able to use AI or if it’s cheating. Wrong question. Instead ask, how can academia go back to teaching students how to think again, not just what to think, and how to innovate, create and discover again, not just how to write book reports. This is why PhDs have such an advantage over other job candidates in today’s job market. As a PhD, you are a Doctor of Philosophy, which is to say, a doctor of learning and how to learn. To get a PhD, you have to move beyond mastering a field (book reports) to adding to a field (discovering and innovating). This makes you irreplaceable in a world of people getting replaced by AI daily. Make sure you are communicating these unique strengths in your job search.
4👍1
یک مطالعه که در سال 2016 در ژورنال نیچر میکروبیولوژی چاپ شده است نشان داده است که تحت شرایط محیطی مشخصی باکتری ها قادرند از حالت کلونی خارج شده و به صورت فردی به زندگی ادامه دهند
https://www.nature.com/articles/nmicrobiol201655.
4😁2
🔻دلار ۷۸ هزار تومان شد!
این یعنی اینکه دلار سال تولد ما دهه شصتی ها رو دیگه کاملا رد کرد

الان دیگه قیمتش رسیده به سال تولد بچه های نداشته ما دهه شصتیا ممنون از مسئولین عزیز و ارجمند که با تلاش های مستمرشون هروز به ما امید تزریق می کنن و اجازه میدن ما شبا جز به رویاهامون دیکه به هیچی فکر نکنیم🚶‍♂👨‍🦯‍➡️👩‍🦯🧑‍🦼🧎‍♂
👍6💔4😴1
How It Works - Book Of The Oceans, 5th Edition 2024|

Overview: Welcome to How It Works, the magazine that explains everything you never knew you wanted to know about the world we live in.

Loaded with fully illustrated guides and expert knowledge, and with sections dedicated to science, technology, transportation, space, history and the environment, no subject is too big or small for How It Works to explain.
👍3
اپی ژنتیک در یک نگاه
👍6
دانشمندان مرکز جان اینز کشف کردند که توانایی باکتری‌ها در گسترش بیماری در گیاهان گسترده‌تر از تصورات قبلی است. آن‌ها با بررسی باکتری Pseudomonas syringae نشان دادند که توکسین «سیرین‌گومایسین» می‌تواند هم بر گیاهان گل‌دار و هم بر گیاهان بدون گل تأثیر بگذارد. آزمایش‌ها نشان داد که این توکسین در گیاهان بدون گل، مانند جگرواش‌ها و سرخس‌ها، آسیب بافتی ایجاد کرده و فعالیت ژن‌های مرتبط با استرس را تحریک می‌کند. این نتایج نشان داد که گیاهان بدون گل نیز به اندازه گیاهان گل‌دار مستعد ابتلا به بیماری‌های باکتریایی هستند، حتی با وجود تفاوت‌های تکاملی ۵۰۰ میلیون ساله بین این گیاهان.
@irbioinformatics
👍4
مطالعات اخیر DNA نشان می‌دهند که دوره هم‌زیستی و آمیزش انسان‌های نئاندرتال و انسان‌های مدرن حدود ۷ هزار سال، از ۵۰ هزار و ۵۰۰ سال پیش آغاز شده و تا زمانی که نئاندرتال‌ها منقرض شدند ادامه داشته است. این تعاملات ژنتیکی باعث شد که امروزه ۱ تا ۲ درصد از ژنوم انسان‌های اوراسیایی از نئاندرتال‌ها به ارث رسیده باشد. این نتایج، همراه با شواهد باستان‌شناسی، به فهم بهتر زمان و مسیر مهاجرت‌های انسان‌های مدرن از آفریقا کمک می‌کند و نقش ژن‌های نئاندرتال در سلامت انسان را روشن‌تر می‌سازد.
@irbioinformatics
تحلیل ژنتیکی، که شامل بررسی ۵۸ ژنوم باستانی و ژنوم‌های انسان‌های امروزی بود، نشان داد که تاریخ تقریبی آمیزش بین نئاندرتال‌ها و انسان‌های مدرن حدود ۴۷ هزار سال پیش بوده است. این داده‌ها همچنین تأیید می‌کنند که مهاجرت اولیه انسان‌های مدرن از آفریقا به اوراسیا حدود ۴۳ هزار و ۵۰۰ سال پیش به پایان رسیده است. این یافته‌ها بازه زمانی دقیق‌تری از تعاملات میان این دو گونه ارائه می‌دهند و اهمیت ژن‌های مشترک را در تکامل و زیست‌شناسی انسان نشان می‌دهند.
👍3
2025/07/09 19:00:15
Back to Top
HTML Embed Code: